תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,285 דיונים בפורום זה
-
שלום, אתמול קיבלתי ת X1600 שלי. http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4626 שקיבלת אותו, הסרתי את דריבר של הכרטיס הקודם,חיברתי את בכרטיס,והתקנתי דריברים שבאו עם הכרטיס בטוח הדיסק.[רשום על הדיסק Graphic card driver 10.4] עכשיו אני מריץ בדיקת מארק 05,התוצאה הייתה 3K במקום 3.9. חשבתי שזה בגלל הדירבר שבא עם הכרטיס,הסרתי אותו והתקנתי תדריבר הרגיל 6.9 עכשיו שזה סיים להתקין אני עושה ריסטרט והמחשב עולה ושהוא מגייע לקטע של הטעינה של הוינדוס,נהפך למסך כחול. וזה קורה רק שהמחשב עם דריברים של ATI/OMEGA עם הדריברים שבאו עם הכרטיס הכל עובד טוב אבל ביצועים נמוכים. למישהו יש רעיון מה הבעיה? תודה
-
- 1 תגובה
- 542 צפיות
-
-
:'( שלום לכם! ברשותי מחשב שהתקלקל על פי החשד, כתוצאה מתקלה ברשת חשמל הביתית (בבית לא היתה הערקה). אני זקוק להמלצה על מעבדה רצינית ובלתי תלויה אשר תוכל לבדוק מהו הגורם לתקלה של המחשב (האם היתה תקלה מכנית או תקלה כתוצאה ממתח חשמל חריג) ומהו הנזק שנגרם למחשב. בצירוף של הצעת מחיר לתיקון. אשמח לעזרתכם
-
- 1 תגובה
- 574 צפיות
-
-
המחשב שלי עולה, ולאחר שני מסכים בדיוק, הופך למסך שחור בלי כלום, בלי תגבה (במקום המסך שהווינדוס מתחיל להיטען). ניסיתי לטעון דיסק התקנה של ווינדוס . הוא מראה לי לכמה שניות Setup is inspecting ואח"כ חוזר למסך השחור הזה. למישהו יש מושג מה הבעיה\ איך פותרים ?
-
- 1 תגובה
- 734 צפיות
-
-
שלום לכולם לפני שבועים בערך קניתי KVM והדגם זה של EDIMAX גירסה EK-PS2C. עכשיו ככה המקלדת והעכבר שלי הם שנהם USB וקניתי מתאם ל-PS2 שיתחבר לשנהם ומשם ישר לKVM כמובן שחיברתי הכול. וכאשר אני מעלה את המחשב הוינודס עולה ואין לי שליטה לא על העכבר ולא על המקלדת, והמסך שינה רזולוציה. קראתי את ההוראות שקיבלתי יחד עם המוצר וניסתי ללחוץ במקלדת על מה שרשמו לי וזה לא השפיע לי על כלום!! יכול להיות שה-KVM לא טוב?
-
- 1 תגובה
- 612 צפיות
-
-
קניתי לוח אם ULTRA D אחרי שהוא עבר מוד ל-SLI (לא ידעתי את זה) ובנוסף רכשתי גם כן 7900GTO כל זה נקנה ב-EBAY. כאשר ניסיתי להתקין את כל זה יש אי התאמה, עם הכרטיס הזה המפרט לא עולה, חשוב לציין שהכרטיס עובד על לוחות אחרים גם כן על ULTRA D אשר לא עבר את המוד וחשוב לציין שעם כרטיסי מסך אחרים הלוח אם עם המוד כן עולה. נבדקו כרטיסים כגון X1300P ו-6600 ו-X300SE. מה אפשר לעשות?
-
- 1 תגובה
- 580 צפיות
-
-
אני מתפלא שעדיין לא מצאתי אפחד ששאל על זה למרות שחצי עולם קיבל את המייל וואר של האי סי קיו,בכל מקרה הוירוס באמת עקשן ולמי שלא מכיר יש שני אייקונים: הראשון המגן האדום הרגיל של ווינדוס(שבעצם לא מאפשר לי להדליק את עידכונים אוטומטיים) והשני סמל של גולגולת ששמו גם windows security center התהליך שהריץ את הגולגולת היה alert.exe אז בסוף שיניתי תשם שלו עם unlocker והוא לא חזר,עכשיו נותר המגן של ווינדוס שכרגע כיביתי אותו דרך שירותים בניהול המחשב(ממש מציק) מה גם שהוא לא נותן לי להדליק עידכונים אוטמטיים ולכן הוא מרגיש צורך לקפוץ כל הזמן למטה חחח ישנו שירות אחד הראשון ברשימה בשם alerter שהוא מוזר קצת ולפי מחשב אחר הוא לא אמור להיות אז אולי אני צריך למחוק אותו בעצם ואיך עושים את זה? וא…
-
- 1 תגובה
- 513 צפיות
-
-
יש לי בעיה שאני לא מצליח להבין , מחשב P3 450 אני לוחץ על הכפתור המחשב נדלק אבל לא מציג לי כלום ואין שום צלילים , ניסיתי להחליף ספק + כריטס מסך , ועדיין לא עוזר ... יש לימישהו עצות ( אהה גם החלפתי זכרון) .... ?????????
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
-
-
היי יש לי 2X1GB 533 זכרונות שמחוברים בדואל צאנל למחשב השגתי עוד סטיק אחד של 1GB 533 ועוד 2 סטיקים של 512MB 533 . השאלה שלי איזה קומבינציה אם הזכרונות האלו אני יכול לעשות כדי להגיע למקסימום ביצועים? האים להכניס לסלוטים כמה שיותר זכרון? אבל זה יהרוס את הדואל צאנל לא?
-
- 1 תגובה
- 520 צפיות
-
-
יש לי 4 צפצופים בעת העליה ולפעמים אני שומע שלוש כל פעם משהו אחר ....
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי את הלוח אם הזה : GIgabyte GA-K8NF-9 למעבד AMD סוקט 939 שהצקיפסט שלו הוא nForce 4 עכשיו איזה דריברים המאתר של nvidia אני צריך להוריד ? את אלו שבאים דרך : paltform/nforce driver -----> nforce series AMD ---->xp או platform/nforce driver ----> nforce 430/410 -------->xp או שאני צריך בכלל משהו אחר ? בקיצור איזה סוג דריבר לבחור מן האתר ?
-
- 1 תגובה
- 539 צפיות
-
-
הבנתי שצריך דרייבר RAID אבל אין לי אותו אז מאיפה אני יכול להשיג?? ומה אני אמור לעשות אחרי זה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 528 צפיות
-
-
אם יש הבדל בבנית חומרה בין מק ל PC בתודה פרשש
-
- 1 תגובה
- 555 צפיות
-
-
אני רוצה להבין למה אני רואה את חבר שלי מצויין הוא נמצא בארה"ב ואנו מדברים בסקייפ ואותי הוא רואה בצורה מטושטשת ותמיד אני צריך לשחק עם האור בחדר כך שהוא יכול לראות יותר טוב.... האם זה קשור לאיכות המצלמה או גם לרוחב הפס... יש לי 2.5 ADSL זאת המצלמה http://www.pcglob.com/scripts/prodView.asp?idproduct=135 אודה לתשובה מהירה....
-
- 1 תגובה
- 665 צפיות
-
-
יש לי H.D וסטורן דיגיטל 200 גיגה SATA עכשיו כאשר אני מפעיל פרטישן מגיק הוא מסומן בצבע צהוב מסביב ובפנים רשום BAD כאשר אני מפעיל את המאפינים רשום לי שאין מספר סידורי ל H.D יכול להיות שנמחק לו המספר הסידורי כי כאשר אני בודק אז הוא עובד אין סקטורים פגועים אבל זה מוזר מישהוא אולי נתקל בדבר כזה?
-
- 1 תגובה
- 641 צפיות
-
-
שלום, אז קודם כל הדיסק הקשיח שלי הוא WESTERN DIGITAL 120GB SATA 1. חילקתי אותו ל2 PARTITIONS.. אחד עם כ20 ג'יגה שמיועד להתקנת הווינדוס XP פרופשיונל ותוכנות חשובות, והשני כ100 ג'יגה לקבצים חשובים שלי. אז המחשב שלי הודבק בוירוס מסוים שפגע לי במערכת האימייל ובכל מיני פונקציות במחשב, והייתי צריך לפרמט את הPARTITION שהגדרתי שבו הוינדוס XP היה מותקן. אז פירמטתי אותו דרך התקנת הNEW (לא UPGRADE) של הWINDOWS XP עוד בזמן שהווינדוס פועל. אחרי זה אני עושה התקנה מחדש דרך הדיסק, אני עושה פרמוט NTFS לאותו PARTITION בלי בעיה וזה מעתיק את קבצי ההתקנה ואז זה עושה ריסטרט תוך 15 שניות. כאן מתחילה הבעיה. המחשב לא ממשיך בהתקנה דרך ההארד דיסק, אלא עדיין מוגדר בBOOT FROM CD. אז אני מגדיר ידנית ל…
-
- 1 תגובה
- 630 צפיות
-
-
שמתי בביוס את ההגדרות על top preformance והמחשב עובד רגיל בלי שום בעיה. עכשיו השאלה שלי היא - האם זה שההגדרות על טופ פרופרמנס למרות שהכל עובד כרגע כרגיל יכולות לגרום לנזקים או בעיות בעתיד (להרוס עם הזמן משהו במערכת)? או שאם המחשב עובד כרגיל אז לא יכול להגרם שום נזק.... ואין שום חשש להשאיר את זה ככה ... ?
-
- 1 תגובה
- 541 צפיות
-
-
עשיתי פירמוט, התקנתי דרייברים, עדכונים, מקודדים, כל מה שצריך. אני בא להפעיל סרט וכל מה שקורה זה 100 אחוז cpu על התהליך של המדיה פלייר והסרט לא פועל. חשבתי אולי זה הדרייבר של הכרטיס מסך, אז הסרתי אותו ואחרי זה הסרטים פעלו בלי שום בעיה. אבל אני לא יכול להסתדר בלי דרייבר כי נגיד שאני מוריד את דף האינטרנט למטה או למעלה, זה לוקח המון זמן, וחוץ מזה אני משחק בכמה משחקים. אז ניסיתי את כל סוגי הדרייברים של nvidia האפשריים, אף אחד מהם לא פתר את הבעיה. לפני הפירמוט זה לא קרה דרך אגב. למישהו יש פיתרון?
-
- 1 תגובה
- 658 צפיות
-
-
המחשב מהיר הכל טוב ויפה אני מקלידד ובאמצעע עולה לי ה Outlook ! מעצבןן כל 2 מילים שאני מקליד זה עולה... ???
-
- 1 תגובה
- 556 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש ב-zed מחשבים עם המפרט הבא: מעבד: Intel Core Duo 2 E6400 זכרונות: DDR2 800MHZ Corsair 1GB לוח אם: Gigabyte GA-965P-S3 כונן קשיח: Seagate 320GB 16M cache צורב: DVDR Samsung כרטיס מסך: Asus 7950GT 512MB ספק: Gyro 635W כרטיס המסך עוד לא סופק לי וכרגע נתנו לי כרטיס חלופי מסוג Gigabyte 7600GT 128MB חשוב לציין שהלוח הוא PCI Express x16. הבעיה היא שאני נתקל בתופעה מוזרה. לא משנה איזה דרייבר אני מתקין לכרטיס המסך יש לי מידי פעם היבהוהים של המסך בהם הוא הופך לשנייה לשחור וחוזר. וגרוע יותר כול משחק שאני מנסה לשחק תוקע את המחשב למצב של freeze שלאחר חצי דקה מאתחל לי את המחשב. מבדיקות שעשיתי אני רואה שטמפרטורת כרטיס המסך במנוחה (רק windows XP באויר) היא 65 מעלות בעוד ש…
-
- 1 תגובה
- 531 צפיות
-
-
אני צריך מדריך (אם אפשר) עם תמונות איך להרכיב את המחשב חלק אחר חלק מאיפה ואיך. זה נורא חשוב, חבר שלי קיבל חלקי מחשב ואנחנו רוצים להרכיב אותו. =] תודה.
-
- 1 תגובה
- 637 צפיות
-
-
שלום המחשב לא רוצה לפרמטט אני לא מבין את זה ???? :s05: :s07: אני חושב שזו בעיה hard diskk אם אני לא טועה ..... המחשב הוא P3 הוא היה עובד טובב אבל לא יודע מה נדפק לו בראשש פשוטט לא רוצהה לפרמטטט זה נמשך חודשיםם לא יודעע מה לעשותת ?????? פשוט ב חודש האחרון הוא ככה לא יודע למהה :nixweiss: אז כל פעם אני רוצה לפרמט פשוטט אין לא הולךך הוא אומר ליי בראשונה ENTER=CONTNIUE R=REAPIAR ESC=EXIT אני פשוטט לוחצצ על אינטרר טוב ואחר כךך בא משהוו שהוא לא יכולל להמשיךך בגלל ש ה hard disk לא פועל לא במחשב (אבל ה HARD DISK במחשבב )
-
- 1 תגובה
- 534 צפיות
-
-
שלום אתמול המחשב שלי נתקע,(באמצע עבודה רגילה על המחשב),מאז הוא מסרב לעשות בוט כשכרטיס הרשת מותקן בסלוט שלו,כשאני מוציא את הכרטיס הכל עובד. זהו כרטיס רשת אלחוטי אם זה עוזר במשהו. אני אכתוב מה ניסיתי לעשות,אולי זה יעזור לכם לעזור לי: 1) הוצאתי את כרטיס המסך,וגם כרטיס הרשת לא היה מחובר ,קיבלתי שני ביפים שמעידים על זה שיש בעייה עם כרטיס המסך,עכשיו חיברתי את כרטיס הרשת,ואפילו את הביפים שמעידים על בעייה בכרטיס המסך לא שמעתי,כלומר הבעייה מתרחשת לפני שהמחשב בודק את כרטיס המסך בכלל. 2) בדקתי כמובן שכרטיס הרשת עובד במחשב אחר,והוא אכן עובד. 3)הכנסתי כרטיס PCI אחר, סתם מודם ישן (אין לי עוד כרטיסי PCI במחשב חוץ מכרטיס הרשת),והמחשב עושה בוט,כלומר הבעייה לא בסלוט עצמו. 4)בדקתי כרטיס רשת…
-
- 1 תגובה
- 590 צפיות
-
-
יש לי לוח של MSI דגם Combo 915p השאלה שלי האם דיסק SATA ו IDE יכולים לעבוד יחד ואם כן איזה הגדרות אני צריך להגדיר בביוס אשמח אם תוכלו לעזור תודה
-
- 1 תגובה
- 490 צפיות
-
-
שלום, מאז שקניתי את המחשב לא שמעתי דבר מהכרטיס קול (כרטיס OB). היום החלטתי לבדוק את העניין וראיתי שכרטיס הקול לא מותקן. הורדתי את הדרייברים מהאתר של החברה וכשאני מנסה להתקינם מופיעה ההודעה: Microsoft Bus Drvier should be loaded in your system before installing realtek HD audio driver. מישהו יודע מה אפשר לעשות? דגם הלוח הוא Gigabyte 81945GZME-RH תודה, עידו.
-
- 1 תגובה
- 607 צפיות
-
-
שלום לכם בשעה טובה קניתי מחשב חדש מסוג e6300 ולוח אם מסוג astrock vista זיכרנות של ddr 2 667 333 בכל מקרה לאחר שהפעלתי את המחשב בפעם הראשונה ראיתי שהביוס מזהה את הזכרונות כ533 ולא כ677 לאחר מכן הפעלתי את המחשב והתחלתי להריץ תוכנות באנצמארק תראו מה מוזר סנדרה נתנה לי תוצאה של 5200 אל תשכחו שהתדר הוא 266 לפי הביוס לאחר מכן הלכתי לביוס ושיניתי את התדר ל333 העלתי שוב את המחשב הפעלתי את סנדרה על אותה בדיקת זיכרון וציפיתי לקבל תוצאה יותר גבוהה מן הסתם אך לא, קיבלתי תוצאה של 3970 תוצאה נמוכה יותר בתדר של ה333 על פני התדר של ה266 שבו קיבלתי 5200 כאילו כאשר מעלים את התדר ל333 משהו מאט את הזיכרונות זאת כמובן לאחר שהלוח תומך במהירות וזאת לאחר שווידאתי לפי תוכנה שיש לי אכן זיכרונות …
-
- 1 תגובה
- 544 צפיות
-