עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by mmalia,

היי הפעלתי היום את המחשב שרת והוא נותן לי הודעת שעיגה (מצורפת תמונה) מופעה ההתחלה של ווינדואוז (וונדואז לשרתים 2003) ואז המסך תודה מראש התמונה (אם קודם לא עבד) http://www.zix.co.il/images/z-456311639.JPG

2. Started by xDa,

שלום, היום הגעתי לבית,שמתי לב שהרמקולים מנותקים מהמחשב. חיברתי,ושמתי לב שיש את הסימן x על הרמקול למטה ליד השעון. ריסט למחשב לא עזר,ניסתי למחוק את הדרייבר ולהתקין מחדש,אך נתקלתי בבעיה קטנה. הנה תמונה: לא הבנתי,יכול להיות הלך לי הכרטיס קול? איך אני פותר את הבעיה הזו? כדאי לפרמט? או שיש דרך לפתור את הבעיה הזו.? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 805 צפיות
  3. Started by xDa,

אהלן חברים, יש לי תקלה מוזרה לאחרונה שלא מבין מאיפה צצה פתאום, אני מקבל מסך כחול של : your pc ran into a problem and needs to restart בדקתי בלוגס של המחשב הוא אומר משהו עם קרנל אבל אני לא מבין בזה. מישהו בערך יודע למה זה קורה לי פתאום ?

4. Started by liranss,

שלום יש לי כרטיס מסך GEFORCE FX5200 הכרטיס עושה לי בעיות במשחקים ולפעמים גורם לתקיעות של המחשב. התקנתי DIRECTX 9.0C אשמח עם מישהו יביא לי את הדרייברים הכי חדשים של FX5200 128 DDR תודה מראש לירן.

• 1 תגובה
    • 688 צפיות
  5. Started by lipact,

לפני כשבועים פתחתי את המחשב והכנסתי HD ממחשב אחר לשמור את מה שיש בו איזה 6GB ועכשו כל כמה זמן המחשב עושה ריסט אוטמטי כזה אפשר לדעת איזה בעיות יכולות להיות ??

• 1 תגובה
    • 642 צפיות
  6. הראוטר ישב אצלי על השידה ליד המחשב. לאחר סידור החדר היה לי יותר נוח למקמו על המחשב הנייח רציתי לשאול האם מיקום הראותר שהוא טיפה חם עלול להזיק למחשב ?

• 1 תגובה
    • 933 צפיות
  7. יש להורים שלי מחשב ישן עם i3 3220 שדי מספק להם את מה שהם צריכים,גלישה באינטרנט+צפייה ביוטיוב,מתוכננת רכישת מחשב בעתיד הלא רחוק,השאלה שלי אם מעבד פנטיום גולד יתן מענה ברמה של הi3? או שעדיף i3 9100?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  8. Started by Netanel Shushan,

היי חברה יש לי מחשב נייד ישן וניסתי להפוך אותו לשרת PLEX המחשב הוא מסוג Lenovo L412 כשאני מריץ סרט ממכשיר אחר הוא כנראה משתמש בכל ה- CPU, מתחמם ונכבה יש מצב לשדרג אותו ולהכשיר אותו למשימה? Intel Core i5 CPU M460 2.53GHz 2.00 GB memory ניסיתי לנקות את הקירור והמאוורר אבל לא היה שם הרבה אבק וזה לא עזר אודה לעזרה

• 1 תגובה
    • 824 צפיות
  9. הבעיה בכותרת. אשמח לתשובה ממה הדבר נגרם. תודה

10. כיצד מתחברים לרשת ביתית במערכת Windows 7

• 1 תגובה
    • 834 צפיות
  11. Started by pazer003,

אני מדליק את המחשב, המסך לא עובד, ואין לי מושג למה. אני כמובן שלא יודע אם מערכת ההפעלה עולה. הנורה של ההארד דיסק דלוקה תמידית. המאווררים עובדים והלוח שלי (abit ugugu) כותב שהוא הגיע לתהליך Post מספר 90 - Complete Ugugu initial process AWARD BIOS take over booting job ושם דבר לא קורה. ניסיתי לנתק את כל ההארד דיסק והסי די רום (כולל את החשמל שלהם). ניסיתי להוציא אפילו את הכרטיס מסך, לנתק את כל המאווררים, לנתק את כל החיבורים ולהשאיר רק את כבל החשמל, מקלדת ומסך. ניסיתי להעביר את הזיכרון לסלוט אחר שום דבר לא עובד. המחשב בדיוק חזר אתמול מהיבואן עם לוח כנראה חדש ועבד בחנות כמו שצריך. אין לי מושג מה קרה ולמה זה לא עובד. מישהו יכול לעזור?

• 1 תגובה
    • 532 צפיות
  12. Started by nivsidon,

היי אפשר בבקשה לקבל קבצים של קונטר לשים על השרת היעודי {ssh} שתהיה לי אפשרות להריץ שרתים קונטר ? כמה שיותר מהר בבקשה

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  13. היי חברים חג שמח windows 10 מישהו יודע מהיכן הגיע הסרגל שליחת טקסט הזה ואיך מעיפים אותו?

• 1 תגובה
    • 573 צפיות
  14. Started by asafmag,

שלום, שאני נכנס לאתרים פתאום קורה שאני לא יכול לראות תמונות, למשל באתר של קוויק טימ אני רואה רק איקסים במקום תמונות. אין לי מושג מה לעשות, בבקשה תעזרו

• 1 תגובה
    • 645 צפיות
  15. Started by Bartleby,

הארד דיסק 500GB של WD בחיבור SATA. אתמול פשוט קיבלתי בלו סקרין מלא בהודעות שגיאה אבל הוא הופיע לשנייה והמחשב מייד עשה ריסטרט. כשהמחשב עלה, הבחנתי בכך שההארד דיסק חסר. לא רואה אותו גם ב-managment. יש לי עוד 3 דיסקים קשיחים, כולם תקינים. ניסיתי לחבר את הכבל החשמל וכבל והסאטה של ההארד דיסק התקול להארד דיסק שעובד והוא אכן עבד איתם. כמו כן, ניסיתי לקחת כבל חשמל וכבל סאטה מהארד דיסק שעובד ולחבר אותם להארד דיסק התקול ועדיין המחשב לא מזהה את ההארד דיסק התקול - לא בווינדוס ולא בביוס. זה אומר שההארד דיסק הלך? תודה...

16. Started by drumtroll85,

קניתי מחשב חדש וברצוני להתקין את מערכת ההפעלה, אבל מבירור קצר בביוס (GIGABYTE 8SQ800 MOBO) הבנתי שהוא לא מזהה בכלל את כונן הדי.וי.די. אין לי כונן דיסקטים במחשב, ואני חייב לדעת אם יש אפשרות לתקן ת הבעייה הזאת. הכונן מחובר ישירות לספק וולוח האם, על כבל נפרד. תודה מראש לעוזרים

• 1 תגובה
    • 736 צפיות
  17. שלום חברים לאחרונה נתקעתי בבעיה מוזרה,ברגע שהמחשב רק נכנס למצב שינה אם אני מזיז את העכבר הוא מבצע ישר ריסט,לאחר מכן הוא נתקע על מסך שחור וקו לבן מהבהב כזה,אם אני מבצע כיבוי פיזי והדלקה מחדש יוצאת לי הודעה שגיאה שצלמתי לכם ומעלה פה (מצטער יצא קצת עקום לא כל ההודעה מופיעה אבל אולי תוכלו לזהות בכל זאת) בהודעה יש שני אפשרויות,אם בוחרים באופציה הראשונה זה מבצע ריסט וחוזר לאותו מצב אם בוחרים בשניה זה מעלה את הוינדוס. נכנסתי ל event viewer לחפש שגיעות קריטיות בסיסטם אבל הדבר היחיד שהוא ציין זה שבוצע ריסט בצורה לא תקינה. לא עדכנתי שום דרייבר ולא בצעתי שום שדרוג בחומרה מעבר לכך שכל החלקים בחשב הזה הוחלפו לפני כ3 חודשים (ועד לשבועיים האחרונים לא הייתצה לי בעיה כזו) מערכת הפעלה WIND…

• 1 תגובה
    • 754 צפיות
  18. Started by ARIK1984,

שלום החלפתי ספק כוח חדש למחשב והוא לא נדלק רק אחרי הרבה ניסיונות הוא נדלק ואז שוב כבה להרבה זמן מי שהוא יכול להגיד מה הבעיה תודה

• 1 תגובה
    • 557 צפיות
  19. Started by adversary,

הנה המספר שגיאה שהוא נותן technical information step: OXOOOOOOOALOX OOA59664 , OXOOOOOOOO2 , OXOOOOO1, OX806FFA16 מישהו יכול לעזור לי לפתור את התקלה?? אני ממש לא יודע מה הבעיה

• 1 תגובה
    • 599 צפיות
  20. Started by MRshmelo,

מסך כחול לאחרי כניסה לשרת של המשחק AA:פרטים שם הבעיה שהמחשב מציג: Kernel_Data_INPAGE_Error בפיסקה הראשונה הוא כותב: Check to make sure any new hardware or software in properly installed. If this a new installation; ask your hardware or software manufacturer for any windows update you might need. בפיסקה השנייה הוא כותב על המשך הבעיה: If problems continue; disable or remove any newly installed hardware or software. disable BIOS memory options such as caching or shadowing. If you need to use safe mode to remove or disable components; restart your comeputer; prees F8 to select advanced startup options; and then select safe mode ואז יש לי: Technical Information : Begining dump…

• 1 תגובה
    • 734 צפיות
  21. התקנתי מחדש את הWIN 7 שלי... יש לי פיזית 3 ארדיסיקים, וחוץ מהכונן שהתקנתי עליו כולל המחיצה שלו שאותם אני רואה שני ארדיסיקים אני לא רואה למרות שפיזית אני רואה אותם על המחשב תמונה מצורפת את מה שאני רואה זה את C ו.. D כל השאר לא.. תודה מראש לעוזרים חבר'ה שכחתי לעשות משהו פשוט כמו להוסיף להם DRIVE LETTER לא צריך עזרה, תודה בכל אופן ולאחראים אתם יכולים למחוק את זה בכיף, פתאום עליתי על זה פשוט

• 1 תגובה
    • 885 צפיות
  22. Started by lidor_abo,

חברה שמעו היה לי 2 סלוטים של 256 533 mhz cl4 spectec הוספתי עוד שתי סלוטים של 512 קינגסטון אותו תדר אותו הכל והמחשב מראה ג'יגה וחצי ולא ממשיך בהטענה אחר כך הוצאתי את ה2 של ה-256 והכל עבד בקיצור מה אני צריך לעשות?

23. Started by aharonc,

על המוניטור של המחשב ניתן לראות סרטים אולם כשמחברים לטלביזיה לא ניתן לראות סרטים ,ניתן לראות חלונות של win

• 1 תגובה
    • 625 צפיות
  24. Started by idodos,

יש לי הארדיסק סריאל ATA , פתאום המחשב לא קורא ממנו משום מה ... בביוס זה מוגדר בוט דרך ההארדיסק , אבל הוא לא עושה דרכו בוט וכותב שהוא לא קיים כאילו ... כשאני מכניס הארדיסק שהוא לא סריאל ATA אז הכל עובד מצויין וגם אני רואה את הכוננים של ההארדיסק השני (שהוא סריאל) בווידנווס ... עכשיו מה שקורה זה שבמקום לעשות בוט דרך ההארדיסק סריאל הוא אומר שלא קיים הארדיסק ואז הוא מעלה את nvidia boot agent שסתם לא עושה כלום ... יש לי לוח NF4 .... מה לעשות ? אולי הדריברים של ההארדיסק סריאל נמחקו אם יש כזה דבר בכלל ? יש רעיונות ?

25. יש חיבור בלוח האם שנקרא 4 פינים יש מפצל שאני מחבר אותו ל4 פינים ויוצא לי מזה 2 חיבורים של 4 פינים. עכשיו אני שואל עם אני יחבר שני מאווררים של corsair HD120 RGB LED HIGH האם לוח האם שלי יעמוד בזה? לוח האם: H310M pro vdh msi

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.