תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,308 דיונים בפורום זה
-
בקיצור הבעיה היא כזו, כל כמה רגעים אני שומה מן צליל קצר מאוד משהו משונה, ואז אחרי הצליל פתאם כל הסאונד נכבה. לא משנה מה אני שומע , youtube מדיה פלייר סרטים הכל.. ופשוט אני צריך להפעיל כל הזמן מחדש. אז מישהו מכיר בעיה כזאת? שמע על זה פעם? מערכת VISTA
-
- 1 תגובה
- 963 צפיות
-
-
שלום,רציתי לדעת עם יש אופציה לעשות מקש במקלדת שאני מעביר שירים במדיה פלייר? כמו שלמשל יש למעלה את המקשים של להגביר ולהלמיך דרך המקלדת,אז אותו הדבר לקבוע שתי מקשים של להעביר שיר קדימה ואחורה. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 810 צפיות
-
-
שלום לכולם! קניתי כרטיס מסך Albatron GeForce 8600GT. התקינו לי את הכרטיס מסך בחנות מחשבים. אבל, כאשר המסך מחובר לכרטיס מסך PCIe, אז יש מסך אפור לפני המסך Welcome, ולא קורה כלום (רק נורית של דיסק קשיח מהבהבת). המערכת הפעלה כן עולה במצב בטוח עם הכרטיס מסך PCIe, והצלחתי להתקין את הדרייברים שלו במצב בטוח. אבל, במצב רגיל אין שינוי (מסך אפור). בביוס אפשר להגדיר אם לעשות init לכרטיס מסך OnBoard או לכרטיס מסך PCIe. עם הכרטיס מסך OnBoard הכל עובד בסדר. אבך, כאשר מחברים את המסך לכרטיס מסך PCIe, אז המערכת הפעלה עולה רק במצב בטוח, ובמצב רגיל יש מסך אפור (שחור) אחרי המסך של ה-ProgressBar, ולפני המסך של ה-Welcome. חשבתי שאולי הכרטיס מסך דפוק, אז החליפו לי אותו לכרטיס אחר זהה, וג…
-
- 1 תגובה
- 829 צפיות
-
-
אוקיי אז אני יתחיל שהמחשב אחרי פירמוט + התקנה חדשה של לוח אם, מעבד וראם חדשיםהכל מותקן כל הדרייברים יש אבל המחשב איטי לפעמים נתקע וזה לא אמור להיום משהו ששמתי לב זה שהמעבד והזכרון ב SPEED הם משתנים נורא דראסטי מ3K ל700https://www.youtube.com/watch?v=2dA-Ry-4jOchttps://www.youtube.com/watch?v=m05WucuQR74&feature=youtu.be אולי BIOS?תראו את כל הסרטון זה 15 שניות ותבינו אולי זאת הבעיה אולי לא לא יודע אשמח לעזרה תודה המחשב:מעבד: I7-7700לוח אם: MSI B250M PRO-VDRAM: 2X8כרטיס מסך GTX970
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
היי, ב 800/600 אני רואה היטב (את שולחן העבודה נניח), אך אם אני משנה את הרזולוציה ל 1024/768, נותרים חלקים שלא ניתן לראות אותם אלא על ידי סקרול. כיצד ניתן לשנות את זה? האם מדובר בהגדרות של המחשב? מערכת הפעלה? תודה, שלומי
-
- 1 תגובה
- 780 צפיות
-
-
א - המשחב פתאום נדפק ... שומדבר מה -STARUP לא עולה !. ב - המחשב זז לאט יותר מ הרגיל .... ג - המנהל משימות מראה ש- RAM משתמש עם 500 MB (וזה במקרה הטוב ) רק בעליית המחשב ! מה אנ ייכול לעשות ?!? יש לי 1024 MB RAM
-
- 1 תגובה
- 548 צפיות
-
-
שלום, כשאני משחק משחק לאורך זמן, לפתע יש לי הודעת שגיאה של הכרטיס מסך: ""VPU Recover איתחל את המאיץ הגרפי כיוון שחדל להגיב לפקודות מן ההינע הגרפי" " או שאין תצוגה לפתע וצריך לאתחל. זה קורה בכמה משחקים שונים. הכרטיס מסך הוא ATI RADEON 9600 PRO. יתכן כמובן שמדובר בבעיה של מתח או כרטיס פגום, אולם מהן כל פתרונות התוכנה שאני יכול לנסות כדי לסדר את הבעיה? אולי מדובר רק בהגדרות בעייתיות בכרטיס מסך... מה הייתם ממליצים לי לעשות בטרם אחליף ספק או כרטיס? תודה.
-
- 1 תגובה
- 545 צפיות
-
-
פירמטתי את המחשב שלי והתקנתי בו את XP מחדש לאחר ההתקנה ניסיתי לחבר כונן SATA שבו יש נתונים שאסור לי לאבד, מיותר לציין שהכונן עבר פירמוט לפני שהעברתי עליו את הדברים . לאחר החיבור המחשב הודיע לי שהכונן לא עבר פירמוט ולכן אי אפשר לקרוא ממנו אין מצב שאני מפרמט את הנתונים שבו, איך בכל זאת אני יכול לראות את הקבצים שבכונן ?
-
- 1 תגובה
- 905 צפיות
-
-
בדיקת מאמץ עם S&M ב 100% USAGE מניבה על L1 שגיאה בשתי הליבות , המחשב ללא OC אבל היה עם OC והורדתי את הOC לפני הרבה זמן. כשעשיתי בזמנו OC בדיקת מאמץ כולל L1 הייתה תקינה. אשמח לעזרה , תודה.
-
- 1 תגובה
- 859 צפיות
-
-
מזה 10/100 Fast Ethernet מישהו יכול לתת לי הסבר קצר על זה?
-
- 1 תגובה
- 615 צפיות
-
-
היי הפעלתי היום את המחשב שרת והוא נותן לי הודעת שעיגה (מצורפת תמונה) מופעה ההתחלה של ווינדואוז (וונדואז לשרתים 2003) ואז המסך תודה מראש התמונה (אם קודם לא עבד) http://www.zix.co.il/images/z-456311639.JPG
-
- 1 תגובה
- 711 צפיות
-
-
שלום, היום הגעתי לבית,שמתי לב שהרמקולים מנותקים מהמחשב. חיברתי,ושמתי לב שיש את הסימן x על הרמקול למטה ליד השעון. ריסט למחשב לא עזר,ניסתי למחוק את הדרייבר ולהתקין מחדש,אך נתקלתי בבעיה קטנה. הנה תמונה: לא הבנתי,יכול להיות הלך לי הכרטיס קול? איך אני פותר את הבעיה הזו? כדאי לפרמט? או שיש דרך לפתור את הבעיה הזו.? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 816 צפיות
-
-
אהלן חברים, יש לי תקלה מוזרה לאחרונה שלא מבין מאיפה צצה פתאום, אני מקבל מסך כחול של : your pc ran into a problem and needs to restart בדקתי בלוגס של המחשב הוא אומר משהו עם קרנל אבל אני לא מבין בזה. מישהו בערך יודע למה זה קורה לי פתאום ?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס מסך GEFORCE FX5200 הכרטיס עושה לי בעיות במשחקים ולפעמים גורם לתקיעות של המחשב. התקנתי DIRECTX 9.0C אשמח עם מישהו יביא לי את הדרייברים הכי חדשים של FX5200 128 DDR תודה מראש לירן.
-
- 1 תגובה
- 702 צפיות
-
-
לפני כשבועים פתחתי את המחשב והכנסתי HD ממחשב אחר לשמור את מה שיש בו איזה 6GB ועכשו כל כמה זמן המחשב עושה ריסט אוטמטי כזה אפשר לדעת איזה בעיות יכולות להיות ??
-
- 1 תגובה
- 652 צפיות
-
-
הראוטר ישב אצלי על השידה ליד המחשב. לאחר סידור החדר היה לי יותר נוח למקמו על המחשב הנייח רציתי לשאול האם מיקום הראותר שהוא טיפה חם עלול להזיק למחשב ?
-
- 1 תגובה
- 951 צפיות
-
-
יש להורים שלי מחשב ישן עם i3 3220 שדי מספק להם את מה שהם צריכים,גלישה באינטרנט+צפייה ביוטיוב,מתוכננת רכישת מחשב בעתיד הלא רחוק,השאלה שלי אם מעבד פנטיום גולד יתן מענה ברמה של הi3? או שעדיף i3 9100?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי חברה יש לי מחשב נייד ישן וניסתי להפוך אותו לשרת PLEX המחשב הוא מסוג Lenovo L412 כשאני מריץ סרט ממכשיר אחר הוא כנראה משתמש בכל ה- CPU, מתחמם ונכבה יש מצב לשדרג אותו ולהכשיר אותו למשימה? Intel Core i5 CPU M460 2.53GHz 2.00 GB memory ניסיתי לנקות את הקירור והמאוורר אבל לא היה שם הרבה אבק וזה לא עזר אודה לעזרה
-
- 1 תגובה
- 839 צפיות
-
-
הבעיה בכותרת. אשמח לתשובה ממה הדבר נגרם. תודה
-
- 1 תגובה
- 773 צפיות
-
-
כיצד מתחברים לרשת ביתית במערכת Windows 7
-
- 1 תגובה
- 850 צפיות
-
-
אני מדליק את המחשב, המסך לא עובד, ואין לי מושג למה. אני כמובן שלא יודע אם מערכת ההפעלה עולה. הנורה של ההארד דיסק דלוקה תמידית. המאווררים עובדים והלוח שלי (abit ugugu) כותב שהוא הגיע לתהליך Post מספר 90 - Complete Ugugu initial process AWARD BIOS take over booting job ושם דבר לא קורה. ניסיתי לנתק את כל ההארד דיסק והסי די רום (כולל את החשמל שלהם). ניסיתי להוציא אפילו את הכרטיס מסך, לנתק את כל המאווררים, לנתק את כל החיבורים ולהשאיר רק את כבל החשמל, מקלדת ומסך. ניסיתי להעביר את הזיכרון לסלוט אחר שום דבר לא עובד. המחשב בדיוק חזר אתמול מהיבואן עם לוח כנראה חדש ועבד בחנות כמו שצריך. אין לי מושג מה קרה ולמה זה לא עובד. מישהו יכול לעזור?
-
- 1 תגובה
- 544 צפיות
-
-
היי אפשר בבקשה לקבל קבצים של קונטר לשים על השרת היעודי {ssh} שתהיה לי אפשרות להריץ שרתים קונטר ? כמה שיותר מהר בבקשה
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
היי חברים חג שמח windows 10 מישהו יודע מהיכן הגיע הסרגל שליחת טקסט הזה ואיך מעיפים אותו?
-
- 1 תגובה
- 615 צפיות
-
-
שלום, שאני נכנס לאתרים פתאום קורה שאני לא יכול לראות תמונות, למשל באתר של קוויק טימ אני רואה רק איקסים במקום תמונות. אין לי מושג מה לעשות, בבקשה תעזרו
-
- 1 תגובה
- 658 צפיות
-
-
הארד דיסק 500GB של WD בחיבור SATA. אתמול פשוט קיבלתי בלו סקרין מלא בהודעות שגיאה אבל הוא הופיע לשנייה והמחשב מייד עשה ריסטרט. כשהמחשב עלה, הבחנתי בכך שההארד דיסק חסר. לא רואה אותו גם ב-managment. יש לי עוד 3 דיסקים קשיחים, כולם תקינים. ניסיתי לחבר את הכבל החשמל וכבל והסאטה של ההארד דיסק התקול להארד דיסק שעובד והוא אכן עבד איתם. כמו כן, ניסיתי לקחת כבל חשמל וכבל סאטה מהארד דיסק שעובד ולחבר אותם להארד דיסק התקול ועדיין המחשב לא מזהה את ההארד דיסק התקול - לא בווינדוס ולא בביוס. זה אומר שההארד דיסק הלך? תודה...
-
- 1 תגובה
- 744 צפיות
-