עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. רציתי לעשות פירמוט לכל המחשב ובטעות עשיתי התקנתי שתי ווינדוסים בכונן c: וכונן f: איך מוחקים ווינדוס 1 מהם <?!?

• 1 תגובה
    • 535 צפיות
  2. שלום, יש לי בעיה (אני חושב) שאני עובד על המחשב רגיל, לא במשחק או משהו , וה-HDD שלי חושב הוא שקט מאוד ! אך כאשר אני ניכנס למשחק כל שהוא ברגע שהוא צריך לחשוב הוא מזכיר לי את האמסטף של חבר שלי ברגע שהוא מתעצבן.. הוא עושה רעשים משהו בסגנון כזה : גרררררר , גררררררר אה כן והוא עושה את זה לרוב רק שהמשחק נטען, באמצע המשחק הוא כמעט לא עושה את זה. האם יש בעיה ב-HDD? אודה לכם על עזרתכם תודה,

3. איך אני מחבר בין 2 כוננים ועושה כונן אחד ווינדוס לבד ?!? :nixweiss:

• 1 תגובה
    • 653 צפיות
  4. Started by בני סלע,

שלום,קוראים לי בני ואני דיי חדש פה,גלשתי פה כמה פעמים אבל לא כמשתמש רשום ואני חייב להגיד זה פורום פשוט מדהים! יש פה כל כך הרבה הסברים וכל כך הרבה מדריכים...טוב עכשיו לעניין לא לפני הרבה זמן החלפתי כרטיס מסך וכתוב שמומלץ להשתמש בספק חשמל מעל 300V ולי יש רק 230V אז רציתי לשאול האם זה יכול לפגוע איך שהוא?כי הוא כותב לי איזה הודעה כשאני פותח את המחשב שקשורה לנושא...חשוב לציין שהכרטיס עובד מצוין עכשיו,ואני רוצה להיות בטוח שהוא יעבוד מצוין גם מחר :s05: תודה מראש! [br]פורסם בתאריך: 27.02.2007 בשעה 22:05:07 נווו....מה אף אחד לא יודע אוו אף אחד לא רוצה לעזור לי?

• 1 תגובה
    • 546 צפיות
  5. Started by bobo3,

שלום לכולם אני מבקש עזרה דחופה אני לא יודע לקנפג את המחשב החדש שלי יש לי לוח של ASUS P5B DELUX מעבד E6300 HD SATA2 2 צורבי DVD כרטיס מסך GF 7600 GT זיכרונות של 512 X2 800 MHZ אני מבקש עזרה ממשית לכול המבינים שמעונינים לעזור אני נואש תודה

• 1 תגובה
    • 516 צפיות
  6. Started by AsD[eyal],

אוקיי אז זה ככה המחשב נקי מווירוסים ותוכנות ריגול עבר בדיקות של Spy bot ,NAV היו ווירוסים וגם תוכנות ריגול קיבלו טיפול עכשיו נגיד שאני פותח את דפדפן הוא ניסגר אחרי שניה פשוט ככה ניסגר אני רוצה לישלוח הודעה באייסיקיו אחרי שאני פותח את החלון הודעה הוא ניסגר ואז אחרי שניה גם האייסי עצמו ניסגר היה לי ווירוס בשמם tmp0.exe משהו כזה.. אם עוד מיספרים עכשיו יש לי פיירואלל שלSygate Personal Firewall ושמתי לב שעוד שני תוכנות היתחברו לאינטרנט windows explorer וגם וגם הtmp0.exe היה עד שהצלחתי למיחוק אותו עכשיו אני בטוח שהם השיאירו לי נזק כל שהוא בקבצים של המערכת הפעלה אז חשבתי אולי נחזיר את המרכעת אחורה ומה? אני לא יכול להחזיר עד אתמול=/ אז החזרתי לאתמול ועדיין אותה הבעיה עכשיו איך אנ…

7. Started by guy113,

שלום קיבלתי מחבר שלי הארד דיסק IDE 40 GB ויש לי אחד עכשיו אני רוצה לחבר את שניהם ביחד ואני מחבר תחדש שקיבלתי זה לא מעלה לי את הישן רק תחדש כאילו זה מפעיל ת 40 GB בימקום תישן זה שמותקן בוא Windows מה אני עושה בישביל שהישן יפעל?

• 1 תגובה
    • 505 צפיות
  8. שלום יש לי את הכרטיס הנ"ל והמאוורר שלו התחיל להרעיש, הבנתי שלהשיג כזה מאוורר להחלפה זה די מסובך ולא כלכלי, ראיתי שבגרסה שאינה ה DELUXE הוא מגיע ללא מאוורר כלל. האם ניתן להפעיל אותו ללא מאוורר, איך אפשר לדעת טמפרטורה של הכ.מ, גם אם אפעיל ללא מאוורר זה לא יהיה בזמן משחק שאז כמובן מי בכלל שומע את הרעש שלו

• 1 תגובה
    • 493 צפיות
  9. Started by erjerjerj,

שלום, לפני שנה וחצי קניתי מסך זה וכעבור חצי שנה הוא התחיל להשמיע ציפצוף דק כל כמה זמן (שינוי תדירות הריענון השתיקה אותו לכחצי שעה ושוב חזר הציפצוף) קראתי פה בפורמים שכנראה הבעיה בספק של המסך שהוא לקראת סוף ימיו ורצתי לממש אחריות. הבעיה היא שהצפצוף מופיע "רנדומלית" ולקח הרבה זמן וויכוחים עם החנות עד שהם ראו שאכן יש בעיה ואז הם נתנו לי מסך במקום המסך התקול. למזלי הרע, הבעיה חזרה במסך ה"חדש" וגם אותו נתתי לתיקון ושוב המעבדה של החנות לא עולה על הבעיה וטוענת שהמסך תקין. שאלתי היא האם מישהו מכיר את הבעיה ויודע כיצד ניתן לשחזר אותה? (עבור החנות) אצלי המסך פועל בערך 24/6 ובד"כ אחרי שהמסך חוזר משינה מופיע הצפצוף, אך בחנות זה לא קרה (כנראה הם לא חיברו אותו למספיק זמן או משהו כזה) נ…

• 1 תגובה
    • 536 צפיות
  10. Started by FreeStyle,

בזמן שאני אפעיל משחק או שהפוטושופ יהיה פתוח + עוד תוכנה כבדה או שאני יריץ סריקה של האנטי וירוס על כל המחשב יחד והמחשב יהיה עמוס אני ישמע רעש ל אמבולנס או של איזה אזעקה ממש ! יש לידי כאן אותו אשכול ביחד אבל לא נעים לכתבו מצטרף לשאלה ולי אני חושב שזה מגיע מאזור המאוורר התחתון או הדיסק קשיח או המאוור של המעבד. יש לי תכונן ויש תמאוור של הספק מאחורה ומתחתיו עוד מאורר 80 והוא עושה תרעש או שאני לא מזהה טוב וזה ה דיסק קשיח גם נראה לי אומה שלא בדקתי אבל יכול להיות שזה של המעבד מה כדי לעשות??

• 1 תגובה
    • 584 צפיות
  11. איך מגדירים שהאינטרנט יתחבר לאחר כל הפעלה מחדש של הוינדוס ? מצאתי לנכון פה לכתוב או שזה צריך במחשבים כללי -> תוכנה ? לא מצאתי מקום אחר... תודה לעוזרים,

• 1 תגובה
    • 714 צפיות
  12. אהלן, מסך: LG Flatron 775FT כרטיס מסך: Msi 6800 AGP הבעיה היא כזו: בכל פעם שאני מכבה, או שהמסך עובר לסטנד ביי, כל המאפיינים של גודל התמונה והצורה שלה מתאפסים. כמו כן בכל פעם שאני מכבה את המחשב, המסך עובר לסטנד ביי ואז שוב התמונה מתאפסת. זה קורה גם בכל פעם שאני נכנס לחלון של ה-nvidia control panel. נכון מסכי CRT עושים טאק כזה כשהם משנים רזולוציה או קצב ריענון? אז בכל פעם שאני נכנס ל-nvidia control panel הוא עושה אחד, ואז המאפיינים של התמונה מתאפסים לי. אני לא יכול לתאר כמה שזה מעצבן אותי, ושחיפשתי על זה מידע בגוגל וגם בפורום פה, ללא הועיל. ניסיתי את התוכנה rivatuner, ומשהו כמו 15 גרסאות שונות של הדרייברים של nvidia. הגעתי אחורה עד 61 משהו, וכל פעם מחקתי קודם עם driver clea…

13. Started by Runny,

בעיה מוזרה. בהפעלת Tooltips (ואולי גם במקרים של Flash, לא בטוח) המחשב נתקע, אחרי מספר שניות כבה המסך וזהו. לא מתבצע Restart וכמובן לא נוצר קובץ Dump. ניסיתי להתקין גרסאות שונות של הדרייבר לכרטיס המסך ללא הועיל - Radeon 9600XT. את החומרה לא שיניתי כבר שנה וחצי. לפני שאני מתקין מחדש את מערכת ההפעלה (שוב...) האם למישהו יש רעיון לפיתרון הבעיה? תודה מראש

14. Started by yuuu,

למחוק

• 1 תגובה
    • 710 צפיות
  15. Started by TheReaper,

המהירות אמורה להיות X16 אבל האוורסט אומר שזה במהירות X4 יש לי את הלוח הזה http://www.asrock.com/product/775Dual-VSTA.htm

• 1 תגובה
    • 642 צפיות
  16. Started by sivick_ch,

קניתי מחשב חדש עם לוח אם 965 של MSI ניסיתי לחבר 2 נגני MP3 שונים ודיסק און קי והמחשב לא מזהה אותם. מה אפשר לעשות?

• 1 תגובה
    • 607 צפיות
  17. Started by Y-T-M,

שלום לכולם יש לי כונן dvd של סמסונג הדגם שלו זה sd-612 צרבו לי משחק על דיסק dvd+r והכונן לא קורא אותו למה? זה דחוף בבקשה!

• 1 תגובה
    • 533 צפיות
  18. Started by bugosdckh,

שלום שבוע שעבר קניתי מחשב וכעת הוא לא עובד ז"א הוא לא נדלק האם יש למישהו פתרון?

19. Started by iyehuda,

ואני לא מצליח להפעיל את תוכנת הסנדרה

• 1 תגובה
    • 500 צפיות
  20. Started by ido-nava,

שלום יש לי ספק כוח HEC 480W ACE עכשיו המאורר של הספק עושה קולות מוזרים שאני לא יכול לישון איתם בלילה (המחשב נמצא בחדר שלי).. קניתי את כל המחשב מ KSP ויש להם מדבקה שהם מדביקים על המארז שאם אתה פותח תמארז ונקרעת המדבקה אז האחריות מוסרת .. (פתחתי תמארז בכדי לנקות אותו ואכן המדבקה נקרעה). מישהו עם ספק כמו שלי נתקל בבעיה זו ? או בבעיה של להביא ל KSP מחשב שהאחריות אוסרה? תודה לכל מי שיעזור ..

21. התקנתי לא מזמן התקנה חדשה של XP על מחשב שהיה עד עכשיו עם 98 והראה הרבה מסכים כחולים. התעורר אצלי חשד שאולי הבעיה היא בזיכרון, אולי זיכרון דפוק או משהו כזה, רציתי לדעת על תוכנות לבדיקת הזיכרון, או על סיבות אחרות לבעייה זו. (מכיוון שזו התקנה חדשה, מן הסתם זו תקלת חומרה). מדובר בפנטיום 3 733 עם שני סלוטים של 128 SDRAM 133 במידה וזה לא בעיה בזיכרון, מה עוד זה יכול להיות? (יכול להיות כרטיס מסך? מעבד? איך בודקים את זה?)

22. Started by Port23,

היי יש ברשותי SEAGATE 320GB 16NCQ 7200.10 ונראה לי שהוא התפגר - התנהג מוזר , עשיתי HDD DIAGNOSTIC עם הכלבים של SEAGATE וגיליתי די הרבה BAD SECTORS ... השאלה שלי האם מישהו יודע איך אני יכול להחליף את המוצר ? אני מאוד לא רוצה לעבוד מול החנות מחשבים ממנה רכשתי את המחשב כי הם ממש לא אמינים האם אני יכול לפנות ישר ליבואן ? אם כן מה מספר הטלפון של היבואן הראשי של SEAGATE לארץ ?

23. Started by chenc,

שלום לכולם שמי חן וברשותי מחשב נייד שלאחרונה הוחלף לו HDD, אך לדאבוני, מאז - הוא מתחמם בצורה מטורפת וכבר אחרי כמה דקות שמתי לב שכבל המתח המחובר מתחיל ממש להירתך - הפלסטיק התעקם כזה. רציתי לדעת אם תוכלו לעזור לי בנושא - מה הבעיה יכולה להיות? איך אני יכול לפתור אותה? נראה לי שהמאוורר התחתון כן עובד, אגב. ולא, אין לי כבר אחריות על המחשב. תודה לכל העונה שיעזור!

24. Started by redyoyo,

שלום רב, אודה לכל אחד אשר יוכל לסייע לי בפענוח הקובץ. תודה מראש, עופר [attachment deleted by admin]

25. Started by zzz727,

נכנס לי למחשב וירוס שפתאום אחרי כמה זמן מופיע לי הודעה שהמחשב עוד 60 שניות מתכבה ואני לא מצליח למחוק אותו ניסיתי להוריד עידכונים וגם עשיתי סריקה אם ad-aware וגם אם ה doctor spawere ושום דבר לא מצליח למחוק את זה ואני לא מצליח לעדכן את האנטי וירוס שלי וגם אני לא מצליח להתקין את ה kaspersky ואת ה nod 32 אני לא מצליח להפעיל אותו שיפעל או שיעשה חיפוש מישהו יכול לעזור לי?

דיונים חדשים בפורומים