עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. -כאמור בכותרת- קניתי ספק Tt 410W אחרי שנשרף ספק HEC. לאחר חודש, כאשר הדלקתי את הUPS שהספק היה מחובר אליו פתאום הוא פלט עשן ונשרף. אפילו לא הדלקתי את המחשב... בקיצור- מימשתי את האחריות (אצל זיג זאג) וקיבלתי ספק חדש. עכשיו אני מתלבט איך לחבר אותו. *לUPS מחובר עוד P3 שלא קרה לו כלום. **מחובר עכשיו ג'נרי 250W למחשב שלו שייך הת'רמל טייק (המאווררים לא פועלים והדלת פתוחה.. פשוט הייתי חיב לשחק HL2 ו NFSU2 ) ככה שהUPS כנראה נותן מן ספייק בהתחלה. מה לעשות? האם צריך לחבר דרך הכבל שקיבלתי עם הספק או באיזה דרך? אני לא רוצה שיישרף שוב.

• 5 תגובות
    • 566 צפיות
  2. Started by DJ Clue,

שלום ברצוני להתקין קירור חדש למעבד.. הטכנאי אמר לי שלא כדאי לי לנסות להתקין לבד כי בהוצאה של הקירור הסטוק ( A64 3000 s 754) אפשר בטעות לשבור את הלוח.. ואז אין לי אחריות.. אז איך מוציאים את הקירור סטוק של המעבד הזה מבלי לפגוע בלוח?(אמרו לי משהו עם מברג)

• 40 תגובות
    • 2.8k צפיות
  3. שלום לכולם אני חדש באתר הזה ורציתי לומר כל הכבוד עכשיו... יש לי בעיה "קטנה" ומטומטמת אני לא מוצא בלוח-אם את החיבור למאוורר :'( יש לי לוח-אם של אינטל 82801EB LPC עם מישהו יכול לעזור לי אני ישמח מאוד. תודה...

• 6 תגובות
    • 789 צפיות
  4. Started by amir0015,

חיברתי אותה והכל עובד רק שהיא מראה הכל כמעט שחור והכל מממששש כהה משיהו יודע איך לסדר את זה?

5. Started by Dr. n00b,

אני משתמש במחשב P4 2.6C על לוח אם גיגבייט 8IK1100 , על ווינדוס XP SP2. הבעיה היא כזאת: לאחר איתחול לפעמים הווינדוס לא מזהה רכיבי USB שמחוברים ומקבלים מתח מהלוח אם. לדוגמא: עכבר אופטי שמחובר, אור דולק, אבל לא מגיב. מה שמצחיק זה, שאחרי שאני שולף את התקע ותוקע אותו בשקע USB אחר, אפילו על אותו בראקט שמתחבר לאותו שקע על הלוח, העכבר מתחיל להגיב. פירמטתי לפני יומיים, והבעיה נמשכת. למישהו יש מושג מה זה יכול להיות?

• 2 תגובות
    • 611 צפיות
  6. Started by Black_eagle,

שלום.. היום שכן שלי בא אלי לעזרה והבעיה היא כזאת: הוא קנה צורב DVD, שם אותו בתוך המחשב וכנראה שה CD הרגיל ו הצורב היו על MASTER, לאחר שהדליק את המחשב הביוס לא זיהה HD ולא את אחד הכוננים. אני באתי ג'ימפרתי את הכוננים והביוס עדיין לא מזהה שום כונן. מה יכולה ליהיות הבעיה? ניסיתי לחפש את הכוננים בביוס אבל פשוט לא מזוהים, הלך לו הלוח?

• 5 תגובות
    • 594 צפיות
  7. אורח ברק דהן
    Started by אורח ברק דהן,

.

• 1 תגובה
    • 730 צפיות
  8. Started by asdasdasd,

זה התחיל בעיה זו לא מזמן , המחשב מתחיל לעשות צפצופים כדומה לפקס או מדפסת או מכשיר רפואי עושה צפצופים כל כמה שניות , ובסופו של דבר נכבה או עושה ריסט הרעש הזה בא מהבורד לא משום מקום אחר (אין לי מדפסת , אין פקס) זה מהמחשב ! אני מבין במחשבים אבל לא בחומרה . מזה יכול להיות !!? בעיית חימום ? אבל שום דבר לא עובד רק החייגן עולה וזהו ! שום משחק לא פועל שום כלום , למה זה קורה ? שום דבר חשוד לא פועל ב TASK MANAGER ....שום דבר חשוד לא מושתל המחשב מצפצף ובסופו של דבר נכבה כבר לא יודע מה לעשות במיוחד שזו בעייה חומרתית (הצפצוף בא מהלוח אם) ABIT NF 7

• 9 תגובות
    • 595 צפיות
  9. Started by THX,

במחשב שלי מותקן WINXP+SP2 יש עליו 2 דיסקים קשיחים פיזיים הראשון זה שעליו מותקן הWIN והשני הוא של MAXTOR שעליו יש גיבוי של קבצים פירקתי את הדיסק הזה בשביל להרכיב אותו על מחשב אחר בשביל להעתיק קבצים אחרי שהרכבתי חזרה את הדיסק חזרה למחשב המקורי בו הוא היה נמצא נתקלתי בתקלה מוזרה על הMAXTOR יש 2 מחיצות אחת NTFS והשנייה FAT32 כל מה שיש על הNTFS אפשר לקרוא מה שעל הFAT32 לא זה מתחיל בזה שהאות של הכונן מופיעה במחשב עם ג'יבריש וסימנים מוזרים (תמונה מצורפת) וגם שנכנסים לכונן עצמו כל המידע שהיה שם נעלם ובמקום זה יש רק תיקיות עם ג'יבריש ואותם סימנים מוזרים בקיצור נראה לי שנדפק לי הדיסק הקשיח ואני צריך עזרה בפתרון או שחזור של הדיסק באיזושהי צורה כי יש לי שם הרבה קבצים שלא הספק…

• 1 תגובה
    • 648 צפיות
  10. Started by bar17,

יש לי לוח של אסוס ופנטיום 4. הרכבתי את הדיסק SATA . הפעלית את המחשב וזו ההודעה שאני מקבל no device attached to fast trak controller the bios is not installed / כול דבר שניסיתי לא עזר מישהו נתקל בבעיה דומה תודה

• 0 תגובות
    • 527 צפיות
  11. אז ככה קניתי לפני כמה ימים מחשב חדש intel p 4 3.0 g mb-itel rocklake 865prl 512 ram ge force 5700 256 mb 128 bit agp x 8 ויש לי בעיה במשחקים ב פיפה 2004 המשחק עובד עם קפיצות הכוונה טקיעות ושאני מתקין תדריברים החדשים של אן וידיה אז המשחק מתחיל לקפוץ כמו בטלויזיה מקולקלת הכל בצבעה לבן ופסים כאלה מוזרים ואז מעלים ת אנטיאליסינג ל כפול 8 בהגדרות זה מפסיק המשחק עובד אבל ממש ממש לאט ו בניד פור ספיד החדש בכלל אפשר לשחק בקושים על גרפיקה מינימלית והיום שהתקנתי תמשחק פיפה 2002 וורלד קאפ על ההגדרות הכי נמוכות בכרטיס מסך זה רק עובד חלק על ניראה על הפנים ובמחשב הקודם שהיה לי מעבד 1.8 וכרטיס מסך geforce ti 4200 הפיפה 2002 היה טס על ההגדרות הכי גבוהות אז שאלה שלי למה המשחקים עובדים לאט …

• 8 תגובות
    • 727 צפיות
  12. Started by NIR-T,

שלום, יש לי בלוח אם את הדבר הזה שכתוב למעלה.. זה שמהו מובנה בלוח אם כי אני רואה על הלוח את הג'וק שכתוב עליו את זה.... יש באתר של הלוח אם שלי לינק לדרייברים של זה והלינק לא עובד ואת הדיסק דרייברים איבדתי ואני לא מוצא בשום מקום באינטרנט דרייברים של זה? זה חשוב?? מה זה עושה בכלל? תודה רבה מראש, ניר.

• 0 תגובות
    • 657 צפיות
  13. Started by Dethmyst,

כונן קשיח מסוג MAXTOR DIAMONDMAX PLUS D740X - מספר דגם 6L0J02 - התחיל להשמיע רעשים, כמו של מאוורר שמסתובב במהירות גבוהה, אותם רעשי SPIN UP שמושמעים כאשר מדליקים את המחשב. האם להתחיל לדאוג, או שזה בגדר שחיקה רגילה (הדיסק כבר בן למעלה משנתיים)...?

• 10 תגובות
    • 870 צפיות
  14. Started by Asaf.Y,

היי,יש לי בעיה שנראית לי דיי מוזרה..,אני מפעיל את המסנג'ר לזמן מה עם המצלמת אינטרנט שלי ופתאום אני מקבל מסך כחול והמחשב עושה ריסטרט.. זה גם קורה שאני בתוכנה של לכידת תמונות חשוב לציין שהבעיה של המסך הכחול מופיעה רק לאחר שימוש במצלמה.. אשמח אם תעזרו לי או תכוונו אותי לכיוון כלשהו על מנת לסדר את הבעיה. בתודה מראש, אסף.

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by rambo88,

שלום לכולם כשאני מדליק ת'מחשב אני שומע רעש חזק מאוד מהמאורר של הספק וכשזה מגיע לווינדוס אין רעש מה זה יכול להיות ולפני שבוע לא היה שום רעש

• 1 תגובה
    • 529 צפיות
  16. קיבלתי את החלקים ביום שישי AMD 64 3000+ Epox 8kda3j Corsair cmx512mb WD sata 160gb Compucase Hec 6a21 400w צירפתי את הכ. מסך שלי GF4 ti 4200 128mb הבעיה היא כשמרכיבים את הסינק (סטוק) וסוגרים אותו עם הידית, המחשב פשוט לא עולה, רק כשמשחחרים אותם הוא עולה, אבל אז המעבד מתחמם, כי אין עליו סינק כנראה זה בגלל שההיטסינק לוחץ פיזית על המעבד ? יש משהו לעשות או שללכת מחר לחנות ? תודה מראש בני

• 4 תגובות
    • 650 צפיות
  17. Started by -Sky_Lord-,

היי, לאחרונה ניסיתי להעלות את memtes86 דרך דיסקט של boot (שכבר עבד לי בעבר) הוא לא עשה boot והמשיך לwindows... הלכתי לביוס, היה רשום שם את הסדר הבא: CD-ROM Floopy HD כמו שצריך... ניסיתי עם דיסקט אתחול של windows, גם לא עבד... ניסיתי להכין מחדש את הmemtest86, לא עבד ניסיתי לשנות את כל הסדר ל Floopy Floopy Floopy והוא עדיין המשיך לWindows. אני חייב לציין שהוא תמיד (בכל המצבים) כן "קרא" מהדיסקט, פשוט לא התחיל איתו, ושהCD-ROM גם היה מסומן אז הוא ניסה לאתחל איתו. אחרי כמה החלפות סידקטים זה פתאום עבד פעם אחת, ומאז זה הפסיק עוד פעם... אני חייב לציין שהכונן עובד מעולה בwindows... איפה יכולה להיות הבעיה... אני יודע שהדיסקטים בסדר הביוס אמור לעבוד, זה עבד איתו בעבר והוא כן מנסה לק…

• 5 תגובות
    • 680 צפיות
  18. Started by RayZ,

היי,כפי שאתם רואים את התמונה הזאת שלקחתי מהתרד הבא עד עכשיו לא ידעתי לתאר את זה,עכשיו ראיתי תמונה של זה. המון פעמים המסך הזה מופיע והמחשב עושה הפעלה מחדש. ליפעמים המחשב מפעיל מחדש את עצמו גם בלי ההודעה הזאת. אודה מאד למי שיעזור לי

• 3 תגובות
    • 608 צפיות
  19. Started by Impreza,

המפרט הבא: Intel P3 500MHZ PC PARTNER 133MHZ לוח מעפן SDRAM 256MB 133MHZ ATI RADEON 7000 64M ועליו מותקן ווינדוס 98 SE עכשיו המחשב ממש איטי ולא מריץ לי משחקים חלק שעבדו לי פעם כמו MIDTOWN MADNESS, טוני הוק 2 (הישן, הוא מפעיל עם קרטועים) והיה לי את המחשב הזה פעם רק עם 192 זיכרון שעובד ב 100 מגה הרץ השאלות הם כאלה: אם הלוח תומך במהירות 133 וגם הזכרונות אבל המעבד לא זה עדיין יפגע בביצועים משמעותית? והלוח תומך AGPX4 (כתוב על הסלוט של ה AGP אפילו) וב EVEREST הוא מזהה שהוא תומך רק ב AGPX1 ו X2 עכשיו זה מוגדר על 2X אבל למה אי אפשר לשים על 4X? הרי הוא אמור לתמוך בזה

• 12 תגובות
    • 728 צפיות
  20. Started by Shugii,

שלום לכולם. לפני כמה ימים התקנתי דריוורים לרדאון משהו בטא, ומשום מה קפץ לי פתאום המסך והוא נהיה ורוד, התקנתי בחזרה על הדרייברים האלה דרברים רשמיים לא בטא שבעבר השתמשתי בהם ללא בעיות. אך הבעיה חזרה. המסך שלי נהיה שוב ורוד! אתמול זה קרה אחרי כמה זמן נעלם היום לפני שעה ככה זה חזר. עשיתי ריסט לא עוזר כלום! אולי אני צריך למחוק לגמרה את כל הדריברים ולהתקין מחדש מ-0? ולא אחד על השני? יכול להיות שזה בכלל לא קשור להתקן של הדריברים זה פשוט צרוף מקריים עם הזמן שהתקנתי את הדרייברים בטא??? כי הבעיה באה ונעלמת ( כרגע היא לא נעלמת ) help

• 28 תגובות
    • 2.3k צפיות
  21. Started by TheShadow,

אחי הקטן ביקש ממני זיכרון אחד שהיה לי ספר.. נתתי לו ואמרתי לו לחכות שאני ישים לו אבל המטומתם הקטן (בן 13 ו..) החליט לשים את זה בעצמו.. כשהוא שם המחשב פעל והמסך לא.. הדלקתי את המחשב לכמה דקות אחרי זה וכל החלקים התחממו חוץ מהזכרון.. כמובן שניסיתי להחזיר את המחשב כמו שהיה בהתחלה עם הזכרון שהיה בהתחלה וזה לא עבד ניסיתי להחליף את החלקים הבאים: כרטיס מסך,זכרון, וגם את המסך עצמו החלפתי לאחד שלי.. וזה עדיין לא עבד... הוצאתי והכנסתי את המעבד ועדיין לא עבד.. ניקיתי את כל המחשב כלל המאווררים מאבק בדרך.. אבל קיצור שום דבר לא עזר לי.. מה שאחי אמר לי זה כשהוא הכניס את הזכרון הוא נגע עם היד בכל הכבלים שקרובים להרד דיסק ולכוננים.. אז בדקתי שהכל מחובר טוב וזה לא פתר את הבעיה... חיזקתי את …

• 5 תגובות
    • 990 צפיות
  22. Started by EagleX2,

לפני כמה דקות נכנסתי לPlanetside וקיבלתי בערך 400 fps.... הבנתי שמשהו דפוק, ושמתי לב שכל הגרפיקה ירדה בצורה נוראית. נכנסתי לCCC וגיליתי שכל החלק של ה 3d פשוט נעלם... אי אפשר לקבוע aa ו af... בבקשה נסו לעזור לי.. בתודה מראש, נעם. כרטיס מסך: radeon 9800pro דרייבר:Catylist 4.10 (לא מצליח לעדכן ל4.12, זאת כבר בעיה עם הרג'יסטרי שזה סיפור אחר לגמרי...)

• 7 תגובות
    • 733 צפיות
  23. Started by shalabi,

שלום. אני מקבל את המסך הכחול מייד אחרי הכניסה לוינדוס. מערכת הפעלה XP PRO מעבד CELERON 2000 זכרונות 256MB SDRAM לוח של PC PARTNER 845 תודה

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by Snufkin,

יש סריטה במעגל L3 וכרגע המחשב לא עולה . מה עושים?

• 2 תגובות
    • 577 צפיות
  25. :s05:אני קונה כרטיס מסך חדש ויש לי מסך 15" ישן..אז הכרטיס מסך יעבוד כמו שהוא צריך? כאליו כל המשחקים יעבדו טוב אני קונה ?RADEON 9550 128MB? :s05:

• 8 תגובות
    • 703 צפיות

דיונים חדשים בפורומים