עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by arnontl,

ברשותי לפטופ שבו מותקנת מערכת הפעלה חלונות 10 ללא רשיון. האם ניתן לרכוש באי ביי קוד מוצר לחלונות 10 שיתפוס גם על מערכת ההפעלה שכבר מותקנת אצלי? ובכך להפוך אותה למערכת הפעלה חוקית ומאושרת? תודה על התשובה.

• 13 תגובות
    • 2.4k צפיות
  2. Started by Born2Kill,

שלום וברכה, יש לי כונן אחסון חיצוני מדגם ADATA HD650. משום מה כשאני מעוניין להעביר לתיקייה קבצים גדולים או סרטים בגדול - הוא לא נותן לי. לפניכם תמונה להמחשה... תודה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 2.4k צפיות
  3. שלום לכולם יש איזה בעיה מוזרה שנתקלתי בה בזמן האחרון במספר מחשבים. כאשר מכניסים דיסק און קי או כרטיס רשת אלחוטי או מכשיר סלולרי ב-USB מקבלים X אדום בהתקנת הדרייבר. כלומר ההתקנה האוטומטית לא הצליחה. כאשר ניסיתי להתקין את הדרייבר ידני קיבלתי חסימה עם "הגישה נדחתה". ניסיתי כל מיני מדריכים מהאינטרנט של עריכת הרגיסטרי , ביטול בקרת משתמש ועוד אך ללא הועיל. יש לציין שהמקרה קרה בכמה מחשבים עם ציפסט של אינטל חלקם עם ווינדוס 7 וחלקם עם ווינדוס 8.1 . בחלק מהמקרים הבעיה נפתרה כאשר הסרתי את הדרייבר intel managment engine ובכך חשבתי שמצאתי את הגורם לבעיה. לפתע קיבלתי טלפון מחבר שמתלונן על אותה בעיה אולם למרבה הפלא במקרה שלו הציפסט הוא של חברת NVIDIA מדגם ישן. בנקודה הזאת הבנתי …

• 9 תגובות
    • 2.4k צפיות
  4. היי, הלוואי ומישהו יצליח לעזור לי ... יש לי את המארז שבכותרת- המאוורר בדלת הצדדית התחיל להרעיש כמו מטורף, פתחתי אותו, ניקיתי את הפילטר, וחשבתי שזה בגלל שהרשת מהפילטר כמה רשתות כאלה פרומות בצדדים, אבל ממש שטויות.. וזה לא זה כי גזרתי אותם וזה לא עזר.. חיברתי חזרה, וגיליתי משהו.. ברגע שאני מטה את המחשב - המאוורר לא מרעיש בכלל ! לא שומעים את המחשב.. וברגע שהוא ישר הוא מתחיל להרעיש, הוא מתחכך שם בפילטר או משהו כזה, ולא יודע איך זה קרהההה ! גיליתי משהו אחד שפתחתי אותו מחדש, המאוורר עצמו, רופף טיפה .. ואין לי מושג אם אפשר לפתוח את המאוורר עצמו ולחזק משהו, כי זאת הבעיה במיליון אחוז, שהוא ישר הוא משחק למטה למעלה, ושהוא מוטה למטה הוא מסתובב בלי שכלום יפריע לו .. השאלה היא כזאת - תר…

• 11 תגובות
    • 2.4k צפיות
  5. Started by tofitof1,

שלום ! לא מזמן שדרגתי את מערכת ההפעלה ל - WIN 10 הכל עבד טוב. אולם, לאחרונה חלו ניתוקים באנטרנט. התקשרתי לבזק הם שינו משהו (תוכנה של ראווטר, כך נאמר לי). מאז המחשב הנייח לא מתחבר לרשת האלחוטית. ב"מנהל ההתקנים" (הראשי) מצויין כי אינו מזהה את כרטיס הרשת. כאשר נכנסתי להתקן נכתב : אינו מזהה חתימה דיגיטלית של כרטיס רשת ושגיאה 502. נכנסתי לאתר של חברת הכרטיס רשת, הורדתי את הדרייבר אך עדיין לא עובד. במחשב הנייד (WIN 7ׂ) אין שוב בעיה בגלישה אלחוטית. מה עליי לעשות ? תודה רבה רבה

• 2 תגובות
    • 2.4k צפיות
  6. עשיתי ריסט תמים למחשב, ולאחר מכן הוא לא עולה. עשיתי ניקיון יסודי, וניקיתי את המאווררים, כרטיס זיכרון הוצאתי והחלפתי באחרים (כנראה לא בעיה בזיכרונות עצמם) המחשב נדלק ורשום Memory Testing (או משהו כזה לא זוכר בדיוק) ואחרי 10 שניות משהו כזה הוא עושה ריסט ושוב פעם אותו הדבר.. יש לציין שאי אפשר להגיע לBIOS, הוצאתי את הבטרייה שעל לוח האם לכמה דקות בשביל לבצע איתחול לכל ההגדרות אבל זה לא עזר.. אם מישהו יכול לעזור לי בבקשה אשמח, אין לי מושג מה הולך, כי הכל נראה תקין.

• 13 תגובות
    • 2.4k צפיות
  7. Started by Seven013,

שלום, 1. האם, ברמת העיקרון, אפשר לקחת מטען קיר 45W/65W רגיל (עם כניסה/יציאה 1) בתוספת כבל 5V DC רלוונטי (אין לי מושג כמה mm צריך להיות החיבור ל-HP Pavilion 14), לחבר למחשב והטעינה תעבוד? 2. איזה מידות של כבל DC מתאימים ל-HP Pavilion 14 (לא מצאתי בשום מקום)? אני יודע ש- 5.5mm/2.1mm גדול מידי... תודה

• 19 תגובות
    • 2.4k צפיות
  8. Started by dolev77,

הבנתי שניתן להתחבר לאתר דרך VPN. הורדתי תוכנה של וי פי אן ועדיין זה לא מאפשר לי להתחבר לאתר מישהו יכול לסייע? תודה

• 2 תגובות
    • 2.4k צפיות
  9. Started by TicTacToe,

בשבועות האחרונים אני סובל ממסכים כחולים שרק הולכים ומתגברים. עד עכשיו קיבלתי 2 קודים שונים 0X0000001E 0x0000003B בנוסף מבדיקה שעשיתי עם התוכנה שבסטיקי גיליתי שמקור הBSOD נובע מהקובץ ntoskrnl.exe למרות שבעבר קיבלתי אינדיקציה ש atikmpag.sys קרס החשוב מכל הוא שלפעמים אחרי קריסות המחשב לא עולה והמאוורר של הכרטיס מסך עובד בעליות וירידות כששלושת הנורות האדומות בגבו מהבהבות. ניסיתי להתקין ולמחוק דרייברים (כמובן עם drive sweeper תוך שימוש בsafe mode) לא עזר אגב המסכים הכחולים בדרך כלל באים כשאני משתמש בפיירפוקס או כשאני משחק בMW3 בניגוד לכך שיחקתי SKYRIM למשך הרבה מאוד זמן ולא הייתה שום תקלה בכלל (אף פעם). יש לציין שMW3 כמו גם פיירפוקס מותקנים על גבי ההארד שמחזיק גם את הsystem , …

• 16 תגובות
    • 2.4k צפיות
  10. שלום לכולם, לפני כחצי שנה קניתי מחשב נייד dell inspiron 1520: core 2 duo t7300, 2gigs ram, 8600gt. הצלחתי להריץ עם הנייד את cod4 ברזולוציה 1024x768 עם הגדרות גרפיות בינוניות והייתי מקבל 125fps יציב (380 מקסימלי). לפני כחודש התחלתי לחוות תקיעות מטורפות אחרי כמה דקות של משחק וה-fps היה נופל ל-40-30 אחרי 15 דקות משחק. חשבתי שזה משהו שלא קשור לחומרה אז פשוט הורדתי את כל ההגדרות הגרפיות למינימום והורדתי את הרזולוציה ל-800x600, ואכן הצלחתי לקבל שוב 125 fps יציב. הבעיה היא שגם כאן לאחרונה התחלתי לחוות נפילות fps ל-15-35. דבר נוסף ששיכנע אותי לתלות את הבעיה בהתחממות כרטיס המסך הוא שכאשר ה-fps התחיל ליפול הייתי מקבל גם artifacts נוראיים בתוך המשחק וכל הטקסטורות היו משתגעות, חלקים …

• 10 תגובות
    • 2.4k צפיות
  11. יש לי רמקולים Microlab solo 7c, שמחוברים ליציאת האוזניות בטלוויזיה. מהטלויזיה עובר כבל hdmi שמחובר למחשב עם מתאם לכניסת dvi (כלומר הטלויזיה כרגע לא מעבירה סאונד למחשב, אלא רק תמונה). השאלה שלי, אם אחבר מפצל פשוט של 3.5 מ"מ ליציאת האוזניות בטלויזיה, שאליו אחבר את כבל הרמקולים ועוד כבל aux שיתחבר למחשב- האם הרמקולים יוציאו גם את הסאונד של הטלויזיה וגם של המחשב?

12. Started by taltola,

מה זה עושה בעצם? האם יש שיטות אחרות טובות יותר להאיץ את המהירות בשימוש ב-WIFI ?

13. Started by henpl900,

שלום רב, אתמול קיבלתי את ה PIPO החמוד הזה, שלהבדיל מהביקורות על גרסה אחת קודמת, ממש לא מתחמם שזה היה הפחד, למרות שהוא רק יום אחד בשימוש מסיבי אבל טפו טפו טפו. המכשיר מריץ גם אנדרואיד 4.4 וגם וינדוס 8.1 ובעליית המכשיר צריך לבחור איזה מערכת הפעלה תעלה, אם לא בחרת תוך כמה שניות הוינדוס עולה, אני מניח שאפשר לסדר את זה בהגדרות. 1. האנדרואיד עובד מצוין חלק מהיר, טוב מאוד,ממש מרוצה גם מריץ KODI והכל טוב, השאלה רק איך אני "מכבה" את המכשיר כאשר אני בתוך האנדרואיד אין לי כפתור כיבוי רק כפתור החלפה לוינדוס ורק מהוינדוס אני מבצע כיבוי. 2. לגבי כיבוי והדלקה, בבוקר אחרי שהמכשיר בכוונה נשאר דלוק לא הצלחתי לראות בטלווזיה, לחצתי על העכבר לחצתי על שיפט לחצתי אנטר ורק לחיצה על המכשיר פיזית…

• 8 תגובות
    • 2.4k צפיות
  14. Started by Hershiley,

שלום לכולם. מחשב שבאתי להתקין עליו WINDOWS XP פשוט מצפצף כשאני מדליק אותו, ונכבה, בלי שום סימן מהמסך. מה אפשר לעשות? התסריט המלא והמפורט הוא: הטילו עלי את המשימה להתקין ווינדוס על מחשב ישן של חבר. המחשב הגיע אלי אחרי שהייתה בו בעיה כלשהי שפתרו אותה ע"י החלפת הזכרונות ל512MB 400MHz DDR. הכנסתי את הדיסק של הXP והמחשב נדלק, עלתה ההתחלה של הווינדוס, הוא כבר החל לטעון קבצים ואז נכבה פתאום. הדלקתי אותו שוב, והמחשב רשם שיש לו בעיה של POWER, וביקש שאני אסתכל על התפריט אתחול, איפה שאפשר לקנפג את כל ההספקים, מהירויות וכו'. לחצי ESC בשביל לדלג על התפריט, והוא נכבה שוב. אחרי כמה נסיונות חוזרים, הוא רשם שהמהירות שעון של המעבד לא נכונה או משהו כזה, אז פתחתי את המארז, ניתקתי את המאוורר …

• 4 תגובות
    • 2.4k צפיות
  15. Started by THELAD,

שלום רב, ברשותי מחשב נייד של DELL במשך קרוב לשנה, מדגם: Dell Inspiron 3493 i5 1035G1 1.0GHZ 512GB SSD 14.0 HD MX230 8GB (3493-1035G18G51GWOS) מאז רכישתו, קיימת בעיה של חוסר קליטת wifi. הבעיה קיימת במחשב מכיוון שיש קליטת wifi מעולה בחדר, כאשר משתמשים במחשבים ניידים אחרים וטלפונים חכמים אין שום בעיה כלל וכלל. ישנה קליטת wifi סבירה כאשר מקרבים את המחשב לנתב האלחוטי או משתמשים בנק' חמה בטלפון כשהוא נמצא בסמיכות למחשב הנייד. חשבתי להחליף את כרטיס הרשת בכרטיס אחר בעל ביצועים יותר טובים, אך אינני יודע באילו תקנים הכרטיס רשת צריך לעמוד בכדי להתאים ללוח האם שמותקן בחשב והאם החלפתו צפוויה לפתור את הבעיה? אשמח להתייחסות …

16. אז אתמול אני מדליק את המחשב ונדה, מראה ניצוץ חיים ואז תימרת עשן וריח שרוף עז מאזור הרכיבים הבא (לא ניתן להצביע על הרכיב עצמו היות ומסקירה ללא פירוק הקירור, לא ניתן להבחין בבעיה) - מאז המחשב מסרב להידלק, עד לפני כמה דקות כשלפתע הראה חיים, מצליח לעלות את WIN, אך בעת מאמץ ישר יש BSOD, לפני שאני מפעיל את האחריות, אני רוצה לבודד את הבעיה, מה לדעתכם נדפק ?

• 19 תגובות
    • 2.4k צפיות
  17. Started by zohar678,

לדאבוני הלך לי הלוח אם של המחשב, השגתי מחשב משומש והתקנתי בו את הדיסק הקשיח שלי (SATA) שבו השתמשתי במחשב שהתקלקל לי אך לצערי מערכת ההפעלה אינה עולה לי, ובכול פעם אני מתבקש לעשות BOOT CD למרות שבביוס המחשב מוגדר שלא יעלה מה CD. עלי לציין שבדיסק הקשיח (IDE) שבא עם המחשב מערכת ההפעלה כן עולה שם. אמרו לי שבגלל שבדיסק (זה עם ה SATA) היה על מחשב אחר, יש בתוכו דרייברים ששיכים למחשב הקודם ולכן המחשב שקיבלתי לא יכול להעלות לי את המערכת ההפעלה שנמצאת בתוכו ולכן יהיה עלי לפרמטו או לחילופין לחבר ביחד את שתי הדיסקים הקשיחים ואז אני אוכל להכנס לדיסק עם החיבור של ה SATA דרך המערכת עפעלה של ה IDE. במידה וזה יצליח האם אחרי שאני ימחוק לו את כל הדרייברים מהמחשב הקודם אני יוכל להעלות שוב את …

• 20 תגובות
    • 2.4k צפיות
  18. Started by נץ,

בהדלקת המחשב נשמע צפצוף יחיד נורמלי , הנורות במקלדת נדלקות, אבל אז מופיע: BACKUP BIOS Checksum Error Auto-Recovering ……………. אבל השחזור מסתיים, ומתחיל תהליך של עלייה מחדש ועוד פעם ההודעה הנ"ל ב- Loop אינסופי. ביצעתי CLR_CMOS : ניתוק מחשמל, קיצור מגעים, הוצאת סוללה למשך 24 שעות הוצאתי sim זיכרון אחד בכל פעם (יש שניים) , ניתקתי HD. הורדתי BIOS מאתר היצרן, אבל לא ניתן לטעון אותו כי Q-FLASH לא עולה (לחיצה על מקש END או כל מקש אחר לא עושה דבר). לוח אם Gigabyte GA-P31-DS3L מעבד E6300 ספק Antec 350W שינויי תצורה: לאחרונה עברתי לגלישה דרך בזב"ל עם ראוטר שלהם Privatebox , לא נראה קשור אודה לרעיון כלשהו , טרם שהמחשב הולך לטיפול יופי במעב…

• 14 תגובות
    • 2.4k צפיות
  19. Started by ניסן פ.,

כחודשיים אני משחק במחשק ניד פור ספיד, לאחרונה באמצע משחק- המחשב קורס ונכבה. משחקים אחרים כמו "הלף לייף" עובדים חלק בלי שום בעיה המפרט של המחשב: AMD 64 BIT 512 זיכרון כ.מ ג'יטי 6600 לוח אם של ג'יגה בייט סוקט 939 לא מבין מדוע נופל לי המחשב בפיתאומיות מבקש לקבל את עזרתכם תודה

• 10 תגובות
    • 2.4k צפיות
  20. שלום שמי אדוארד מליקין. מה שקורה גם כשאני מדפיס מדפדפן פיירפוקס הסמן קופץ כל הזמן לאן שלא צריך וזה לא קורה במחשבים אחרים. פעם התקשרתי לתמיכה לנובו והם אמרו להתקין מחדש את מערכת. עשיתי את זה ובכ"ז זה לא עזר האם יש משהו בהגדרות מקלדת שאולי בגלל זה לא עובד כמו שצריך? ועוד שאלה : יש לי גם מחשב נייד DELL ישן עם 1 GB זיכרון RAM. האם הוספת דיסק קשיח נייד יכול להאיץ את המערכת לפחות טיפה. תודה רבה מראש ושבוע טוב, אדוארד.

• 6 תגובות
    • 2.4k צפיות
  21. Started by ItachiSan,

שלום לכולם, לפני מספר חודשים רכשתי מחשב חדש עם לוח אם מדגם Gigabyte Z87X-D3H הבעיה היא שכל כמה זמן המסך שלי נכבה לכמה שניות (2-3) ונדלק כשהסמן מופיע במרכז המסך בלי קשר למיקום הקודם שלו. זה מרגיש כאילו ניתקתי את המסך וחיברתי אותו שוב והמחשב רק כרגע זיהה אותו פעם ראשונה. ב- device manager אני רואה שעל הכרטיס מסך המובנה (Intel HD Graphics 4600) יש סימן קריאה צהוב. בנוסף בכניסה למאפיינים של הכרטיס המובנה מופיעה ההודעה הזו: Windows has stopped this device because it has reported problems. Code 43 ניסיתי לעדכן את הדרייבר של הצ'יפסט ושל הכרטיס מסך לגרסאות האחרונות מהאתר של ג'יגהבייט. מיד אחרי העדכון אני מקבל חיווי כאילו הדרייבר הותקן בהצלחה (במנהל יישומים הסימן קריאה נעלם) ושצרי…

• 9 תגובות
    • 2.4k צפיות
  22. Started by Liadlevi,

במחשב נייד יש אופציה לשדרג כל מיני רכיבים(הוצאת כונן דיסקים או חלל ריק בתוך המחשב. השאלה שלי היא איך עושים את זה?(לאיפה מחברים,איך פותחים,איזה חלקים מתאימים?) תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 2.4k צפיות
  23. אחרי שחששת שהGTX970 שלי נשרף לחלוטין אחרי הפסקת חשמל בו המתח עלה וירד כמה פעמים, הסתבר שכרגע הבעיה היא בHDMI. המסך כרגע מחובר דרך הDP עם מתאם לHDMI (למסך יש רק כניסת HDMI) 1) האם מדובר באותה איכות\קצת רענון כשעובדים עם הדיספליי פורט? האם המתאם משפיע על האיכות? 2)האם יש דרך באמצעות תוכנה לבדוק את תקינות הכרטיס? בכדי לוודא שהוא לא נהרס והורס רכיבים אחרים?

• 8 תגובות
    • 2.4k צפיות
  24. שלום נראה לי שיש לי בעיה עם הכרטיס מסך במחשב כ. מסך מובנה ATI X1250 על לוח אם ASUS M2A-VM HDMI כבר תקופה ארוכה שישנם כל מיני תופעות במחשב שקשורות כולן לכ. המסך: 1. אחת לכמה זמן המסך פשוט נכנס לSTANDBY תוך כדי עבודה במחשב , המחשב עובד אך המסך נכבה וחוזר לעצמו רק לאחר אתחול. 2. לאחר צפייה בוידאו בתוכנות BSPLAYER/VLC המסך אינו נכנס לSTANDBY לאחר 15 דקות (כפי שמוגדר במערכת) 3. בצפייה בוידאו בתוכנת BSPLAYER מתקבל פס במרכז התמונה (מצורפת תמונה), הדבר נעלם כאשר מעבירים שיטת רינדור לכל שיטה שהיא לא OVERLAY אשמח לעזרתכם, הדבר כבר קצת בלתי נסבל, כל הזמן צריך לעשות SAVE בכל תוכנה שעובדים איתה מהחשש שהמסך יכבה פתאום... מותקנת במחשב גרסת הדרייבר הכי חדשה (לאחר פירמוט) תודה מראש, אביעד…

• 16 תגובות
    • 2.4k צפיות
  25. Started by Hochdorf,

גיגלתי העניין ויש תשובות מאוד מסובכות. אחרי שלחצתי F8 ובחרתי להעלות הכונן במצב בטוח, איך אני מוודא שאני אכן במצב זה? חבר אמר להכנס ל PROCESS EXPLORER ולראות שכל התהליכים הם של WINDOWS או לראות שימוש מופחת משמעותית בראם, אבל שניהם לא מתקיימים. מן הסתם לא מופיעה תווית SAFE MODE על המסך. תודה לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 2.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים