תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,300 דיונים בפורום זה
-
שלום, זה התחיל בבוקר כשהדלקתי את המחשב(פעם ראשונה), לא היה שום צפצוף או קול כלשהו מהמחשב הוא פשוט נדלק אבל המערכת ההפעלה לא עלתה ונשאר מסך שחור(המסך היה דלוק...) והנורה האדומה שמראה שהמחשב עובד הייתה דלוקה למשך מספר שניות ואז כבתה. ולא קרה כלום, הייתי חייב לכבות את המחשב. הדלקתי וכיביתי כמה פעמים אבל לא קרה אותו דבר. בפעם השנייה חיכיתי עד הצהריים והדלקתי את המחשב, הפעם הוא הגיע עד לאפשרויות של הביוס, איפה שמגדירים תאריך שעה וכו' היו 3 צפצופים קצרים ומהירים והמחשב פשוט נתקע ועוד פעם האפשרות היחידה הייתה לכבות את המחשב. הפעם השלישית שהדלקתי היתה כמו בפעם הראשונה שתיארתי רק שהיה צפצוף אחד ארוך ומתמשך שאין לו סוף עד שמכבים את המחשב. היתה עוד פעם אחת שהדלקתי אחרי הניסיון השליש…
-
- 13 תגובות
- 6.9k צפיות
-
-
אתמול עדכנתי את הביוס ולאחר מכן ביצעתי הפעלה מחדש למחשב והכל פעל רגיל . לאחר שביצעתי שוב הפעלה מחדש העכבר והמקלדת הפסיקו להגיב למרות שרואים ששניהם דולקים ופעילים, ניסיתי לאפס את הביוס שוב ועדיין המקלדת והעכבר לא הגיבו ומצאתי את עצמי תקוע על מסך הכניסה ( Login) של מערכת ההפעלה (Windows8) ללא אפשרות להקיש את הסיסמה או להתחבר למערכת. לאחר מכן התייאשתי והחלטתי לפרמט חזרה לווינדווס 7 (חוקי) והמקלדת והעכבר חזרו לעבוד כרגיל אך נשארה תופעה מעצבנת שלאחר כל אתחול המערכת העכבר לא מגיב עד שאני מנתק אותו פיזית ומחבר שוב. המחשב גם התחיל להרעיש מאז עדכון הביוס ולפני כן הוא היה כל כך שקט עד כדי כך שהייתי מדמיין רעשים. דרך אגב את העדכון של הביוס ביצעתי דרך מערכת ההפעלה עצמה. קצת פרטים…
-
- 13 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלומלום לכולם יש לי לוח אם GIGABYTE K8NF9 ואני משתמש בכרטיס רשת שלו O.B אז ככה הבעיה שבאופן אקראי מפסיק האניטרנט לעבוד והדרך היחידה בשביל להחזיר אותו זה לכבות את המחשב ולנתק את הספק מהחשמל. האינטרנט שיש לי זה רשת של סיבים אופטים שיש לנו בקיבוץ יש לי שני מחשבים ורק לאחד מהם יש את הבעיה הזאת אשמח לתגובת
-
- 13 תגובות
- 757 צפיות
-
-
מארז חיצוני לדיסק קשיח X-Craft CoolerMaster EIDE USB2.0 אני בודק שקובץ RAR תקין , מעתיק את RAR למארז , בודק שוב - תקין . אני מנתק / מכבה את המארז דרך וינדוס "safely remove" . מחבר שוב בודק את תקינות הקובץ - CRC error !!! עשיתי הרבה בדיקות , ומה שמסתבר כרגע זה שהכתיבה למארז פגומה איכשהוא . העתקה מהמארז של קובץ תקין תמיד בסדר. שיניתי שהדיסק יותאם לביצועים במקום ניתוק מהיר ( write caching) - בעיה זהה. דיסק אחר - בעיה זהה, השארתי את המארז דולק אבל כיביתי את המחשב - בעיה זהה, ניסיתי עם BartPE - בעיה זהה . ניסיתי על מחשב אחר - בסדר גמור ניסיתי עם DOK (אותו הקובץ אותו מחשב) - בסדר גמור הדבר החשוד שגיליתי במקרה זה שכאשר אני נוגע עם תקע הUSB במתכת העוטפת של שקע USB בפנל …
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש להוסיף למחשב שלי בשעה טובה כונן קשיח שלישי לאיחסון וגם מאוורר נוסף שיספק אוויר לשלושת הכוננים בכל מקרה הסתכלתי בזאפ וראית קטגוריה של: western digital 250 gb 7200 3.5אינץ' ועכשיו מגיעה הבעיה של לבחור בין IDE,SATA,SATA2 מה זה sata2? יכול להיות שזה קשור ללוח אם? חוץ מזה.....מישהו מכיר מאוורר טוב לכוננים קשיחים? תודה מראש
-
- 13 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
יש לי מחשב ויש בו בעיה הווינדוס לא עולה בו אני צריך לפרמט אותו למחשב יש לוח אם מסוג asus p4s800d-x וצריך להכין לו דיסקט raid מיוחד שבהתקנה צריך להכניס אותו ורק ככה הוא מזהה את הדריברים של הדיסק קשיח(ככה הוא אומר) הצלחתי להכין את הדיסקט והוא עבר את השלב הזה אבל אחרי שאני בוחר איזה כונן לפרמט ואחרי שהוא מפרמט שהוא מתקין את הווינדוס הוא עוד פעם רושם לי את הבעיה הזאת והדיסקט בפנים... מה אפשר לעשות?? בבקשה זה מאוד דחוף לי תודה מראש לעוזרים
-
- 13 תגובות
- 948 צפיות
-
-
-
האם יש תוכנה שיכולה לשחזר קבצי וורד לאחר פירמוט מלא והתקנת XP . :-\
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה ממש מציקה במסך, ושום דרך לא עזרה לי לפתור אותו, וכאן אני צריך את עזרתכם, לפני הבעיה קצת פרטים טכניים: המסך:Mag 786FD (הדרייברים שלו מותקנים על המחשב הוא לא מזוהה כסתם צג תקני.. (רזולוציה של 1024*720 כרטיס מסך: Msi Ti4400 עם הדרייברים הלפני אחרונים שיצאו (לפני הבטא שיצא היום)... הבעיה- המסך (או הכרטיס מסך) עושים בעיות, אני מנסה לשנות את קצב הריענון ל75 במקום 60, בהתחלה הוא לא עשה בעיות מיוחדות, אבל הוא חוזר ל60 לאחר שאני מעדכן דריברים... עכשיו התקנתי את הדרייברים ניסיתי לשנות ל75 והמסך השתגע, הוא יצא מאיזון, הצבע לא בהיר מספיק, והיה צורך לכוון אותו איזה שעה כדי שהתצוגה (לא הצבע) יראו נורמליים אבל הוא עדיין קצת עקום... אחרי הכיוון, המסך נראה מאוד "מתו…
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, החלפתי את הכרטיס מסך לאחד אחר מאותו הדגם, וכאשר המחשב נדלק אז המסך שחור (no signal) עד שwindows עולה ואז הכל עובד כרגיל. כשאני מספים את del (הכפתור כניסה לbios utility בלוח אם שלי) אז המסך נשאר שחור לנצח. הוצאתי את הכרטיס מסך וחיברתי את הHDMI למובנה וכן הצלחתי להכנס לBIOS עם תצוגה תקנית, ובדקתי שם שמוגדר לו להציג מהPCIE slot של הכרטיס מסך, ואחרי זה חיברתי את הכרטיס מסך חזרה ועדיין אין לי תצוגה בתהליך העליה. אציין שבכרטיס הקודם שלי שהיה מאותו הדגם לא הייתה את הבעייה הזו. האם מישהו נתקל בתופעה? intel i5 4670k gigabyte z87 sniper gigabyte r9 290x wf3 oc
-
- 13 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי בעיה במחשב שכל פעם שאני מפעיל את תוכנת הצריבה של נרו 6 אז המחשב מתרסט לי פתאום...פעם אחת היה כתוב לי שיש ארור בווינדוז וללחוץ על מקש כדי לרסט את המחשב עכשיו הוא מתרסט לי בלי שום הודעה כל מי שיכול לעזור לי זה דחוף בבקשה...
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היה לי 512 והופסתי עוד 512 שמתי אותו במחשב הפעלתי את המחשב הכול טוב ויפה הוא מראה ג'יגה זיכרון שרץ בדואל צ'אנל, נכנס לאקס פי וכשהפעלתי אינטרנט,משחקים וכו' אז הוא נותן הודעות שגיאה מסך כחול כאלה: 0x0000008e 0x00000050 אז שמתי אותם בסלוטים אחרים שזה סגול וסגול 2 ו4 וגם הוא מראה שזה רץ בדואל אבל בווינדוס אחרי הפעלת משחקים,אינטרנט,תוכנות הודעות שגיאה מסך כחול כמו שכתבתי למעלה והחזרתי אותם ל 1ו 3 ואותו דבר שגיאות מסך כחול יש לכם הצעות מה עושים? תודה
-
- 13 תגובות
- 779 צפיות
-
-
למשל שאני בא לראות סרטים באינטנרט ושטיות כאלה..לא שומעים כלום..והכול מוגבר..
-
- 13 תגובות
- 873 צפיות
-
-
שלום, בחודשיים האחרונים המחשב שלי התחיל לעשות בעיות בזמן העליה שלו. אני מדליק אותו, ובמקום להידלק, פשוט רואים מסך שחור. לאחר זמן מה וכמה ריסטים, הוא עולה. עם הזמן, כמות הריסטים הדרושה עלתה. כמו כן, עם הזמן, אני גם התחלתי לקבל מסכים כחולים בדרך לעליית הווינדוס. ישר חשדתי בהמהרה, אך חדשה זו התבדתה. המצב נשאר בדיוק אותו דבר גם לאחר שהחזרתי את כל ההגדרות לברירת המחדל. בזמן האחרון הבעיה התגברה עוד יותר. אני גם מקבל מסכים כחולים בזמן העבודה השוטפת במחשב. בדקתי את המחשב בעזרת Memtest86 והתקבל כי הזכרון תקין. אשמח לעצות כיצד להמשיך מכאן הלאה. אני חושג בלוח האם, אך לא יודע כיצד לאמת זאת (אין לי רכיבי חומרה תואמים שאני יכול להחליף). תודה מראש
-
- 13 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום, נתקלתי בבעיה - המחשב לא מגיב בכלל. לא ידוע לי על קצר בספק. לא היה ריח של שרוף מתוך המחשב. החלפתי ספק חדש - 400W - הספק הגיע עם קונקטור של 24 פינים + 4 פינים. במחשב שלי יש כניסה של 20 פינים + 4 פינים. ה LED נדלק כאשר אני מכניס מתח AC גם בספק הישן וגם בספק החדש שרכשתי. בנוסף ניסיתי עם הספק החדש להדליק את המחשב - הוא נדלק והחל להוציא עשן - כיסיתי אותו מייד. האם מישהו יכול לעזור לי עם הבעיה הזאת? האם יתכן שהספק החדש לא מתאים כי יש לו 24 פינים + 4 פינים? אשמח לתשובה מהירה. גיל
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי. יש לי בעיה עם הכונן הקשיח. אני מדליקה את המחשב והוא נתקע על התמונה של הלוח אם.. הכל התחיל כשבטעות שינמכתי מחלונות 7 לXP וחשבתי שזה פורמט רגיל.. ומאז המחשב לא עלה לי. אז אני צריכה לפרמט אותו עם התוכנה mhdd32ver4.6 [שינמוך מויסטה לXP, קראתי איפהשהו אז הורדתי וצרבתי] אבל הוא לא מתקדם מהמסך התקוע! הגדרתי בביוס שהוא יקרא את הCD לפני הכונן הקשיח.. אבל הוא לא מתקדם. הדיסק הוא SATA2 ואני חושבת שחיברתי הכל בסדר.. מה יכולה להיות הבעיה? אגב! כשהכונן הנ"ל מחובר, אני לא יכולה להיכנס לביוס, הוא כותב כתה פרטים על מסך שחור ולא עובר לביוס אוטומאטית כמו שבד"כ קורה. כשאני מחברת כונן קשיח אחר הוא כן עובר. עריכה: הכוננים האחרים שניסיתי הם IDE ולא SATA2.
-
- 13 תגובות
- 934 צפיות
-
-
שלום, האם הרכיב TPM בלוח אם Z370XP SLI של גיגבייט עובד עבור כל הכוננים הקשיחים SSD או על אחד בלבד? האם ניתן להפעיל TPM בשביל RAID כלשהו? האם במחשב שמופעל בו TPM ניתן לחבר דיסק קשיח נוסף? האם ניתן לנתק דיסק קשיח במחשב שמופעל בו TPM ולחבר אותו למחשב אחר ללא TPM ולקרוא מידע ממנו? תודה רבה
-
- 13 תגובות
- 6.7k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם הבעיה שלי היא כזו לפני יומים עשיתי עדכון ביוס ללוח אם שלי ( gigabyte GA-Z77M-D3H) http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4142#bios לגרסא האחרונה שיצאה F15 - 2013/12/10 Update VIA VT2021 Driver for Win8.1 (After update BIOS, please update VIA audio driver.) זה מה העדכון אומר... בכול מקרה לפני העדכון הייתי פשוט ניכנס לאייקון של קול במחשב למטה לוחץ על הקלטה - הצג התקנים לא זמינים - ואז היה מופיע לי האייקון של הסטריאו מיקס. עכשיו הבעיה שלי שאני לוחץ על הצג התקנים לא זמינים הוא בכלל לא מופיע שם והורדתי את הדרייבר הכי עדכני של הקול לוינדוס 7 64BIT וזה עדין לא מופיע אני לא יודע איך לפתור את זה אני ממש ישמח לעזרה תודה מראש. ניסיתי למחוק את הדרייבר ולתת…
-
- 13 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
יש כמה משחקים שאני מתחיל לשחק הכל טוב ויפה ופתאום באמצע מישחק יש לי מסך כחול והמחשב עושה ריסטרט .... וזה לא במשחקים כבדים נגיד בDOOM 3 אין לי את זה אבל יש כמה שיש כמו uefa החדש או swat 4 דמו הבעייה לא בחימום כי הכרטיס מסך לא מיתחממם ממש הוא במשחקים במאמץ על 64 כרטיס מסך יש לי GEFORCE 6800 GT 758DDR אחד 512 ואחד 256 חברות אני לא יודע... תעזרו בבקשה!!!!!!!!!!!!!! :s05: :s05: :s05:
-
- 13 תגובות
- 916 צפיות
-
-
שלום חברי הפורום. לפני כשנתיים העברתי לאבי את המחשב הקודם שלי (שהורכב ע"י טכנאי) מעבד: Intel Pentium 4 511 2.80Ghz 1Mb Chace Box לוח אם: ECS Elite Group 915-M5GL זיכרון: (PQI DDR 1024Mb 400Mhz@266Mhz (512MB X2 דיסק קשיח: Samsung 80GB 8Mb Buffer SATA2 Westren Digital 320GB 8Mb Buffer SATA2 מארז: Frontier Amazing AM11A-SV/BK+80Mm X2+120Mm Fans כרטיס מסך: Gigabyte GeForce 7600GT 256Mb 128Bit Silent Pipe 2 צורב DVD: Nec Dvd_Rw Nd-3550A Sliver כונן CD: Nec CD-Rom Cd-3002b Bridge כונן דיסקטים: "Floppy Disk Bridge Genric 3.5 ספק כח: Accord Atx-400 400W +12V 18A מסך מחשב: Samsung 971P רמקולים: System of 2.1 Speakers With Badass Bass מקלדת: Microsoft® …
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום חברים, ביצעתי התקנה נקייה של Windows 10 pro x64(עם קוד מקורי) הכולל את העדכון הגדול שהיה לאחרונה. לאחר עליית המערכת לוקח לחיבור אינטרנט (מחובר עם כבל ישירות לראוטר) בין דקה ל-2 לזהות חיבור. הבעיה לא חוזרת בעת ביצוע ריסטרט אך חוזרת בכל הפעלה חדשה (לאחר כיבוי מלא) ניסיתי לעשות עדכון לדרייברים בDevice manager ולא פתר את הבעיה. בצעתי הסרה והתקנה מחודשת וללא הצלחה. אשמח אם תוכלו לעזור לפתור בעיה מציקה זו שלא מצאתי עבורה פתרון בגוגל תודה נ.ב. יש ברשותי לוח אם מדגם intel dh77eb.
-
- 13 תגובות
- 3.4k צפיות
- 1 follower
-
-
אני נותן לו את הזמן הדרוש כדי לעלות כמו שצריך, כשכל האייקונים מופיעים וכשהוא כבר לא 'חושב' ובכל זאת, כל תוכנה חדשה שאני פותח, נגיד אפילו וורד, (ואני מדבר על מקרים שבהם כיביתי את המחשב לגמרי והדלקתי מחדש) הוא לוקח את הזמן ו'נכנס לכושר' רק אחרי שפתחתי אותה פעם אחת. בפעם הראשונה לוקח לו שנים לפתוח את המסמך, וגם אם זה מסמך פשוט מאוד. זה נכון גם לניווט במחשב ובעצם לכל פעולה. כאילו שהוא צריך זמן כדי להתאושש מזה שהערתי אותו עכשיו. אגב, זה מחשב DELL 17.6 אינץ' מסדרת INSPIRON, אצלי כבר 3 שנים.
-
- 13 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום , יש לי במחשב ריסטים פתאומיים זה קורה שמריצים סורק דיסק , או שבמצב שהמחשב מכובה ואז איך שאני מדליק אותו מופיעה הודעת שגיאה בנוסח כזה 0x00000023 , בהתחלה חשבתי שאולי הזיכרון לא טוב , ובדקתי עם תוכנה לבדיקת זיכרון אך הזיכרון בסדר . חיפשתי במקרוסופט איפה שנמצא ידע בסיסי , וקיבלתי המון נושאים הקשורים להודעת השיאה הזאת . כך שזה יכול להיות כל דבר . משהו יכול למקד את הבעיה אודה לו מאוד על כך . תודה מראש דני
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, כל פעם שאני מפעיל משחק מסויים, אחרי משהו כמו 20 דק' בערך, המשחק נתקע, יש מין "קליק" כזה במחשב, והוא מגיע למסך כחול שכתוב בו הרבה, ואז צריך לנתק אותו כמה פעמים מהחשמל כדי שיעלה מהתחלה....קראתי פה את הנושא שיש למישהו, אבל התוכנה של ATI לא מוצאת כלום, הכרטיס שלי חדש GeForce 6600 ולוח אם יחסית ישן.. Asus P4S533-VM יש למישהו רעיון? המאוור של המחשב עובד, והכרטיס חדש, בדקתי את הזיכרון והוא בסדר. יש תוכנות לבדוק? עזרה בבקשה בקשר לMINIDUMP שאמרתם, עשיתי כמו שבתמונה של הדביק, אבל אני לא מוצא את התיקייה הזו במחשב שלי, וניסיתי להפעיל אותה דרך RUN זה לא עבד... המערכת הפעלה שלי היא XP HOME בלי שום SP.
-
- 13 תגובות
- 961 צפיות
-
-
שלום יש לי טאבלט WINBOOK TW100 שמשום מה אני לא מוצא לו דריברים אחרי התקנה של וינדוס 8.1 מחדש והוינדוס עצמו גם לא מוצא והחברה טוענת שזה צרוב וממילא שניגש לחנות שלהם והם יוציאו את זה והם לא שולחים, ראיתי שיש מחיצה של ריקברי אך היא מוסתרת ואינני יכול להגיע אליה (הגעתי אליה דרך ACRONIS DISK DIRECTOR) איך אני יכול להתקין ממנה את הקבצים הנדרשים ומה הם? צירפתי תמונות של מה שאני רואה באקרוניס וכן בINTERNAL STRAGE כשאני בוחר בו בבוט http://s23.postimg.org/4ljyn7owb/IMG_20150205_185829.jp... http://s23.postimg.org/xxeniayff/IMG_20150205_215818.jp... http://s23.postimg.org/4xk92bft7/IMG_20150205_215824.jp... http://s23.postimg.org/447n9p9sb/IMG_20150205_215828.jp... http://s23.post…
-
- 13 תגובות
- 3.2k צפיות
-