עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. אז קודם מפרט: I5 4590 H81M HDS 8GB RAM AMD HD7950 WIN 10 הבעיה היא כזאת כשאני משחק במחשב לאחר כמה דקות המעבד מגיע ל 100% ניצול ומשחקים מתחילים להיתקע [לפעמים גם המסך הופך לשחור לכמה שניות וחוזר] זה קורה במשחקים שונים לא משנה עד כמה הם "כבדים" על המערכת. לדומגא CS:GO שאמור להיות משחק קליל גורם גם הוא לבעיה. הטמפ' שבדקתי בעזרת HWMONITOR הם למעבד-80 ולכרטיס מסך-70 [נבדק במשחק GTA-V שמציג את אותן הבעיות ובעיות נוספות של אובייקטים שלא מוצגים כראוי] ההתקנה של הWIN נקייה כולל דרייבים מעודכנים. [לפני ההתקנה הנקייה כל המחשב היה איטי בצורה בלתי נסבלת]. אני חושד באחד מהשניים או הכרטיס מסך תקול או הכבל DP תקול. אבל לא בטוח בעיקר בגלל …

2. Started by POPCORN,

יש לי מחשב נייד של טושיבה המחשב מזהה את הארדיסק אבל לא מוצא עליו Boot הפעלתי עליו לינוקס דרך usb ואני רואה שלא רואים את הכונן ככונן רגיל (היו לי שתי מחיצות ואת שיהם הוא לא מזהה) בהצגה של חיבורים למחשב הוא מזהה את הכונן usb ואת הארדיסק אבל רושם עליו "שחזור" ומראה שהוא ריק - אין גישה אליו מה יכולה להיות הבעיה? ואיך אפשר לתקן את זה? (אולי נמחקו הפרטישנים?) יש לי חומר חשוב עליו אשמח לעזרה תודה רבה

3. Started by OrBen91,

יש לי מחשב של ASUS דגם X555LAB, היה מותקן בו ווינדוס 10, והמחשב היה דיי איטי בגלל שבמחשב יש 4gb ram, והווינדוס 10 משתמש ברובו, רציתי להתקין ווינדוס 7, יש לי דיסק מקורי, ביצעתי פירמוט בעזרת הדיסק, המחשב עלה בסדר בהתחלה, אך מכיוון שהדיסק משנת 2011, אין בו דרייברים של המחשב הנ"ל, החל מUSB ועד לכרטיס רשת, משמע אני יכול להעביר דרייברים רק בעזרת דיסק, כאשר הפעלתי מחדש את המחשב הוא נתקע על המסך הזה של הפתיח. מה ניתן לעשות?

4. Started by T_M_W,

שלום, האם הרכיב TPM בלוח אם Z370XP SLI של גיגבייט עובד עבור כל הכוננים הקשיחים SSD או על אחד בלבד? האם ניתן להפעיל TPM בשביל RAID כלשהו? האם במחשב שמופעל בו TPM ניתן לחבר דיסק קשיח נוסף? האם ניתן לנתק דיסק קשיח במחשב שמופעל בו TPM ולחבר אותו למחשב אחר ללא TPM ולקרוא מידע ממנו? תודה רבה

5. Started by Yanir Davidov,

היי חזרתי היום מבית הספר והדלקתי את המחשב והוא פשוט נדלק ונכבה לכמה שניות ועושה את אותו הדבר כמה פעמים ולפעמים הוא עולה אבל לביוס(אין לי שליטה על הביוס) ולאחר מכן ישר נכבה ונדלק מפרט אם צריך cpu: i5 2500 mt: gigabyte ga h61m s2pv gpu:gtx 1050ti 4gb בבקשה תעזרו

• 13 תגובות
    • 4.3k צפיות
  6. אין לי אופציה לקבוע את המדפסת כברירת מחדל. היא סורקת. לפני הפרמוט היא עבדה כרגיל. כל הדריברים מותקנים. מה יכולה להיות הבעיה?

• 13 תגובות
    • 2.4k צפיות
  7. כשאני מדליק את המחשב יש 5 צפצופים וכלום לא עולה. זה לא הזכרון ולא ה HD. מה עוד יכול להיות? יש מצב שזאת הבטריה הקטנה או כל הלוח כנראה הלך?

• 13 תגובות
    • 4.3k צפיות
  8. Started by daniel89,

היי, יש לי מחשב בן 5 שנים נייח שהביוס שלו (GYGABYTE GA-MT770 ביוס AWARD) מצפצף (לא תמיד) בזמן הדלקה. הוא מצפצף עד הרגע שהווינדוס מתחיל לעלות. (פעם אחת ספרתי 6 צפצופים ופעם אחת 7). חיפשתי באינטרנט ולא ראיתי מה לעשות שהביוס של AWARD מצפצף 6 פעמים.. מה לעשות? תודה.

• 13 תגובות
    • 4.2k צפיות
  9. ביטלנו את הראוטר ושמנו אותו למצב ברידג', מה שאומר שהוא כרגע רק מודם, ונותן רק כתובת אייפי אחת. אנחנו צריכים נקודת אינטרנט נוספת בחדר אחר, חשבנו לשים סוויץ אבל הטכנאי תשתית שהגיע אמר שאם הראוטר עבר למצב ברידג' - הסוויץ לא יעזור כי סוויץ לא נותן כתובות אייפי. (מה שהומלץ לי עי טכנאים אחרים לכן חשבתי על סוויץ מלכתחילה.) אני לא מעונין לפתוח את הראוטר למצב אחר מברידג'. כלומר, הוא יישאר מודם, באיזה דרכים אפשר לקבל עוד אייפי למחשב אחר ? מה האופציות ליצור עוד אייפי בקיצור? אם זה ציוד, אני מעונין במכשיר שאין בתוכו שום אנטנה של ווייפיי ושום אופציה של וויפי. . אם זה משהו שאפשר להגדיר בלי ציוד אלא במחשב עצמו, אשמח להפניה לטכנאי שעושה זאת.

10. יש לי מחשב ACER ASPIRE V5-573G - 9491 ונהרס לי ה WIFI הכבל שלו ואני מעוניין לקנות אחד חדש אבל לא מצאתי למחשב שלי בדקיו לנייד שלי ומצאתי את זה רק http://www.ebay.com/itm/Genuine-Acer-Aspire-V5-571-Wireless-WiFi-WLAN-Antenna-Cables-/161580390993?pt=UK_Computing_Other_Computing_Networking&hash=item259ef11a51 Acer Aspire V5 571 OEM Left Right Wifi Wireless Antenna ואני צריך ל Acer Aspire V5 573G זה יתאים לו ???

• 13 תגובות
    • 2.8k צפיות
  11. יצרתי מכונה והכל עבד כמו שצריך בלי בעיה.. ניסיתי להפעיל אותה עכשיו ופתאום הוא קיבלתי שגיאה בדקתי בביוס וזה על Enable. המערכת הפעלה שלי: Win 7 Ultimate 64Bit מעבד : E5300 Dual Core אני לא מבין איך זה פעם אחת עובד ובפעם השניה פשוט לא עולה משהו מוזר פה.. אשמח לעזרה תודה לכולם!

• 13 תגובות
    • 3k צפיות
  12. שלום לכולם יש לי מחשב נייד PROBOOK HP שהגיע עם ווינדוס 7. הכרטיס מסך שהגיע איתו היה בוודאות הדגם הזה: ATI Mobility Radeon HD 6370 (1GB dedicated video memory לאחר עדכון לW8 קרה "נס".. מנהל התקנים החליט שמדובר בכרטיס מסוג.. ATI Mobility Radeon HD 7400 SERIES הורדתי דרייבר מתאים מאתר HP לדגם הזה והוא גורם לתקלות. ניסיתי להוריד את הכלי AMD Driver Autodetect Tool אבל הוא מזהה שיש לי כרטיס 7400 ומציע לי דרייבר מותאם לזה.. איך קורה דבר כזה? למה ווינדוס החליט שיש לי 7400?? תודה!

• 13 תגובות
    • 3.9k צפיות
  13. Started by TrytoDie,

שלום לכולם, בזמן האחרון המחשב שלי ניהיה ממש איטי כתוצאה מזה שהוא קורא רק 2GB ram מתום ה4 שיש לי. יש לי מערכת הפעלה ווינדוס 7 64 ביט ועד לא מזמן עבד ממש טוב. לקחתי את הכרטיסי זכרון לבדיקה והם תקינים לחלוטין. ניתן לראות בתמונה שהמחשב אומר שהוא מנצל רק 2GB מתוך ה4. אשמח לעזרה מכם.

14. Started by FruitLoops,

שלום בניתי מחשב גיימינג מזמן (שנתיים פלוס מינוס) ובזמן האחרון הכרטיס מסך קורס אז בדקתי את זה (בעזרת HWMonitor) וראיתי שהוא מגיע במשחק LOL ׁׁ(למי שמכיר המשחק לא כול כך כבד מבחינה גרפית) והוא הגיע ל 84 מעלות הכרטיס המסך המדובר הוא GTX 670 רציתי לדעת האם זה נורמלי או שצריך לשפר קירור הטמפרטורה הזו היא אחרי ניקוי המחשב מאבק

• 13 תגובות
    • 2.2k צפיות
  15. Started by יוליוס,

איך אני מגיע במחשב נייד לנובו ל safe mode ?

• 13 תגובות
    • 6.7k צפיות
  16. אני נותן לו את הזמן הדרוש כדי לעלות כמו שצריך, כשכל האייקונים מופיעים וכשהוא כבר לא 'חושב' ובכל זאת, כל תוכנה חדשה שאני פותח, נגיד אפילו וורד, (ואני מדבר על מקרים שבהם כיביתי את המחשב לגמרי והדלקתי מחדש) הוא לוקח את הזמן ו'נכנס לכושר' רק אחרי שפתחתי אותה פעם אחת. בפעם הראשונה לוקח לו שנים לפתוח את המסמך, וגם אם זה מסמך פשוט מאוד. זה נכון גם לניווט במחשב ובעצם לכל פעולה. כאילו שהוא צריך זמן כדי להתאושש מזה שהערתי אותו עכשיו. אגב, זה מחשב DELL 17.6 אינץ' מסדרת INSPIRON, אצלי כבר 3 שנים.

• 13 תגובות
    • 2.9k צפיות
  17. Started by Majestic,

רציתי להתייעץ ולשאול למי שיש או יודע על לוח אם MSI Z97 Gaming 5 יש לו על הלוח הרחבה כזאת שיפור לאיכות קול Enhanchment כזה שנקרא Sound Blaster Cinema 2 לעניין הבעיה, במשחקים ושירים לפעמים יש רעשים מוזרים מהרמקולים זה נשמע כמו קריעת דפים כזה , מה שאני חושב או שדרייבר לא מותקן נכון וניסיתי למחוק ולהתקין מחדש, במאפיינים של התקני השמעה תמונה להמחשה אין שם שום שיפורים בכלל, ובדרך כלל מופיע לי שם ימבה שיפורים, ככה שאני לא יודע אם זה תקין או לא, ברגע שאני מתקין מחדש, אז ה Sound Blaster לא עובד כשהוא לא עובד אז זה מביא שגיאה הוא לא מוצא Audio Device אבל כשמתקינים מחדש שוב את הדרייבר של הבלסטר ואז את הדרייבר של הכרטיס קול אז הכול עובד תקין אבל עדיןי יש רעשים,והשיפורים נוספים לרשי…

18. יש לי בעיה בוינדוס 7. המחשב עוצר boot from cd/dvd למרות ששיניתי שיעלה דרך הארד דיסק נתקע שם. אין אפשרות למצב בטוח הכנסתי דיסק התקנה , עשיתי תיקון מערכת לא עזר . ניתן לפרמט, אבל יש לי חומרים חשובים במחשב . מה עושים ?

• 13 תגובות
    • 2.5k צפיות
  19. כשאני מחברת את הגלאסי אייס 5830 למחשב במצב daownloading ומחברת למחשב אני מקבלת הודעהnot usb device not recognizeid מה עושים??? תודה [ATTACH=CONFIG]9596[/ATTACH]

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. Started by Xtr3m3r,

שלום לכולם המחשב אצלי כבר בערך 6 שנים והוא עובד סבבה המחשב כולל I7 920 GTX 275 EX58-UD4P לוח אם ספק כוח 600W 3GB RAM לאחרונה קניתי כרטיס מסך חדש (GT740) אבל כשאני מרכיב אותו למחשב מפעיל את המחשב הוא עושה רסטרט כל פעם שהוא מגיע למסך הWELCOME או הSTARTING WINDOWS עם הכרטיס הישן הא עובד בלי בעיה אבל אם אני מרכיב את החדש הוא קורס כל פעם. אני חושב שהבעיה או בספק או בלוח אם אבל אני לא יודע בדיוק. למשהו יש פתרון? תודה.

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. שלום שמתי לב שבעת הגלישה שלי לא לאתר מסויים אלא סתם כך לפעמים כל הדפדפנים מתחרבשים - התוצאות מגוגל הופכות להיות דרך אתר אחר, ההגדרות משתנות, משהו עובר על הכרום והIE, בדקתי וגיליתי שבכלים>אפשרויות אינטרנט>חיבורים>הגדרות LAN>מסומן כשזה קורה V והשורה הבאה מופיעה : http://wpad.com.gr/proxy.pac , אני לא מצליח למחוק אותה, מה עושים בנידון (בתקווה שזה זה הבעיה) תודה

• 13 תגובות
    • 2.9k צפיות
  22. Started by Roeebaeloha,

שלום אתמול החלפתי לוח אם ללוח שכתוב במפרט-gigabyte g1 sniper 5 אחרי שהתקנתי את הלוח הוא לא קיבל אינטרנט מהפורט על הלוח- הנחתי לעצמי שזה בגלל שאין דרייברים אז לקחתי את הדיסק דרייברים למחשב הנייד שלי שיש בו קורא דיסקים והעתקתי את כל תכולתו לדיסק און קי כשחיברתי את הדיסק און קי למחשב, המחשב החליט לחלק אותו לשתי מחיצות אחת של 15.8 גיגה ואחת של 200 שרק אותה הוא מזהה ככה שאין לי גישה משום מה לדרייברים שעל הדיסק און קי כשחיברתי אותו למחשב הנייד שלי-mac ראיתי שיש שתי מחיצות אחת של 200 מגה ואחת עם כל התוכן שהיה עליו לאחר מכן החלטתי לנסות להתקין את הדרייברים דרך הדיסק וקיבלתי את השגיאה שיש בעיה עם הדיסק או שהמחשב שלי לא עומד בדרישות המינימום כרגע אני תקוע עם מחשב אמנם עולה אבל אין…

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by GeeKMoZ,

יש לי לוח GA-z97x-ud5h-bk ואני לא מצליח להגדיר שכל הדיסקים שמחוברים ל סאטא יעבדו יש בלוח סאטא אקספרס אבל עדיין זה אמור לעבוד בדיפולט שלו זה לא עובד יש מישהו שמבין??? או מה התמיכה של גיגהבייט?

• 13 תגובות
    • 2k צפיות
  24. Started by natanl,

היי אתמול פרמטתי את המחשב ומחקתי הכל חוץ מכונן D אחרי הפרמוט אני בא להיכנס לכונן והוא לא שם הכנסתי הוצאתי החלפתי כבלים לכונן קשיח וכלום הוא לא על המחשב אז נכנסתי ל"ניהול מחשב ניהול דיסקים" וכתוב שם שהוא דינאמי תמונה: אני חייב אותו יש לי שם מלא דברים חשובים שאסור שימחקו (זה כונן קשיח נפרד לא במחיצה מC) אשמח מאוד לעזרה תודה

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. ב KSP והחליפו לי את ההארד דיסק (תחת אחריות),אמרו לי שהבעיה נפתרה והנה הבעיה שוב חוזרת על עצמה אחרי כמה ימים של שקט פתאום זה שוב קורה,אני רק רוצה לציין שהפעם הראשונה המחשב היה מרסט את עצמו פעם בכל לילה ואז כבר הגיע מצב שהוא היה נכנס ללופים של ריסטרטים ,נדלק ,נכבה,נדלק,נכבה וחוזר חלילה,אשמח לעזרה. INTEL CORE I5 3470 GIGABYTE H77 DS3H זכרון 8 ג"ב ווינדוס 7 -64 בייט כרטיס גרפי בלוח אם (משתמש רק לראות סרטים) אשמח לעזרה

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים