תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,298 דיונים בפורום זה
-
היי. יש לי התנגשות בין כרטיס הקול המובנה ללא מובנה(PCI) אני יודע שצריך לגרום לכך שהמובנה יפסיק לעבוד, דרך BIOS.. אבל אני לא יודע איפה בדיוק בBIOS מגדירים את זה מישהו יכול בבקשה להסביר לי? לוח האם הוא Albatron K8X800 Pro Motherboard.. תודה מראש :-[
-
- 2 תגובות
- 639 צפיות
-
-
לאחרונה כשאני מפעיל את המחשב בפעם הראשונה שמתי לב שיש רעשים מתוך המחשב ואין לי מושג מאיפה הם באים. אולי אתם מכירים את הבעייה, יודעים מה מקור הבעייה? מחכה לעזרה ....
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי דיסק SAMSUNG 160JJ, אמור להיות 160GB. בפועל מראה על 130 בלבד. יש מצב שזה דריוורים אן משהוא דומה?
-
- 2 תגובות
- 590 צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן פנטיום 3 ואני רוצה לתקן אותו (כי משעמם לי). עכשיו ניסיתי לפקמט אותו ואי אפשר... כשאני מפעיל את המחשב הוא מגיע לטעינה של הוינדוס ואז טוען קצת מתכבה, וחוזר חלילה... מה אפשר לעשות? איך אני בודק איפה התקלה? בתודה מראש, גל
-
- 5 תגובות
- 539 צפיות
-
-
המחשב שלי באמצע עבודה, עמידה, גלישה עושה ריסט לבד, פעם בכמה שעות. המחשב ללא OC הטמפ' במאמץ של כל המחשב תקינות, הרצתי תיקון שגיאות לדיסק קשיח, והרצתי MEMTEST ולא גילה תקלות. ממה יכולה להיות הבעיה? תודה
-
- 0 תגובות
- 653 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה מוזרה קצת... התקנתי היום עכבר ומקלדת חדשים מבית LOGITECH, CORDLESS DESKTOP MX BLUETOOTH ואחרי זה המדפסת שלי הפסיקה להדפיס, אני לא מקבל שום שגיאה כשאני שולח משהו להדפסה אבל המחשב מתעלם מהעובדה שאני מדליק את המדפסת דברים כאילו נשלחים להדפסה והוא כן עושה SPOOLING אבל המדפסת פשוט לא מדפיסה כלום. ניסיתי לחפש מידע באתר של LOGITECH אבל לא מצאתי שום דבר קשור פרט למשהו שהם זרקו על התנגשויות עםBLUETOOTH HUB אחרים, דבר שאין לי כי המדפסת עובדת ב USB ובנוסף לזה ניסיתי כמובן להתקין מחדש את המדפסת אולם הדבר לא עזר ההקתנה עברה חלק אבל הוא לא מדפיס דף בדיקה.. הוא פשוט לא מדפיס ואת זה אני לא מבין... אם למישהו יש רעיונות או הצעות אשמח לשמוע. (ואם למישהו יש מייל של תמיכה של…
-
- 2 תגובות
- 758 צפיות
-
-
שלום לכולם! לפני כמה ימים חבר שלי הביא לי את UNREAL2 על שני דיסקים של 800 מגה. משום מה המחשב שלי לא הצליח לקרוא אותם ואילו הישן כן. ניסיתי דיסק ISO אחר והוא עבד בסדר גמור. אנא עזרו לי עם בעייתי. בתודה מראש פני. נ.ב. יש לי DVD AOPEN 4816A Firmware 107
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי! יש לי בעיה במודם הנ"ל, באופן לא צפוי בכלל (זה יכול להיות אחרי 10 דקות וזה יכול להיות אחרי 50 דקות אבל ב90 אחוז מהמקרים בשעה הראשונה) נורית הSYNC נכבית! יש לציין שאם אני מפעיל עומס על המודם (הרבה אתרים בבת אחת או משחקי רשת) אז ההתנתקות מתרחשת מהר יותר, אבל גם אם לא, לאחר כמה זמן המודם מאבד את הסינכרון. לאחר שאני מדליק ומכבה את המודם המצב מסתדר ויותר אין הפרעות (עד לפעם הבאה שאני אכבה את המחשב). חשבתי על אפשרות שפשוט אני אדליק את המודם ואחרי דקה אני אכבה ואדליק שוב בשביל להקדים תרופה למכה אבל זה לא עזר, רק אחרי פעם אחת שהמודם מתנתק המצב נהיה יציב. אז תגידו- מה הוא רוצה מאיתנו? שיתקשר לבזק! אז ככה ששיגעתי לבזק את הראש- והם שיגעו לי בחזרה, פילטרים, כבלים, בדיקות של הקוו…
-
- 9 תגובות
- 834 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי בעיה כזאת אני משחק במשחק שנקרא UAZ Racing 4x4 ובזמן המשחק המעבד על כמעט 100% עבודה, לפני שאני יפרט את החלקים רציתי לציין שהמשחק אינו עובד על גרפיקה מלא ואינו גם דורש כזה אימוץ לפי דרישות המשחק. החלקים במחשב הם: לוח אם GA-K8NF9 REV1.0 אחרי שדרוג ביוס מעבד AMD FX-60 + בעל קירור מסיבי צלעות קירור של חברת COOLER MASTER אם אני לא טועה ושני מאווררים 120mm שיושבים על הקירור זיכרון 2GB DDR1 400MHZ שאת שם החברה אני לא זוכר כרטיס גרפי לבנתיים ATI RADEON X1550PRO 512MB ד"א שמתי לב שגם בהעברת מידע עוד פעולות נוספות מסוימות המעבד עולה במאמץ, הייתי שמח לקבל תשובה לבעיה ופתרון. בתודה מראש נאור
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי מחשב חדש, מעבד sandy bridge 2100, לוח msi h61mu-e35 ואני לא מצליח לחבר את הטלויזה דרך HDMI. עושה רושם שיציאה מותקנת, ב device manager אני רואה Intel HD Graphics family תחת Display adapters ו Intel Display Audio תחת Sound, video and gaming controllers ובכל זאת כשאני נכנס ל intel graphics and media control pannel לא מופיע דבר, אין לי אפילו אפשרות לבחור ביותר ממסך אחד. המסך הראשי מחובר כרגע דרך ה VGA. ניסיתי גם את הדרייברים שמופיעים באתר של MSI, וגם דרייברים חדשים יותר מהאתר של Intel, ועדיין אין שינוי... משהו נתקל, מכיר את הבעיה? תודה.
-
- 2 תגובות
- 685 צפיות
-
-
אחרי שהרכבתי כונן ssd , שכמובן לא מסתובב ולא משמיע רעש, התחלתי פתאום לשמוע סוג של תיקים/רשרוש מעצבן מהמאוורר העליון שבמארז שלי ( שכנראה היו גם קודם לכן עם הכונן המכני). אני קצת פריק של מחשב שקט ככל הניתן. האם יש דרך לשמן, או משהו שיעזור לבטל רעש זה? מדובר במארז antec p182. המאורר הוא 120 מ"מ. את שני המאוררים הנוספים של המארז ( אותו גודל) אני לא כל כך שומע.
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
קיבלתי מחבר מחשב נייד בחינם וכבר תבינו למה... בדקתי את המחשב ואבחנה שלי היא שהדיסק הקשיח פגום ! ( 2 גי'גה ) אי אפשר לפרמט את ה HDD תמיד ישנה הודעה של EROR DRIVE C . וישנה עוד בעיה שהמחשב עולה במסך הראשון שרצים המספרים של הזיכרון אחרי הבדיקה של הזיכרון המסך נתקע שעה ואז הוא רושם את השורה של הדיסק הקשיח ושאר ההתקנים וממשיך לעבוד. בביוס של הנייד בסעיף BOOT איפה שקובעים איזה התקן ראשון יעבוד יש רק A ו C ואין CDROM ויש שם CD. שמתי את הכול על AUTO אבל רק את הדיסק הקשיח הוא מזהה ולא את ה CD אפילו בביוס. מה שכן ה CD עובד...פשוט בביוס הוא לא קיים. יש לי כמה שאלות. 1 ) חוות דעת על מה שרשמתי 2 ) מישהו ראה פה נייד פתוח ? איך הוא נראה בפנים ? אם זה כמו PC רגיל ? או שזה …
-
- 1 תגובה
- 595 צפיות
-
-
המחשב שלי בעל חלונות xp לא נכבה גם דרך start -shut down וגם דרך לחיצה על כפתור הכיבוי , וגם על ידי לחיצה ממושכת על כפתור הכיבוי, הוא פשוט עושה ריסטרט..., הדרך היחידה (הלא בריאה מוטב לציין) לכבותו היא להוציא את כבל החשמל... אשמח לשמוע את עצותיכם המלומדות.. תודה
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המפרט של המחשב: I7 930 2.8 לוח GIGABYTE GA X58A UDR3 זכרונות: PATRIOT EXTREME 3X2 DDR3 ( pvt36g1333llk שתי סטים(12GB זיכרון) כ.מ: GTX470 קירור: מוגן 2 ספק: SEASONIC 620W שמתי סט אחד של 6GB וגם את שני הסטים ובדקתי אותם בגיקבנצ' והם מזוהים כ 533MHZ תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 689 צפיות
-
-
-
שלום יש לי טאבלט WINBOOK TW100 שמשום מה אני לא מוצא לו דריברים אחרי התקנה של וינדוס 8.1 מחדש והוינדוס עצמו גם לא מוצא והחברה טוענת שזה צרוב וממילא שניגש לחנות שלהם והם יוציאו את זה והם לא שולחים, ראיתי שיש מחיצה של ריקברי אך היא מוסתרת ואינני יכול להגיע אליה (הגעתי אליה דרך ACRONIS DISK DIRECTOR) איך אני יכול להתקין ממנה את הקבצים הנדרשים ומה הם? צירפתי תמונות של מה שאני רואה באקרוניס וכן בINTERNAL STRAGE כשאני בוחר בו בבוט http://s23.postimg.org/4ljyn7owb/IMG_20150205_185829.jp... http://s23.postimg.org/xxeniayff/IMG_20150205_215818.jp... http://s23.postimg.org/4xk92bft7/IMG_20150205_215824.jp... http://s23.postimg.org/447n9p9sb/IMG_20150205_215828.jp... http://s23.post…
-
- 13 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
בחודשיים האחרונים המחשב מתאפס לבד, באמצע גלישה, או בכל דבר אחר, ולא מדובר בנפילות מתח. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי מחשב רק לפני חודש והוא קופא ושום דבר לא זז וצריך לעשות ריסטרט יש לי: E8400 3GHZ BOX Gigabyte EP43-DS3L 4GB EXCLERAM 800MHZ HD3850 Gigabyte 256MB Hiper 425W מה אני אמור לעשות מה הבעיה זה קורה כל איזה שעתיים
-
- 0 תגובות
- 578 צפיות
-
-
יש למחשב שני כרטיסי מסך-אחד מובנה ואחד nvidia GeForce GT 525M. אני שם לב שכאשר אני מחבר את המחשב לטלויזיה דרך חיבור HDMI אז מס' הפריימים לשנייה מוכפל פי שניים מאשר כשהוא לא מחובר לטלויזיה נ.ב. אני בוחר תמיד את הכרטיס מסך GeForce GT 525M שיפעל גם כשהוא מחובר לטלויזיה וגם כשהוא לא.... איך זה ייתכן שכשהוא מחובר לטלויזיה יש יותר פריימים לשנייה? (כמובן שגם הרזולוציה גבוהה יותר כשהוא מחובר לטלויזיה)
-
- 2 תגובות
- 758 צפיות
-
-
שאלה ראשונה היא כמה זמן אמור לקחת סריקת מערכת מלאה עם אנטי וירוס מלאה? (פחות או יותר עם מפרט כמו שלי) ושתיים הטמפרטורה של המעבד שלי היא 55 מעלות, ושל המערכת בכללי היא 50, זה בסדר? טוב? או מסוכן? (כי זה נראה לי ממש גבוהה!) תודות מראש!
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אוקיי תקשיבו,אז ככה אני גולש או נכנס לתוכנה והמחשב בלי להודיע פשוט עושה ריסט. זה יכול לקרות אחרי שעה אחרי 5 שעות באמצע משחק , מתי שאני לא נוגע במחשב אפילו זה מרסט לי. זאותאומרת שהמחשב מרסט מתי שבא לו,בלי להודיע ובלי כלום,אחרי שזה מרסט לי רשום לי במסך "POWER SAVING ENABLE THE MONITOR WILL SHUT DOWN IN FEW SECONDS" זהו זה מה שזה רושם לי,ואז לפעמים המחשב עולה מחדש לווינדוס וחוזר לפעול. ולפעמים המחשב פועל אבל המסך לא כאילו המסך לא מחובר למחשב,ואז אני צריך לנתק ולחבר מחדש את המסך כדי שהוא יעבוד. עכשיו מה שניסיתי זה,ניתקתי את כל הכבלים מהמחשב וניסיתי לנקות אותו - לא עזר עדיין מרסט מתי שבא לו.. אז אשמח אם תגידו לי מה אפשר לעשות. כיווצתי את כל הקבצים שבתיקיה לקובץ rar …
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן של P3. ועברתי למארז אחר,גם מחוסר מקום פירקתי את הספק מהמכסה שלו. דוד שלי שהוא חשמלאי בא ובדק הכל ואין שום קצרים והכל מבודד ועובד פיקס. אבל המחשב פשוט לא נדלק! הקטע הוא שלפני כמה זמן שמתי הכל ככה מחוץ למארז וניסיתי להדליק וזה גם לא נדלק,ובטות נגעתי ב2 החוטים החשופים של החיבור לחשמל של הספק וחטפתי זרם קטן,אחרי זה שהדלקתי הוא נדלק! עכשיו הכל מבודד וזה פשוט לא נדלק! החשמל עובר טוב מאוד והכל תקין. מה יכולה להיות הבעיה? איך אני יכול להפעיל את הספק בלי הלוח אם כדי לבדוק אם הוא עובד? תודה.
-
- 4 תגובות
- 570 צפיות
-
-
לאחרונה כאשר אני מכבה את המחשב לוקח למחשב להיכבות המון זמן, הקטע הוא שלפעמים המחשב נכבה כמו תמיד לאחר מספר שניות ולפעמים (יותר לכיוון של הרוב) מספר דקות. אשמח לפתרון btw המערכת הפעלה מותקנת על כונן SSD.
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום :-\ בדיוק היום קיבלתי את הזיכרונות (G.SKILL 2GB HZ) דווקא אחרי שפרסמתם את הביקורת :s05: אני כבר לא יודע מה לעשות, אוףףףףףףףף !!!!!!!! מסכים כחולים ותקיעות כל הזמן, בבקשה אני צריך את העזרה שלכם. המפרט שלי בחתימה. אני יוכל להחזיר אותו לחנות לדעתכם ולבקש אחר ?!?
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לפרק לגמרי את המחשב, לוח סידירומים הכל, אבל אחר כך אני ישכח מה לחבר למה. אני מחפש רשימה של לדוגמא מהספר גוח אז ה-20 פינים זה ללוח אם, וכאלה
-
- 1 תגובה
- 651 צפיות
-