עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. כשעושים ריפרש לקונקשן של תקשורת הוא הודיע שיש לו בעיה בAPR CACHE ניסיתי לעשות סטאפ של התקשורת וזה מתקן ואחרי חיבור לאינטרנט התקשורת שוב נעלמת ומתחילות הבעיות ניסיתי להתקין מחדש את הווינדוס, כולל פירמוט של הכונן במהלך ההתקנה הוא נתקע והציג הודעת ארור (המסך הכחול המוכר) stop 0x0000007A(0xE1196970,0xC000000E,0xBF8F2BEC,0x19851860) win32k.sys address BF8F2BEC base at BF800000,Datestamp 3B7DE698 מה הבעיה? מה לעשות? ההודעה חוזרת בכל פעם שמנסים להתקין את הווינדוס תודה מראש

• 2 תגובות
    • 629 צפיות
  2. Started by GbeTech,

כל כמה זמן, כשאני מדליק את המחשב, שומעים את המאווררים בשיא הכח ואז יש צפצוף כל 4 שניות שאורך שנייה. המסך לא מראה כלום, המחשב כאילו מכובה רק עם התכונות הנ"ל. האפשרות היחידה שיש לי לעשות זה ללחוץ ארוך על כפתור הכיבוי, ולהדליק שוב. הבעיה אף פעם לא קרתה פעמיים ברציפות. מה יכול לגרום לזה?

• 5 תגובות
    • 629 צפיות
  3. Started by mokisho,

ברצוני לעשות פורמט למחשב האם יש תוכנה מסוימת שמגבה את כל הדריורים של המחשב ו

• 1 תגובה
    • 629 צפיות
  4. Started by oramit,
    • 0 תגובות
    • 629 צפיות
  5. תוכנית ה"דרוג" - חווית המשתמש במחשב לא מצליחה לסיים את הבדיקה, ונותנת הודעת שגיאה. המחשב חדש,C2D 6300,2Gb Memory,8800GTS Nvidia. הרצתי תוכנות בדיקה שונות כגון סנדרה, ולא הייתה שום בעייה. מה יכולה להיות הסיבה, ואיך ניתן לאפיין את הרכיב הבעייתי - אם יש.

• 0 תגובות
    • 629 צפיות
  6. האם מישהו יודע אם יש דרך למצוא את השם של הכרטיס קול חוץ מלבדוק במפרט של המחשב כדי שאני יוכל להוריד לו דרייבר ? ניסיתי עם aida32 ולא ממש הצלחתי ויכול להיות שזו לא התוכנה המתאימה אז אם למישהו יש הצעות הן יתקבלו בברכה !

• 1 תגובה
    • 629 צפיות
  7. שלום, יש לי נייד של fujitsu siemens amilo 7405. מאז שאני זוכר שקניתי אותו הוא עושה בעיות : - מאוורר לא מפסיק לעבוד (אבסורד שיש כפתור שמשתיק אפילו אותו..) - איטי בטירוף (גם לאחר התקנה של תוספת 700 מגה זיכרון לא חל שיפוי ניכר.) במעבדה של CPM החליפו לי לוח אם לפחות פעמיים וניקוי מאווררים. גם סוללה הוחלפה. השאלה שלי היא אם יש איזה כלי / תוכנה שאני יכול להריץ ולבדוק האם המחשב עובד כמו שצריך או שעדיין יש איזו בעיה, אולי עם המאוורים או המעבד או שאולי הם החליפו ללוח אם משומש???

• 0 תגובות
    • 629 צפיות
  8. לוח אם K9N NEO חדש עבד יופי יום ולפתע בעת עליית המחשב עושה ריסטרט באם כבל הרשת מחובר ללוח. הריסטרט מתבצע מיד אחרי כניסת המשתמש ,לערך מתי שמערכת ההפעלה מתחילה "לדבר" עם הרשת. צידו השני ל הכבל מחובר לראוטר אדימקס העובד כשורה. מעניין שהעסק עובד כשורה אם ה Boot מתבצע כאשר כבר הרשת מנותק למעט נפילת רשת בודדת שהתרחשה (אולי בגלל הלוח, אולי לא) כנראה קצר, אשמח לאשרויות אחרות היות וניסיתי לבודד את המקום וזה לא ממש צלח תודה מראש

• 2 תגובות
    • 629 צפיות
  9. זה הורג אותי הקול הזה ניסיתי להמניך את הטלויזיה וזה לא עוזר לשנות את הכיוון שלה וזה גם לא עוזר לא יודע מה זה, זה בעיה חמורה זה הורס לי ת'אוזניים... :-\

• 0 תגובות
    • 629 צפיות
  10. שלום לכולם, ברשותי צורב של חברת LITEON, הבעיה היא שהוא לא מוכן לצרוב על מדיות של DVD, אלא רק על מדיות CD רגילות! בנוסף, מצורפת הודעה של הוינדוז(-XP) אודות בעיה בצריבה, צילמתי את המסך כדי שתראו. צריבה של דיסקים רגילים לא עושה בעיות ורק DVD כן. עידכנתי FIRMWERE, וזה לא תרם.. למישהו יש רעיון? בתודה. [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 629 צפיות
  11. Started by Snirs69,

יש לי בעיה במחשב והוא לא עולה.. אפילו לא מגיע למסך של הווינדוס. כשאני מעלה אותו הוא כותב: מה אני אמור לעשות כדי לסדר את הבעיה?!

• 4 תגובות
    • 629 צפיות
  12. Started by LastForOne,

יש לי כרטיס מסך ATI Radeon X300 ובזמן האחרון יש בעיות שנראות קשורות אליו... זה התחיל כשהופיעה לי הודעת שגיאה של ATI שהודיעה על בעיה עם קיפאון חומרה או משהו כזה.. והמשיך לכך שהמחשב נתקע ושום דבר לא מזיז אותו.. וגם כשעושים ריסטרט נדלק רק מסך שחור בלי כלום.. ורק ניתוק וחיבור של הספק פותר את הבעיה.. השארתי את המחשב דלוק כמה שעות, וכשחזרתי גיליתי שהוא שוב תקוע, ככה קרה מספר פעמים. שמתי מאוורר ביתי ליד המארז כדי לקרר טיפה את כל העסק מבפנים... וזה נראה כאילו עכשיו הוא די יציב... בנוסף גם ביטלתי את האוברקלוק שעשיתי לו והורדתי דרייבר מעודכן... המצב העכשווי הוא שמדי פעם התמונה במסך קופאת והמחשב נתקע, ואז חייבים לעשות ריסטרט. מישהו יודע מה הבעיה?

• 3 תגובות
    • 629 צפיות
  13. Started by mistuki,

מחשב עם לוח אם 865PE NEO3 כשמדליקים המחשב מצפצף, ניתקתי זכרונות והפעלתי מחדש והוא לא מצפצף ? וכמובן עדיין אין תצוגה! מה יכולה להיות הבעייה?

14. יש לי מסך לפטופ של מכשיר שהתקלקל, רציתי לחבר את המחשיר למחשב נייח ישן שיש לי כי המסך שלו נשרף (של המחדב הנייח הישן) מצאתי את ה pinouts של דגם מסך הלפטופ שלי אבל אין לי מושג מה אני עושה הלאה איך מתאמים בין היציאות ויציאות חיבור החשמל גם. זקוק לעזרה כמה שיותר מהר. תודה רבה,

• 0 תגובות
    • 629 צפיות
  15. Started by Slavikik,

שלום אני מעוניין לעדכן את הביוס שלי. הנה הלוח אם שלי: http://www.gigabyte.com.tw/Support/Motherboard/BIOS_Model.aspx?ProductID=2283 כפי שאתם רואים העידכון האחרון הוא F9 לי עכשיו הביוס הוא על F6 אז כמה שאלות: קודם כל אם אני מתקין את העידכון האחרון שזה F9 אז הוא כולל גם את העידכונים האחרים? ואם לא אז מה אני צריך לעדכן את F7 F8 F9 אחד אחרי השני? ואם כן אז האם שלושתם ממולצים להתקנה?

• 8 תגובות
    • 629 צפיות
  16. Started by ben007,

בכל פעם שאני מנסה להכנס לכונן, או מכבה את המחשב באה הודעת שגיאה שמצורפת פה מה מקור הבעיה ואיך אני פותר אותה? תודה מראש [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 629 צפיות
  17. תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 628 צפיות
  18. http://www.siz.co.il/my.php?file=miozzjflzjgw.jpg זה המחשב שלי intel core 2 duo processor E8400 3.0GHZ 1333MHz 6 MB ARctic Cooling Freezer 7 Pro GiGabyte Ga-P45-DS3 G.Skill DDR2 4096MB 800MHz Pi Cl4-4-4-12 Western Digital WD3200AAKS 320GB SATA2 7200RPM 16MB GeCube Radeon HD4850 512MB DDR3 NZXT Teampest SeaSonic S12II-500W

• 5 תגובות
    • 628 צפיות
  19. Started by yosda-boy,

כאשר אני עושה פעולה כלשהיא אחרי 30 דקות המסך ניסגר וכתוב power saving mode איך אני מבטל את זה?

• 1 תגובה
    • 628 צפיות
  20. Started by Runny,

מעבד AMD 64Bit 2800 לוח של Gigabyte פתאום התחיל בסדרת ציפצופים מוזרה, כמו רעש סטטי של רמקולים בווליום גבוה.נשמע כמו קצר. בBoot בלי הזכרונות הוא מצפצץ נורמלי (ביפים בקצב של זכרונות לא מותקנים) החלפת כרטיס המסך לא עוזרת, כמובן ששאר הרכיבים, מלבד המעבד, הוסרו. הזכרונות וכרטיס המסך לבטח תקינים - הותקנו במחשב נוסף ונבדקו. אין לי אפשרות לבדוק את לוח האם והמעבד (תושבת 939, המחשב הנוסף בבית ישן יותר). והשאלה, האם מישהו נתקל בסדרת הציפצופים הנ"ל ויכול לכוון אותי יותר מדוייק האם באמת לוח האם מקולקל ? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 628 צפיות
  21. Started by 10GaZ,

המחשב נקנה לפני מספר חודשים מKSP, פרט לספק כוח. לפני שבועיים המחשב התחיל לעשות בעיות ולפעמים לא הצליח לאתחל את עצמו. הכוונה היא שהמחשב מקבל זרם מהספק כוח, המאוורר של המעבד מסתובב, אבל בשלב הזה הכל נשאר כמו שהוא. אין ציפצוף מהביוס, אין כלום. הכל נשאר במצב שמזכיר קצת Standby. איפסתי את הביוס בעזרת הג'אמפרים והבעיה נפתרה באופן זמני. לפני שבוע המחשב סירב לעלות גם אחרי איפוס הביוס. לקחתי את הלוח אם לבדיקה אצל KSP והם לא מצאו שום דבר (גם היבואן לא). קניתי ספק חדש למחשב: EZCool 300Watt וניסיתי להפעיל את המחשב - לא עזר. יש לציין שהמחשב נתקע באתחול עם סוללת ביוס ובלי סוללת ביוס (מה שמעורר אצלי חשד שהבעיה היא בביוס). לפי בדיקה שלי - המגעים של סוללת הביוס עם הלוח אם נראים ת…

• 1 תגובה
    • 628 צפיות
  22. לא מצאתי בשום מקום ברשת ואפילו פניתי ליצרן שהבטיח ולא חזר אליי

• 2 תגובות
    • 628 צפיות
  23. Started by vm,

כמו שאתם יכולים לראות במפרט שלי, לא צריכות להיות לי בעיות איטיות בכלל במחשב (E6600, ארבע ג'יגה RAM וכו'..) אבל בכל זאת כשמערכת ההפעלה עולה לוקח לה זמן יחסית רב להעלות את האקספלורר ומידי פעם היא נכנסת ל"שיתוק" של דקה או שתיים. מדוע אני חושב שזאת בעיית חומרה? ראשית מדובר במחשב חדש, והדבר קרה מייד לאחר התקנת מערכת הפעלה (ומאז במשך כמה ימים). שנית, התקנתי מספר פעמים את מערכת ההפעלה מדיסקים שונים. שלוש, ההארדיסק עושה רעשים מאוד חזקים בזמן עבודה (לא תקתוק יציב, אלא כל פעם שהוא קורא הוא קורא בקול רם..). האם ייתכן שמהירות ההארדיסק איננה מספקת לשאר החלקים? האם ייתכן שהארדיסק דפוק? אולי זה משהו אחר? תודה על העזרה, עמרי

• 3 תגובות
    • 628 צפיות
  24. Started by No_Man,

יש לי בבית 4 מחשבים שהצטברו אצלי במשך השנים (אין לי מושג איך) והגעתי למבוי סתום. מידע על המחשבים: 1. פנטיום 2, Win 95 עובד כרגיל - אין בעיות. 2. מחשב ענתיקה רצח, לא נראה לי שהוא בכלל פנטיום - בעיה: משהו עם ה-CMOS, לא יודע מה. 3. פנטיום 4, מחשב די טוב שעבדתי איתו עד עד עכשיו מעבד 2.8 נראה בעיה: לוח אם דפוק וספק שרוף. 4. פנטיום 4 נוסף, גם הוא די טוב חוץ מבעיה אחת - לוח אם לא עובד. אני מחפש את הדרך הכי "רווחית" בוא נגיד, להפטר מכולם. הם די אבודים ולא נראה לי שאני יצליח להוציא מהם משהו אבל למישהו יש רעיון ?

• 2 תגובות
    • 628 צפיות
  25. הורדתי כמה פרקים של סדרות(10 פרקים ככה) וכול פעם שאני נכנס לתיקיה שלהם עושה דוח שגיאות ושאני מפעיל אותם דרך כול נגן דוח שגיאות מה אני עושה?< ניסתי להעביר תיקיות וזה אבל לא עוזר

• 0 תגובות
    • 628 צפיות

דיונים חדשים בפורומים