תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,287 דיונים בפורום זה
-
אז ככה , קרה לי משהו נוראי , מזל חרא האמת עשיתי פורמט לכרטיס זכרון שלי דרך הפלאפון ואז נפל לי הפלאפון והוא נכבה מאז הוא לא מצליח לקרוא את הכרטיס זכרון , ושניסיתי לפרמט שוב הוא לא נותן ניסיתי להחבר אותו למחשב אבל זה לא עובד , הכרטיס כאילו לא עובד יותר... יש משהו שאפשר לעשות? זה כרטיס של 8 ג'יגה תודה רבה רבה רבה רבה לעוזרים!
-
- 6 תגובות
- 863 צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיס טלוויזיה של חברת FASTCOM ויש לי בבית יס (YES). כשניסיתי לחבר את הממיר למחשב הצלחתי לראות את מה שהממיר משדר רק אחרי הרבה סריקות ורק פעם אחת, וגם אז בשחור-לבן, עם הרבה שלג ואחרי כמה שניות התמונה קפאה. השאלה שלי היא, האם אפשר בכלל לקלוט טלוויזיה עם כרטיס טלוויזיה ולוויין או שאופציה זו שמורה רק לבעלי הכבלים.
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
קניתי כרטיס gainward gf4 440 וניסיתי להתקין אותו במחשב: חלונות 98 ולוח aopen עם כרטיס מסך onboard. לאחר ההתקנה המסך שהתקבל היה חתיכה מה-taskbar משוכפלת וסמן העכבר משןכפל גם הוא ארבע פעמים זה על גבי זה וכל העסק היה ברזולוציה גבוהה יותר מ-768. מה לעזאזל קורה פה???
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי לכולם , יש לי בעייה עם הכרטיס קול (המובנה) ואני אודה מאוד לעזרתכם . אחרי הפסקת חשמל פתאום נעלם לי הקול (ניסיתי 2 זוגות של רמקולים וזוג אוזניות) . מבחינת התוכנה הקול מותקן עם הדרייברים הכי עדכניים והכל טוב ויפה ... הבעייה היא שפשוט לא שומעים כלום . יש לי לוח אם DP35DP . (לינק : http://www.intel.com/products/deskto...p-overview.htm) . משום מה הכניסה של : Optical S/PDIF (Toslink) line out מתחילה להאיר באור אדום אחרי זמן מה (לא יודע אם זה קשור או לא ואם זה תקין או לא .. פשוט רק עכשיו שמתי לזה לב) אודה לעצות ... תודה רבה !
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
הי לכולם ... יש לי כרטיס רשת חדש WUSB600N שסובל מבעייה מוזרה ברגע שאני מפעיל את המחשב או יציאה ממצב שינה הכרטיס מאבד את המהירות ונופלת ל 1MB/S ואז מתנתק עד אשר אני הופך אותו ללא זמין ומפעיל אותו מחדש .. יש לי וונדוס 7 אולטימית 64ביט ודרייבר אחרון מאתר היצרן .. יש רעיינות ???
-
- 2 תגובות
- 683 צפיות
-
-
היי, בלוח אם שלי (gigabyte ds 4) יש חריץ לזכרון שלא מזהה שום זכרון ששמים לו, מה יכולה להיות הבעיה? בהתחלה חשבתי שהבעיה היא בזכרונות אבל היא לא, לפני כמה ימים הוא זיהה זכרון אבל אחרי שכיביתי את המחשב והפעלתי שוב למחרת הוא שוב לא זיהה
-
- 1 תגובה
- 532 צפיות
-
-
היי. יש לי מחשב די ישן עם המפרט הבא: לוח אם m2n-tvm/s AMD 5000+ (או 5200 לא זוכר בדיוק) וספק PSN-355PC (רשום 255W ו-Peak 355W) יש לי מספר שאלות: 1. טמפ' המעבד תמיד נמצאת על 25 מעלות. האם זה יכול לגרום לאיטיות המעבד? 2. אני רוצה להוסיף כרטיס מסך Gforce 9600GT 1024M DDR2. האם כרטיס מסך זה יעבוד עם המפרט, או שייצור צוואר בקבוק? (או לא יעבוד בכלל) 3. אם אני מוסיף את הכרטיס מסך, האם אני צריך להחליף ספק? (יש לי במקרה ספק של Enermax Liberty model ELT400AWT של 400W) תודה לעוזרים! (וסליחה אם זה לא הפורום המתאים)
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב ישן ורציתי לדעת אם ניתן לחדש משהו במחשב כדי שאוכל לשחק במשחקים החדשים שיש עכשיו או שעדיף לוותר ולהביא מחשב חדש זה המפרט: מעבד:intel i7 930 לוח:asus rampage 2 extreme זיכרונות:ocz ddr3 6gb 533 MHz כרטיס מסך: radeon hd 6950 כונן קשיח: samsung hd204ui samsung hd642jj מארז:cooler master haf 932 ספק:hypr 880w type r2
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה עם איזה מחשב ישן מאוד(משנת 99+- אני חושב) אני מדליק אותו והוא מצפצף ציפצוף לא רצוף, כבר בדקתי את הזיכרון והבעיה לא איתו. למישהו יש אולי רעיון לעוד משהו שאני יכול לנסות?
-
- 2 תגובות
- 472 צפיות
-
-
לא מצליח למצוא מאוור מתאים לפנטיום 3 שלי, סוקט 370. איפה אני יכול למצוא מאוורר מתאים. כל פעם המחשב נתקע, למרות שהמארז אצלי פתוח המעבד עולה על 80 מעלות כל פעם...
-
- 1 תגובה
- 585 צפיות
-
-
טוב מחר יגעיע אלי מחשבוהחבר המחיר בסוף הוא 4000 שקל. הדגם הוא ibm t20 שלדעתי הוא יתאים בול לאחותי הסטודנטית (קל משקל ביצועים מספיקים לאופיס ומסך 14 אינץ). מה שנשאר לי עכשיו זה לחרוט עיברית ולהוסיף מערכת הפעלה ב\תומכת עברית. עכשיו יש לי מספר שאלות שאולי הן לא במקום אבל אשמח לתשובה. 1.כמה עולה ביטוח למחשב כזה? 2.איזה מערכת הפעלה כדי לי לשים על המחשב? 3.תיק למחשב מה כדי בשביל סטודנטית? 4.מה צריך או כדי לקנות כתוספת למחשב? 5.אני רוצה לבנות רשת בין המחשב הישן והניד כמ תעלה לי רשת פשוטה לא אלחוטית שתאפשר לי לחלוק את החיבור לאינטרנט של המחשב הישן? 6.טיפים או חוקים שעלי לזכור בקשר למחשב נייד בתור משתמש שלא ממש מומחה לניידים. זהו אני יכתוב במהרה לכם על המחשב המיוחל כשיתקבל.
-
- 0 תגובות
- 995 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי תקלה במחשב שהוא כל הזמן נתקע - מופיע חלון שהפיירפוקס לא מגיב, ולפעמים המסך נעשה שחור. התקלה הזו מופיע כשעה מרגע הדלקת המחשב. המחשב בן ארבע וחצי שנים, וצרפתי כאן תמונה של פרטי המערכת. מכיוון שאני לא מבין במחשבים אודה לכם אם ההסברים יהיו ברורים. תודה עמי
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, אשמח לקבל את עזרתכם עם בעיה עם המחשב של אחי שהחליט פתאום לא להידלק.. בלחיצה על כפתור ההדלקה נדלק ספק הכוח, כל המאווררים והנורה הירוקה שעל הכונן האופטי מתחילה להבהב... המסך נשאר שחור לגמרי.. שום תגובה מהHD לא נורה וגם לא בהרגשה פיסית של הרכיב. המסך מזהה אות (הנורה עוברת מכתום לירוק) אך המסך נשאר שחור לחלוטין! לאחר משהו כמו 30 שניות הספק נכבה לבד. לאורך כל הזמן אין כלום על המסך! עברתי על לוח האם בחיפוש אחר קבלים בעייתיים וניסיתי לנתק את כל הרכיבים (חוץ מכרטיס המסך) ועדיין אותה תגובה בדיוק. מאוורר המעבד הוחלף ממש לא מזמן וכל הרכיבים נקיים ברמה סבירה ככה שאני לא חושב שהבעיה היא חום... ההשערה שיש לי כרגע היא שיש בעיה עם ספק הכוח, מה אתם חושבים? צרפתי תמונות של החו…
-
- 6 תגובות
- 818 צפיות
-
-
שלום לכולם, קבלתי היום מחשב לתיקון כשאמרו לי שנשרף לו הספק וצריך להחליף.. כשבדקתי את המחשב ראיתי שככל הנראה זה לא ספק כי המחשב נדלק , כל המאוררים מסתובבים , הכוננים עובדים ונדלקת נורה ירוקה (LED כזה) על בלוח.. אך משום מה לא קורה כלום. המסך מראה שהוא לא מקבל אות מהמחשב והכל פשוט נשאר ככה.. חשבתי שיש אולי איזה רכיב שלא יושב טוב כמו מעבד ,זכרון וכו'.. אז פרקתי הכל לאפס והרכבתי הכל מחדש (כולל הוצאת המעבד ניקוי של הכל והחלפת משחה טרמית.. ) הוצאתי כרטיס שמיועד לקליטת שידור ממצלמוץ מעקב שהיה מותקן שם וניתקתי את כל הכוננים כדי לראות אם עוזר.. - לא עוזר. אותה הבעיה. פשוט לא קורה כלום. החשד שלי היא שהלך כאן או לוח או מעבד.. מה אתם חושבים? ואם מישהו יכול להגיד לי מה מייצגת הנ…
-
- 0 תגובות
- 571 צפיות
-
-
היי חבר'ה בעיה מוזרה קרתה לחבר שלי, הגיע הביתה מהעבודה פתח את המחשב..הוא הגיע לשלב העלייה שצריך לבחור משתמש בחשבון של ה- XP ושם הוא עושה אתחול ניסיתי לעלות אותו ב- SAFEMODE אבל זה מגיע למסך הבחירה אבל שום מקש במקלדת לא עובד אבל ב- BIOS כולם עובדים! גם כשאני מנסה לטעון דיסק של XP לפרמט או לתקן את הווינדוס אני לא יכולה ללחוץ על שום מקש לאחר שהמסך של ה- BIOS עובר..כאלו הוא מתעלם מהמקלדת.. בחיבורים לא נגעו.. אני אובד עצות, אני לא יכול לפרמט ולא יכול לטעון את ה- XP ב- SAFE MODE אפילו.. יש פתרונות ?
-
- 3 תגובות
- 609 צפיות
-
-
אני מקבל את ההודעה הזאת ntoskrnl.exe ( nt+22c37 ) זה דרייבר של הרשת ? כל הדרייברים במחשב שלי הכי עדכניים שיש .
-
- 10 תגובות
- 902 צפיות
-
-
שלום, בזמן האחרון מופיעים לי מסכים כחולים דבר שלא היה לפני, ואפשר לראות שהם זהים פחות או יותר. מצורפים הקבצים בתוך הראר מעבד: E6550@2.33 intel dual core לוח אם: gigabyte GA-G31M-ES2L זיכרון: 2G כרטיס מסך: gforce 9500 מה ניתן לעשות? [attachment deleted by admin]
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, המחשב המקורי שלי (שהמפרט שלו כתוב למטה) כרגע בתיקון,הם מודיעים לי שקיבלתי מסכים כחולים, ושהכרטיס מסך עושה בעיות וניתן להחלפה. בכל זאת, אמרתי להם שאני אברר מה המסך הכחול אומר. בקיצור, ביקשתי מהבחור שמתקן לי לקבץ את Mindump ל RAR, הוא שלח לי במייל כדי שאשלח לכם. (ראיתי שלפי זה אתם יודעים את הבעיות) בקיצור,את ה Minidump תוכלו להוריד מ: http://planet.nana.co.il/d4433v/Minidump.rar קיבלתי מהם גם עוד איזה שם שגיאה: NV4_DISP מומחי הפורום אני זקוק לכם
-
- 7 תגובות
- 665 צפיות
-
-
היי היום אני פותח את המחשב ואין כלום על המסך. פתחתי את המחשב ובדקתי שכל החיבורים הדוקים היטב. ניסיתי לחבר מסך אחר וגם לא ראו כלום. חיברתי גם את המסך למחשב אחר וראו אחלה. החלפתי כרטיס מסך וגם לא עזר. למישהו יש הצעות או שאני אאלץ לנסוע עם המחשב לחולון...? תודה...
-
- 1 תגובה
- 868 צפיות
-
-
שלום רב, בשעה טובה רכשתי מחשב חדש הכל עובד מצויין חוץ מנושא אחד מעצבן במיוחד. כהמחשב במצב מנוחה ואני פותח לדוגמא דפדפן או מבצע פעולה פשוטה נוצרת קפיצה בטמפרטורת המעבד לשניה או שתיים ואז חוזר לנורמה (הבנתי שזאת פעולה נורמלית של המעבד). הבעיה היא שכתוצאה מהקפיצה בטמפרטורה, המאורר מעלה סל"ד בכל קפיצה כזאת מה שיוצר רעש מעצבן בכל פעם שיש קפיצה כזאת. הקפיצות נעות בין 40 ל 65 מעלות. עשיתי בדיקות מאמץ למעבד, הקירור מחזיק אותו יפה סביבות 70 מעלות, כך שהבעיה היא לא בהתקנה. לא מצאתי פיתרון ממשי לעניין הזה, פונה אליכם לעזרה. תודה מראש
-
- 21 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
אוקיי קודם כל אתר מצוין וזה פעם ראשונה שלי בפורום אז תהיו עדינים.. intel p4 2.4 gigabyte 8sq800 אז ככה המעבד שלי עובד כשהמחשב לא עושה כלום בטמפרטורה של 54-56 וכשאני משחק הוא יכול להגיע ל 77 מעלות!! זה התחיל בזמן האחרון. אני בודק את זה אם "motherboard monitor" וכמובן שכל המאווררים עובדים כמו שצריך. לא עשיתי שום שינויים במחשב אני משתמש במאווררים שקיבלתי אם המארז והם עבדו לי יפה בשנתיים האחרונות. אז אם תוכלו לעזור לי להבין למה זה קורה ואם אני צריך לקנות איזה שהיא מערכת קרור תמליצו לי על אחת. תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 580 צפיות
-
-
יש לי מערכת רמקולים 4.1 (סאב וופר ו 4 רמקולי) של חברת shock (אין לי מושג איזה דגם, מערכת לא ממש חדשה) וגם כשהיא לא מחוברת למחשב היא עושה רעש מעצבן ורציף. ממה נובעת הבעיה?
-
- 4 תגובות
- 981 צפיות
-
-
לאחרונה יש לי בעיה מוזרה בצורב, לפעמים הוא קורא דיסקים של DVD ולפעמים לא, דיסקים עם שיכבה כפולה הוא הפסיק לקרוא בכלל, דיסקים רגילים אין לו בעיה לקרוא. יש משהו שניתן לעשות או לבדוק? או שפשוט משהו נהרס בצורב?
-
- 3 תגובות
- 906 צפיות
-
-
קניתי את הצורב של LG GSA-4166B עם הטכונלוגיה של יכולת כתיבה על הדיסק עצמו. עכשיו לא קיבלתי איתו שום דיסק עם תוכנה או משהו ואינני יודע איך אני יכול להשתמש עם אפשרות זאת על כתיבה על דיסק. האם זה בתוכנת צריבה או משהו אחר?. יש לי נרו 7 האם יש שם אפשרות?.
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אז כמו שכתבתי הלוח הוא AN7 של ABIT ההארד דיסק הוא כמו שרשום למעלה והבעיה היא שהלוח לא מזהה את הHD התקשרתי לחנות החליפו לי את הHD לSEGATE עכשיו הוא מזהה את הHD אבל ההתקנה של הווינדוס אומרת שהוא לא קיים
-
- 12 תגובות
- 998 צפיות
-