עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום. לקחתי את המחשב שלדוד שלי כדי לנסות ולסדר אותו קצת ( הוספת זכרון ו CDROM ). הסידירום שקניתי של אסוס כרגיל עשה בעיות אז החלפתי ל LG שאותו עוד לא בדקתי. כי הבעיה שהכי הזוייה היא כזאת :. ה IDE של ההארדדיסק וה IDE של הצרב מחוברים ומזוהים בלי בעיות והוינדוס עולה בצורה די בסדר. אבל אחרי הריסטרט ממש לפני שמערכת ההפעלה עובדת אני מקבל הודעה כזאת : Primary Ide channel no 80 cable conducter not installed . מה לעזאזל אומרת הבעיה הזאת ? העברתי את הכבל מה IDE הראשי על הלח אם ל IDE של הצורב. אבל אז קיבלתי את אותה הודעה אבל במקום Primary היה רשום Secondary . אודה לכם מאוד אם תוכלו לעזור לי בבעיה ההזוייה הזאת. המחשב הוא פנטיום 3 855 MHZ עם 256 MB RAM לוח אם של mastonic דגם יחסית קצת…

• 1 תגובה
    • 528 צפיות
  2. יש לי מחשב שמותקן עליו כונן קשיח s-ata שיש בו חלונות XP פתאום אתמול ללא כל הודעה אני מנסה להדליק את המחשב ומופיעה לי הודעה: boot failure insert boot diskette in A press any key when ready ההרד דיסק של סמסונג 120 גיגה מודל SP1213C ואין לי כל דיסקט ככה קיבלתי אותו . הוצאתי את הסוללה מהביוס ועשיתי ביוס דיפולט עדיין לא נפתרה הבעיה החלפתי כבל ATA בחדש עדיין יש בעיה. לוח אם שלMSI תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 693 צפיות
  3. Started by ^DMT^,

אז ככה יש לי בעיה במחשב כול כמה זמן המחשב שלי מיתכבה או שהוא עושה ריסטרט לא יודע למה מקווה שתעזרו לי יש לי מחשב אינטל פנטיום 4 ghz 2400 256mb של ram

• 2 תגובות
    • 528 צפיות
  4. טוב אז ככה: היום, יום חמישי, חזרתי מבית ספר והלכתי למחשב והכל עבד טוב ויפה. שיחקתי איזה משחק ודיברתי באייסיקיו והלכתי קצת לישון, המשחק והאייסי עוד עבדו. התעוררתי אחרי שעה וראיתי מסך שחור, ומאז המחשב לא עובד. אם אני מדליק אותואז הוא נדלק אבל לא קורה כלום, הוא כאילו נתקע איפהשהוא בדרך. ניסיתי להחליף כל מיני חלקים ולראות מה קורה אבל לא מצאתי כלום, עד שניסיתי להפעיל את המחשב בלי כרטיס מסך. כל הזמן היה כאילו חשמל במחשב המאווררים דלקווזה אבל כלום לא קרה יותר מזה ( גם לא האור בעכבר ובמקלדת). אחרי שהדלקתי בלי כרטיס מסך המחשב כאילו המשיך והאור בעכבר והמקלדת כן נדלקו הפעם, כאילו שהוא לא נתקע בדרך אצל הכרטיס מסך שכנראה היה הבעיה. אז בקיצור זאת הבעיה שלי ועכשיו אני בלי מחשב אלא אצל א…

• 4 תגובות
    • 885 צפיות
  5. כל עזרה תתקבל בברכה: יש לי לוח אם של ג'יגהבייט GA-7VTXH, עם כרטיס קול שמאפשר יציאה דיגיטלית מסוג SPDIF. החיבור נעשה באותו "חור" - line out, עם פלאג שונה כמובן, וההגדרה היא ע"י מנהל התקנים 'enable digital out". הבעייה היא שכאשר אני מאפשר יציאת קול דיגיטלית, כרטיס הקול מתחיל לגמגם (כמו סלקום)... וזה פשוט משגע. אי אפשר לשמוע כלום ככה. אמרו לי באיזה-שהוא פורום שכנראה הבעייה היא בספק (חלש מדי), שהוא לא מצליח לחולל אות מספיק חזק. יש לי ספק 300W, ובאף מקום לא מוזכר שום דבר בנושא הזה. מה קורה פה? הדרייברים שלי מעודכנים - גם של CREATIVE וגם של VIA. אולי תוכלו להפנות אותי למאמר או לפורום בנושא?

• 23 תגובות
    • 3.4k צפיות
  6. זה מוגדר אצלי כ: C:\Program Files אני רוצה לשנות את זה ל O:\Program Files

• 1 תגובה
    • 637 צפיות
  7. Started by nir133,

תראו יש לי ראוטר של d-link ואני כבר לא יודע מה לעשות........ :s05: אני רק יודע שאני צריך להיכנס להגדרות בפנים ולשנות פורטים שיתאימו לאימיול, אז בבקשה מי שיודע שיגיד לי איך לסדר את זה. תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 557 צפיות
  8. אז החלטתי לפרגן לעצמי עם עוד חצי ג'יגה זיכרון (2X256) וHD SATA 120 של WD, אז עכשיו יש לי 4X256 ו 2X120HD אחד SATA אחד IDE טעות נוראה מסתבר... או לפחות בנתיים. אז ככה: חיברתי את הHD לSATA על הלוח אם (ASUS P4S800D) ואיפשרתי את הSATA בביוס הכנסתי את הזכרונות והדלקתי את המחשב. כבר בטעינה של הביוס הוא רשם לי Overclocking Faild ולא עשיתי אוברכלום!! באמת שאני צנוע, יש לי מעבד אינטל 2.66 ונראה לי שזה מספיק לי. אח"כ הווינדווס קרס כל הזמן אז ניסיתי לתקן אותו עם הדיסק התקנה שלו (XP HOME) מה שהתברר כטעות נוראה כי הוא דפק לי לגמרי את הXP והייתי צריך להתקין אותו מחדש אחרי פירמוט כמובן. מה עוד שכל פעם שאני מדליק את המחשב הוא רוצה שאני אכנס לאיזה UTIL של הביוס כדי להגדיר RAID, יש לי רק S…

• 5 תגובות
    • 632 צפיות
  9. שלום יש לי מחשב חדש AMD 64 3000 + VENUS 12 GIGABYTE GA-K8NS ULTRA 939 WD SATA 120 GB KINGSTON 512 RAM X800 PRO קיבלתי עם הלוח אם ספר של SATA RAID FUNCTION (ONLY FOR CHIPEST SIL3112 USED) A הבעיה שלי כשאני מנסה להתקין XP PRO זה עושה בעיות, וכן, בתחילת ההתקנה לחצתי F6 ובהתחלה זה התקין את הקבצים הראשונים של XP עשה את הריסטרט הראשון , טוען את המשך ההתקנה של אקס-פי ואז מופיע לי המסך הכחול הזה שזה כתוב עליו כל מיני דברים בלבן, ואז ניסיתי להתקין ווינדוס 98 ועליו (ניסיתי כל מיני דברים) שידרוג של אקס פי, גם לא עבד, ניסיתי שוב XP אבל מאז שאני לוחץ F6 זה כבר לא עובד ההקנה של ה SATA הזה. אני תקוע עם בעיה זו כבר הרבה זמן, בדקתי באתרים, בחוברת של הלוח אם, שום דבר לא עוזר, אני כבר…

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by pincher77,

שלום חבר'ה היום קניתי DDR 512 שמחתי והכל כי בעבר היה לי בעיה שאם הייתי משחק משחקים כבדים (לדוגמא HALF LIFE2) אז זה ישר היה יוצא לווינדוס כי לא היה לי מספיק זיכרון..(בעבר 256MB) הבעיה היא שיש לי 512 עכשיו, כאשר אני משחק NBA2005 או פיפא 2005 המחשב תוקע את עצמו..אך עקרונית זה לא קשור לזיכרון כי בעבר גם נתקע ככה שהזיכרון טוב אבל משהו אחר במחשב לא טוב. קניתי היום 512 MB + פירמטתי תמחשב אז בעיה בווינדוס אין, בעיה בזיכרון אין. מה הבעיה אני לא מבין למה המחשב תוקע את עצמו כל פעם מחדש כאשר אני משחקים הכי מעפנים בעולם? נמאס לי אני מיואש כבר

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. אני צריך שתגידו לי איך אני פותח את המקום ה"רדום" בכונן... כאילו יש לי כמה מחיצות רדומות שמחקתי לפני התקנת הXP.. יש לי ווין XP PRO SP1 באנגלית אז תנו בבקשה הסבר מתאים... לפי מה שהבנתי זה איפה שו בכונטרול פאנל.. תודה מראש!!!

• 1 תגובה
    • 638 צפיות
  12. ניסיתי למחוק את ההתקנים ולתת לו להגדיר מחדש אך ללא הועיל. למישהו יש רעיון? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 3 תגובות
    • 609 צפיות
  13. שלום, לפני חודש בערך קניתי מחשב חדש : AMD64 3000+ Geforce 6800 GT GB DDR וכו'.. אני משתמש בWindows XP Home Edition באנגלית + SP2. לאחרונה התקנתי את הדרייברים החדשים של nVidia : 66.93. ובכל פעם שאני משחק Fifa2005 \ POP2 המחשב עושה ריסט. כשהוא עולה חזרה אני מקבל הודעה : "המחשב שוחזר משגיאה חמורה בלה בלה בלה לדווח\לא לדווח". אחרי שאני מדווח על השגיאה הוא מפנה אותי לדף אינטרנט הזה : http://oca.microsoft.com/en/response.aspx?SGD=f1805292-eb7f-46c1-bec6-5c0cd3e8e5fe&SID=11 מה לעשות? הבעיה קשורה לכרטיס מסך עצמו או לדרייבר ? לא בטוח אם הבעיה שלי מתאימה לפורום הזה , אם לא בבקשה להעביר את הנושא לפורום המתאים. תודה מראש

14. Started by AtomiX,

פורום יקר שלום, הבעיה שלי היא: אני שחקן קאונטר סטרייק (זו כבר בעיה - מי שלא יודע זה משחק מחשב מרובה משתתפים) איך זה מתקשר לפורום? ככה עד לפני כשבוע הכרטיס מסך שלי היה GeForce4 mx440 64 mb הכל היה יפה וטוב.. שבוע שעבר החלטתי לפנק את עצמי בכרטיס חדש GeForce FX5700 256mb התקנתי את הכרטיס... והופתעתי לראות שהביצועים פחות טובים מאשר הכרטיס הקודם.. זה מתבטא ב fps drops. ניסיתי לשים את הדרייבר שבא עם הכרטיס מסך... כם את הדרייבר החדש ביותר ניסיתי ... לא עוזר! עזרה בבקשה!!!!

• 11 תגובות
    • 791 צפיות
  15. Started by superginiman,

הלכתי לישון ושקמתי המחשב היה הכל מקושקש כזה כאילו קווים מוזרים ושעשיתי RESET האסוס אמר לי CPU TEST FAILED אבל הכל עובד עכשיו ?

• 0 תגובות
    • 586 צפיות
  16. Started by Intel Celeron,

אני מכיר את המושג בכלליות רציתי הסבר יותר מקצועי. ועוד משהו יש לי פנטיום 3 - 800/133/256 והמחשב שלי תופס איטיות קופא מדי פעם גם אחרי פירמוט ללא כניסה לאינטרנט שהוא במצב נקי המחשב איטי . החלפתי זכרונות , כרטיס מסך , HDD אין כלום איטי מת. לחבר שלי יש פנטיום 2 המחשב טס. דרך אגב יש לי לוח ELITE וציפסט VIA על הנייר הלוח עובד מזהה את כל ההתקנים. הלוח משנת 99-00

• 29 תגובות
    • 3.9k צפיות
  17. שלום, אני השמתמש asichen רק שהייתי חייב להרשם מחדש כי הסיסמא של המשתמש השני שמורה לי על המחשב שלא פועל עכשיו: אז ככה, אתמול המחשב עבד מעולה, כיביתי אותו כראוי, היום אחרי הבית ספר חזרתי, הדלקתי את המחשב וכל מה ששמעתי זה שתי ציפצופים ארוכים-הפסקה-שתי ציפצופים ארוכים-הפסקה וכן הלאה וכן הלאה. על המסך אני לא רואה כלום, פתחתי את המחשב ניסיתי לנקות אולי זה יעזור אבל לא, תגידו לי בבקשה מה אתם חושבים שהבעייה, יש לי את המפרט הבא: - מארז USB ATX P-4 חזית - לוח LAN+CS+ELITE 533 P-4 - מעבד 2.66 P-4 אינטל 478 - זכרון DDR 256MB -כ.מסך Geforce FX 5900 vivo 128 DDR - כ. רשת PCI 100\10 - דיסק קשיח ATA100 40G - כונן דיסקטים 1.44 - צורב MSI 52*24*52 - כונן CD-ROM X52 - כ.קול…

• 6 תגובות
    • 711 צפיות
  18. Started by elad2k,

אני מנסה להתקין ווינדוס ולא מצליח!!! התקנתי כבר בעבר את ה SATA שלי של WD עכשיו אני מנסה להתקין את של דוד שלי ולא הולך לי!!! זה לא חדש לי ואני עובד בדיוק לפי הסדר הנכון: F6 כשמבקש ממני ,טוען את הדרייבר מהפלופי אבל בסופו של דבר שהוא אומר להתחיל את ההתקנה הוא מוציא אותי וכותב: או שיש בעיה בחיבור המתח או הנתונים או שיש בעיית תוכנה... מה דפוק פה? לחבר את הכבלים לא צריך להיות גאון ועם הדרייבר לא נראה לי שטעיתי איפה שהוא. אני די לחוץ בשבילו כי בדיוק הרכבתי לו את הרכיבים הנ"ל במחשב: AMD 3500 64BIT 939 + ABIT AV8 3RD EYE + CORRSAIR 1024 MEGA 3200XL

• 3 תגובות
    • 603 צפיות
  19. בבקשה אני חייב את הדרייברים האלה כדי להפסיק את שגיאת המסך הכחול בבקשה מי שיודע את הקישורים שיתן לי תודה מראש: 1) via bus master ide controller 2) via rev 5 or later usb universal host controller 3) c- media ac97 audio device 4) via מתאם אתרנט מהיר תואם 5) raid בקר

• 3 תגובות
    • 627 צפיות
  20. בבקשה אני חייב את הדרייברים האלה כדי להפסיק את שגיאת המסך הכחול בבקשה מי שיודע את הקישורים שיתן לי תודה מראש: 1) via bus master ide controller 2) via rev 5 or later usb universal host controller 3) c- media ac97 audio device 4) via מתאם אתרנט מהיר תואם 5) raid בקר

• 1 תגובה
    • 551 צפיות
  21. Started by a-v-i,

שלום אני מנסה להתקין מחדש Windows על המחשב של אחותי (Athlon XP 1700+). עשיתי בוט מהכונן דיסקים, ההתקנה עולה, אבל אחרי השלב הראשון של הזיהוי של הרכיבים, כאשר הוא רושם Setup is now starting windows או משהו כזה, המחשב זורק לי Blue Screen עם ההודעה הבאה: מה ניתן לעשות? כיצד ניתן לבודד את הבעיה? תודה מראש

• 22 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. Started by nadlern2004,

ברשותי מחשב עם יציאות קול קדמיות- (מארז קומפיוקייס 6a19) כרטיס קול מובנה על לוח האם - לוח אם של גיגה בייט ga-k8ns לסוקט 939 . מערכת ההפעלה שלי היא win xp pro . יציאות הקול האחוריות עובדות בסדר, אך הקדמיות אינן עובדות- מה עליי לעשות? תודה.

• 2 תגובות
    • 783 צפיות
  23. Started by AVATAR OF PAIN,

שלום הודעה ראשונה שלי כאן בלה בלה בלה הקיצר לפני זמן לא מועט קניתי כרטיס פיירוור דגם(לפחות ככה כתוב על הכרטיס) d72874gc של חברת nec הבעיה: התקנתי את הכרטיס...כן..בדקתי שהוא יושב טוב וחזק..והמחשב לא מזהה את הכרטיס לא קיבלתי דריבר ואני לא מוצא אחד בשום מקום מה לעשות?

• 4 תגובות
    • 566 צפיות
  24. Started by yoavb,

שלום לכולם. ברשותי מחשב חדש, הכולל כרטיס מסך מדגם ABIT ATI 9600 pro. לאחרונה אני נתקל בקשיים בעבודה עם תוכנות גרפיות (כגון פוטושופ). הסרתי והתקנתי את התוכנה, התקנתי ווינדוס מחדש, אך ללא הואיל. התקלה מתבטאת ב"תקיעה" של המחשב לפרק זמן ממושך (עד 15 דקות) במהלך עבודה בתוכנה, וזאת בעקבות פעולות כגון שינוי זום, הזזת אובייקטים וכיו"ב. אופי התקלה מרמז לדעתי על בעייה אפשרית בכרטיס המסך, למרות שהוא חדש לגמרי. הייתי מעוניין לבצע בדיקה לכרטיס המסך. האם ניתן לבצע זאת באמצעות תוכנה כלשהי (ואם כן, איזו) או שנדרש ממני להביא את המחשב למעבדה? תודה מראש לכל סיוע בעניין. יואב

• 7 תגובות
    • 861 צפיות

דיונים חדשים בפורומים