עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. בקשה כל הזמן שאני עושה ריסט או פתיחה למחשב...מופיע לי מסך כחול ואני צריך לעשות שוב ריסט בקשה אני צריך עזרה בניתוח תודה http://rapidshare.de/files/13401434/Minidump.rar.html

• 4 תגובות
    • 624 צפיות
  2. Started by Spidy3,

ברשותי המחשב הבא: AMD DualCore Athlon 64 X2, 2100 MHz 3800+ MSI K9N Neo v1.0 2046MB RAM (1024X2) 800MHz nVidia GeForce 8600GT 256MB ספק כח 550 וואט הבעיות שיש לי במחשב הם מוזרות: - מידי פעם (משהו כמו מספר שניות עד 10 דקות) העכבר קופא לשניה-שתיים וחוזר לפעול שוב... ניסיתי עכבר אחר, אך לא השתנה דבר. כמו כן התקנתי דרייור חדש לכרטיס מסך - מה שהפחית במקצת את הבעיה. - המחשב מתכבה לי פתאום בלי קשר לפעולה שנעשית באותו רגע - גלישה/משחק/עבודה. הכיבוי מתרחש פעם בכמה שעות. ניסיתי להחליף מערכת הפעלה ל- Windows Vista אבל עדיין המחשב ממשיך להתכבות. - המחשב כאילו מתכבה אבל עדיין המאווררים ממשיכים לעבוד - לחיצה על כפתור ההפעלה מעפעילה את המחשב מחדש... כרגע אני חושד בספק הכוח ש…

• 2 תגובות
    • 624 צפיות
  3. בשבועות האחרונים שמתי לב לבעיה חדשה במחשב שלי - לאחר כמה שעות עבודה, בדרך כלל כשיש ברקע סרטון יוטיוב \ מוזיקה \ סרט - המחשב סוגר את המסך לכמה רגעים ואז נדמה כאילו הוא מתחיל תהליך של מעבר לBasic Theme. הבעיה היא - שהשינוי הזה לא נגמר ומה שקורה בפועל זה שהמחשב קופא במעין מצב תקוע שהעכבר בקושי זז וחלק מן המסך בצבע שחור לגמרי (נניח סרגל הכלים או האפשרות של הסגירות חלון). מה שנשאר לי לעשות זה לעשות ריסטרט דרך הכפתור. ככה שבשורה התחתונה אני אפילו לא יודע להגיד אם הבעיה היא בכלל Basic Theme אבל התהליך מזכיר מאוד את זה (חשוב לציין שאין שום חלון או משהו,ככה שזו רק הערכה שלי). ביטלתי את האפשרות של הBasic Theme ואפילו הורדתי Theme קליל מהאתר deviantART שבעבר (לפני שהלך לי ההארדיסט…

• 0 תגובות
    • 624 צפיות
  4. Started by רוני1,

יש לי וירוסים ובנוסף המחשב משתגע לפעמים ועושה ריסרט וכל מיני כאלה . יש לי וינדוס אקספי ואני רוצה לפרמט את המחשב ואחרי זה להתקין וינדוס מחדש... איך אני עושה את זה בדיוק??? תודה..

• 4 תגובות
    • 624 צפיות
  5. Started by fatNjazzy,

היי התקנתי VISTA שעובד מצוין. הבעייה היחידה שיש לי זה שמופיע על המסך איזור מרוח שממש מקשה על הראייה. אני מצרף תמונה שהוכנה בפוטושופ כדי להמחיש. אגב, ויסטה מזהה לי את המסך כ Generic PNP . נתונים: כרטיס מסך: 6600GT 128 Nvidia Gigabyte דריוור: אחרון מאתמול. לוח: p4gd1 מסך: 996PF MAG תודה [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 624 צפיות
  6. Started by avishalev2,

שלום יש לי לוח אם p4p800 בלוח אם הספציפי הזה יש לי בעיה בלוח אם הנ"ל ישנה נורה ירוקה שמראה האם הלוח אם עובד כמו שצריך ואם הוא עובד בכלל לפני שהלוח אם הפסיק לעבוד ניקיתי את המחשב כיביתי את הספק כוח הוצאתי את המעבד וגם את הסוללת ביוס על מנת לאתחל את הגדרות הביוס ולנקות את אזור המעבד ולאחר מכן הייתה בעיה בהגדרות חשמלשל המחשב המחשב נכבה כל שנייה כדי לחסוך אנרגיה ועכשיו לאחר שכיוונתי את הספק כוח ל-150 וואט על מנת להביא לי זמן להגדיר את הביוס מחדש המחשב פשוט הפסיק להידלק ולא ואין זכר לקצר לא ריח ולא מראה השאלה שלי למה הלוח אם הפסיק לעבוד?? ובקשר לספק כוח אני לא בטוח

• 2 תגובות
    • 624 צפיות
  7. שלום חברה יש לי כמה בעיות שאני לא מבין... 1} עד לפני חצי שנה הייתי יכול להריץ במחשב שלי כמעט כל משחק טוב שיש... למעט כמה ממש כבדים... עכשיו אני לא יכול אפילו להריץ משחקים פשוטים מאוד... אני חושב שהבעיה הזו נובעת מכרטיס המסך אולי ... אתמול פתחתי את המחשב שלי וראיתי שהמאורר של הכרטיס מסך לא עובד {והכל מחובר כמו שצריך}... [glow=red,2,300]אני חושב שנשרף לי הכרטיס מסך או שאולי רק נהרס הקירור שלו... אחד מהשניים...[/glow] 2} בעיה נוספת שיש לי זה שנגיד אני מריץ משחק הכי קל שלא מעמיס על הכרטיס מסך בכלל... ופתאום כל המחשב נתקע... ולפעמים גם קורס... ומתכבה לי... ולפעמים מדליק עצמו מחדש והמסך לא נדלק לי {כאילו לא מחובר לכרטיס מסך}... אבל המחשב והכל כן נדלקים... והמסך מראה…

• 7 תגובות
    • 624 צפיות
  8. Started by Nightwind,

קניתי מחשב חדש וביקשתי מהחנות של יתקינו לי windows. בקיצור קיבלתי את המחשב שלא מותקנת בו מערכת הפעלה. לקחתי דיסק עם win xp pro וניסיתי להתקין וזה כל הזמן מראה לי אחרי הטעינה של הwindows מסך כחול לאיזה חצי שניה ואז הוא עושה reset. מה יכולה להיות הבעיה?

• 6 תגובות
    • 624 צפיות
  9. Started by mokisho,

ברצוני לעשות פורמט למחשב האם יש תוכנה מסוימת שמגבה את כל הדריורים של המחשב ו

• 1 תגובה
    • 624 צפיות
  10. Started by SendaRider,

אוקיי יש לי 2 זכרונות של G.Skill 667 GHz 2048. כשאני מדליק את המחשב, זה כותב לי 554, זאת אומרת זה מכוון על 554, כי דיברתי עם נועה מחשבים והם אמרו לי שצריך לכוון בביוס, ניסיתי לכוון ולא הצלחתי.. צריך את עזרתכם להעביר את זה ל667 ! תעזרו לי.... למה אף אחד לא מגיב?

• 4 תגובות
    • 624 צפיות
  11. Started by urich,

האם יש מדריך שמלמד מה כל הגדרה בביוס עושה ומה רצוי שיהיה מוגדר כיצד אני למשל שמתי לב למהירות אפיק של הpcie 100 עד 150 מה צריך להיות מוגדר אין לי מושג אם אני ישים על150 זה יהיה אוברקלוק או לא. בקיצור איך אני מגדיר את הביוס אופטימלית או שפשוט עדיף שאני לא יתעסק בזה

12. במחשב שלי מותקן הווינדוס החדש ויסטה...אתמול קניתי צורב דיוידי התקנתי אותו הוא עובד סבבה..הבעיה היא שאני מכניס דיסק של מוזיקה אני לא מצליח לשמוע את השיר כמו שצריך הוא מקרתע לי כל הזמן מפסיק 10 שניות ממשיך ומפסיק וככה זה חוזר על עצמו...השירים שנימצאים בווינדוס עובדים כמו שצריך וזה לא יכול להיות שהדיסק שרוט כי כבר בדקתי לפחות 10 דיסקים וגם הבאתי מחבר צורב אחר ועדיין אותה בעיה...יכול להיות שיש קשר שאולי דרייבר של הכרטיס קול לא מותקן נכון או שיש משהו בויסטה שצריך לסדר??.תודה רבה לכל העוזריםם!!!

• 3 תגובות
    • 624 צפיות
  13. Started by el perro,

שלום, אני חדש פה.. אני כבר סובל יותר משנה מרעש מעצבן ביותר מאחד המאוררים (רוב הסיכויים שזה של המעבד), הרעש מתגבר כאשר יש עומס על הזכרון, המחשב מתחמם בצורה מטורפת (עד 69 מעלות)... אני פשוט לא יכול לסבול את זה יותר. הייתי בבאג הם ניקו לי אותו וזה חוזר על עצמו אחרי יום יומיים. צריך עזרה, כנראה שאני אצטרך להחליף מאוורר, הבעיה היא שאני לא יודע לאיזה?

• 5 תגובות
    • 624 צפיות
  14. שלום לכולם, ברשותי צורב של חברת LITEON, הבעיה היא שהוא לא מוכן לצרוב על מדיות של DVD, אלא רק על מדיות CD רגילות! בנוסף, מצורפת הודעה של הוינדוז(-XP) אודות בעיה בצריבה, צילמתי את המסך כדי שתראו. צריבה של דיסקים רגילים לא עושה בעיות ורק DVD כן. עידכנתי FIRMWERE, וזה לא תרם.. למישהו יש רעיון? בתודה. [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 624 צפיות
  15. לא עובד לי בקידמת המארז האודיו (הווינדוס לא מזהה חיבור נכנס. (ה-usb ו-sata) מקדימה כן עובדים מה לעשות? דבר שני הייתי שמח לשמוע מאנשים דברים מעניינים על המארז. כי אני לא מבין בזה בכלל. (לדוגמא רק היום גיליתי שלא חיברו לי בחנות את הכבל למאוורר עם הלידים מקדימה.) דני. תודה מראש לעונים

• 1 תגובה
    • 624 צפיות
  16. יש לכם מושג מה זה אומר? אולי הזיכרון לא תקין!

17. חיברתי את הצורב דיוידי ללוח אם שלי עם הכבל של הHDD זה יכול לפגוע בביצוים של הצורב או של המערכת עצמה? החיבור הוא IDE והHDD שלי הוא SATA2 תודה

18. שלום לכולם לפני כחודש ההארד שלי הפסיק לעבוד, הופיע מסך כחול של windows ומאז ה bios אפילו לא זיהה אותו. לאחר שכל ניסיונות ה"החייאה" נכשלו קניתי הארד דיסק חדש - WD ATA 120GB 8mb buffer. לפני כמה ימים הוא התחיל לעשות בעיות. פתאום המסך משחיר או שמופיע מסך כחול. לאחר ההפעלה מחדש המחשב לא מזהה את ההארד דיסק. בדיוק כמו שקרה עם הקודם. לא משנה כמה פעמים אני סוגר ומפעיל מחדש את המחשב הוא לא מזהה אותו. רק לאחר שאני פותח את המחשבים, מנתק את כבל החשמל וכבל הנתונים ומחבר אותם מחדש (בלי לשנות כלום) הוא חוזר לעבוד. הדבר חזר על עצמו כבר מספר פעמים. במחשב מותקן הארד דיסק נוסף ישן של segate והוא עובד תקין לחלוטין ואיתו לא נתקלתי בשום בעיה. יש למשהו מושג מה יכולה להיות הבעיה? תודה

• 4 תגובות
    • 624 צפיות
  19. Started by maor6,

שלום יש לי בעיה כזאת שאני רוצה לשנות מי עברית לאגלית או להיפך עושים מה שכולם יודעים לוחצים על " ALT+SHIFT" וזה משתנה, עכשיו אצלי זאת הבעיה אני מנסה כל פעם לשנות כשאני צריך וזה לא משתנה אני צריך ללכת אם העכבר ולשנות את זה לבד וזה מעצבן אותי עכשיו איך אני מסדר את העניין הזה?

• 2 תגובות
    • 624 צפיות
  20. Started by TomB,

אני משתמש בצורה כמעט קבועה בTVOUT של הכרטיס שלי (כמו במפרט) בעזרת התוכנה TVTOOL. אתמול פתאום התחלתי לקבל הודעות שגיאה מTVTOOL (משהו כמו Problems in user data) שגררו כיבוי של התוכנה. העפתי את TVTOOL והתחלתי לעבוד עם NVIEW - רואים כמו שצריך על הטלויזיה אבל כל כמה שניות יש הבהוב של פסים לאורך כל המסך (על מסך המחשב אין הבהוב). קורה כמעט רק בוידאו, כשהמסך סתם עובד, בלי עומס אין בעיה. מישהו מכיר את התופעה? עוד משהו - ה FSB שלי קצת מומהר (p4 1700@2000) יכול להיות שבגלל שהיה אתמול חם יחסית הכרטיס לא עמד בזה? יש בזה היגיון? זו פעם ראשונה שזה קורה והכרטיס הזה עבר את כל הקיץ בלי שום בעיה.. (לפי האתר של TVTOOL הצ'יפ הספציפי של הTVOUT הזה הוא רגיש להפרעות מגנטיות, אבל עד כדי כך??)

• 0 תגובות
    • 623 צפיות
  21. http://www.siz.co.il/my.php?file=miozzjflzjgw.jpg זה המחשב שלי intel core 2 duo processor E8400 3.0GHZ 1333MHz 6 MB ARctic Cooling Freezer 7 Pro GiGabyte Ga-P45-DS3 G.Skill DDR2 4096MB 800MHz Pi Cl4-4-4-12 Western Digital WD3200AAKS 320GB SATA2 7200RPM 16MB GeCube Radeon HD4850 512MB DDR3 NZXT Teampest SeaSonic S12II-500W

• 5 תגובות
    • 623 צפיות
  22. Started by Bug2000,

שלום לכולם . אוקיי, אז יש לי כרטיס קול מדגם CREATIVE SB LIVE! , לפני כמה חודשים הוא התחיל לעשות לי בעיות. זה בה לידי ביטוי בכך שכשהכנסתי את הכרטיס ל PCI SLOT אז המחשב נתקע בעט זיהוי הכרטיס, מכיוון שמחשב שלי היה מלא בוירוסים וכולו היה בלאגן אחד גדול יחסתי את הבעיה לוינדאוס, אתמול קיבלתי בשעה טובה את ה MAXTOR 160GB שלי התקנתי את הוינדאוס מחדש ולהפתעתי הבעיה חזרה על עצמה (המחשב נתקע בעט זיהוי הכרטיס). הקטע המבאס בסיפור הזה הוא שהאחריות כבר נגמרה על הכרטיס בחודש שעבר :\. השאלה שלי היא האם ניתן אולי בכל זאת איכשהו לתקן את הבעיה? אולי צריבת ביוס חדש על הכרטיס ??? כי זה לא במוזה שלי עכשיו להוציא 250 שח על כרטיס קול. (עם הNO BOARD אני לא מצליח להסתדר) מקווה שתעזרו לי :s05:

• 6 תגובות
    • 623 צפיות
  23. Started by vm,

כמו שאתם יכולים לראות במפרט שלי, לא צריכות להיות לי בעיות איטיות בכלל במחשב (E6600, ארבע ג'יגה RAM וכו'..) אבל בכל זאת כשמערכת ההפעלה עולה לוקח לה זמן יחסית רב להעלות את האקספלורר ומידי פעם היא נכנסת ל"שיתוק" של דקה או שתיים. מדוע אני חושב שזאת בעיית חומרה? ראשית מדובר במחשב חדש, והדבר קרה מייד לאחר התקנת מערכת הפעלה (ומאז במשך כמה ימים). שנית, התקנתי מספר פעמים את מערכת ההפעלה מדיסקים שונים. שלוש, ההארדיסק עושה רעשים מאוד חזקים בזמן עבודה (לא תקתוק יציב, אלא כל פעם שהוא קורא הוא קורא בקול רם..). האם ייתכן שמהירות ההארדיסק איננה מספקת לשאר החלקים? האם ייתכן שהארדיסק דפוק? אולי זה משהו אחר? תודה על העזרה, עמרי

• 3 תגובות
    • 623 צפיות
  24. Started by lea,

שלום, כשאני צורבת תקליטור, הצריבה מגיעה עד 98% או 99% ואז הצריבה נעצרת. התקליטור נתקע. עשיתי סיים משימה. התוכנה (נרו) נסגרה. התקליטור נתקע. ניסיתי ע"י לתת פקודת eject לכונן ולא עוזר. הכונן לא נפתח והתקליטור נותר תקוע. כדי שהתקליטור יצא אני עושה ריסט. הסרתי את תוכנת הנרו, הורדתי תוכנה חדשה והתקנתי. כמה צריבות עברו בשלום , והופ, הפתעה.. שוב פעם. יש לי WIN XP ונרו את הגירסה החדשה. אין לי וירוסים, אין לי תועלים ומרעין בישין במחשב. יש לי נורטון אינטרנט סקיוריטי 2005 ו PEST PATROL וערכתי סריקה מקיפה והכל נקי. יש לי את הצורב כשנתיים. לקנות צורב חדש? אם הצורב לא תקין - איך צורב עד 98%? האם זה ענין של הגדרות? אני מבובלת, ואגב, אני די חדשה בענין... תודה לכל המגיבים. לאה

• 2 תגובות
    • 623 צפיות
  25. Started by bh1811,

אחים שלי אתם חייבים לעזור לי.אז זה הולך ככה: השארתי את המחשב שלי דלוק וכיביתי תמסך.הלכתי לבית הספר וחזרתי והדלקתי את המסך ופתאום אחרי 2 דקות המחשב עשה לי ריסט. המחשב הופעל שוב ואז אחרי שהמחשב עלה המחשב שוב עשה ריסט. אז כיביתי את המחשב והפעלתי. עכשיו זה עובד אבל זה נראה כאילו הפיירוול שלי[zone alarm] עשה ריסט: זה מבקש ממני שוב לאשר את כל הקבצים וכשזה ביקש ממני לאשר אזה קובץ מערכת זה רושם בפירוט ש "כנראה הקובץ הוחלף בקובץ חדש". אז בסדר אישרתי הכל. עשיתי chkdsk וראיתי שפתאום יש בעיה{לא זוכר איזו} וזה רשם שזה לא יכול לתקן כי לא הכנסתי את הפקודה /f בפרמטר. אז השאלה שלי היא: -האם יש ממה לפחוד במחשב? -איפה אני צריך לשים את הפקודה /f כדי שזה יתקן לי את הקובץ?

• 4 תגובות
    • 623 צפיות

דיונים חדשים בפורומים