עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by yuraxp,

קניתי עכבר אלחוטי ובחוברת ההוראות אומרים שצריך לחבר אותו ל יצאית USB PORT ראיתי שמאחורי המחשב יש יצאית USB ומעליה ציור מן איור, האם לשם צריך לחבר? עוד אומרים שאסור לחבר ליציאת USB HUB מה זה? תודה לעונים

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by Imtheman,

שלום חברים.. יש לי 3 הרד דיסקים שונוים במחשב עכשיו נוצר מצב שההרד דיסק עם מערכת ההפעלה התמלאה עד 0 מקום!!!!! עכשיו חשבתי על זה שכמו שאפשר לפצל הרד דיסק 1 לכמה פרטישנים אולי אפשר לעשות פעולה הפוכה ולאחד שני הרד דיסקים לפרטישן 1?? מה אתם אומרים??

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by Net,

יש לי ג'ויסטיק רוטט למחשב. עכשיו אני הצלחתי להפעיל את הרטט שבו. אבל אני לא יודע איך להפעיל את הרטט במשחקים.. איך? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by Silver Dragon,

אלא רק ה Sub WOOFER מנגן, השניי רמקולים השניים (לא סאב וואפר) לא מגיבים. כנראה הבעיה קראתה בגלל שחיברתי אוזניות דרך היציאה שיש לי על הרמקול עצמו. הרמקולים של Winner...מישהו יודע מה לעשות?

• 4 תגובות
    • 612 צפיות
  5. Started by udi,

שלום בזמן האחרון כל פעם שאני מפעיל את המחשב מחדש הוא אומר שהוא הפעיל מחדש את הBIOS למצב של " דיפולט " והמחשב במהלך העלת ה WINXP עושה ריסט ולא מצליחל לעלות את ה WIN כמו כן אני לא יודע עד כמה זה חשוב הBIOS עצמו מתאפס זאת אומרת שהשעון של המערכת מתאפס גם כן . שאלתי היא האם הבעיה היא עם הבטריה שעל לוח האם { שאותה החלפתי לפני יומיים בחדשה } או עם ספק הכוח עצמו תודה על העזרה מראש

• 1 תגובה
    • 638 צפיות
  6. Started by Net,

הורדתי שתי משחקים בביטורנט... ושניהם נתקעו לי ב98.9 אחוז וזה אומר שזה ממשיך להוריד אבל זה לא! מה עושים? תודה

• 3 תגובות
    • 664 צפיות
  7. Started by the kon,

שלום מה מצב??? טוב אז ככה כבר הרבה זמן שהמחשב שלי עובד ממש לאט שהאתרים נתקעים\נסגרים שהתוכנות לוקח הרבה זמן לעלות(WORD,EMAIL ) וגם אני שומע לפעמים רעש שהמארוור מוציא (אני יודע איזה רעש הוא אמור להוציא וזה לא רעש רגיל) רעש כמו חריקות -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- טוב יש לי כבר איזה שבועיים איזה 5 וירוסים שהנורטון לא מוחק -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- טוב אז יש לי כמה שאלות 1) איך אני יכול לפתור את הבעיות הנ"ל 2) איזה תוכנות להוריד? 3) איך אני יכול להגן על המחשב מפופ ואלו שנדבקים למחשב 4) איך אני יכו…

• 9 תגובות
    • 826 צפיות
  8. שלום רב אני כבר לא יודע מה לעשות עשיתי הרבה מאוד בדיקות והכל אבל שום דבר לא עוזר פתאום אני לא מצליח להתחבר לאיסיקיו שלי אחרים מצליחים להתחבר ואני יכול להתחבר אבל למספרים אחרים באיסיקיו פשוט המחשב שלי לא נותן לי להתחבר למספר איסיקיו שלי ! ניסיתי להסיר את האיסיקיו ולהתקין מחדש וזה לא עוזר...ניסיתי לשים מירנדה וזה גם לא עוזר. בבקשה תעזרו לי ! אני לא רוצה לפרמט. עריכה: שיט ! מנהלים בבקשה תעביר את זה לפורום המתאים לא יודע מה קרה פה !

• 0 תגובות
    • 671 צפיות
  9. מצטער שזה סקר ולא נושא חדש פשוט לא הצלחתי להגיע לכפתור של "נושא חדש", אלה לסקר.. יש לי בעיה עם העכבר (MX700) , רציתי לראות סרט אז הפעלתי את MV2PLAYER , העלתי את הסרט שמתי כתוביות והמחשב קצת נתקע.. עשיתי ריסטרט , ומאותו רגע אם אי אפשר לעבוד עם העכבר ! לא משנה לאיפה אני לוקח אותו , הוא תמיד חוזר לפינה השמאלית למטה (START) של ה WIN. כאילו יש שם איזה מגנט לעכבר.. ואי אפשר לעשות כלום ככה , בקושי הצלחתי לכתוב פה עכשיו (וגם הייתי צריך לנחש איזה מספר BOARD זה עד שהגעתי ל 16.. כי לא יכולתי ללחוץ על תמיכה טכנית !). הוצאתי מהחשמל והחזרתי , כנ"ל USB , התקנתי דרייברים הכי חדשים לעכבר שהורדתי לפני כמה זמן והיו לי על המחשב. אין ספור ריסטרטים , וכבר אין לי מושג מה לעשות , וזה משגע תשכל !…

• 8 תגובות
    • 766 צפיות
  10. Started by redman,

אז ככה היום הלכתי לחנות מחשבים שממנה קניתי תמחשב אמרתי להם שיש לי בעיה במשחקים שאני לא יכול להגביר תגרפיקה בכרטיס מסך כי המשחקים מתחילים להיתקע אז הם אמרו לי כי הכרטיס חלש ואני בקושי מנצל 10 אחוז מהמעבד שלי עם הכרטיס הזה ויש לי Gforce FX5700 LE 256 MB אז מעניין אותי לדעת איזה כרטיס כידי לי לקנות כידי שאני יוכל להישתולל עם הגרפיקה במשחקים הסכום של הכסף לא משנה לי כי עם אני כבר יקנה אז זה יהיה עוד כמה חודשים ואני רוצה תהכי תותח בחנות המליצו לי לקנות radeon במקום geforce וגם מעניין אותי בכמה הכרטיס שיש לי פחות טוב מה טי אי 4200 ועוד שאלה על לוחות אם יש לי intel rocklake 865perl העם זה נחשב לוח טוב וגם מה אומר ה 865 וה 785 מה שאני יודעה שאמרו שה785 יותר טוב למשחקים רק במה ? ו…

• 8 תגובות
    • 635 צפיות
  11. Started by _dudi_,

יש לי בעיה שהמחשב לא רוצה לכבות את המסך אני רוצה שהמחשב לא יכנס לסליפ מלא כי יש תוכנות שעובדות כל הזמן אלה רק יכבה את המסך אחרי 20 דקות. הבעיה היא שהגדרתי בהגדרות צריכת חשמל שיכבה אחרי 20 דקות והא לא נכבה עזרה בבקשה :s05:

• 1 תגובה
    • 617 צפיות
  12. Started by kobibo,

אני רוצה להתקין את מע' ההפעלה Windows XP על דיסק SATA ואני יודע שצריך את הדרייבר כבר בתחילת ההתקנה עלמנת שמערכת ההפעלה תזהה את הדיסק . הבעיה היא שלא מצאתי באינטרנט את הדרייבר כדיי שאוכל להתקינו על דיסקט, אודה אם תוכלו לעזור לי למצוא את הדרייבר . הלוח שיש לי הינו של Gigabyte nvidia-nforce2 chipset: nvidia nforce2 ICP תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 576 צפיות
  13. Started by Le-Fay,

זה הפרסום הראשון שלי בפורום כלשהו באתר (למרות שעד עכשיו קראתי די הרבה...) אז קודם כל, שלום לכולם הבעיה שלי היא כזו, בזמן האחרון כל תזוזה גורמת למחשב שלי להתקע. אני לא מדבר על להרים את המחשב ולנער אותו, ממש תזוזה של מילימטר, כל נגיעה תוקעת אותו. לפעמים הוא קופא - כמו לאחר נסיון אוברקלוקינג כושל, ובפעמים אחרות הוא פשוט מופעל מחדש (restart). לא ביצעתי על המערכת הזו שום אוברקלוקינג מעולם. ואין לי שום רעיון מה הגורם לבעיה. או בעצם יש לי יותר מדי רעיונות, בריסטרטים חשבתי להאשים את ספק הכוח, הקיפאון נראה קשור למעבד, אבל כיוון שהבעיה קשורה בתזוזה חשבתי שאולי ההארד-דיסק מעורב... ??? בקיצור ממש אין לי כיוון. המעבד המדובר הוא Athlon 64 3200 על לוח EPOX 8KDA3J , ההראדיסק …

• 9 תגובות
    • 815 צפיות
  14. שלום לכולם! לפני כמה ימים דודה שלי קנה מחשב חדש.. מעבד 3.0 לוח של msi משהו p8 neo אממ 512 רם כרטיס מסך msi geforce fx 5200 128mb ו... הבעיה שלי... כונן הראד דיסק 80 גיגה של כבל נתונים של sata הקיצר אני בא להתקין וינדוס ולא מצליח לי... הוא עושה לי שגיאות בהתקנה... אומר לי לנסות שוב להתקין את הקובץ או לדלג על הקובץ... ולפעמים הוא לא מוצא לי הראד דיסק ניסיתי להתקין sp2 גם לא היה טוב.. מה אני עושה?? תודה על העזרה!

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. ספק - כיצד לחשב צריכה על קווי מתח שונים? - זה בדיוק השאלה. ברשותי ANTEC 550 WATT TRUE POWER. קו מתח 5+ 12+ 3.3+ זרם מירבי אמפר 40 24 32 ברשותי: כרטיס מסך (ישודרג בהמשך), 5 הרדיסקים, 1 גיגה זיכרון, צורב DVD וכונן CD. ברצוני להוסיף עד 6 מאווררים חזקים הצורכים מקסימלית 0.52A ב 12 VOLT כלומר 6.24 WATT כל אחד. (לא לשאול למה בנתיים - פרויקט) האם יהיה ניתן להוסיף אותם לא בבעיה עם הספק? כיצד אני מחשביםכמות כוללת של WATT נצרך על כל קו מתח? האם מכפלת V*A מספיקה או שיש משהו מעבר לזה?

• 5 תגובות
    • 760 צפיות
  16. Started by brk2k,

כשאני מנסה לשנות את מהירות ה-AGP של ה9800 פרו MSI שלי וגם על הדרך להפעיל את הכתיבה המהירה, המחשב מבקש ממני לעשות ריסטרט כדי לבדוק שזה בטוח להפעיל את המחשב בצורה כזאת, ואחרי הריסטרט אני בודק והוא לא שינה לי כלום! מישהו יודע מה לעשות? ואם כדאי בכלל להפעיל את הדברים האלה? תודה!

• 1 תגובה
    • 569 צפיות
  17. Started by MasteRoi,

אני לא יודע לאן זה בדיוק קשור כי אני בעצמי לא בטוח מה הגורם לבעיה, לכן אני מעריך כי זה הפורום המתאים. הבעיה היא כזו, המחשב פועל לאט מאוד (אגב הוא היה פועל לאט גם כאשר עוד התקנתי את ה-XP בפעם הראשונה.. אך הפעם זה ממש שובר גבולות.) כאשר לחצתי על ctr+alt+del (מנהל המשימות) ובחרתי בביצועים.. השימוש במעבד היה כמעט עד הסוף.. כלומר הוא נע בין ה-80 ל-100. והכל נתקע.. אני ניקיתי את התוכניות שפועלות, ובזיכרון הפנימי לא נראתה בעיה כלשהי. אתמול הוא נשאר על ה-90 פלוס ואז התחיל לפתוח לי חלונות של שגיאה וסגירת יישומים. אמרתי לעצמי המעבד בסכנה.. וכיביתי את המחשב. בעוד שהמחשב מתכבה היה רעש של מעין קריסת מערכת כזו.. (המחשב עדיין פועל...) אבל אני לא יודע מה לעשות בקשר לכל המהירות וכל זה.. ו…

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. במדיה פלייר 10 הוא רושם שאירעה שגיאה דיגיטלית בהגנת זכויות יוצרים (הדיסק מקורי לחלוטין), ולכן הוא לא יכול לנגן את ה DVD ב POWER DVD המסך מכבה את עצמו (!!!) ואני חייב לעשות פאקינג ריסטארט ה- MV2PLAYER קופא , ואני חייב לסגור אותו עם הTask Manager ... זה קורה עם כל DVD מקורי שאני מכניס. אני לא יודע מה קורה... בבקשה עזרה.

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by ofer,

מה יכולות הסיבות לעכבר קופא או יצא מחוץ למסך חזרה לנורמלי רק לאחר ריסטארט חלונות 2000 פרו פנטיום 4 512 זיכרון

• 1 תגובה
    • 702 צפיות
  20. Started by gabig12,

הי מה המצב? לשכן שלי יש בעיה עם המדפסת שלו: הוא קנה לפני שנה מדפסת (לא יודע איזה דגם) ופתאום החליט השנה לקנות חדשה נראה לי SHARP הוא קנה את החדשה זרק את הישנה לזבל התקין עם דריבר את החדשה כשהוא מנסה להדפיס אז הדף יוצא ריק בלי שום צבע חשבתי שאין דיו אבל זאת מדפסת חדשה יכול להיות שיש איזשהו ניגוד בין המדפסת הישנה לחדשה כי לא נראה לי שהוא מחק את הישנה. תסבירו לי מה יכולה להיות הבעיה. בתודה GABIG12

• 3 תגובות
    • 634 צפיות
  21. אחרי שפרמטתי את המחשב פעמיים, המשחק עדיין מקרטע לי (unreal tournament 99)... פעם זה לא היה ככה, והייתה לי בדיוק את אותה מערכת שיש לי היום. amd barton 2800 asus a7n8x deluxe 512mb 400mhz asus fx 5200 ניסיתי מספר דרייברים אבל שום דבר לא עבד. חשבתי שזה ה- norton ins, אבל גם זה לא... opengl עבד טוב, אבל בגלל שהכל כל כך כהה והצבעים מגעילים בטרוף וויתרתי על הרעיון (אני עובד ב- d3d)... הקטע המעצבן הוא שפעם זה עבד מעולה וזה משגע אותי =\ חוץ מזה נראה לי שגם העבודה בווינדוס מראה סימני חולשה. ניסיתי לעשות איחוי, ובדיקת וירוסים עם kaspersky חדש ומעודכן ושום דבר לא עזר... ניסיתי להסיר גם דברים מה- msconfig אבל עדיין =\ ובנוסף, שמתי לב שיש לי לאגים כאלה בעכבר בווינדוס... למישהו יש איזה…

• 9 תגובות
    • 673 צפיות
  22. Started by Integer,

זה המחשב שלי: --------[ EVEREST Professional © 2003, 2004 Lavalys, Inc. ]----------------------------------------------------------- Version EVEREST v1.20.148/he Homepage http://www.lavalys.com/ Report Type Report Wizard Computer B7C6BD2DDEED4ED Generator אסף אלקוסר Operating System Microsoft Windows XP Professional 5.1.2600 (WinXP Retail) Date 2004-12-04 Time …

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. איך נראת יציא וכניסה דיגיטלית של אודיו?(כרטיס כל)

• 6 תגובות
    • 683 צפיות
  24. שלום כולם, יש לי מודם Terayon מדגם TJ715, שמחובר באמצעות Ethernet למחשב. לוח האם הוא Abit IS7-E עם צ'יפ את'רנט של Realtek. אני מחובר דרך חברת הכבלים ל-Netvision מזה חודש. בימים האחרונים, אני נתקל בתופעה של נפילות בחיבור. ה-Dialer מודיע על ניתוק, וכשאני מסתכל ב-Even Viewer אני מקבל הודעה מס' 20159 של Remote Access, שמודיעה שהחיבור נותק, ומייד אחריה הודעה 1003 של DHCP שמודיעה שהמחשב לא הצליח לחדש את הכתובת משרת ה-DHCP (המודם). בשיחת טלפון שלי עם מוקד השירות של Hot טענה הבחורה מהמוקד שהיא בודקת את המודם שלי ושהיא לא רואה בעיות סינכרון וכו', ובאמת שלושת הלדים של Power, Cable ו-PC דולקים כל הזמן. אני חושד שהבעיה טמונה בכרטיס הרשת שלי או ביציאת הרשת של המודם. מישהו נתקל בבעיה ה…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by eizik26,

שלום אנשים החלפתי לוח אם לABIT NF7-S2 והרכבתי את כל החלקים שלי עליו. משום מה אני לא מצליח לראות תמונה. בדקתי כבר את כל החלקים מסביב אצל חברים (כרטיס מסך,זיכרונות,הארד דיסק) והכול תקין. למישהו יש מושג מה קורה? בתודה מראש על כל עזרה שתתקבל המיואש

• 2 תגובות
    • 716 צפיות

דיונים חדשים בפורומים