עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. אז ככה מאז שבת שהיתה סופת ברקים ורעמים אין לי תצוגה למחשב. המחשב מחובר כדרך קבע למסך הטלוויזיה (אין מסך מחשב ייעודי). היה בום קטנטן ומאז אין תצוגה. יש לי במסך שלושה חיבורי HDMI, המחשב מחובר דרך הכרטיס מסך ישירות ליציאה 1. ניסיתי להעביר ל - 2 ו - 3 ללא הצלחה. ממיר יס מחובר ליציאה 2 - עובד כרגיל, עובד גם ביציאה 3 ואילו ביציאה 1 (שהיתה שייכת למחשב) - לא. החלפתי בין הכבלים ולא עזר. התחברתי למחשב דרך אפליקציית TEAM VIEWER והמחשב כן עובד ולפי מנהל ההתקנים יש כרטיס מסך והכל נראה תקין. אולם שאני נכנס להגדרות של הכרטיס מסך בזיהוי מסך הוא מזהה רק חיבור VGA (שלא בשימוש) - חיבור אנלוגי. מה קורה פה? האם הלך הכרטיס מסך? …

2. Started by IdanS,

המחשב שלי חזר מתיקון שבמהלכו הוחלף לוח אם ללוח אם חדש זהה לקודם.הדגם של הלוח זה msi-ms7267 (לפי זיהוי של תוכנת sandra),לפי המפרט של הספק זה msi 946gz neo.מערכת ההפעלה הותקנה מחדש.הדרייברים של כל רכיבי החומרה הותקנו וזוהו כמותקנים כהלכה.אפילו הורדתי דרייברים מעודכנים.יש זיהוי של כל רכיבי החומרה ללא התנגשויות.ווינדוס מזהה את כרטיס הקול כמותקן ופעיל.ב-BIOS ה-audio controller נימצא על enabled.כרטיס הקול הוא onboard והוא realtek ac97.הרמקולים מחוברים מאחורה עם חיבור בודד,ולמרות שהכל מחולק לפי צבעים ניסיתי את כל החיבורים ועדיין אין לי סאונד.

• 20 תגובות
    • 998 צפיות
  3. Started by liorgal26,

שלום רב!! הורדתי סרטון מיוטיוב 640 mb אני מעוניין להקטין אותו ל-30 mb או פחות מי זה, איך עושים זאת??? תודה מראש לעוזרים!!!

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. Started by akon1985,

יש לי כמה שאלות לפני שאני קונה את כל הציוד לעשות את זה: 1) אני רוצה להריץ כבל hdmi 3m לטלוויזיה מהמחשב. האם התמונה עוברת טוב שהכבל הוא 3m או 4m אפילו? 2) שאני מחבר שלט של xbox למחשב הגוסטיק נהפך להיות העכבר? ואני יכול מהמיטה עם השלט לבחור את המשחק שאני רוצה לשחק ולהחליף משחק הכל עם השלט? בלי לקום כל פעם למקלדת ולעכבר? 3) שהמחשב במצב שינה שאני נוגע בשלט של האקסבוקס המחשב מתעורר בדיוק כמו שנגעתי בעכבר? 4)איך אני יודע איזה משחקים תומכים בשלט למחשב ואיזה לא? (אני מדבר על השלט הספציפי הזה https://www.ivory.co.il/Microsoft_XBOX_360_Wireless_Controller.html) והאם השלט יעבוד טוב שזה במרחק של 2 מטר?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  5. Started by TlStrn,

לאחר הדלקת המחשב הכונן הקשיח עושה נותן רעשים בקצב מתוזמן (לא צפצופים אבל מעיין קליקים כאלו). הדבר קרה לאחר שהתקנתי איזה משחק מחשב גדול, עשיתי ריסטרט כנדרש ואז זה קרה. המחשב לא מזהה את הכונן הקשיח והכונן מגיב ב"קליקים" בקצב מדוד. האם אפשר לנסות לסדר זאת בעזרת תוכנה מסוימת? או שזו בעיה מכנית והכונן מת? שמעתי על כל מיני תוכנות לסידור BAD SEKTORS - האם אלו יכולות להיות פתרון למצב? המחשב של הילד ואין לי תשובות בשבילו למה המחשב לא עובד לכן אשמח על כל עזרה. כונן קשיח- IBM DESKSTAR 40 GB

• 2 תגובות
    • 532 צפיות
  6. לאחרונה חשבתי על פתרון לבעיה של סידור חוטים במארז שכידוע הוא כל כך מבולגן עם החוטים ומצאתי... לדבר הזה שבתמונה קוראים ספירלה שקופה שהיא מיועדת לאיגוד חוטים .. לרוב היא בשימוש החשמלאים שבונים לוחות חשמל כאשר הם משתמשים בה לאגד את כל ה"סבטוחה" שנוצרת שם. אפשר להשיג אותה כמעט בכל חנות לממכר מוצרי חשמל לתעשייה ואם לא .. אז תזמינו ... הבאתי גם דוגמא מהמארז שלי.. אשמח לשמוע תגובות... [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 741 צפיות
  7. Started by Roee Yunger,

הי יש לי מחשב acer aspire 5740g ישן שהשמשתי לעבודות קטנית שידרגתי וקניתי לו סוללה חדשה העיניין הוא שהמחשב לא מזהה שיש סוללה אבל הוא לא מתכבה הוא פשוט עובד על הסוללה בלי לתת לי נתונים עליה. יש אולי איזה תוכנה לתתן לי נתונים על הסוללה ?

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  8. Started by NaNg,

שלום לכולם. אני מישהו שלא מבין ממש בחומרת המחשב, אבל בתכנות אני יכול להפציץ דברים. לקראת מבחנים שהולך להיות לי אני צריך טיפה להכיר את המחשב, ובעיקר, איך הוא פועל. האם יש לכם ותוכלו גם להביא לי אתרים למתחילים בנוגע חומרת המחשב (מה זה מה, מה טוב יותר, איזה חברות מייצרות מה ומה כל מה\דבר אומר) ועל העבודה שלו (איך הוא פועל), למתחילים, ולמתקדמים... אני לא צריך יותר מזה, אבל אני צריך הרבה חומר על כל מה שיש... תודה רבה לכולם. NaNg. נ.ב. לא ידעתי בדיוק באיזה פורום לכתוב את זה אז כתבתי פה... אם זה לא הפורום הנכון אנא העבירו את זה במקום לנעול. תודה.

• 1 תגובה
    • 517 צפיות
  9. Started by עמית132,

היי חברה רציתי לשאול אם מישהוא מכיר תוכנה או אפליקצייה שמאפשרת לשמוע קובץ וורד בסגנון של לסמן פסקה או עמוד ושהתוכנה תקריא אותו בכל? תודה לעונים.

10. שלום קניתי מחשב חדש intel core 2 duo e7200 psu thermaltake 430w gigabyte ep43-ds3l gigabyte 9500GT 512mb ocz 2gb ddr2 800 מארז spire blackfin צורב והארדיסק מהמחשב הקודם... בעזרת חבר שמבין יותר ממני חיברנו הכל, המחשב נדלק יש חשמל ללוח כל המאווררים מסתובבים, נוריות דולקות, אבל אין תצוגה על המסך בכלל. דבר שני ויותר מוזר לי, המחשב עושה לעצמו ריסט אחרי חצי דקה, לפעמים פחות לפעמים יותר. אין צפצוף מהמחשב כשמדליקים, ניסינו לשחק עם הזכרונות, לשים אחד, עדיין מזהה אבל אין תצוגה חיברנו מחדש את הכרטיס מסך ולא עזרץ כשלא היו שום זכרונות הוא אכן צפצף כמה פעמים כשמו שצריך... אין לי כרגע כרטיס מסך אחר לבדוק או מחשב אחר לחבר אליו את הכרטיס שלי. איזה בדיקות נוספות שאני יכול לנסות לעשות ? דבר…

• 20 תגובות
    • 2.9k צפיות
  11. יש לי חבר ששכח את הסיסמת המחשב שהוגדרה בביוס.בלעדיה לא ניתן לגשת למחשב בכלל. האם יש אפשרות? ואם כן איך, לפענח א הסיסמה, לעקוף אתה או למחוק אותה מקווה שלא טעיתי בפורום

• 6 תגובות
    • 982 צפיות
  12. שלום לכולם. אני חדש בפורום זה ואשמח לקבל הנחיות לטיפול ב-3 בעיות קבועות שיש לי במחשב: 1. תוך כדי עבודה כאשר אני מנסה לפתוח חלון חדש הגלישה נעצרת וקיימת הודעה "מחפש הגדרות PROXY". רק לאחר דקות ארוכות המחשב ממשיך בפעולה כאילו לא קרה כלום. ענין זה קורה לעיתים קרובות. 2. בכיבוי המחשב לאחר היציאה המסודרת יוצאת הודעה ויש צורך ללחוץ "ENTER" ואז המחשב כבה אך נותר על המסך הלוגו של WINDOWS, ואז רק בלחיצה ידנית על המפסק הראשי המחשב כבה לגמרי. 3. כשהמחשב עולה הוא תמיד נמצא ב-NUM LOCK וצריך ללחוץ על כפתור זה ע"מ להוציאו מהמצב. למה זה קורה? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 517 צפיות
  13. Started by e-sim Israel,

שלום, אני רוצה לשפר את המחשב שלי. הוא משמש אותי בעיקר למשחקים, בסגנון: FIFA 2019, Battlefield1, GTA V, Rainbow Six Siege. התקציב הוא עד 2000 שקל, כשהעדיפות היא לחסוך. המפרט הנוכחי שלי לשיפור, הוא: דיסק קשיח: HDD 1TB של TOSHIBA לוח אם: h81m p33 v1 של MSI מעבד: i5-4460 3.20GHz זיכרון: 8GB כרטיס גראפי: - GEFORCE GTX 650 - Intel HD Graphics 4600 אשמח לענות לכל שאלה נוספת. תודה מראש! J

14. שלום לכולם קיבלתי את רכיבי המחשב שלי, עיזרו לי נא : מה אני מרכיב קודם ? את הלוח במארז ואז מעבד ואז היסטסינג thermalright ? או קודם מעבד על לוח ואז לוח במארז והז היטסינק ? עיזרו לי מהר תודה

• 5 תגובות
    • 663 צפיות
  15. Started by xDa,

אהלן, אני כרגע עם בעיה מעצבנת שהתחילה לי זה עתה. לפני חודש וחצי בערך,שנמכתי חלונות מ-10 ל-7. הכל היה בסדר עד היום,עזבתי את המחשב לכמה דקות,כשחזרתי ראיתי אותו מעלה לי את ההודעה הזו: כמובן שלא הבנתי מה הסיבה אז לחצתי Restore. טוב המחשב חזר לפעול,ואחרי שעה בערך קיבלתי את "מסך המוות": **חשוב לציין שהתמונות מהרשת אז סביר להניח כי לי היה Teh info שונה. טוב המחשב חזר לפועל לאזור השעה וחצי,ואז קרה הדבר הבא: מפה,אני כבר לא יודע מה לעשות,אני במחשבה שלי היתי חושב שזה וירוס. אבל היום הורדתי סדרה מ - tvnetil אבל האתר אמור להיות נקי מוירוסים לחלוטין. והורדתי עוד פרק של סדרה מאתר שא…

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. Started by arigo,

שלום, המחשב שלי הפך לאחרונה להיות איטי להחריד AMD Ryzen 5 2600 Six-Core Processor 3.40 GHz 16G RAM 64-bit operating system, x64-based processor NVIDIA GeForce GTX 1650 SUPER Windows 11 Pro SSD 1G (יש בו עדיין מספיק מקום) הדרך היחידה הגרום לו לחזור לעבוד רגיל היא להפעיל מחדש (אפילו זה לא תמיד פשוט) מצ"ב צילום של הTASK MANAGER בזמן שהוא איטי בד"כ הוא מתחיל להיות איטי והגרפיקה קצת נעלמת בזמן עבודה באופיס (אקסל ווורד) מה יכולה להית הבעיה ?

17. Started by haim855,

זה הלוח אם Z87-GD65-GAMING ..התקנתי תדרייברים שלו..כמובן של השמע.. חברתי תכבל הזה למערכת סטריאו רגילה.. ככה חובר גם במחשב קודם הכל עבד.. שחקתי בדריבר כלום לא עוזר..ברמקול למטה בסרגל כלים של ווינדוס זה מראה שזה מנגן אך אין שמע .. לאיזה חיבור זה צריך להיות מכל 6 היציאות של הכרטיס קול?למרות שנסיתי בכולם.. איזה לבחור פה? מחשב קודם זה עבד או בקו נכנס או ברמקול קדמי..פה זה לא עובד בכלום ]= מישהו יודע מה הבעיה של זה?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. יש לי מעבד e8400 9800gtx+ 4gb ram 500gb aaks nzxt tempest corsiar 550wtt תיראו שיחקתי bioshock ומתי שאני עובר איזה דלת והמחשב צריך ליטעון ה fps נופל מ 60 ל 30-35 מה שמביא לתקיעה ענקית וגם שה fps נופל ל 57 עדיין מרגישים בקירטוע קטן וזה מוזר כי זה כולה 3 fps זה גם קרה לי ב 2god futher שהייתי נוסע ומיסתובב היה נופל ל 44 גם בקרייסיס היו תקיעות קטנות מידי פעם ושיחקתי על High רזולוצייה 1280X1024 שאר המשחקים הכי גבוהה על 1280X1024 היה קטע גם ב bioshok שעברתי דלת ופיתאום המחשב ניתקע לשנייה כי ה fps נפל ל 0 ועלה חזרה כרטיס מסך מעלות במאמץ 68 מעבד 47 שתי הליבות המשחקים שזה לא קורה בהם הם dark sector 'assasin creed'wanted'cod5 'brother in arms ב 3dmark06 קיבלתי 13.5k פשוט זה קרה…

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by shai11,

שבוע טוב לכולם ברשותי מחשב ישן פנטיום 3 MHZ450 256 RAM g-f 4 הבעייה התחילה לא מזמן כל כמה דקות אחרי שה WINDOWS עולה אחרי כמה דקות עבודה הוא נתקע והמסך מתכבה אבק וטמפ' במצב תקין איפסתי ביוס הזיכרון נבדק במחשב אחר בבקשה תעזרו לי אני צריך תמחשב להיוםם!

• 6 תגובות
    • 869 צפיות
  20. Started by EvilBoy,

קניתי מחשב חדש וקיבלתי אותו היום אני העברתי מהמחשב הישן שלי לחדש את הכונן/צורב(CD/DVD) אני לוחץ על הכפתור בשביל לפתוח אותו ולסגור וזה עובד אבל הבעיה היא שהמחשב לא קולט שיש את הכונן הזה הוא לא מזהה שיש בכלל כונן במחשב מה לעשות אמרו לי מתי שעושים ריסטרט ללחוץ על DEL בשביל להיכנס לBIOS. ולשנות שם משהו במחשב החדש ,זה קצת שונה מהישן. בישן יש לשוניות ובחדש אין... אז מה צריך לעשות בשביל שהמחשב יקלוט ויזהה שיש כונן במחשב אגב יש לי WINDOWS 7 אם זה עוזר תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 672 צפיות
  21. Started by חיים מלכה,

שלום לכולם שבוע טוב. מחשב שלי עובד רגיל לאחר שעה שעתים שלוש ואפילו כשכביתי אותו כמה שעות והדלקתי גם לאחר חצי שעה הוא מתחיל להיתקע זתומרת לא מגיב ממש ניתקע פתרון זה רק ריסט..נ.ב אחד מהפעמים שניתקע הספקתי לראות לפני הריסט מסך כחול עם הכתוביות שמכונה מסך המוות... שאלתי מה יכולה להיות הבעיה במצב כזה?

• 2 תגובות
    • 528 צפיות
  22. Started by elixvx,

המחשב שלי נתקע היום פעמיים ב2 משחקים שונים בהתחלה בCrysis הוא פשוט נתקע באמצה המשחק אבל עשיתי CNTRL ALT DELETE והמשחק היה במצב "לא מגיב" ופשוט יצאתי ממנו אם סייים משימה ופעם שניה באותו יום הוא נתקע באמצה משחק X - MEN פשוט קפא אבל ב2 המקרים הסאונד המשיך כזה וזהו עשיתי ריסט אני מפחד שיש איזה בעיה בRAM או משהו אחר גם המחשב חם מאוד 50 מעלות מעבד וכרטיס בממוצע במנוחה ובמאמץ הכרטיס ב65-70 מעלות.. המאוורר על 40% של הכרטיס ניסיתי לעלות אם התוכנה firestrom של ZOTAC אבל אחרי כול הדלקה מחדש זה חוזר ל40% מפרט: | Phenom II x4 Quad-Core 940 |Zotac GTX 260 896MB| GIGABYTE MA770-UD3 | DDR II 1066Mhz 2x2GB OCZ | Western Digital 500GB| Freezer 64 Pro| Corsair VX 550W | CoolerMaste…

• 4 תגובות
    • 829 צפיות
  23. שלום לכם אני כותב עכשו מהמחשב הנייד של אבא שלי בגלל בעיה במחשב שלי אז ככה: יש לי מחשב חדש שנקנה מKSP לפני כחודש עכשו המחשב החדש נקנה בגלל שהיה לי מחשב ישן אבל בעיקר כי הוא עשה בעיות ולא היה נדלק זאת אומרת שהייתי מדליק אותו המחשב נדלק והמסך לא {יש חשמל} והוא מראה כיאלו המחשב מכובה בקיצור עבר חודש והמחשב החדש לא עשה ביות חוץ מזה שהמעבד היה חם מהרגיל שבדקתי {50 מעלות במנוחה והכרטיס מסך 47 ובמאמץ 60 והכרטיס 70} עכשו אני לא מכבה את המחשב שלי והוא עובד במשך השבוע גם בלילה בגלל שאני אדם דתי ושומר שבת אני מכבה אותו פעם בשבוע משישי עד מוצאי שבת והיום במוצאי שבת באתי להדליק אותו וקרה בדיוק אותו דבר המחשב נדלק והמסך לא למרות שיש חשמל וזאת לא בעיה בכבל כי החלפתי אותו לפני שבוע לDVI…

• 2 תגובות
    • 870 צפיות
  24. אני רוצה לבנות טבלה שתחשב לי מכפלה של כמה מספרים ותחסר מאותו טור מספר מסוים מי שמבין שישלח לי פרטית או ייכנס אליי למסנג'ר xtwmrulez@hotmail.com תודה מראש1

• 0 תגובות
    • 544 צפיות
  25. Started by HellBoY,

שלום לכולם עכשיו קיבלתי את המחשב החדש וקצת הסתבכתי עם ההתקנה של הויננדווס הכנסתי את הדיסק של ההתקנה לתוך הכונן אבל הוא עדיין לא מוכן לעלות אותו... מה עושים?ניסתי לשנות את ההגדרות בביוס שהצורב יהיה ה1ST BOOT DEVICE אבל זה עדיין לא הולך.. בקשה תעזרו לי!!! תודה לכולם

• 1 תגובה
    • 555 צפיות

דיונים חדשים בפורומים