עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by dragon772,

באמצע משחק המחשב כאילו ניהיה המצב רדום! המסך רק עובד כאילו משהו מוזר לחצתי על כל כפתור אבל זה לא מגיב כאילו המחשב נכנס לתרדמת ואפשר לצאת מזה רק עם ריסט מה זה????

• 2 תגובות
    • 644 צפיות
  2. Started by aviwo,

לאחר צילום מסך איך ניתן להגיע ולראות את הצילום , מבקש את עזרתכם תודה מראש

• 1 תגובה
    • 644 צפיות
  3. Started by Mamimo,

יש לי מסך שלדעתי הוא מעולה (IIYAMA VM PRO 413), לאחרונה הייתה בו תקלה ולקחתי אותוו ל KSP (עדיין באחריות), הפלא ופלא הם טיפלו לי בו מהר, והודיעו שהספק הוחלף. כמובן שבדקתי שהמסך עולה עוד ב KSP, אך אבוי כשהגעתי הביתה הוא עלה וריצד נורא, חשבתי וחשבתי ואז העלתי את קצב הריענון ל 80 (המסך שהשתמשתי בו בינתיים עבד על 75), עדיין ריצד, אז העליתי אותו ל 100HZ שזהו המקסימום למיטב זיכרוני ב 1024X768. ואז המסך לא ריצד יותר, או כך זה נראה לפחות. כיום כשאני מסתכל על המסך קצת מקרוב והרקע לבןן אני עדיין רואה את הריצודים הללו באופן מאוד מאוד מוחלש. אג כשאני מדבר על הריצודים אני מתכוון לריצוד לרוחב המסך. התמונה באופן כללי (בשימוש רגיל ומשחקים) בהירה ברורה וחדה ביותר (בהרבה מהמאג שהשתמשתי…

• 3 תגובות
    • 644 צפיות
  4. Started by Atlon-Xp,

הכול מותקן מחובר! יש דיו מלא!!! והוא ממשיך להבהב הנורה שלו ממשיכה להבהב והוא לא מדפיס כלל! בבקשה תעזרו זה דחוף!!

5. Started by GanJaval,

בקיצור המחשב החדש שלי יש לי אותו חודשיים עושה לי הרבה בעיות מחשב טוב וזה של 7000 שקל אז קיצר אני חושב זה מוירוסים וכל מיני אז אני בא לפרמט מכבניס את הדיסק של הוינדוס (מקורי) והוא לא קורא אותו בהפעלת המחשב הבעיה שאני כימעט בטוח שזאת היא זה עם הביוס כי שיחקתי איתו איזה יום ועכשיו כל פעם שאני מדליק את המחשב אז בהתחלה יש לי 4 דברים ורשום NO DEVICE משהו כזה אבל כשאני ניכנס כבר לוינדוס הוא קורא את הדיסק בקיצור אם אתם יודעים מה לעשות תעזרו לי בבקשה אם השאלה לא ברורה תגידו אני ינסה לתת יותר פרטים

• 3 תגובות
    • 644 צפיות
  6. לפני כמה שבועות המחשב שלי התחיל לעשות ריסטרט מעצמו ( גם מהוינדוס וגם לפעמים לפני שהוינדוס עולה), הבעיה חוזרת על עצמה כל הזמן ובזמן האחרון המחשב לפעמים לא עולה ועושה מסך שחור- על המסך רשום . no signal. אבל המסך כן מחובר ותקין. יש לי רשת אלחוטית- ואתמול הבעיה קרתה גם במחשב השני שמחובר ברשת. לרשת מחוברים ארבעה מחשבים. אין לי מושג למה הבעיה קשורה לכן אני רושם את זה פה תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 644 צפיות
  7. Started by manshush,

תקשיבו התקנתי עכשיו את gears of war וזה לא עובד שאני נכנס אני רואה מסך שחור ואז שניה אחרי זה רשום לי באמצע של המסך OVER FREQUENCY H:75.2 V.75.1 ואז אני שומע את הקולות של המשחק! אז כאילו המשחק עובד אבל אי אפשר לראות אותו ועשיתי פרינט סקרין הדבקתי בצייר ורואים תמונה של המשחק עצמו! עדכנתי דרייברים התקנתי DX 9 וזה עדיין לא עובד המחשב שלי בטוחחחחח יכול להפעיל אולי גם על ההגדרות הכי גבוהות זה המרט שלי CORE 2 DOU E6750 2G RAM RADEON X1950 PRO זה הדברים שחשובים אותו דבר בדיוק קרה לי עם המשחק COUNTER STRIKE: SOURCE בבבבקשה עזרהההה מנהלים אם זה קשור לפורום של משחקים תעבירו לשם בבקשה עריכה: באתר הזה שאומר לך אם הדרייברים מעודכנים הוא הראה לי שהרטיס מסך שלי לא מעודן אבל הורדתי מהאת…

• 3 תגובות
    • 644 צפיות
  8. Started by VanGuard,

קניתי מחשב נייד חדש של MSI הפעלתי אותו והכנסתי דיסק התקנה של ווינדוס. הוא התחיל את התהליכים הראשונים ולפני שעולה המסך של ההסכם , איפה שלוחצים F8, הגיע הודעה שההארד דיסק מושחת. המחשב חדש לגמרי אז בגלל זה נראה לי מאוד תמוה שה-HD דפוק אך אני לוקח בחשבון שזה אפשרי. האם יש סיכוי שהדיסק של הווינדוס פשוט דפוק? האם שווה לנסות לפרמט את ההארד דיסק דרך BOOT DISK ואז לנסות להתקין את ווינדוס?

• 6 תגובות
    • 644 צפיות
  9. Started by miki26,

יש לי מסך רגיל ויום אחד הוא לא נדלק פתחתי אותו וניסיתי לתקן . לד החיווי נדלק מקדימה מאוד חלש מה יכולה להיות הבעיה האם יש אפשרות למי שמתעסק קצת עם אלקטרוניקה והלחמות כמוני לסדר זאת?

• 0 תגובות
    • 644 צפיות
  10. אהלן, לאחר קריסת הHD שלי החלטתי לקנות שניים של 250GB ולשים אותם ב RAID0 למען מהירות וכיף(ואם מישהו דואג אז אני מקבל את הקודם ואשים אותו לגיבוי). בכל אופן לאחר התקנת ה WINDOWS המהירה(20 ומשהו דקות לאחר שהבנתי איך מתקינים דרייברים של RAID) והתקנת KASPERSKY ודרייברים לכ.הקול, ה WINDOWS סירב לעלות. השאלה: האם מישהו שמע על בעיית תאימות של RAID , AUDIGY2ZS וKASPERSKY (הכוונה ששניים מהשלושה לא עובדים יחדיו)? תודה

• 3 תגובות
    • 644 צפיות
  11. Started by bobby323,

:'( עדכנתי את הביוס, דרך תוכנה בוינדוס שמורידים באתר Winflash, יש לי כפול ליבה,אז הייתי צריך לעדכן עשיתי ריסט,המסך לא נדלק,כמעט השתגעתי,בסוך פתחתי את המחשב, עשיתי ריסט ל CMOS,המחשב עלה עם הביוס החדש ראיתי שהוינדוס מזהה לי כונן קטן נכנסתי ל CMOS לבטל אותו,שוב המחשב לא עולה!!!,כל פעם שאני שומר משהו ב CMOS,או אולי אפילו ניגש לשם??? המחשב לא עולה עד שאני מאפס אותו,אני מקווה שזה לא משהו חמור, המחשב חדש לפני יומיים :'( מפה הורדתי את הביוס http://us.dfi.com.tw/Support/Download/bios_download_us.jsp?PRODUCT_ID=3471&CATEGORY_TYPE=LP&STATUS_FLAG=A&SITE=US תודה

• 4 תגובות
    • 644 צפיות
  12. יש לי לוח Gigabyte k8nxp-9 ומארז Coolermaster Centurion 5 למארז יש יציאות קדמיות 2XUSB 1XFW MIC-IN LINE-OUT. חיברתי את הכל ללוח כמו ברישומים בחוברות של הלוח ושל המארז (המיקום של ה-mic-power שונה בשני הרישומים - למרות שמן הסתם צריך לחבר כמו ברישום של הלוח, ניסיתי את שניהם). כשאני מחבר מיקרופון הדרייבר של האודיו שאמור לזהות אוטומטית מה מחובר לאן, מרגיש שמשהו חובר אבל לא מצליח לזהות מיקרופון, כשאני מחבר אותו ביציאה הרגילה מאחורה הוא מזוהה. מישהו מכיר את הבעיה? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 644 צפיות
  13. התקנתי למישהו ווינדוס xp פרו ויש לו לוח אם של abit מדגם lg 95c התקנתי לו את הדרייבר של הקול דרך דיסק הדרייבר, הותקן אבל אין קול .... הסרתי אותו ניסיתי שוב ושוב ואין קול.... הורדתי מהאינטרנט את הדרייבר הכי עדכני שיש והוא נותן הודעת שגיאה שההתקנה נכשלה. מה עושים במצב כזה ?? אתם חייבים לעזור לא להיוות אדישים בבקשה

• 1 תגובה
    • 644 צפיות
  14. טוב אז ככה כשאני מנסה לפתוח את הכונן ע"י דבל קליק אני מקבל שגיאה : קליק ימיני על הכונן ובחירה בפתיחה, פותחת את הכונן. הוא מזוהה כמו שצריך וללא שגיאות. מחקתי בקרים ממנהל התקנים ונתתי לו לזהות מחדש לא עזר. לא ממש קשור לדעתי אבל איפסתי ביוס ולא עזר. החלפתי כבל IDE + כבל חשמל אותו דבר. החלפתי לבקר השני בלוח גם אותו דבר. ונראה לי שזהו... נגמרו לי הרעיונות. נראה לי שהכונן עצמו הלך. מישהו?? תודה.

• 5 תגובות
    • 644 צפיות
  15. אהלן קודם כל מקווה שהצום עבר קל על מי שצם יש לי בעיה במחשב שכמובן שניסתי לשלול הכל זיכרונות ועד קשיח ושאר ירקות. הבעיה היא שאני מדליק את המחשב המסך אינו מצליח לקבל תמונה מהכרטיס מסך והוא נשאר "במצב המתנה" . יש לציין שהמחשב עולה כרגיל ומהרקמולים בוקעים רעש עלית מערכת ההפעלה. האמת שניסתי לא מעט דברים להחליף בין הסולטים והמסך מעלה תמונה בהדלקת המחשב לסירוגין . ניסתי לבצע Clear cmos הקבלים על הלוח אם נראים תקנים אין לי קצה חוט מה הבעיה לא מריח לי כמו בעיה בכרטיס מסך כי המסך לא מאבד תקשורת באמצע עבודה אלה רק אם הוא "יוצא ממצב תקשורת " לדוגמא מצב המתנה או כבוי מוחלט. אשמח לתגובתכם בעניין ערב מצוין שיהיה.

• 2 תגובות
    • 644 צפיות
  16. Started by ronzilca,

יש לי מסך דק מסוג LG, ביומיים האחרונים הוא התחיל לעשות דברים מוזרים.. האור שלו (הקטן הזה למטה) הבהב כל הזמן ואחרי כמה זמן הוא נדלק (המסך). היום קמתי והמסך לא נדלק בכלל.. זה לא קשור לכבלים כבר בדקתי. זה גם לא קשור למחשב, אך ורק למסך.. ייתכן שככה הוא נשרף בלי שום התראה ?

• 0 תגובות
    • 644 צפיות
  17. היי לאחר ניקוי פיזי מאבק וכאלה המחשב נדלק אבל לא מצליח להדליק את המסך !! מדובר ב פנטיום 4 לוח אם GIGABYTE GA-81HXP יש עצה ??

• 3 תגובות
    • 644 צפיות
  18. Started by NaorYfrach,

שאני לוחץ על צד שמאל ועל למעלה ביחד זה משמיע לי מין רעש כזה ושאני משחק בפיפא ולוחץ על שתיהם בו זמנית זה נתקע כזה ומשמיערעש ולא זז כמו שאני לוחץ . זה ניהיה לי פתאום וזה רק שאני לוחץ על צד שמאל ועל עוד כפתור . מה לעשות?

19. Started by davideliy,

שלום, ברוב המקרים אחרי שאני מכבה את המחשב ורוצה להדליק אותו שוב לאחר כמה דקות , המחשב פשוט לא מגיב! ז"א שהמחשב פועל אבל אין שום תגובה מהמסך/מקלדת/עכבר או כל דבר אחר. אך ברגע שאני מוציא את הבטריה שמאפסת את המחשב (הכסופה) ומחזיר כלאחר דקה-שתיים המחשב פועל כרגיל וגם זה לא תמיד עובד. אם מישהו יוכל לעזור

• 3 תגובות
    • 644 צפיות
  20. Started by mz155,

טוב יש לי מחשב חדש. יש לי ויסטה. יש לי מיקרופון. חהחה. סתם אממ..יש לי מחשב עם ויסטה והוא לא מזהה תמיקרופון. שאני מחבר זה אפילו לא מראה שיש משהו מחובר יש למישהו עצה מה לעשות? תודה.

• 0 תגובות
    • 644 צפיות
  21. Started by SmurFin,

קניתי HDD נייד לניגון סרטים זה הפריט http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&ih=002&sspagename=STRK%3AMEWN%3AIT&viewitem=&item=120129855595&rd=1&rd=1 ראיתי שהוא מנסה למצוא אותו ולא מצליח אגב, יש לי XP 64 BIT ________ נפתר ! [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 644 צפיות
  22. Started by creative,

התקנתי WIN XP על הארד דיסק של מחשב נייד (התקנתי כשהו מחובר למחשב נייח עם מתאם)...עד פה הכל בסדר הווינדוס עולה כשהוא מחובר למחשב הנייח והכל טוב. כשאני מחזיר אותו למחשב הנייד אני מפעיל את המחשב ולפני שאמור להיות המסך שטוען את הווינדוס אני פשוט רואה מסך שחור ולא קורה כלום.. מה לעשות?? חשוב לציין שההארד דיסק חדש... תודה.

• 4 תגובות
    • 644 צפיות
  23. Started by tagada0071,

נהיה לי משהו מוזר ביותר אתמול , יש לי מחשב דיי חזק עם כונן SSD וכו' ... וכל הדרייברים הותקנו כהלכה , אין לי פשוט כח להביא פה מפרט כי זה לא רלוונטי כעת . העניין הוא שלפתע כשאני לוחץ על איזה סמל כמו המחשב שלי וכד' אז הוא לא פותח אותו , כך גם לגבי כל סמל או תוכנה ,אלף דאבל קליק על סמל וכלום !! יעש לציין שהמחשב לא קופא או משהו פשוט הוא לא מגיב לדאבל קליק , ולא לCTRL+ALT+DEL ורק ריסט מאפס אותו בחזרה , מישהו שמע על הדבר הזה ? פליז עזרה דחוף זה מתסכל

• 0 תגובות
    • 644 צפיות
  24. שלום לכולם, היום קיבלתי מסך מחשב חדש - BENQ 22" fp222w. "מהירותו" 5MS והוא מחובר למחשב ב-DVI. כרטיס המסך הוא 6600GT. הדרייבר של המסך הותקן. המסך מפיק תמונה לא רעה ברוב המצבים (אפילו במשחקים), אולם בניגון קובצי וידאו מופיע ריצוד מרגיז ולא מובן, התמונה פשוט גרועה בכל "סוגי" הוידאו. הבעיה התרחשה בתחילה בכל סוג של קובץ ובכל תוכנה,החל מ-AVI ועד WMV-HD ו-DVD. במדיה פלייר (11) הצלחתי להתגבר על הבעיה. יש שם ב-TOOLS --> OPTIONS לשונית PERFORMANCE שבתוכה כפתור ADVANCED. בחלון שנפתח יש כל מיני אופציות, בינהן - Turn on DirectX Video Acceleration. סימנתי אותה ועוד כמה אפשרויות והכול הסתדר עם המדיה פלייר. העניין הוא שהבעיה שנפתרה במדיה פלייר היא עדיין נחלתן של שאר התוכנות, ובהן:…

• 0 תגובות
    • 644 צפיות
  25. יש לי כונן scsi עם הרבה פינים לחיבור אבל על הלוח אם החדש אין לי חיבור עם כל כך הרבה פינים אני יכל להישתמש בחיבור הרגיל עם 40 הפינים ופשוט להשאיר כמה באוויר לא מחוברים, או שזה מ פ ג ר לעשות את זה ואם אפשר אז איך? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 644 צפיות

דיונים חדשים בפורומים