עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by ORrrr,

שלום. יש ברשותי דיסק קשיח דיי ישן שנמצא איתי כבר כמה שנים טובות ואף פעם לא אכזב אותי(מפרט). לאחרונה שמתי לב שבוקעים מהמחשב רעשים מתכתיים כאלה ואני די בטוח שזה מההרד דיסק כי שוב דבר אחר לא יכול לעשות רעש כזה. לא היו לי ועדיין אין לי אף בעיה, לא של מהירות לא של שגיאות, הכל עובד חלק גם כשמתחיל הרעש הזה. עד עכשיו שמעתי אותו פעמיים אני מקווה שלא אשמע יותר, אבל אם כן מה אתם מציעים לי לעשות? זה בטוח מההרדיסק? להחליף אותו כמה שיותר מהר? תודה מראש, אור.

• 3 תגובות
    • 631 צפיות
  2. Started by *Gal,

שלום, אז ככה- יש לי בעיה בכרטיס מסך. הכרטיס הוא GeForce6600 Agp של Sparkle. הכרטיס מסך עד כה עבד טוב, עד שהפסקתי את פעולת ה- FastWrite שהיתה מוגדרת ב- Bios כ-Enable ושבוע לאחר מכן הכרטיס חדל לעבוד. (ד"א- הפסקתי את פעולה זו כדי למנוע את תופעת ה- Artifacts אשר נפוצה בכרטיסי GeForce 6600 AGP שמופעלים בצ'יפסט של Sis). כמו כן, כשהכרטיס מחובר למחשב הוא אינו מציג תמונה על המסך, אך המאוורר שלו עובד כרגיל. האם יש איזושהי דרך לסדר את הבעיה? :-\

• 3 תגובות
    • 630 צפיות
  3. Started by nnfyrbsnss,

הייתה לי קריסה היום עם ויסטה היה מסך כחול שם היה כתוב שהדאמפ נכתב לדיסק קשיח ועושה ריסט ישר לאחר הריסט ניתחתי את הדאמפ מצאתי שמה שעושה את הבעיה זה nvlddmkm.sys כתבתי את זה בחיפוש המהיר של ויסטה הגעתי לקובץ שכתובים בו כל החלקים של המחשב והדרייבר שלהם ש שם הרצתי חיפוש ל"nvlddmkm.sys" ויש מצאתי שזה הדרייבר של הכרטיס מסך איך אפשר לטפל בדרייבר שדבר כזה לא יחזור על עצמו? מזל שלא הייתי באמצע משהו חשוב. תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 630 צפיות
  4. Started by lea,

שלום, כשאני צורבת תקליטור, הצריבה מגיעה עד 98% או 99% ואז הצריבה נעצרת. התקליטור נתקע. עשיתי סיים משימה. התוכנה (נרו) נסגרה. התקליטור נתקע. ניסיתי ע"י לתת פקודת eject לכונן ולא עוזר. הכונן לא נפתח והתקליטור נותר תקוע. כדי שהתקליטור יצא אני עושה ריסט. הסרתי את תוכנת הנרו, הורדתי תוכנה חדשה והתקנתי. כמה צריבות עברו בשלום , והופ, הפתעה.. שוב פעם. יש לי WIN XP ונרו את הגירסה החדשה. אין לי וירוסים, אין לי תועלים ומרעין בישין במחשב. יש לי נורטון אינטרנט סקיוריטי 2005 ו PEST PATROL וערכתי סריקה מקיפה והכל נקי. יש לי את הצורב כשנתיים. לקנות צורב חדש? אם הצורב לא תקין - איך צורב עד 98%? האם זה ענין של הגדרות? אני מבובלת, ואגב, אני די חדשה בענין... תודה לכל המגיבים. לאה

• 2 תגובות
    • 630 צפיות
  5. עשיתי פירמוט למחשב,התקנתי את כל התוכנות,משחקים ואז נזכרתי ששחכתי להתקין דרייבר לכרטיס מסך אז נכנסתי לאתר של נודיה והורדתי תדרוייר הכי חדש אבל כשבאתי להתקין הוא רשם לי את זה.. אהה ויש לי גיפורס 256..(כרטיס ישן יחסית) עריכה:משום מה אני לא מצליח לעלות את התמונה אז אני פשוט ירשום את מה שרשום שמה: זה רשום בתוך ריבוע של ERROR The NVIDIA Setup program could not locate any drivers that are compatible with your current hardware. setup wiil now exit ובסוף יש לי אפשרות ללחוץ OK ואז זה יוצא מההתקנה מידית.

• 1 תגובה
    • 630 צפיות
  6. Started by nuctornal wisdom,

שלום לכולם הפעלתי היום את המחשב כרגיל, לא זיהה את אחד הHD (יש שתים, את זה של הווינדוס זיהה, השני לא) אז החלפתי את הכבל. עלתה בדיקה של הHD, הכול בסדר, אחרי זה עלה מסך ששאל איך להפעיל את הווינדוס (רגיל או safe mode), ואז המקלדת לא עבדה, כיביתי, החלפתי את המקלדת והפעלתי. הפעם למחשב לקח הרבה יותר זמן לעלות, כשהוא עלה חזר המסך ממקודם, בחרתי ברגיל, נישאר תקוע במסך שחור ריסטטתי, בחרתי בsafe mode, אותה תוצאה. אולי מישהו פה יכול להגיד לי מה הבעיה ואיך לפתור אותה? תודה מראש.

7. Started by ruff stuff,

יש לי avg free edition סרקתי דרכו את המחשב ופתאום באמצע הוא קפא. מה זה היה ? עשיתי ריסטרט וסרקתי שוב הפעם זה עבר ללא בעיות. מה הסיבה.

• 0 תגובות
    • 630 צפיות
  8. שלום, בזמן האחרון המחשב מתנהג מוזר בעת האיתחול ולפעמים נתקע בעת העבודה אז החלטתי לחפש את הסיבה. מצאתי מודול אחד של זיכרון שהיה תקול ככל הנראה, הוצאתי אותו וחשבתי שבזה תם העניין... היום שמתי לב לבעיה אחרת - כאשר המחשב כבוי, ומפסק על גבי ספק כוח נמצא על O (כבוי) ניסיתי לחבר את כבל של המסך לכ. מסך ובמגע ראיתי ניצוצות כאילו יש שם מתח! הייתי מופתע מאוד...הרי המפסק על הספק אמור להיות שווה ערך לניתוק הכבל מתח מרשת החשמל. שניתקתי את הכבל מהחשמל הניצוצות נעלמו. האפ מדובר בקצר? הספק כוח הוא ENERMAX LIBERTY 400W חדש אז אני בספק שהבעיה בו...שאר הרכיבים ישנים, מלפני 4 - 5 שנים. תודה.

• 1 תגובה
    • 630 צפיות
  9. Started by omers1,

המחשב שלי מרסט את עצמו כל כמה זמן, האם זו בעיית ספק? ואם כן איזה ספק מומלץ לקנות בהשקעה של 400-450 שקל?? תודה

• 3 תגובות
    • 630 צפיות
  10. Started by aviran,

קניתי כרטיס טלווזיה עכשיו רואים את התמונה והכל בסדר , רק מה אין קול וזה מבאס חבל על הזמן איך אני יכול לסדר את הקול שיהיה לי קול שאני רואה טלווזיה במחשב רגיל זה עובד דרך המדיה פלייר והכל אבל שאני רוצה בכרטיס טלווזיה זה לא פועל חיברתי את כל הבננות של הממיר לחיבור לכבל שהביאו עם הכרטיס טלווזיה התמונה עובדת רק אין קול , איך אפשר לסדר את זה ?

• 6 תגובות
    • 630 צפיות
  11. Started by cowpoxe,

יש לי כונן DVD של LiteOn , אני מכניס לתוכו דיסקים שיש בתוכם דברים - 100% שיש בפנים דברים. והכונן פשוט מעלה את זה כאילו דיסק ריק ושואל אם אני רוצה לצרוב על הדיסק הזה... מה אני עושה? בדקתי אפילו דיסקים מקוריים

• 3 תגובות
    • 630 צפיות
  12. כפי שהבנתם מהכותרת,כשאני נכנס למשחק כלשהו העבר והתצוגה זזים בקפיצות קטנות בעיה חמורה..תודה רבה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 630 צפיות
  13. Started by uguru1969,

כאשר אני מדליק את המחשב בפעם הראשונה רגע לפני הכניסה לוינדוס המחשב מאתחל עצמו כך במשך פעמיים ברצף ולאחר מכן מבצע כניסה רגילה וניתן להמשיך ולעבוד עליו במשך שעות ללא בעייה -זה קורה רק בהדלקה הראשונה(יש לציין כי ביצעתי פירמוט למחשב -הבעייה לא נפתרה) משהו יכול לעזור לי כאן -בבקשה תודה

• 8 תגובות
    • 630 צפיות
  14. Started by Raistelyn,

יש לי כונן דיסקים במחשב (כמו כולם..) רק ששלי הוא צורב דיוידי.. והבעיה שלי די מוכרת: הרכיב (הצורב דיוידי) מחובר למחשב, אבל המחשב לא מזהה אותו, הוא מזהה רק את ההארדיסקים.. מה הבעיה? וכיצד אפשר לפותרה? *תודה רבה לכל העוזרים.

• 8 תגובות
    • 630 צפיות
  15. שלום, מישהו יודע היכן אוכל להשיג ספק כוח למחשב ישן? ספק שנשרף הוא 180 W כך רשום עליו. כמה יכול לעלות כזה ספק?

• 5 תגובות
    • 630 צפיות
  16. Started by draak31,

יש לחבר שלי בעיה במחשב, הוא ואחיו רבו על המחשב ואחיו ניתק את המחשב מהחשמל. עכשיו כשהוא מעלה את המחשב לפני שעולה הווינדוס יש מעין פרוגרס באר אפור עם קווים ולוקח לו 20 דקות עד שהוא עולה, פתרונות? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 630 צפיות
  17. תקשיבו חבר'ה הייתה לי בעיה שהפרופיל של הוינדוס נעלם.פירמטתי את ההארד דיסק והתקנתי מערכת הפעלה חדשה ואחרי שבועיים שימוש הפרופיל נעלם שוב יש מצב נדפק ההארד דיסק והוא מעלים מידע או משהו כזה? תודה לעונים

• 2 תגובות
    • 630 צפיות
  18. Started by CrashZone,

אז ככה אני רוצה לעדכן ביוס ואני גם צריך כי הוא יותר משנתיים וחצי הלוח אם שלי זה ECS p4vxasd2 version 1.0 קיצר אני לא מוצא מאיפה להוריד את הביוס באתר וכל זה ואני גם רוצה שמישהו בבקשה יסביר לי איך אני מעדכן תודה.. ועכשיו לפני שתבוא השאלה מיכם שאלה:למה אתה רוצה לעדכן אם אין לך בעיה.. והתשובה שלי היא:שכן יש לי בעיה קניתי 6200 והמחשב לא קורא אותו בכלל זה משמיע שהוא עובד אבל לא רואים כלום על המסך והלכתי ל ksp והם בדקו לי והכל וקיצר הוא היה מוכן לעדכן לי ביוס אבל זה יקרה רק עוד יומיים ואני רוצה היום (אני איש בלי סבלנות) וגם ליידע כללי איך אני מעדכן ביוס אז תודה רבה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 630 צפיות
  19. Started by קובידון,

שלום רב לכל חברי הפורום, המחשב לפני מספר חודשים הפסיק להדלק לי בעזרת הכפתור הראשי על הכונן מאז אני מנתק את הכבל הראשי מאחורי המחשב מחכה מס' שניות מחזיר אותו לתקע והמחשב נדלק מהכפתור הראשי על הכונן אינני יודע מה הבעיה אמרו לי לנסות בהגדרות המחשב עם המתח אולם זה לא עזר מה לדעתכם הבעיה וכיצד ניתן לפתור אותה? מצפה לתשובה, בתודה קובי

• 6 תגובות
    • 630 צפיות
  20. Started by dj shay 30010,

הוספתי כרטיס I\O בכדי לחבר עוד צג LCD 20X2 אבל יש לי בעיה במסך שלי הקודם טווח קלט\פלט 378 DMA 03 בכרטיס שהוספתי רשום טווח קלט\פלט FF IRQ 21 אך אני משנה את טווח קלט\פלט ל 278 .3BC אך עושים את זה בכרטיס יש תוכנה לזה או מה ?

• 0 תגובות
    • 630 צפיות
  21. קניתי את הכרטיס מסך HD2400 ואחרי שהתקנתי את הדריבר התידרות רענון של המסך היא מאוד נמוכה,יש לי מסך CRT, וזה לא שינה אם שיניתי את ההגדרות בין 60 ל100 הרץ ,זה ממש לא נעים ונוח להסתכל ככה על המסך, אז מחקתי את הדריבר ואז רואים טוב כלומר תדירות רענון תקינה אבל כמובן שזה לא חכם ונכון להיות בלי דריבר לכרטיס מסך אז הורדתי את הדריבר האחרון של הכרטיס ועוד הפעם אותה הבעיה. אין לי שום מושג מה לעשות ומה גם שאותה בעיה מופיעה על שתי ווינדוסים שונים של XP. מישהו יודע מה לעשות?... רותם.

• 2 תגובות
    • 630 צפיות
  22. Started by J0n1,

שלום. הלוח אם מגיע עם 2 יציאות SATA בלבד, וכל הIDE תפוס. אני מעונין לרכוש עוד כונן קשיח, אבל אין לי איך לחבר אותו. לכן חשבתי על בקר PCI -SATA אני ארגיש הבדל בביצועים בין SATA OB לבין כרטיס? ואם אפשר להמליץ לי על כרטיס אני אשמח, זול כמה שאפשר. תודה

• 4 תגובות
    • 630 צפיות
  23. שלום חברים אני מנסה להוציא את הוירוס הזה ללא הצלחה מחפש את הקובץ autorun.inf ללא כל הצלחה הוא לא קיים ובנוסף F:\attrib -s -r -h F:\del autorun.inf אבל הקובץ לא נמצא ועדין זה נמצא שם ללא כל הצלחה להסיר אותו אשמח לרעיונות או כלים

• 0 תגובות
    • 630 צפיות
  24. Started by fog,

המפרט שלי מימין כשאני משחק במשחק כבד כמו Crysis יש זמנים ארוכים של טעינה, המשחק נתקע לעתים קרובות אך כאשר הוא עובד הגרפיקה מצויינת זה הביא אותי לחשוב שיכול להיות שהמעבד יוצר צוואר בקבוק. אני צודק?

• 1 תגובה
    • 630 צפיות
  25. בעיה - אני מדליק את המחשב הכל בסדר וזה אני מגיע לשלט הכחול ברוך הבא (xp) שולחן העבודה עולה ואחרי כמה שניות (2-3) המחשב קופא , מפסיק לזוז עושה סימן של טוען והעכבר והמקלדת והכל לא מגיב וירוס ? מה אפשר לעשות עכשיו לפרמט האם יש דרך לשנות את זה ? מישהו מכיר בכלל את התופעה? תודה[br]פורסם בתאריך: 28.07.2008 בשעה 21:04:49 ד"א גם השעון בצד מפסיק לעבודפשוט ניתקע על תמונה[br]פורסם בתאריך: 28.07.2008 בשעה 21:06:48 אני גם מצליח להיכנס לביוס ליפני שעולה הווינדוס ועוד משהו היום שיחקתי עם הכרטיס מסך , כיאילו הוצאתי אותו וניקיתי אותו אבל זה לא ניראלי קשור[br]פורסם בתאריך: 28.07.2008 בשעה 21:08:08 שמתי לב שהמאורר מיתחתיו לא עובד ממש טובעובד חלש מה לעשות :'( חידוש - המחשב עולה ועולה תמו…

• 3 תגובות
    • 630 צפיות

דיונים חדשים בפורומים