תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
ווינדוס שלי אומר שהוא לא מזהה את כל חומות האש...ואז הפיירוול של ווינדוס לא עובד מה עושים בבקשה אני חייב לתקן את זה עזרה בבקשה
-
- 0 תגובות
- 625 צפיות
-
-
יש לי לוח אם אינטל 965LT (LEMONT וזכרונות DDR2 667MHZ CL5. אתמול הסתכלתי בBIOS וראיתי שהזכרונות פועלים ב-533MHZ ויש אפשרות לשנות את המהירות שלהם ל-667 או ל-800, שיניתי ל-800, ושמרתי את ההגדרות החדשות. מאותו רגע, בכל פעם שאני מדליק את המחשב יש שלושה צפצופים והמחשב לא מפעיל את חלונות וגם המקלדת לא עובדת... אחרי שניסיתי לשחק עם הסלוטים של הזכרונות ולהוציא אותם לחלוטין מהמחשב וקיבלתי את אותה תוצאה (שלושה צפצופים וכו') נראה לי שהלוח אם לא מזהה את הזכרונות. מה אני צריך לעשות כדי להחזיר את המצב לאיך שהוא היה לפני השינוי בBIOS? תודה מראש, אור
-
- 4 תגובות
- 625 צפיות
-
-
אחרי ניסיונות להוציא את ההיט סינק (המקורי, שבא עם המעבד (אתלון 64 3000+)) מהמחשב, הוא יצא ביחד עם המעבד (לכל הפינים שלום, ברוך השם). משום מה, עדיין, הם מסרבים להפרד. איך בכ"ז מפרידים אותם?
-
- 2 תגובות
- 625 צפיות
-
-
יש לי תמעבד הזה. אז נגיד שאני לוקח את האתר ומשחק איתו על המסך אז המסך די נתקע כזה בקטנה. למה זה קורה עם מעבד כזה?[הכוונה שאני מעביר אותו על הסמלים אז הם נעלמים וחוזרים.תגידו לי מי מה זה יכול לקרות מאיזה סיבות?[המעבד לא מתחממם] ודרך אגב קרה לי גם באמצע משחק שהמסך התכבה רק המסך. ואין לי שום בעיה של התחממות. [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 625 צפיות
-
-
לילה טוב לכם! לפני כמה ימים קיבלתי מחשב חדש והתקנתי עליו ויסטה חיברתי כעת את ההארדיסק מהמחשב הישן על הכבל IDE כדי להעביר את המידע הישן שלי בביוס אני מזהה את ההארדיסק הגעתי לויסטה, הוא הקפיץ לי את ההודעה של התקן חדש אך הוא מסרב להתקינו במנהל ההתקנים ההארדיסק מופיע לי כהארדיסק תקין ב-disk management של הויסטה לא הצלחתי להקצות לו אות של כונן מה אני יכול לעשות? מדובר בהארדיסק IDE רגיל של היטאצ'י בעל 40 ג'יגה זיכרון. תודה.
-
- 2 תגובות
- 625 צפיות
-
-
שלום. יש ברשותי דיסק קשיח דיי ישן שנמצא איתי כבר כמה שנים טובות ואף פעם לא אכזב אותי(מפרט). לאחרונה שמתי לב שבוקעים מהמחשב רעשים מתכתיים כאלה ואני די בטוח שזה מההרד דיסק כי שוב דבר אחר לא יכול לעשות רעש כזה. לא היו לי ועדיין אין לי אף בעיה, לא של מהירות לא של שגיאות, הכל עובד חלק גם כשמתחיל הרעש הזה. עד עכשיו שמעתי אותו פעמיים אני מקווה שלא אשמע יותר, אבל אם כן מה אתם מציעים לי לעשות? זה בטוח מההרדיסק? להחליף אותו כמה שיותר מהר? תודה מראש, אור.
-
- 3 תגובות
- 625 צפיות
-
-
-
שלום לכולם.. יש לי בעיה במחשב החדש שהיא כאשר שאני מכניס דיסק כל שהוא לסידי רום ואז נכנס למחשב שלי כדי להפעיל אותו המחשב שלי פשוט נתקע ולא מגיב ושאני מנסה לסגור את החלון של המחשב שלי הוא עושה לי סיים משימה וככה אני לא מצליח להתקין שום משחק או תוכנה. תעזרו לי בבקשה. המפרט שלי בחתימה.
-
- 2 תגובות
- 624 צפיות
-
-
מעבד AMD 64Bit 2800 לוח של Gigabyte פתאום התחיל בסדרת ציפצופים מוזרה, כמו רעש סטטי של רמקולים בווליום גבוה.נשמע כמו קצר. בBoot בלי הזכרונות הוא מצפצץ נורמלי (ביפים בקצב של זכרונות לא מותקנים) החלפת כרטיס המסך לא עוזרת, כמובן ששאר הרכיבים, מלבד המעבד, הוסרו. הזכרונות וכרטיס המסך לבטח תקינים - הותקנו במחשב נוסף ונבדקו. אין לי אפשרות לבדוק את לוח האם והמעבד (תושבת 939, המחשב הנוסף בבית ישן יותר). והשאלה, האם מישהו נתקל בסדרת הציפצופים הנ"ל ויכול לכוון אותי יותר מדוייק האם באמת לוח האם מקולקל ? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 624 צפיות
-
-
יש לי בבית 4 מחשבים שהצטברו אצלי במשך השנים (אין לי מושג איך) והגעתי למבוי סתום. מידע על המחשבים: 1. פנטיום 2, Win 95 עובד כרגיל - אין בעיות. 2. מחשב ענתיקה רצח, לא נראה לי שהוא בכלל פנטיום - בעיה: משהו עם ה-CMOS, לא יודע מה. 3. פנטיום 4, מחשב די טוב שעבדתי איתו עד עד עכשיו מעבד 2.8 נראה בעיה: לוח אם דפוק וספק שרוף. 4. פנטיום 4 נוסף, גם הוא די טוב חוץ מבעיה אחת - לוח אם לא עובד. אני מחפש את הדרך הכי "רווחית" בוא נגיד, להפטר מכולם. הם די אבודים ולא נראה לי שאני יצליח להוציא מהם משהו אבל למישהו יש רעיון ?
-
- 2 תגובות
- 624 צפיות
-
-
עשיתי פירמוט למחשב,התקנתי את כל התוכנות,משחקים ואז נזכרתי ששחכתי להתקין דרייבר לכרטיס מסך אז נכנסתי לאתר של נודיה והורדתי תדרוייר הכי חדש אבל כשבאתי להתקין הוא רשם לי את זה.. אהה ויש לי גיפורס 256..(כרטיס ישן יחסית) עריכה:משום מה אני לא מצליח לעלות את התמונה אז אני פשוט ירשום את מה שרשום שמה: זה רשום בתוך ריבוע של ERROR The NVIDIA Setup program could not locate any drivers that are compatible with your current hardware. setup wiil now exit ובסוף יש לי אפשרות ללחוץ OK ואז זה יוצא מההתקנה מידית.
-
- 1 תגובה
- 624 צפיות
-
-
שלום לכולם הפעלתי היום את המחשב כרגיל, לא זיהה את אחד הHD (יש שתים, את זה של הווינדוס זיהה, השני לא) אז החלפתי את הכבל. עלתה בדיקה של הHD, הכול בסדר, אחרי זה עלה מסך ששאל איך להפעיל את הווינדוס (רגיל או safe mode), ואז המקלדת לא עבדה, כיביתי, החלפתי את המקלדת והפעלתי. הפעם למחשב לקח הרבה יותר זמן לעלות, כשהוא עלה חזר המסך ממקודם, בחרתי ברגיל, נישאר תקוע במסך שחור ריסטטתי, בחרתי בsafe mode, אותה תוצאה. אולי מישהו פה יכול להגיד לי מה הבעיה ואיך לפתור אותה? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 624 צפיות
-
-
שלום בעקבות שיבושי הGPS בצפון הארץ אני לא מצליח לקבל תוצאות חיפוש המותאמות לישראל הכוללות את הקידום הממומן והשופינג בחיפוש בגוגל במחשב הpc. בתחתית עמוד החיפוש הוא ממקם אותי בלבנון. פעולות שביצעתי לשינוי המיקום: -שיניתי את המיקום שלי בגוגל בכרום וביוטיוב לישראל גם באפליקציה בסלולאר. -שיניתי את המיקום ידנית גם דרך כלים למפתחים בכרום - חיישנים. ניסיתי למחוק היסטוריית מיקום בחשבון גוגל, לעדכן מפות, כיביתי את זיהוי במיקום בכרום ובווינדוס. כלום לא עוזר, לא משנה מה אני עושה הוא ממשיך לזהות אותי במיקום לבנון.
-
- 0 תגובות
- 624 צפיות
-
-
הורדתי כמה פרקים של סדרות(10 פרקים ככה) וכול פעם שאני נכנס לתיקיה שלהם עושה דוח שגיאות ושאני מפעיל אותם דרך כול נגן דוח שגיאות מה אני עושה?< ניסתי להעביר תיקיות וזה אבל לא עוזר
-
- 0 תגובות
- 624 צפיות
-
-
לאחרונה המחשב שלי התחיל לעשות קולות. לא בטוחה מה זה- משהו שמסתובב שם במהירויות שונות (מאוורר?) במקביל התחילו לי בעיות מוזרות, למשל: כשאני כותבת אימייל הרבה אותיות מושמטות פתאום, אבל זה לא קורה בוורד. יש קשר? לרוץ לבדוק?
-
- 1 תגובה
- 624 צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי מחשב חדש והתחלתי להתקין עליו תוכנות בשבוע הארון הוא פשוט נתקע אין לי מושג מתי ולמה אני מנסה לאפיין את הבעיה ותא מצליח התקנתי אופיס 2007 ואמיול המחשב נתקע בצורה רנדומלי לפחות מבחינתי כרגע וצריך להפעילו מחדש מה האפשרויות למה זה קורה לי תודה מראש נעם
-
- 1 תגובה
- 624 צפיות
-
-
יש לי avg free edition סרקתי דרכו את המחשב ופתאום באמצע הוא קפא. מה זה היה ? עשיתי ריסטרט וסרקתי שוב הפעם זה עבר ללא בעיות. מה הסיבה.
-
- 0 תגובות
- 624 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 624 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד פ4 של סלרון, עשיתי פורמט ל HD דרך הווינדוס XP ועכשיו כשאני מנסה להתקין מחדש את הווינדווס המחשב ניתקע מה לעשות? וממה נובעת הבעייה? אם תוכלו לענות לי כמה שיותר מהר אני אשמח לא משנה בדקתי את ההארד דיסק ולצערי הוא מת צריך לקנות חדש
-
- 0 תגובות
- 624 צפיות
-
-
-
יש לי 2 זכרונות והם בסלוטים 3,4. זה משנה משהו? או שעדיף לשים אותם ב1,2???
-
- 2 תגובות
- 624 צפיות
-
-
הכול מותקן מחובר! יש דיו מלא!!! והוא ממשיך להבהב הנורה שלו ממשיכה להבהב והוא לא מדפיס כלל! בבקשה תעזרו זה דחוף!!
-
- 3 תגובות
- 624 צפיות
-
-
טוב אז הנה הבעיה. שאני פותח את my computer אין לי שם סידי רומים בכלל. אבל שאני עושה add hardware wizard והמחשב מזהה אותם אבל לא מוכן להתקין אותם. ניסיתי לעשות repair לwindows וזה לא עזר. חשבתי אולי זה איזה ווירוס אז עשיתי סריקה בnorton ועידקנתי לפניי זה וזה גם לא עזר ואותו דבר ניסיתי בadd aware 6 וגם לא הצליח. אני כבר דיי נואש... אתם יכולים לעזור לי? הכוננים שיש לי הם 1 DVD של סוני 2 צורב DVD של NEC 2510 duel layer
-
- 1 תגובה
- 624 צפיות
-
-
הוא עולה בסדר ב Safe Mode אבל באופן רגיל נתקע על ההתחלה וכלום לא זז (אפילו הנורית של Caps Lock על ה Keyboard לא נדלקת). אחרי כמה נסיונות ו Resets הוא מצליח לעבוד כמה שעות עד שהוא שוב נתקע וקופא. יש למישהו רעיון? אגב, בדקתי כמעט הכל, מעבד, זכרון, כ. מסך, דיסקים, חוץ מלוח האם ולא גיליתי שום תקלה.
-
- 4 תגובות
- 624 צפיות
-
-
בקיצור המחשב החדש שלי יש לי אותו חודשיים עושה לי הרבה בעיות מחשב טוב וזה של 7000 שקל אז קיצר אני חושב זה מוירוסים וכל מיני אז אני בא לפרמט מכבניס את הדיסק של הוינדוס (מקורי) והוא לא קורא אותו בהפעלת המחשב הבעיה שאני כימעט בטוח שזאת היא זה עם הביוס כי שיחקתי איתו איזה יום ועכשיו כל פעם שאני מדליק את המחשב אז בהתחלה יש לי 4 דברים ורשום NO DEVICE משהו כזה אבל כשאני ניכנס כבר לוינדוס הוא קורא את הדיסק בקיצור אם אתם יודעים מה לעשות תעזרו לי בבקשה אם השאלה לא ברורה תגידו אני ינסה לתת יותר פרטים
-
- 3 תגובות
- 624 צפיות
-