עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by shay205,

טוב זה הולך ככה, לפני כשבועיים קיבלתי מסך כחול, התברר שאחד מכרטיסי הזכרון שלי התקלקל. פירמטתי, התקנתי XP מחדש ועבדתי על שני הכרטיסים שנותרו, כרטיס הקול עבד בסדר גמור. לאחר מכן קיבלתי כרטיס זכרון חדש מהחברה ולאחר שהתקנתי אותו כרטיס הקול "נעלם" מהמחשב והמחשב מסרב לזהות אותו כך שאני לא יכול להתקין אותו. מה דעתכם? :s05:

• 1 תגובה
    • 507 צפיות
  2. Started by nir2711,

שלום לכולם באת שאני משחק משחקים אחרי 10 דקות של משחק המשחק יוצא פשוט מקטין את עצמו . סוג הכרטיס 9600 gt

3. Started by neoyun,

שלום , יש לי את ה windows home editione, ונגמר לי ה30 יום , מה אני צריך לעשות? תודה רבה.

4. Started by mokisho,

ברצוני לעשות פורמט למחשב האם יש תוכנה מסוימת שמגבה את כל הדריורים של המחשב ו

• 1 תגובה
    • 600 צפיות
  5. Started by goldyoav,

שלום לכולם, לאחרונה אני נתקל בתופעה הבאה: ה- DVD's שאני צורב כ - DATA DVD לא ניתנים לקריאה ע"י אותו צורב שצרב אותם. במחשבים אחרים ניתן לקרוא אותם ללא בעיה. מה יכולה להיות הבעיה? - ניסיתי לעדכן את הקושחה וזה לא עזר. האם הוא מלוכלך? אם כן יש דרכים לנקות? תודה יואב

• 1 תגובה
    • 633 צפיות
  6. Started by Mczestaw,

היי, אז ככה, לפני איזה שבוע נפל לי המחשב, (הספקתי למזלי לגבות דברים בכונן אחר), עכשיו, הבעיה היא כמובן הודעת system boot failed, עכשיו, הבעיה היא שאני מנסה לפרמט את הכונן הקשיח ולהתקין ווינדוס...המחשב שלי לא מזהה את הכוננים הקשיחים שלי, הוא אומר שהוא לא מוצא אותם, הבעיה הזאת תמיד היתה, אבל היא לא היתה מפריעה שהווינדוס היה פועל... בכל מקרה, הכוננים שלי הם SATA ואמרו לי שהם עושים את הבעיה הזאת ושצריך לעשות שינוי ב-BIOS, אם מישהו יודע מה אפשר לעשות, אני אודה לו ממש...

7. Started by Ooga,

אהלן, יש לי טלווזיה חכמה ומחשבים אשר יושבים על אותה רשת. לא רוצה להוריד קבצים על המחשב ולהעביר בדיסק און קי לטלווזיה. האם יש דרך לעשות סטרימינג ישירות אליה? VLC בנייד מאפשר סטרימינג לטלווזיה בצורה טובה, האם יש דרך דומה במחשב?

• 1 תגובה
    • 889 צפיות
  8. Started by אוורסט,

שלום ! ברשותי מחשב פנטיום 4 בעל מערכת הפעלה XP . לאחרונה ניסיתי לפרמט את המחשב, נכנסתי אל הבאיוס שיניתי ב BOOT וכו. כאשר החלה המערכת לעלות (דיסק ההתקנה בכונן) ניתנה הודעה no emulation . בדקתי ג'מפורים (אולי משהו שם לא בסדר), החלפתי הארד דיסק אך תמיד אותה הודעה no emulation מה עליי לעשות? תודה

• 1 תגובה
    • 631 צפיות
  9. אני מחפש את הכתובת IP של הראוטרקץראתי שמחפשים ב''התחל'' ופותחים את RUN/SEARCH אבל לא מצאתי שורה בשם זה?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  10. Started by Bug2000,

i have installed windows 2000 like u can see it doesnt have hebrew support (but the big problem is that windows 2000 cant finde my writer but windows xp found him so... can u help me ? i have yamaha 4x4x16 with scsi

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  11. Started by solo53,

לאחר חיפושים ואני יודע שדובר על כך. איזה חוטים יש לחבר בפלג ה 20 או 24 פינים לצורך הפעלת הספק מחוץ למחשב ? תודה לעונים!

• 1 תגובה
    • 568 צפיות
  12. Started by coperl,

קשיח של סיגיייט, וינדוס דרש איתחול פעמיים בשבוע האחרון כדי לתקן שגיאות בדיסק, בבדיקה של הכלי של סיגייט שאר הבדיקות תקינות חוץ מלונג ושורט גנריק טסט, מה זה? והאם זה סופו של הדיסק החדש יחסית (4 חודשים). תודה מראש.

13. Started by most,

שלום התקנתי XP על מחשב. כבר בהתקנה הוא לא זיהה עכבר וגם לאחריה העכבר תקין - נבדק במחשב אחר. גם עם עכבר אחר העניין לא הסתדר. מה יכולה להיות הבעיה ??

14. Started by Yossi18,

היי, יש לי סיבים אופטיים במהירות 1000M והייתי מקבל בחיבור קווי בין 700-950 שזה מצויין כבר תקופה ארוכה שכל הבדיקות מהירות נתקעות לי על 500-550 ולא מצליחות לעבור, מאיזה סיבה זה יכול להיות ?

15. Started by Swed,

יש את החוטים שמתחברים מהכתפורים בקדימה של המארז ואני לא מצליח לחבר אותם ללוח אם של של IBM זה לוח אם דיי ישן משנת 2001 ! רשום IBM P6 לא יותר מזה ואני לא מצליח לחבר אותו לחוטים אם מישהו יכול לעזור תודה !!!!! וזה דחוףף!

• 1 תגובה
    • 618 צפיות
  16. אני מחבר גם מסך רגיל לכרטיס מסך בDVI וגם מסך LCD בDVI ל HDMI ושמתי לב כשאני משחק במסך הרגיל כששני המסכים מחוברים אז המשחקים מקרטעים לי קצת ואיך שאני מוציא תLCD זה לא מקרטע למה זה ? הכרטיס מסך שלי הוא ASUS ATI 1900XT 512MB תודה מראש!

17. Started by Cilay,

לחבר שלי יש בעיה אשמח את תעזרו ... חבר שלי רשם : "אני מתקין את הווינדואס , רואה שיש 250 גיגה , בכל מקרה כאשר הגעתי לווינדואס נשאר רק 140 גיגה .... החלטתי לפרמט וב ולא עזר . למישהו יש מושג מה הבעיה ? ואם אפשר לסדר אותה מהווינדואס או ממקום אחר ?"

• 1 תגובה
    • 538 צפיות
  18. המחשב שלי לא נדלק... אני בטוח שזה בגלל כמה כבלים שיצאו מהמקום עקב הזזת המחשב... מכיוון שאתמול בלילה הוא עבד מצויין! העניין הוא שאני לא יודע באיזה סדר להחזיר אותם וגם אם כן אני חושב שאחד מהם נשבר (כבל או עמוד ברזל בלוח אם) מדובר בפנטיום 4 ולוח אם P4VXASD2 4 הכבלים שיצאו מהמקום: POWER SW,POWER LED,RESET SW.H.D.D LED http://img407.imageshack.us/img407/4743/error002ma5.jpg החשח כי הכבל הספציפי נשבר: http://img407.imageshack.us/img407/4727/error003os9.jpg מדובר בעמודות שמימין לבטריה מעל הטבלה: http://img260.imageshack.us/img260/5259/error004iv4.jpg תמונה יותר טובה (הפלאש בדיוק על זה): http://img260.imageshack.us/img260/6299/error005ij7.jpg http://img182.imageshack.us/img182/20…

• 1 תגובה
    • 576 צפיות
  19. קודם כל, מה נשמע חברה? איך הולך? (על שתי רגליים!!! :screwy: :smile1:, לא משנה...) לא הייתי כאן דיי הרבה זמן, בערך חודש... כאילו, הייתי מחובר והסתכלתי על תר'דים וכאלו, בעיקר על לינוקס, אבל לא היה לי מה להוסיף. [נכון שכל מה שאמרתי למעלה ממש לא מעניין? נכון שאתם רוצים כבר לעזור לי עם הבעיה והשאלות? נכון?!?!?!? נכון....] בעיה: אני רוצה להתנסות עם לינוקס. כבר חודש בערך אני מתכנן הכל, החלטתי על ההפצה "לבני אדם"- UBUNTU. טוב אז, עשיתי DEFRAGMENTATION להרד דיסק, מחקתי דברים מיותרים ויש לי 60 גיגהבייט פנוי. שמעתי שכדאי שיהיה 10 GB פנוי (לא פנוי כריק, אלא UNALLOCATED) על ההרד דיסק.. גם על זה חקרתי, ויש לי PARTITION MAGIC. אני עושה RESIZE לפרטישן הראשי שלי, והיחיד, עושה שיהיה 20 G…

• 1 תגובה
    • 684 צפיות
  20. Started by יוספי,

את אותה התוכנה בידיוק התקנתי במחשב אחר והוא עולה חלק למה הווינדוס עולה לי כ"כ לאט במחשב שלי? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 875 צפיות
  21. Started by rez,

קיבלתי כרטיס מחבר בשביל לעשות RAID-5 עם 4 דיסקים. בכל אופן הביוס בכרטיס לא תקין, ולא מצאתי דרך לעדכן אותו. הכרטיס מודיע על Parent ID not found בתיחול המחשב. צריבת ביוס רגילה לא עובדת אני מקבל תקלה. אם למישהו יש פיתרון אשמח תודה

• 1 תגובה
    • 783 צפיות
  22. הלפטופ שלי (dell) הפסיק לזהות את ההארדיסק החיצוני של segate. עד לפני חודש הוא זיהה אותו בלי שום בעיה. מחשבים איחרים מזהים בקלות את ההארדיסק, והלפטופ מזהה הארדיסקים אחרים. ממש לא בא לי לקנות הרדיסק חדש רק כדי להעביר אליו הכל, אז בבקשה עזרההה הלפטופ בן שנה כמעט וההארדיסק שנתיים

• 1 תגובה
    • 577 צפיות
  23. המחשב חדש, יותקן עליו וינדוז 7 64 ביט. במחשב יהיו: SSD של סמסונג 500 גיגה ( 850 EVO ), ודיסק נוסף, שחור של ווסטרן 5 טרה. במחשב יהיו גם 16 גיגה זיכרון ראם. 1. האם יש טעם לחלק את ה- SSD לשתי מחיצות, נניח בשביל משחקים, כדי שלא יותקנו תחת פרוגרם, או שזה לא משמעותי? ( אני מתכוון גם לעשות אימג ל- C עם אקרוניס, ככה שענין המשחקים והנפח שיתפסו, יהיה רלבנטי לגיבוי ). 2. האם המחשב שלי יצטרך PAGE FILE , אם כן, איזה גודל מומלץ, והאם להקצות זאת במחיצה הראשונה של ווסטרן, או להשאיר על ה- SSD?

24. Started by boogie,

שלום לכולם!!!! יש לי לוח Msi- ms6728 (865pe neo3) עשיתי עדכון לביוס דרך האתר של MSI ואחרי שעשיתי RESET המחשב מנסה לעלות והוא לא מזהה לי את הדיסק SATA (גם לא בביוס). הבנתי שיש לוחות שצריך להתקין להם את הדריבר של ה SATA ידני כדי שהכל יפעל. מישהו יודע איפה אפשר להוריד את הדריבר או איך מסדרים את הבעיה הזאת כי המחשב שלי פשוט מת.

25. ראיתי את המכשיר הזה באיזה חנות... דרכו מנגנים מוסיקה (כנראה על ידי סטריימינג) מעניין אותי לדעת אם מישהו מכיר את המוצר ואם כן מה שמו ואיפה אפשר להשיג כזה..... תודה רבה לכל העוזרים....

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.