תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,308 דיונים בפורום זה
-
לאחרונה המחשב נתקע ל י כל כמה זמן.. בעיקר באפליקציות כבדות יחסית.. (יש לי WIN2K SP3) סדרך כלל הוא נכנס למסך כחול ורושם הודעה: MEMOURY DUMP ERROR ואחרי זה איזה קוד הקסודצימלי ארוך... מישהו יודע כיצד אפשר לפתור בעיה זו?? תודה.
-
- 1 תגובה
- 850 צפיות
-
-
אהלן. לאחרונה החלה לי בעיה עם כונני USB (הארדיסק נייד, דיסק און קי, ואפילו אייפון...). היה מותקן לי על המחשב Windows 7. כאשר חיברתי אחד מהנ"ל, ה-Windows פשוט לא זיהה אותו. בעבר הייתה לי בעיה דומה עם ה-7, מה שעשיתי אז היה להסיר את כל ההתקנים של ה-USB ולאחר הריבוט הוא זיהה. הפעם הדבר לא הלך ואפילו הקפיץ מסך כחול... בכל מקרה המחשב נהיה די איטי אז החלטתי לפרמט ולרדת ל-XP. כעת המצב גרוע יותר - כאשר אני מחבר את ה-USB, לאחר כמה שניות המחשב נתקע לגמרי (העכבר לא זז, נורות החיווי של המקלדת לא מגיבות, הלוח אם משמיע צפצופים אינסופיים). ניסיתי לחבר לחיבור USB שונה אך נאדה. אדגיש שלפי מה שאני רואה הבעיה היא ב-Storage USB מאחר והעכבר שלי מחובר גם הוא ב-USB והוא מתפקד כראוי. אני חושש שדפ…
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
לפעמים הWIN מקפיץ לי הודעה של משהו עם הזיכרון...וזה מעצבןן מישהו יכול לעזור לי ??? אני יביא תמונה בהזדמנות
-
- 1 תגובה
- 744 צפיות
-
-
אהלן. הבאתי ממחשב ישן כונן קשיח.. שהיה הראשי של אותו המחשב. עכשיו אני רוצה לפרמט אותו ( למחוק את כל מה שהיה עליו!! הכל כולל הwindows) שאחרי זה.. יהיה לי עוד קונן קשיח ריק.. זאת אומרת יותר זיכרון המצב עכשיו הוא ככה.. ה boot זה מראה לי אותו.. המחשב מזהה. - (סתם שתדעו ניסיתי להדליק תמחשב שהוא הראשי.. והwindows לא עולה..) קיצור החזרתי לכנון המקורי שלי.. ושהכל עולה כרגיל.. אני לא רואה את הכונן השני שמה(כדי שאני יעשה כפתור ימני - > אתחול ) יש לי את הדיסק המקורי של windows 7 אם אצן חושבים שהוא יהיה שימושי. אז בעצם.. איך אני מוחק אותו לגמרי ?
-
- 1 תגובה
- 777 צפיות
-
-
לפני חודש בערך קניתי מחשב חדש שמשרת אותי נאמנה עד כה. היום עזבתי את המחשב דולק לכמה שעות וכשאני חוזר אני רואה מסך כחול, אם כל הטקסט שעליו וזה, ומתחת את הבעיה : Beginnig dump of physical memory מה זה אמור להביע ?? כיצד אני מתקן את זה ?? **תוכלו לראות את המפרט שלי מימין. תודה אנשים :xyxthumbs:!! אני מאד מודאג פשוט.
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-
-
יש לי Usb מהדגם הזה http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=801480 בהתחלה העברתי אליו קבצים במהירות 12-15 מגה לשנייה בזמן האחרון זה לא עובר לי את המגה יש למישהו רעיון מה יכולה להיות הסיבה תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 702 צפיות
-
-
שיחקתי במשחק ופתאום הופיע לי מסך כחול השתמשתי במדריך והגורם הוא wdmaud.sys ולאחר שחיפשתי הבנתי שזה הכרטיס קול משהו יכול להסביר לי איך לתקן תבעיה?!!! תודה מראש לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 567 צפיות
-
-
דגם500GB ST3500320AS לפני כמה ימים התקנתי עליו וינדוס 7 64ביט הכל היה טוב ויפה עד שעשיתי ריסט אתמול והמחשב ביקש דיסק צ'ק, וזה מה שהוא מצא: http://img337.imageshack.us/img337/6784/dsc00100ea.jpg http://img707.imageshack.us/img707/2759/dsc00101qd.jpg (המחשב היה מאוד איטי והבחנתי שמשהו לא בסדר עם קצב העברת נתונים לפני כן) עכשיו מכיוון שהDSKCHK היה על /R הוא מצא קלסטרים בקבצים של הוינדוס ודפק לי אותו. seagate diagnostic tool: http://img829.imageshack.us/img829/9927/dstfail.jpg השאלה היא, מה אני עושה מפה? אפשר לתקן או לעשות משהו? (יש לי ויסטה בdual boot על דיסק אחר) או הוא תקול וחייב להחליף? (נשארו לי 3 שנים באחריות).
-
- 1 תגובה
- 804 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב נייד מסוג HP nc6120 וכשהוא נידלק הוא רושם לי non system disk or disk error חיפשתי בכול מקום שרק אפשר ומצאתי שיש איזשהו קובץ באתר הרישמי של HP שמתקן תבעיה הזות אבל הבעיחה היא שבשביל להפעיל תקובץ הזה צריך וינדוס והוינדוס לא עולה..... הא ובנוסף הבעיה הזות אומרת שבעצם הכונן דיסקים שלי לא עובד... הינה מה שהצלחתי למצוא: Fixes issue with Default Setting in F10 Setup where the following error message was generated, "Non system disk error," and the notebook would not start (boot). זהות בעצם בדיוק הבעיה שלי DVD/CDRW Drive (GCC-4243N) Firmware Update ויש שם באתר הזה של HP גם קובץ אבל כמו שאמרתי אני צריך משהו בישביל להפעיל אותו בביוס! הינה האתר http://h20000.www2.h…
-
- 1 תגובה
- 557 צפיות
-
-
בזמן האחרון (חודש חודשיים) קרה לי כמה פעמים שאני מדליק את המחשב, והוא מבזבז הרבה זמן בPOST (בסביבות הדקה) אחרי זה הוא ממשיך אבל אז כותב לי משהו בסגנון: "restart and select boot device" איכשהו אחרי שאני מבזבז קצת זמן על נסיון לתקן את זה, המחשב חוזר לעלות רגיל בלי שום בעייה, בלי שאני מבין מה בדיוק קרה. לדוגמה: היום זה קרה ונסיתי לכבות אותו, להדליק שוב, ניסיתי להיכנס להגדרות ביוס ולהחזיר אותם לדיפולט. ואחרי שהוצאתי את הכבל של ההארדיסק והדלקתי את המחשב - הוא עלה בלי עיקובים. אחרי זה החזרתי את ההרדיסק והכל עבד בסדר. העניין הוא שקשה לשחזר את הבעייה, ואני לא בדיוק זוכר מה עשיתי בפעם הקודמת (אני די בטוח שלא הוצאתי את ההרדיסק בפעם הקודמת). למישהו יש מושג מה זה יכול להיות?
-
- 1 תגובה
- 550 צפיות
-
-
טוב זה הולך ככה, לפני כשבועיים קיבלתי מסך כחול, התברר שאחד מכרטיסי הזכרון שלי התקלקל. פירמטתי, התקנתי XP מחדש ועבדתי על שני הכרטיסים שנותרו, כרטיס הקול עבד בסדר גמור. לאחר מכן קיבלתי כרטיס זכרון חדש מהחברה ולאחר שהתקנתי אותו כרטיס הקול "נעלם" מהמחשב והמחשב מסרב לזהות אותו כך שאני לא יכול להתקין אותו. מה דעתכם? :s05:
-
- 1 תגובה
- 520 צפיות
-
-
שלום לכולם באת שאני משחק משחקים אחרי 10 דקות של משחק המשחק יוצא פשוט מקטין את עצמו . סוג הכרטיס 9600 gt
-
- 1 תגובה
- 535 צפיות
-
-
שלום , יש לי את ה windows home editione, ונגמר לי ה30 יום , מה אני צריך לעשות? תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 534 צפיות
-
-
ברצוני לעשות פורמט למחשב האם יש תוכנה מסוימת שמגבה את כל הדריורים של המחשב ו
-
- 1 תגובה
- 620 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה אני נתקל בתופעה הבאה: ה- DVD's שאני צורב כ - DATA DVD לא ניתנים לקריאה ע"י אותו צורב שצרב אותם. במחשבים אחרים ניתן לקרוא אותם ללא בעיה. מה יכולה להיות הבעיה? - ניסיתי לעדכן את הקושחה וזה לא עזר. האם הוא מלוכלך? אם כן יש דרכים לנקות? תודה יואב
-
- 1 תגובה
- 644 צפיות
-
-
היי, אז ככה, לפני איזה שבוע נפל לי המחשב, (הספקתי למזלי לגבות דברים בכונן אחר), עכשיו, הבעיה היא כמובן הודעת system boot failed, עכשיו, הבעיה היא שאני מנסה לפרמט את הכונן הקשיח ולהתקין ווינדוס...המחשב שלי לא מזהה את הכוננים הקשיחים שלי, הוא אומר שהוא לא מוצא אותם, הבעיה הזאת תמיד היתה, אבל היא לא היתה מפריעה שהווינדוס היה פועל... בכל מקרה, הכוננים שלי הם SATA ואמרו לי שהם עושים את הבעיה הזאת ושצריך לעשות שינוי ב-BIOS, אם מישהו יודע מה אפשר לעשות, אני אודה לו ממש...
-
- 1 תגובה
- 679 צפיות
-
-
אהלן, יש לי טלווזיה חכמה ומחשבים אשר יושבים על אותה רשת. לא רוצה להוריד קבצים על המחשב ולהעביר בדיסק און קי לטלווזיה. האם יש דרך לעשות סטרימינג ישירות אליה? VLC בנייד מאפשר סטרימינג לטלווזיה בצורה טובה, האם יש דרך דומה במחשב?
-
- 1 תגובה
- 905 צפיות
-
-
שלום ! ברשותי מחשב פנטיום 4 בעל מערכת הפעלה XP . לאחרונה ניסיתי לפרמט את המחשב, נכנסתי אל הבאיוס שיניתי ב BOOT וכו. כאשר החלה המערכת לעלות (דיסק ההתקנה בכונן) ניתנה הודעה no emulation . בדקתי ג'מפורים (אולי משהו שם לא בסדר), החלפתי הארד דיסק אך תמיד אותה הודעה no emulation מה עליי לעשות? תודה
-
- 1 תגובה
- 640 צפיות
-
-
אני מחפש את הכתובת IP של הראוטרקץראתי שמחפשים ב''התחל'' ופותחים את RUN/SEARCH אבל לא מצאתי שורה בשם זה?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
i have installed windows 2000 like u can see it doesnt have hebrew support (but the big problem is that windows 2000 cant finde my writer but windows xp found him so... can u help me ? i have yamaha 4x4x16 with scsi
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
לאחר חיפושים ואני יודע שדובר על כך. איזה חוטים יש לחבר בפלג ה 20 או 24 פינים לצורך הפעלת הספק מחוץ למחשב ? תודה לעונים!
-
- 1 תגובה
- 583 צפיות
-
-
קשיח של סיגיייט, וינדוס דרש איתחול פעמיים בשבוע האחרון כדי לתקן שגיאות בדיסק, בבדיקה של הכלי של סיגייט שאר הבדיקות תקינות חוץ מלונג ושורט גנריק טסט, מה זה? והאם זה סופו של הדיסק החדש יחסית (4 חודשים). תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום התקנתי XP על מחשב. כבר בהתקנה הוא לא זיהה עכבר וגם לאחריה העכבר תקין - נבדק במחשב אחר. גם עם עכבר אחר העניין לא הסתדר. מה יכולה להיות הבעיה ??
-
- 1 תגובה
- 523 צפיות
-
-
היי, יש לי סיבים אופטיים במהירות 1000M והייתי מקבל בחיבור קווי בין 700-950 שזה מצויין כבר תקופה ארוכה שכל הבדיקות מהירות נתקעות לי על 500-550 ולא מצליחות לעבור, מאיזה סיבה זה יכול להיות ?
-
- 1 תגובה
- 767 צפיות
- 1 follower
-
-
יש את החוטים שמתחברים מהכתפורים בקדימה של המארז ואני לא מצליח לחבר אותם ללוח אם של של IBM זה לוח אם דיי ישן משנת 2001 ! רשום IBM P6 לא יותר מזה ואני לא מצליח לחבר אותו לחוטים אם מישהו יכול לעזור תודה !!!!! וזה דחוףף!
-
- 1 תגובה
- 632 צפיות
-