עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Shiker,

ישמע קצת טיפשי אבל הלכתי לעבודה וכשחזרתי מקש ה-SHIFT עובד למחצה אם אני לוחץ על שיפט + 1 זה ייתן סימן קריאה אבל אם אני רוצה ללחוץ על שיפט + אלט זה לא יעביר לשפה.. או למשל שיפט + ף שזה אמור לתת נקודותיים גם הוא לא ייתן.. אני עובד עצות זה ממש דפוק כל הקטע הזה בחיים לא נתקלתי בזה.. יש לך מקלדת סטנדרטית מתחברת בחיבור רגיל לא יו. אס. בי

• 4 תגובות
    • 631 צפיות
  2. יש אצלי מחשב נייד עם כרטיס מסך של nvidia מדגם gt 330m. עכשיו מדי פעם המסך ניכבה,נדלק, ואז מופיעה לי הודעה בסרגל למטה שהכרטיס הפסיק לעבוד,משהו כזה, ויש הודעת שגיאה. מישהו יודע איך אני יכול לפתור את זה? התקנתי את העידכונים הכי חדשים שמציעים באתר של nvidia, ועדיין אין פיתרון לזה.

• 0 תגובות
    • 631 צפיות
  3. טוב אז הנה הבעיה. שאני פותח את my computer אין לי שם סידי רומים בכלל. אבל שאני עושה add hardware wizard והמחשב מזהה אותם אבל לא מוכן להתקין אותם. ניסיתי לעשות repair לwindows וזה לא עזר. חשבתי אולי זה איזה ווירוס אז עשיתי סריקה בnorton ועידקנתי לפניי זה וזה גם לא עזר ואותו דבר ניסיתי בadd aware 6 וגם לא הצליח. אני כבר דיי נואש... אתם יכולים לעזור לי? הכוננים שיש לי הם 1 DVD של סוני 2 צורב DVD של NEC 2510 duel layer

• 1 תגובה
    • 631 צפיות
  4. Started by Matan D,

שאני נכנס לinternet explorer אני לא יכול לראות סרטוני וידאו בתמיכה עם ה activex control בשימוש עם wma אתרים לדוגמא : one , sport5 .. כשנאי מנסה לראות ה- explorer פשוט שולח הודעת ארור וסוגר את כל החלונות לעומת זאת אני כן מצליח לראות סרטוני וידאו דרך האתר youtube שלא עובד דרך wma גם במחשב עצמו שאני נכנס ל- wma ומסנה להפעיל שיר אז קופץ חלון send error report וזה יוצא לי מהתוכנה... מקווה שיש לכם פתרון , תודה

5. Started by GanJaval,

בקיצור המחשב החדש שלי יש לי אותו חודשיים עושה לי הרבה בעיות מחשב טוב וזה של 7000 שקל אז קיצר אני חושב זה מוירוסים וכל מיני אז אני בא לפרמט מכבניס את הדיסק של הוינדוס (מקורי) והוא לא קורא אותו בהפעלת המחשב הבעיה שאני כימעט בטוח שזאת היא זה עם הביוס כי שיחקתי איתו איזה יום ועכשיו כל פעם שאני מדליק את המחשב אז בהתחלה יש לי 4 דברים ורשום NO DEVICE משהו כזה אבל כשאני ניכנס כבר לוינדוס הוא קורא את הדיסק בקיצור אם אתם יודעים מה לעשות תעזרו לי בבקשה אם השאלה לא ברורה תגידו אני ינסה לתת יותר פרטים

• 3 תגובות
    • 631 צפיות
  6. Started by yakovb,

התקנץי תמישחק קונטר סטרייק המקורי אני בא להיכנס למשחק מופיע לי מסך כחול עם כתוביות בלבן רשום שם לעדכן משהו לא הבנתי אפשר עזרה בזה תודה..

• 4 תגובות
    • 631 צפיות
  7. Started by bsphere,

לפני יומיים קניתי מחשב והרכבתי אותו לבד. ALBATRON KM400A PRO MAINBOARD AMD ATHLON XP 2600+ BARTON KINGSTON 512MB DDR 400 MHZ המחשב עבד אתמול איזה 8 שעות בלי שום בעיה ופתאום הוא נכבה עם ציפצופים גבוה נמוך גבוה נמוך..... הדלקה מחדש של המחשב גרמה לאותם צפצופים. חיכיתי כמה דקות והמחשב נדלק, חשבתי שמדובר בחום מעבד אבל בהסתכלות בחום המעבד בביוס הוא בכלל לא היה גבוה (46 מעלות) לאחר אינסוף משחקים הגעתי למסקנה הבאה, אני יכול להדליק את המחשב, להפעיל ווינדוס, לעשות הכל, ברגע שאני עושה REBOOT המחשב מת עם אותם צפופים. אפילו אם אני נכנס לביוס ויושב ומסתכל על הטמפרטורה כמה דקות (והיא לא גבוהה, 46 זה הכי כבוה שראיתי) ברגע שאני עושה REBOOT המחשב מת. מה דפוק פה הוח או המעבד ? או שבכלל לא ע…

• 0 תגובות
    • 631 צפיות
  8. Started by asaf5689,

שלום לכולם. המחשב שלא לא קורא את הכרטיס זיכרון אפילו שהתמשתי בשני קוראים שונים. יש צליל כאילו המחשב שם לב שמשהו התחבר אבל לא מופיע ב'מחשב שלי' שום כונן נייד. יש לי ווינדוס 7 והכרטיס הוא microSD עם מתאם לSD רגיל. למישהו יש מושג מה עושים?

• 1 תגובה
    • 631 צפיות
  9. ישלי בעיה במחשב לאחר אוברקלוק הוא לא נדלק למרות שהוצאתי את הבטריה והחזרתי הוא נדלק ונכבה נדלק ונכבה ככה הוא יכול להיות שעה , ניסיתי לנתק אותו מהחשמל ולא עזר , מישהו יודע איך אני מסדר את זה? לוח אם ep45 ud3l מעבד q8400 זיכרון ראם Kingston 2gb x 2 800mhz

• 6 תגובות
    • 631 צפיות
  10. Started by jorgito,

יש לי בעיה די מוזרה במחשב... הכרטיס קול הוא הצ'יפסט הרגיל של REALTEK ה ALC888, עכשיו כשאני משחק משחקים או שומע מוזיקה דרך ITUNES או אפילו צלילי מערכת הסאונד נשמע חורק כזה... כאילו האיכות נמוכה, אבל כשאני שומע בWINAMP או MEDIA PLAYER את אותם שירים ששמתי בITUNES אז אני שומע רגיל - לדעתי זה בעיה בהגדרות כלשהם - הבעיה היא שאני לא מוצא שום בעיה בהגדרה... מישהו יודע איך לעזור?

• 1 תגובה
    • 631 צפיות
  11. מחקתי כמה תוכנות ורציתי לשחזר אותם אז עשיתי שיחזור מערכת...ואז פתאום אני פותח את המחשב הוא הכפיל לי את כל הקבצים פעמיים הנה תמונות: זה התפריט של כל התוכניות: זה התיקית System32: מה אני יכול לעשות חוץ מתיקון קבצים/פרמוט? תודה למי שיעזור.

• 1 תגובה
    • 631 צפיות
  12. קודם כל שלום חברה,הבעיה שלי היא כזאת אני משחק במשחק Counter Strike 1.6 ואני משחק על רזולוצייה של 800X600 32 BIT מכיוון שזה הכי נוח לי עכשיו יש לי בעיה שאם נגיד אני ישים רזולוצייה של 800X600 זה יעשה לי את זה 1024X768 אבל בהגדרות הוידאו זה מראה עדיין 800X600 בקיצור אני שם 800X600 זה מראה לי איכות משחק של 1024X768 ועדיין זה בוידאו מסומן כ800X600 תעזרו לי בבקשה :-\ תודה אביאל.

• 4 תגובות
    • 631 צפיות
  13. בעבר היה לי צורב cd בלב של liteon והוא צרב לי דיסקים שתמכו בעד X48 במהירות מקסימלית של 40 גם בנרו. לא היה איכפת לי כי זו מהירות טובה וחשבתי שזה בגלל המחשב הישן. אבל קניתי מחשב חדש עם צורב די.וי.די של nec 5170A שהוא בעצם optiarc ואני מגלה שיש לי רק שלוש מהיריות צריבה 8, 16, 24 לצריבת דיסקים רגילים ודיסק ממש איכותי ב-32. עדיין לא ניסיתי צריבת דיסקים די.וי.די. הצורב הורכב בחנות כ-oem בלי דיסק דרייבר מיוחד. עם זאת מצאתי עדכון קושחה באחד הת'רדים באתר - http://liggydee.cdfreaks.com/page/5170/. הקושחה שלי כרגע היא 1.11. נתוני מערכת: xp pro sp2 (חוקי) asrock conroe945G-dvi אז רציתי לדעת שני דברים : 1. האם תמיד אני אשאר עם מהירות כזו ? ובמה זה תלוי - תוכנה או קושחה. 2. איזה עדכו…

• 1 תגובה
    • 631 צפיות
  14. Started by oded6188,

יכול להיות שאחד הHD שלי נדפק? דרך הווינדוס אני מצליח לפרמט אותו, ולראות אותו אבל כשאני פותח Paratition Magic, זה כותב לי BAD, על הHD הזה, וכשאני בא לפרמט אותו דרך ה Paratition Magic אז זה כותב: BAD Argument/Parameter

• 1 תגובה
    • 631 צפיות
  15. אחרי זמן מסוים(לפעמים חצי שעה-שעה ולפעמים 10 דקות)בעיקר במשחקים אבל לפעמים סתם ככה בשולחן עבודה המתחיל מתחיל לעשות ריסטרט ואז נתקע בהתחלה של הריסטרט וכל הזמן מרסט מחדש(מתחיל תריסט ואז עוד פעם מתחיל ריסט וככה חוזר על עצמו) עד שאני מנתק לו תחשמל ניסיתי להחליף ספק כח, זיכרונות, כרטיס מסך, החלפתי שני הארדיסקים(שכנראה גם קיצרו וגרמו לבעיה), במעבדה באייבורי בדקו תמחשב הרבה פעמים ואמרו שזה עבד להם בלי בעיות, אחרי זה לקחתי תמחשב הביתה בכל פעם ואצלי זה עשה תבעיה הזאת כל פעם מחדש

• 2 תגובות
    • 631 צפיות
  16. Started by Money_Man,

שלום יש לי לוח אם של אינטל דגם GARIBALDI 850 ישנם שתי בעיות: 1. בעת עליית המחשב, לאחר שהביוס עולה הוא רושם תמיד PRESS F1 TO RESUME ורק אז נותן לווינדוס לעלות...איך מבטלים את זה? 2. כאשר המחשב נכבה, עדיין ישנם מאווררים שפועלים, נראה לי שמאווררים רגילים במארז ולא של המעבד...איך פותרים את זה? במצב של היום אני נאלץ לכבות כל פעם את הספק וזה מתיש.. תודה רבה לכל מי שעוזר!!

• 5 תגובות
    • 631 צפיות
  17. Started by Street_Fighter,

כל פעם כאשר אני מנסה לצרוב משהו מתוך המחשב, התוכנה nero לא נותנת לי לבחור את המהירות, אז בסדר זה על מהירות X2 אבל לאחר מכן שאני בכל זאת מפעיל את הצורב, עם תוכנת נרו בורנינג רום זה מפסיק אחרי שתי שניות ואומר לי : burn prosses failed at 300 kb/s וכאשר אני צורב עם התוכנה נרו אקספרס זה אומר לי:error-philips cdrw 4012p could not perform fixation אני גם רוצה להגיד שלפני חודשיים לפני שפרמטטי את המחשב הצורב עבד כרגיל ולאחר שעברתי ל-xp זה לא עובד!! אני לא יודע מה לעשות, תעזרו לי עם הבעיה שאני לא יכול לשנות את המהירות ובעיית ה-error. תודה רבה מראש - Street-Fighter

• 1 תגובה
    • 631 צפיות
  18. Started by M@or,

יש לי כרטיס און-בורד, הלוח אם הוא: Gigabyte GA-K8NF-9 אני כל הזמן - אבל כל הזמן, שומע ביפים שקטים, בהפרש של שניה. זה כמו שעון שמתקתק בביפים... כשאני משתיק את הליין אין, זה מפסיק. יש סיבה לדבר הזה בכלל והאם אפשר לבטל את זה?

• 0 תגובות
    • 631 צפיות
  19. כל מה שאני כותב באינטרנט לא משנה איפה (גוגל ,חיפוש בפורום)הוא כותב בשפה מוזרה.. לדוגמה במקום ד' הוא רושם נקודתיים אבל זה רק באינרנט .. לדוגמא עכשיו אני כותב את ההודעה בכתבן ומעתיק לאינטרנט בשביל שבוא יכתוב את זה נורמלי.. זה קרה לי אחרי שמחקתי 4 קבצים בגלל שנדבקו בווירוס כנראה שזה מזה.. מה לעשות?

• 0 תגובות
    • 631 צפיות
  20. Started by קיפוד,

היי כולם המחשב שלי עושה ריסט ללא כל הודעה בהתחלה חשבתי שזה קשור לטמפ של המחשב אבל כל הטמפ בסדר זה קורה גם משני דיסקים שאני מעלה מהם (יש לי שני דיסקים עם מערכת פעלה) מה עוד זה יכול להיות ? לא שיניתי כלום במחשב וגם לא בBIOS יש מצב שהלך הMOTHERBOARD? או הספק?

• 2 תגובות
    • 631 צפיות
  21. שלום לכולם, קבלתי בתחילת השבוע את המחשב החדש שלי שאת מפרטו ניתן לראות בצד בלחיצה על המפרט מחשב. המחשב מריץ Windows XP Pro SP2 והבעיה שיש לי היא שהמחשב לפעמים מבצע איתחול באופן פתאומי. אז ככה התקנתי את הדרייברים הכי עדכנים לרכיבי הלוח אם מתוך האתר של nVIDIA וכן גם התקנתי את הדריייברים הכי עדכנים של ATI כלומר ה catalyst 6.7 bios חדש ועדכני ללוח לא נמצא ע"י תוכנת העידכונים של ASUS אבל הצלחתי למצוא באתר שלהם גירסה עדכנית יותר אז הורדתי ועדכנתי. סריקת וירוסים לא העלתה דבר. בדיקת הזיכרונות באמצעות התוכנה Windows Memory Diagnostic של Microsoft גם לא העלתה דבר והזכרונות תקינים. כרגע טמפרטורת המעבד הינה בסביבות 42-44 +/- וטמפרטורת הלוח הינה 38 . אשמח לעזרתתכם בפיתרון הבעיה (אני…

• 6 תגובות
    • 631 צפיות
  22. Started by junkkiller,

אוקיי אז ככה הבעיה : יום שישי הרכבתי לחבר שלי את המפרט הבא ASUS Striker Extreme nForce 680i SLI 15.5% 2,070 ש"ח 1 Corsair HX Series 620W PSU 15.5% 1,015 ש"ח 1 Lian-Li Aluminum Full-Tower PC-201B Black 15.5% 1,590 ש"ח 1 Western Digital 500GB 7200Rpm 16Mb SATA II WD5000YS WD5000YS 15.5% 1,148 ש"ח 1 LG GSA-H30N Multi DVD-Recorder Black Bulk 15.5% 225 ש"ח 2 ASUS EN8800GTX GeForce 8800GTX 768MB PCIe 15.5% 3,690 ש"ח 1 Sony PlayStation 3 Offical HDMI Cable 15.5% 219 ש"ח 1 Intel Core 2 Quad Q6600 2.4GHz 8Mb BOX 15.5% 3,090 ש"ח 1 Zalman CNPS9500 LED 92MM Fan 15.5% 299 ש"ח 1 Creative SoundBlaster X-Fi X…

• 0 תגובות
    • 631 צפיות
  23. אז ככה.. כול עשר איזה עשר דקות ב "עוצמת שמיעה" הקובץ Wave מתנמך ל 0 תמונה : ועשיתי ריסט למחשב וכלום. וזה משגע כול פעם ללכת ולהגביר מחדש..

• 2 תגובות
    • 631 צפיות
  24. Started by davideliy,

שלום, ברוב המקרים אחרי שאני מכבה את המחשב ורוצה להדליק אותו שוב לאחר כמה דקות , המחשב פשוט לא מגיב! ז"א שהמחשב פועל אבל אין שום תגובה מהמסך/מקלדת/עכבר או כל דבר אחר. אך ברגע שאני מוציא את הבטריה שמאפסת את המחשב (הכסופה) ומחזיר כלאחר דקה-שתיים המחשב פועל כרגיל וגם זה לא תמיד עובד. אם מישהו יוכל לעזור

• 3 תגובות
    • 631 צפיות
  25. נתחיל מהמסכים הכחולים.. יש לי המון פשוט המון מסכים כחולים , אני כבר לא יודע אם זה הזכרונות הארד דיסקים או הכרטיס מסך.. החלטתי לעלות תקבצים מהיומיים האחרונים של המסכים הכחולים.. http://www.f2h.co.il/173970777 אם מישהו יכול לומר לי מה הבעיה אני אשמח.. עכשיו הכרטיס מסך , HD4870.. (מפתיע מישהו שיש בעיות עם ATI?) נקנה בארה''ב כלומר אין לי אחריות.. לפני 4 חודשים נשרף לי הספק כח של המחשב הקודם שלי.. ומאז הוא מתחיל לעשות בעיות.. מאז כבר החלפתי מחשב (מפורט במפרט שלי אם יש צורך) כאשר הכרטיס מסך עבר איתי למחשב החדש.. לא יודע אם זה הספק כח בעייתי או הכרטיס.. בכל אופן הוספתי עליו קירור של twin turbo.. שאכן עזר ובמשך חודשיים הכל עבד פיקס.. (פה ושם דברים ממש בקטנה) אחר כך …

• 5 תגובות
    • 631 צפיות

דיונים חדשים בפורומים