עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. קניתי את הכרטיס מסך HD2400 ואחרי שהתקנתי את הדריבר התידרות רענון של המסך היא מאוד נמוכה,יש לי מסך CRT, וזה לא שינה אם שיניתי את ההגדרות בין 60 ל100 הרץ ,זה ממש לא נעים ונוח להסתכל ככה על המסך, אז מחקתי את הדריבר ואז רואים טוב כלומר תדירות רענון תקינה אבל כמובן שזה לא חכם ונכון להיות בלי דריבר לכרטיס מסך אז הורדתי את הדריבר האחרון של הכרטיס ועוד הפעם אותה הבעיה. אין לי שום מושג מה לעשות ומה גם שאותה בעיה מופיעה על שתי ווינדוסים שונים של XP. מישהו יודע מה לעשות?... רותם.

• 2 תגובות
    • 612 צפיות
  2. יש כ.מסך אונבורד כשהרכבתי את הכרטיס החדש פשוט לא רואים כלום ניסיתי הכל בביוס

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  3. שלום רב, בשניות הראשונות לאחר שהאימיול עולה, מתקבלת הודעת השגיאה הזו ע"י פתיחת חלון חדש באקספלורר. מה הבעיה? (מצורפת תמונה). תודה מראש. [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 612 צפיות
  4. Started by kinggil,

תודה

• 2 תגובות
    • 612 צפיות
  5. Started by shainov,

שלום לכולם, לפני חודשיים רכשתי מחשב נייד של דל עם מעבד C2D וזיכרון 2GB והארדיסק של סמסונג ATA 5400,לפני כמה ימים הוא התחיל לעשות רעשים די מוזרים של תיתתוק בעת פנייה אליו או גישה לקבצים שנמצאים עליו,מה יכול לגרום לבעיה??אולי פלטה זזה?או שפשוט תקול? והאם יש תוכנה לבדיקת אורך ה"חיים" שלו ו"בריאותו"?? אודה למגיבים.

• 3 תגובות
    • 612 צפיות
  6. היי לאחר ניקוי פיזי מאבק וכאלה המחשב נדלק אבל לא מצליח להדליק את המסך !! מדובר ב פנטיום 4 לוח אם GIGABYTE GA-81HXP יש עצה ??

• 3 תגובות
    • 612 צפיות
  7. הלוח אם שלי במצב מנוחה מגיעה לאזור 45-50 מעלות. בזמן שאני מריץ משחקים(GTA:SA,FABLE וכדומה) הטמפרטורה של לוח האם מגיע ל55-60 מעלות וטמפ' המעבד מגיע ל50-58 מעלות והדבר גורם למשחקים לקפוא ואז מסך נהיה שחור, בד"כ המשחק אחרי 10-20 שניות חוזר ככה קורה בערך פעמיים ובפעם השלישי המשחק לא חוזר ואני צריך לללחוץ CTRL+ALT+DEL ולכבות את המשחק ידנית. אחרי שאני מכבה את המשחק בדרך זאת ואני נכנס לDXDIAG לתצוגה אני רואה שכל התאוצות(DIRECTDRAW,DIRECT3D,AGP TEXTURE) לא זמינות ואני צריך להפעיל את המחשב מחדש. המחשב שלי: Operating System Microsoft Windows XP Professional OS Service Pack Service Pack 2 Internet Explorer 6.0.2900.2180 DirectX 4.09.00.0904 (DirectX 9.0) Motherboard CPU Type Inte…

8. שלום כונן ב שלי המלא לגמרי לגמרי מ 50GB נשאר פחות מ 500 MB תוכנת וינדוס לבד תופסת מעל 16 GB up data מעל 10 GB win sxs מעל 5 GB האאוטלוק אצלי מעל 10 GB אני לא מתמצא ופוחד למחוק עשיתי ניוקי דיסק כולל קבצי מערכת וכו' משנה בפרומילים יש לי כונן D שיש בו עשרות GB פנויים איך אני יכול להעביר או מה ???? אשמח לעזרה דחופה 052-3786281 תודה יצחק

9. הי יש לי לוח MSI G31 F V2 1GBLAN משהוא כזה כיביתי את המחשב רגיל ולמחרת בבוקר. הבעיה כאילו עשיתי OC . לפעמים הוא נדלק ונתקע בביוס או עולה . איפסתי CMOS,ניתקתי את הבטריה וחיברתי,איפסתי ביוס רגיל,עברתי לכרטיס המשולב,עבדתי רק שהמסך ושום התקן פנימי כמו HDD CD לא מחובר. עכשיו "הנעתי" אותו ע"י פטנט שאני מחזיק את הריסט ומשחרר אותו אחרי 10 שניות. לפעמים זה עוזר ולפעמים זה לא עוזר. אצל חבר שלי היה בעיה שהUSB הקדמי עשה קצר ופשוט עכשיו אין לו יותר. זה לא בעיה בUSB הקדמי (ניתתי גם את הפלאג שמתחבר ללוח,הפכתי את הריסטרט עם הPOWER והלדי עובדים רגיל) מה שמוזר שעכשיו הוא עובד ועם אני עושה ריסט דרך הוינדוס אז זה חוזר לבעיה. זה מזכיר לי מה שקרה שמחשב מת שצריך ללחוץ כמה פעמים ריסט כדי שהיה PO…

• 4 תגובות
    • 612 צפיות
  10. Started by eyalbtk,

שלום ... קניתי את האוזניות steelseries siberia v2 ע"פ המלצות כאן בפורום ובאמת שהן מעולות .. רק שיש לי בעיה קטנה שאני לא מצליח למצוא דרך איך להשאיר את האוזניות מחוברות למחשב קבוע וכשאני רוצה אני עובר לרמקולים ובחזרה בלי צורך לנתק פיזית את הפלאג של האוזניות אתם מכירים איזה תוכנה או כל דבר אחר שמאפשר לעשות את זה ??? תודה לעוזרים אייל

• 3 תגובות
    • 612 צפיות
  11. שלומות חברים!!! מקווה שהכול טוב.... טוב אז ככה...בזמן האחרון הביצועים של הכרטיס שלי ירדו .....(redeon 9600 se) כלומר רק במישחק 1....קאונטר סטרייק 1.6 (למי שמכיר)... כלומר...ה-fps שלי היה כול הזמן על 100 יציב בלי נפילות...וביום בהיר אחד פיתאום זה 30 או 40.....ניסיתי הכול...להתקין דרייברים חדשים, תישנים... כלום... אחרי כמה ימים שאר המישחקיםפ לא ממש עובדים כמו שצריך...אני ממש לא מבין..מה קרה...בבקשה מישהו יכול לעזור אני נואש פה!!!!! :s05: תודה מראש!!

• 5 תגובות
    • 612 צפיות
  12. Started by FIRE-KID,

טוה לחבר שלי יש מידי פעם ריסטרטים אז היה לו קובץ בתקייה של הMinidump בדקתי אותו עם התוכנה windbg וגיליתי שמה שגורם לבעיה זה הקובץ ALCXSEN.SYS עשיתי חיפוש במחשב שלו על הקובץ הזה והמחשב מצא אותו בתוך התקיות של הדרייברים בתקיית ווינדוס... אבל פה נתקעתי כי לא היה שום רמז למה לאיזה דרייבר בקובץ שייך... משהו מוכן לעזור לי ב2 דברים? 1. לאיזה דרייבר הקובץ הזה שייך? 2. איך (לפעמים הבאות) אני אדע איך להמשיך ואיפה לחפש כדי לא להיתקע עוד פעם... (חוץ מגוגל יש עוד שיטות לגלות למה הקובץ שייך)?

• 5 תגובות
    • 612 צפיות
  13. Started by E-tay,

מה זה isa enable bit ? ומה זה pci ide bus master ? אני מיואש מהמהירות שהמערכת עולה לי (פעם היא עלתה הרבה יותר מהר..) ולמה שאני מאפשר pci ide bus master זה רושם לי boot feild : system halted ? יש לי Intel® Desktop Board D850MV

• 2 תגובות
    • 612 צפיות
  14. במחשב אחד (פנטיום 4A בן 6 שנים) הוא מזהה את ההארדיסק אבל בביוס אין אפשרות לבחור אותו כBOOT במחשב שני (נקנה לפני חודשיים) הביוס נותן לי לבחור אותו כBOOT אבל כשאני מעלה את המחשב הודאת שגיאה באותיות גדולות: DISK BOOT FAILURE INSERT SYSTEM AND PRESS ENTER מה לעשות כדי שאני אוכל לעשות ממנו BOOT ?

• 3 תגובות
    • 612 צפיות
  15. Started by DeadHunt,

הבעיה קצת מסובכת אני חושב. הרמקולים מחוברים והכל טוב פשוט יום אחד הפעלתי את המחשב רציתי לשמוע שירים ולא היה קול. כשאני ניכנס לנגן הוא כותב שיש בעיה ה DEVICE משהו מוזר.. איך אפשר לסדר את זה? אגב אין קול בשום דבר! תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 612 צפיות
  16. יש לי מסך lcd עכשיו כשאני שומע בווליום גבוהה ובמיוחד כשיש באסים מן הסתם יש את הרעידות האלה ואני מפחד שזה יכול לדפוק תמסך או משו למה lcd עדין והכול....יש מקום לדאגה? או שזה שאני סתם דואג על שטויות?

• 8 תגובות
    • 612 צפיות
  17. Started by דנינו,

לאחרונה שאני שומע מוזיקה ובו זמנית נכנס לאקספלורר לגלוש באתרים זה גורם לשירים להשמע מחורבש כאילו המחשב עמוס ! התקנתי את הכרטיס קול מחדש וזה לא עזר. מה צריך לעשות ?? לפרמט ?? בתודה מראש לעוזרים !

• 6 תגובות
    • 612 צפיות
  18. Started by m0sh,

טוב אז ככה יש לי את הזכרון הזה http://www.twinmos.com/dram/dram_p_twister_ddr400.htm ולוח גי'גה בייט GA-K8NF-9 עכשיו אתמול רציתי לשנות את ההגדרות של הזכרון שיהיה CL 2.0 והמקסימום מהירות תהיה 200 שככה זה היה צריך להיות ומשום מה זה לא היה... עכשיו פתאום המחשב לא עבד...המסך לא עבד...אז חשבתי שדפקתי את הביוס ועשיתי לו ריסט עם ג'אמפר... עכשיו חבר שלי אמר שזה בגלל שזכרון אחד בסטיק 1 וזכרון שני בסטיק 3 וזה צריך להיות ב1 ושניים אז שינתי ועכשיו זה עובד... רציתי לדעת אם זה DC עכשיו או לא? ורציתי לדעת איך לעשות אופטימציה מלאה בביוס בשביל שהזכרון יעבוד הכי מהר... תודה. משה EDIT: טוב עכשיו בחוברת ראיתי שבעצם DDR1 זה ערוץ A וDDR2 זה ערוץ B אז רק עכשיו זה על DC אז בקיצור אולי מישהו יכול…

• 2 תגובות
    • 612 צפיות
  19. Started by Spidy3,

ברשותי המחשב הבא: AMD DualCore Athlon 64 X2, 2100 MHz 3800+ MSI K9N Neo v1.0 2046MB RAM (1024X2) 800MHz nVidia GeForce 8600GT 256MB ספק כח 550 וואט הבעיות שיש לי במחשב הם מוזרות: - מידי פעם (משהו כמו מספר שניות עד 10 דקות) העכבר קופא לשניה-שתיים וחוזר לפעול שוב... ניסיתי עכבר אחר, אך לא השתנה דבר. כמו כן התקנתי דרייור חדש לכרטיס מסך - מה שהפחית במקצת את הבעיה. - המחשב מתכבה לי פתאום בלי קשר לפעולה שנעשית באותו רגע - גלישה/משחק/עבודה. הכיבוי מתרחש פעם בכמה שעות. ניסיתי להחליף מערכת הפעלה ל- Windows Vista אבל עדיין המחשב ממשיך להתכבות. - המחשב כאילו מתכבה אבל עדיין המאווררים ממשיכים לעבוד - לחיצה על כפתור ההפעלה מעפעילה את המחשב מחדש... כרגע אני חושד בספק הכוח ש…

• 2 תגובות
    • 612 צפיות
  20. שלום יש לי מחשב ישן שברשותי שהחל לעשות רעשים ממש חזקים. פתחתי את המארז וגיליתי שזה המאוורר של המעבד שמרעיש ניקיתי את כל האבק שבמארז ומה שיכלתי מהמאוורר אך הסוקט הישן של הפנטיום 2 מציק לי. הוא גדול ומגושם והוא שוכב על הצד כזה כמו כל סוקט של פנטיום 2 בניגוד לסוקטים החדשים ואני לא יודע איך לפתוח את המאוורר משם כדי לנקות אותו כי זה המאוורר. יש לציין שהוא לא גדול אולי 60MM משהו כזה. הוא מחובר לצלעות הקירור עם ברגים קטנים שחורים כאלו נראה לי. מי שיכול לעזור לי איך לפתחור את המאוור אני אודה לו מאוד.. בכלל איך אני מנקה טוב את המאוורר?

• 2 תגובות
    • 612 צפיות
  21. Started by tzionkr,

אהלן אנשים לאחרונה קניתי כ.רשת אלחוטי בהתקן USB חיברתי אותו למחשב אך הוא מודיע לי שהתקן זה לא מוכר למרות שהתקנתי את הדרייברים ופותח לי חלון ליד השעון המתריע על הבעייה. ניסיתי מספר דברים : 1.הסרה והתקנה של מנהל ההתקנים ( USB ROOT HUB ). 2.חיבור של DOK לבדיקה האם הבעייה ברכיב. 3.שחזור של מערכת ההפעלה למועד מוקדם יותר בו לא הייתה בעייה עם מנהל ההתקן. לצערי לא נפתרה הבעייה עזרה תתקבל בברכה

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  22. Started by ziv,

המחשב שלי לא ניכנס לי לאיי סי קיו ולעוד כמה תוכנות וזה משגע אותי עצות בבקשה דחוף

• 2 תגובות
    • 612 צפיות
  23. Started by pocket,

אני לוחץ על הכפתור לא נפתח לוחץ עוד מאה פעם לא נפתח.. פירקתי תמכסה שלו וניסיתי למשוך בכוח עם מספרים גם לא הולך

• 8 תגובות
    • 612 צפיות
  24. Started by 1337Din,

היי כולם אני חדש בקאילה! :yelclap: יש לי בעיה.... כל פעם שאני מפעיל את המחשב אז הוא כאילו מעלה תווינדוס ואחרי שהווינדוס כבר מופעל אז לפני שאני עוד מתחבר לאקוונט של המחשב זה עושה לי מסך שחור!! ואני רואה את העכבר ואין לי אפשרות לעשות כלוםםםםם בבקשה עזרה אני לא מבין בזה אני חייב עזרה!!!! אני ידפוק עליו עם פטיש כמואו> חח סמיילים חמודים תודה לעוזרים זה דחוף...

• 1 תגובה
    • 612 צפיות
  25. Started by ScreameR,

יש לי הארדיסק 61 גיגה של IBM (שהעבירו את הייצור לחברת בת) ולאחרונה הוא השמיעה כל מני רעשים כאילו של חריקות וציפצופים... עשיתי איזה טסט שיש באתר של החברת בת והיה כתוב שאין לי בעיות בהארדיסק, טוב המשכתי לעבוד רגיל. שלשום עשיתי ריסט למחשב אחרי שבוע בלי ריסט ופתאום המחשב כותב לי שחסר לי system32/kernal.dll... מאז התסבכתי עם הדיסק של הווינדוס XP שלי שכנראה הוא לא טוב (רושם לי Cannot Access the Windows XP CD ) אז פליז HELP !

• 1 תגובה
    • 612 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.