תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
חבר'ה יש לי בעיה במחשב בעיה מעצבנת... היה לי כרטיס מסך 8800 GT עכשיו הוא מחובר ל-LCD 32 של TOSHIBA עכשיו הוא היה עושה לי בעיות כל פעם היה נתקע והיה מראה לי כל מיני צבעים ורדים על המסך פתאום היה נהיה מסך לבן כחול מתחלף כזה אבל המחשב היה נתקע לא משנה מה הייתי עושה.. בכל אופן ניסיתי לנקות את הכל אבל כנראה שעשיתי משו לא בסדר ונשרף הכרטיס החליפו לי אותו אבל לא היה במלאי אז שמו לי את ה9800 שבוע זה עבד טוב ופתאום עכשיו זה קרה שוב.. מישו יודע מה הבעיה וממה היא יכולה להיגרם? ואיך פותרים אותה.. דרך אגב יש מצב שהבעיה היא בטלויזיה? תודה מראש לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 625 צפיות
-
-
שחקתי בRA3 המשחק נתקע ולאחר כ3 דק' המשחק יצא לוונדוס והשגאה הבאה הופיעה (לא של המשחק השניה של הכרטיס מסך). לא נתקלתי בשגיאות כאלה ואחרות במהלך החודש האחרון כי רק לפני כמה זמן התקנתי XP. כרטיס מסך Gforce 8800 עדכון הכי אחרון של NVIDIA. תודה רבה [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 625 צפיות
-
-
שלום לכולם.. יש לי בעיה במחשב החדש שהיא כאשר שאני מכניס דיסק כל שהוא לסידי רום ואז נכנס למחשב שלי כדי להפעיל אותו המחשב שלי פשוט נתקע ולא מגיב ושאני מנסה לסגור את החלון של המחשב שלי הוא עושה לי סיים משימה וככה אני לא מצליח להתקין שום משחק או תוכנה. תעזרו לי בבקשה. המפרט שלי בחתימה.
-
- 2 תגובות
- 625 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה במחשב. כל פעם שאני נכנס לאיזהשהוא משחק, אני מצליח לשחק רבע שעה - עשרים דקות , ואז המשחק / המחשב קורס.. בכל ההודעות שגיאה שהופיעו לי זיהיתי את זה: nv4_disp.dll אני משער שהבעיה היא בקובץ.. עכשיו אני ניסיתי כמה פעמים להחליף את הDLL שיש לי עם אחד של מחשב טוב, ועדיין יש בעיות. גם ניסיתי להתקין את הווינדווס מחדש לפחות 2-3 פעמים, ועדיין.. מישהו יודע מה קורה פה?? תודה רבה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 625 צפיות
-
-
שלום חברי ם , קניתי מדפסת HP חדשה שהיא אלחוטית , מנסה להגדיר את המדפסת דרך האפליקציה בנייד HP SMART אך מאיזו סיבה האפליקציה לא מזהה את המדפסת איך אתם יכולים לעזור ? האם מישהו מביניכם נתקל בבעיה זו ?
-
- 1 תגובה
- 625 צפיות
-
-
כונני התקליטורים שלי לפתע נעלמים מהאקספלורר ולא ניתן להגיע אליהם. הכונן עצמו נפתח ומקבל דיסק אבל לא מגיב . מה יכולה להיות הסיבה? p4 2.4 sp2 כונן hp rw וכונן ישן של קריאטיב .
-
- 3 תגובות
- 625 צפיות
-
-
שלום לכל החברים. יש לי מחשב מיני של Gigabyte שלא נדלק. בדקתי את יציאת הספק והוא מוציא את המתח הרצוי 19 וולט כך שהבעיה היא לא בספק. פתחתי את מכסה המחשב ולא ראיתי איזה רכיב שרוף. האם יש משהו שאני יכול לעשות לפני שאני שולח את המחשב לתיקון במעבדה?
-
- 0 תגובות
- 625 צפיות
-
-
שלום, בזמן האחרון המחשב מתנהג מוזר בעת האיתחול ולפעמים נתקע בעת העבודה אז החלטתי לחפש את הסיבה. מצאתי מודול אחד של זיכרון שהיה תקול ככל הנראה, הוצאתי אותו וחשבתי שבזה תם העניין... היום שמתי לב לבעיה אחרת - כאשר המחשב כבוי, ומפסק על גבי ספק כוח נמצא על O (כבוי) ניסיתי לחבר את כבל של המסך לכ. מסך ובמגע ראיתי ניצוצות כאילו יש שם מתח! הייתי מופתע מאוד...הרי המפסק על הספק אמור להיות שווה ערך לניתוק הכבל מתח מרשת החשמל. שניתקתי את הכבל מהחשמל הניצוצות נעלמו. האפ מדובר בקצר? הספק כוח הוא ENERMAX LIBERTY 400W חדש אז אני בספק שהבעיה בו...שאר הרכיבים ישנים, מלפני 4 - 5 שנים. תודה.
-
- 1 תגובה
- 625 צפיות
-
-
היה לי מסך כחול ואחרי כמה שניות ריסטארט פתחתי את הקובץ שמראה את השגיעה וזה מה שרשום לי שם Microsoft ® Windows Debugger Version 6.11.0001.404 X86 Copyright © Microsoft Corporation. All rights reserved. Loading Dump File [C:\Documents and Settings\NETANEL\My Documents\Mini051409-01.dmp] Mini Kernel Dump File: Only registers and stack trace are available Symbol search path is: SRV*c:\websymbols*http://msdl.microsoft.com/download/symbols Executable search path is: Windows XP Kernel Version 2600 (Service Pack 3) MP (2 procs) Free x86 compatible Product: WinNt, suite: TerminalServer SingleUserTS Built by: 2600.xpsp_sp3_gdr.090206-1234 Machine Name: Kernel base = 0x8…
-
- 4 תגובות
- 625 צפיות
-
-
כפי שהבנתם מהכותרת,כשאני נכנס למשחק כלשהו העבר והתצוגה זזים בקפיצות קטנות בעיה חמורה..תודה רבה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 625 צפיות
-
-
כאשר אני מדליק את המחשב בפעם הראשונה רגע לפני הכניסה לוינדוס המחשב מאתחל עצמו כך במשך פעמיים ברצף ולאחר מכן מבצע כניסה רגילה וניתן להמשיך ולעבוד עליו במשך שעות ללא בעייה -זה קורה רק בהדלקה הראשונה(יש לציין כי ביצעתי פירמוט למחשב -הבעייה לא נפתרה) משהו יכול לעזור לי כאן -בבקשה תודה
-
- 8 תגובות
- 625 צפיות
-
-
שלום. יש לי מחשב נייד , ולפעמים הוא פשוט קורס, הוא מקרטע המחשב ממשיך להיות דלוק אבל כשאני לוחץ על דברים הוא פשוט לא מגיב. מישהו יודע איך לסדר את זה ? אני לא יודע הרבה על המפרט אבל זה משהו כמו : I7 דור שני 12 ראם 256 ssd וכרטיס מסך עם ג'יגה אחת . תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 625 צפיות
-
-
יש לי כונן דיסקים במחשב (כמו כולם..) רק ששלי הוא צורב דיוידי.. והבעיה שלי די מוכרת: הרכיב (הצורב דיוידי) מחובר למחשב, אבל המחשב לא מזהה אותו, הוא מזהה רק את ההארדיסקים.. מה הבעיה? וכיצד אפשר לפותרה? *תודה רבה לכל העוזרים.
-
- 8 תגובות
- 625 צפיות
-
-
הכונן שלי בDEVICE MANAGER מסומן בסימן קריאה ! בצבע צהוב. נייסתי לעדכן אותו אבל הוא לא מוצא דריבר . RUXW 9MR8XQJK5M SCSI CdRom Device זה השם של הכונן. ניסיתי להריץ את התוכנה של מיקרוסופט, שעושה FIX לבד אבל הוא לא פותח לי אותה יש איזה בעיה עם TROUBLESHOOTING או משהו כזה. אני חייב לצרוב משהו דחוף, בבקשה תעזרו. בסטטוס הוא כותב: Windows cannot load the device driver for this hardware. The driver may be corrupted or missing. (Code 39)
-
- 1 תגובה
- 625 צפיות
-
-
יש אצלי מחשב נייד עם כרטיס מסך של nvidia מדגם gt 330m. עכשיו מדי פעם המסך ניכבה,נדלק, ואז מופיעה לי הודעה בסרגל למטה שהכרטיס הפסיק לעבוד,משהו כזה, ויש הודעת שגיאה. מישהו יודע איך אני יכול לפתור את זה? התקנתי את העידכונים הכי חדשים שמציעים באתר של nvidia, ועדיין אין פיתרון לזה.
-
- 0 תגובות
- 625 צפיות
-
-
הוספתי עוד זכרון של SAMSUNG 512MB DDR 400Mhz ובשום סלוט מלבד אחד הוא לא מזוהה - כאשר הוא אכן מזוהה המחשב נתקע בשלב עליית מערכת ההפעלה. האם הסיבה יכולה להיות שבאחד מהם יש צ'יפים רק מצד אחד של הPCB?? נ.ב הלוח אם הוא - GigaByte GA=K8NS Ultra-939
-
- 2 תגובות
- 625 צפיות
-
-
שלום, לפני כמה חודשים קניתי מתאם כזה, מתאם מאוד מאוד פשוט (עלה בסה"כ בערך 120 ש"ח), כבל אחד עם חיבור לחשמל וכבל שני שבצד אחד שלו יש IDE ובצד שני USB. אחרי שימוש במתאם עם הארד דיסק של WD חדש מהחנות הדיסק נדפק, ולדעתי זה מאוד לא סביר שהדיסק נדפק סתם ככה (זה אף פעם לא קרה לי אז מבחינה סטטיסטית זה לא יכול להיות). מישהו שקרא פוסט שלי בנושא אחר בפורום ניידים שלח לי הודעה פרטית ואמר שזה קרה לו גם, והמפיץ אמר לו שזה בטח בגלל הדיסק ולא בגלל המתאם, בקיצור אנחנו מחפשים אנשים אחרים שזה קרה להם כדי שהמפיץ יראה שזה שזה לא בגלל ההארד דיסק. אז זהו, אם למישהו זה גם קרה אז שלחו לי הודעה ונתארגן
-
- 0 תגובות
- 625 צפיות
-
-
קיבלתי היום דיסק קשיח חדש- ווסטרן דיגיטל 80 גיגה, 8 מגה מטמון. בגלל שיש לי כבר דיסק קשיח שמתי את הג'מפר לסלייב, חיברתי והמחשב עלה טוב ויפה- רק שהדיסק לא מופיע ביחד עם שאר הדיסקים הקשיחים. החלק המוזר הוא שהוא כן מופיע ברשימת מנהלי התקנים של ווינדוס (וגם של התוכנה אוורסט), ומופיע גם הדגם הספציפי. בתוכנה אוורסט הדיסק מופיע, אבל כשאני לוחץ עליו כדי לקבל עוד מידע הוא מציג חלון אפור. איך אני מוסיף את הדיסק לאחרים? (ווינדוס XP) תודה מראש. נ.ב. ניסיתי גם להורות לווינדוס לבצע עדכון לדרייבר, אבל הוא אומר שאין שום עדכון חדש. נ.ב.2 הורדתי גם את התוכנה partition magic (גרסאת הדגמה), וניסיתי ליצור שם מחיצה חדשה על הכונן- אבל מופיע הודעה שזו גרסאת הדגמה ולא קורה כלום.
-
- 1 תגובה
- 625 צפיות
-
-
שלום, הביאו לי לנסות לתקן מחשב עם מעבד AMD X2 3600+ (תושבת AM2) שלאחרונה קורס במאמץ (אפילו מאמץ מאוד מתון) כל הזמן עליו. בדקתי וראיתי שהטמפרטורות של המעבד היו מאוד גבוהות. התקנתי עליו גוף קירור Scythe Shuriken עם משחה טרמית AC MX-4 (זו ממש לא הפעם הראשונה שאני מתקין גוף קירור ככה שהמשחה נמרחה כמו שצריך) ועדיין הטמפרטורות של המעבד מרקיעות שחקים במאמץ. ב- Idle הוא נמצא באזור ה- 45-50 מעלות (בחדר ממוזג) ובמאמץ הוא מטפס בטיל ל- 80 מעלות ומעלה ובסופו של דבר קורס. אני לא מצליח לחשוב על הסבר הגיוני לתופעה, שנים שהמחשב הזה עבד עם גוף קירור מסכן של AMD ופתאום הוא מתחמם בצורה הזו. שאר החומרה במערכת: לוח אם - Gigabyte M61PM-S2 זכרון - 2GB של DDR2 667 של Kingston. כרטיס מסך - Onboard…
-
- 2 תגובות
- 625 צפיות
-
-
במסך המתחים של הביוס מופיע מתח vcore של 1.98v המתח המומלץ לפי המסך הוא בין 1.25 ל- 1.44. האם יש עם זה איזושהי בעיה? בביוס עצמו ניתן לשנות את מתח העבודה של המעבד מ-2.0v ועד 2.2. בתודה מראש... ???
-
- 1 תגובה
- 625 צפיות
-
-
שלום רב לכל חברי הפורום, המחשב לפני מספר חודשים הפסיק להדלק לי בעזרת הכפתור הראשי על הכונן מאז אני מנתק את הכבל הראשי מאחורי המחשב מחכה מס' שניות מחזיר אותו לתקע והמחשב נדלק מהכפתור הראשי על הכונן אינני יודע מה הבעיה אמרו לי לנסות בהגדרות המחשב עם המתח אולם זה לא עזר מה לדעתכם הבעיה וכיצד ניתן לפתור אותה? מצפה לתשובה, בתודה קובי
-
- 6 תגובות
- 625 צפיות
-
-
פתאום המדיה פלייר 10 לא משמיע לי קול בסרטים וקליפים שונים , הוידאו רץ רגיל.... עד עכשיו עבד תקין. נגנים אחרים עובדים בסדר ככה שזו לא בעיית חומרה. כשאני מנסה לנגן MP3 אז הוא מודיע על בעיה בכרטיס הקול....אבל הכרטיס עובד תקין ויש סאונד ותמונה בנגנים אחרים... מה זה יכול להיות?? (ניסיתי הסרה+התקנה) תודה
-
- 1 תגובה
- 625 צפיות
-
-
בעבר היה לי צורב cd בלב של liteon והוא צרב לי דיסקים שתמכו בעד X48 במהירות מקסימלית של 40 גם בנרו. לא היה איכפת לי כי זו מהירות טובה וחשבתי שזה בגלל המחשב הישן. אבל קניתי מחשב חדש עם צורב די.וי.די של nec 5170A שהוא בעצם optiarc ואני מגלה שיש לי רק שלוש מהיריות צריבה 8, 16, 24 לצריבת דיסקים רגילים ודיסק ממש איכותי ב-32. עדיין לא ניסיתי צריבת דיסקים די.וי.די. הצורב הורכב בחנות כ-oem בלי דיסק דרייבר מיוחד. עם זאת מצאתי עדכון קושחה באחד הת'רדים באתר - http://liggydee.cdfreaks.com/page/5170/. הקושחה שלי כרגע היא 1.11. נתוני מערכת: xp pro sp2 (חוקי) asrock conroe945G-dvi אז רציתי לדעת שני דברים : 1. האם תמיד אני אשאר עם מהירות כזו ? ובמה זה תלוי - תוכנה או קושחה. 2. איזה עדכו…
-
- 1 תגובה
- 625 צפיות
-
-
המאוורר האחורי לא עובד למרות ב TEMP 1 הטמפרטורה היא 46 מעלות. כאשר אני מפעיל את המחשב המאוורר האחורי עובד מספר שניות. ולאחר מכן הוא מפסיק, באיזה טמפרטורה הוא צריך לעבוד שוב. בדקתיגם בביוס system temp 48 c cpu temp 45 c
-
- 3 תגובות
- 625 צפיות
-
-
שלום. לא מזמן קניתי צורב SATA חדש LG H62N למי שמכיר. התקנתי אותו ביציאת הSATA ליד איפה שמחובר ההארד דיסק שלי שגם הוא SATA בלוח Asus k8v-se Deluxe רציתי לפרמט את המחשב, ומשום מה שנכנסתי לביוס לBoot Property כדי להגדיר למחשב להעלות דיסק מהמחשב לפני מערכת ההפעלה ומשום מה בביוס הצורב שלי לא מזוהה,ההארד דיסק שלי כן מזוהה ויש לי אפשרות לבחור אותו,בווינדוס עצמו הצורב מזוהה וגם במסך השני לאחר הפעלת המחשב אני רואה שהצורב מזוהה ומעליו ההארד דיסק, זה נראה משהו כך: RAID_OO WD-80..... RAID_01 LG-H62N.... יש למישהו איזשהו פיתרון לבעיה??! אוסיף עוד שהביוס שלי הוא מעודכן בעידכון האחרון ביותר ושטכנאי מחשבים ששאלתי אותו את השאלה אמר שצריך לשנות דבר מה בביוס ב integertent parrelar או משהו …
-
- 5 תגובות
- 625 צפיות
-