עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. לפני מספר ימים המחשב התחיל לעשות ריסטים בעת טעינת הWINDOWS, אז חשבתי זאת בעיה תוכנה ופירמטתי את המחשב... עכשיו הוא התחיל לעשות לי שוב פעם ריסטים, באמצע משחקים, וסתם גלישה באינטרנט... פתחתי את המארז ובדקתי אם כל המאווררים פועלים, והם כן... מישו יודע אולי מה הבעיה? חשוב לציין שמתי שהמחשב נדלק, הוא נדלק רגיל והכל תקין, רק אחרי ה"ריסט" הוא מתחיל בסדרה של ריסטרים אחרי המסך שהוא כותב כמה זיכרון יש, איזה HD יש וכ'ו... תודה

• 8 תגובות
    • 645 צפיות
  2. אני חייב לדעת, ואם אפשר גם הסבר תודה רבה...

• 0 תגובות
    • 645 צפיות
  3. הוצאתי את שני הכוננים שיש לי במחשב : כונן dvd וצורב ומאז המחשב לא עולה לוינדוס . אחרי שהפס המקוקו של הוינדוס מסתים לזוז מצד לצד אז המחשב מפעיל עצמו מחדש בשגיאה שהוא כותב לי רשום שאני צריך להסיר את החומרה החדשה ואת זה disable BIOS memory options such as caching or shadowing שאין לי מושג מה זה אומר ואיך עושים את זה באמת..בקיצור אני חייב את עזרתכם וכמה שיותר מהר.. אגב אני מדבר ממחשב אחר שיש לי בבית תודה מראש יגאל

• 0 תגובות
    • 645 צפיות
  4. Started by nitz12345,

יש לי בעיה שכשאני מעלה את הווינדווס והוא מגיע לקטע לפני שבוחרים משתמש להיכנס אליו אז המחשב פשוט עושה לי ריסט... נראה לי שזה המגעים בלוח אם או בכרטיס מסך או שזה בעיה באחד מהם ולא במגעים.. מישהו יכול לתת לי כיוון חשיבה? תודה רבה

• 4 תגובות
    • 645 צפיות
  5. אהלן כשאני מעלה את הווינדוס אני מקבל בהתחלה ממש קפיצות תמונה, או מריחת צבעים כזאת שלא מובנת, או כמו קלטת וידאו ישנה שקופצת... יש לציין כשאני משחק משחקים כבדים כגון באטל פילד 2 הוא עובד לי פצצה אין לי מושג מה זה אבל זה לא עובר יש פתרון לזה ? תודה וחג שמח

• 2 תגובות
    • 645 צפיות
  6. מחוברים אצלי כ5 פריטים לUSB, ורק הMP3 עושה בעיות מדובר בIaudio i7. המחשב קופא בקטע הראשוני איפה שניכסתי לBOOT. יש לי פה אפשרות לעשות POWER ON BY BUTTON, רציתי לדעת איך האפשרות הזאת עובדת, כמו כן אם אני יכול להשתמש בשלט מדיה.

• 3 תגובות
    • 645 צפיות
  7. כשאני מפעיל את המחשב אחרי 5-10 שניות עולה לי מסך שבו יש מספר שקופץ כל פעם ב- 4 (התחיל מ- 0 ) עד שהוא מגיע ל- 256 RAM , בסיום של הספירה המחשב מצפצף פעם אחת ואז קופץ למסך ריק שבו יש רק שורה אחת שבה רשום : System boot : System halted ניסיתי לנקות את הזיכרונות ואת התאים שלהם ולנקות אבק במחשב אך זה לא עוזר אפילו ניתוק מהחשמל לא עזר . מה יכולה להיות הבעיה ?

• 2 תגובות
    • 645 צפיות
  8. Started by Daglas,

שלום לכולם. לפני שלושה ימים קיבלתי מחשב חדש (ראו מפרט בחתימה), רק הפעלתי אותו והפתעתי לגלות שכבר אני צריך לפרק אותו עקב כך שהטכנאי הרכיב את כרטיס המסך בחריץ ה PCI-E הלא נכון (זה שעובד רק על 2X ולא זה שעובד על 16X). אז עכשיו, הייתי צריך לפרק את ה HD מהמגירה שלו ולהעביר אותו לתחתית המארז, בכדי שהכרטיס מסך יוכל לעלות למעלה ושיהיה לו מקום (כרטיס ארוךךךךך). ניתקתי את החיבורים שצריך, הזזתי, הברגתי, הידקתי, הכל הוחזר למקום ובנוסף(!!!) עבד כמו שצריך. אז התקנתי שני משחקים, שיחקתי, התרשמתי מהביצועים של המחשב, והכל עבד כשורה. לאחר מכן החלטתי לבדוק לאיפה המעבד שלי יכול להגיע ב OC: הורדתי HTT ל 3 וזכרונות שמתי על 133MHZ (מחלק 2/3), באס ל 205, Save To CMOS, ריסט למחשב, בוט, מסך טעינה ש…

9. אני קונה כרטיס קול פשוט למחשב.אני רק צריך להתקין אותו וזהו??,או גם לשנות משהו בביוס יש לי כרטיס קול מובנה כבר בלוח

• 3 תגובות
    • 645 צפיות
  10. Started by iamgamer,

Hello everybody, i playing max payne 3 and a few minute after the screen into a mode power saving mode.. the computer stuck and the sound like a buzzy the problem stay on a many games in borderlands gta iv and more.. but not all!! i have a gaming computer: I5 760 2.80GHZ Memory 4096MB RAM motherboard: P55A-UD3 GPU: AMD ATI 6850 HD WINDOWS 7 64BIT i tried to format my computer and the problem didnt solved.. i changed the power settings in control panel i replaced the lithium battery in my motherboard but the problem didnt solved i try to use a software for check the temperature and the memory of the video card and i see a problem please download the log to see my problem…

• 0 תגובות
    • 645 צפיות
  11. Started by joniar,

שלום מחבר את המחשב לרסיבר בHDMI וינדוס 10 סוגר את המסך או אפילו כשפתוח אחרי 10-15 דקות המוזיקה חוזרת לרמקולים של המחשב מה צריך להגדיר לו ואיפה כדי שלא יעשה את המעבר? תודה

• 0 תגובות
    • 645 צפיות
  12. Started by shronxx,

לפניי יומיים מערכת קרור המים שלי במחשב נזלה!!! טיפה אחת נפלה על הכרטיס מסך! והוא נשרף!!החלק שנשרף הוא זה שמתחבר ללוח אם וגם חלק מהתושבת שלו על הלוח נשרף...כשזה נשרף המחשב התכבה..כתוצאה משריפת הכרטיס האם היה יכול להיגרם נזק כלשהו לרכיב אחר במחשב כמו מעבד זכרונות וכו'????

13. Started by KamaL,

היי לכולם. יש לי מחשב נייד דגם HP ZT3000, לאחרונה התחילו בעיות עם מסך ה-LCD, קודם המסך מצבע בצמע אדום\וורוד מוזר, ובסוף המסך נכבה. אני עדיין יכול לראות שהמסך עובד ברקע, אך בלי אור ברקע. הבנתי שככל הנראה מדובר ב-INVERTER, אך החלפתו בחדש לא עזר. אפשרות שנייה היא שהמנורה של הLCD התקלקלה, אבל הבנתי שהחלפת המנורה לא דבר פשוט. מישהו ניסה את זה? אני כעת מחפש מעבדה או איש מקצוע שיוכל להחליף את המנורה, או מה שנקרא בשפה מקצועית CCFL. מישהו יכול לעזור? תודה

• 0 תגובות
    • 645 צפיות
  14. Started by yotam.m,

שלום לכולם מה קורה... בכל מקרה הבעיה שלי היא כזאת אולי היא תשמע לכם מוזר...והיא מוזרה גם לי אבל היא נכונה ואני לא מבין מה הולך כאן. יש לי עכבר אלחוטי אופטי של מיקרוסופט וגם מקלדת אותו סט כמובן. עכשיו פתאום לעכבר קרה משהו מוזר אני מנסה להזיז אותו על השולחן וזה לא הולך על הרצפה לא הולך על כיסוי לא הולך רק על הספה שאני יושב בה כאילו שהוא התאהב בספה. ניסיתי ללחוץ על הכפתורים של החידוש קשר או איך שלא קוראים לזה ניסיתי להוציא ולהכניס את USB לטעון את הסוללות ולהחליף אותם חשבתי אולי יכול להיות שזה זה אבל כלום. אני לא יודע אבל אולי יש דרייברים בשביל זה? אני לא יודע איפה רשום הסוג אבל לא נראה לי שרשום איפשהו הסוג. באמת בעיה מוזרה אבל קצת מציקה איך יכול להיות שעכבר עובד רק על ספה ול…

• 0 תגובות
    • 645 צפיות
  15. פעם שאלתי שאלה כזאת פה אבל לא עזרו לי אבל זה קצת שונה עכשיו... יש לי 2 זכרונות כרגע במחשב Geil DDR 400 2X256 ויש לי עוד 2 אחד מהם GEIL ואחד מהם Hynix ואני לא מצליח להתקין יותר מ2 סטיקים של זיכרון. משקורה זה ריסט לפני הכניסה לWindows. מפרט: לוח אם: Gigabyte Ga-7N400 PRO 2 מעבד:Amd Athlon Xp 2500 דיסק קשיח:120 GB wD כ.מסך: Sapphire Radeon 9500 Pro 128 Mb ויש לי ספק 400 W של חברה לא ידועה...

• 4 תגובות
    • 645 צפיות
  16. קניתי לפני מס' שבועות מחשב חדש. הוא דיי גרוע אני חייב לציין. הוא מריץ אמנם משחקים אבל כשאני משחק ברשת הוא יוצא לי בפתאומיות מהמשחק. תוכלו לראות את המפרט בצד, מה לדעתכם צריך לשדרג ?

• 3 תגובות
    • 645 צפיות
  17. Started by brum,

שלום. המחשב של העבודה שלי מתנהג קצת לאט. פתחתי וראיתי שיש ל HD חיבור בכבל 40 בלבד. במפרט של הלוח P4T כתוב שהוא תומך עד ATA 100 האם זו הסיבה שאין טעם בכבל 80 ? או אולי יש צורך ? תודה.

• 8 תגובות
    • 645 צפיות
  18. אחרי שאני משחק במשחק כבד הטמפ' דיי גבוהות וזה מפחיד לפי speedfan temp 1:48 temp 3:43 hd 1:47 לפעמים אפילו קצת יותר זה בסדר? או שזה חם מדיי? מפרט: p4 2.4B gigabyte 8SQ800 ההארד דיסק עם המד טמפ' הוא של seagate 40 ג'יגה... וכרטיס מסך radeon 9500 pro 128mb יכול להיות שגם הוא מתחמם מדיי יש עליו את המאורר הרגיל שלו וסך הכול במארז יש לי 4 מאוררים (2 מאחורה 1 למעלה ועוד אחד על הדלת של המארז..)

• 4 תגובות
    • 645 צפיות
  19. Started by d pro,

Windows Vista Ultimate Final 2007 Windows.Vista.Ultimate.32bit.(x86).Final.English.DVD.Image vista_6000.16386.061101-2205_x86en_client-Ultimate_EN_DVD ?????? כרגע אני עם ביל והיא לא יציבה

• 6 תגובות
    • 645 צפיות
  20. בטעות ניתקתי תעכבר ואז חיברתי,ושהדלקתי תמחשב היה לי הודעה מביוס והיה כתוב לי press f1 to setup ו press f2 to load defult משהוא כזה,אז עשיתי F2 ופיתאום יש בצד המחשב כמו סימן של _ שמהבהב איזה 5 שניות ואז המחשב עולה והווינדוס ניטען!! למה זה קרה?

• 0 תגובות
    • 645 צפיות
  21. קניתי לא מזמן כרטיס קול creative 24bit ומערכת רמקולים של 5.1. הבעייה היא שאני יכול לשמוע רק בזוג רמקולים כל פעם. יש מקום ל4 חיבורים של רמקולים (שכל חיבור הוא זוג רמקולים כמובן) אבל רק חיבור אחד עובד. זה אמור להיות ככה או שיש בעייה עם הכרטיס קול? ואם זה אמור להיות ככה אז אולי אני בעצם אמור לחבר את הרמקולים בדרך אחרת?

• 5 תגובות
    • 645 צפיות
  22. שלום לכולם כבר כמה ימים המחשב שלי מתנהג בצורה מוזרה ביותר. הכל התחיל מזה שהוא נכבה לגמרי כמה פעמים. מה שיותר מוזר שהיו כמה פעמים שניסיתי להדליק אותו וכאשר לחצתי על כפתור ההדלקה לא קרה כלום ואז רק כעבור איזה 10 שניות הוא נזכר להידלק כאילו יש לו איזה השהייה לא מובנת מה יכולה להיות הסיבה לכך? תודה

• 3 תגובות
    • 645 צפיות
  23. אני משתמש ב FIREFOX וב IE אין את זה WTF???? רק בדף הבית זה קורה...

24. שלומות לכם, לפני כשבועיים הייתה לי בעייה שהמחשב ביצע reset ככה פתאום לאור יום, ואז הופיעה הודעה שחסר קובץ NTLDR וכו' אחרי טיפול התברר כי הHD לא מזוהה ע"י ה BIOS... אחרי שניתקתי את החיבורים של הכונן והחזרתי אותם - הוא כן זוהה ע"י המערכת, ובסופו של יום - הכל חזר לקדמותו (אחרי כמעט התקף שעברתי). אתמול הבן-ז... עשה זאת שוב!!! שוב משחק בחיבורים סידר את הבעייה. עכשיו אני מנסה להבין מה לא בסדר. ה HD הזה הוא בערך בן 4 (WD120GB SATA) לוח האם הוא חדש (בן חצי שנה אולי) M2A-VM HDMIוAsus מעבד AMD 4800X2 יש מצב שהסוס של ה HD מת? יש לי עוד HD במחשב (HITACHI 350GB) שלא עושה בעיות...

25. Started by XMB,

טוב אז רציתי לפרמט את ההרדיסק דרך פרטישן מג'יק והוא רושם BAD , אני עושה מקש ימני פורמט ואז הוא מזהה אותו אבל כשהוא בא לבצע את הפעולה אחרי הריסט הוא רושם BAD 100% ואז עוד ריסט וזה חוזר לוינדוס ולא קורה כלום הוא עדיין רושם BAD , יש לציין שבדקתי בד סקטורים לא נמצאו כאלה ,ההר דיסק עובד מעולה מותקן עליו VISTA אולי בגלל זה? , לא מאמין בכל מקרה אשמח לעצות. תמונה: http://www.2send.us/picture.php?file=9657f6b169.JPG

• 0 תגובות
    • 645 צפיות

דיונים חדשים בפורומים