עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by R9547655G,

As You See I Have The "GA-8i945P-G-RH" Motherboard, This is Great Mobo But Only One Thing That Make me Hate This Shupid Mobo Is The GigaRaid Function, On The Mobo Itself i Have 3 IDE Jacks Right?.. So One Of Them Is Primary "Red" And The Others Are Green... So Today I Have Birthday Bla bla bla... And i Went To Buy A DVDRW Bla bla bla...Works Great, Before i had the CD-RW, As i know one ide channel work with Two IDE Drives... I Am kind of people that Copy CD's And i want to have 2 CD/DVD Drives..., So If I Want to Connect Three Drives I Need 2 Channels: Current Configuration - Boot OK 0Ide Channel: DVDRW-MASTER, HDD-SLAVE Wanted Configuration: 0Ide Channel: HDD-MASTER …

• 1 תגובה
    • 731 צפיות
  2. Started by Kevin Kizu Zubareff,

אחרי שהתקנתי לפתע נתקע על מסך התחלתי של ביוס שאומר מה מחובר למחשב, רשום להיכנס למערכת F1 לא משנה כמה אלחץ לא עובד.. המקלדת אגב כן עובדת, יש תגובה ל del, ctl, alt.. גם אחרי שהסרתי את הכרטיס מסך הבעיה לא נפתרה, האם יש פתרון למישהו?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  3. Started by e717,

שלום! יש לי DVD-ROM של LG וצורב של ASUS (קצת ישנים) בכל מקרה הצורב קורא את כל הדיסקים אבל הDVD עושה בעיות, חלק מהדיסקים הוא קורא וחלק לא. לפעמים הוא קורא דיסק כלשהו ואחרי כמה זמן הוא לא מצליח לקרוא אותו. החיבורים טובים (כי הוא קורא כמה דיסקים) וגם הדיסיקים טובים כי הצורב קורא אותו. מה אפשר לעשות? להחליף? לנקות? או אולי אפשר לתקן איכשהו... תודה!

• 1 תגובה
    • 624 צפיות
  4. Started by gif,

היי ,אני ראיתי פה מלא דרכים איך להיפתר מהמסך הכחול, עם הזכרון דפוק אז ... ואם יש זה.. אז תעשה ככה אפשר סיכום לכל הדברים שרשמתם פה?אז כל מי שיכול להגיב ,יגיב,כי יש מלאאאא שיטות(כל מיני אופציות אפשריות לתקלה ופתרונותם וכו...) תודה.

5. Started by shuky123,

הבאתי מהחנות את המחשב החדש שרכשתי לשימושי אופיס. המחשב הגיע מותקן עם ווינדוז מהחנות וכולל את המפרט הבא: מעבד AMD 2800 לוח אם ASUS M2NPV-VM 1 גיגה זכרון צורב LG דיסק של מקסטור 80 גיגה כמו שאמרתי רכשתי אותו עם מערכת הפעלה מותקן מהחנות (KSP) המחשב לא זורם מהרגע הראשון: ה-DVD נתקע החלונות לאחר עלייה מדי פעם קופאים לחיצה כפולה על כפתור ה-START תוקעת את המחשב לעיתים אני מנסה להבין מאיפה נובעת הבעיה ב-Event Viewr לא מופיעות הודעות שגיאה חשובה לי ההתקנה של החנות כי המחשב עובר למישהו שאינו מבין במחשבים ואיני רוצה לתת לו תמיכה מעבר לסיוע הראשוני

6. אני כרגע משתמש בכרטיס הקול הבנוי ALC850 של REALTEK( ) הוא בעל 8 ערוצים,בכל מקרה כשאני מפעיל שירים יש לו DELAY מסויים ושומעים כל מיני רעשים מהרמקולים (אך ורק בשמיעת שירים ובהרצת משחקים!) מה שיותר מוזר זה שהרעשים הולכים וגדלים עד שבקושי שומעים את השיר כאשר אני משתמש בגלגלת באתרים באינטרנט,אני יודע מה אתם חושבים(הבעיה היא בעכבר) אבל לא,החלפתי עכבר והבעיה עדיין נשארת,חשבתי שהבעיה היא ברמקולים וגם אותם החלפתי ונשארה הבעיה הזאת,שיחזרתי את המחשב ללפני שבוע שאז הסאונד היה עובד מעולה ועדיין יש רעשים מעצבנים כאלה מהרמקולים,מה עושים?

• 1 תגובה
    • 578 צפיות
  7. Started by nizansm,

אהלן. קניתי חלקים למחשב חדש והרכבתי אותו, אבל ישנן 2 בעיות: 1. בלחיצה על המפסק הדלקה, לפעמים המחשב נכבה לאחר שנייה, ונדלק שוב לבד, ואז נכבה, ונדלק שוב לבד, וכו'. לא קורה כל פעם. 2. אין שום פלט למסך - מסך שחור ללא אות תגובה. ניסיתי לאפס ביוס - אין שינוי. ניסיתי תצוגה מכרטיס מסך חיצוני - אין שינוי. ניסיתי להחליף ספק - אין שינוי. מעבד, זיכרון ולוח אם אין לי אחרים לנסות.. למישהו יש רעיון?

8. Started by Crash5,

בכל פעם, כאשר ה- Windows עולה, קופץ לי חלון אשף התקנת חומרה חדשה. כאשר אני נכנס למנהל ההתקנים, אני רואה שיש שני התקנים תחת הקטגוריה "התקנים אחרים" אשר מסומנים בסימן קריאה צהוב (מצורפת תמונת מסך). שני ההתקנים הם: 1) בקר אפיק SM 2) התקן גשר PCI אחר הבעיה שאני לא יודע באיזה חומרה מדובר ומה עלי לעשות על מנת להתקינה כראוי. תודה לעוזרים. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  9. Started by tomer2004,

שלום יש לי את הלוח אם הזה - ASUS P4P800-E DELUXE על הלוח יש את הכרטיס קול Realtek AC'97 והבעיה היא : שלעיתים קרובות הקול ניפסק במחשב (גם משחקים וגם ווינאמפ וגם סרטים) עדיכנתי את הדרייברים של הכרטיס קול אבל זה לא עוזר (ד"א אני משתמש ב Win Xp sp2 Build 2138 ) צריך דחוף עזרה , תודה לכל העוזרים

• 1 תגובה
    • 624 צפיות
  10. Started by the king2006,

^^^ מזה זה אומר אי חושב שזה בעיה בבורד כי כשאי שם את העכבר והמקלדת תמיד עושה לי בעיות אומר שלא מחוברות במחשב אחר הן עובדות בלי בעיות מישהו יכול לעזור לי תודהה

• 1 תגובה
    • 935 צפיות
  11. Started by snakerr,

לא יודע למה בביוס הוא מוגדר טוב אבל ב"מחשב שלי" אין לי שם את הכונן..

12. חבר שלי בטעות (ממש טעות שנעשתה בטיפשות) עשה פרטישנים חדשים על דיסק קיים !!! האם יש אפשרות לשחזר את המידע שהיה על הדיסק (בטוח שכן ) השאלה איך? פשוט בדיסק יש המון תמונות שלא ניתן לשחזר ועד כל מיני דברים אישיים (לא פורנו ) תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  13. Started by ggg123,

יש לי בעיה במחשב ואני משתגע ממנה. המסך מוגדר לכיבוי אוטומטי לאחר 15 דקות ללא שימוש (אופציית SLEEP מבוטלת בהגדרות צריכת חשמל). כל פעם שאני מנסה להעיר את המחשב לאחר כיבוי המסך, לא קורה דבר. המסך נדלק, אבל אין תצוגה. רק אחרי שאני מאלץ את המחשב למצב שינה דרך המקלדת, ומעיר את המחשב שוב, אני מקבל תצוגה במסך. מדובר במסך חדש יחסית של DELL ואני די בטוח שהבעיה לא במסך, משום שזה קרה גם במסך הקודם שלי. לאחר שהחלפתי למסך הנוכחי, הבעיה לא חזרה למשך תקופה ארוכה ורק לאחרונה שוב פעם חזרה. מה יכולה להיות הבעיה?!

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  14. Started by snufkiin91,

לצערי הרב אתמול המחשב שלי הותקף וכל הקבצים והמדיה הפכו ל "nail file" למזלי רק כונן C "המערכת" היה מחובר כל מה שהיה בפנים לא כזה משנה לי, השאלה היא אם יש אפשרות לפרמט את המחשב ולהשתמש בו? תודה לעוזרים 3>

• 1 תגובה
    • 649 צפיות
  15. Started by RonM15,

מעבד i5 4690 בכמה חודש האחרונים שמתי לב שהוא תמיד על 30%, כל פעם שאני מריץ משהו הכי קטן הוא קופץ ל100% ואז יורד ל30%. הייתי משחק OW בעבר בלי בעיות, היום אני עם לאגים שנובעים מהמעבד שתקוע על 100% קבוע. המחשב כמובן בין 7 שנים, מה יכולה להיות הבעיה? PSU? המעבד עצמו לקראת סוף חייו, לוח אם? WINDOWS? המעבד עצמו תמיד על מצב טורבו בלי מנוחה (3.7GHZ). עריכה: פרוסס system 12% קבוע

• 1 תגובה
    • 579 צפיות
  16. Started by blacklupos,

שלום, יש לי מחשב ישן, פנטיום 4. פהכנסתי דיסק אתחול של XP SP3, פרמטתי את כונן C, אבל אחרי שזה מסיים לפרמט ועושה ריסטרט הוא מגיע להתקנה של ה-XP ונתקע במסך הכחול של ההתקנה. אפשר להזיז את העכבר אבל זה לא עושה כלום במשך שעות. ניסיתי כמה פעמים מחדש את התהליך, אפילו עם דיסק התקנה אחר, אותו הדבר קורה. למישהו יש מושג מה הבעיה? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  17. Started by BommBoomOn,

אהלן! בעייה קצת מוזרה ומתישה. פירמטתי היום את המחשב לקראת התקנה מחודשת של הווינדוס. בתהליך ההתקנה מחדש לא נתקלתי בשום בעיות. כאשר הווינדוס אמור לעלות בפעם הראשונה, לאחר המסך של החלונות, קבלתי מסך שחור ורק אופציה להזיז את העכבר. ביצעתי התקנה מחדש (כולל פירמוט חוזר של כלל המחיצות) אך ללא הועיל. חזרתי על התהליך בעזרת התקנה מדיסק און קי, אך נתקלתי שוב באותה הבעייה. החלפתי דיסק התקנה, אך שוב הבעייה חזרה על עצמה. החלפתי בנוסף את הארד דיסק וביצעתי איפוס להגדרות של הביוס אבל הבעייה חוזרת על עצמה. לפני הפירמוט נכנס לי ווירוס למערכת שדימה את עצמו לקובץ dllhost.exe הווירוס לא התגלה דרך האנטי ווירוס או תוכנת רוגלה ולמעשה גרם למעבד לעבוד תמידית על 30% גם כאשר כלום לא רץ ברקע ובנוסף ל…

18. צריך בדחיפות דריבר לכרטיס קול ON-BOARD של לוח ASUS CUSI-M לווינדוס XP תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  19. Started by duk4u,

אני מנסה לפרמט מחשב פנטיום 4 .למרות שהגדרתי לו לעשות בוט מהסידי, ואני מכניס את הדיסק של הווינדוס xp אחרי שאני מדליק את המחשב הוא חוזר לחלון הדוס ששם מציין את החומרה. ויש לי רק אפשרות אחת והיא - Press F1 to Run SETUP . אז הגדרתי לו בוט מפלופי ונסיתי להתקין את הווינדוס דרך 6 בוט דיסקטים. היצלחתי לפרמט את מחיצת c וכשתחיל העתקת קבצים של הווינדוס בעמצע זה תמיד מפסיק מוציא לי הודעה שאין אפשרות ליטעון קבצי dll מסויים. למרות שהתקנתי לא פעם מאותו דיסק את מערכת ההפעלה. אני רוצה לציין דבר נוסף, שעולה חלון הדוס הראשון הוא כותב לי - CMOS Date/Time Not Set האם יש לזה משמעות? ממתין לתגובתכם בתודה מראש. הערה נוספת, שאני מנתק את המיקלדת אז הכל בסדר. שהדיסק מערכת ההפעלה בכונן ואני מדליק את…

• 1 תגובה
    • 680 צפיות
  20. Started by Or94,

לפעמים כשאני מכבה את המחשב שלי דרך הווינדוז הוא מתחיל להיכבות וכל התוכנות נסגרות ואז פתאום מופיע לי מסך כחול שכתוב בו שיש איזה שגיאה במחשב והמחשב לא מצליח להיכבות והוא יעשה ריסטרט. מה זאת הבעיה הזאת ומה ניתן לעשות כדי לפתור אותה? עשיתי גם סריקה באנטי וירוס והוא לא גילה שום וירוס. הבעיה שזה כותב לי היא משהו כזה: BAD POOL HEADER

• 1 תגובה
    • 618 צפיות
  21. טוב אז ככה... קיבלתי היום מסך חדש שהזמנתי 1900R LG עכשיו התקנתי את הדרייבר ואת התוכנה של המסך, ופתאום שמתי לב שאני לוחץ על "התחל" אין לי "הפעלה" ואני גם לא יכול לעלות את "מנהל משימות" ברגע שאני לוחץ על Ctrl+Alt+Delete הוא אומר לי "מנהל משימות הוגדר כלא זמין ע"י מנהל המערכת שלך". שתי הבעיות שהצגתי הנ"ל איך אני פותר אותם,זה פשוט מוזר! תודה רבה!!

• 1 תגובה
    • 501 צפיות
  22. הורדתי את התוכנה מהאתר הרישמי של samsung כדי לעדכן את הfirmware של הכונן שלי. גיליתי שזה הרבה יותר מסובך ממה זה אמור להיות כי הutility שהם מספקים ממש בנוי בצורה גרועה. בכול פעם שאני פותח את החלון של הקובץ קופץ לי איזה pop-up מעצבן שאני לא מבין איך להיפתר ממנו... אני יודע שקיים איזה כפתור שבעזרתו אפשר לצאת ממנו אבל פשוט לא תרחו להגדיל את החלון שלו כדי שאני אוכל לראות איפה הוא. האם יש עוד מישהו שניסה לעדכן firmware לdrive שלו ככה ונתקל בבעיה? אני רק צריך להבין אם קיימת דרך להיפתר מהpop-up הזה בעקרון... הוספתי תמונה שמראה איך זה נראה ל2 שניות לפני שהחלון קופץ לי מול העניים.

• 1 תגובה
    • 737 צפיות
  23. שלום אני מחפש טכנאי מחשבים שיעשה את הדברים הבאים: 1. יחליף לי מאוורר ל CPU. 2. יגבה את המיילים הנוכחיים 3. יפרמט את המחשב 4. יתקין מחדש ווינדוס XP SP2 5. יכניס את המיילים שהוא גיבה חזרה למחשב. יש מישהו שאתם יכולים להמליץ עליו?

• 1 תגובה
    • 529 צפיות
  24. Started by yehudaeitam,

הי, המחשב שלי בימים האחרונים עושה בעיות ולא נדלק. לקחתי מחשב אחר שהיה לי בבית חיברתי אותו במקום הקודם, כשאני מדליק אותו נראה שהוא נדלק אבל לא רואים במסך כלום (גם לא את הבוט). חשבתי שהמסך נדפק אז חיברתי אותו למחשב נייד והוא עבד. המחשב שחיברתי אמור להיות טוב אז ניסיתי כל מיני דברים ובסוף אחרי שעשיתי איפוס CMOS המסך עבד. חשבתי שהכל בסדר אז המשכתי עם עוד כמה דברים שהייתי צריך לסדר (לחבר את הדיסק קשיח מהמחשב השני וכו') ואז פתאום המסך שוב לא עובד. הפעם איפוס CMOS לא עבד... מה יכולה להיות הבעייה?! המחשב עם לוח אם של asus והמסך די חדש.. תודה רבה

• 1 תגובה
    • 813 צפיות
  25. Started by supermario,

אתמול בזמן שעבדתי עם המחשב פתאום המסך נהיה לבן, היו עליו קווים אלכסוניים כאלו, הכל ניראה מטושטש והוא נכבה הנורית של המסך הבהבה מהר בצבע ירוק.. מסך samsung 19" 997mb אחרי זה עשיתי ריסטרט למחשב , לא עזר, עדיין ראו את הקווים ולבן ומטושטש ושוב המסך נכבה לקחתי את המסך לחנות ושלחו אותו להחלפה.. עכשיו מישהו בחנות שמבין במסכים זרק איזה מילה שזה בגלל ה FLYBACK שנאי משהו כזה.. מישהו יכול להסביר לי מה זה ולמה זה קרה פתאום ככה למסך?

• 1 תגובה
    • 731 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.