עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום לכולם, יש לי מחשב ישן - פנטיום שלוש 800MHz, יש לי בעיה מוזרה (לפחות בעיני, תגידו לי מה דעתכם....) אני מצליח לראות סרטים וסרטונים ברזולוציה 1024*768, אבל כשאני מעלה את הרזולוציה לרזולוציה המקסימלית (הטבעית של מסכי ה-LCD) שהיא 1024*1280, משום מה אני לא מצליח לראות שום דבר (רואים מסך עם קווים על פני כל המסך). כשאני מוריד חזרה את הרזולוציה אני שוב מצליח לראות. מישהו נתקל בבעיה או יכול לעזור לי לפתור אותה?? אני ממש תקוע ולא בא לי לראות ברזולוציה נמוכה מקווה שתמציאו פתרון... תודה מראש לכולם.

• 0 תגובות
    • 632 צפיות
  2. אני צריכה שתסבירו לי מה מייצג כל טמפ' דוגמא למי שלא הבין : "הראשון מייצג את המעבד" (למשל) http://img207.imageshack.us/img207/4258/61688448kq7.png

• 1 תגובה
    • 632 צפיות
  3. היי מאז שהתקנתי WIN 7 הרמקולים שלי מתחילים להשמיע רעשים והסאונד לפעמים נעצר. יש לי כרטיס קול חיצוני TONEPORT KB37 של חברת LINE 6 הכרטיס קול הוא גם מקלדת שליטה עם יציאות למיקרופון וכאלה. כשהיה לי WIN XP הכל עבד בסדר מאז ההתקנה של WIN 7 הכל התחרבש. אשמח לעזרתכם, ניסיתי להתקין דרייברים שונים של הכרטיס ואותה בעיה, ניסיתי לעדכן את הדרייברים האחרים במערכת ואותה בעיה. מה אפשר לעשות?

• 0 תגובות
    • 632 צפיות
  4. Started by kokimoki,

שלום , יש ברשותי מחשב ישן עם XP וכל ההגדרות והקבצים וכ'ו. רכשתי מחשב חדש , רציתי לדעת אך אפשר להעביר את ההגדרות אחד לאחד כמו במחשב הישן שפשוט יהיה אפשר להדליק את המחשב החדש וכל ההגדרות במחשב הישן יהיו שם כולל התוכנות ? הבנתי שיש תוכנה מסויימת שמגבה את כל המחשב ומעלה אותו מחדש ? מישהו יכול לעזור בבקשה בנושא ? תודה.

5. Started by Bizzare,

לפני שבוע קניתי כרטיס מסך חדש , GeForce 6200 ,אחרי שהכרטיס הקודם שלי נדפק לחלוטין. עכשיו , התקינו לי אותו והכל,והוא פעל ממש טוב. משחקים עבדו חלק , הכל סבבה... ואז , פתאום , המחשב נתקע לי באמצע משחק ושמעתי רעש קטן כזה. חשבתי שזה לא רציני , והפעלתי את המחשב מחדש. אחרי שהפעלתי את המחשב מחשד , נכנסתי למשחק ופתאום אני רואה שהמשחק עובד ממש לאט ובתקיעות מטורפות. ניסיתי למחוק את הדרייברים הקודמים ולהתקין אותם מחדש , וגם זה לא עובד. למישהו יש עצות ?

• 8 תגובות
    • 632 צפיות
  6. Started by tnt studios,

אוקיי אז הסיפור הוא ככה: כיבתי את האייפוד כמו שאני תמיד מכבה אותו; לחיצה ארוכה על הכפתור PLAY/PAUSE אבל באמצע צפייה בסירטון. האייפוד נכבה כרגיל ואז נעלתי אותו כדי שהוא יכבה לגמרי, לפחות ככה אני חושב (תמיד כשעשיתי זאת אז גם האוזניות עשו רעש כאילו ניתקו אותן מהחשמל...) ואז כשהדלקתי אותו בחזרה אחרי בערך שעה, הוא נדלק מאוד לאט (כאילו המסך הופך לשחור אבל שחור מהLEDים לא כשהם כבויים) ויש לי את התמונה, מאוד מטושטשת ובשחור-לבן של התמונה האחרונה מהסירטון שראיתי... מאז הוא לא מגיב, שום דבר לא עוזר, אי אפשר אפילו להתחל או ל"פרמט", כלום! מה נראה לכם הבעיה? ומה הפיתרון? תודה בהקדם לכם אנשים! אוהב אתכם!

• 4 תגובות
    • 632 צפיות
  7. Started by LockOn,

היי כולם קיבלתי לפני כמה ימים מצלמה דיי ישנה- Sony hdr-hc3 ההקלטה נעשית על קסטות, כך שכדי להעביר את החומר למחשב חשבתי לחבר את המצלמה ע"י FW. יש לי על הלוח חיבור FW 6 פינים המחובר למצלמה (השקע במצלמה הוא 4 פינים). גם המצלמה וגם המחשב קולטים שהם מחוברים בFW. הבעיה מתחילה כאשר אני מנסה לנגן במחשב את הפלט מהמצלמה. אני מקבל שגיאות שלא הצלחתי למצוא עליהם מידע באינטרנט. במחשב מותקן דרייבר legacy וקודקים של LAV. מצורפות תמונות, תודה

• 0 תגובות
    • 632 צפיות
  8. שלום יש לי מחשב ישן שברשותי שהחל לעשות רעשים ממש חזקים. פתחתי את המארז וגיליתי שזה המאוורר של המעבד שמרעיש ניקיתי את כל האבק שבמארז ומה שיכלתי מהמאוורר אך הסוקט הישן של הפנטיום 2 מציק לי. הוא גדול ומגושם והוא שוכב על הצד כזה כמו כל סוקט של פנטיום 2 בניגוד לסוקטים החדשים ואני לא יודע איך לפתוח את המאוורר משם כדי לנקות אותו כי זה המאוורר. יש לציין שהוא לא גדול אולי 60MM משהו כזה. הוא מחובר לצלעות הקירור עם ברגים קטנים שחורים כאלו נראה לי. מי שיכול לעזור לי איך לפתחור את המאוור אני אודה לו מאוד.. בכלל איך אני מנקה טוב את המאוורר?

• 2 תגובות
    • 632 צפיות
  9. Started by alon311,

מתי שאני עובד ב WINDOWS הכרטיס לא ייציב מופיע מסך כחול והמחשב עושה ריסט לעצמו זה יכול לקרות אחרי שעה שעתיים או 10 שעות שלא לדבר על משחקים שהוא ניתקע עוד בתפרית או אחר דקה בתוך המשחק

• 9 תגובות
    • 632 צפיות
  10. Started by tronado,

בן דוד שלי ניתק את הכבל של הספק לפני שמהחשב היה מכובה ועכשדיו המסך מציג על הגדרות הכי נמוכות ואי אפשר לשנות אותם

• 1 תגובה
    • 632 צפיות
  11. Started by MagnuM_47,

שלום יש לי בעיה יש לי קובץ במחשב שלא נמחק, ושאני מנסה למחוק אותו הוא מראה לי את הEROR הזה: http://img158.imagevenue.com/img.php?image=52497_prob_123_417lo.JPG מקווה שתצליחו לעזור לי!!

• 2 תגובות
    • 632 צפיות
  12. Started by soulfly81,

שלום לכולם !!! יש לי בעיה אני חושב די מוכרת. קניתי מחשב חדש(בשעה טובה) , התקנתי את המשחק CRYSIS ועבדתי ברזולוציה הכי גבוהה 1680X1050 והמשחק פשוט עף. היום משום מה הוא לא זז כמו בהתחלה . המחשב בנוי מ: 1. C2Q 9300 2. 2GB זיכרון 3. PX8800GT LEADTEK ZALMAN 4.לוח ASUS P5ND 650I . אשמח לעזרה בנושא , כיצד ניתן להחזיר את המחשב לכח שהיה לו בהתחלה.

• 6 תגובות
    • 632 צפיות
  13. Started by 1337Din,

היי כולם אני חדש בקאילה! :yelclap: יש לי בעיה.... כל פעם שאני מפעיל את המחשב אז הוא כאילו מעלה תווינדוס ואחרי שהווינדוס כבר מופעל אז לפני שאני עוד מתחבר לאקוונט של המחשב זה עושה לי מסך שחור!! ואני רואה את העכבר ואין לי אפשרות לעשות כלוםםםםם בבקשה עזרה אני לא מבין בזה אני חייב עזרה!!!! אני ידפוק עליו עם פטיש כמואו> חח סמיילים חמודים תודה לעוזרים זה דחוף...

• 1 תגובה
    • 632 צפיות
  14. Started by superblader,

שלום לכולם! התקנתי את הדרייבר החדש של ATI ה catalyst 7.5 על windows xp (כרטיס מסך X1800XT) ומאז הריסט אחרי ההתקנה המחשב עולה (רואים את הסמל של חלונות וכו'..) ושמגיע לשלב שהוא צריך להעלות את החלונות ממש המסך נכבה ונשאר ככה ניסיתי במערכת אחרת הכרטיס בסדר גמור, וניסיתי על המערכת שלי כרטיס אחר ושוב פועל.. רק עם ה1800 המחשב לא עולה הסרתי את הדרייברים ועדיין לא עזר למישהו יש רעיון או דרך לתקן את זה ? אני חושש שאאלץ להתקין מערכת הפעלה חדשה תודה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 632 צפיות
  15. Started by Eli100,

שלום, יש לי בדיסק קשיח החיצוני שלי WD PASSPORT 250GB 2.5" יש לי בוא מלא דברים והכל עבד תמיד הייתי מנתק אותו שהייתי מסיים ועכשיו שהלכתי לבסיס שכחתי אותו מחובר אז הוא היה מחובר שבועיים ועכשיו שבאתי להכינס אליו זה פתוח לי הודעה קטנה "הדיסק בכונן I איננו מאותחל, האם ברצונך לאתחל אותו עכשיו?" איך זה קרה פתאום? יש לי שם הרבה דברים חשובים שאני צריך... יש סיכוי להציל אותו?? תודה

• 1 תגובה
    • 632 צפיות
  16. Started by orese,

שלום לכולם, קניתי את המקלדת המכאנית הראשונה שלי לפני כמה ימים k60 pro וקרה לי פעמיים שהיא עשתה לי דאבל טאפינג. זה דבר שקורה מידי פעם במקלדות מהסוג הזה או שעלי לפנות לחנות ?

17. אהלן, חברים נתקלתי היום בבעיה נורא מוזרה במקלדת שלי. ישבתי מול המחשב, ובשלב מסוים זזתי ממנו לכמה דק', אבל ברגע שחזרתי שמתי לב ש S , W, X וסביר להניח שעוד כמה מקשים שעוד לא שמתי אליהם פשוט לא עובדים. באופן טבעי הנחתי שאולי הבעיה מקורה במקלדת עצמה, אז דבר ראשון חיברתי איזו מקלדת אחרת שפשוט יושבת בבית. שמתי לב שאותם כפתורים שלא עבדו בראשונה עובדים במקלת השנייה, אבל במקלדת השנייה, כפתורים אחרים, שכן עובדים בראשונה התגלו כלא עובדים. גיגול מהיר לצערי לא הביא לי תוצאות שהצליחו לעזור לי, ואני נמצא בשיבוש נורא מתסכל, אם מישהו יוכל לגלות לי ממה דבר כזה נובע ואיך אפשר לטפל בזה, אני אודה לו מאוד. נתנאל.

• 3 תגובות
    • 632 צפיות
  18. שלום חבר'ה, מעניין אותי לדעת אם אני מחבר מפצל של 4 USB 2.0 למחשב ישן שיש בו 1.1 אז מה קורה? זה יכול להרוס משהו או שפשוט זה לא יפעל? ואיך בודקים אם יש לי USB 2.0 או 1.1? יש לי במחשב הישן לוח אם MSI 865PE Neo2-S . תודה.[br]פורסם בתאריך: 15.02.2008 בשעה 16:06:47 נו בבקשה תענו לי זה חשוב לי אני חייב מהר תשובה

• 2 תגובות
    • 632 צפיות
  19. אתמול התקנתי רשת אלחוטית חדשה בבית עכשיו השארתי את המחשב פתוח בלילה..ושקמתי היה לי מסך כחול והיה רשום בו שחומרה חדשה הותקנה וזה ויש בעיה וצריך לעשות ריסט עשיתי..וכל כמה שעות זה קורה עוד פעןם... ושהמחשב נפתח ואז רשום "ברוך הבא" מופיע לי משהו עם לעדכן את הוינדוס כי עוד 3 ימים זה יופיע שוב ההודעה ... הוינדוס שלי הוא XP PRO והוא מקורי יש לי את הדיסק ההתקנה... אחרי זה זה נותן לי לבחור או כן או לא...אני בוחר כן... זה מביא אותי לחלון: כדי לסייע בהקטנת התופעה של תוכנות פיראטיות נא בצע הפעלה של עותק WINDOWS שברשותך כעת. הפעךה באינטרנט היא קלה ומהירה. אינך חייב לספק מידע אישי או פרטים אישיים לגביך . האן ברצונך להפעיל כעת את WINDOWS? - כן, ברצוני לבצע הפעלה של WINDOWS באינטנרט כעת. …

20. Started by Atlon-Xp,

שחקתי בRA3 המשחק נתקע ולאחר כ3 דק' המשחק יצא לוונדוס והשגאה הבאה הופיעה (לא של המשחק השניה של הכרטיס מסך). לא נתקלתי בשגיאות כאלה ואחרות במהלך החודש האחרון כי רק לפני כמה זמן התקנתי XP. כרטיס מסך Gforce 8800 עדכון הכי אחרון של NVIDIA. תודה רבה [attachment deleted by admin]

21. Started by needahelp,

שלום חברי ם , קניתי מדפסת HP חדשה שהיא אלחוטית , מנסה להגדיר את המדפסת דרך האפליקציה בנייד HP SMART אך מאיזו סיבה האפליקציה לא מזהה את המדפסת איך אתם יכולים לעזור ? האם מישהו מביניכם נתקל בבעיה זו ?

22. Started by macosx,

שלום רציתי לדעת אם אפשר להשתנש במחשב הישן כדי לחזק את המחשב החדש תודה

• 1 תגובה
    • 631 צפיות
  23. Started by parlux,

היה לי מסך כחול ואחרי כמה שניות ריסטארט פתחתי את הקובץ שמראה את השגיעה וזה מה שרשום לי שם Microsoft ® Windows Debugger Version 6.11.0001.404 X86 Copyright © Microsoft Corporation. All rights reserved. Loading Dump File [C:\Documents and Settings\NETANEL\My Documents\Mini051409-01.dmp] Mini Kernel Dump File: Only registers and stack trace are available Symbol search path is: SRV*c:\websymbols*http://msdl.microsoft.com/download/symbols Executable search path is: Windows XP Kernel Version 2600 (Service Pack 3) MP (2 procs) Free x86 compatible Product: WinNt, suite: TerminalServer SingleUserTS Built by: 2600.xpsp_sp3_gdr.090206-1234 Machine Name: Kernel base = 0x8…

• 4 תגובות
    • 631 צפיות
  24. שלום לכולם יש ברשותי לוח חדש של אינטל DG33BU. ויש לי בעיה קטנה בחיבור הפנל הקדמי של האודיו (מיקרופון, ורמקולים) בחוברת של הלוח מופיע התרשים הבא : אך על החיבורים של המארז רשום דברים אחרים לגמרי כגון : OUT_R, OUT_L , MIC IN יש למישהו מושג כיצד מחברים אותם ? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 631 צפיות
  25. Started by mikibo,

שלום רב המחשב נדלק - מאוורר של מעבד וספק עובדים וזהו אין ציפצוף אין ביוס כלום. החלפתי ספק ,ניתקתי את כול DVD HD כלום הוצאתי את הזיכרון המחשב צפפצץ. האם לוח האם הלך?כיצד ניתן לבדוק זאת? תודה מיקי

• 1 תגובה
    • 631 צפיות

דיונים חדשים בפורומים