תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
שאני לוחץ על צד שמאל ועל למעלה ביחד זה משמיע לי מין רעש כזה ושאני משחק בפיפא ולוחץ על שתיהם בו זמנית זה נתקע כזה ומשמיערעש ולא זז כמו שאני לוחץ . זה ניהיה לי פתאום וזה רק שאני לוחץ על צד שמאל ועל עוד כפתור . מה לעשות?
-
- 1 תגובה
- 626 צפיות
-
-
שלום, ברוב המקרים אחרי שאני מכבה את המחשב ורוצה להדליק אותו שוב לאחר כמה דקות , המחשב פשוט לא מגיב! ז"א שהמחשב פועל אבל אין שום תגובה מהמסך/מקלדת/עכבר או כל דבר אחר. אך ברגע שאני מוציא את הבטריה שמאפסת את המחשב (הכסופה) ומחזיר כלאחר דקה-שתיים המחשב פועל כרגיל וגם זה לא תמיד עובד. אם מישהו יוכל לעזור
-
- 3 תגובות
- 626 צפיות
-
-
ה- LG FLATRON 17 שלי כבר בין 5 שנים , ובתקופה האחרונה המסך התחיל לקפוץ כול כמה דקות ל 5 עד 10 שניות. זה נראה כאילוהמסך מתקרב אליך ואז ישר מתרחק במהירות רצוף במשך 10 שניות. :s05: ובדקתי שזה לא הקצב הריענון (HZ) כי הוא על הכי גבוה.
-
- 4 תגובות
- 626 צפיות
-
-
שלום! המסך הכחול חזר לי למחשב יש לציין שבתיקייה Minidump אין קבצים והיא ריקה לחלוטין עכשיו ביחד עם חבר של אחותי שהוא טכנאי מחשבים החלפתי תדרייברים לדרייברים חדשים בנוסף אני בעצמי עשיתי בדיקה לזיכרון באמצעות התוכנה Memtest86_4.0a והזיכרון יצא כתקין עשיתי סריקות באמצעות האנטי וירוס שלי ועוד אחד שהורדתי בשם Malwarebytes Anti-Malware והוא הסיר כמה דברים זדוניים ווירוסים אך המסכים הכחולים עדיין נשארים עשיתי chkdsk עשיתי תיקון שגיאות באמצעות כלים לכל הכוננים והתיקיות אבל זה לא עוזר יש למישהוא מושג מה הבעיה ומאיפה להתחיל?
-
- 1 תגובה
- 626 צפיות
-
-
אני קניתי מחשב חדש לא מזמן (אתמול) וניסיתי להתקין את המערכת הפעלה שלי... כאשר ניסיתי המערכת הפעל הודיעה לי שאין הארד דיסק מותקן על המחשב, הרצתי אףדיסק ותוכנות דומות (כגון פרטישן מג'יק) בתקווה ליצור פרטישן ושהמחשב אכן ימצא הארד דיסק. בקיצור הסתבכתי עם העניין עד שמצאתי בין המסמכים של המחשב דף אשר מודיע על הבעייה.. ונותן הוראות להתקנת ההארד דיסק בכך שהמערכת תצזהה אותו (זהו שלב מסויים שאנו צריכים להתקין בכדי שהמחשב יזהה את ההאד דיסק) בקיצור ולעניין צורף למחשב דיסקט ששם יש את קבצי ההתקנה, הדיסקט הוא לא בוטאבל ואין לו BAT או EXE אשר נותן את האפשרות להתקין דרך הדוס כרגיל.. השאלה שלי היא אם מישהו התנסה בכך והתקין את ההארד דיסק שלו (לכל מערכת הפעלה יש תיקייה מיוחדת להתקנה) שיוכל ל…
-
- 2 תגובות
- 626 צפיות
-
-
שלום , יש ברשותי מחשב ישן עם XP וכל ההגדרות והקבצים וכ'ו. רכשתי מחשב חדש , רציתי לדעת אך אפשר להעביר את ההגדרות אחד לאחד כמו במחשב הישן שפשוט יהיה אפשר להדליק את המחשב החדש וכל ההגדרות במחשב הישן יהיו שם כולל התוכנות ? הבנתי שיש תוכנה מסויימת שמגבה את כל המחשב ומעלה אותו מחדש ? מישהו יכול לעזור בבקשה בנושא ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 626 צפיות
-
-
מחשב נייד קצת ישן 600 MGH CELERON כל הקבצים החלו להשתגע יקונים מתחלפים! הוא התחיל לייצר מלא תיקיות עם הסימן הזה $$$$$ ניסיתי לסרוק וירוסים וכו' לא הלך לנקות עם AD-AWARE לא הלך מה עוד אני יכול לנסות?
-
- 0 תגובות
- 626 צפיות
-
-
והאם לחבר את שניהם או רק את אחד מהם ?
-
- 2 תגובות
- 626 צפיות
-
-
אם אפשר לרשום גם לאיזה כרטיסי מסך הוא טוב וכל זה אשמח... לינקים לקניות יתקבלו בברכה... תודה ויום נעים, אבי.
-
- 1 תגובה
- 626 צפיות
-
-
יש לי דיסק קשיח חיצוני שמזוהה במחשבים אחרים, רק אצלי לא. נכנסתי ל-disk managment וראיתי שהוא מופיע שם, רק הווינדוס לא מצמיד לו אות. הצמדתי וזה עבד. אחרי שלא השתמשתי בדיסק כמה ימים וחיברתי אותו שוב, אותה תקלה. הקטע היותר מעצבן, שאני לא יכול להוסיף כוננים וירטואלים, כי התוכנה לא מקבלת אות ולעומת הדיסק, אני לא יכול להצמיד אות ידנית... יש למישהו רעיון?
-
- 0 תגובות
- 626 צפיות
-
-
היי חברים אני בדרך כלל לא מכבה את המחשב. הוא נכנס למוד של סליפ אחרי כמה זמן שאני לא משתמש בו בדרך כלל שאני חוזר אני לוחץ על הכפתור התחלה והוא מתעורר ומגיע לאיפה שהייתי פעם אחרונה בזמן האחרון כשאני לוחץ המחשב לא חוזר למסך פשוט נדלק לכמה שניות מדליק אורות והכול אבל לא חוזר לעצמו כדי להתחיל להשתמש במחשב אני צריך לכבות לגמרי מהכפתור ורק אז להדליק מחדש והוא חוזר להיות רגיל ניסיתי למצוא אולי איזה משהו באינטרנט אבל לצערי ללא הצלחה אשמח לעזרה
-
- 1 תגובה
- 626 צפיות
-
-
מחשב שלי הביא לי מחשב שלו לתיקון.. יש לו לוח p4r800-vm עכשיו אני מחבר תמחשב והמסך לא נדלק.. ויש שם כרטיס מסך משולב.. מישהו יודע אם יש איזה ג'אמפר שצריך לבדוק או משהו?
-
- 4 תגובות
- 626 צפיות
-
-
אני מנסה לצרוב אצל חבר על מדיות של PRECISA במהירות X4 וכשהצורב מנסה לעשות את הLEAD IN הוא מפסיק ואומר לי את השגיאה. זה קורה גם ב NERO 6303 וגם ב MEDIA CREATOR 7 כמו שאמרתי הצורב הוא Asus DRW-0402P צורב דיוידי (R-) שמסוגל לצרוב במהירות X4.
-
- 2 תגובות
- 626 צפיות
-
-
נשרף לי לוח אם וקניתי חדש והתקינו לי אותו. באתי הביתה עם המחשב ורציתי להתקין את הוינדוס אבל אז אני מקבל שגיאה עם מסך כחול שאומרת שיש לי בעיה ואני צריך לבדוק אם הכנסתי חומרה חדשה למחשב או שחומרה אחרת פגועה ואני לא יודע מה לעשות.אני מאתמול על המחשב. אני חושב שאולי זה ההרד דיסק.אז אם יש למישהו הצעה אחרת אז בבקשה שיגיד לי או אם יש למישהו תוכנת בדיקת הארד דיסק לדוס שאומרת אם יש בעיה. תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 626 צפיות
-
-
טוב אז רציתי לפרמט את ההרדיסק דרך פרטישן מג'יק והוא רושם BAD , אני עושה מקש ימני פורמט ואז הוא מזהה אותו אבל כשהוא בא לבצע את הפעולה אחרי הריסט הוא רושם BAD 100% ואז עוד ריסט וזה חוזר לוינדוס ולא קורה כלום הוא עדיין רושם BAD , יש לציין שבדקתי בד סקטורים לא נמצאו כאלה ,ההר דיסק עובד מעולה מותקן עליו VISTA אולי בגלל זה? , לא מאמין בכל מקרה אשמח לעצות. תמונה: http://www.2send.us/picture.php?file=9657f6b169.JPG
-
- 0 תגובות
- 626 צפיות
-
-
יש לי את הכונן Samsung SH-S182D X18 Bulk וכל פעם שאני מתקין ממנו משחק או מעתיק משהוא מדיססק והדיסק קצת סרוט ולפעמיים אפילו הכלל זה מגיע לאיזשהוא קטע ומאתחל את המחשב . בדקתי במחשב השני שלי אם אתם הדיסקים ושם זה עובד מצוין ומה שלא עובד כותב "נסה שנית" אז אצלי החלפתי בין הכוננים ואין את הבעיה . אבל אני רוצה לתקן את הכונן Samsung SH-S182D X18 Bulk מה אני עושה. ד.א עכשיו חזרתי לכונן Samsung SH-S182D X18 Bulk כי במחשב השני ההורי צרכים את השני.
-
- 2 תגובות
- 626 צפיות
-
-
שלום קניתי בקרביץ' לאחרונה 2 אזניות אם מיקרופונים (ב-30 שקל כל אחד.. ) עכשיו פתחתי אחד וניסתי לשים אותו במחשב שלי היה אודיו, אבל לא שמעו שדיברתי (בדקתי אם WMA את האודיו ואת השמיעה עם Sound recorder ) בדקתי על המחשב השני והצלחתי גם לדבר וגם לשמוע עכשיו מה הבעיה במחשב שלי? ניסתי הכל... המפרט בצד... וכל פעם שאני מחבר את המיקרופון קופץ התוכנה של gigabyte תודה רבה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 626 צפיות
-
-
היי כולם אני חדש בקאילה! :yelclap: יש לי בעיה.... כל פעם שאני מפעיל את המחשב אז הוא כאילו מעלה תווינדוס ואחרי שהווינדוס כבר מופעל אז לפני שאני עוד מתחבר לאקוונט של המחשב זה עושה לי מסך שחור!! ואני רואה את העכבר ואין לי אפשרות לעשות כלוםםםםם בבקשה עזרה אני לא מבין בזה אני חייב עזרה!!!! אני ידפוק עליו עם פטיש כמואו> חח סמיילים חמודים תודה לעוזרים זה דחוף...
-
- 1 תגובה
- 626 צפיות
-
-
שלום לכולם! התקנתי את הדרייבר החדש של ATI ה catalyst 7.5 על windows xp (כרטיס מסך X1800XT) ומאז הריסט אחרי ההתקנה המחשב עולה (רואים את הסמל של חלונות וכו'..) ושמגיע לשלב שהוא צריך להעלות את החלונות ממש המסך נכבה ונשאר ככה ניסיתי במערכת אחרת הכרטיס בסדר גמור, וניסיתי על המערכת שלי כרטיס אחר ושוב פועל.. רק עם ה1800 המחשב לא עולה הסרתי את הדרייברים ועדיין לא עזר למישהו יש רעיון או דרך לתקן את זה ? אני חושש שאאלץ להתקין מערכת הפעלה חדשה תודה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 626 צפיות
-
-
שלום, יש לי בדיסק קשיח החיצוני שלי WD PASSPORT 250GB 2.5" יש לי בוא מלא דברים והכל עבד תמיד הייתי מנתק אותו שהייתי מסיים ועכשיו שהלכתי לבסיס שכחתי אותו מחובר אז הוא היה מחובר שבועיים ועכשיו שבאתי להכינס אליו זה פתוח לי הודעה קטנה "הדיסק בכונן I איננו מאותחל, האם ברצונך לאתחל אותו עכשיו?" איך זה קרה פתאום? יש לי שם הרבה דברים חשובים שאני צריך... יש סיכוי להציל אותו?? תודה
-
- 1 תגובה
- 626 צפיות
-
-
אז ככה יש לי בעיה אבל זה התחיל מאז ששיפרתי את המחשב שמתי לו מלא דברים טובים ועשיתי פרמטים והכל כלום לא עוזר.. עכשיו הבעיה זה רק במישחקי רשת =\ הכל ניתקע ואז אני מקבל הכל מרוח ומגעיל ואי אפשר לשחק אמרו לי אולי זה בעיה בשרת במישחק אבל זה במלא מישחקי רשת וגם מישחקים שהיו עובדים חלק במחשב הקודם אז הינה תמונות ומיפרט של המחשב =] מקווה שזה המקום מיפרט: ווינדס אקס פי intel core 2 duo cpu 2G RAM 2.54GHZ כרטיס מסך ג'י פורס 9800GT והכל בסדר שלחתי את זה לתיקון זה לא תחמם יותר מידי והכל מתאים ביחד אז זה לא הבעיה..=\ הינה כמה תמונות http://img49.imageshack.us/i/client2009070903595596.jpg/ מקווה שתוכלו לעזור =\ אהה ועוד כמה דברים.. מישחקים לא של רשת אני מרית חופשי וטוב! …
-
- 3 תגובות
- 626 צפיות
-
-
אהלן, חברים נתקלתי היום בבעיה נורא מוזרה במקלדת שלי. ישבתי מול המחשב, ובשלב מסוים זזתי ממנו לכמה דק', אבל ברגע שחזרתי שמתי לב ש S , W, X וסביר להניח שעוד כמה מקשים שעוד לא שמתי אליהם פשוט לא עובדים. באופן טבעי הנחתי שאולי הבעיה מקורה במקלדת עצמה, אז דבר ראשון חיברתי איזו מקלדת אחרת שפשוט יושבת בבית. שמתי לב שאותם כפתורים שלא עבדו בראשונה עובדים במקלת השנייה, אבל במקלדת השנייה, כפתורים אחרים, שכן עובדים בראשונה התגלו כלא עובדים. גיגול מהיר לצערי לא הביא לי תוצאות שהצליחו לעזור לי, ואני נמצא בשיבוש נורא מתסכל, אם מישהו יוכל לגלות לי ממה דבר כזה נובע ואיך אפשר לטפל בזה, אני אודה לו מאוד. נתנאל.
-
- 3 תגובות
- 626 צפיות
-
-
מה אומר ה CPU SPREED SPACROM בביוס והאם להפעילו כשאני מוריד אותו יורדת לי גם המהירות של המעבד מדובר ב AMD 3000 64BIT ולוח K8NF9
-
- 2 תגובות
- 625 צפיות
-
-
לפני הרבה זמן הורדתי את התוכנה ספיד פאן כדי לבדוק את מעלות המחשב שלי. הספיד פאן הראה את רוב הנתונים שהוא אמור להציג, אבל את המעלות במחשב הוא לא הראה. לכן הורדתי את התוכנה aida 32 והוא עבד והכל היה ממש בסדר. הבעיה היא שפתאו בימים האחרונים זה לא מראה את המעלות! כמו הבעיה בספיד פאן. אני לא יודע מה לעשות או ממה נובעת הבעיה. תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 625 צפיות
-
-
אתמול התקנתי רשת אלחוטית חדשה בבית עכשיו השארתי את המחשב פתוח בלילה..ושקמתי היה לי מסך כחול והיה רשום בו שחומרה חדשה הותקנה וזה ויש בעיה וצריך לעשות ריסט עשיתי..וכל כמה שעות זה קורה עוד פעןם... ושהמחשב נפתח ואז רשום "ברוך הבא" מופיע לי משהו עם לעדכן את הוינדוס כי עוד 3 ימים זה יופיע שוב ההודעה ... הוינדוס שלי הוא XP PRO והוא מקורי יש לי את הדיסק ההתקנה... אחרי זה זה נותן לי לבחור או כן או לא...אני בוחר כן... זה מביא אותי לחלון: כדי לסייע בהקטנת התופעה של תוכנות פיראטיות נא בצע הפעלה של עותק WINDOWS שברשותך כעת. הפעךה באינטרנט היא קלה ומהירה. אינך חייב לספק מידע אישי או פרטים אישיים לגביך . האן ברצונך להפעיל כעת את WINDOWS? - כן, ברצוני לבצע הפעלה של WINDOWS באינטנרט כעת. …
-
- 1 תגובה
- 625 צפיות
-