תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,299 דיונים בפורום זה
-
כאשר אני עושה פעולה כלשהיא אחרי 30 דקות המסך ניסגר וכתוב power saving mode איך אני מבטל את זה?
-
- 1 תגובה
- 612 צפיות
-
-
שלום לכולם . אוקיי, אז יש לי כרטיס קול מדגם CREATIVE SB LIVE! , לפני כמה חודשים הוא התחיל לעשות לי בעיות. זה בה לידי ביטוי בכך שכשהכנסתי את הכרטיס ל PCI SLOT אז המחשב נתקע בעט זיהוי הכרטיס, מכיוון שמחשב שלי היה מלא בוירוסים וכולו היה בלאגן אחד גדול יחסתי את הבעיה לוינדאוס, אתמול קיבלתי בשעה טובה את ה MAXTOR 160GB שלי התקנתי את הוינדאוס מחדש ולהפתעתי הבעיה חזרה על עצמה (המחשב נתקע בעט זיהוי הכרטיס). הקטע המבאס בסיפור הזה הוא שהאחריות כבר נגמרה על הכרטיס בחודש שעבר :\. השאלה שלי היא האם ניתן אולי בכל זאת איכשהו לתקן את הבעיה? אולי צריבת ביוס חדש על הכרטיס ??? כי זה לא במוזה שלי עכשיו להוציא 250 שח על כרטיס קול. (עם הNO BOARD אני לא מצליח להסתדר) מקווה שתעזרו לי :s05:
-
- 6 תגובות
- 612 צפיות
-
-
לא מצאתי בשום מקום ברשת ואפילו פניתי ליצרן שהבטיח ולא חזר אליי
-
- 2 תגובות
- 612 צפיות
-
-
מאתמול בערב חלק מהמקשים בזמן לחיצה התחלפו לי למספרים לדוגמא אבגדה4ז1טיכ2מנסעפ0קרשת מה אני ע|שה? יש לי מחשב נייד של Fujitsu Siemens מ|זר בי|תר ת|דה... :s05: :s05: :s05:
-
- 2 תגובות
- 612 צפיות
-
-
יש לי ווינדוס ויסטה אולטימייט 64 ביט, צורב של LG מדגם GH22 שמתחבר עם כבל SATA. עכשיו משום מה רק עם נירו הוא צורב לי, ניסיתי עם איזה 10 תוכנות ורק כשיש לי נירו מותקן הוא צורב בלי שיש שגיאה כלשהי שמכשילה את התהליך (המערכת צריבה המובנית של ווינדוס דווקא עובדת). עכשיו הסיפור שאני לא אוהב את נירו היא כבדה מדי ורציתי תוכנה קלילה אבל משום מה התהליך נכשל כל הזמן מסיבה כלשהי. רעיונות?
-
- 1 תגובה
- 612 צפיות
-
-
שלום, כשאני צורבת תקליטור, הצריבה מגיעה עד 98% או 99% ואז הצריבה נעצרת. התקליטור נתקע. עשיתי סיים משימה. התוכנה (נרו) נסגרה. התקליטור נתקע. ניסיתי ע"י לתת פקודת eject לכונן ולא עוזר. הכונן לא נפתח והתקליטור נותר תקוע. כדי שהתקליטור יצא אני עושה ריסט. הסרתי את תוכנת הנרו, הורדתי תוכנה חדשה והתקנתי. כמה צריבות עברו בשלום , והופ, הפתעה.. שוב פעם. יש לי WIN XP ונרו את הגירסה החדשה. אין לי וירוסים, אין לי תועלים ומרעין בישין במחשב. יש לי נורטון אינטרנט סקיוריטי 2005 ו PEST PATROL וערכתי סריקה מקיפה והכל נקי. יש לי את הצורב כשנתיים. לקנות צורב חדש? אם הצורב לא תקין - איך צורב עד 98%? האם זה ענין של הגדרות? אני מבובלת, ואגב, אני די חדשה בענין... תודה לכל המגיבים. לאה
-
- 2 תגובות
- 612 צפיות
-
-
עזרה דחוף תקשיבו לחצתי בטעות על הלחצן של המחשב כף יד מאחור ומה שקרא שהכל נמחק התוכנה של הgps והתוכנה של ווינדוס בעיברית עכשיו הכל נמחק ואני לא יודע מה לעשות
-
- 1 תגובה
- 612 צפיות
-
-
עשיתי פירמוט למחשב,התקנתי את כל התוכנות,משחקים ואז נזכרתי ששחכתי להתקין דרייבר לכרטיס מסך אז נכנסתי לאתר של נודיה והורדתי תדרוייר הכי חדש אבל כשבאתי להתקין הוא רשם לי את זה.. אהה ויש לי גיפורס 256..(כרטיס ישן יחסית) עריכה:משום מה אני לא מצליח לעלות את התמונה אז אני פשוט ירשום את מה שרשום שמה: זה רשום בתוך ריבוע של ERROR The NVIDIA Setup program could not locate any drivers that are compatible with your current hardware. setup wiil now exit ובסוף יש לי אפשרות ללחוץ OK ואז זה יוצא מההתקנה מידית.
-
- 1 תגובה
- 612 צפיות
-
-
יש לי avg free edition סרקתי דרכו את המחשב ופתאום באמצע הוא קפא. מה זה היה ? עשיתי ריסטרט וסרקתי שוב הפעם זה עבר ללא בעיות. מה הסיבה.
-
- 0 תגובות
- 612 צפיות
-
-
שלום, בזמן האחרון המחשב מתנהג מוזר בעת האיתחול ולפעמים נתקע בעת העבודה אז החלטתי לחפש את הסיבה. מצאתי מודול אחד של זיכרון שהיה תקול ככל הנראה, הוצאתי אותו וחשבתי שבזה תם העניין... היום שמתי לב לבעיה אחרת - כאשר המחשב כבוי, ומפסק על גבי ספק כוח נמצא על O (כבוי) ניסיתי לחבר את כבל של המסך לכ. מסך ובמגע ראיתי ניצוצות כאילו יש שם מתח! הייתי מופתע מאוד...הרי המפסק על הספק אמור להיות שווה ערך לניתוק הכבל מתח מרשת החשמל. שניתקתי את הכבל מהחשמל הניצוצות נעלמו. האפ מדובר בקצר? הספק כוח הוא ENERMAX LIBERTY 400W חדש אז אני בספק שהבעיה בו...שאר הרכיבים ישנים, מלפני 4 - 5 שנים. תודה.
-
- 1 תגובה
- 612 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה מוזרה -אני מקווה שתוכלו לעזור לי זה התחיל לפני כמה ימים שפתאום כל לילה המחשב משום מה היה נדלק בעצמו!! -למישהו יש מושג מה יכול לגרום לזה? אז רק אם הייתי מכבה את הכתפור שבספק כוח הוא לא היה נדלק מעצמו כמובן. לפני יומיים פתאום המחשב לא נדלק -וראיתי אור על הלוח אם כלמור הוא קיבל מתח -אז ניתקתי את הכבל של השחמל חיכיתי כמה דקות ואחרי זה הוא עלה לי סוף סוף אבל היום עוד פעם המחשב לא נדלק והפעם זה לא עזר לנתק ולחבר !! מה אני עושהההה????? יש לי לוח אם של abit ip35-pro ועל הלוח אם יש נורית שדלוקה ויש גם מספר קוד 0.0. שראיתי פה http://www.abit.com.tw/faq/code.html שזה אומרREADY FOR BOOT למישהו יש מושג מה הבעיה????
-
- 1 תגובה
- 612 צפיות
-
-
-
הכונן שלי בDEVICE MANAGER מסומן בסימן קריאה ! בצבע צהוב. נייסתי לעדכן אותו אבל הוא לא מוצא דריבר . RUXW 9MR8XQJK5M SCSI CdRom Device זה השם של הכונן. ניסיתי להריץ את התוכנה של מיקרוסופט, שעושה FIX לבד אבל הוא לא פותח לי אותה יש איזה בעיה עם TROUBLESHOOTING או משהו כזה. אני חייב לצרוב משהו דחוף, בבקשה תעזרו. בסטטוס הוא כותב: Windows cannot load the device driver for this hardware. The driver may be corrupted or missing. (Code 39)
-
- 1 תגובה
- 612 צפיות
-
-
יש לי בעיה גדולה מאוד המחשב שלי לא מזהה את הcd-rom שלימה אני עושה
-
- 5 תגובות
- 612 צפיות
-
-
שלום, מישהו יודע היכן אוכל להשיג ספק כוח למחשב ישן? ספק שנשרף הוא 180 W כך רשום עליו. כמה יכול לעלות כזה ספק?
-
- 5 תגובות
- 612 צפיות
-
-
שלום אני מחזיק במחשב AMD (אתלון 3000+) עם כרטיס מסך GeForce FX6600GT 256mb ולאחרונה נתקלתי בבעיה: בכל פעם שאני מפעיל משחק מסוים במחשב הוא עולה ורץ נהדר אבל בשלב מסויים ממש לאחר כמה דקות של משחק המסך קופא והמחשב עושה ריסטרט לבד. הורדתי אנטיוירוס חדש כי חשבתי בהתחלה שזהו הבעיה וגם לאחר סריקות שונות ועידכונים והכל אפילו עם הדרייברים הכי חדשים של nvidia הבעיה חזרה על עצמה... ניסיתי בכמה משחקים וראיתי ששוב קוראת הבעיה כך שלא מדובר במשחק אחד ספציפי בבקשה עיזרו לי ! תודה רבה וחג שמח !
-
- 3 תגובות
- 612 צפיות
-
-
שלום, לפני כמה חודשים קניתי מתאם כזה, מתאם מאוד מאוד פשוט (עלה בסה"כ בערך 120 ש"ח), כבל אחד עם חיבור לחשמל וכבל שני שבצד אחד שלו יש IDE ובצד שני USB. אחרי שימוש במתאם עם הארד דיסק של WD חדש מהחנות הדיסק נדפק, ולדעתי זה מאוד לא סביר שהדיסק נדפק סתם ככה (זה אף פעם לא קרה לי אז מבחינה סטטיסטית זה לא יכול להיות). מישהו שקרא פוסט שלי בנושא אחר בפורום ניידים שלח לי הודעה פרטית ואמר שזה קרה לו גם, והמפיץ אמר לו שזה בטח בגלל הדיסק ולא בגלל המתאם, בקיצור אנחנו מחפשים אנשים אחרים שזה קרה להם כדי שהמפיץ יראה שזה שזה לא בגלל ההארד דיסק. אז זהו, אם למישהו זה גם קרה אז שלחו לי הודעה ונתארגן
-
- 0 תגובות
- 612 צפיות
-
-
בקיצור המחשב החדש שלי יש לי אותו חודשיים עושה לי הרבה בעיות מחשב טוב וזה של 7000 שקל אז קיצר אני חושב זה מוירוסים וכל מיני אז אני בא לפרמט מכבניס את הדיסק של הוינדוס (מקורי) והוא לא קורא אותו בהפעלת המחשב הבעיה שאני כימעט בטוח שזאת היא זה עם הביוס כי שיחקתי איתו איזה יום ועכשיו כל פעם שאני מדליק את המחשב אז בהתחלה יש לי 4 דברים ורשום NO DEVICE משהו כזה אבל כשאני ניכנס כבר לוינדוס הוא קורא את הדיסק בקיצור אם אתם יודעים מה לעשות תעזרו לי בבקשה אם השאלה לא ברורה תגידו אני ינסה לתת יותר פרטים
-
- 3 תגובות
- 612 צפיות
-
-
USB2 זה חומרה או תוכנה או שניהם? תודה
-
- 3 תגובות
- 612 צפיות
-
-
שלום, ראשית, אני מתנצל על האורך של ההודעה - ניסיתי לפרט כמה שיותר. תודה על הסבלנות! התיאור של הבעיה ישמע בהתחלה כבעיית תוכנה - אך זו לא בעיית תוכנה. יש לי בזמן האחרון בעיה שבעת הצגת גרפיקה (לא משהו מסובך או כבד) או הצגת וידאו (סרטים) התמונה מדי פעם מקרטעת ולפעמים המחשב עושה ריסט. זו לא בעיית תוכנה בוודאות. זה קרה ב-XP. החלטתי לנסות להתקין ויסטה (שפעם היה מותקן ועבד בסדר - אבל אז היה לי רק 1GB זיכרון והחלטתי לחזור ל-XP) ושם נתקלתי ב-2 בעיות על ההתחלה - כאשר הויסטה עולה ויש את ה"כדור" עם ארבעת הצבעים (לפני מסך ה-welcome) לוקח לו לעבור את זה כ-15 שניות (במקום ה-2-3 שניות שאמור לקחת). בנוסף, הויסטה לא מצליח להפעיל את ממשק ה-aero (למרות שבעבר, עם ה-1GB זיכרון הוא פעם בסדר) - ו…
-
- 0 תגובות
- 612 צפיות
-
-
שלום, יש לי את הלוח הנ"ל וכשאני מחבר אותו ומדליק את המחשב הוא מתחיל לעלות ונעצר בלוגו של abit וכותב ללחוץ על tab לראות את המסך ההתחלתי של ה-post או del להיכנס לביוס. אבל.. שום דבר לא מגיב והוא נשאר תקוע על המסך הזה. בקודים שעל הלוח הוא נשאר תקוע על 6d ואני אצטט מה-manual : 1. assign resources to all ISA PnP devices. 2. auto assign ports to onboard COM ports if the corresponding item in setupis set to "AUTO" אני לא מצליח אפילו שיכנס לביוס. תודה, מאורי.
-
- 0 תגובות
- 612 צפיות
-
-
פתאום המדיה פלייר 10 לא משמיע לי קול בסרטים וקליפים שונים , הוידאו רץ רגיל.... עד עכשיו עבד תקין. נגנים אחרים עובדים בסדר ככה שזו לא בעיית חומרה. כשאני מנסה לנגן MP3 אז הוא מודיע על בעיה בכרטיס הקול....אבל הכרטיס עובד תקין ויש סאונד ותמונה בנגנים אחרים... מה זה יכול להיות?? (ניסיתי הסרה+התקנה) תודה
-
- 1 תגובה
- 612 צפיות
-
-
אפשר לינעול היסתדרתי נידלק הספק ואחרי זה הוא היתפוצץ הצלחתי להפעיל את המחשב אם איזה ספק מסריח של 280w
-
- 1 תגובה
- 612 צפיות
-
-
שלום לפני מספר ימים ניקיתי את המחשב עם לחץ אוויר. לאחר הניקיון חיברתי את המחשב ולצערי הרב ה HARD DISK הפסיק לעבוד - קיים רעש כאילו שהוא מנסה לעבוד ואז מפסיק. מה עלי לעשות? לפי מה שהבנתי שהוא כבר לא בחיים, ולצערי הרב היה לי שם מידע. אשמח לקבל עזרה יש לי שם דברים חשובים. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 612 צפיות
-
-
אני חייב לדעת, ואם אפשר גם הסבר תודה רבה...
-
- 0 תגובות
- 612 צפיות
-