עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Rittberg,

שידרגתי מלוח P5GDC ל - P5W DH ניתקלתי בבעיה: קימים ברשותי 4 HDD עם חיבורי IDE ובנוסף צורב DVD אשר גם הוא עם חיבור IDE , את 4 ה HDD חיברתי לחיבורים המתאימים בלוח ואילו ל - DVD רכשתי CONVERTER מ- IDE > SATA. ניסיתי לחבר את כבל ה- SATA לחיבורים האפשריים בלוח, ושמתי לב שב- BOOT, המחשב ממתין כשלושים שניות עד אשר עולה, אולם הוא אינו מזהה את ה- DVD. איך צריך להגדיר את ה- BIOS כאשר יש שילוב של IDE ו- SATA, והאם יש להתקין תוכנה מתוך תקליטור הלוח? תודה.

• 2 תגובות
    • 597 צפיות
  2. Started by dorman2,

יש לי כרטיס גראפי Gainward Ultra 700/xp מבוסס geforce 4 ti4400. עד כה הוא היה מחובר לצג CRT ולכניסת טלויזיה. באמצעות כלי nview של nvidia ביצעתי שכפול של תמונת הצג לטלויזיה והל היה בסדר. היום הגיע אלי צג חדש eizo 1910. למרבה הפלא, למרות שהכרטיס ישן מ 2002 יש לו מוצא DVI. חיברתי את הצג החדש למוצא DVI והתחילו תופעות מוזרות: בזמן עליית המחשב אני רואה את מסכי DOS רק בטלויזיה ואילו המסך מדווח שאין לו סיגנל. ברגע ש WINDOWS XP עולה נעלמת התמונה מהטלויזיה והצג מתחיל לעבוד בצורה תקינה. כשאני נכנס לnview נעלמה לי האפשרות שלי שני צגים ואני יכול לבחור רק צג דיגיטאלי או את הטלויזיה. ניסיתי לחבר את הצג בחיבור VGA ואז הכל תיפקד כמו עם הCRT ולא היו לי בעיות בכלל. למישהו יש רעיון מה קורה כ…

• 4 תגובות
    • 597 צפיות
  3. Started by Shurikpus,

שלום לכולם!! לפני כשבוע קניתי מחשב חדש המפרט: ?Athlon64 3000+ (S-939) VENICE CORE ?AN8 ULTRA S-939 ABIT WD ?160GB SATA II 7200RPM 8MB? GIGABYTE ?6600GT 128MB DVI, TV, PCI-E? 512X2 400 A-DATA ?NEC 3520A DVD±RW ?HEC Compucase CI-6A21 400W? -הזיכרונות לא חדשים ועכשיו לבעיה : כל איזה כמה זמן מופיע מסך כחול לשניה ועושה ריסט . אני ביטלתי את הריסט האוטומטי כמו שהסביר Milk-Inc ובהודעה של המסך הכחול היה כתוב שהזיכרון הפיזי דפוק(dump), טוב סבבה ,היה יכול להיות פיתרון קל ונחמד של להחליף תזיכרונות והכל היה מסתדר. אבל הדבר המוזר פה הוא שכשאני עושה בדיקה של CPUHOT ל8 שעות הוא עובד בסדר גמור ולא מוצא שום בעיות . וגם בדקתי בmemtest86 כ9 שעות והוא גם לא מו…

• 7 תגובות
    • 597 צפיות
  4. Started by talisman,

המחשב שלי עושה קולות שדומות מאוד לקולות שעשה מטוס קטן בזמן המראה.......... לדעתי הבעיה היא בספק...... המאווררים האחרים בסדר...... השאלה שלי היא האם זה אכן אפשרי שהקולות הם מהספק ואם כן אז תתנו לי המלצה לספק כוח טוב...... יש לי מחשב intel 1.7.... תודה

• 3 תגובות
    • 597 צפיות
  5. -יש לי מחשב AMD64 3000 S939 לוח K8NF-9 1256 RAM אני עובד אם תוכנות גרפיקה לתלת מימד ומשום מה כול פעם שהתוכנה עולה או מבצעת רינדור המעבד מגיע לי ל100% דבר אשר לא קרה לי בעבר כאשר עבדתי עם אותם זכרונות ואותם הרד דיסקים אבל על מעבד אינטל 2.8 S775 ולוח אם של אסוס האם זוהי בעיה במעבד בלוח או שאין לי מה לדאוג מכך אודה לכם על תשובה מפורטת המון תודה רן

6. מה אומר ה CPU SPREED SPACROM בביוס והאם להפעילו כשאני מוריד אותו יורדת לי גם המהירות של המעבד מדובר ב AMD 3000 64BIT ולוח K8NF9

7. Started by mano02,

אממ יש לי בעיה שמשום מה התחילה היום. הסאונד במחשב שלי עובד - מוזיקה וכד' אבל אחרי כמה זמן הוא פשוט לא עובד. כאילו הוא נכבה והווינאמפ למשל לא מפעיל שירים. הוא משאיר אותם על מצב 00:00 כך שהבנתי שזאת לא בעיה למשל ברמקולים. כל פעם שאני עושה רסטרט אז הסאונד שוב עובד אני לא יודע אם זה נכבהאחרי זמן מסויים - למשל שעתיים כי עד כה בשלושת הפעמים שזה קרה, זה קרה אחרי שהפסקתי זמנית את הווינאמפ ולא במהלך ששמעתי מוזיקה. מישהו נתקל בזה פעם ? כי ממש אין לי כוח לעשות כל יום 5 פעמים רסטרט למחשב. זאת גם לא בעיה רק בווינאמפ או בשירים שעד כה פעלו מעולה. אחרי התקלה אני מפעיל סרטים ואין פסקול או כל הצלילים של המסנג'ר גם לא פועלים - כאילו כל המערכת סאונד שלי שבקה חיים אבל אחרי רסטרט הכל שב לקדמות…

• 4 תגובות
    • 597 צפיות
  8. שלום, קניתי לאחרונה מחשב חדש. אחרי שהתקנתי את כל הדרייברים הבעיה היחידה שיש היא שה output של הסאונד מהמחשב ממש ממש חלש. הבעיה לא ברמקולים, כשחיברתי אותם לדברים אחרים הם עבדו מצוין, אבל מהמחשב הסאונד יוצא ממש חלש. ניסיתי לשחק עם ההגדרות סאונד, הכל על המקסימום. ניסיתי להוריד דרייברים אחרים ולא מצאתי משהו שעזר. הכרטיס קול הוא מהלוח אם dfi infinity nf4 utlra. למישהו יש רעיון? תודה.

• 3 תגובות
    • 597 צפיות
  9. יש לי לוח אם עם כרטיס קול מובנה. בכרטיס יש שלושה יציאות ירוק,אדום וכחול. הבעיה היא שאני מחבר את האוזניות(לחיבור הירוק) והמיקרופון (לחיבור האדום) המיקרופון לא עובד. ושהמיקרופון מחובר לירוק אז המיקרופון עובד(מקליט).זאת אומרת שאני צריך לנתק את האוזניות שעובדות בחיבור הירוק... מה עושים ? תודה מראש נ.ב יש לי WIN XP ומעבד CELERON 2.4gh

• 3 תגובות
    • 597 צפיות
  10. Started by odedy,

יש לי כונן CD עתיק שלא קורא DVD Generic DVD-ROM SCSI CdRom Device [CD-ROM drive] LG CD-ROM CRD-8522B עשיתי עדכון לדרייבר דרך מערכת ההפעלה (xp pro) אך ללא הועיל האם זה סימן שהגיע זמן להאזין לקול הקידמה או שיש דרך בה אני יכול למשוך איתו עוד קצת

• 3 תגובות
    • 597 צפיות
  11. מחשב חדש מסך חדש כל החיבורים מחוברים. מסך למחשב (לוידאו-ברגים מהודקים בדקתי) . מסך לחשמל. מחשב לחשמל. וכל השאר... מסך אומר שהוא עובד ומראה מסך RGB תקין אבלאומר שלא מקבלת אותות וידאו מהמחשב. מה לעשות?

• 2 תגובות
    • 597 צפיות
  12. יש לי ווירוס במחשב ואני לא מצליח לתקן אותו! עשיתי בדיקת ווירוסים בכל מיני תוכנות יש לי את התוכנות כל ההגנות הכי חדישות ואני לא יודע מצאתי מלא קבצי מרגלים הצלחתי למחוק אבל הווירוס עדיין במחשב עשיתי בדיקה בנורטון זה מצא לי 21 ווירוסים הצלחתי למחוק חצי מזה .. בקיצור לא נראלי שהווירוס הזה היה בינהם .. בנתיים אני יודע את שם הווירוס : SpyWare אם לא טעיתי .. זה מצא \ וגם אני מצאתי תוכנה בשם SpySheriff עם אתר שזה מציין את התקלות בידיוק שקורות לי .. התקנתי את התוכנה לא יודע זה גם עושה לי בעיה באמצע ובקיצור ווירוס מסוטבך ומעצבן מישהו יכול לעזור \ אם היה לו אותו פעם או פשוט איך לפתור אותו ??? תודה..

• 2 תגובות
    • 597 צפיות
  13. יש לי בעיה גדולה מאוד המחשב שלי לא מזהה את הcd-rom שלימה אני עושה

• 5 תגובות
    • 597 צפיות
  14. Started by tnt studios,

אוקיי אז הסיפור הוא ככה: כיבתי את האייפוד כמו שאני תמיד מכבה אותו; לחיצה ארוכה על הכפתור PLAY/PAUSE אבל באמצע צפייה בסירטון. האייפוד נכבה כרגיל ואז נעלתי אותו כדי שהוא יכבה לגמרי, לפחות ככה אני חושב (תמיד כשעשיתי זאת אז גם האוזניות עשו רעש כאילו ניתקו אותן מהחשמל...) ואז כשהדלקתי אותו בחזרה אחרי בערך שעה, הוא נדלק מאוד לאט (כאילו המסך הופך לשחור אבל שחור מהLEDים לא כשהם כבויים) ויש לי את התמונה, מאוד מטושטשת ובשחור-לבן של התמונה האחרונה מהסירטון שראיתי... מאז הוא לא מגיב, שום דבר לא עוזר, אי אפשר אפילו להתחל או ל"פרמט", כלום! מה נראה לכם הבעיה? ומה הפיתרון? תודה בהקדם לכם אנשים! אוהב אתכם!

• 4 תגובות
    • 597 צפיות
  15. Started by KL-xXx,

הי לכולם! עזרו לי בבקשה! יש לחברה שלי מחשב AMD 1000. לפעמים פתאום מופיע לה על המסך הודעה: OVERRIDE. היא מופיע גם כאשר המחשב דלוק וגם כשהוא מחובה. הם נתנו אותו לכמה טכנאים וכל אחד אמר שתות שונה. אישית עשיתי כמה בדיקות שללא הצלחה: החלפתי כרטיס מסך, מסך (בשני היה כתוב NOT CONNECTED ) לפעמים זה מסתדר כשאני מוציא ומכניס כרטיס מסך, לפעמים לא. לפעמים זה מסתדר לבד אחרי יום, ולפעמים אחרי כמה שבועות. אני מאריך שבעיה בספק

• 3 תגובות
    • 597 צפיות
  16. Started by Immaculate,

שלום, לפני כמה חודשים קניתי מתאם כזה, מתאם מאוד מאוד פשוט (עלה בסה"כ בערך 120 ש"ח), כבל אחד עם חיבור לחשמל וכבל שני שבצד אחד שלו יש IDE ובצד שני USB. אחרי שימוש במתאם עם הארד דיסק של WD חדש מהחנות הדיסק נדפק, ולדעתי זה מאוד לא סביר שהדיסק נדפק סתם ככה (זה אף פעם לא קרה לי אז מבחינה סטטיסטית זה לא יכול להיות). מישהו שקרא פוסט שלי בנושא אחר בפורום ניידים שלח לי הודעה פרטית ואמר שזה קרה לו גם, והמפיץ אמר לו שזה בטח בגלל הדיסק ולא בגלל המתאם, בקיצור אנחנו מחפשים אנשים אחרים שזה קרה להם כדי שהמפיץ יראה שזה שזה לא בגלל ההארד דיסק. אז זהו, אם למישהו זה גם קרה אז שלחו לי הודעה ונתארגן

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  17. Started by GbeTech,

כל כמה זמן, כשאני מדליק את המחשב, שומעים את המאווררים בשיא הכח ואז יש צפצוף כל 4 שניות שאורך שנייה. המסך לא מראה כלום, המחשב כאילו מכובה רק עם התכונות הנ"ל. האפשרות היחידה שיש לי לעשות זה ללחוץ ארוך על כפתור הכיבוי, ולהדליק שוב. הבעיה אף פעם לא קרתה פעמיים ברציפות. מה יכול לגרום לזה?

• 5 תגובות
    • 597 צפיות
  18. Started by easyuri,

מישהו יודע מהי הדרך הכי טובה לעבור למקלדת DSK בXP? אורי

• 1 תגובה
    • 597 צפיות
  19. יש לי מאוורר שאני רוצה לנקות לצבוע. אני לא מצליח להוציא את המאוורר (החלק שמסתובב) מהתושבת (מה שמחברים למארז) שלו. מבקש עזרה!

• 1 תגובה
    • 597 צפיות
  20. Started by motorishta,

אני רוצה לפרמט את המחשב שלי. אחרי שאני מכניס את דיסק של המערכת ההפעלה, כשהוא עלה עד הסוף אז שואל אותי אם אני רוצה להמשיך בהתקנה ללחוץ על "enter" אני לוחץ ואז אני מקבל את ההודעה הזאת "srtup did not find any hard disk drives installed in your compiuter" ואז ללוץ על f3 לצורך יציאה מההתקנה. מה הגורם לבעיה פה? יש לי דיסק קשיח של wd 160 ג'יגה בחיבור sata מבקש את עזרתכם

• 4 תגובות
    • 597 צפיות
  21. Started by shronxx,

היום קיבלתי מדוד שלי מעבד P4 3.00GHZ S478 תקין לחלוטין חיברתי אותו מרחתי משחה תרמית וכשהפעלתי את המחשב רשום בביוס שתדר המעבד הוא 1550MHZ מה יכולה להי ???ות הבעיה???

• 3 תגובות
    • 597 צפיות
  22. קניתי ת הכרטיס הנ"ל היום. שאיתו קניתי ספק של אנרמקס ליברטי עכשיו,הופיעה לי בעיה שאין בעיה יותר מעצבנת ממנה. כשאני מפעיל משחק או כשאני נכנס להגדרות של הכרטיס מסך ומשחק שם עם ההגדרות פתאום המחשב קופא,נתקע והמסך ה LCD ניהיה שחור ואז חוזר לעצמו ושוב פעם עושה את אותה בעיה ואז חוזר..ככה,ללא הפסקה עד שאני חייב לעשות ריסט. העלתי כאן תמונה של הארור שמופיע לי תמונה מסך בבקשה עזה די דחופה

23. Started by XMB,

טוב אז רציתי לפרמט את ההרדיסק דרך פרטישן מג'יק והוא רושם BAD , אני עושה מקש ימני פורמט ואז הוא מזהה אותו אבל כשהוא בא לבצע את הפעולה אחרי הריסט הוא רושם BAD 100% ואז עוד ריסט וזה חוזר לוינדוס ולא קורה כלום הוא עדיין רושם BAD , יש לציין שבדקתי בד סקטורים לא נמצאו כאלה ,ההר דיסק עובד מעולה מותקן עליו VISTA אולי בגלל זה? , לא מאמין בכל מקרה אשמח לעצות. תמונה: http://www.2send.us/picture.php?file=9657f6b169.JPG

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  24. Started by amos2009,

שלום לפני מספר ימים ניקיתי את המחשב עם לחץ אוויר. לאחר הניקיון חיברתי את המחשב ולצערי הרב ה HARD DISK הפסיק לעבוד - קיים רעש כאילו שהוא מנסה לעבוד ואז מפסיק. מה עלי לעשות? לפי מה שהבנתי שהוא כבר לא בחיים, ולצערי הרב היה לי שם מידע. אשמח לקבל עזרה יש לי שם דברים חשובים. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 597 צפיות
  25. Started by oDot,

שלום, כשאני משחק במשחקים (בעיקר בחדשים) "נתקע" המחשב לאחר שעת משחק. כשאני אומר "נתקע" אני מתכוון לזה שנתקע המשחק, אני יכול לנסות להעלות TASK MANAGER, אבל מה שאני רואה זה רק עכבר שאפשר להזיז ולא יותר מזה. לא מגיע הTASK MANAGER והמשחק עדיין תקוע בFULL SCREEN. אני די משוכנע שזו בעיית התחממות בעקבות טמפרטורות הIDLE שיש לי במחשב, אבל אני לא יכול לאמת את זה כשהמשחק נתקע במסך מלא.. יש איזו תוכנה ששומרת את הטמפרטורות אוטומטית כל פרק זמן מסויים? ככה אוכל לדעת אם זו הבעיה. זה קורה בהמון משחקים גם כאלה שפעלו בעבר כמו שצריך. תודה מראש עריכה: עכשיו זה לדעתי סופית הכרטיס מסך שמתחמם יותר מידי.. מה שקורה זה שהמסך מפסיק לקבל אות מהמחשב אבל דברים פועלים.. נניח אם יש מוזיקה שאני שומע אז היא…

• 1 תגובה
    • 597 צפיות

דיונים חדשים בפורומים