עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by מכירה,

ניסיתי להסיר תוכנה כולשהי וכנראה לחצתי על משהו שביטל לי את האפשרות להכניס את המחשב למצב המתנה

• 0 תגובות
    • 646 צפיות
  2. האוזניות האלו עולות משהו כמו 400 שקל וכרגע אני לא שומע באוזן שמאל , האם אני יכול לפתור את זה איכשהו ? אני רואה מעל האוזן השמאלית כמו חוט חשוף אולי זה זה? תודה ..

• 3 תגובות
    • 646 צפיות
  3. Started by LastForOne,

יש לי כרטיס מסך ATI Radeon X300 ובזמן האחרון יש בעיות שנראות קשורות אליו... זה התחיל כשהופיעה לי הודעת שגיאה של ATI שהודיעה על בעיה עם קיפאון חומרה או משהו כזה.. והמשיך לכך שהמחשב נתקע ושום דבר לא מזיז אותו.. וגם כשעושים ריסטרט נדלק רק מסך שחור בלי כלום.. ורק ניתוק וחיבור של הספק פותר את הבעיה.. השארתי את המחשב דלוק כמה שעות, וכשחזרתי גיליתי שהוא שוב תקוע, ככה קרה מספר פעמים. שמתי מאוורר ביתי ליד המארז כדי לקרר טיפה את כל העסק מבפנים... וזה נראה כאילו עכשיו הוא די יציב... בנוסף גם ביטלתי את האוברקלוק שעשיתי לו והורדתי דרייבר מעודכן... המצב העכשווי הוא שמדי פעם התמונה במסך קופאת והמחשב נתקע, ואז חייבים לעשות ריסטרט. מישהו יודע מה הבעיה?

• 3 תגובות
    • 646 צפיות
  4. Started by rtr,

אני פשוט לא מצליח להבין ממה... אין לי בעיה לשחק גם שעות המישחקים הכבדים ביותר וללא שום בעיה, אין לי בעיה להשאיר אותו דולק לילה כש ביטורנט פועלת למשל, אבל בשימוש של מס' אתרים או תוכנות (בקיצר עבודה יום יומית רגילה ) הוא פשוט קופא ולאחר כדקה עושה ריסט.. ניסיתי מספר דברים שגרמו לבעיות בעבר. לדוגמא: שינוי סלוטים של הזיכרון , עבודה עם סטיק אחד , שינוי מיקום חיבור הSATA .. הוצאת כל כרטיסי ה PCI .. ועוד כל מיני דברים.. אבל הבעיה ממשיכה.. נציין רק שבאופן מפתיע הבעיה מחמירה דווקה על מהירויות סטוק .. אשמח לקבל הצעות חברה ? מישהו ? הצעות ?

• 1 תגובה
    • 646 צפיות
  5. האם יכול להיות שהזיכרונות לא תקינים כי החלפתי לפני כמה ימים אבל זה מופיע לי המסך רק לאחר יומיים שלוש בערך שהמחשב דולק ברצף ואז אני עושה לו ריסט או שהווינדוס לא תקין או חלק אחר במחשב

• 2 תגובות
    • 646 צפיות
  6. Started by inglor,

שלום, יש לי לוח S3 של GIGABYTE עם מעבד E4300 של אינטל וזכרונות XMS2 של CORSAIR, למחשב לוקח בערך 20 דקות לעבור את הביוס אם כי בסוף הוא עושה את זה, יש למישהו מושג מה יכול לגרום לכזה דבר?

• 4 תגובות
    • 645 צפיות
  7. Started by gshhar,

יש לי הארד דיסק חדש. חיברתי אותו והמחשב מזהה חומרה חדשה אבל אני לא רואב אותו במחשב שלי. אני יודע שאני צריך ללכת למחשב שלי ואז ל-MANAGE אבל מה אני עושה אח"כ?

• 3 תגובות
    • 645 צפיות
  8. Started by Corel,

יש לי בעיה במחשב - הבאתי הארד דיסק 40 GB חדש והמחשב הוא דיי ישן - פנטיום 3 450. עכשיו כשאני מחבר את ההארד דיסק המחשב פשוט לא מזהה אותו (הוא נתקע קצת בקטע של הזיהוי PRIMARY SLAVE, SECONDARY... בלה בלה בלה ואחרי זה פשוט כותב שלא מצא כלום) אם אני מכניס דיסק של ווינדוס אז בהתקנה הוא מזהה ומפרמט אותו אבל אחרי זה שצריך להפעיל את המחשב מההארד דיסק בשביל להשלים את ההתקנה-יש בעיה כי המחשב לא מזהה אותו בכל זאת. ניסיתי לג'מפר באופציות שונות,להחליף מקומות בין הכבלים וכמעט כל מה שתחשבו עליו.. מה יכולה להיות הבעיה? ההארד דיסק הוא חדש וחוץ מזה שיש לי הארד דיסק יותר ישן של FUJITSU של 6-8 ג'יגה והוא כן מזהה אותו בלי בעיה בכלל...מה קורה כאן?

9. יש לי לוח ABIT NF7-SL ויש ברשותי HD של SATA איבדתי את הדיסקט אז בהתקנה הוא לא מזהה לי את הHD איך אני יכול להכין לי דיסקט כזה??

• 1 תגובה
    • 645 צפיות
  10. או ליתר דיוק, כ' הקול שלי והמסך חולקים את אותו ה IRQ. מצורפת תמונה... לפי מה שהבנתי, אחת מהנקודות המרכזיות בשחרור ה PCI-Xpress היא למנוע מקרים שכאלה. נ.ב, לא שיש פגיעה בביצועים או התנגשויות למיניהן, פשוט הביוס/מע' ההפעלה רואים לנכון לחלוק את אותו הפורט. כל שאר הרכיבים מקבלים IRQ עצמאי ללא שום בעיה, נראה קצת מוזר. מישו יכול להסביר את התופעה? תודה. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 2 תגובות
    • 645 צפיות
  11. כפי שהבנתם מהכותרת,כשאני נכנס למשחק כלשהו העבר והתצוגה זזים בקפיצות קטנות בעיה חמורה..תודה רבה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 645 צפיות
  12. Started by uguru1969,

כאשר אני מדליק את המחשב בפעם הראשונה רגע לפני הכניסה לוינדוס המחשב מאתחל עצמו כך במשך פעמיים ברצף ולאחר מכן מבצע כניסה רגילה וניתן להמשיך ולעבוד עליו במשך שעות ללא בעייה -זה קורה רק בהדלקה הראשונה(יש לציין כי ביצעתי פירמוט למחשב -הבעייה לא נפתרה) משהו יכול לעזור לי כאן -בבקשה תודה

• 8 תגובות
    • 645 צפיות
  13. Started by dragon772,

באמצע משחק המחשב כאילו ניהיה המצב רדום! המסך רק עובד כאילו משהו מוזר לחצתי על כל כפתור אבל זה לא מגיב כאילו המחשב נכנס לתרדמת ואפשר לצאת מזה רק עם ריסט מה זה????

• 2 תגובות
    • 645 צפיות
  14. Started by haviv822,

נערך, הסתדרתי לבד ..

• 0 תגובות
    • 645 צפיות
  15. אהלן. כבר כמה ימים שבכל הדלקה מגיע המסך של בדיקת דיסק - עם האחוזים שרצים, ורק לאחר מכן עולה הווינדוס. לא משנה אם נתתי לו לסיים את הבדיקה או שדילגתי עליה, תמיד בהדלקה הבאה מתבצעת שוב בדיקה. האם זה סימן שההרדיסק נדפק או שזה בכלל קשור לווינדוס? תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 645 צפיות
  16. יש לי ספק של סרבר אבל איכשהו הוא לא מפעיל לא את המחשב הוא מפעיל מחשב אחר (בינתיים בדקתי אותו על P3) הוא פשוט לא מגיב כשאני מחבר אותו ללוח של המחשב שלי(כלום לא פועל)

• 6 תגובות
    • 645 צפיות
  17. הי יש לי בעיה משונה, המחשב נדלק ומיד נתקע על המסך הראשון זה שמתאר את מה לעשות כדי להכנס לBIOS . המחשב לא מצליח לעבור הלאה ולא מגיב למקלדת. עזרה בבקשה ???

• 1 תגובה
    • 645 צפיות
  18. Started by bsphere,

לפני יומיים קניתי מחשב והרכבתי אותו לבד. ALBATRON KM400A PRO MAINBOARD AMD ATHLON XP 2600+ BARTON KINGSTON 512MB DDR 400 MHZ המחשב עבד אתמול איזה 8 שעות בלי שום בעיה ופתאום הוא נכבה עם ציפצופים גבוה נמוך גבוה נמוך..... הדלקה מחדש של המחשב גרמה לאותם צפצופים. חיכיתי כמה דקות והמחשב נדלק, חשבתי שמדובר בחום מעבד אבל בהסתכלות בחום המעבד בביוס הוא בכלל לא היה גבוה (46 מעלות) לאחר אינסוף משחקים הגעתי למסקנה הבאה, אני יכול להדליק את המחשב, להפעיל ווינדוס, לעשות הכל, ברגע שאני עושה REBOOT המחשב מת עם אותם צפופים. אפילו אם אני נכנס לביוס ויושב ומסתכל על הטמפרטורה כמה דקות (והיא לא גבוהה, 46 זה הכי כבוה שראיתי) ברגע שאני עושה REBOOT המחשב מת. מה דפוק פה הוח או המעבד ? או שבכלל לא ע…

• 0 תגובות
    • 645 צפיות
  19. Started by ohadbx,

קיבלתי היום דיסק קשיח חדש- ווסטרן דיגיטל 80 גיגה, 8 מגה מטמון. בגלל שיש לי כבר דיסק קשיח שמתי את הג'מפר לסלייב, חיברתי והמחשב עלה טוב ויפה- רק שהדיסק לא מופיע ביחד עם שאר הדיסקים הקשיחים. החלק המוזר הוא שהוא כן מופיע ברשימת מנהלי התקנים של ווינדוס (וגם של התוכנה אוורסט), ומופיע גם הדגם הספציפי. בתוכנה אוורסט הדיסק מופיע, אבל כשאני לוחץ עליו כדי לקבל עוד מידע הוא מציג חלון אפור. איך אני מוסיף את הדיסק לאחרים? (ווינדוס XP) תודה מראש. נ.ב. ניסיתי גם להורות לווינדוס לבצע עדכון לדרייבר, אבל הוא אומר שאין שום עדכון חדש. נ.ב.2 הורדתי גם את התוכנה partition magic (גרסאת הדגמה), וניסיתי ליצור שם מחיצה חדשה על הכונן- אבל מופיע הודעה שזו גרסאת הדגמה ולא קורה כלום.

• 1 תגובה
    • 645 צפיות
  20. Started by kobi_af,

שלום [ יש לי רגאון 9600 xt ומאז קניתי אותו לפני חצי שנה קורה לי דברים מעצבניםםםםםםםם במחשב........ למשל שאני משחק במשחק כמו סוואט או פרו אבולשיין אחרי כמה דקות הוא תוקע תמחשב ואז אני חייב לכבות אותו... עכשיו מה שאני לא יודע אם זה בעיה בכרטיס מסך.. לפני זה עבד לי הכל טוב עם גיפורס 4 , פירמטתי תמחשב בדקתי זכרונות הכל תקין ועדיין הוא ממשיך לי לעשות לי תבעיה שרובם קשורות לכרטיס מסך... קניתי תכרטיס מקיאספי והם אומרים 48 יום זה נשלח לתיקוןןןןן לעזעאל 48 יוםםםםםםם מי יחכה כבר רציתי לדעת אם יש לכם פתרום כי עדיין אני לא יודע בוודאות אם זה בכרטיס מסך למרות שנראה לי ב90 אחוז שזאת הבעיה

• 3 תגובות
    • 645 צפיות
  21. אני לא מצליח להבין את המסכים הכחולים שכותבים לי IRQ NOT EQUAL OR LESS משהו כזה... התיקיה מקווצת - תעזרו לי למצוא פתרון... תודה מראש.... [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 645 צפיות
  22. המשחקים עובדים חלק נמשל משחק חלש למחשב שלי פיפא 2005 אני מגיע לצד של המגרש על זוית 6 הוא מתחיל לגמגם לי לכמה שניות ולחזור לעבוד חלק .... ואני מפעיל פלטרים לא הרבה אבל מפעיל יכל להיות בגלל שיש לי מסך 19 ? והכרטיס מסך שלי הוא 128 זה קשור ? גם בדום 3 יש חלקים שעובד חלק מגיע לאיזה מקום מתחיל לגמגמם ופיפא 2005 ? בכלל לא צריך לעשות לי בעיות זה המחשב שלי 3.06 גגה זיכרון דואל 512 2100 מסך lcd 19 כרטיס מסך ראידון 9700 פרו ספייר דרייבר 4.9 רגיל drietx 9b ממה יכולה להיות הבעיה זה ממש מעצבן

• 3 תגובות
    • 645 צפיות
  23. Started by RGod,

קיצר ככה ....יש לי שני זיכרונות של 256 של ELIXIR ו 2 של 512 של GEIL שניהם עובדים ב דואל צאנל . כאשר אני מנסה לחבר אחד כזה ואחד כזה אז זה לא עובד פשוט ,לא יודע למה .....רושם לי - windows couldnt start because the following file is missing or corrupt:SYSTEM32\drivers\PCI.SYS ולמטה רושם עם ברצונכה לתקן את הבעיה אז להכניס דיסק של WIN וללחוץ R - אז זה גם כן לא עוזר .

• 8 תגובות
    • 645 צפיות
  24. שלום רב, יש לי מחשב P3 קשיש וחסון (??) רציתי להוסיף לו צורב DVD. פתחתי אותו, הוצאתי את הCD הישן (היה שם CD וגם CDR), הכנסתי, בדקתי שהכל מג'ומפר כמו שצריך ו - החלפתי את הכבל של הכוננים האופטיים לכבל 80 פין ששכב אצלי מזמן. הכבל הוא תקין וחדש לגמרי. בקיצור - נשרף לי הזכרון - מוודל אחד של 256. למה זה הזכרון? כי ניתקתי הכל ועדיין היתה בעיה. החלפתי את המודול של הזכרון למודול של 64מגה ישן שחבר הביא לי - וזה עובד כמו נינגה. טוב, לא ממש כמו נינג'ה, אולי כמו נינג'ה שדרסו אותה... ראיתם פעם מחשב עולה עם XP ו64מגה זכרון? האמת, זה לא כל כך נורא כמו שחשבתי שזה יהיה עכשיו - יש את הסיפור של חשמל סטאטי וכו - בגלל זה עבדתי כשאני יחף ולפני שהתחלתי את העבודה נגעתי ביד אחת במארז ובשניה ב…

• 4 תגובות
    • 645 צפיות
  25. Started by magimag,

היי, קניתי עכשיו מחשב לגלישה וכשאני מפעיל אותו , אחת לכל כמה פעמים המסך לא נדלק ואני לא שומע את ה*ביפ* של הביוס. (בלוח שלי יש כרטיס מסך מובנה שחיברתי את היציאה שלו למסך). האם עליי לרוץ ולהחליף, ואם כן איזה חלק? להלן המפרט: מעבד: Pentium D805 2666MHz זכרון פנימי: CEON 256MB 533MHz DDRII לוח אם : MSI PM8PM-L מערכת הפעלה: Windows XP SP2 מארז שבא עם ספק 400W ומסך LCD של ViewSonic שנשאר לי ממחשב ישן תודה מראש

• 1 תגובה
    • 645 צפיות

דיונים חדשים בפורומים