תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,296 דיונים בפורום זה
-
המחשב של אחותי קרס. לא ברור היכן הבעיה. הוצאתי את ההארד דיסק מהמחשב שלה, ואני מעוניין להתקין אותו במחשב שלי כדי לנסות להציל את הקבצים. חיברתי את ההארד דיסק ע"י 2 החיבורים - 1 ללוח אם, והנותר לכאבל של הספק כוח. לא הברגתי את ההארד דיסק כמו שההארד דיסק המקורי מוברג בתושבת שלו. קראתי בכמה מקומות שיש לשנות את הג'מפר - ממה שיצא לי להבחין, לא נראה לי שיש דבר כזה בדיסק הקשיח שלה. החיבור נעשה בכאבל SATA ללוח אם אם זה רלוונטי. המחשב לא מזהה את ההארד דיסק שחיברתי. האם זה קשור להברגה, או שמדובר במשהו אחר? צריך להתקין אותו אולי דרך מערכת ההפעלה? מה ניתן לעשות כדי שלילדה יהיה חג פורים שמח ורגוע? תודה רבה מראש!
-
- 1 תגובה
- 697 צפיות
-
-
הבחנתי לאחרונה שהמאוורר של המעבד מפסיק לעבוד לאחר ההפעלה. הוא עובד כמה דקות ואז פתאום מפסיק להסתובב. אין שגיאה והמערכת ההפעלה עולה ועובדת כתקין. מה יכולה להיות הסיבה לכך? האם ייתכן שנגרם נזק למעבד או ללוח אם? ואם כן כיצד אפשר לבדוק זאת?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אם יש לי שני כוננים במחשב של 80 ג'יגה ,על אחד מהם מותקן ווינדוס ואותו אני רוצה לפרמט ואת כונן השני אני רוצה לפרמט ולשים את כל הדברים שחשובים לי עליו לא תהיה למחשב איזה בעיה לקרוא את הכונן השני אחרי הפרמוט נכון? או שיכול להיות מצב שהכל ימחק?
-
- 1 תגובה
- 561 צפיות
-
-
שלום, מדובר במחשב P4 שעליו מותקן WIN XP. לאחר הדלקת המחשב, מתקבלת הודעה על serious system error. מבדיקה ב event viewer של ווינדוס, מדובר על ההודעה הבאה: Error code 1000008e, parameter1 c000001d, parameter2 00000067, parameter3 f87155ac, parameter4 00000000. מה זה יכול להיות? תודה,
-
- 1 תגובה
- 740 צפיות
-
-
שלום לכולם, המחשב שלי מחובר ל 4 מסכים באמצעות 2 כרטיסי מסך אחד מסוג 7850 והשני 6750. שני מסכים מחוברים בחיבור DP ושנים בחיבור DVI. הבעיה נוצרת כשאר אני צופה בוידאו בשני המסכים שמחוברים באמצעות DVI. כאשר אני מעביר את הוידאו למסכים שמחוברים ב DP הוא לא מעביר למצב בייסיק. בנוסף יש לציין כי זה לא קורא מייד כאשר אני מפעיל את הוידאו אלה לאחר כמה שניות של צפיה. הפתרון של הבעיה צריך לבוא מצד החומרה או מצד התוכנה??
-
- 1 תגובה
- 747 צפיות
-
-
שלום חברים, יש לי לפטופ של HP מדגם: Pavilion dv6700 Notebook וכרטיס מסך מדגם: NVIDIA GeForce 8400M GS מערכת הפעלה: win7 ultimate 32 bit הלפטופ מחובר למסך LED של סוני דגם ex520 בעזרת כבל HDMI, כבר כמעט חודש כאשר עד לפני מס' ימים הכל עבד בצורה נהדרת. כמו כן הלפטופ מחובר למסך lcd בעזרת חיבור VGA פשוט (ללפטופ אין כניסת DVI), מסך ה lcd הינו המסך הראשי ואיתו משתמשים בלפטופ. כאמור עד לפני מס' ימים ניתן היה לעבור בטלוויזיה לחיבור HDMI המתאים, ובמחשב ב screen resolution לעבור למסך הטלוויזיה ואז היה ניתן לצפות בתכנים בטלוויזיה. כעת כשעושים את המעבר המסך של הטלוויזיה נשאר שחור, אפילו סאונד לא עובר. עשיתי את הפעולות הבאות: חיבור ה hdmi מהטלוויזיה לממיר הוט, תקין - כלומר הכבל תקין. ה…
-
- 1 תגובה
- 776 צפיות
-
-
יש לי סוס טרויני באינטרנט איקספלורר איך אני מוחק אותו כי האינטרנט לא עולה
-
- 1 תגובה
- 553 צפיות
-
-
בחרתי באפשרות dma אם זמין גם בדיוידי וגם בצורב הצורב עבר לdma אבל הצורב נשאר על pio 4 מה לעשות?
-
- 1 תגובה
- 682 צפיות
-
-
טוב יש לי geforce 6600gt עם דרייברים מעודכנים 77.30 יש לי בעייה שלא הייתה פעם שאני לא יודע כיצד נגרמה. פעם גם המסך מחשב וגם הטלוויזיה היו מציגים את הוידאו בו זמנית ללא קשר לגודל התצוגה. שני המסכים פועלים בתצורת clone ומציגים בדיוק אותו הדבר וכך עבד לי עד לא מזמן. עכשיו הוידאו מוצג רק על הטלוויזיה או רק על המסך תלוי איזה מסך מוגדר כפריימרי. ניתן להגדיר full screen device כאשר כל וידאו שמנוגן יופעל על מסך הטלווזיה (או המחשב) על מסך מלא אפילו אם הנגן מציג רק על חלק מהמסך אבל אז גם אי אפשר לשים כתוביות (בניגוד להגדרת מסך ראשי). תודה מראש. מצטער שההדועה כפולה לא יודע כיצד להעביר לפורום הרלוונטי
-
- 1 תגובה
- 717 צפיות
-
-
שלום, התקלה התרחשה באמצע ששיחקתי ב Fallout New Vegas. באמצע המשחק תמונת המסך פתאום התעוותה ונמרחה לפסים-פסים. עשיתי רסטרט וכעת כל מה שהמסך מראה מטושטש. זה כבר קרה בעבר, אך זה נפתר ע"י כיבוי המחשב. כעת שום דבר לא עוזר וכל מה שהוא מראה זה תמונה מעוותת - כאילו חלק מהתמונה נמרחת בפסים. המחשב עולה, מסך הדוס השחור רץ, הווינדוס מנסה לעלות (הלוגו של ווידוס מוצג ומתחתיו הסימן הכחול רץ), אך כשהסימן הכחול מסיים ואז אמור הווינדוס לעלות - הוא מציג מסך כחול לפחות משניה ואז עושה רסטרט. אני מצליח להפעיל את ה Safe Mode, ועשיתי שחזור מערכת - אך ללא הצלחה. יכול להיות שהבעיה היא בכרטיס מסך? כי אמרו לי שהוא מתחיל לפעול רק עם עליית הווינדוס ובמצב בטוח הוא גם לא פועל - ואלה המצבים היחידים שעוד …
-
- 1 תגובה
- 3.5k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לדעת מי מחובר לרשת הביתית ואני לא יודע את השם והסיסמה של הראוטר
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
מדובר במדפסת hp deskjet 950c כך היא ניראת: http://www.hwzone.co.il/reviews.php?file=hp950c אשמח לעצה מועילה.. תודה
-
- 1 תגובה
- 509 צפיות
-
-
אהלן קניתי כרטיס מסך X1950 PRO AGP 512 לפני שבוע מהרגע שהתקנתי אותו המחשב עבד סבבה אבל אחד מההארדיסקים שלי התחיל לעשות רעשית כאלה תיקתוקים הוצאתי אותו וחשבתי כולה הלך ההארדיסק לא כזה נורא קורה אחרי זה המחשב התחיל לעבוד ממש לאט ולהתקע כל הזמן ולזרוק לי מסכים כחולים החזרתי את הכרטיס מסך המקורי ואין יותר מסכים כחולים אבל המחשב בקושי נושם המפרק שלי הוא: p4 2.6ghz 512mb radeon 9800 maxtor 120gb maxtor 200gb western digital 120bg hec 475watt PSU מה אני יכול לעשות כדי שהמצב יחזור לקדמותו? מה אני יכול לעשות כדי שהמחשב יעבוד עם הכרטיס מסך החדש? אנשים אמרו לי שיכול להיות שהספק לא חזק מספיק ולכן לא מספר את הזרם הדרוש למערכת זה ספק 475 וואט יש מצב שהוא עדיין לא מספיק טוב?
-
- 1 תגובה
- 553 צפיות
-
-
היי. מחשב PC עם WINDOWS 7 ULTIMATE מרגע ההדלקה, עובד כשורה מספר דקות, ואז פשוט נכבה. לא קורס, או מסך כחול, אלא כאילו נלחצה לחיצה ארוכה על כפתור ה OFF תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
אני מוריד את התוכנה אני אפילו לא יודע בכלל אם זה מוריד לי טוב... קיצר זה מסיים להוריד אני בא להתקין והמחשב מעלה לי הודעה שגיאה כזאת: תעזרו לי לתקן את זה בבקשה
-
- 1 תגובה
- 567 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש ומהתחלה המחשב נתקע והתצוגה הופכת לצבע אחיד ורוד או ירוק התקנתי את הכרטיס הנ"ל על המחשב הישן יותר ואותו תופעה קרתה התקשרתי לחנות שממנה קניתי את המחשב (גם את כרטיס המסך) והם אמרו שהם כירים את הבעיה והיא נובעת מדרייבר לא תקין וחירבשו לי משהו על מתח לא תקין מוסיף 2 תמונות של הבעיה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים. המחשב שלי סובל ממסכים כחולים. וכאשר המסך הכחול מופיע, הוא נשאר בדיוק לשנייה ואז המחשב מאתחל את עצמו!!! מיותר לציין: שביטלתי את האפשרות של הריסטרט בהגדרות מתקדמות... מיותר לציין שהשתמשתי ב EVENT VIEWER של מייקרוסופט והופיעו כל מיני שגיאות על סרביסים מסויימים שבוטלו לאחר מכן... אך התופעה חוזרת למרות זאת... עודכנו דרייבים לכל רכיבי החומרה, ומיותר לציין שהמחשב חדש לחלוטין ובן שבוע בלבד... הרצתי טסטים לזיכרונות במשך יום שלם ולא התגלה ERROR אחד. בנוסף פעלתי לפי הוראות היצרן של לוח האם שנתן פאטצ'ים לגבי הכרטיס קול וכל הוריאציות השונות נוסו אך עדיין התופעה חוזרת... הלוואי שהייית יכול לדעת איזה שגיאה רשומה במסך הכחול ולכן אני זקוק לתוכנת EVENT מסויימת בזמן אמת!!! או הא…
-
- 1 תגובה
- 612 צפיות
-
-
משום מה המחשב שלי החליט שיש לו טעם במוזיקה... וכל פעם שאני מכניס דיסק מוסיקה עם שירים לתוך הצורב/סי די רום... כלומר מכניס שומע את השירים ואז מוציא... מהרגע שאני מוציא את הדיסק , המחשב עושה RESET על דעת עצמו.... למישהו יש פתרון ?!?!? ובעייה נוספת בכלליות, לפעמים כנראה שאני פותח הרבה יישמוים (לא כל כך הרבה אבל) המחשב עושה RESET גם כן יש לי 512 MB Crucial 2100 DDR AMD Athlon Xp 1600+ Gigabyte Ga7vtxh
-
הוצאתי כרטיס תקין! ממחשב ישן, אני מנסה להתקין במחשב אחר הוא מפעיל את עצמו עם הכנסת הכרטיס לחריץ המתאיםוכמובן לא מזוהה. ?
-
- 1 תגובה
- 566 צפיות
-
-
יש לי ADSL ופירמטתי, ואחרי שאני לוחץ על החייגן המחשב קופא ל2 דקות. ראיתי פתרון לבעיה הזאת בפורום והייתה לי את אותה בעיה בפירמוט הקודם, אבל לא מצאתי את הדיון. תודה רבה מאוד לעוזר.
-
- 1 תגובה
- 580 צפיות
-
-
עשיתי עדכון FIRMWARE לצורב ולאחר מכן RESTART, וכשהמחשב עלה, הוא זיהה לי את ה CDרומים אבל לא הצליח להתקין להם דריוורים סטנדרטים של וינדוס, זה מה שהוא רושם : This device is not working properly because Windows cannot load the drivers required for this device. (Code 31) בקיצור, שני הCDרומים ששלי לא עובדים כרגע ואני לא מצליח לסדר אותם, יש למישהו רעיון מה אפשר לעשות?!
-
- 1 תגובה
- 840 צפיות
-
-
שלום וערב טוב לכולם. יש לי דיסק קשיח של Western digital SATA 160GB 8MB buffer הבעיה איתו שהוא משמיע רעש חזק ומעצבן של סיבוב מנוע. הדיסק קשיח פועל מצויין ומהר כרגיל אבל ברעש מאיין פיייייייייי שקצה ממש מעצבן ומפריע. יש למישהו אולי רעיון מה שה יכול להיות והאם ניתן לתקן את זה ? תודה רבה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
זה לא בעיה בדיסק בדקתי.. פשוט שזה מנסה להתקין עם INSTALL SHIELD זה לא מצליח ואני לא מבין למה.....?
-
- 1 תגובה
- 724 צפיות
-
-
שלום לכולם! בזמן האחרון יש לי בעיה עם המקלדת, היא פתאום מפסיקה לעבוד ללא שום סיבה מיוחדת. הנורית במקלדת דלוקה אבל הקלידים פשוט לא מגיבים. זה קורה לי סתאם כך אפילו לאחר שעבדתי אם המקלדת והכל בסדר, אני חוזר לעבוד אחרי זמן מה ופתאום אין תגובה!!! זה לדעתי די מוזר ואני לא רואה מה יכול לגרום לבעיה, יכול להיות שהלוח אם קצת דפוק? אחרי הפעלה מחדש המקלדת חוזרת שוב לעבוד. זאת מקלדת פשוטה ביותר אבל עד עכשיו היא עשתה את העבודה מצויין... בעבר (ללא קשר לבעיה הזאת) ניסיתי להשתמש במקלדת natural של microsoft והיתה לי בעיה שאם האיתחול הראשוני של המחשב המקלדת לא עבדה, כאשר הייתי מאתחל שוב היא כן עבדה, בזמנו הנחתי שהבעיה היתה במקלדת ולכן המשכתי להשתמש במקלדת הפשוטה שלי, אבל עכשיו אני רו…
-
- 1 תגובה
- 914 צפיות
-
-
המחשב חזר מתיקון והוחלף לוח אם (ASROCK?). הטכנאי אמר לי שהמידע בזכרון המחשב ישנו ,לא נפגע אך עלי להתקין את המערכת הפעלה. כאן החלו הצרות...: התקנתי XP מדיסק שברשותי בקובץ נפרד (המחשב שאל אם להתקין על תיקייה שנקראת WINDOWS בכונן C והזהיר שבמקרה זה יבצע OVERWRITE לקבצי המערכת שנמצאים על המחשב כבר -מלפני החלפת הלוח אם- ואז קבצים ב "המסמכים שלי" שנושאים את המידע שהיה לי לפני התיקון במחשב עלולים להימחק-לכן קבצי התוכנה הועתקו לתקייה חדשה שפתחתי על כונן C? לאחר ההתקנה של WINDOWS התקנתי את הDRIVERS של הלוח אם החדש ו.. 1.הקבצים שהיו לי במחשב ,כל מה שהיה תחת "המסמכים שלי " נמצא בחיפוש תחת ADMINISTRATOR ותיבת" במסמכים שלי "הרגילה ריקה .כך גם כל שאר המידע תחת -ADMINISTRATO…
-
- 1 תגובה
- 657 צפיות
-