תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,296 דיונים בפורום זה
-
אני מצליח להפעיל אותו רק במצב בטוח מה שקרה היה שסגרתי שתי תוכניות שפעלו (CTRL+ALT+DEL) בWIN בגלל שהמחשב קירטע לי קצת הפעלתי מחדש את המחשב וזה מה שקרה אני לא מצליח להיתחבר לרשת (זה לא רק לאינטרנט זה כל ה שקשור לרשת) -------------------------------------------------------------------------------------------------- יש לי WIN 2000 אינטנט מהיר של מת"ב (012) כרטיס רשת אני מקווה שתעזרו לי תודה רבה עידן אשכנזי
-
- 1 תגובה
- 892 צפיות
-
-
אחרי מס' שניות נותן שגיאה האם מישהו יוכל להבין או להסביר מה הבעיה בבקשה ? חלונות XP צורב Nec Optiarc dvd rw AD-5170A Nero 6
-
- 1 תגובה
- 571 צפיות
-
-
לחברי האתר שלום רב. קניתי באירופה מחשב נייד של אסוס דגם g60jx, כאשר אתה פותח אותו ישנה מדבקה גדולה שמיקומה מתחת למקלדת עליה רשום בגדול G60J. רק לשם הסר ספק הפכתי את הלפטופ כדי לראות את המדבקה מאחור שרשום בה "model:G60j", ועכשיו, שמבחינתי הייתי בטוח שזהו אכן הדגם נכנסתי לאתר של אסוס והורדתי דרייברים וביוס מעודכן. כאשר עדכנתי את הביוס דרך דוס וכניסה לתפריט הביוס של אסוס ישנה שם אפשרות לעדכון הביוס, עדכנתי אותו. לאחר מכן הוא כבה (המחשב) ומאז הוא ל-א עובד כאשר אני לוחץ על כפתור ההפעלה,לא המסך,לא המחשב ואפילו לא המאווררים, רק כמה נורות שמעל המקלדת (כפתורי מגע) והסידירום (CD) שנפתח וטוען אך לא מעבר. הוצאתי את בטריית המחשב אך כמובן לשב..זה לא עוזר,חשבתי על הוצאת הבטריה של הב…
-
- 1 תגובה
- 876 צפיות
-
-
שלום, הורדתי את התוכנה HWMonitor וראיתי שם משהו מלחיץ בטמפרטורות של המחשב- תמונה- תתמקדו בבקשה על Tempin2: תודה, ערן
-
- 1 תגובה
- 852 צפיות
-
-
יש לי חשד שזה ה SSD גורם לזה. לפני שהוא הגיע עבדתי על ארדיסק טרה רגיל ולא היה בעיות. ברגע שהמחשב נכבה הוא מדליק את עצמו מחדש. יש תוכנה שמאבחנת דיסק SSD +מדריך לעבוד איתה? זה מאוד דחוף זה קורה כמעט כל הזמן
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, כשאני מדליק את המחשב המערכת עולה בצורה רגילה בלי בעיות אבל המסך מתנהב מוזר. מרגע הפעלת המחשב המסך מתחיל להבהב והבזקים בתדירות גבוהה ומהירה ברמה כזאת שאי אפשר להסתכל אפילו על המסך, לאחר שעולה מערכת ההפסקה ההבזקים מאיטים ומפסיקים. אני מכבה ומדליק את המחשב מחדש וזה לא קורה שוב, רק במקרה שהמחשב מכובה לזמן ממשוך - חצי שעה בערך אז זה מופיע. חוץ מזה אין שום בעיות אחרות מרגע שההבזקים מפסיקים. יש לי כרטיס מסך NV GF 9800 GT בדקתי את החיבורים של המסך והכל בסדר שם... מה יכולה להיות בעיה?
-
- 1 תגובה
- 688 צפיות
-
-
כשאני מתקין דרייבר לכרטיס מסך שלי ראדיון 9600 אז הוא נותן לי את ההודעה הזאת מה זה אומר? http://www.donkey.co.il/Briefcase/Uploads/7350.fgjhgfhfghfghghghgfhgfhgff.jpg אני לא מצליח להתקין את הכרטיס מסך תןדה רבה לעוזרים ....
-
- 1 תגובה
- 557 צפיות
-
-
יש לי בעיה כזו: העכבר זז רגיל ותוך כדי תנועה(לפעמים) הוא זז כאילו יש לאג או משהו. עכשיו , התופעה הזאת קורה גם בעכבר אלחוטי של מיקרוסופט וגם ב-MX1000 . דברים שש לציין: היה לי "שקט" מהתופעה הזו בערך חודשיים מאז שעברתי ל-MX1000 . אני עובד גם עם מקלדת אלחוטית של מיקרוסופט. המחשב לא תחת עומס כלשהוא , אין לי רוגלות משום סוג או ווירוסים למיניהם ככה שהבעיה היא חומרתית בלבד! אודה לחברי הפורום אם תפתרו לי את הבעיה. נועם.
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-
-
היי חבר'ה, קיבלתי היום מחשב לנובו חדש דגם ideapad 510s כל פעם שאני לוחצת על המקש הימני\שמאלי במשטח העכבר במקלדת נפתח לי מנוע חיפוש בצד של קבצים וכדומה. (ככל הנראה CORTANA) המקשים של המשטח כלל לא עובדים כמו מקש ימני ושמאלי של עכבר רגיל. איך אפשר לבטל את זה?? ובנוסף, אשמח לשמוע עצות לשימוש יעיל ונוח יותר במשטח העכבר. תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
לפני חצי שנה רכשתי מסך DELL 20 2007WFP המסך עבד מצוין רק שבימים האחרונים תמונות שיש בהם שמש בוהקת נהפכו לוורד וצבע כחול הפך לתכלת. בצעתי ריססט להתקנות יצרן וזה לא עוזר מה יכולה להיות הבעיה
-
- 1 תגובה
- 626 צפיות
-
-
האם אפשר לחבר התקן של SATA 2 ל SATA 1 ולהפך? כמו בחיבורי USB שההבדל היחיד הוא במהירות אבל כמובן שהכל נתמך
-
- 1 תגובה
- 838 צפיות
-
-
חברס המחשב עולה לי ואומר כך: Hardware Monitor found an error. Enter Power setup menu for details מה אתם אומרים ?? תודה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 619 צפיות
-
-
שלום. אתמול קיבלתי את המחשב מורכב חוץ מכרטיס מסך (לא יגיד איזה חנות כרגע בטיפול איתם) מפרט : intel core i7 7700k tray noctua nh d15 gigabyte ga z270x gaming k5 corsair graphite 780t corsair rm750i 750w corsair ddr4 16 g 8gx2 gigabyte gtx1080ti gv-n108taorus x-11gd xtreme seagate 1 tb samsung ssd 250gb 850 evo m.2 dvdrw lg gh24-nsd1 x24 windows 10 home 64 bit heb viewsonic 23.6 gaming hdmi dp הרכבתי את הכרטיס מסך בזהירות ב pci e 16, וחיברתי את קבלים חשמל של הספק כוח ( שתיים קבלים, לכל קבל יש 6+2 פינים הכרטיס מסך דורש שתיים של שמונה ) שאני מדליק את המחשב יש בייפ אחד. שאני משתמש …
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם הרצתי בדיקה על הארדיסק wd 500GB 16 עם התוכנה mhdd , אין לי את תמונת המסך כרגע , אבל איפה בדיוק יודעים אם יש שגיאות או לא? ואם קצב המהירות נמוך , לפי מה(גם שגיאות וגם קצב המהירות)? תודה.
-
- 1 תגובה
- 725 צפיות
-
-
יש שתי בעיות שקורות באופן קבוע בדפדפן כרום למשל באתר זאפ - כל לחיצה על לינק כלשהו פותח לי כרטיסיה חדשה של about:blank בשורה למעלה כך שאחרי כמה דקות של גלישה באתר, השורה למעלה מוצפת בכרטיסיות ריקות.. כמו שתראו פה http://up368.siz.co.il/up3/y2jyibd5ijny.jpg ------ הבעיה השניה שלי היא בפייסבוק.. שאני לוחץ על לינק הוא מתחיל לטעון את הדף ונתקע באמצע [כאילו הוא לא מצליח לטעון את הדף עד הסוף] כמו בתמונה אם אני לוחץ F5 זה מסתדר.. אבל זה מציק.. קורה כל הזמן! http://up369.siz.co.il/up1/4tomyqzdwqyn.jpg -------- מישהו נתקל בבעיות האלה בעבר? יודעים מה אפשר לעשות כדי לתקן את זה? תודה
-
- 1 תגובה
- 928 צפיות
-
-
שלום הרכבתי הרדדיסק חדש הפעלתי תמחשב וכתוב לי בפוסט - Floppy Disk Failure 40, ניתקתי תהרדדיסק ועדיין אותה בעיה מעצבנת! עשיתי ריסטרט - לא עזר! פתאום שמתי לב שלמטה כתוב "כדי להמשיך לחץ F1" לחצי, הווידנוס עלה! אבל בכל זאת זה עדיין מופיע בכל פוסט - זה משגע! ;D אגב - מצטער על הלחץ הלוח שלי הוא - EP-8rda+ וכבר איפסתי תביוס ע"י הוצאת הבטרייה, מה אפשר לעשות? תודה.
-
- 1 תגובה
- 617 צפיות
-
-
אין לי מוסג איך זה קרה אבל יש לי מחשב amd חדש לאחר כול ההתקנות וינדוס אנטי וירוס והכול עבד טוב לאחר כמה ימים הדלקנו את המחשב ובעלית הxp הוא אומר press f10 enter to RAID setup utility אין לי מוסג מה זה אומר איפסנו את הביוס וזה לא עזר החלטנו לפרמט את המחשב אבל הוא מתחיל את הפרמוט גומר את ה100 אחוז בהעתקה ואז עושה ריסט בשביל להתחיל את ההתקנה עצמה ואז הוא לא ממשיך הוא חוזר שוב על הפעולה הקודמת שהיא העתקה אני מקווה שהסברתי נכון מחכה לתשובות מה אפשר לעשות בשביל לאפס הכול ולהתחיל מהתחלה דרך אגב המחשב ממש חדש בן שבוע ועוד לא התחבר אפילו לאנטרנט
-
- 1 תגובה
- 563 צפיות
-
-
היי יש לי מחשב נייד Legion Y530-15ICH Laptop. כשאני מפעיל משחקים כמו shadow of the tomb raider או Rise of the Tomb Raider, need for speed וכו פשוט המחשב לא מריץ את המשחקים בלי שהמחשב מחובר לחשמל, שהוא מחובר המחשב מריץ חלק את המשחקים, אבל שהוא מנותק הכל נתקע ומקרטע. האם זה תקין? אני פשוט לא רוצה לגרום למצב שהמחשב כל הזמן מחובר לחשמל, שהסוללה לא תהרס. אשמח לעזרה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
יש למישהו כיוון?
-
- 1 תגובה
- 558 צפיות
-
-
יש לי בעיה אם מסכים כחולים הנה קישור לקובץ DUMP האחרון http://s7.yousendit.com/d.aspx?id=0CZWH5DIBO6XI1ES0KI93NGHGA איך אני קורא אותו?
-
- 1 תגובה
- 708 צפיות
-
-
שלום. קרה לי מקרה שהמחשב הופעל מחדש ועלה לי הביוס אחרי זה. בנתיים זה קרה לי פעם אחת. האם זה בעיה או חד פעמי?
-
- 1 תגובה
- 677 צפיות
-
-
שלום חברים , הבעייה היא כמתואר בכותרת : המחשב נדלק , עובד 2-3 שניות ואז נכבה . נדלק שוב (לבד) ואין תצוגה במסך . למעשה כבר בדקתי כמעט את כל החלקים ובהם מעבד , זכרונות , ספק כוח וכרטיס מסך וכולם נמצאו תקינים . שמתי לב שהבעייה קורית ברגע שמכניסים את המעבד לסלוט של הלוח אם ( מה שאולי גורם לקצר ולסימן לכך שיש בעיה עם המגעים של הלוח אם בסלוט המעבד או באספקת החשמל של הלוח אם כדי להפעיל את המעבד ) , ברגע שאין מעבד הבעייה לא קורית והמחשב לא נכבה , אלא עולה וממשיך לעבוד אבל כמובן שבלי תצוגה כי אין מעבד . חלקי המערכת הם : לוח אם : GIGABYTE P35DS3L מעבד : INTEL E2220 2.4 GHZ ספק כוח : Corsair VX 550 WAT אודה מאוד לכל העוזרים כי אני אישית כבר התייאשתי ושוקל לקנות לוח אם חדש ...
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
טוב אז ככה, אחרי שהמחשב נדפק לי מהווינדוס Update (כמו שתוכלו לראות באשכול בלחיצה פה) החלטתי שאני רוצה לפרמט את הווינדוס. כרגע עדיין בהתלבטות אם לקנות כונן SSD למערכת ההפעלה או לקנות SSD אחד גדול לכל המחשב (ומשהו חדש, אולי מסדרת ה-850 Pro של סמסונג) השאלה שלי היא מה קורה לגבי מקוריות התוכנות שעל המחשב: הווינדוס שלי הוא 7 אולטיימיט חוקי, עם דיסק וסיריאל שיש לי עד היום, ויש לי גם אופיס 2010 מקורי שאת הסריאל שלו קיבלתי מהאתר של מיקרוסופט לפני שנים רבות. אין לי מושג איך לאתר אותו היום. מה אני עושה אם אני רוצה לפרמט? הרי אם אני ירצה לבצע אקטיבציה לווינדוס 7 אחרי ואני יקיש לו את הסריאל שיש לי, הוא יזהה שיש כבר אחד כזה בשימוש. וכנ"ל לגבי האופיס, שאותו בכלל שאני לא יודע איפה לאת…
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי את זה ב-bios .....תגידו לי לאיזה מצב לשנות את זה .....תודה..... הבורד הזה של PCPARTNER DRAM TIMING BY SPED [DISABLED] DRAM CLOCK [HCLK+33] BANK INTERLEAVE [DISABLED] SYSTEM BIOS CAHEABLED [DISABLED] VIDEO RAM CAHEABLED [DISABLED] AGP APERTURE SIZE [64] יש לי כרטיס של GEFORCE 4 MX440 AGP 4X MODE [ENABLED] AGP DRIVING [AUTO] AGP FAST WRITE [DISABLED] POWER SUPPLY TYPE [ATX] CPU …
-
- 1 תגובה
- 846 צפיות
-
-
שלום לכולם. קניתי הארד דיסק דגם WD5000AAKS sata/16MB יש ברשותי מערכת הפעלה windows xp pro sp2 (מקורי כמובן) וכאשר אני מנסה להתקין לאחר כמה זמן אני מקבל מסך כחול עם הערה שווינדוס ניתק את עצמו מחשש לפגיעה בחומרת המחשב (משהו כזה), בלה בלה בלה, אם הכנסת חומרה חדשה אז להוציא אותה (משהו בסגנון). דיברתי עם החנות הם אמרו שזה מכיוון שההארד דיסק הוא SATA 2 וצריך להוסיף צ'ופצ'יק קטן בשביל לעשותו SATA 1 בדיעבד הבנתי שבעצם מדובר בג'אמפר (לא שיש לי מושג מה זה אומר) ועדיין מופיע אותו מסך כחול מעצבן עם אותה תקלה. הלוח אם שלי : gigabyte M51GM-S2G פה סוג חיבור SATA ההארד דיסק המדובר : WD5000AAKS פה תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 674 צפיות
-