עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. אני נכנס למשחק Deux ex 2 וזה עושה מסך שחור ..וסימן שהוא חושב וזהו ככה נתקע עכשיו כשאני יוצא אז אני עושה לחצן ימני והדבק זה רושם משהו כזה .. *** Win32 Runtime Fault : ACCESS_VIOLATION *** Build Nov 14 2003 13:41:15 *** Thread Id : 0000011Ch *** Stack Trace Follows... frame: IP=00405CC2 SP=0012D520 BP=0012DBD8 { 0001:00004CC2 C:\Program Files\Deus Ex - Invisible War\System\DX2.EXE } frame: IP=00413AD1 SP=00000000 BP=7F904688 { 0001:00012AD1 C:\Program Files\Deus Ex - Invisible War\System\DX2.EXE } מה הוא רוצה ממני??? יש לי Ge force 2 pro gts וכל הדרייברים המעודכנים לזה פלוס דיירקטס 9 .. מה הבעיה מה אני אמור לעשות???

• 1 תגובה
    • 580 צפיות
  2. אז למאוורר הזה יש שני קליפסים, אחד מכל צד, בחלק העליון שלו, בצבע לבן. גם אחרי ששיחררתי את הקליפסים, משהו שם משתחרר אבל אני לא יודע איך להוציא את המאוורר החוצה (אני רוצה לנקות את צלעות מאבק). חשוב להזכיר שזה מאוורר סטוק גדול של P4. יש הצעות? אם זה דיון מטומטם מדי אז אל תתביישו להגיד :-[

• 1 תגובה
    • 660 צפיות
  3. Started by nim901,

שוב, הלוח המעצבן הזה עושה לי בעיות ואני לא מבין למה. כשאני מדליק את המחשב אז אחרי שהוא מזהה את הזיכרון הוא מתחיל לעשות מלא ביפים ארוכים ומעצבנים ואז הוא ממשיך לטעון והוא כותב שהמעבד לא זוהה לחץ F1 להמשיך או DEL להכנס לביוס ואז הוא נתקע. מה פשר הציפצופים? לפחות שהלוח יהיה תקין עד אחרי החג ואז אני אחליף אותו, נמאס ממנו

• 1 תגובה
    • 565 צפיות
  4. Started by LIOR42,

יש לי בעיה שהמחשב לא מראה לי את יציאת הLPT בגלל זה אני לא יכול להתקין את המדפסת בדקתי המנהל התקנים שם מופיע לי רק שני יציאות COM אודה לכל מי שיכול לעזור

• 1 תגובה
    • 984 צפיות
  5. הנורה שלי נשרפה נראה לי.... או שהחיבורים לא טובים.... והכפתור Reset לא עובד מה אני יכול לעשות?

• 1 תגובה
    • 543 צפיות
  6. היום אחרי הרבה זמן שלא היה לי מסך, ראיתי סרט במחשב והיו הרבה תקיעות קטנות כאלה במהלך הסרט. חשבתי שהסרט פגום אבל ניסיתי קובץ אחר וגם שם זה קרה.. יש לי מחשב חזק יחסית, זה לא אמור לקרות.. לפני כמה חודשים אני פתחתי עוד צינורות עיבוד (אם זה עבד, דרך אגב, איך אני בודק כמה יש לי עכשיו ואם זה עבד?) הטמפרטורה של הכרטיס מסך על 44 מעלות ומקסימום 47 במאמץ... יש לי Geforce 6800NU... אני עוד מעט אתקין 3D Mark ואני אבדוק את התוצאה... מה יכול להיות גורם לבעיה? המפרט בחתימה.. עריכה: ב 3D MARK 05 קיבלתי 3242.. זה לא ציון גרוע.. אז למה הוידאו נתקע לי? זה קורה לפעמים גם עם מוסיקה אבל זה כשאני מפעיל עוד תוכנה אז המוסיקה נתקעת לשניה.. גם אם זאת לא תוכנה כבדה.. הורדתי את כל האפקטים במדיה פלייר …

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  7. Started by mb74ever,

יש לי נייד ישן פנטיום 1, 233, ויש לו כל מיני בעיות, ולי יש מלא שאלות שאשמח אם תעזרו לי בכמה.. קודם כל מדובר בנייד הזה http://support.ajp.co.uk/specs_html/7200.htm התקנתי עליו וינדוס מי ווינדוס 2000 1. אני לא מצליח להפעיל את יציאת הוידאו לטלויזיה שלו. שמתי רזולוציה 640X480 כמו שנאמר בהוראות שמצאתי באיזשהו אתר, העברתי את הנייד למצב טלויזיה, ושמתי בביוס על מצב PAL, אבל הוא לא מראה לי כלום בטלויזיה..יש למישהו הצעות? ?(כמובן הכבל עובד מצויין וניסיתי על שתי טלויזיות..) 2. בעיה שיותר חשובה אם לא הכי חשובה, זה בעיית הUSB שלי..הוינדוס לא מזהה את הUSB, אין לו דרייבר מתאים בשבילו..חיפשתי בכל מקום אפשרי ולא מצאתי את הדרייבר הנחוץ, בקשה אם מישהו יוכל לעזור לי אודה לו מאוד.

• 1 תגובה
    • 542 צפיות
  8. גם לי קורה דבר מוזר מזה שבועיים...... לפני שבועיים לא הצלחתי להעלות את המחשב... הוא הודיע לי על מסך שחור ....ש: drive not ready insert boot disket in A press any key והשמיע קולות של מאמץ כמו איזה אוטו חלוד...... באותו יום לא הצלחתי לפתוח את המחשב. אחרי יום הוא עלה כרגיל..... אבל מאז אני חוששת לסגור אותו והוא פתוח יום ולילה..... אני כן מצליחה לעשות ריסטרט ואין בעיה. אבל אני חוששת לסגור אותו לגמרי. מעולם קודם לכן לא החזקתי מחשב פתוח יותר מיום שלם. האם זה מבשר רעות הקטע באנגלית? או שמדובר על מערכת ההפעלה בלבד. איך משיגים טכנאי כשלא מכירים אף אחד? שלחתי חלק רציני מהחומרים אל תיבת מייל גדולה.......שפתחתי במיוחד..... תודה על כל תשובה........

• 1 תגובה
    • 565 צפיות
  9. Started by itaysp,

שמתי לב לבעיה רק לאחרונה. כשאני פותח את המחשב ושם מוסיקה הכל עובד כמו שצריך.. אחרי כמה שעות אם אני בא לשים עוד פעם מוסיקה לפעמים הכרטיס קול עובד ולפעמים לא. לא סגרתי שום ישום או משהו שעלול לגרום לכרטיס לא לעבוד. הכטיס שלי הוא על הלוח ככה שאני לא חושב שאולי הוא לא מחובר טוב. אחרי שאני עושה LOG OFF - LOG ON או ריסטרט הכל חוזר לקדמותו. מה יכלה להיות הבעיה?

• 1 תגובה
    • 637 צפיות
  10. Started by someone,

אני מנסה לחבר מצלמה אינטרנט חדשה, וזה כותב לי את השגיאה הבאה... לבקר אין די רוחב פס זמין עבור התקן USB COMPOSITE DRIVE שביקש 60% מתוך רוחב הפס של האפיק יש רק עכבר מחובר לUSB (חוץ מהמצלמה) למישהו יש רעיון מה עושים?

• 1 תגובה
    • 634 צפיות
  11. Started by v_man,

אני רואה במחשב השני שלי גיבריש נגיד אני לא יכול ליכתוב עיברית ואני לא יכול לראות עיברית אני רואה גיבריש למה?

• 1 תגובה
    • 562 צפיות
  12. Started by weamir,

כאשר אני משחק CSS מופיעים לי מסכים כחולים. בד"כ עם הודעה 00000024*0 ופעם אחת 0000008E*0 מישהו יודע מה הבעיה?

• 1 תגובה
    • 565 צפיות
  13. Started by supermario,

אתמול בזמן שעבדתי עם המחשב פתאום המסך נהיה לבן, היו עליו קווים אלכסוניים כאלו, הכל ניראה מטושטש והוא נכבה הנורית של המסך הבהבה מהר בצבע ירוק.. מסך samsung 19" 997mb אחרי זה עשיתי ריסטרט למחשב , לא עזר, עדיין ראו את הקווים ולבן ומטושטש ושוב המסך נכבה לקחתי את המסך לחנות ושלחו אותו להחלפה.. עכשיו מישהו בחנות שמבין במסכים זרק איזה מילה שזה בגלל ה FLYBACK שנאי משהו כזה.. מישהו יכול להסביר לי מה זה ולמה זה קרה פתאום ככה למסך?

• 1 תגובה
    • 722 צפיות
  14. Started by Snufkin,

קניתי מחשב חדש וחיברתי (אני מאמין שנכון) את כל החיבורים!!! אבל עכשיו כל פעם שהוא עולה הוא רושם: Press <Ctrl+S> or F4 to enter raid utility. מה זה RAID????

• 1 תגובה
    • 641 צפיות
  15. bios זה חומרה או תוכנה? שלום, מאיפה אני יכול להוריד תרשמיי לוח של gateway 450sx4 כדי לבצע clear cmos. ואם אפשר להתחיל באיך הניידים האלה מתפרקים בכלל(פעם ראשונה שאני מפרק נייד), הכוונה כל הבסיס מלמטה יורד או שהמחשב יושב רגיל וצריך להרים את החלק איפה שהמקלדת. תודה, HaimTS מחקתי את הססמת המשתמש (bios) בנייד ועכשיו אני לא מצליח להכנס למחשב

• 1 תגובה
    • 561 צפיות
  16. Started by Idanp,

הייתי אצל חבר .. מרחנו לו מישחה טרמית MX1.. עכשיו כשהרכבנו הכל בחזרה המחשב שלו לא נידלק..האורות נידלקים אבל במסך רואים שחור.. יש מצב שהוא נישרף או משהו ?(אם זה חשוב אז המעבד שלו הוא P4-3.0EE PERSCOTT)

• 1 תגובה
    • 529 צפיות
  17. שלום! רציתי בקשה לשאול - יש לי מחשב עם בעיה מוזרה למדיי. הוא כושל ברגעים מאוד רנדומליים - בזמני עמס בינוני, ירוד ועומס גדול, בלי חוקיות מסוימת, בלי פעולה ספציפית, פשוט נכבה לו, לפעמים מרסטרט, לפעמים פשוט נכבה ללא ריסטרט (אך נשאר דלוק חשמלית), ואלו לא ביעות WIN המוכרות עם המסך הכחול - בתקלות כאלה הוא עוצר ומודיע על התקלה עם המסך הכחול והודעת STOP וכו'... עכשיו בעית כונן קשיח - לא נראה לי, שוב - זה לא קורה במקומות ספציפיים של הHDD. זכרון מטמון - עשיתי MEMTEST יצא סבבה, ללא תקלות. נשאר לי רק לוח אם - נכון? או שמא יש עוד אפשרויות? ואם לא אז מה הן האפשרויות הספציפיות בלוח אם? אשמח מאוד אם כל אחד פה יוכל לעזור לי, זה מייאש... בתודה מראש!! חן.

• 1 תגובה
    • 689 צפיות
  18. למה כרטיס radeon 9200 לא עובד לי על לוח שתומך עד AGPx4 יש לי לוח של ECS דיי ישן עם תמיכה ב AGP x1/x2/x4 + כרטיס מסך O/B ויש לי כרטיס מסך radeon 9200se 128mb 64bit AGPx8 שהלוח לא רוצה לעבוד איתו לעומת זאת שהכנסתי כרטיס מסך geforce fx5200 agp x8 זה כן עבד וגם שניסיתי geforce 2 mx400 AGP x2 זה עבד.. יש איזה סיבה שהרדאון לא יעבוד ב AGP x4 או יש משהו בביוס שאני צריך לשנות כדי שזה יעבוד?

• 1 תגובה
    • 545 צפיות
  19. Started by רועי כהן,

יש לי בעייה ממש רצינית של ריסטים... המחשב מרסט את עצמו בערך תוך חמש דקות מהרגע שהוא עולה לווינדוז... הרצתי memtest.... פעם אחת ריסט את עצמו, פעם שנייה עשה צבעים וסימנים מוזרים, ופעם שלישית הוא רשם לי הודעה כזאת: unexpected interupt - halting... מה הבעייה במחשב שלי?!?!?!.... :'(

• 1 תגובה
    • 724 צפיות
  20. נניח שאני קונה מחשב בארה"ב... הוא הרי לא יתאים לארץ, כלומר, אני אצטרך ספק כוח חדש שמותאם לארץ, או שאני אוכל לכוונן אותו בהתאם? שאלה נוספת, לגבי המטען והשנאי של נייד... אותו דבר?

• 1 תגובה
    • 733 צפיות
  21. קודם כל הינה המפרט של המחשב שלי: מעבד: intel 2.8 פרסקוט זכרון: 512 כרטיס מסך: ati 9600xt לוח אם: asus p4p800 se נדמה לי ומסך: LG FLATRON F700P בקיצור הבעיה היא שכל פעם שאני נכנס לשחק לא חשוב באיזה משחק אבל בעיקר במשחקי רשת אחרי 4-6 דק' משחק לכל היותר אני המשחק יוצא לי ואני מקבל את ההודעה הבאה: וזה פשוט בלתי נסבל כי איי אפשר לשחק ככה בשום משחק רשת (זה קורה לי בעיקר בcs ועוד יותר ב-battlefield 1942/vietnam ) הורדתי את כל סוגי הדרייברים שיש היה איזה דרייבר אחד שלא רשם לי את ההודעה אבל עדיין הוציא אותי מהמשחק כך שזה לא הכי עזר בדרייבר שיש לי עכשיו נכנסתי לכאן: בטלתי את שתי ה-V וכששחקתי שוב זה העומנם לא רשם לי את ההודעה אבל עדיין הוציא אותי מהמשחק באותו תדירות…

• 1 תגובה
    • 586 צפיות
  22. Started by lspmaster,

חברה שימנתי את המאוורר של המארז והורדתי קרוב ל-10 מעלות למרות זאת הטמפרטורה של המעבד לא השתנתה חשבתי אולי לשמן את המאורר של המעבד... מישהו ניסה את זה כבר? מותר לעשות את זה?

• 1 תגובה
    • 757 צפיות
  23. Started by yaron_barak,

אני תורם מחשב למועדונית יש ילדים עם בעיות בבית החלטתי גם לתת להם כרטיס טלויזיה שיש לי ישן מאיפה אני יכול להוריד דרייברים לכרטיס ששמו LIVEVIEW תעזרו לי חברה זה חשוב תודה

• 1 תגובה
    • 554 צפיות
  24. שלום לחבר של אחותי יש בעיה במחשב.... לוחצים על כפתור ההפעלה והמחשב לא נדלק (אפילו לא לשניה....) :-\ ועד לפני יום הוא עבד מצויין!-לא נגעו במחשב מאז שנדלק בפעם האחרונה ועד שלא הצליח לפעול(לא יודע אם הסברתי טוב ) חשוב לציין שהמחשב עצמו!!! לא נדלק (גם המסך לא נדלק אבל זה בגלל שהמחשב לא נדלק... הנורית הקבועה של המסך עובדת) בדקנו את כל הכבלים של כל המחשב והחשמל והכל מחובר היטב! אפילו ניסינו שקעים אחרים בקיר... עכשיו... פתחתי את המחשב שלו ובדקתי ככה שהכל מחובר ומחוזק והכל באמת מחובר טוב וחזק... גם אין שום ריח של שריפה משום אזור במחשב... ממה יכולה לנבוע הבעיה?? תודה לילה טוב כולם!

• 1 תגובה
    • 654 צפיות

דיונים חדשים בפורומים