תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,320 דיונים בפורום זה
-
שלום אנשים התקנתי וויסטה והיא לא מזהה את הכרטיס רשת שלי. כל פעם שאני עושה הוספת חומרה וכד' זה עושה "FEILED" ובXP זה עובד מעולה! מה יכולה ליהיות הבעיה?(הורדתי דריוור והכל ועדיין לא עובד) ויש לי עוד בעיה עם הדיסק און קי שלי שוויסטה מזהה אותו והכל אבל אין איך לפתוח אותו. לא מופיע שום איקון במחשב שלי (COMPUTER) ואין לי מושג איך לפתוח אותו ??? תודה מראש אריאל
-
- 1 תגובה
- 601 צפיות
-
-
שבת שלום, לאחרונה שמתי לב שהכונן החיצוני שלי גורם לתקיעות מוזרות בעת עבודה שותפת. אציין כי מדובר בתקיעות רנדומליות של כמה שניות. ניתקתי אותו והתקיעות נעלמו לפחות נכון לעכשיו... האם מישהו ניתקל בבעיה דומה? האם מדובר בתקלה כלשהי אשר מצריכה ניצול אחריות? שאלה נוספת: איך עדיף לשמור על הכונן מנותק - רק בכבל הנתונים או גם לנתק מהחשמל (הכונן מחובר בכבל ESATA) ?
-
- 0 תגובות
- 705 צפיות
-
-
לא יודע עם זה אמור ליהיות פה מקס' תעבירו תודה ועכשיו לבעיה דוד שלי התקשר אליי ואמר לי שהמאורר שלו נשרף הוא אמר לי שזה המאורר הגדול הוא לא מבין ממש במחשבים עכשיו אמרתי לו שאני יחזיר לא תשובה מחר לגביי קירור חדש אז אתם יכולים לעזור לי למה אני לא ממש מתמחה עסק הזה אין בעיה אם תקציב כרגע אבל אל תסחפו
-
- 3 תגובות
- 589 צפיות
-
-
אני מקבל הודעה: [h=1]לא ניתן להתחבר אל accounts.google.com האמיתי[/h]יש כעת הפרעה בחיבור המאובטח אל accounts.google.com. נסה לטעון את הדף הזה מחדש בעוד מספר דקות או לאחר מעבר לרשת חדשה. אם התחברת לאחרונה לרשת Wi-Fi חדשה, סיים את ההתחברות לפני שתטען מחדש. אם היית מבקר כעת ב-accounts.google.com, היית עלול לשתף מידע פרטי עם תוקף. כדי להגן על הפרטיות שלך, Chrome לא יטען את הדף עד שיוכל ליצור חיבור מאובטח אל accounts.google.com האמיתי.
-
- 11 תגובות
- 6.3k צפיות
- 1 follower
-
-
המחשב שלי לא מוצא תהארד דיסק שלי... ניסיתי כל מיני שטויות בביוס, ניסית גם לעשות OFF ON לגאמפר הזה בביוס, ניסיתי להוציא ולהכניס תחיבורים של ההארד דיסקכלום! הוא כל הזמן מבקש ממני לעשות בוט לראיד משהו כזה, לפני שעולה הוינדוס (יש לי הארד דיסק 1 שמחובר בכבל אדום כזה לא ברור לי איך קוראים לו) ניסיתי לשחק שהוא ינסה להיכנס לסקאזי ראשון ואחרי זה לHDD-0 או כמעט כל צרוף אפשרי... בבקשה תעזרו לי =/ SweeT EviL
-
- 9 תגובות
- 803 צפיות
-
-
שלום! בעקבות הפסקת חשמל קטלנית, הלך לי ספק הכח של המחשב. החלפתי ספק כח בחדש, ולאחר ההתקנה הפעלתי את המחשב, שנדלק ונתקע בעליית הWINDOWS. לאחר שעשיתי אתחול מחדש של המחשב המחשב לא נדלק יותר (לא מופיע שום דבר במסך, כאילו המסך לא מקבל אות). החלפתי כרטיס מסך לבדוק אם זו הבעיה והבעיה חזרה על עצמה גם עם כרטיס מסך אחר. כשאני מחבר את הספק ללוח האם הנורה שלו נדלקת (חברת ASUS), המאוורר של המעבד עובד. אמרו לי לנתק לגמרי את כרטיס המסך והזכרונות לראות אם לוח האם יצפצף, אבל הלוח לא צפצף. איך אני יכול לבודד את הבעיה ולבדוק אם הבעיה בלוח אם או במשהו אחר? תודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
למאווררים של הנייד שלי יש מצבי רוח. הם מפיקים לרוב רעש די חזק של אוורור, ולפעמים (אני חושב שזה לפי תרמו-סטט) הם חוטפים קריזה ועושים אפילו רעש חזק יותר לכמה זמן. המצב היה ככה מאז שקיבלתי את המחשב (לפני שנתיים), ורציתי לדעת מה אפשר לעשות בנידון. כדאי שאציין שלפעמים כשאני מריץ עליו משחקים "כבדים" (יחסית למה שהוא יכול להחזיק.. שזה לא ממש "כבד") הוא מתכבה כעבור כמה דקות בדרך כלל, אבל כשהוא בבית שלי הוא לא מתכבה בדרך כלל - אני חושב שזה בגלל הטמפרטורה, ועל השולחן בבית שלי יש לו איוורור ו-1000 כיווני אוויר. רציתי לדעת: 1)האם למישהו מכם הייתה בעיה דומה בנייד? 2) כמה עולים מאווררים נורמליים לנייד 3) האם זה נכון שקשה להתאים מאוורר לניידים? שזה משתנה מנייד לנייד? 4) האם הליך ההתקנה…
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אז ככה מדובר במחשב שעבר איזה שהיא מכה חשמלית רצינית ששרפה את הספק ואת לוח האם, הרכבתי ספק חדש ולוח אם מהאריזה (PC Chips M758LMR, לא להיבהל זה לא בשבילי...) וגם זכרון חדש, אך יש משהו מוזר הלוח לא נדלק, כלומר כאשר אני לוחץ על ה POWER הספק לא נדלק ואין כלום, בדקתי את הספק במחשב אחר והוא עובד FIX, כנ"ל ה Power Switch עובד תקין, השאלה האם יש מצב שבו המעבד נדפק (CELERON 600, שוב זה לא מחשב שלי...) ולא נותן ללוח להידלק, שכן הספק אמור להידלק גם כאשר אין בכלל מעבד ו/או זיכרון מורכבים, הוא פשוט לא מגיב, אנה עיזרו... ועוד שאלה - המעבד של איסטרוניקס, במידה והוא נשרף הם יחליפו לי אותו? (הרי כבר אין יותר מעבד כזה בעולם).
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי בעיה בלוח כשאני נכנס לחלון סטטוס אז אני רואה שבשורה של המתח VCORE רשום FAILD... מזה המתח הזה? איך ניתן לפתור ת'בעיה?, כבר ניסתי להחליף ספק כוח ולא עוזר
-
- 2 תגובות
- 725 צפיות
-
-
האם אפשרות הקישור הזו, שבה לנייד תהיה גישה לכל תיקיות הנייח, אפשרית גם כאשר הנייד בחו"ל?
-
- 1 תגובה
- 932 צפיות
- 1 follower
-
-
היי חברה, יש לי מחשב: AMD Xp1900+ @2100 256mb corsair pc3000 MSI kt333 ultra aru raid GF4 Ti 4400 Leadtek HD 80gb Seagate baracuda IV Windows Xp +service pack1 build in כל השאר לא משנה ממש למשחק. בקיצור המשחק MAFIA זז כל כך אל הפנים פשוט לא ניתן לסבול, כל שאר המשחקים זזים מצויין בלי בעיות אני אפילו מקבל ציון ב 3DMARK 2001SE 9921 התקנתי ווינדוס נקי הכולל sp1 גם לא עוזר התקנתי דרייברים מקוריים של לידטק 29.43 ו ניסיתי גם 40.41 בטה של נווידיה. בקיצור לא משנה איזה גרפיקה אני עושה במשחק הוא צולע ניסיתי 1024*768*32 בלי AA זה אמור לרוץ חלק וזה לא. ראיתי את אותו המשחק רץ חלק בקנפיגורציה של מחשב פחוט טובה באותם הגדרות שכרגע ציינתי. אתם יכולים לעזור???
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
המחשב לא מעלה תמונה בכלל בכלל גם לא בלוח אם וגם לא בכרטיס מסך ואין לי מושג למה.. לוח אם: msi h87m-g43 כרטיס מסך: msi r9 270 gaming 2GB
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי DOK 16GB של חברת סנדיסק. הבעיה היא שאני מחבר אותו למחשב שלי וגורר או מעתיק קובץ מהדיסק הנשלף למחשב, או שהוא נתקע על " מגלה פריטים..." או שבאמצע או בהתחלת ההעברה הוא כותב שהקובץ שרציתי להעביר לא נמצא ושאני פותח את התיקייה של הדיסק נשלף נעלמים לי כל הקבצים. הבעיה היא רק במחשב שלי ובשאר המחשבים הכל עובד טוב. אם זה משנה זה המחשב היחיד בבית שהוא וינדוס 7. תודה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 793 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך GEFORCE 4 TI 4200 ולוח אם mb elite k7sem הבעיה שלי היא שאחרי כמה דקות המסך שלי נכבה פתאום. ה-REFRESH RATE שלי הוא 60 וגם הורדתי את הרזולוציה ל480*640 ועדייו אותה בעיה.ניסיתי עוד מוניטור וגם איתו קרה לי אותה הבעיה אשמח לשמוע הצעות לפתרון הבעיה
-
- 2 תגובות
- 940 צפיות
-
-
לפני כחודש המסך שלי (בן שמונה בערך) התחלי לעשות בעיות. הוא מקבל סיגנאל מהמחשב ל2-3 שניות ואז מפסיק. היה לי במקרה מסך ישן נוסף אז חיברתי אותו והמשכתי לעבוד. אחרי כמה שבועות גם המשך הזה התחיל לעשות בעיות. לא מזהה את המחשב %95 אחוז מהפעמים שאני מדליק את המחשב. כשהוא כן מזהה את המחשב הכל עובד מצוין. אני צריך לעשות דיי הרבה הפעלות מחדש עד שהוא קולט טת הסיגנאל. חיברתי את שני המסכים ללפטופ והייתה אותה בעיה. לפני שאני רץ לקנות מסך חדש - איך אני יכול לדעת בוודאות שהבעיה היא במסך ? או אולי יותר נכון לשאול, רק במסך ?
-
- 2 תגובות
- 980 צפיות
-
-
לפני כשבוע, רכשתי מחשב חדש. המחשב פעל במהלך השבוע ללא רעשים *בכלל*. היום, המחשב התחיל להרעיש. הרעש הכללי מתאים למחשב שכבר "סחב" קצת קילומטראז', ובעת "חשיבה" הרעש מחמיר. האם זה הגיוני שמחשב שלא הרעיש כלל במשך שבוע, יתחיל פתאום להרעיש? את כרטיס-המסך קיבלתי רק אתמול, כיוון שהיה חסר במלאי. הכרטיס הורכב כך שהמאוורר שלו פונה כלפי מטה. האם הרעש החדש יכול להיגרם מצורת ההרכבה הזו? יש בעיה כללית להרכיב כרטיסי-מסך כך? תודה :-)
-
- 2 תגובות
- 680 צפיות
-
-
בעייה עם התקנת ה via4in1 ו idetool על win2k לוחgiga byte GA7-VAX. יש לי דיסק של westran digital 80 gig 8mb buffer. התקנתי את המחשב החדש ואת כל הדרייברים של הלוח וכל הבלאגן שכולכם מכירים בהתקנות טריות. היה לי מותקן ה idetool של VIA. העניין הוא שהוא זיהה את הדיסק החדש בתור ATA66. הדיסק הוא ATA100 הכבל הוא ATA133 והדיסק נמצא לבד על בקר ה IDE. התוכנה נותנת לשנות את ההגדרה, מבקשת restart אבל אז חוזרת ל ATA66. חוץ מיזה ברשימת ה device manager הופיעו לי 4 בקרי IDE. הרגילים ועוד שתיים של VIA (זה לוח בלי raid) הרגילים היו עם סימן קריאה בגלל שאלו של ה VIA לקחו להם את המשאבים. בקיצור לא מצב שאתה רוצה להשאר איתו. הורדתי את ה 4in1 מהאתר של VIA והתקנתי. באמצע ההתקנה המחשב נתקע. עשי…
-
- 2 תגובות
- 888 צפיות
-
-
פרמטתי עכשו את המחשב הישן שלי P4 שיש בוא המון בעיות עכש הפרמוט עבר בהצלחה והכל בסדר כשעלה הווינדוס 7 רציתי להתקין לו עברית ובשביל זה הייתי צריך להתחבר לאינטרנט אז חיברתי את הכב ל אינטרנט למקום שלו המחשב פשוט קפא לגמרי (העכבר הכול) זה כבר קרא לי גם בXP אבל רק כשהייתי מחר USB בקיצור כיביתי אותו והדלקתי מחדש ושעלה הווינדוס הוא נתן ליאת ההודעה הזאת שהווינדוס לא נכבה בהצלחה וזה נותן לי או לעלות או רגיל או "לתקו" משהו כזה בקיצור לא משנה מה אני בוחר זה נותן לי את המסך הכחול הבא ופשוט נתקע שם: מה זה אומר? עזרה בבקשה =/
-
- 6 תגובות
- 926 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה, התקנתי (פיזית ) כרטיס קול חדש במחשב, "הרקולס דיג'יפייר 7.1", הרצתי את הדיסק שלו ועדיין הוא פשוט לא מזהה אותו. אין לי מושג למה, אבל מה שקיבלתי במקום כרטיס קול מזוהה זה משהו שנקרא: Texas Instruments OHCI Compliant IEEE 1394 Host Controller יש לי כרטיס קול אונבורד, יכול להיות שזאת הבעיה? הכרטיס אונבורד הוא של רילטאק. עזרה, בבקשה...
-
- 0 תגובות
- 978 צפיות
-
-
תשמעו,יש לי כרסיט קול במחשב שהוא מובנה בתוך הלוח אם ועושה לי כל הזמן בעיות ומוציא לי מסכים כחולים שבהם הוא רושם לי שיש בעיה עם ALCXWDM.SYS שזה קשור לכרטיס הקול שלי,ניסיתו לעדכן דרייברים לא עוזר. אז אני רוצה להוריד את הדרייבר של הכרטיס הקול במובנה,כלומר לעשות שהמחשב לא יזהה את הכרטיס ולקנות כרטיס קול חדש.אפשרי? וכמה בערך עולה כרטיס קול(כרטיס קול פשוט,שאני יוכל לשמוע מוזיקה משני הרמקולים הסטנדרטיים)? תודה נשמות...
-
- 1 תגובה
- 600 צפיות
-
-
תיאור הבעיה: לא תמיד ה BOOT מצליח במחשב. במיוחד יש בעיה כאשר מדובר ב BOOT קר (לאחר שהמחשב לא פעל) בד"כ מה שקורה זה שהמחשב נדלק (יש מתח, נוריות, מאווררים מסתובבים, אין תצוגה) ומיד נכבה, ומנסה להפעיל את עצמו מחדש. זה קורה עד פעמיים ואז המחשב נדלק, יש POST והמערכת הפעלה עולה (64 WIN7) קוד ביפים בPOST: (אין כבר טבלאות ביפים לתקלות ?? לא מצאתי בחיפוש ללוח שלי, ואין במדריך למשתמש...) 2 ביפים קצרים - פאוזה - 6 ביפים בעיה 2 (נגזרת של הראשונה ?): לפעמים בהפעלה, במקלדת נדלקות 3 נוריות (ולא נכבות) בצורה שנראית אקראית (לפעמים כל הנוריות דולקות, לפעמים חלקן), ולאחר מסך בדיקות הPOST, המקלדת קפואה. לא עוזר ניתוק וחיבור מחדש המצב נשאר זהה. לפעמים גם כיבוי לא עוזר, ורק ניתוק מהחשמל "משחרר…
-
- 0 תגובות
- 988 צפיות
-
-
שלום לכם, יש לי בעיה לאחרונה בערך חודשיים אחרונים, כל משחק שאני משחק בו לאחר כמות זמן קצרה ומסוימת המחשב שלי מתחיל לאבד FPS, בCOD4 הוא מאבד FPS לאחר שעה וחצי של משחק בערך כי זה משחק קל אך מנגד בBF3-4 הוא מתחיל לאבד FPS אחרי 10-15 דקות קצרות של משחק, וכשהוא מאבד FPS בBF3-4 הוא יורד בהדרגתיות מהירה ל10-20 FPS וזה נוראי, בCOD 4 הוא יורד בערך ל 60-80 FPS כי זה עוד משחק שממש קל להריץ ובד"כ הייתי מריץ את המשחקים האלה על 250 FPS יציב בCOD 4 ו60 FPS יציב בBF3-4, פתאום בחודשיים שלוש האחרונים הוא התחיל לאבד מהביצועים אחרי פרק זמן מסוים של משחק. SPECS: core i5-2500 CPU 3.3 GHz RAM: 8 GB כרטיס מסך: Nvidia GTX 560 Ti זה קורה בכל משחק לא רק במשחקים שציינתי. אשמח לעזרה והצעות ממ…
-
- 18 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
קניתי 2 כרטיסי טלוויזיה למחשב. אחד של FLY VIDEO והשני של PINNACLE הבעיה שאחרי שאני מחבר את הכרטיסים למחשב המחשב לא מזהה אותם!(ויש לי וינדווז XP) מה עליי לעשות כדי שהמחשב יזהה את הכרטיסים האלה? תודה מראש... :'(
-
- 1 תגובה
- 898 צפיות
-
-
אודה לקבלת תובנות מה התצורה המירבית שאוכל לפיה לשפר את לוח האם והזכרונות שלי?
-
- 26 תגובות
- 5k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום לכם, לדוד שלי יש מחשב עם שני מעבדים והתקני רייד - משהו מאוד מוזר קורה לי שאני מנסה להתקין לו WINDOWS אני שם את כל ההרדיסקים (3 של 60 ג'יגה) על ה RAID, בהתקנה של WINDOWS 2000, אני לוחץ F6 להגדרת ה RAID, מפנה אותו למנהל ההתקן - הוא מאתר אותו ומאשר כי איתר והתקין דרייבר - הבעיה צצה בשלב מאוחר יותר של ההתקנה כאשר הוא אומר לי לבחור כונן להתקנה - ומאחר וההתקנה לא מזהה שום התקן IDE, הוא טוען כי אין כונן תקין להתקין עליו ווינדוז ובעזרת ENTER מאפשר לי לצאת ממהתקנה, אי אפשר לעבוד עם זה הכל על RAID? חייבים שאחד מהם יהיה IDE? כל עצה תתקבל בברכה, תודה מראש...
-
- 3 תגובות
- 919 צפיות
-