עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by nim901,

כמו שהכותרת אומרת, יש לי את העכבר IE של מיקרוסופט (מה שפעם עשו עליו כתבה פה רק הדגם הראשון) בקיצור, בשבוע האחרון העכבר כמעט ולא מגיב, כמו שקורה כשנגמרות הבטריות אבל פה הבטריות חדשות וטעונות (ניסיתי 3 זוגות של בטריות) אני כבר עובד עצות, מה אני יכול לעשות ? אולי התקנת דריברים? (אם אפשר לינק ? כי יש רק את הגרסא החדשה [0.5] והיא לא מתאימה לי)

• 9 תגובות
    • 791 צפיות
  2. ברשותי כרטיס קול CREATIVE AUDIGY 2 ZS PRO PLATINIUM EXT הכרטיס מכיל קופסא חיצונית עם הרבה חיבורים, היא מתחברת לכרטיס באמצעות שני חיבורי AD_LINK אחד FIREWIRE השני לא יודע איזה חיבור הוא... אבל הינה לינק לאתר המוצר - http://www.creative.com/products/product.asp?category=1&subcategory=204&product=4925 הכרטיס מוציא סאונד טוב והקופסא עבדה מצוין. עד לפני כמה ימים, שפתאום שמתי לב שנעלמו לי האופציות של הסאונד כמו line-in 1,2,3 וכו... הם הופיעו באיקון של הסאונד ליד השעון... בקיצור חשבתי אולי משהו נדפק בדריברים התקנתי מחדש כלום, החלטתי לפרמט, כן מחקתי את ווינדוס והתקנתי הכל מהתחלה, נקי נקי רק את הדבריברים של הסאונד, עם הדיסק של קיראטיב, מה שעשית בדיוק לפני חודשיים שקיבלתי א…

• 2 תגובות
    • 643 צפיות
  3. אתמול החלפתי את הספק הג'נרי הישן (4 שנים) בג'נרי חדש 500W וכרגע קרה לי משהוא מוזר המחשב כאילו כבה והפעיל את עצמו מחדש אני חושד בספק , כנראה הוא הפעיל מערכת הגנה של הלוח אם נגד בעיות מתח עיזרו לי המתחים נכון לרגע זה: 5- 4.82 3.3- 3.26 12-12.05 מה זה עוד יכול להיות?

• 8 תגובות
    • 772 צפיות
  4. Started by hellyeahmofo,

אני עוזב את המחשב , חוזר אחרי חצי שעה , ורואה מסך שחור ובו הודעת השגיאה NTDLR is missing press ctrl+alt+del to restart אחרי הריבוט הוא עדיין נתן לי את ההודעת שגיאה , רק פעם שלישית הוא הצליח התחברתי לאינטרנט , ה norton warm protection טען שהיה נסיון חדירה , ואז החיבור התנתק בנוסף לזה , לאחר תקופה של יותר מחודש , שוב פעם מישהו פרץ לאייסיקיו שלי עושה לי spam ומנסה לשלוח לי קבצים

• 4 תגובות
    • 897 צפיות
  5. שלום אנשים טובים יש לי WIN XP PRO SPK2 משולב, וכאשר אני לוחץ על כיבוי (כמובן שדרך START\TURN OFF COMPUTER והמחשב מאתחל לי מחדש ולא מכבה אותו מה עושים? למי יש איזה רעיון נ.ב וגם ניסיתי את פקודת sfc /scannow וזה לא שינה דבר אז אם יש תשובה אשמח לישמוע בתודה מראש fishbone :kopfpatsch: :kopfpatsch:

• 1 תגובה
    • 575 צפיות
  6. שמעו עשיתי סריקה עם 2 התוכנות הבאות: Spy Sweeper hijackthis היתי יכול לעשות גם עם ספי בוט אבל לא היה לי קוח עם זה יצטרך רק תגידו ואני יעשה.. עכשיו העלתי לה את 2 קבצי הלוג שזה הביא לי אז אם אפשר תגידו לי מה לימחוק ומה להשאיר.. ורך עגב עשיתי את הסריקה הזאתי ביגלל שהמחשב שלי כבר התחיל להישתגע(פיתאום קופצים כל מיני חלונות המועדפים משתנים אתר הבית משתנה..המחשב פתאום מתכבה ויש כל מיני דברים מוזרים בתאסק מנגר ועוד..) עם ההודעה מצורפים 2 קבצים של הלוגים שהתוכנות הוציאו לי..

• 2 תגובות
    • 635 צפיות
  7. Started by A.S computers,

מהם 3 תכונות שניתן לכוון ב setup??

• 6 תגובות
    • 861 צפיות
  8. Started by namyob,

יש לי מדפסת hp deskjet 843c ואני רוצה להתקין אותה על xp-sp2. אבל ברגע שאני מפעיל את ההתקנה הוא מעלה לי הודעה של Error מה אני יכול לעשות? הוא גם לא מתקין אותה בתור חומרה חדשה או דרך הדריברים של ה-xp [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 4 תגובות
    • 994 צפיות
  9. Started by loghman,

יש לי מחשב חדש עם כרטיס קול realtekAC'97 Audio CODECs בהתחלה שמעתי סבבה אבל עכשיו פתאום יש בעיות הסאוניד נשמע חרא גם במשחקים וגם במוסיקה הכל נישמע עמום מתחת למים כזה מישהו יכול בבקשה לנסות לעזור לי

• 1 תגובה
    • 536 צפיות
  10. Started by lhadad,

חברי חייב את עזרתכם דחוף, אז ככה קניתי מחשב חדש P4 (775( לוח MSI neo3 הרד דיסק SATA וכרטיס מסך 9600SE ביצעתי שני מחיצות (MTFS) לא היה FAT32 התחברתי לאינטרנט והתקנתי את הכל כולל עידכון ה-WIN XP אני מנסה להתקין משחקים הוא נותן לי error 1603 כמו כן ניתקלתי בעוד בעיה ניסיתי להעתיק קובץ RAR מדיסק לכונן וגם קיבלתי error / what to do next ??????????? תודה !

• 3 תגובות
    • 801 צפיות
  11. Started by adlanm,

לא הקבצים של תוכנות הצריבה בדרך כלל לקבצי קשוחה (firmware) יש סיומת bin מצטער אם זה לא הפורום המתאים פשוט אין לי מושג איזה כן

• 1 תגובה
    • 676 צפיות
  12. Started by שמנואל,

שלום. יש לי לוח אם P4C800 E עם הארדיסק SATA . אני רוצה לחבר הארדיסק נוסף כ IDE רק כדי לגבות את תוכנו ופשוט לא מצליח. ניתקתי את הצורב והתקנתי את הHD במקומו, אח"כ ניתקתי את ה DVD והתקנתי את ה HD במקומו... ניסיתי כל קומבינציה של גימפור וקבעתי בביוס שהמחשב יעלה רק דרך ההרדיסק הקבוע שלי. במקרה הטוב (וזה באמת רק המקרה הטוב) הצלחתי להעלות את הXP אבל ה HD הנוסף בכלל לא נקרא ע"י ה"מחשב שלי" - פשוט לא קיים. לבסוף אמרתי לעצמי שאולי כדאי לחבר לשקע IDE בנפרד אבל גיליתי להפתעתי שיש לי רק שקע IDE אחד על לוח האם ולא שניים. מה לעשות? בבקשה את עזרתכם. תודה.

• 3 תגובות
    • 617 צפיות
  13. Started by עידן אברהם,

העכבר בינתיים עובד..אך לפעמים עכבר לא זז לפעמים זז ...וזה משתגע אותי ... מישהו יודע להתקין את הבעיה .. תודה לעונים

• 1 תגובה
    • 575 צפיות
  14. Started by ah64,

כבר כמה ימים שזמן האיתחול של המחשב שלי ארוך מאוד (5-10 דקות) בצורה לא הגיונית. מאחר והיו לי כמה בעיות נוספות שקשורות לחלונות - פירמטתי את הכונן והתקנתי XP מחדש. שאר הבעיות הסתדרו פרט לבעיית האיתחול. יש לציין שהמחשב עובד בצורה מושלמת פרט לקטע הזה. האם ייתכן שהלוח שלי נדפק? יש לי לוח אם מסוג ASUS P4S800D עם 512Mb DDR 400MHz (בשני סלוטים) ומעבד P4 2.6MHz. תודה מראש

• 5 תגובות
    • 704 צפיות
  15. Started by MoAv,

טוב בואו נתחיל עם המפרט שלי ואז נגיע לבעיה : Abit IC7-G P4 - 3.2 Prescott Corsair VS 512 X 2 Seagate 120GB 7200 SATA Albatron 6800GT Aspire 500W PSU מחשב דיי חזק לכל הדיעות שאמור להחזיק לעוד הרבה זמן , קניתי אותו לפני חצי שנה בערך בארה"ב . משחק איתו משחקים כבדים ופחות כבדים , והבעיה צצה כשהעליתי את NFSU2 לאחר 20 שניות במשחק המחשב פשוט כבה , לא נתקע ולא כלום פשוט נפילת מתח . כשניסיתי להפעיל אותו שוב אחרי כיבוי ה-PSU . אני רואה את כל נורות הלדים שבמאוורים נדלקות למאית השניה בהבזק זריז וכלום , לא פועל , ככה כמה וכמה פעמים . ניסיתי להחליף את הPSU מהמחשב הישן שלי , ואותו דבר קורה . דרך אגב הנורית שעל הלוח אם דווקא כן פועלת והיא מורה על כך שהמחשב במצב פעיל לגמריי , כלומר המחשב …

• 4 תגובות
    • 799 צפיות
  16. Started by עידן אברהם,

כשאני מדליק מחשב הכרטיס קול לא היה מחובר ...ואחכ שוב מכבה ומדליק אחכ הכרטיס קול מחובר.....וזה משתגע אותי.. מישהו מכאן יודע לפתור את הבעיה ...

• 1 תגובה
    • 549 צפיות
  17. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

טוב אז ככה השגתי כרטיס מסך אם VIVO עכשיו יש אפשרות לחבר את הממיר לכרטיס מסך וסוף סוף לראות טלויזיה?? הכרטיס הוא TI4600 של MSI יש למישהו הדגמה מה עושים? גם באיך להתקין את התוכנה ואיך לפתוח את זהד רך התוכנה?

• 0 תגובות
    • 878 צפיות
  18. Started by Sma1,

שלום לכולם, לאחרונה בזמן שאני משחק, לאחר כחצי שעה של משחק, המחשב קופא לחלוטין. אין לי כל אפשרות להחזירו לפעילות מלבד ביצוע RESET. ניסיתי למצוא פתרון אך לא הגעתי למסקנות. אני משתמש בדרייברים מעודכנים והמחשב נקי מוירוסים. אם למישהו יש עצות, אשמח לשמוע

• 7 תגובות
    • 845 צפיות
  19. הנוכחי עושה לגים כאלו... אמנם הוא רק בשביל האוזניות אבל בכל זאת..בושה וחרפה לשים אוזניות של ovan על כרטיס כזה...

• 5 תגובות
    • 677 צפיות
  20. Started by harara,

וואי, אני בפניקה. אתמול קפץ לי הפקק באמצע שהמחשב היה דלוק, אז החזרתי את הפקק והדלקתי שוב את המחשב, אבל איך שהדלקתי אותו הוא השמיע רעש כזה נוראי, מן זמזום חזק שלא שומעים במצב תקין. כיביתי את המחשב וניסתי להדליק אותו גם היום, אבל הבעיה המשיכה. אני לא מרגיש שהמחשב איטי מהרגיל. מה זה יכול להיות? דרך אגב, זה קרה פעם כשהייתה הפסקת חשמל והמחשב כובה בפתאומיות, אבל אחרי שכיביתי והדלקתי שוב, עהניין נפתר. מה קורה? תודה לעונים

• 6 תגובות
    • 700 צפיות
  21. ניתקלתי במשהו מוזר, בתוכנת סיסופת סאנדרה, הלוח אובחן כבעל יותר משני חריצי זיכרון, אך בפועל ישנם רק שניים. וגם לפי התצלום שבאתר של PCPARTNER: VIA Apollo Pro Plus ישנו היטסנק על הצ'יפסיט (על הגשר הצפוני- ועליו כתוב PcPartnet ועל הבאס-מתחת לשני חריצי הPCI הימניים- כתוב BX 440m support 100mhz system bus) ללא כל איזכור ל VIA! למרות שהתוכנה מזהה את הצ'יפסט כ-VIA Apollo Pro Plus. הוא נראה במראה הכללי יותר קרוב(ובהרבה פרטים) ללוח אם אחר מבוסס על ה440BX של Intel: Intel 440BX ישנן עוד שתי תופעות מוזרות: 1.כבר קרה פעמיים שהמחשב נכבה לבד וללא כל אזהרה (גם אחרי ביטול האתחול האוטומטי) ואז אחרי שאני מפעיל אותו מחדש, הוא לא מבצע סריקת דיסק ולא מופיעות שום הודעות על תקלות כל שהן…

• 6 תגובות
    • 929 צפיות
  22. אז ככה. היום בערב לקראת השעה 20:00 הייתה אצלי בבית הפסקת חשמל. אני בדיוק עזבתי את הבית לא לפני שניתקתי את המחשב מהחשמל על מנת שאם הפסקת החשמל תשוב כשאני לא נמצא שום דבר לא יקרה למחשב. בכל מקרה חזרתי עכשיו הביתה, חיברתי את המחשב לחשמל, הפעלתי אותו והוא לא עלה ונהיה בחדר ריח מסריח של החיים. כשאני מפעיל את המחשב הוא לא עולה, כלומר הספק ככל הנראה עובד כי המאווררים והכונן הקשיח מסתובבים אבל חוץ מזה כלום. מה נראה לכם סביר שנשרף ואיך לבדוק את העניין לעומק ? יהיו סימנים ברורים על המעבד או הלוח אם כאשר אני אפרק אותם ? בנוסף רציתי לציין שלמערכת לא חובר אל פסק. תודה, יובל עדכון: הבאתי ספק תקין על מנת לבדוק אותו על המחשב וגם עם הספק החדש המחשב לא עובד. מה שקורה זה שברגע שאני מחבר את…

• 24 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. במהלך היום התחילו לי "בוטים" לא מוסברים במחשב. ה"בוטים" לא היו רגילים אלא ברגע שזה קרה המנורות של הPOWER וההרדיסק דלקו, כל המאווררים עבדו אבל המסך היה חשוך. אחרי ריסט המחשב עלה. יותר מאוחר המחשב עשה אותו דבר ולא הסכים לעלות יותר בגלל "system failed CPU test". אחרי מלחמות הוא הסכים לעלות וכעבור מספר שניות שוב נתקע. הכל מחובר כמו שצריך ונראה לי שהמעבד פשוט מת. יש דרך לוודא שזה באמת המעבד חוץ מלהביא מעבד אחר? (אין לי כלכך מאיפה להביא מעבד לבדיקה בלבד) הלוח הוא ASUS P4P800 DELUX. תודה.

• 11 תגובות
    • 760 צפיות
  24. Started by whodosntlikeomri,

שלום קיבלתי מחשב embedded של neoware (thinPC) עכשיו חיברתי לו עוד כרטיס רשת ואני רוצה להתקין לו על ה flash m0n0wall (יש לו 22MB) הפלש מופיע כהארד דיסק בגוסט עכשיו בהתקנה אמורים לשפוך גוסט שלהם לתוך הדיסק ואז להכניס אותו למחשב אבל אני לא יכול להוציא את הפלש אני גם לא מצליח לשפוך לדיסק אחר ולעשות ghost עזרה בבקשה תודה מראש

• 1 תגובה
    • 548 צפיות
  25. Started by StorM FighteR,

-------------------------------------------------------------------------------- יש לי נורטון אנטי וירוס 2004: השאלה היא כזאת - איך אני מבצע אבטחה על קבצים שאני מוריד מהמחשב שלי? כלומר כל קובץ שיורד למחשב שלי יבקש ממני סיסמא ובלי הסיסמא לא יהיה אפשר להוריד את הקובץ..!!$ תודה מראש על העזרה.. D:

• 0 תגובות
    • 530 צפיות

דיונים חדשים בפורומים