תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,286 דיונים בפורום זה
-
שלום! פבהפעלת המחשב עוד לפני שהארד דיסק עולה יענו בביוס מופיעה ההודעה הבאה אשר עוצרת את העלאה של הארד דיסק עד שאני לוחץ F1 "Warning! insert key pressed or clock gen. Watch Dog Reset Please Enter Them in setup and save setting before exit " מה היא אומרת ומה אניי עושה תודה
-
- 1 תגובה
- 616 צפיות
-
-
האתר http://mysearchnow.com/ השתלט לי כבתור אתר הבית. כל פעם אני משנה ותוך 2 דק' הוא שוב חוזר להיות אתר הבית. עשיתי סריקה וניקוי עם Spybot-S&D (advanced mode) ועם Ad-aware 6 אבל הבעיה חוזרת. מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 660 צפיות
-
-
לא ברור מה קרה אבל כשאני מפעיל את המחשב הוא לא עולה : המנורות של המארז נדלקות אבל אין את הצפצוף של הביוס. ניסיתי להחליף ספק , ניתקתי את כל הכרטיסים , החלפתי זיכרון . מה עוד לבדוק ?
-
- 1 תגובה
- 638 צפיות
-
-
אני רוצה להפעיל את הסרט דרך הטלויזהיה ואני לא מצליך לראות אותו רואים הכול חוץ מהסרט במסך של המחשב ראוים אותו ובטלויזה לא מה זה יכול להיות?
-
- 1 תגובה
- 657 צפיות
-
-
אהלן. אני הורדתי את המשחק בטאל פילד 1942 מהתוכנה BT (אם מישו מכיר) ובדרך כללים זה מוריד קבצי ISO BIN וכד' אבל הפעם ז הוריד לי קבצים שאנ יממש לא מכיר ושאי אפשר לצרוב אותם כBURN IMAGE מישו יודע איך אני פותח את הקבצים??
-
- 1 תגובה
- 798 צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה נורמלי או לא למרות שלפי smart הכל תקין ואני לא בטוח שזה הרעש שהוא עשה כל הזמן אבל בזמן האחרון הדיסק מוציא רעש חרישי כזה ומעצבן ביותר אני לא יודע בדיוק למה להשוות את הרעש ואין לי מיקרופון בשביל להקליט.. אם אפשר תתארו לי רעשים שהארד דיסק מוציא כשהוא לא תקין כשאני אדע אם לממש אחריות או לא.. הדיסק הוא WD600JB תודה מראש, אור.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה זה התחיל שכיביתי את המחשב ואחי הדליק אחרי ופתאום כלום לא עבד... המסך רשם וידאו ארור וכלום לא עבד... החלפתי לוח ומעבד וזה לא עזר... החלפתי כ.מסך וזה לא עזר... הכל מחובר כמו שצריך ואני חושב שהבעיה בספק... אתם חושבים שאני צודק? או שמה הבעיה במקום אחר...עיזרו לי בבקשה... עריכה:כל זה קרה לחבר שלי...
-
- 1 תגובה
- 707 צפיות
-
-
תראו, יש לי כרטיס קול Creative Audio PCI 128 WDM מאוד ישן. מ2001. הכל עבד לי טוב לא היה שום בעיה עד שהחלטתי לעדכן את הדרייבר של הכרטיס. התקנתי דרייבר חדש והיתה לי בעיה של פינגים גבוהים מאוד באירופה. בישראל יש לי פינג כרגיל סבבה בDOD באירופה יש לי 300-400 ויותר, בעיות FRAMMING וכו...בCS באירופה אין לי בעיות בכלל. לא הבנתי מה הבעיה אז מחקתי את הדרייבר החדש והתקנתי את הישן מאותו הדיסק שקיבלתי אם הכרטיס בהתחלה ונשארה לי אותה הבעיה. ניסיתי כבר הכל :\ בבקשה תעזרו לי אם אתם יכולים זה חשוב מאוד אני לא יכול לשחק
-
- 1 תגובה
- 636 צפיות
-
-
יש לי שני הארדיסקים , הראשון WD-SATA 120GB השני MAXTOR 80GB 7200-ATA 133 כל אחד מחולק בין 2-3 מחיצות ב-NTFS בכל אחת מהמחיצות , ישנו קובץ ראר זהה ששוקל 600 מגה כשאני מחלץ את הקובץ מהמחיצה של כונן ה-SATA התהליך נמשך כ-דקה-דקה וחצי כשאני מבצע את אותו התהליך מהמחיצה של מקסטור , התהליך אורך 35-40 שניות ביצעתי באנצ'מרקים , עם תוכנות שונות לבדיקת ה-READ-WRITE של הכוננים , ה-SATA לוקח כמו גדול , התקנתי את הדרייברים של ה-SATA RAID שנית , אך ללא הועיל עדיין איטי. השאלה המעצבנת היא , למה לוקח לכונן ה-SATA כמעט פי שניים לפתוח קובץ ? כשפועל הוא יותר מהיר מכונן IDE תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 631 צפיות
-
-
על ספק הכוח במחשב שלי כתוב 400W, עכשיו זה אומר שבשעה זה צורך את כול ה-400W או לא? נ.ב המסך לא מוחבר לספק הכוח במחשב.
-
- 1 תגובה
- 703 צפיות
-
-
שלום לכולם!!! לאחרונה עידכנתי את מערכת ההפעלה שלי עם העדכונים של מיקרוסופט, אחד מהעדכונים היה לכרטיס מסך מדגם - NVIDIA FX5600 לאחר העדכון עשיתי ריסט למחשב ואחרי שהמחשב עלה פתאום נוצר מצב שאני נכנס למנהל התקנים יש בעיית התנגשות של הכרטיס רשת עם רכיב אחר כנראה הוא פשוט מופיע עם סימן קריאה צהוב!!! ניסיתי להסיר את הדרייבר ולהתקין מחדש לא עזר!! ניסיתי להוציא את הכרטיס רשת ולהחזיר מחדש המערכת הפעלה מזהה אותו אבל שוב פעם מופיע התנגשות!!! שאני נכנס לתוך המאפיינים של הכרטיס מסך במנהל התקנים מופיע לי השגיאה הבאה: this device cannot find enough resoures it can use (code 12) אם מישהו יוכל לכוון אותי מה בדיוק הבעייה זה יעזור לי מאוד !!! תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 987 צפיות
-
-
Few days ago i have encountered some problems with my win xp pro, so i installed the home edition and for some reason games that used to work don't work on it. I get this msg that says the application is not legal on win32 or something like that. Do you have any idea what could've caused it? P.S. sorry bout writing english but appearantly this windows wont let me write in hebrew even though its a completely hebrew version.
-
- 1 תגובה
- 763 צפיות
-
-
יש לי בורד מסוג MS-6163 תקין ועובד אבל בזמן עבודה ללא כול התראה הוא מצפצף ציפצופים מוזרים בכול מני רצפים אם ראיתם את space balls אז ככה הוא עושה בלייפ בלופ ובלייייייפ מידי פעם ללא כול סיבה נראת לעין וללא כול בעיה בתיפקוד המחשב (לא במהלך העליה של הביוס - רק במהלך עבודה על הווינדוס) מערכת הפעלה WINXP ללא כרטיסים חוץ מלוח כרטיס מסך AGP מעפן וHD 10 + CD-ASUS וכמובן מארז ATX אם למשהו יש מושג אשמח לשמוע על פתרונות או טריקים להשתקתו או על הסיבות לבלייפים (BIOS מעודכן ,WINDOWS נקי הותקן פעמיים, מעבד סלוט 1 450 P3 ,זכרון 256 SDRAM133) תודה ???
-
- 1 תגובה
- 646 צפיות
-
-
שלום , המחשב סובל מריסטיים פתאומיים לעיתים תכופות , מחיפוש שעשיתי בפרום, משך את צומת ליבי בעיית זיכרון . בדקתי את הזיכרון עם סיסופט סנדרה ונתקלתי בשתי בעיות . 1 . IOQD IS SET TOO LOW PREFOMANCE WELL SUFFER 2 . LOW BANDWIDTH EFFICIENCY ADVANCED , CHECK MEMORY TIMINGS SETTINGS משהוא יכול לומר לי מה השגיאות האלו . ואיפה בביוס משנים ? תודה מראש דני
-
- 1 תגובה
- 619 צפיות
-
-
מישהו יודע איך לעשות או איפה לקנות כבל שטוח שבצידו הראשון יש קונקטור של 40 פינים (שמתחבר לדיסק הקשיח של המחשב) ובצידו השני יש קונקטור של 26 פינים?
-
- 1 תגובה
- 646 צפיות
-
-
יש לי בעיה שממש ממש מעצבנת אותי עם העכבר יש לי עכבר חדש של לוג'יטק MX 500. וקורה לי שאני יוצא ממשחקים נגיד אחרי שאני יוצא מהמשחק קול אוף דיוטי אז ברגע שאני חוזר לשולחן עבודה אז החץ העכבר נעלם לי! אבל העכבר עצמו לא נעלם כלומר אם אני מזיז את העכבר אני רואה שהעכבר כביכול מסמן משהו אבל אני לא רואה את החץ שלו. היא תמונה לדוגמא אחרי שאני יצאתי מהמשחק call of duty אני לחצתי במקלדת על מקש הווינדוס כדי לפתוח את תפריט ה"התחל" אתם רואים שמשהו מסומן בתפריט ההתחל אבל איפה החץ של העכבר??? זאת הבעייה שלי... מישהו יכול בבקשה בבקשה בבקשה לעזור לי... תודה רבה רבה P: http://planet.nana.co.il/gazu/mouse.JPEG
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-
-
בעיה חמורה! הWIN XP שלי לא כבה. כשאני עושה כיבוי למחשב הוא מגיע למסך של WIN XP מבצע כיבוי ונתקע הוא לא מכבה את המחשב. WIN 98 כן מכבה אותו וXP לא. מישהו יכול לעזור???
-
- 1 תגובה
- 827 צפיות
-
-
בימים האחרונים אצל חבר שלי כל פעם שנוגעים במארז בזמן שהוא מחובר לחשמל מקבלים "בזיקים" קטנים כאלה ביד וזה מעצבןןןן ומציק! למשל בברזל של המארז מרגישים חלש.. כמו מכות חשמל קטנות כאלה והכי הרבה מרגישים על הלוח אם מבפנים בחיבורים למשל של המדפסת (למשל בלוח אם הייתי צריך לחבר מחדש את המאורר והחיבור 3 פינים היה ממש קרוב לברזל שיוצא מהלוח ומתחבר למדפסת, הקונקטור הזה..) ושם קיבלתי חשמל ממש מציק.. יותר חזק מאשר סתם מקבלים בנגיעה מהמארז זה התחיל לפני בערך 3-4 ימים ושמוציאים את התקע מהשקע זה כמובן מפסיק.. למה זה קורה ומה אפשר לעשות ?
-
- 1 תגובה
- 747 צפיות
-
-
פתאום ה-WINXP נתקע! עשיתי איתחול ואז נאמר לי שאי-אפשר לעשות איתחול. עשיתי FIX ל-BOOT אבל לא עזר וקיבלתי הודעה שחסרים לי קבצים לאיתחול. לאחר מכן הפעלתי את המחשב על ידי דיסקט הפעלה של WIN98 ואז ראיתי שכל המידע על הדיסק קשיח נשאר. החלטתי להתקין את XP שוב. בבואי להתקין קיבלתי הודעה שאין מקום בדיסק קשיח, ושיש לי רק 10 מגה פנויים. שוב איתחלתי את המחשב על ידי דיסקט איתחול של WIN98, עשיתי DIR לדיסק הקשיח ולהפתעתי גיליתי שהוא מזוהה כ-10 מגה בלבד במקום 20 GB!! ואין בו שום קבצים!! הדסק קשיח של MAXTOR מה ניתן לעשות? לא רוצה לעשות FORMAT.. (התקנתי WIN98 על דיסק קשיח אחר, ונכנסתי לדסק הקשיח הבעייתי דרך WIN98 והוא זיהה לי אותו כריק ו-10 מגה בסך הכל). תודה
-
- 1 תגובה
- 614 צפיות
-
-
המחשב שלי עושה בעיות מוזרות ואני לא מה הגורם לכך. אני צריך כלי diagnostics כדי לבדוק איתו את הזכרון/לוח אם/מעבד/דיסק קשיח. משהו מכיר כלי כזה? ומאיפה אני יכול להוריד אותו? רצוי שזה יעבוד מדוס. תודה לכולם
-
- 1 תגובה
- 716 צפיות
-
-
בWin98SE, הסאונד עובד, שומעים צלילים בחלונות ובאתרי אינטרנט אבל ברגע שאני מנסה לנגן mp3 הוא נותן לי שגיאה... איך מסדרים את זה??
-
- 1 תגובה
- 713 צפיות
-
-
הוא אומר לי שהכרטיס קול שלו הוא גם על המודם נראה לו.., מוזר.. : השם של הכרטיס זה משהו כזה : aw32 pro pnp audio משהו גם עם קריסטל.. : תודה רבה למי שיעזור לי למצוא דריבר לwindows 98 sec ed,
-
- 1 תגובה
- 590 צפיות
-
-
יש לי סורק UMAXASTRA 2500 והתקליטור שלי נשחק, לא יכולה להפעיל את הסורק ללא תקליטור , מי יכול לעזור לי בבקשההההההההההההההה. 053613385 אביבה :'(
-
- 1 תגובה
- 698 צפיות
-
-
צהריים טובים, יש לי בעייה במחשב, שמתרחשת רק מאז שיש לי ADSL, לפני זה הכל היה בסדר: יש לי P-IV, win xp home edition. הADSL של WOW, מודם USB. כשאני מנסה לכבות את המחשב (דרך start->turn off), המחשב נכבה, אך מייד מפעיל עצמו מחדש, כלומר במקום כיבוי, עושה ריסטרט בעצמו. גם כשאני מנסה לכתוב את המחשב דרך הכפתור במארז, קורה אותו הדבר. ניסיתי לנתק את המחשב מהחשמל ולחברו שוב, ואז המאוורר מתחיל לעבוד, הנורה מתחת לכפתור ההדלקה/כיבוי דולקת, וגם המודם מתחיל לעבוד (כפתור הPOWER דולק) אבל המחשב לא עולה. ואז כדי להפעיל את המחשב, אני צריך ללחוץ שוב על הכפתור ההפעלה ורק אז המחשב עולה. אני מדגיש שוב, שהבעייה נוצרה רק מאז שיש לי את הADSL. מישהו יודע מה יכולה להיות הבעייה, ואיך לתקן אותה? תוד…
-
- 1 תגובה
- 626 צפיות
-
-
יש לי בעיה של זיהוי המהירות של הFAN1 ע"י הלוח אם מי שמכיר יודע שהחבילה של אסוס מגיעה עם הPCPROB שמכיל בתוכו את המוניטור הזה של המאוורים או שיש תמיד את הביוס שגם מראה את זה..... עכשיו אני לא יודע למה אבל שניהם לא מצליחים לזהות לי את המהירות של המאוורר על המעבד... אם מישו מכיר את הבעיה תודה מראש ;D
-
- 1 תגובה
- 691 צפיות
-