עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by aviran121,

שלום בזמן האחרון התחיל להיות לי מסכים כחולים מתיי שאני אל במחשב יענו המחשב לא בפעולה או משהו... אבל שאני עושה ריסט המחשב זורם כרגיל בלי שום בעיה. אבל לפניי איזה 15 דקות התחיל להיות לי עוד מסך כחול אבל עכשיו שאני בפעולה מלאה ויכול להיות גם בעומס. אז הינה השגיאות שמופיעות לי : אחד שאני לא נמצא בפעולה : 0x0000004e (0x000000007 0x00006500 0x00000001 0x00000000) והשני : Viamraid.sys זה מתיי שאני נמצא בפעולה ואפילו בעומס. תודה לעוזרים !

• 2 תגובות
    • 615 צפיות
  2. אם אפשר לרשום גם לאיזה כרטיסי מסך הוא טוב וכל זה אשמח... לינקים לקניות יתקבלו בברכה... תודה ויום נעים, אבי.

• 1 תגובה
    • 615 צפיות
  3. Started by ORrrr,

אז ככה יש לי ספק hec 350 והמפרט בצד. רציתי לדעת האם המתחים שהוא נותן תקינים, היות והם לא מדוייקים. בדגש על ה 5V שהוא נראה לי הכי משונה תודה מראש [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 615 צפיות
  4. Started by Bizzare,

לפני שבוע קניתי כרטיס מסך חדש , GeForce 6200 ,אחרי שהכרטיס הקודם שלי נדפק לחלוטין. עכשיו , התקינו לי אותו והכל,והוא פעל ממש טוב. משחקים עבדו חלק , הכל סבבה... ואז , פתאום , המחשב נתקע לי באמצע משחק ושמעתי רעש קטן כזה. חשבתי שזה לא רציני , והפעלתי את המחשב מחדש. אחרי שהפעלתי את המחשב מחשד , נכנסתי למשחק ופתאום אני רואה שהמשחק עובד ממש לאט ובתקיעות מטורפות. ניסיתי למחוק את הדרייברים הקודמים ולהתקין אותם מחדש , וגם זה לא עובד. למישהו יש עצות ?

• 8 תגובות
    • 615 צפיות
  5. Started by Satlan,

מחשב שלי הביא לי מחשב שלו לתיקון.. יש לו לוח p4r800-vm עכשיו אני מחבר תמחשב והמסך לא נדלק.. ויש שם כרטיס מסך משולב.. מישהו יודע אם יש איזה ג'אמפר שצריך לבדוק או משהו?

• 4 תגובות
    • 615 צפיות
  6. Started by MaoR_KilleR,

יש לחבר שלי צורב DVD-+R/W. כהוא צורב על דיסקים של Silverline (למשל, אבל הוא ניסה עוד דיסקים) קבוצה של שירים (וניסינו עוד קבצים), בתוכנה כמו Nero6, הוא צורב איזה 3-2 שירים, ואז הנרו כותב Communication Failure והצריבה נכשלה ונפסקת. מהי הבעיה? תודה מראש!!

• 1 תגובה
    • 615 צפיות
  7. Started by bommer,

נשרף לי לוח אם וקניתי חדש והתקינו לי אותו. באתי הביתה עם המחשב ורציתי להתקין את הוינדוס אבל אז אני מקבל שגיאה עם מסך כחול שאומרת שיש לי בעיה ואני צריך לבדוק אם הכנסתי חומרה חדשה למחשב או שחומרה אחרת פגועה ואני לא יודע מה לעשות.אני מאתמול על המחשב. אני חושב שאולי זה ההרד דיסק.אז אם יש למישהו הצעה אחרת אז בבקשה שיגיד לי או אם יש למישהו תוכנת בדיקת הארד דיסק לדוס שאומרת אם יש בעיה. תודה מראש

• 5 תגובות
    • 615 צפיות
  8. שלומות לכם, לפני כשבועיים הייתה לי בעייה שהמחשב ביצע reset ככה פתאום לאור יום, ואז הופיעה הודעה שחסר קובץ NTLDR וכו' אחרי טיפול התברר כי הHD לא מזוהה ע"י ה BIOS... אחרי שניתקתי את החיבורים של הכונן והחזרתי אותם - הוא כן זוהה ע"י המערכת, ובסופו של יום - הכל חזר לקדמותו (אחרי כמעט התקף שעברתי). אתמול הבן-ז... עשה זאת שוב!!! שוב משחק בחיבורים סידר את הבעייה. עכשיו אני מנסה להבין מה לא בסדר. ה HD הזה הוא בערך בן 4 (WD120GB SATA) לוח האם הוא חדש (בן חצי שנה אולי) M2A-VM HDMIוAsus מעבד AMD 4800X2 יש מצב שהסוס של ה HD מת? יש לי עוד HD במחשב (HITACHI 350GB) שלא עושה בעיות...

9. Started by rotman,

מה המצב אנשים? הורדתי את התוכנה מהלינק שיש ב FAQ , הורדתי את הגרסא של ה 64bit וכשאני בא להתקין הוא רושם שזה לא מתאים למעבד שלי. יש לי e6300 . עכשיו אני בכלל רואה שהשם של הקובץ מתחיל ב AMD... יכול להיות שזה מסביר משהו.. :s05: בכל מקרה , מאיפה אני יכול להוריד גרסא שמתאימה למעבד שלי? תודה

• 0 תגובות
    • 615 צפיות
  10. Started by Ronen Mars,
    • 0 תגובות
    • 615 צפיות
  11. Started by alono23,

אני מקווה שזה קשור לכאן... בזמן האחרון כל פעם שאני נוגע במסך או בכונן אני מקבל זרם... ממה זה יכול להיות ואיך אפשר לפתור את הבעיה?

• 3 תגובות
    • 615 צפיות
  12. Started by rafi100,

ברצוני לחבר בין שני מחשבים שולחנים בעזרת שני כרטיסיי רשת אלחוטים ללא ראוטר. האים זה אפשרי בתודה מראש

• 2 תגובות
    • 615 צפיות
  13. Started by BHXHO2,

יש לי צורב רגיל ואני מנסה לחבר עוד כונן dvd הביוס מזהה רק 2 דברים או את הארדיסק והצורב או את ההdvd והארדיסק או את הdvd והצורב על אותו קבל יש 2 יציאות של ide איך אני יכול לסדר את זה דגם של לוח אם = VIA P4MA Pro Mainboard מעבד של סלרון ווינדוס xp pro תודה ניסים

• 5 תגובות
    • 615 צפיות
  14. אהלן, חברים נתקלתי היום בבעיה נורא מוזרה במקלדת שלי. ישבתי מול המחשב, ובשלב מסוים זזתי ממנו לכמה דק', אבל ברגע שחזרתי שמתי לב ש S , W, X וסביר להניח שעוד כמה מקשים שעוד לא שמתי אליהם פשוט לא עובדים. באופן טבעי הנחתי שאולי הבעיה מקורה במקלדת עצמה, אז דבר ראשון חיברתי איזו מקלדת אחרת שפשוט יושבת בבית. שמתי לב שאותם כפתורים שלא עבדו בראשונה עובדים במקלת השנייה, אבל במקלדת השנייה, כפתורים אחרים, שכן עובדים בראשונה התגלו כלא עובדים. גיגול מהיר לצערי לא הביא לי תוצאות שהצליחו לעזור לי, ואני נמצא בשיבוש נורא מתסכל, אם מישהו יוכל לגלות לי ממה דבר כזה נובע ואיך אפשר לטפל בזה, אני אודה לו מאוד. נתנאל.

• 3 תגובות
    • 615 צפיות
  15. האם יכול להיות שהזיכרונות לא תקינים כי החלפתי לפני כמה ימים אבל זה מופיע לי המסך רק לאחר יומיים שלוש בערך שהמחשב דולק ברצף ואז אני עושה לו ריסט או שהווינדוס לא תקין או חלק אחר במחשב

• 2 תגובות
    • 615 צפיות
  16. Started by uziliv,

הוספתי זיכרון נוסף לאחר שהיה ברשותי. הזיכרון הוא 256mb sdram ddr. עד כמה שאני מבין זיכרון ddr מכפיל את המספר המצוין בזיכרון, ואכן כאשר היה לי רק זיכרון אחד ה window task manager הראה כי יש לי 512 mb (ואף יותר אם אני זוכר). ואולם לאחר הוספת הזיכרון הנוסף נוספו לי רק 256mb. מדוע? ושאלה נוספת - האם ייתכן כי ההוספה פגעה איכשהו ברשת הביתית (מלבד האופציה שכרטיס או כבל זזו מהמקום) תודה

• 3 תגובות
    • 614 צפיות
  17. יש לי ווירוס במחשב ואני לא מצליח לתקן אותו! עשיתי בדיקת ווירוסים בכל מיני תוכנות יש לי את התוכנות כל ההגנות הכי חדישות ואני לא יודע מצאתי מלא קבצי מרגלים הצלחתי למחוק אבל הווירוס עדיין במחשב עשיתי בדיקה בנורטון זה מצא לי 21 ווירוסים הצלחתי למחוק חצי מזה .. בקיצור לא נראלי שהווירוס הזה היה בינהם .. בנתיים אני יודע את שם הווירוס : SpyWare אם לא טעיתי .. זה מצא \ וגם אני מצאתי תוכנה בשם SpySheriff עם אתר שזה מציין את התקלות בידיוק שקורות לי .. התקנתי את התוכנה לא יודע זה גם עושה לי בעיה באמצע ובקיצור ווירוס מסוטבך ומעצבן מישהו יכול לעזור \ אם היה לו אותו פעם או פשוט איך לפתור אותו ??? תודה..

• 2 תגובות
    • 614 צפיות
  18. אתמול אחר הצהריים קניתי חלקים חדשים למחשב את החלקים הבאים: Intel® Core2 Duo E6750 2.66Ghz GIGABYTE GA-P35-DS3L ‏2x1GB OCZ Platinum Revision 2 XTC‎ EVGA Gforce 8800GTS 320mb Superclocked ENERMAX LIBERTY 500w ועכשיו השאלות שלי הם: 1. עכשיו שהמחשב עלה אני נכנס לאברסט ורוב הפרטים מוסתרים לי כך: וגם ב CPU-Z זה ככה אני יודע שזה קשור לאיזה הגדרה בביוס אבל אני לא יודע איפה לחפש אותה אז תעזרו לי בבקשה?! 2. כל פעם שאני מפעיל תמחשב לוקח לו כמה שניות מהרגע שאני לוחץ על כפתור ההדלקה לרגע שהמאווררים מתחילים לעבוד והמחשב נדלק אני לא יודע אם זה בעיה או שככה זה בגלל הלוח או הספק?! 3. חיברתי את המחשב עכשיו אני לא יודע אם חיברתי נכון כמה חיבורים של החשמל בלוח יש תמונות שימו …

• 5 תגובות
    • 614 צפיות
  19. Started by Street-Fighter,

לפני הרבה זמן הורדתי את התוכנה ספיד פאן כדי לבדוק את מעלות המחשב שלי. הספיד פאן הראה את רוב הנתונים שהוא אמור להציג, אבל את המעלות במחשב הוא לא הראה. לכן הורדתי את התוכנה aida 32 והוא עבד והכל היה ממש בסדר. הבעיה היא שפתאו בימים האחרונים זה לא מראה את המעלות! כמו הבעיה בספיד פאן. אני לא יודע מה לעשות או ממה נובעת הבעיה. תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 614 צפיות
  20. יש לי כרטיס קול שמתחבר ב FireWire... כדי לחבר אותו למחשב הנייד צריך כבל שבקצה אחד יש לו 6 פינים, ובקצה השני 4 פינים... השגתי 2 כבלים כאלה - אחד ארוך (90 ס"מ), ואחד קצר (30 ס"מ). עם הכבל הקצר הכרטיס עובד, אבל עם הכבל הארוך - המחשב לא מזהה בכלל שחיברתי לו כרטיס... וזה די באסה לעבוד עם כבל באורך של 30 ס"מ...

• 2 תגובות
    • 614 צפיות
  21. http://www.siz.co.il/my.php?file=miozzjflzjgw.jpg זה המחשב שלי intel core 2 duo processor E8400 3.0GHZ 1333MHz 6 MB ARctic Cooling Freezer 7 Pro GiGabyte Ga-P45-DS3 G.Skill DDR2 4096MB 800MHz Pi Cl4-4-4-12 Western Digital WD3200AAKS 320GB SATA2 7200RPM 16MB GeCube Radeon HD4850 512MB DDR3 NZXT Teampest SeaSonic S12II-500W

• 5 תגובות
    • 614 צפיות
  22. מה עושים אם הפעלתי מרחוק מחשב WINDOWS 10 ב safe mode דרך MSCONFIG, אבל הוא לא מזהה אצל המשתמש מקלדת ועכבר כלל (המשתמש החליף מקלדת ועכבר לחברה אחרת, החליף שקע USB, כלום, ) והבעיה שהוא לא יוצא מ safe mode!!! הצילו

• 0 תגובות
    • 614 צפיות
  23. Started by yehuday,

יש לי לוח אם Asus P5KC וכרטיס מסך Asus EN8500GT Silent graphics card בממשק PCI-E לאחרונה התחיל המסך לוגו של Asus שמופיע עם הדלקת המחשב להיות "מחורר" כלומר שיש נקודות בתמונה שנהיו שחורות, בנוסף הכתובת שמופיעה לפני תחילת טעינת הוינדוס של חברת J-Micro (שלפי מה שכתוב שם היא זאת שיצרה את הבקר שאחראי על ה PCI-E) נהייתה משולבת באותיות קטנות וגדולות ללא חוקיות ובחלק מהכתובת גם בג'יבריש. לאחר מכן הוינדוס מתחיל לעלות ומופיע Blue Screen שמדבר על קבצי Dump ועל כך שחומרה כלשהיא גורמת לוינדוס לא להצליח להעלות. גם לאחר פרמוט והתקנה מחדש של הוינדוס זה לא הועיל והוינדוס מצליח לעלות רק במצב של Safe Mode אני חושד שמדובר בבעיה בכרטיס מסך או בלוח האם בחלק שאחראי על יציאת PCI-E פעם אחת התקנתי …

• 0 תגובות
    • 614 צפיות
  24. Started by nati87,

קניתי Usb Hub 5 Prots שאחד מהם הוא יציאה פנימית של Usb ו-4 חיצוניים, כדי שאוכל לחבר מצלמת אינטרנט ההתקן מתחבר ללוח האם בחיבור PCI אך כשניסיתי לחבר אותו המחשב בכלל לא עלה לי..הדלקתי אותו והוא לא הראה לי כלום ..רק מסך שחור ואפילו לא עשה את הקול הזה של ההדלקה.. אם מישהו יודע מה הסיבה אני אשמח. יש מצב שאין לספק כוח מספיק כוח להתקן?! או שיש כזה דבר נעילת יציאות PCI דרך ה DOS ?! כי כשחיברתי ליציאה אחרת זה עשה אותו הדבר ולא פעל גם כן..אז לא יודע..

• 1 תגובה
    • 614 צפיות
  25. Started by Liraninho,

לפני יומיים קניתי מסך 19 אינטש LCD מחברה שאני אישית לא מכיר. VIEWPOINT. רוב הנתונים הספיקו לי, אך שמתי לב אתמול, כי ברגע שאני קורא מסמך או כל עמוד בעל מלל רב יש לי מריחה או טשטוש במקום אחד ספציפי לאורך כל המסך. האם אלה הפיקסלים המתים? האם עלי להחזירו לתיקון? מסך חדש וכבר מפריע בעין.

• 2 תגובות
    • 614 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.