תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
התקנץי תמישחק קונטר סטרייק המקורי אני בא להיכנס למשחק מופיע לי מסך כחול עם כתוביות בלבן רשום שם לעדכן משהו לא הבנתי אפשר עזרה בזה תודה..
-
- 4 תגובות
- 628 צפיות
-
-
שלום.. הרכבתי לוח אם חדש והכל מחובר כמו שצריך אבל המחשב לא רוצה לפעול .. מישהו יודע מה הסיבה?? תודההה
-
- 6 תגובות
- 628 צפיות
-
-
המחשב עם windows 7 מעבד e6550 כרטיס nvidia 8500 ו 2gb ddr2 ובסך הכל עובד ממש ממש מעולה. עד שאני מפעיל סרטון אונליין במסך מלא... ואז המחשב לא רק שמקרין סרטון מקרטע, אלא גם נהיה מאוד מאוד איטי לדוגמא, שמופעל השידור מהאח הגדול, המעבד על 50% והזיכרון על 70% ועדיין השידור מקרטע וגם העכבר לפעמים לא זז ונעלם... מה יכולה להיות הבעיה?....
-
- 2 תגובות
- 628 צפיות
-
-
לפני כמה שבועות המחשב שלי התחיל לעשות ריסטרט מעצמו ( גם מהוינדוס וגם לפעמים לפני שהוינדוס עולה), הבעיה חוזרת על עצמה כל הזמן ובזמן האחרון המחשב לפעמים לא עולה ועושה מסך שחור- על המסך רשום . no signal. אבל המסך כן מחובר ותקין. יש לי רשת אלחוטית- ואתמול הבעיה קרתה גם במחשב השני שמחובר ברשת. לרשת מחוברים ארבעה מחשבים. אין לי מושג למה הבעיה קשורה לכן אני רושם את זה פה תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 628 צפיות
-
-
אני משתמש במסך CRT, בזמן האחרון מופיעים לי קוים לאורך המסך, אם אני נותן מכה קטנה בצד המסך הקוים נעלמים לזמן מה אבל שבים ומופיעים אחר-כך. מה הבעיה? יש מה לעשות? תודה מראש, eCentaur
-
- 7 תגובות
- 628 צפיות
-
-
תקשיבו התקנתי עכשיו את gears of war וזה לא עובד שאני נכנס אני רואה מסך שחור ואז שניה אחרי זה רשום לי באמצע של המסך OVER FREQUENCY H:75.2 V.75.1 ואז אני שומע את הקולות של המשחק! אז כאילו המשחק עובד אבל אי אפשר לראות אותו ועשיתי פרינט סקרין הדבקתי בצייר ורואים תמונה של המשחק עצמו! עדכנתי דרייברים התקנתי DX 9 וזה עדיין לא עובד המחשב שלי בטוחחחחח יכול להפעיל אולי גם על ההגדרות הכי גבוהות זה המרט שלי CORE 2 DOU E6750 2G RAM RADEON X1950 PRO זה הדברים שחשובים אותו דבר בדיוק קרה לי עם המשחק COUNTER STRIKE: SOURCE בבבבקשה עזרהההה מנהלים אם זה קשור לפורום של משחקים תעבירו לשם בבקשה עריכה: באתר הזה שאומר לך אם הדרייברים מעודכנים הוא הראה לי שהרטיס מסך שלי לא מעודן אבל הורדתי מהאת…
-
- 3 תגובות
- 628 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה יש לי שתי כוננים : 1)WD 120GB 8MB SATA 2 ) WD 80GB 8MB ATA הכונן של ה 120 גיגה אמור להיות המאסטר אבל כאשר שאני שם אותו במאסטר ואת ה 80 גיגה הוא ניתקע במהלך העליה לווינדוס הוא פשוט עושה מסך שחור ולא עולה... הלוח אם שיש לי הוא Abit IS7 -E .. תןדה מראש
-
- 1 תגובה
- 628 צפיות
-
-
טוב אז ככה... היה לי CELERON 1.7, AXP2400+ ובשניהם מעולם לא היה לי שגיאות ב MEMTEST... בזיכרון הנוכחי שלי (בחתימה) ישנם 6 שגיאות... האם זה אומר בהכרח שהזיכרון פגום? כי אני גם מסיים אוטוטו את המערכת קירור מים שלי ואני ארצה OC חזק מקווה שזה לא יגביל אותי.. מה אתם אומרים? האם MEMTEST היא עילה סבירה לגשת ולממש אחריות? תודה מראש לעונים.
-
- 2 תגובות
- 628 צפיות
-
-
שלום! קניתי 4 סטיקים של 2gb כל אחד של חברת kingston הלוח שלי תומך עד 8gb הרכבתי את כל הזכרונות הפעלתי את המחשב ולא היה תצוגה על המסך היה מסך כחול חלק הוצאתי סטיק אחד של זכרון הפעלתי את המחשב והכל עולה בסדר והוא מזהה לי 6gb מה הסיבה שהמחשב לא עולה עם ה-8gb חשבתי שזה בעיה בסטיק ושמתי סטיק אחר והכל עובד גם החלפתי סוקט והכל בסדר אז איפה הבעיה תעזרו לי... ???
-
- 3 תגובות
- 628 צפיות
-
-
אהלן, לאחר קריסת הHD שלי החלטתי לקנות שניים של 250GB ולשים אותם ב RAID0 למען מהירות וכיף(ואם מישהו דואג אז אני מקבל את הקודם ואשים אותו לגיבוי). בכל אופן לאחר התקנת ה WINDOWS המהירה(20 ומשהו דקות לאחר שהבנתי איך מתקינים דרייברים של RAID) והתקנת KASPERSKY ודרייברים לכ.הקול, ה WINDOWS סירב לעלות. השאלה: האם מישהו שמע על בעיית תאימות של RAID , AUDIGY2ZS וKASPERSKY (הכוונה ששניים מהשלושה לא עובדים יחדיו)? תודה
-
- 3 תגובות
- 628 צפיות
-
-
יש לי לוח Gigabyte k8nxp-9 ומארז Coolermaster Centurion 5 למארז יש יציאות קדמיות 2XUSB 1XFW MIC-IN LINE-OUT. חיברתי את הכל ללוח כמו ברישומים בחוברות של הלוח ושל המארז (המיקום של ה-mic-power שונה בשני הרישומים - למרות שמן הסתם צריך לחבר כמו ברישום של הלוח, ניסיתי את שניהם). כשאני מחבר מיקרופון הדרייבר של האודיו שאמור לזהות אוטומטית מה מחובר לאן, מרגיש שמשהו חובר אבל לא מצליח לזהות מיקרופון, כשאני מחבר אותו ביציאה הרגילה מאחורה הוא מזוהה. מישהו מכיר את הבעיה? [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 628 צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש בן 4 חודשים, 4 ראם,מעבד אינטל I5 , כרטיס מסך NVIDIA GT220, ויש קצת ירידה בביצועיו לאחרונה, סרקתי וירוסים וניקיתי אותו עם CCLEANER וזה לא כל כך עזר, הוא עדיין סוס עבודה כמובן לגלישה וכל זה, אבל למשחקים יש קצת לאגים כבר, זה בגלל הטמפרטורה.. רציתי לבקש טיפים ועצות איך לנקות את המחשב, מה לנקות יותר ואיך, איזה חלקים לנקות בלי להזיק למחשב.. ושאלה אחרונה, האם שווה לי לקנות מעמד למחשב שהוא עם 2 מאווררים ומתחבר בUSB כדי לקרר את המחשב? זה יעזור משמעותית? נ.ב אני לא יכול עכשיו לקנות מערכות קירור וכל זה, אשמח לטיפים ללא קנייה של חלקים חדשים
-
- 2 תגובות
- 628 צפיות
-
-
שלום, לפטופ של Asus עם Windows 8 הפסיק לעבוד.. כשמדליקים אותו מקבלים Error: File:\BCD Error Code: 0xc00000034 מערכת ההפעלה לא עולה. מה שחשוב זה לחלץ את התמונות על כונן C שנמצאות ב- My Pictures. הוצאתי את ההרדיסק של המחשב וחיברתי אותו למחשב אחר באמצעות NexStar Hard drive dock.. ישנן שני כוננים וירטואלים.. באחד מהם יושבת מערכת ההפעלה ושם גם נימצאות התמונות.. כשאני ניכנס ליוזר שבוא נמצאות התמונות ב- My Pictures שלו יש 0 קבצים ?! ועוד משהוא מוזר.. במחשב שלי הוא ש- 130GB תפוסים אך כשאני פותח את הכונן עצמו ומסמן את כל הקבצים (כולל הניסתרים) ועושה Propeties אני רואה שהם תופסים רק 46GB לאיפה נעלמו הקבצים? האם בגלל שמותקנת מערכת ההפעלה על כונן זה ישנה איזשהיא חסימה? שי
-
- 0 תגובות
- 628 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום... מופיעה לי הודעת שגיאה (מסך כחול) כאשר אני בא להדליק את המחשב: A problem has been detected and windows has been shut down to prevent damage to your computer. A wait operation,attech process' or yield was attempted from a DPC routine. If this is the first time youve seen this stop error screen'restart your computer. If this screen appers again follow these steps: Check to make sure any new hardware or software is properly installed. If this is a new installation ask your hardware or software manafacturer for any windows updates you might need. If problems continue disable or remove any newly installation hardware or software. Disable BIOS memory opti…
-
- 5 תגובות
- 628 צפיות
-
-
כשמזיזים את העכבר מאד מהר, בתאוצה מהירה, הוא משתגע וזז לכל הצדדים ברדיוס של איזה 5 ס"מ זהו עכבר אופטי התקנתי לו דרייברים אך זה לא פתר את הבעיה
-
- 2 תגובות
- 628 צפיות
-
-
לפי קבצי הMINIDUMP הבעיה היא HARDWARE, אבל לך תדע מה? הרצתי MEMTEST, ועבר חלק. בדקתי קבלים על הלוח, ואין בעיה. טמפ' של המעבד והלוח נורמליות לחלוטין! למישהו יש עוד רעיונות? האם ייתכן והבעיה היא במעבד,ואם כן כיצד בודקים זאת? האם ייתכן שלמרות הMEMTEST שעבר חלק, עדיין זה לא אומר שהזכרונות תקינים? מה לגבי בעיה של ספק כח?
-
- 1 תגובה
- 628 צפיות
-
-
ישלי בעיה במחשב לאחר אוברקלוק הוא לא נדלק למרות שהוצאתי את הבטריה והחזרתי הוא נדלק ונכבה נדלק ונכבה ככה הוא יכול להיות שעה , ניסיתי לנתק אותו מהחשמל ולא עזר , מישהו יודע איך אני מסדר את זה? לוח אם ep45 ud3l מעבד q8400 זיכרון ראם Kingston 2gb x 2 800mhz
-
- 6 תגובות
- 628 צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב חדש, חיברתי את כל הכבלים הדרושים כולל את המסך. שאני מפעיל את המחשב המסך רושם לי "Off Mode" ולאחר כמה שניות מתכבה. סוג המסך הוא DAEWOO EF1901 תודה לכל העוזרים,
-
- 1 תגובה
- 628 צפיות
-
-
מחוברים אצלי כ5 פריטים לUSB, ורק הMP3 עושה בעיות מדובר בIaudio i7. המחשב קופא בקטע הראשוני איפה שניכסתי לBOOT. יש לי פה אפשרות לעשות POWER ON BY BUTTON, רציתי לדעת איך האפשרות הזאת עובדת, כמו כן אם אני יכול להשתמש בשלט מדיה.
-
- 3 תגובות
- 628 צפיות
-
-
-
כשאני מפעיל את המחשב אחרי 5-10 שניות עולה לי מסך שבו יש מספר שקופץ כל פעם ב- 4 (התחיל מ- 0 ) עד שהוא מגיע ל- 256 RAM , בסיום של הספירה המחשב מצפצף פעם אחת ואז קופץ למסך ריק שבו יש רק שורה אחת שבה רשום : System boot : System halted ניסיתי לנקות את הזיכרונות ואת התאים שלהם ולנקות אבק במחשב אך זה לא עוזר אפילו ניתוק מהחשמל לא עזר . מה יכולה להיות הבעיה ?
-
- 2 תגובות
- 628 צפיות
-
-
שלום לכולם. לפני שלושה ימים קיבלתי מחשב חדש (ראו מפרט בחתימה), רק הפעלתי אותו והפתעתי לגלות שכבר אני צריך לפרק אותו עקב כך שהטכנאי הרכיב את כרטיס המסך בחריץ ה PCI-E הלא נכון (זה שעובד רק על 2X ולא זה שעובד על 16X). אז עכשיו, הייתי צריך לפרק את ה HD מהמגירה שלו ולהעביר אותו לתחתית המארז, בכדי שהכרטיס מסך יוכל לעלות למעלה ושיהיה לו מקום (כרטיס ארוךךךךך). ניתקתי את החיבורים שצריך, הזזתי, הברגתי, הידקתי, הכל הוחזר למקום ובנוסף(!!!) עבד כמו שצריך. אז התקנתי שני משחקים, שיחקתי, התרשמתי מהביצועים של המחשב, והכל עבד כשורה. לאחר מכן החלטתי לבדוק לאיפה המעבד שלי יכול להגיע ב OC: הורדתי HTT ל 3 וזכרונות שמתי על 133MHZ (מחלק 2/3), באס ל 205, Save To CMOS, ריסט למחשב, בוט, מסך טעינה ש…
-
- 1 תגובה
- 628 צפיות
-
-
יש לי כרטיס און-בורד, הלוח אם הוא: Gigabyte GA-K8NF-9 אני כל הזמן - אבל כל הזמן, שומע ביפים שקטים, בהפרש של שניה. זה כמו שעון שמתקתק בביפים... כשאני משתיק את הליין אין, זה מפסיק. יש סיבה לדבר הזה בכלל והאם אפשר לבטל את זה?
-
- 0 תגובות
- 628 צפיות
-
-
המחשב של בן-דוד כל הזמן נכבה ונדלק. הם שימנו את המאווררים וניקו אותם ושום דבר לא עוזר. אני חושב שזה קשור לספק כוח שלהם, כיוון שכאשר הם נכנסים לכונן הקשיח הישן שלהם המחשב נכבה (וגם בזמן שהם משחקים), בשעה שהמחשב צורך יותר חשמל מבד"כ. הבעיה השנייה שחשבתי שקיימת היא הגוף קירור שלהם למעבד (מה שמקבלים בקופסא - יש להם P4). אלו בעיות שגורמות לכאלה דברים?
-
- 2 תגובות
- 628 צפיות
-
-
שלום... יש לי במחשב שני דיסקים קשיחים של WD ב160G ביחד... היום ניקיתי את המחשב ושכחתי לחבר לחשמל את ההארד דיסק הראשי..... הפעלתי את המחשב ובמסך של הBOOT הוא אומר שהוא לא הצליח להעלות את המחשב והוא רוצה שאני אכניס את הדיסק של XP ואלחץ ENTER ....כיביתי את המחשב חיברתי את הדיסק הקשיח ואז הפעלתי את המחשב והוא נתן לי את אותה הודעה. הכנסתי ולחצתי ENTER ואז הוא מתנהג כאילו לא הכנסתי. סגרתי את המחשב ניתקתי את שני הכוננים מהחשמל ומהלוח0-אם וניתקתי את המחשב מהחשמל והשארתי אותו איזה חצי שעה. אח"כ חיברתי הכל שוב אבל כשהפעלתי הוא נתן לי אותה הודעה. בדקתי בביוס והוא מזה את כול הכוננים שלי. לבסוף החלטתי לפרמט והיגדרתי בביוס שהCDROM יהיה ראשון בסדר BOOT. עלה לי התפריט של הדיסק של ווינדו…
-
- 1 תגובה
- 628 צפיות
-