תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,320 דיונים בפורום זה
-
כותרתתת חברה אז ככה המחשב של אחים שלי לא עבד כמה זמן היום אמא שלי לקחה אותו לטכנאי קיצור הטכנאי החליף לוח אמ לאחד כרטיס מסך מעבד וזיכרון קיצור כימעט מחשב חדש ואמא שלי שהיתה שם הוא הראה לה שהכל עובד וזה היא הביאה אותו חיברתי אותו והמסך לא עלה חח ואז שמתי לב שלא חיברתי את המסך למקום הנכון.. קיצור אחרי שחיברתי אותו למקום הדלקתי והוא עלה הגיע למסך טעינה של הויינדוס(XP) יעני שכתוב ווינדוס יש כזה דגן והוא טוען ואחרי זה שהוא מססיים לטעון אז זהו המסך כיאלו נכבה.. הוא אמר משהו שומר כוח או משהו ואז מכבה אותו לא רואים כלום ויש הודעה של המסך שכתוב המסך עובד תבדוק תמחשב.. מה לעשות? אצל הטכנאי זה עבד...
-
- 2 תגובות
- 648 צפיות
-
-
קניתי htpc חדש עם לוח GA-73PVM-S2H http://www.gigabyte.com.tw/Support/Motherboard/Driver_Model.aspx?ProductID=2691 עכשיו אני מעביר בביוס למצב AHCI ושם בBOOT את ה-CD ראשון, אבל זה עושה לי בוט ישר לדיסק השיח ולא לדיסק. כשאני במצב IDE רגיל בלי AHCI אז זה כן עושה בוט לCD, אז התקנתי ככה ואז התקנתי את הדרייור AHCI של Nvidia ידנית במערכת הפעלי כי זה לא מתקין אוטומטי ואז שאני מפעיל מחדש ומעביר ל AHCI הWINDOWS לא עולה וניתקע מה אפשר לעשות כדי לעבוד במצב AHCI כמו שצריך? ולמה שאני מפעיל AHCI הביוס לא פונה לCD בבוט? תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 648 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מתכננן לקנות Sparkle Calibre 880LV כמו שהמליצו באתר ואני צריך ספק כוח חדש המעבד שלי הוא Pentuim D 820 ואני צריך משהו טוב בתקציב של עד 450 ש"ח בתודה Shnig0
-
- 1 תגובה
- 648 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי win7 ult 64bit והעניין הוא ש-Win7 מזהה את חלקי המחשב ומתקין את הדרייברים הדרושים לחלקים באופן אוטומטי [לוח אם, כ.מסך וכו'..] ברשותי מחשב חדש ויש לי 2 כ.מסך של HD6850 והייתי מעוניין לבצע איתם CF. הבנתי שעל מנת לבצע זאת עלי לחבר בניהם בעזרת המגשר [מין רצועה קטנה כזאת]. עכשיו, כיוון שה-Windows יתקין באופן אוטומטי את הדרייברים בעת הפרמוט, האם הוא יבצע אוטומטי את ה-CF? או שעליי למחוק את הדרייבר של הכ.מסך לאחר ההתקנה ולהוריד את הדרייבר בגרסת CF לכרטיסי מסך? בנוסף, האם בעת הרכבת המחשב יש למרוח על המעבד משחה תרמית או שאין צורך? אני הולך לחנות בעוד כשעה וחצי לקחת את החלקים ואז להתחיל את ההרכבה + סידור כבלים + פרמוט --> בדיקת המחשב לאחר השלבים האלו. האם יש משהו…
-
- 2 תגובות
- 648 צפיות
-
-
חלק מהחיבורים של ה-USB השתחררו קצת יש איזה 6 חוטים שמתחברים ללוח אם מה אני אמור לחבר למה ?
-
- 0 תגובות
- 648 צפיות
-
-
אז ככה, כשאני מדליק את המחשב, הוא מגיע לטעינה של הווינדוס וטוען בלי סוף, פשוט ממשיך לטעון שעות ולא נכנס לווינדוס אף פעם ניסיתי להכנס לרקוברי קונסול דרך הדיסק של הווינדוס, וזה נתקע כשהוא כותב שהוא עושה Examing להארדיסק ולא ממשיך אותו הדבר בדיוק הוא עושה כשאני מנסה לפרמט ולהתקין מחדש את הווינדוס אז הבנתי שהבעיה היא לא בווינדוס, ואני גם לא יכול להתקין אותו מחדש מה לעשות? אפשר להציל את ההארדיסק או לפחות את כונן D? אין לכם מושג כמה הוא חשוב תודה רבה נ.ב. יכול להיות שזאת בעיה כלשהי בביוס . . .
-
- 4 תגובות
- 648 צפיות
-
-
לאחרונה שמתי לב כאשר אינ מקליט עם כרטיס הטלויזיה מופיע על המסך כמו רשת וגם על הקבצי הנוצרים כאשר נמצא במצב STOP זא צפיה בלבד התמונה נקיה האם יכול להיות מהספק זה ספק ישן מ ה P 3 לוח ASUS AMD 2800+ RAM 512 יש לי ספק חליפי של 400 HEC דרך אגב על מחשבים אחרים כולם P3 866 אין בעיות כאלו
-
- 1 תגובה
- 648 צפיות
-
-
לפעמים כשאני מדליק את המחשב הוא לא נפתח נורמלי ופשוט נתקע על מסך מוזר כזה תמונה להמחשה: המחשב כולו באחריות וחדש אז אם זאת בעיית חומרה תגידו
-
- 1 תגובה
- 648 צפיות
-
-
אוקיי קניתי מחשב חדש, עם הרטיס 1900xt 256mb אבל הוא עובד עד 60 טמפרטורות במנוחה! אחרי שאני מריץ משחק הוא עולה ל-70-90 וחוזר ל-70. השאלה היא: אם זה בסדר לכרטיס(כי הם החליפו לי אותו פעם אחת, אבל יכול להיות שהם השאירו את אותו כרטיס פשוט אמרו שהחליפו) או שאני צריך לקנות קירור מיוחד לכרטיס כדי שהוא יעבוד נורמאלי?
-
- 3 תגובות
- 648 צפיות
-
-
אני יודע שיש הרבה עכברים, מחפש המלצה על משהו שמחזיק הרבה זמן ומתאים במיוחד לטאבלט הזה.
-
- 0 תגובות
- 648 צפיות
- 1 follower
-
-
לילה טוב לכם! לפני כמה ימים קיבלתי מחשב חדש והתקנתי עליו ויסטה חיברתי כעת את ההארדיסק מהמחשב הישן על הכבל IDE כדי להעביר את המידע הישן שלי בביוס אני מזהה את ההארדיסק הגעתי לויסטה, הוא הקפיץ לי את ההודעה של התקן חדש אך הוא מסרב להתקינו במנהל ההתקנים ההארדיסק מופיע לי כהארדיסק תקין ב-disk management של הויסטה לא הצלחתי להקצות לו אות של כונן מה אני יכול לעשות? מדובר בהארדיסק IDE רגיל של היטאצ'י בעל 40 ג'יגה זיכרון. תודה.
-
- 2 תגובות
- 648 צפיות
-
-
יש לי מחשב Lenovo חדש. למחשב מחוברים 2 HD. 1 - Sata2 320GB שקניתי עם המחשב. 2 - 400GB Sata1 שכבר היה לי. העבודה מול ה - HD החדש ממש טובה, ואילו מול ה - HD הישן (400GB) ממש איטית עם המון תקיעות. ניסיתי להחליף HD אך הבעיה לא הסתדרה. האם ייתכן וזה קורה מכיוון שמחוברים למחשב HD משני דורות שונים? אם לא כיצד אוכל למצוא את שורש הבעיה? תודה
-
- 4 תגובות
- 648 צפיות
-
-
אתמול התקנתי רשת אלחוטית חדשה בבית עכשיו השארתי את המחשב פתוח בלילה..ושקמתי היה לי מסך כחול והיה רשום בו שחומרה חדשה הותקנה וזה ויש בעיה וצריך לעשות ריסט עשיתי..וכל כמה שעות זה קורה עוד פעןם... ושהמחשב נפתח ואז רשום "ברוך הבא" מופיע לי משהו עם לעדכן את הוינדוס כי עוד 3 ימים זה יופיע שוב ההודעה ... הוינדוס שלי הוא XP PRO והוא מקורי יש לי את הדיסק ההתקנה... אחרי זה זה נותן לי לבחור או כן או לא...אני בוחר כן... זה מביא אותי לחלון: כדי לסייע בהקטנת התופעה של תוכנות פיראטיות נא בצע הפעלה של עותק WINDOWS שברשותך כעת. הפעךה באינטרנט היא קלה ומהירה. אינך חייב לספק מידע אישי או פרטים אישיים לגביך . האן ברצונך להפעיל כעת את WINDOWS? - כן, ברצוני לבצע הפעלה של WINDOWS באינטנרט כעת. …
-
- 1 תגובה
- 647 צפיות
-
-
איך משנים את ההארד דיסק או את הכונן הלוגי שממנו המחשב ייקח את הזיכרון הוירטואלי והאם אפשר לעשות שהוא ייקח מדיסק און קי (זה יותר מהיר?)
-
- 3 תגובות
- 647 צפיות
-
-
חבר'ה יש לי בעיה במחשב בעיה מעצבנת... היה לי כרטיס מסך 8800 GT עכשיו הוא מחובר ל-LCD 32 של TOSHIBA עכשיו הוא היה עושה לי בעיות כל פעם היה נתקע והיה מראה לי כל מיני צבעים ורדים על המסך פתאום היה נהיה מסך לבן כחול מתחלף כזה אבל המחשב היה נתקע לא משנה מה הייתי עושה.. בכל אופן ניסיתי לנקות את הכל אבל כנראה שעשיתי משו לא בסדר ונשרף הכרטיס החליפו לי אותו אבל לא היה במלאי אז שמו לי את ה9800 שבוע זה עבד טוב ופתאום עכשיו זה קרה שוב.. מישו יודע מה הבעיה וממה היא יכולה להיגרם? ואיך פותרים אותה.. דרך אגב יש מצב שהבעיה היא בטלויזיה? תודה מראש לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 647 צפיות
-
-
שלום לכולם . אוקיי, אז יש לי כרטיס קול מדגם CREATIVE SB LIVE! , לפני כמה חודשים הוא התחיל לעשות לי בעיות. זה בה לידי ביטוי בכך שכשהכנסתי את הכרטיס ל PCI SLOT אז המחשב נתקע בעט זיהוי הכרטיס, מכיוון שמחשב שלי היה מלא בוירוסים וכולו היה בלאגן אחד גדול יחסתי את הבעיה לוינדאוס, אתמול קיבלתי בשעה טובה את ה MAXTOR 160GB שלי התקנתי את הוינדאוס מחדש ולהפתעתי הבעיה חזרה על עצמה (המחשב נתקע בעט זיהוי הכרטיס). הקטע המבאס בסיפור הזה הוא שהאחריות כבר נגמרה על הכרטיס בחודש שעבר :\. השאלה שלי היא האם ניתן אולי בכל זאת איכשהו לתקן את הבעיה? אולי צריבת ביוס חדש על הכרטיס ??? כי זה לא במוזה שלי עכשיו להוציא 250 שח על כרטיס קול. (עם הNO BOARD אני לא מצליח להסתדר) מקווה שתעזרו לי :s05:
-
- 6 תגובות
- 647 צפיות
-
-
שלום לכולם! קודם כל אני חדש פה, אז בהצלחה לי! שנית, התחלתי לקחת עבודות כטכנאי עצמאי אם זה לקחת מחשבים אליי או ללכת לבית לקוח. השאלה שלי היא האם מישהו מכיר מקום שעובד עם טכנאים ומוכר חלפים וציוד בממש זול באיזור ת"א רבתי?
-
- 0 תגובות
- 647 צפיות
-
-
היי, אני מנסה להדליק את המחשב שלי, המחשב נדלק,אך המסך לא נדלק,אין ציפצופים(שבד''כ יש אחד קצר) ואי אפשר לכבות דרך הכפתור כיבוי/הדלקה,רק דרך הספק/כבל... אני מתחיל לאבד את זה.... ניסיתי עם הכרטיס מסך,בלי הכרטיס מסך,איפסתי את הלוח אם מי יודע כמה פעמים והמחשב עדיין באותו מצב. מפרט: MotherBoard Gigabyte GA-MA69VN-S2 כרטיס מסך9800gt xxt oc edition מעבד amd athlon 64x 3500 ספק seasonic 530w מה לעשות? תודה מראש, אור.
-
- 4 תגובות
- 647 צפיות
-
-
שלום.. היום שכן שלי בא אלי לעזרה והבעיה היא כזאת: הוא קנה צורב DVD, שם אותו בתוך המחשב וכנראה שה CD הרגיל ו הצורב היו על MASTER, לאחר שהדליק את המחשב הביוס לא זיהה HD ולא את אחד הכוננים. אני באתי ג'ימפרתי את הכוננים והביוס עדיין לא מזהה שום כונן. מה יכולה ליהיות הבעיה? ניסיתי לחפש את הכוננים בביוס אבל פשוט לא מזוהים, הלך לו הלוח?
-
- 5 תגובות
- 647 צפיות
-
-
-
שלום חבר'ה בעיה מוזרה ה DEMOS של ATI עולים מצוין. אבל למשל המשחק שבה עם הכרטיס PHYSX שלי CELLFACTOR ב LOADING קורס. כמו כן DEMO של PHYSX honor of doom ב LOADING גורם למסך כחול ומחשבר RESET עצמו. נסיתי DRIVER מקורי של ATI ונסיתי OMEGA יש מצב הבעיות הנ"ל בגלל שלא עשיתי FORMAT לאחר שהחלתי מ GEFORCE ל X1900? מחשב AMD X2 3800+ 2GB DDR 400MGHZ SATA 10K RPM 37GB IDE 7500 RPM 120GB Aageia Physx Card ATI ALL-IN-WONDER X1900 MainBoard:Abit KN8 Ultra Windows XP SP2 המלצות? קבלתי את ה X1900 אתמול בערב....מEBAY עלה לי 280 דולר כולל משלוח ומע"מ שלמתי 186 שקל בדואר. ?????????כמו כן אם מישהו מכיר איך לגרום ל TV TUNER לקלות ערוצים ב PAL ישראל? כי עכשיו בסריקה של ערוצים הוא מחפש רק NTCS וב…
-
- 5 תגובות
- 647 צפיות
-
-
שלום חברי ם , קניתי מדפסת HP חדשה שהיא אלחוטית , מנסה להגדיר את המדפסת דרך האפליקציה בנייד HP SMART אך מאיזו סיבה האפליקציה לא מזהה את המדפסת איך אתם יכולים לעזור ? האם מישהו מביניכם נתקל בבעיה זו ?
-
- 1 תגובה
- 647 צפיות
-
-
ברשותי מחשב אחד עליו מותקנים 2 מערכות הפעלה, 1. ubunto 8.10 2. windows xp בדרך כלל בשלב האיתחול המחשב שואל אותי איזה מערכת הפעלה עלי לבחור, ובעזרת הלחיצים אני בוחר בווינדוס, כאשר ברירת המחדל הוא האובונטו. לאחרונה התקלקלה לי המקלדת שליוותה אותי בנאמנות שנים רבות וקניתי מקלדת חדשה -Microsoft Curve Keyboard 2000 כאשר החיבור של המקלדת נעשה ישירות לשקע הusb שבמחשב, הבעיה היא שהלוח אם לא מזהה את המקלדת, ולכן בשלב האיתחול אני נכנס אוטומטית לאובונטו. השאלה היא איך ניתן לערוך ללוח אם הכרות עם המקלדת כבר בזמן האיתחול. אגב אם זה חשוב לוח אם הוא מהדגם gigabyte ga-p35-dq6 תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 647 צפיות
-
-
-
-
- 0 תגובות
- 647 צפיות
-