תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,287 דיונים בפורום זה
-
שלום, הביאו לי לנסות לתקן מחשב עם מעבד AMD X2 3600+ (תושבת AM2) שלאחרונה קורס במאמץ (אפילו מאמץ מאוד מתון) כל הזמן עליו. בדקתי וראיתי שהטמפרטורות של המעבד היו מאוד גבוהות. התקנתי עליו גוף קירור Scythe Shuriken עם משחה טרמית AC MX-4 (זו ממש לא הפעם הראשונה שאני מתקין גוף קירור ככה שהמשחה נמרחה כמו שצריך) ועדיין הטמפרטורות של המעבד מרקיעות שחקים במאמץ. ב- Idle הוא נמצא באזור ה- 45-50 מעלות (בחדר ממוזג) ובמאמץ הוא מטפס בטיל ל- 80 מעלות ומעלה ובסופו של דבר קורס. אני לא מצליח לחשוב על הסבר הגיוני לתופעה, שנים שהמחשב הזה עבד עם גוף קירור מסכן של AMD ופתאום הוא מתחמם בצורה הזו. שאר החומרה במערכת: לוח אם - Gigabyte M61PM-S2 זכרון - 2GB של DDR2 667 של Kingston. כרטיס מסך - Onboard…
-
- 2 תגובות
- 599 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 599 צפיות
-
-
נשרף לי לוח אם וקניתי חדש והתקינו לי אותו. באתי הביתה עם המחשב ורציתי להתקין את הוינדוס אבל אז אני מקבל שגיאה עם מסך כחול שאומרת שיש לי בעיה ואני צריך לבדוק אם הכנסתי חומרה חדשה למחשב או שחומרה אחרת פגועה ואני לא יודע מה לעשות.אני מאתמול על המחשב. אני חושב שאולי זה ההרד דיסק.אז אם יש למישהו הצעה אחרת אז בבקשה שיגיד לי או אם יש למישהו תוכנת בדיקת הארד דיסק לדוס שאומרת אם יש בעיה. תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 599 צפיות
-
-
שלום, לפני כשבועיים פרמטתי את המחשב. לאחר הפרמוט התקנתי שוב את מערך ה-RAID שהיה קיים לפני הפירמוט. לאחר תקיעות רבות של המחשב, הבנתי שהבעיה כנראה הינה מערך ה-RAID. משום מה לאחר זמן מה של עבודת המחשב ARRAY 2 ב-RAID מפסיק לעבוד וגורם לתקיעת המחשב וכל המידע שעובד באותו רגע מהכונן הזה של ה-RAID. כיצד אני פותר את הבעיה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 599 צפיות
-
-
באיזו אפשרות לבחור כדי לעשות דיסק התקנת SATA ללוח הנ"ל???? (מצורפת תמונה) בתודה, גיל
-
- 2 תגובות
- 599 צפיות
-
-
שלום... יש לי במחשב שני דיסקים קשיחים של WD ב160G ביחד... היום ניקיתי את המחשב ושכחתי לחבר לחשמל את ההארד דיסק הראשי..... הפעלתי את המחשב ובמסך של הBOOT הוא אומר שהוא לא הצליח להעלות את המחשב והוא רוצה שאני אכניס את הדיסק של XP ואלחץ ENTER ....כיביתי את המחשב חיברתי את הדיסק הקשיח ואז הפעלתי את המחשב והוא נתן לי את אותה הודעה. הכנסתי ולחצתי ENTER ואז הוא מתנהג כאילו לא הכנסתי. סגרתי את המחשב ניתקתי את שני הכוננים מהחשמל ומהלוח0-אם וניתקתי את המחשב מהחשמל והשארתי אותו איזה חצי שעה. אח"כ חיברתי הכל שוב אבל כשהפעלתי הוא נתן לי אותה הודעה. בדקתי בביוס והוא מזה את כול הכוננים שלי. לבסוף החלטתי לפרמט והיגדרתי בביוס שהCDROM יהיה ראשון בסדר BOOT. עלה לי התפריט של הדיסק של ווינדו…
-
- 1 תגובה
- 599 צפיות
-
-
אחרי שאני משחק במשחק כבד הטמפ' דיי גבוהות וזה מפחיד לפי speedfan temp 1:48 temp 3:43 hd 1:47 לפעמים אפילו קצת יותר זה בסדר? או שזה חם מדיי? מפרט: p4 2.4B gigabyte 8SQ800 ההארד דיסק עם המד טמפ' הוא של seagate 40 ג'יגה... וכרטיס מסך radeon 9500 pro 128mb יכול להיות שגם הוא מתחמם מדיי יש עליו את המאורר הרגיל שלו וסך הכול במארז יש לי 4 מאוררים (2 מאחורה 1 למעלה ועוד אחד על הדלת של המארז..)
-
- 4 תגובות
- 599 צפיות
-
-
זה הורג אותי הקול הזה ניסיתי להמניך את הטלויזיה וזה לא עוזר לשנות את הכיוון שלה וזה גם לא עוזר לא יודע מה זה, זה בעיה חמורה זה הורס לי ת'אוזניים... :-\
-
- 0 תגובות
- 599 צפיות
-
-
חבר שלי השאיל לי זיכרון של 256MB מסוג SDRAM עכשיו ניסיתי להחליף אותו בכרטיס של 128MB שיש לי במחשב אבל המחשב לא מזהה אותו...מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 5 תגובות
- 599 צפיות
-
-
לפני הרבה זמן הורדתי את התוכנה ספיד פאן כדי לבדוק את מעלות המחשב שלי. הספיד פאן הראה את רוב הנתונים שהוא אמור להציג, אבל את המעלות במחשב הוא לא הראה. לכן הורדתי את התוכנה aida 32 והוא עבד והכל היה ממש בסדר. הבעיה היא שפתאו בימים האחרונים זה לא מראה את המעלות! כמו הבעיה בספיד פאן. אני לא יודע מה לעשות או ממה נובעת הבעיה. תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 599 צפיות
-
-
אני לא יודע מה בדיוק קרה אני ראיתי טלויזיה פתאום שמעתי קול של זרם חלש כזה מהמחשב והוא נכבה ניתחקתי חיברתי הכל הוא נדלק טוען את הוינדוס ושהוא מגיע לשלב שהוא אמור להציג את השולחן עבודה הוא קורס למסך כחול עכשיו אני במצב בטוח והוא כן עולה אז א. זה בטוח בעיית חומרה או שיש סיכוי שזה בעיית תוכנה בוינדוס? ב. אם זה בעיית חומרה מה זה יכול להיות אם זה עובד במצב בטוח?
-
- 5 תגובות
- 599 צפיות
-
-
יש כ.מסך אונבורד כשהרכבתי את הכרטיס החדש פשוט לא רואים כלום ניסיתי הכל בביוס
-
- 0 תגובות
- 599 צפיות
-
-
אפשר לחבר לוח AMD למרז של P2? כי המארז קצת קטן? והאם הספק יתאים?
-
- 3 תגובות
- 599 צפיות
-
-
שלום , לחברי טל (E4 בפורום) יש את המפרט הבא : AXP 2500+ Barton AQZFA 0348 EPOX 8RDA3+ Rev 2.0 ATI RADEON 9800PRO MAXTOR SATA 120GB 7200RPM 8mb Infineon PC3200 512MB DDR Supertalent Aluminum black tower case TT Volcano 12 Extreme Edition @ 3200RPM PSU : TT 420W באתי אליו והרכבתי את המחשב והכל עבד בסדר גמור והמעבד עבד על 1833MHZ , עכשיו , לביוס של איפוקס יש לפעמים כאלו פעמים שהוא פשוט שם לעצמו את המעבד על FSB 100 בלי להודיע... כאילו מגדיר ברירת מחדל , אבל שנכנסים לביוס רואים שהFSB על 166... ככה זה גם אצלי ואצל עוד חברים שלי עם הביוס הזה... זאת לא ממש בעיה כי זה בסוף מסתדר , אבל החבר שלי לא ממש יודע להתעסק עם זה , אחרי שהלכתי הביוס הגדיר לעצמו את השטות הזאת , אמרתי לחבר שלי…
-
- 3 תגובות
- 599 צפיות
-
-
המחשב שלי מרסט את עצמו כל כמה זמן, האם זו בעיית ספק? ואם כן איזה ספק מומלץ לקנות בהשקעה של 400-450 שקל?? תודה
-
- 3 תגובות
- 599 צפיות
-
-
יש לי כרטיס קול שבא ON BOARD ואני חושב שהוא לא עובד ניסיתי לחבר רמקולים אחרים וזה עדיין לא עובד מבחינת הגדרות המחשב מזהה אותו ולא נראה שיש בעיה-אבל פשוט לא שומעים כלום(כמובן שכל בקרי השמע נמצאים על ווליום גבוה) יש למישהו מושג מה אפשר לעשות ע"מ לבדוק את זה יותר לעןמק לפני שאני הולך להחיף/לתקן אותו?
-
- 1 תגובה
- 599 צפיות
-
-
אז ככה אני רוצה לעדכן ביוס ואני גם צריך כי הוא יותר משנתיים וחצי הלוח אם שלי זה ECS p4vxasd2 version 1.0 קיצר אני לא מוצא מאיפה להוריד את הביוס באתר וכל זה ואני גם רוצה שמישהו בבקשה יסביר לי איך אני מעדכן תודה.. ועכשיו לפני שתבוא השאלה מיכם שאלה:למה אתה רוצה לעדכן אם אין לך בעיה.. והתשובה שלי היא:שכן יש לי בעיה קניתי 6200 והמחשב לא קורא אותו בכלל זה משמיע שהוא עובד אבל לא רואים כלום על המסך והלכתי ל ksp והם בדקו לי והכל וקיצר הוא היה מוכן לעדכן לי ביוס אבל זה יקרה רק עוד יומיים ואני רוצה היום (אני איש בלי סבלנות) וגם ליידע כללי איך אני מעדכן ביוס אז תודה רבה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 599 צפיות
-
-
יש לי מסך רגיל ויום אחד הוא לא נדלק פתחתי אותו וניסיתי לתקן . לד החיווי נדלק מקדימה מאוד חלש מה יכולה להיות הבעיה האם יש אפשרות למי שמתעסק קצת עם אלקטרוניקה והלחמות כמוני לסדר זאת?
-
- 0 תגובות
- 599 צפיות
-
-
יש לי כרטיס טלויזיה של MSI ואין לי כל כך מושג איך מחברים את הכבלים. יש לי בכרטיס חיבור RCA (מין בננה כזאת) שאותה אני בטח מחבר לטלויזיה בשביל ה-VIDEO (יש לי גם בכרטיס יציאה SUPER VIDEO אבל אין לי בטלויזיה חיבור כזה) אבל אין לי מושג איך אני מחבר את ה-AUDIO כי בכרטיס איפה שה-AUDIO IN יש לי חיבור דק יותר כמו של אוזניות אז איך אני מחבר את זה לטלויזיה?
-
- 6 תגובות
- 599 צפיות
-
-
כל פעם שאהי נכנס לווידוס אני מקל את ההודעה שיש בתמונה , לפי מה שהבנתי הוא מחפש עוד כרטיס מסך שיעבוד ב SLI כאשר יש לי רק כרטיס אחד!!! אם כן ,מה אני צריך לשנות בהגדרות על מנת שהודעה זו לא תציק לי כל פעם???? ועוד שאלה, איך אני מבטל את הסמל המעצבן של windows security alerts ??? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 599 צפיות
-
-
המחשב שלי לא ניכנס לי לאיי סי קיו ולעוד כמה תוכנות וזה משגע אותי עצות בבקשה דחוף
-
- 2 תגובות
- 599 צפיות
-
-
אני מקווה שאני בפורום הנכון בכל אופן בחלק מהסירטונים שאני מקבל במייל אינני מצליח לשנות את הבהירות מה עליי לעשות
-
- 0 תגובות
- 599 צפיות
-
-
שלום רב יש לי בעיה במחשב בהתחלה חשבתי שזה הכרטיס מסך אבל עכשיו שמתי לב שבלוח אם הנורית של ה ram led דולקת ניסיתי לשים זיכרון אחד במקום השניים שיש עכשיו או בכלל לא לשים זיכרון ועדיין לא רואים כלום במסך והנורית הזאת עדיין דולקת... אני ממש לא יודע מה לעשות... הלוח אם הוא : GA-K8NS של ג'יגהבייט זיכרון 512 של סאמסונג ואחד של VDATA תודה מראש לעוזרים [=
-
- 3 תגובות
- 599 צפיות
-
-
שהמחשב שלי עולה ישר הוא משתמש ב400 מגה מהזיכרוטן הפנימי שלא רצה עליו שום תוכנית... מה שרץ זה רק אנטי וירוס קספרסקי , דריבר של ATI והתכנית הזאת של המדפסת... מותכן לי על המחשב ווינדוס פרפושונל אז אני לא מבין למה הוא לוקח לי כל-כך הרבה זיכרון.. איך מצמצמים בזה ולמה זה בכלל ככה??
-
- 3 תגובות
- 599 צפיות
-
-
שלום לכולם, כשאני מדליק את המחשב קופץ לי פופ אפ של האתר: click.vnn.bz/?hide=1& המיקום של סקייפ בפרוגרם פייל. ובנוסף כשאני רושם משהו בשורת כתובת של IE והוא לא כתובת זה שולח אותי ל:click.vnn.bz/?hide=1&מה שרשמתי במקום לחיפוש בMSN יש למישהו רעיון לפתור (אולי איך מגדירים את החיפוש האוטומטי) נ.ב. חבר שלי העביר לי משחק שכנראה בא מהאתר הזה. אז אולי זה יעזור לכם לפתור?? :s05:
-
- 1 תגובה
- 599 צפיות
-