עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by rhin0,

שלום. היום בצער רב הלכו האוזניות. הבעיה היא שכבלי החשמל נקרעו בתוך חוט הגומי. השגתי תקע אבל אני לא יודע לאן כל אחד צריך להתחבר (0, אדמה, או ארקה) תודה לכולם. ראו תמונה: תודה בכל המקרה הסתדרתי! אפשר לנעול.

• 0 תגובות
    • 649 צפיות
  2. יש לי את הצורב דיוידי הנ"ל כבר 7 חודשים בערך. הוא הפסיק לקרוא תקליטורים רגילים וגם תקליטורים בפורמט דיוידי. מה שמוזר זה שהוא עדיין מצליח לצרוב על דיסקים מסויימים. אני לא יודע מה לעשות. ניסיתי לעדכן קושחה, זה גם לא עזר. ניסיתי להכניס את הדיסק של באטלפילד 2 והוא לא קורא את הדיסק בעוד שבמחשב אחר בבית שלי הדיסק נקרא בצורה טובה. מה לעשות? תודה, שי.

• 2 תגובות
    • 649 צפיות
  3. לוח אם של ASUS מדגם P5L-MX . המחשב איבד תצוגה מול העניים שלי והריח השרוף נתן לי להבין שהספק גמר. מיד כיביתי את המחשב והחלפתי ספק. המחשב מבצע פוסט יפה והמערכת עולה אבל אף יציאת USB לא עובדת, גם הקדמיות. עדכנתי ביוס וזה לא הועיל. אין ברירה, אצטרך כרטיס USB ובנתיים להשתמש ביציאות PS2 ועכבר מקלדת תואמים... האם מישהו מכם חושב שיש עוד מה לעשות?

• 2 תגובות
    • 649 צפיות
  4. שלום שלום, לפני חודש קניתי מחשב חדש, לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-15 PQ Core 2 Duo E8400, 1333Mhz, s775, 6MB HD 4870 1GB GDDR5 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E ughPower W0103 600W PFC (24pin המחשב עבד יפה עד היום, הדלקתי אותו הוא עבד סבבה, עד שהופיע לי פתאום איזה מסך כחול משהו שווינדוס נתקל באיזושהי תקלה ולעשות ריסטרט, עשיתי ומאז המחשב לא עולה בכלל. אני מדליק אותו והוא פשוט מצפצף לי (לא עולה הביוס לא כלום. . .) הסתכלתי על הלוח אם ויש שמה 4 נוריות שדולקות (PHASE 1,2,3,4)כאשר נורית מספר 4 היא אדומה (אני מניח שזה לא משהו חיובי נורית אדומה). אני חיייייב עזרה המחשב חדש דנדש מהחנות מלפני פחות מחודש אפילו. . . מישהו יודע מה זה אומר???

• 4 תגובות
    • 649 צפיות
  5. Started by ifs2003,

שלום, ברשותי לוח ASUS P5W DH Delux, היום יצאתי מהבית אז כיביתי מאחורי הספק את המתח וכאשר אני מדליק את הספק שוב ולוחץ על הדלקת המחשב אין תגובה הוא לא נדלק. הנורית הירוקה על גי הלוח דולקת ונראה שיש מתח. מישהוא יכול לשער מה קרה ? לא נראה לי שהלך הלוח אבל בטח יש איזה דרך לנסות להדליק אותו לא דרך כפטור ההדלקה ? תודה

• 6 תגובות
    • 649 צפיות
  6. אחים שלי! אני כבר נואש! אני לא מצליח למצוא שום דריבר בשום מקום ל- Pinnacle MovieBox USB שלי. בדקתי את כל האתרים שיש בסטיקי אבל גם שם אין! בבקשה תמצאו לי כי אני כבר נואש הדיסק שלי פשוט הלך לאיבוד!

• 2 תגובות
    • 649 צפיות
  7. Started by abyss20,

היי, שידרגתי לאחרונה לחמש מגה והיום הרגשתי שההורדות איטיות אז בדקתי בבדיקת הורדה של בזק בינלאומי וכותב 400 ק"בC לשנייה במקום ה625 התקשרתי לבזק ואחרי 45 דקות עם נציג שרות הבעיה לא תוקנה הוא אמר לי להוריד TCP/IP OPTIMIZER והורדתי ועכשיו המהירות הורדה היא כמו שצריך להיות אך עדיין הייתי רוצה לדעת האם זה בגלל הווינדוס או בגלל הכרטיס רשת שלי (כמו כן בדקתי במחשב הנייד שלי ושם זה מוריד במהירות 625 ללא תוכנה) תודה מראש

• 0 תגובות
    • 649 צפיות
  8. אם אפשר לרשום גם לאיזה כרטיסי מסך הוא טוב וכל זה אשמח... לינקים לקניות יתקבלו בברכה... תודה ויום נעים, אבי.

• 1 תגובה
    • 649 צפיות
  9. שלום רב הבעייה אצלי במחשב היא טיפה מוזרה ומלווה אותי כבר במחשב שני במחשב הראשון כרטיס קול אונבורד על לוח ASROCK ווינדאוס ווסמוסיס XP (ווסמוסיס זו התקנה מהירה שבאה עם תוכנות) באמצע שמיעת מוזיקה (לפעמים אחרי שעה ולפעמים דקה) קיבלתי הודעה כמו בתמונה המצורפת(ההודעה הספציפית המוצגת היא מהמחשב החדש ולכן קשה לי להיות בטוח שהיא הייתה זהה אך נראה לי שכן) לאחר מכן אני צריך להתקין את הדרייברים של הכרטיס קול שוב הסיפור המוזר נמשך כאשר קניתי מחשב חדש עם כרטיס קול XIFI (התמונה המצורפת היא מהמחשב הזה) לוח אם של ASUS P5B הווינדאוס אותו אחד אך אותו הדיסק שימש במספר מחשבים ובהם לא התעוררה שום בעיה למישהו יש רעיון? תודה רבה על העזרה [attachment deleted by admin]

10. Started by triple_maxim188,

מתי שהמחשב שלי עולה מופיעה לי boot from cd ואחרי זה הוא אומר שאין דיסק מערכת אז הוא לא ממשיך וככה כול הזמן ניתקה באותה נקודה. אם אני מכניס דיסק של XP אז זה ממשיך ואני יכול להיכנס לWINDOWS מה אפשר לעשות תודה מראש

• 1 תגובה
    • 649 צפיות
  11. Started by TheSnark,

עדכון פרסמתי מחדש בפורום רשתות ואינטרנט: לא יודע איך לסגור כאן את הדיון או למחוק... בבקשה להגיב שם. --------------- שלום לכולם, הותקן אצלי היום מודם-ראוטר BE של בזק, עם נקודה נוספת (בחיבור על תשתית הטלפון הביתי) בממד. אני לא כ"כ מרוצה מכך שאי אפשר להגדיר כמעט כלום בראוטר הזה, ושנוצרו ככה כמה רשתות וויפיי נפרדות ולכן אני מחפש דרך להתקין רשת ביתית בלי להשתמש במכשור של בזק בכלל. התוכנית שלי היא להתקין רשת mesh בדירה, ולחבר את היחידה שבממד באופן חוטי, על גבי רשת החשמל. זו דירה שכורה אז השחלת חוטי רשת בהשקעה של 700-1000שח לא באה בחשבון... שתי שאלות: האם קיימת יחידת מודם-ראוטר-מ…

• 0 תגובות
    • 649 צפיות
  12. Started by g_s,

לאחר פרמוט המחשב נתקלתי בבעיה בהתקנת הדריבר של הלוח אם... הורדתי דריבר מהאתר של אסוס אבל הבעיה היא שאין שום קובץ התקנה לדריבר... למשהו יש רעיון איך אפשר להתקין... ...את הדריבר? תודה

• 2 תגובות
    • 649 צפיות
  13. Started by zorik2k,

חבר'ה בבקשה תעזרו לי קניתי מחשב חדש ללימודים.. ההרכבה הייתה עצמאית ככה שבדיקה "במעבדה" לא הייתה anyway המפרט הוא כזה amd 3200 64BIT לוח אם של gigabyte 512 K קינגסטון GF7700 estren digital 160GB sata 2 המארז הוא מאוור בצורה טובה.. אפשר לשים שם בקבוק בירה, המעבד עובד על 28 מעלות ויש 5 מאוררים דנדשים שמזימים אוויר החוצה ופנימה בידיוק כמו במאמר האחרון עכשיו הבעייה היא כזאת... יש לי 2 הראד דיסקים אחד 80 GB ישן של WESTREN שעובד על 27 מעלות והחדש 160GN של WESTREN עובד מגיעה ל 50 מעלות כבר אחריי 3 דקות של עבודה, חשוב לציין שהמיקום שלו מאוורר הלכתי לספק שלי.. סיפרתי לו על הבעייה ובלי לחשוב פעמיים הוא הביא לי הארד דיסק חדש מהקופסא.. חיברתי אותו ועדיין אחרי 2 דקות …

• 6 תגובות
    • 649 צפיות
  14. Started by ilay22,

יש לי בעיה שחוזרת על עצמה בכמה משחקים, שאני חושד שאחראי עליה כרטיס המסך יש לי amd 64 3000 ga-k8ns 1gb ddr geforce6600 40gb wd 160gb wd כשאני מריץ משחקים, אחרי בין 5 ל 10 דקות הם נתקעים, המשחק קופא במקום, והמחשב לא מראה שום סימני פעילות, ואי אפשר לעשות CTRL-ALT-DEL זה קרה כל פעם ששיחקתי בהם. המשחקים שזה קרה בהם עד עשכיו זה FEAR ו neverwinter nights שניהם די כבדים לכרטיס מסך שלי שלי. למישהו יש מושג מה זה יכול להיות, ואיך מפסיקים את זה? (אני מקווה שזה הפורום הנכון, אם אלא אני אמשח שתפנו אותי לאן שצריך.)

• 5 תגובות
    • 649 צפיות
  15. Started by BneXt,

שלום לכולם, קניתי מחשב חדש עכשיו והתחלתי לשחק unreal tournament אבל הוא רץ לי ממש מהר ועם פרייםרייטים מוזרים, ממש כמו הבעיה הקודמת שהייתה לי (http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=396262.msg3401992#msg3401992) רק שעכשיו המעבד הוא עם 3 ליבות (AMD Athlon II X3 455 3.30Ghz) גם כאן חיפשתי פתרון לזה, חשבתי שאולי יש עוד איזשהו Optimizer כמו שהיה לDual Core אבל לא מצאתי. אם למישהו יש פתרון אני אשמח לקבל אותו, לא יודע אם זה משנה אבל כרטיס המסך שלי הוא GeForce GTX 460 SE. תודה.

• 2 תגובות
    • 649 צפיות
  16. החלפתי לוח אם ,אך אני מעוניין לא לפרמט ולהחזיר את הארדיסק כמו שהוא היה לי amd chipest nvidia החלפתי למעבד אינטל chipest sis האם יש אפשרות להסיר דרייברים בדרך כלשהיא מבלי להכנס לוינדאוס? למשל:hirens boot cd תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 649 צפיות
  17. Started by RonM15,

מעבד i5 4690 בכמה חודש האחרונים שמתי לב שהוא תמיד על 30%, כל פעם שאני מריץ משהו הכי קטן הוא קופץ ל100% ואז יורד ל30%. הייתי משחק OW בעבר בלי בעיות, היום אני עם לאגים שנובעים מהמעבד שתקוע על 100% קבוע. המחשב כמובן בין 7 שנים, מה יכולה להיות הבעיה? PSU? המעבד עצמו לקראת סוף חייו, לוח אם? WINDOWS? המעבד עצמו תמיד על מצב טורבו בלי מנוחה (3.7GHZ). עריכה: פרוסס system 12% קבוע

• 1 תגובה
    • 649 צפיות
  18. Started by Swed,

יש את החוטים שמתחברים מהכתפורים בקדימה של המארז ואני לא מצליח לחבר אותם ללוח אם של של IBM זה לוח אם דיי ישן משנת 2001 ! רשום IBM P6 לא יותר מזה ואני לא מצליח לחבר אותו לחוטים אם מישהו יכול לעזור תודה !!!!! וזה דחוףף!

• 1 תגובה
    • 649 צפיות
  19. Started by Alon32,

לפני פחות משבוע קניתי מחשב חדש והתכנון היה שמחר יתקינו לי את הווינדוס, אבל היום הדלקתי את המחשב ושמתי לב שהצורב, הכונן האופטי היחיד, לא מגיב ואין לי מושג אפילו אם המערכת מזהה אותו. ואני מאמין שלזה שיתקין לי את הווינדוס יש רק דיסקים של התקנה. האם זו תופעה נורמלית? הצורב: LG GH22NS30 SATA x 22 Black http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=96 לוח אם: Gigabyte MA-770-UD3 Rev2 AMD770 CHIPSET http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=1048 אני רק רוצה לציין שבמפרט שקיבלתי היה כתוב בהתחלה צורב של samsung, אבל ראיתי גם מפרטים שכללו את הצורב הזה יחד עם אותו לוח אם.

• 2 תגובות
    • 649 צפיות
  20. Started by ScreameR,

יש לי הארדיסק 61 גיגה של IBM (שהעבירו את הייצור לחברת בת) ולאחרונה הוא השמיעה כל מני רעשים כאילו של חריקות וציפצופים... עשיתי איזה טסט שיש באתר של החברת בת והיה כתוב שאין לי בעיות בהארדיסק, טוב המשכתי לעבוד רגיל. שלשום עשיתי ריסט למחשב אחרי שבוע בלי ריסט ופתאום המחשב כותב לי שחסר לי system32/kernal.dll... מאז התסבכתי עם הדיסק של הווינדוס XP שלי שכנראה הוא לא טוב (רושם לי Cannot Access the Windows XP CD ) אז פליז HELP !

• 1 תגובה
    • 649 צפיות
  21. Started by ron533,

הי, יש לי מחשב עם הלוח הזה, ונראה לי שהלוח התקלקל. באמצע העבודה המחשב קפא והתמונה נשארה, לאחר ריסט, המחשב לא עלה יותר, כלומר אין צפצוף, ואין תמונה, יש חשמל והמאווררים עובדים.... האם מישהו נתקל בזה ויודע במה מדובר? איפה מתקנים כזה דבר בארץ?? אני לא רוצה לשדרג עדיין ומאד מעוניין להשאיר את המחשב הזה, עם הלוח הזה. האם מישהו פה מכיר מישהו שרוצה למכור כזה לוח?? פירסמתי מודעה גם בלוחות על זה. תודה רון

• 4 תגובות
    • 649 צפיות
  22. Started by itail,

****בטעות כתבתי את זה פה אפשר למחוק/להעביר***** שלום! אני צריך מפרט למחשב משרדי שאמור יהיה להריץ אוטוקאד ותוכנות מתמטיות בתקציב של כ-2300 ש"ח (אפשר קצת יותר) המחשב הוא ללא מסך/כוננים וצריך הארדיסק קטן (80G יספיק). אם אפשר, אז שהמפרט יהיה מKSP כי אני קונה את המחשב משם תודה!

• 2 תגובות
    • 649 צפיות
  23. Started by בסמה מוצו,

1.אם נגיד ניסיתי לעדכן את הביוס וזה התפקשש והמחשב לא עולה אז איך מתקנים את הביוס בהנחה שאין לי שני ביוסים? 2.אני רוצה לשדרג את המחשב שלי שיתאים לויסטה יש לי 512 מגה זכרון ddr1 וכרטיס מסך מובנה .אני רוצה להוסיף גיגה זיכרון ולקנות כרטיס מסך שיתאים לויסטה על מה אתם ממליצים ואיפה אפשר לקנות חלקים משומשים? 3.האם אני יוכל להשים ddr2 על המחשב שלי ?

• 5 תגובות
    • 649 צפיות
  24. Started by weamir,

תודה למשיבים [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 649 צפיות
  25. התקנתי XP SP3 מחדש אחרי שנימאס לי מהויסטה והכל זוהה והכל בסדר גמור חוץ מדרייבר אחד שאני לא הצלחתי לעדכן/להתקין לא דרך הדיסק של הלוח אם ולא דרך חיפוש בנט ולא דרך הורדות של האתר הרשמי פשוט לא יודע איך לעדכן אותו ומדוע זה ככה , ראו תמונה מצורפת מדובר על רכיב קול: Audio Device on High Definition Audio Bus רק לציין שהויסטה זיהה אותו ולא עשה לי שום בעיות איתו וה XP לא וכל מה שניסתי למצוא ידני כשל. כמו כן מדובר בכרטיס קןל מובנה Realtek HD Audio על לוח GA-73PVM-S2H של Gigabyte חשוב לציין עוד כי יש לי קול והכל בסדר רק משגעת אותי הסיבה למה הוא ככה [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 649 צפיות

דיונים חדשים בפורומים