תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,299 דיונים בפורום זה
-
שלום, קניתי מחשב חדש התקנתי את הכל והכל היה טוב... ואחרי כמה זמן ראיתי הודעה מהכרטיס מסך שצריך להוסיף לו חיבור הספקת מתח נוסף.. אוקיי אחרי זה הדלקתי את המחשב ו... הוא לא עולה... הוא אומר כזה דבר: "Disk Boot failure. Insert system disk and press Enter" מה לעשות? מה קרה? תודה!!
-
- 9 תגובות
- 616 צפיות
-
-
שלום, יש לי Dell Vostro והוא לא נטען. (וגם נגמרה לו הסוללה אז הוא כבה) המטען כנראה תקין, מכיוון שנורת החיווי שלו דולקת כאשר הוא מחובר לחשמל. רציתי לשאול אם מותר לפתוח את הלפטופ, לנתק את הסוללה, לחבר לחשמל, וכך אולי הלפטופ יעבוד בצורה ישירה על חשמל. בנוסף, אם למישהו יש רעיונות נוספים אשמח לשמוע. תודה
-
- 0 תגובות
- 616 צפיות
-
-
אני כרגע צריך לאפס את הביוס, אני לא רוצה סתם לגעת שלא ישרף לי הלוח, אז אני מבקש מכם הסברים בבקשה, תודה מכל הלב על כל העזרה, VL.
-
- 2 תגובות
- 616 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד של פוג'יטסו סימנס וקניתי אותו לפני חצי שנה בגרמניה ועכשיו הוא התקלקל לי המחשב עצמו עובד פיקססס אבל המסךך נהיה שחור כאילו הנורה נשרפה בתוך המסך אממ לא יודע איך להסביר את זה רואים ת'וינדוס חלשששש מאודד פליזזזזזז שמישו יעזור לי מהר כי דוד שלי מחר חוזר לגרמניה ואני יכול לתת לו אותה איתו והוא יתקן בחברה או שאני יתקן אותו פה בארץ אולי למישו הייתה הבעיה או מוכרת לו ויודע כמה תעלה התיקון בארץץץ
-
- 1 תגובה
- 616 צפיות
-
-
שלום לכולם !! נודע לי שיש קבצים עצמאיים של החלונות ושל כל תוכנה בנפרד שגונבים לא מעט זיכרון מהדיסק קשיח וגם מהזיכרון הפיזי קודם כל דבר זה נכון???? ואם כן איזה פקודה אני יכול לרשום ב RUN (הפעלה) שתבטל את בזבוז הזיכרון??? תודה ....
-
- 6 תגובות
- 616 צפיות
-
-
התקנץי תמישחק קונטר סטרייק המקורי אני בא להיכנס למשחק מופיע לי מסך כחול עם כתוביות בלבן רשום שם לעדכן משהו לא הבנתי אפשר עזרה בזה תודה..
-
- 4 תגובות
- 616 צפיות
-
-
לפני כמה שבועות המחשב שלי התחיל לעשות ריסטרט מעצמו ( גם מהוינדוס וגם לפעמים לפני שהוינדוס עולה), הבעיה חוזרת על עצמה כל הזמן ובזמן האחרון המחשב לפעמים לא עולה ועושה מסך שחור- על המסך רשום . no signal. אבל המסך כן מחובר ותקין. יש לי רשת אלחוטית- ואתמול הבעיה קרתה גם במחשב השני שמחובר ברשת. לרשת מחוברים ארבעה מחשבים. אין לי מושג למה הבעיה קשורה לכן אני רושם את זה פה תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 616 צפיות
-
-
אז ככה אני רוצה לעדכן ביוס ואני גם צריך כי הוא יותר משנתיים וחצי הלוח אם שלי זה ECS p4vxasd2 version 1.0 קיצר אני לא מוצא מאיפה להוריד את הביוס באתר וכל זה ואני גם רוצה שמישהו בבקשה יסביר לי איך אני מעדכן תודה.. ועכשיו לפני שתבוא השאלה מיכם שאלה:למה אתה רוצה לעדכן אם אין לך בעיה.. והתשובה שלי היא:שכן יש לי בעיה קניתי 6200 והמחשב לא קורא אותו בכלל זה משמיע שהוא עובד אבל לא רואים כלום על המסך והלכתי ל ksp והם בדקו לי והכל וקיצר הוא היה מוכן לעדכן לי ביוס אבל זה יקרה רק עוד יומיים ואני רוצה היום (אני איש בלי סבלנות) וגם ליידע כללי איך אני מעדכן ביוס אז תודה רבה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 616 צפיות
-
-
שלום רב לכל חברי הפורום, המחשב לפני מספר חודשים הפסיק להדלק לי בעזרת הכפתור הראשי על הכונן מאז אני מנתק את הכבל הראשי מאחורי המחשב מחכה מס' שניות מחזיר אותו לתקע והמחשב נדלק מהכפתור הראשי על הכונן אינני יודע מה הבעיה אמרו לי לנסות בהגדרות המחשב עם המתח אולם זה לא עזר מה לדעתכם הבעיה וכיצד ניתן לפתור אותה? מצפה לתשובה, בתודה קובי
-
- 6 תגובות
- 616 צפיות
-
-
זה ספק TT שבא עם מארז TT זה 430w.430w. איך הוא יחזיק את המערכת הזאת: INTEL PRESCOTT 3.4ghz 650 Asus EN7800GTX TOP @486 1350 צורב+כונן (dvd) פלופי שני מאוררים kingston 533mhz cl4 ddr2 non ECC ram 2*1gb וקירור 7700alcu zalman הוא יוריד ביצועים? אם הוא לא מספיק אז לאיזה ספק להחליף? איזה ספק 500w מומלץ? (לא צריך תומך sli)
-
- 2 תגובות
- 616 צפיות
-
-
כשמזיזים את העכבר מאד מהר, בתאוצה מהירה, הוא משתגע וזז לכל הצדדים ברדיוס של איזה 5 ס"מ זהו עכבר אופטי התקנתי לו דרייברים אך זה לא פתר את הבעיה
-
- 2 תגובות
- 616 צפיות
-
-
כיביתי את המחשב והכנסתי את הWEBCAM לUSB אבל המחשב לא מזהה אותו , כאילו לא חיברתי משהו חדש למחשב , הלכתי גם ללוח בקרה---הוספרת חומרה וזה לא זיהה אותו , בבקשה אם מישהו יכול לעזור לי.. אה וקודם התקנתי את הדרייברים ואז חיברתי את המצלמה לUSB
-
- 3 תגובות
- 616 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעייה בקול אני לא שומע שום דבר מהרמקולים וגם זה רמקולים חדשים ואיזה חבר אמר לי שאני צריך להוריד משהו של הבקרת קול יש משהו שיכול לעזור לי בתודה נמרוד..!
-
- 1 תגובה
- 616 צפיות
-
-
במשחק Prince of Persia : Warrior Within המחשב פשוט עושה הפעלה מחדש אחרי בערך 15 דקות מה זה כבר יכול להיות? כל המשחקים האחרים שהם אפילו יותר כבדים עובדים בצורה חלקה...פרטי המערכת נמצאים מתחת
-
- 2 תגובות
- 616 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך את עזרתכם הדחופה להלן הקונפיגורציה: פנטיום 3 733 הארד דיסק מאסטר 20GB הארד דיסק סלייב 80GB כונן DVD רגיל - סלייב צורב רגיל - מאסטר עובד מצויין שנים. החלפתי את הכונן DVD הרגיל בצורב DVD מסוג NEC 3500 A כולל הג'ימפור הנכון, כך שיש שני צורבים. המחשב עלה, ולאחר מספר דקות קרס. ההארד דיסק סלייב, 80GB לא מזוהה יותר ומשמיע קולות. ניסיתי לשים אותו במחשב אחר - אותו כנ"ל. ניתקתי צורב, אותו כנ"ל. האם זה צרוף מקים מזעזע (הלכו 80GB שהיו אמורים להצרב היום) או שההארד דיסק נדפק בגלל הקונפיגורציה החדשה? ההארד דיסק באחריות, כך שיוחלף, אבל אני חושש שאם עשיתי משהו לא בסדר, יידפק גם החדש. תודה על העזרה
-
- 1 תגובה
- 616 צפיות
-
-
שלום, לפני מספר חודשים דוד שלי קנה מחשב מ-OMC מעבד אינטל פנטיום 4 2.8 64BIT לוח אם של אינטל וכרטיס זכרון ג'נרי DDR2(סטיק אחד של 512MB). מדי פעם קורה שהמחשב נדלק מחדש בלי סיבה נראת לעין, כמובן שיש אחריות והוא לקח את זה לחנות והם אמרו לו שהתקלה נמצאה והכרטיס זיכרון גרם לריסט, משום מה אני לא ממש סומך עליהם ולכן אני פונה אליכם ושואל האם כרטיס זכרון יכול לגרום לריסט? נ.ב. בדקתי גם את הטמפרטורה והיא קצת גבוהה: 46, יכול להיות שזה גם קשור
-
- 3 תגובות
- 616 צפיות
-
-
בעיה כל איזה חצי שעה משהו כזה המחשב עושה לי מסך כחול עם מלא מלא שגיאות כאלה . מה אני עושה ? איך אני יכול לסדר את זה ?
-
- 1 תגובה
- 616 צפיות
-
-
היי שלום לכולם :-) ניסיתי להדליק את המחשב שלי ובתהליך הפוסט כתוב לי כמו תמיד : pci device list: והוא מראה לי את הכוננים של המחשב וכו'...ומשם הוא אמור להעלות את המערכת. מה שקרה זה שהמחשב נתקע במסך הזה ולא המשיך לתהליך עליית המערכת. 1.ניסיתי לאפס את הביוס,ולנסות להעלות את המחשב שוב אך ללא הצלחה. 2.ניסיתי להוציא את כל החיבורים ללוח אם ולהכניס אך שוב פעם המחשב לא עלה 3.ניסיתי להוציא את הכ.ז ולהכניס וגם לא הצלחתי לעלות את המחשב.. למישהו יש פתרון לבעיה? בתודה ,GIF.
-
- 1 תגובה
- 616 צפיות
-
-
כשאני מפעיל את המחשב אחרי 5-10 שניות עולה לי מסך שבו יש מספר שקופץ כל פעם ב- 4 (התחיל מ- 0 ) עד שהוא מגיע ל- 256 RAM , בסיום של הספירה המחשב מצפצף פעם אחת ואז קופץ למסך ריק שבו יש רק שורה אחת שבה רשום : System boot : System halted ניסיתי לנקות את הזיכרונות ואת התאים שלהם ולנקות אבק במחשב אך זה לא עוזר אפילו ניתוק מהחשמל לא עזר . מה יכולה להיות הבעיה ?
-
- 2 תגובות
- 616 צפיות
-
-
המפרט שלי מימין כשאני משחק במשחק כבד כמו Crysis יש זמנים ארוכים של טעינה, המשחק נתקע לעתים קרובות אך כאשר הוא עובד הגרפיקה מצויינת זה הביא אותי לחשוב שיכול להיות שהמעבד יוצר צוואר בקבוק. אני צודק?
-
- 1 תגובה
- 616 צפיות
-
-
שלום לכולם. לפני שלושה ימים קיבלתי מחשב חדש (ראו מפרט בחתימה), רק הפעלתי אותו והפתעתי לגלות שכבר אני צריך לפרק אותו עקב כך שהטכנאי הרכיב את כרטיס המסך בחריץ ה PCI-E הלא נכון (זה שעובד רק על 2X ולא זה שעובד על 16X). אז עכשיו, הייתי צריך לפרק את ה HD מהמגירה שלו ולהעביר אותו לתחתית המארז, בכדי שהכרטיס מסך יוכל לעלות למעלה ושיהיה לו מקום (כרטיס ארוךךךךך). ניתקתי את החיבורים שצריך, הזזתי, הברגתי, הידקתי, הכל הוחזר למקום ובנוסף(!!!) עבד כמו שצריך. אז התקנתי שני משחקים, שיחקתי, התרשמתי מהביצועים של המחשב, והכל עבד כשורה. לאחר מכן החלטתי לבדוק לאיפה המעבד שלי יכול להגיע ב OC: הורדתי HTT ל 3 וזכרונות שמתי על 133MHZ (מחלק 2/3), באס ל 205, Save To CMOS, ריסט למחשב, בוט, מסך טעינה ש…
-
- 1 תגובה
- 616 צפיות
-
-
שמעתי שיש תוכנה חינמית המאפשרת לי להתקשר דרכ האינטרנט לכל טלפון בזק בארץ אז רציתי לשאול האם יש תוכנה כזו ואם יש אז אם אתם יכולים לשלוח לי אותם או לפחות את השם.תודה
-
- 0 תגובות
- 616 צפיות
-
-
לפני כחודש התקלקל לי לוח האם Asus P4C800 E-Deluxe. היום קיבלתי לוח חלופי זהה (אני חושד שזה לוח משומש אבל לא משנה). ולבעיה: כשאני עושה "Restart" דרך ה-Windows אז הכל עובד חלק עד השלב שהמחשב אמור להידלק מחדש. אבל אז, המסך פשוט נהיה שחור, וכלום לא מגיב עד שאני לוחץ על כפתור ה "Reset"... מה שמוזר זה שכאשר אני עושה "Shut Down", אז המחשב נכבה כרגיל ולא עושה שום בעיות. ניסיתי לשחק בהגדרות בביוס וניסתי גם לפתור את הבעיה ע"י פורמט אבל כלום לא עוזר יכול להיות שמשהו לא מוגדר טוב בביוס?
-
- 3 תגובות
- 616 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה קניתי צורב DVD של חברת LiteOn וחיברתי אותו למחשב במקום צורב הימהה הישן שלי. הצורב מחובר כ-Secondery Slave ומחובר כמשני להרד דיסק. הבעיה היא שבאתחול המחשב, בשלב שבו המחשב מזהה את כונני ה-IDE השונים, הוא לא מזהה את הצורב ופשוט לא ממשיך את האתחול עד שאני מנתק את הצורב ומאפס אותו מחדש. כשאני מחזיר את הצורב הישן הוא מזהה אותו בלי בעיה. עוד אציין כי הג'ימפור לצורב DVD הוא אותו דבר כמו לימהה (Slave) אני לא רואה כל סיבה נראית לעין מדוע המחשב לא מזהה את הצורב (חיברתי את הצורב במחשב של חבר והוא עובד שם יופי - הבעיה לא בצורב..) יש לי מחשב פנטיום 3 866 עם 256 זיכרון ושני הרד דיסקים שמחוברים כמסטר ל-Primary וSecondery, כונן קריאטיב שמחובר כSlave ב-Secondery, וצורב …
-
- 3 תגובות
- 616 צפיות
-
-
שלום לכולם, היום קיבלתי מסך מחשב חדש - BENQ 22" fp222w. "מהירותו" 5MS והוא מחובר למחשב ב-DVI. כרטיס המסך הוא 6600GT. הדרייבר של המסך הותקן. המסך מפיק תמונה לא רעה ברוב המצבים (אפילו במשחקים), אולם בניגון קובצי וידאו מופיע ריצוד מרגיז ולא מובן, התמונה פשוט גרועה בכל "סוגי" הוידאו. הבעיה התרחשה בתחילה בכל סוג של קובץ ובכל תוכנה,החל מ-AVI ועד WMV-HD ו-DVD. במדיה פלייר (11) הצלחתי להתגבר על הבעיה. יש שם ב-TOOLS --> OPTIONS לשונית PERFORMANCE שבתוכה כפתור ADVANCED. בחלון שנפתח יש כל מיני אופציות, בינהן - Turn on DirectX Video Acceleration. סימנתי אותה ועוד כמה אפשרויות והכול הסתדר עם המדיה פלייר. העניין הוא שהבעיה שנפתרה במדיה פלייר היא עדיין נחלתן של שאר התוכנות, ובהן:…
-
- 0 תגובות
- 616 צפיות
-