עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by הצילו,

לילה טוב אנשים היום הוסיפו לי WD160 SATA .... ככה שכרגע יש לי אחד של 80 רגיל + החדש. הוצאתי את הפרימארי והכניסו לי את החדש בSATA ומשום מה הוא מזהה אותו כמשני ל80 וכאילו מתקין לי WIN על D וזאת למרות שכוןלם MASTERS 80 IDE 0 צורב IDE 1 160 IDE 2 - אני מבין שזה קשור לACTIVE משהו - איך אני אומר למחשב להכיר בSATA קודם כC (ועזבו את זה שניתן לשנות בWIN !!!) למבינים - יש לי KNF-9 של גיגהבית BIOS) ועוד דבר חשוב ולא קשור אחרי התקנת WIN המקלדת לא עובדת לי אבל כן בSAFE MODE בקיצר הההההצצצצציייילווווווו ! 5 שעות אני כבר מדמם פה

• 8 תגובות
    • 635 צפיות
  2. Started by yochze,

שלום, האם צריך דרייבר כלשהו לצורב דיוידי ? LG H10LB x16 DUAL LAYER Bulk Lightscribe H10LB (זה הצורב) ניסיתי לצרוב משהו וזה פשוט נתקע והוא גם לא קורא שיש דיסק לצריבה (הוא אומר שאין דיסק בכלל) תודה מראש, yocze * נ.ב אם למישהו יש תוכנה טובה לצריבת סרטי DVD שיביא לי (ללא המרה לDVD) !

• 1 תגובה
    • 635 צפיות
  3. Started by FatallChill,

טוב אז ככה יש לי את המעבד AMD Sempron 3000+ 64bit 128 וכשאני נכנס לביוס או לתוכנה אז תמיד כתוב לי שהוא עובד על 25 מעלות זה יכול להיות?? איך אני ועשה שהוא ימדוד באמת?

• 7 תגובות
    • 635 צפיות
  4. Started by shaihood,

יש לחבר שלי בעיה עם העליה של הויאנדוס כאשר הויאנדוס גומר לטעון את ה XP (הטעינה עם המסך השחור כשמפעילים את המחשב) אז אחרי שהוא מסיים הוא כאילו לא ממשיך לעלות והמסך נכבה כאילו יש מנורה כתומה והמחשב כאילו ממשיך לפעול אבל לא רוצה להראות ולהמשיך לטעון את הויאנדוס... מישהו יודע ממה זה נובע? ואיך אפשר לסדר את זה? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 635 צפיות
  5. Started by dondon,

הורדתי והתקנתי בטעות תוכנה שכנראה היא סוג של וירוס כי מיד אחרי ההתקנה הופיעו הסימנים הבאים: 1.דף הבית השתנה ואני לא יכול לשנות אותו בחזרה (השתנה לhttp://asecuremask.com/). 2.בכל פעם שאני סוגר את הדפדפן מופיעה לי הודעה : "asD release" ואני צריך ללחוץ אישור כדי לסגור את הדפדפן. 3.בסרגל ההפעלה המהירה של חלונות (צד שמאל למטה) מופיע לי סמל מהבהב שמשתנה מסימן שאלה לX וכתוב System Alert ...(אני לא חושב שזה של חלונות אלא של הוירוס עצמו כי אי אפשר לסגור את זה...). 4.מה שהתקנתי (שזה כנראה הוירוס) נמצא בכונן C אבל אי אפשר למחוק את זה (אדם אחר או תוכנית אחרת משתמש בקובץ)... 5.סרקתי את המחשב עם נורטון אנטי וירוס 2007 (גירסא מלאה מקורית מדיסק) סריקה מלאה ולא מצא כלום. 6.סרקתי גם עם AD…

• 3 תגובות
    • 635 צפיות
  6. Started by kobi-50,

יש לי בבית שני צורבי DVD אחד של סוני ואחד של philips וכל אחד מהם במחשב אחר עכשיו כל הזמן שאני צורב דיסקים של מוזיקה לא MP3. רגילים לאוטו תמיד יש לי מין קירטועים בדקתי כבר איזה 10 סוגים של דיסקים וגם בדקתי במערכת בבית כי חשבתי שאולי זה רק באוטו וגם בבית היתה את אותה בעיה ואני משתמש בתוכנת צריבה nero 7 בתודה קובי

• 2 תגובות
    • 635 צפיות
  7. Started by galCool,

שלום, קניתי מחשב חדש התקנתי את הכל והכל היה טוב... ואחרי כמה זמן ראיתי הודעה מהכרטיס מסך שצריך להוסיף לו חיבור הספקת מתח נוסף.. אוקיי אחרי זה הדלקתי את המחשב ו... הוא לא עולה... הוא אומר כזה דבר: "Disk Boot failure. Insert system disk and press Enter" מה לעשות? מה קרה? תודה!!

• 9 תגובות
    • 635 צפיות
  8. Started by sivick_ch,

קניתי מחשב חדש עם לוח אם 965 של MSI ניסיתי לחבר 2 נגני MP3 שונים ודיסק און קי והמחשב לא מזהה אותם. מה אפשר לעשות?

• 1 תגובה
    • 635 צפיות
  9. כשאני מפעיל אתהמחשב ולוחץ על F5 לSafe Mode אז המחשב מדליק את עצמו מחדש ולא עולה במצב בטוח, והוא נותן לי להפעיל את המחשב רק במצב רגיל . בעיה שניה : ב"כלים" ----> "אפשרויות תיקיה" -----> "תצוגה" בגלילה למטה , אני לא מוצא את האפשרויות של : "הסתר/הראה קבצים מוסתרים" , זה לא נמצא שם וזה היה . מה הסיבה יכולה להיות בבעיות הללו ?

10. Started by aldema,

כל פעם שאני מדליק את המחשב הוא עובד אבל לא רואים כלום במסך ... כתוב במסך רק: digital ואז משתנה לanalog ואז אותו דבר חוזר על עצמו... יש לי 913B של סמסונג עם DVI.

• 2 תגובות
    • 635 צפיות
  11. Started by The-Star,

מצורף קובץ dump , מקווה שתעזרו לי בפיתרון לבעיה . תודה לעונים . http://rapidshare.com/files/65131371/Mini.dmp

• 5 תגובות
    • 635 צפיות
  12. Started by elad2k,

אני מנסה להתקין ווינדוס ולא מצליח!!! התקנתי כבר בעבר את ה SATA שלי של WD עכשיו אני מנסה להתקין את של דוד שלי ולא הולך לי!!! זה לא חדש לי ואני עובד בדיוק לפי הסדר הנכון: F6 כשמבקש ממני ,טוען את הדרייבר מהפלופי אבל בסופו של דבר שהוא אומר להתחיל את ההתקנה הוא מוציא אותי וכותב: או שיש בעיה בחיבור המתח או הנתונים או שיש בעיית תוכנה... מה דפוק פה? לחבר את הכבלים לא צריך להיות גאון ועם הדרייבר לא נראה לי שטעיתי איפה שהוא. אני די לחוץ בשבילו כי בדיוק הרכבתי לו את הרכיבים הנ"ל במחשב: AMD 3500 64BIT 939 + ABIT AV8 3RD EYE + CORRSAIR 1024 MEGA 3200XL

• 3 תגובות
    • 635 צפיות
  13. Started by kobi_af,

שלום [ יש לי רגאון 9600 xt ומאז קניתי אותו לפני חצי שנה קורה לי דברים מעצבניםםםםםםםם במחשב........ למשל שאני משחק במשחק כמו סוואט או פרו אבולשיין אחרי כמה דקות הוא תוקע תמחשב ואז אני חייב לכבות אותו... עכשיו מה שאני לא יודע אם זה בעיה בכרטיס מסך.. לפני זה עבד לי הכל טוב עם גיפורס 4 , פירמטתי תמחשב בדקתי זכרונות הכל תקין ועדיין הוא ממשיך לי לעשות לי תבעיה שרובם קשורות לכרטיס מסך... קניתי תכרטיס מקיאספי והם אומרים 48 יום זה נשלח לתיקוןןןןן לעזעאל 48 יוםםםםםםם מי יחכה כבר רציתי לדעת אם יש לכם פתרום כי עדיין אני לא יודע בוודאות אם זה בכרטיס מסך למרות שנראה לי ב90 אחוז שזאת הבעיה

• 3 תגובות
    • 635 צפיות
  14. Started by meo,

שלום, יש לי את הלוח הנ"ל וכשאני מחבר אותו ומדליק את המחשב הוא מתחיל לעלות ונעצר בלוגו של abit וכותב ללחוץ על tab לראות את המסך ההתחלתי של ה-post או del להיכנס לביוס. אבל.. שום דבר לא מגיב והוא נשאר תקוע על המסך הזה. בקודים שעל הלוח הוא נשאר תקוע על 6d ואני אצטט מה-manual : 1. assign resources to all ISA PnP devices. 2. auto assign ports to onboard COM ports if the corresponding item in setupis set to "AUTO" אני לא מצליח אפילו שיכנס לביוס. תודה, מאורי.

• 0 תגובות
    • 635 צפיות
  15. יש לי בעיה עם הHDD הזה קודם כל המפרט שלי הוא LANPARTY, NF4ULTRA 2 HDD, אחד המקסטור החדש, ועוד אחד בממשק IDE הבעיה היא שאני מתקין את הWIN, על הHDD החדש, הכל עובר חלק ללא תקלות, אחרי הריסוט הראשון מאז ההתקנה אני מקבל את השגיאה של הבוט, המחשב לא מזהה בוט מהHDD החדש (אחרי ההתקנה, קיבלתי את המסך שאני בוחר איזה מע' הפעלה אני מעוניין להפעיל לאחר מכן, את השגיאה של הבוט) הפכתי את הביוס, ושם דבר, הHDD השני עולה ללא בעיות.. אשמח לשמוע את דעתכם בעניין

• 1 תגובה
    • 635 צפיות
  16. Started by eitanb3,

חושב שהצלחתי וחיברתי בין הנייד לנייח , אבל איך אני גולש באינטרנט דרך הנייד? ואיך אני מסייר אחד במחשב של השני? נ.ב. נעזרתי במדריך של נענע. תודה איתן

17. אני לא מצליח להבין את המסכים הכחולים שכותבים לי IRQ NOT EQUAL OR LESS משהו כזה... התיקיה מקווצת - תעזרו לי למצוא פתרון... תודה מראש.... [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 635 צפיות
  18. Started by veredgf,

כמו שהכותרת מציינת יש לנו במחשב כרטיס 8500GT- לפני כמה חודשים המסך פסק להדלק, למרות שראינו שהוא פעיל. המסך הספציפי הזה מתחבר רק עם כאבל DVI. הבאתי כאבל DVI חלופי אבל הבעיה לא נפתרה. לעומת זאת מסך VGA התחבר תקין לאותו כרטיס... משום מה הנחתי לכן שהבעיה במסך. בינתיים קנינו לכן מסך חדש... אבל... כשחיברנו את המסך ליציאת ה- DVI הוא התריע על בעייה בכאבל... ולא פעל. הוא כן מתחבר ליציאת ה- VGA של אותו הכרטיס בצורה תקינה... יתכן כי בכרטיס תהיה פגיעה רק ביציאת ה- DVI? או שזו בעיה אחרת? המון תודה, ורד

• 2 תגובות
    • 635 צפיות
  19. Started by intermaster,

המחשב שלי משחזר אוטומטית קבצים שמחקתי. בעיקר קורה שאני מוחק קבצי אקסל משולחן העבודה ואחרי ריסטרט הקבצים חוזרים. לא כל קובץ הוא משחזר. מאיפה אפשר להתחיל לבדוק? המשתמש שלי הוא אדמיניסטרטור, לא ראיתי תוכנה שמעוררת חשד בהסרה והוספה של תוכניות... רעיונות???

• 0 תגובות
    • 635 צפיות
  20. Started by magimag,

היי, קניתי עכשיו מחשב לגלישה וכשאני מפעיל אותו , אחת לכל כמה פעמים המסך לא נדלק ואני לא שומע את ה*ביפ* של הביוס. (בלוח שלי יש כרטיס מסך מובנה שחיברתי את היציאה שלו למסך). האם עליי לרוץ ולהחליף, ואם כן איזה חלק? להלן המפרט: מעבד: Pentium D805 2666MHz זכרון פנימי: CEON 256MB 533MHz DDRII לוח אם : MSI PM8PM-L מערכת הפעלה: Windows XP SP2 מארז שבא עם ספק 400W ומסך LCD של ViewSonic שנשאר לי ממחשב ישן תודה מראש

• 1 תגובה
    • 635 צפיות
  21. הוצאתי את שני הכוננים שיש לי במחשב : כונן dvd וצורב ומאז המחשב לא עולה לוינדוס . אחרי שהפס המקוקו של הוינדוס מסתים לזוז מצד לצד אז המחשב מפעיל עצמו מחדש בשגיאה שהוא כותב לי רשום שאני צריך להסיר את החומרה החדשה ואת זה disable BIOS memory options such as caching or shadowing שאין לי מושג מה זה אומר ואיך עושים את זה באמת..בקיצור אני חייב את עזרתכם וכמה שיותר מהר.. אגב אני מדבר ממחשב אחר שיש לי בבית תודה מראש יגאל

• 0 תגובות
    • 635 צפיות
  22. Started by Nov Rafowicz,

למה אתם מתעלמים? שלום יש לי מחשב עם כרטיס מסך GTX 970 ומעבד i7 ובכל משחק שאני משחק אני צריך להפעיל VSYNC בשביל שזה ירוץ הכי טוב חוץ מADVANCED WARFARE מסיבה מסוימת ואני רוצה שהמשחקים ירוצו טוב גם בלי שלא יהיה INPUT LAG. כשאני מבטל VSYNC אני מקבל 70-90 FPS אבל לא יציב וזה גם זז פחות חלק מ60 למרות שאומרים שככל שזה גבוה יותר ככה יותר טוב אז משום מה אצלי זה לא ככה. וזהו זאת הבעיה אני אשמח לעזרה. כל הדרייברים מעודכנים.

• 0 תגובות
    • 635 צפיות
  23. איזה דרייברים עדיף להשתמש, הדרייברים המקוריים ללוח של nvidia מהאתר שלהם, או הדרייברים שהגיעו עם הסידי של הלוח K8NS Pro של ג'יגהבייט??

• 3 תגובות
    • 635 צפיות
  24. Started by manbot,

הפעלתי תמשחק בלק אנד וויט וזה משחק לי ככה: http://i4.tinypic.com/15qowgz.jpg למישהו יש פתרון לזה? זה דחוף

• 0 תגובות
    • 635 צפיות
  25. Started by Satlan,

שלום, אני נתקל במסכים כחולים ומעצבנים לאחרונה .. נתחתי את קובץ הדאמפ ותראו מה קבלתי.. אין לי מושג מה הבעיה הזאת בתודה מראש לעוזרים [attachment deleted by admin]

דיונים חדשים בפורומים