עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. האם יש תוכנה חינמית או פרוצה שמנקה את המחשב מזבל ומשפרת את ביצועיו?

• 3 תגובות
    • 630 צפיות
  2. התקנתי XP SP3 מחדש אחרי שנימאס לי מהויסטה והכל זוהה והכל בסדר גמור חוץ מדרייבר אחד שאני לא הצלחתי לעדכן/להתקין לא דרך הדיסק של הלוח אם ולא דרך חיפוש בנט ולא דרך הורדות של האתר הרשמי פשוט לא יודע איך לעדכן אותו ומדוע זה ככה , ראו תמונה מצורפת מדובר על רכיב קול: Audio Device on High Definition Audio Bus רק לציין שהויסטה זיהה אותו ולא עשה לי שום בעיות איתו וה XP לא וכל מה שניסתי למצוא ידני כשל. כמו כן מדובר בכרטיס קןל מובנה Realtek HD Audio על לוח GA-73PVM-S2H של Gigabyte חשוב לציין עוד כי יש לי קול והכל בסדר רק משגעת אותי הסיבה למה הוא ככה [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 630 צפיות
  3. מה קורה פורום HWZONE יש לי בעיות רציניות עם כרטיס מסך 7800gs agp הכרטיס עובד , ואין בעיות של אי תאימות או דברים כאלה הספק שלי הוא hec475w אז זה לא קשור לזה ברגע שאני מנסה להפעיל משחקים אחרי כמה דקות המשחק פשוט נתקע בבום ואני חייב לרטסרט בדקתי מלא משחקים [היחידיום שעבדו זה ut2004 וprey וגם הוא נתקע אחרי כמה זמן] הטמפ' במנוחה 42 והכל נראה בסדר גמור אפילו gta sa בלי aa נתקע. ניסיתי כל דרייבר אפשרי [ניסיתי את הדרייבר שמגיע עם הכרטיס עצמו והוא נתקע בהתקנה בקטע שבו הוא בודק את המשחק ואמור להשחיר לשנייה הוא פשוט משחיר ונתקע שם , גם את הדרייברים החדשים של nvidia ניסיתי] הדרייברים היחידים שעובדים הם 91.31 ואני עובד איתם עכשיו וזה עדיין נתקע , התחרפנתי כבר , אני חושב שמישהו י…

• 5 תגובות
    • 629 צפיות
  4. Started by Kopatch,

קיבלתי אתמול את המחשב החדש שלי, ורק היום ניסיתי להדליק אותו לראשונה, ועם כל ההתרגשות ככה גם האכזבה ^^. אז קודם כל הלוח אם שלי הוא: DFI Lanparty DK x48 T2RS אליו מחוברים 2 הארדיסקים של 500GB ב RAID 0 ועוד אחד של 160 שעליו מותקן vista 64bit. עכשיו... כשאני מדליק זה עושה לי failed עם ה raid ורושם לי bootable - NO אבל הוא עדיין מזהה שיש גם את ההארדיסק 160gb הוא נותן לי אפשרות להכנס למסך שינוי אופציות או להמשיך... אם אני ממשיך הוא מבקש דיסק הפעלה, אם אני נכנס לאפשרויות של ה raid זה נותן לי אפשרות לבטל את הraid ועוד כל מיני אפשרויות, אבל בלי אפשרות לשנות boot או משהו דומה. כאשר אני נכנס לביוס אז מבחינת הboot נמצא שם ה160GB ולא הרייד. כרגע אני כותב את זה מהמחשב הישן …

• 0 תגובות
    • 629 צפיות
  5. Started by yochze,

שלום, האם צריך דרייבר כלשהו לצורב דיוידי ? LG H10LB x16 DUAL LAYER Bulk Lightscribe H10LB (זה הצורב) ניסיתי לצרוב משהו וזה פשוט נתקע והוא גם לא קורא שיש דיסק לצריבה (הוא אומר שאין דיסק בכלל) תודה מראש, yocze * נ.ב אם למישהו יש תוכנה טובה לצריבת סרטי DVD שיביא לי (ללא המרה לDVD) !

• 1 תגובה
    • 629 צפיות
  6. יש לי עכשיו 8800GTS מה יקרה אם אני יחבר RADEON 9550 או GEFORCE 4 ?? תודה אל העזרה.

• 2 תגובות
    • 629 צפיות
  7. Started by shaihood,

יש לחבר שלי בעיה עם העליה של הויאנדוס כאשר הויאנדוס גומר לטעון את ה XP (הטעינה עם המסך השחור כשמפעילים את המחשב) אז אחרי שהוא מסיים הוא כאילו לא ממשיך לעלות והמסך נכבה כאילו יש מנורה כתומה והמחשב כאילו ממשיך לפעול אבל לא רוצה להראות ולהמשיך לטעון את הויאנדוס... מישהו יודע ממה זה נובע? ואיך אפשר לסדר את זה? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 629 צפיות
  8. Started by i_iaf,

שלום יש לי את הכרטיס AVERMEDIA 203 והכל עובד כמו שצריך רק שאני מחבר את הוידאו את תמונה רק כחול מה לא בסדר אני חש בזה אנא עזרו לי

• 0 תגובות
    • 629 צפיות
  9. Started by dondon,

הורדתי והתקנתי בטעות תוכנה שכנראה היא סוג של וירוס כי מיד אחרי ההתקנה הופיעו הסימנים הבאים: 1.דף הבית השתנה ואני לא יכול לשנות אותו בחזרה (השתנה לhttp://asecuremask.com/). 2.בכל פעם שאני סוגר את הדפדפן מופיעה לי הודעה : "asD release" ואני צריך ללחוץ אישור כדי לסגור את הדפדפן. 3.בסרגל ההפעלה המהירה של חלונות (צד שמאל למטה) מופיע לי סמל מהבהב שמשתנה מסימן שאלה לX וכתוב System Alert ...(אני לא חושב שזה של חלונות אלא של הוירוס עצמו כי אי אפשר לסגור את זה...). 4.מה שהתקנתי (שזה כנראה הוירוס) נמצא בכונן C אבל אי אפשר למחוק את זה (אדם אחר או תוכנית אחרת משתמש בקובץ)... 5.סרקתי את המחשב עם נורטון אנטי וירוס 2007 (גירסא מלאה מקורית מדיסק) סריקה מלאה ולא מצא כלום. 6.סרקתי גם עם AD…

• 3 תגובות
    • 629 צפיות
  10. קניתי עוד כ. PCI של החיבור האלחוטי, וכשאני בא להתקין את הדרייבר המתאים, זה מתקין ואז אומר The device isnot working properlly וכשאני בודק ב-Device Maneger אז כתוב שאין דרייבר מה לעזאזל הבעיה?

• 2 תגובות
    • 629 צפיות
  11. Started by bz_amir,

היה לי FX5200 והחלפתי אותו ל ati x9600 עכשיו יש לי בעיות עם הדרייבר, זה לא נותן לי להיכנס למשחקים למשל אני נכנס למשחק לא כבד במיוחד שה5200 הריץ טוב אז המסך נכבה לי נסיתי כל מיני דרייברים כמו ATI.COM DNA OMEGA מהדיסק מה אני עושה? |:

• 4 תגובות
    • 629 צפיות
  12. היי חבר'ה בעיה מוזרה קרתה לחבר שלי, הגיע הביתה מהעבודה פתח את המחשב..הוא הגיע לשלב העלייה שצריך לבחור משתמש בחשבון של ה- XP ושם הוא עושה אתחול ניסיתי לעלות אותו ב- SAFEMODE אבל זה מגיע למסך הבחירה אבל שום מקש במקלדת לא עובד אבל ב- BIOS כולם עובדים! גם כשאני מנסה לטעון דיסק של XP לפרמט או לתקן את הווינדוס אני לא יכולה ללחוץ על שום מקש לאחר שהמסך של ה- BIOS עובר..כאלו הוא מתעלם מהמקלדת.. בחיבורים לא נגעו.. אני אובד עצות, אני לא יכול לפרמט ולא יכול לטעון את ה- XP ב- SAFE MODE אפילו.. יש פתרונות ?

• 3 תגובות
    • 629 צפיות
  13. Started by galCool,

שלום, קניתי מחשב חדש התקנתי את הכל והכל היה טוב... ואחרי כמה זמן ראיתי הודעה מהכרטיס מסך שצריך להוסיף לו חיבור הספקת מתח נוסף.. אוקיי אחרי זה הדלקתי את המחשב ו... הוא לא עולה... הוא אומר כזה דבר: "Disk Boot failure. Insert system disk and press Enter" מה לעשות? מה קרה? תודה!!

• 9 תגובות
    • 629 צפיות
  14. Started by sivick_ch,

קניתי מחשב חדש עם לוח אם 965 של MSI ניסיתי לחבר 2 נגני MP3 שונים ודיסק און קי והמחשב לא מזהה אותם. מה אפשר לעשות?

• 1 תגובה
    • 629 צפיות
  15. Started by sizipus,

זהו . אני מיואש . אני די בטוח שהבעיה היא לא בכונן עצמו אבל שם היא מתבטאת . הבעיה היא כזו : התקנתי צורב דיוידי חדש של LG , עם חיבור IDE . כשחיברתי את הצורב ואת ההארד דיסק כל אחד לסלוט אחר הוא לא זיהה את שניהם אלא רק אחד מהם בכל פעם . כשחיברתי אותם על אותו סלוט - המחשב זיהה את שניהם , אבל כאן מתחילה הבעיה... כשאני מכניס דיסק דיוידי (שמכיל קבצים רגילים ) , הוא לא מצליח להפעיל אותם וגורם להאטה כללית של המערכת שדורשת להפסיק את התהליך דרך ה task manager . ניסיתי להחליף כבל IDE , לא עוזר . ניסיתי להתקין את הצורב במחשב אחר - וזה עבד . ניסיתי להתקין צורב דיוידי אחר - הפעם של NEC - ND-1300A . הפעם -הוא זיהה את הקבצים , והוא מצליח להפעיל את רובם - אבל לא קבצי וידאו . קבצי וידאו או ש…

• 0 תגובות
    • 629 צפיות
  16. Started by davidcohen,

היי היום חיברתי גו'יסטיק של חבר שלי למחשב והג'ויסטיק התקין את עצמו בגלל שאני לא ישתמש שוב בג'ויסטיק הזה רציתי לדעת לאיפה אני צריך להיכנס כדי להסיר את זה ? תודה

17. Started by o.k,

שלום לכולם !! נודע לי שיש קבצים עצמאיים של החלונות ושל כל תוכנה בנפרד שגונבים לא מעט זיכרון מהדיסק קשיח וגם מהזיכרון הפיזי קודם כל דבר זה נכון???? ואם כן איזה פקודה אני יכול לרשום ב RUN (הפעלה) שתבטל את בזבוז הזיכרון??? תודה ....

• 6 תגובות
    • 629 צפיות
  18. כשאני מפעיל אתהמחשב ולוחץ על F5 לSafe Mode אז המחשב מדליק את עצמו מחדש ולא עולה במצב בטוח, והוא נותן לי להפעיל את המחשב רק במצב רגיל . בעיה שניה : ב"כלים" ----> "אפשרויות תיקיה" -----> "תצוגה" בגלילה למטה , אני לא מוצא את האפשרויות של : "הסתר/הראה קבצים מוסתרים" , זה לא נמצא שם וזה היה . מה הסיבה יכולה להיות בבעיות הללו ?

19. Started by The-Star,

מצורף קובץ dump , מקווה שתעזרו לי בפיתרון לבעיה . תודה לעונים . http://rapidshare.com/files/65131371/Mini.dmp

• 5 תגובות
    • 629 צפיות
  20. Started by yanivamrami,

שלום, קניתי את המחשב שלי לפני כחצי שנה: Gigabyte GA-8i945P-G Leadtek PX7600GT TDH Extreme, 256MB TwinMOS 512MB PC2-4300 512MB Dual Channel כשאני מריץ משחקים או 3dMark06 אני רואה ארטיפקטים. ממה שבדקתי, הטמפרטורה של הכרטיס מסך היא 50 מעלות ב- idle וזה עולה למקסימום של 70 מעלות (כשהרצתי 3dMark06). התקנתי את ה- Windows יותר מ-4 פעמים ועדיין אני רואה את הארטיפקטים... מישהו יכול לעזור פה? תודה... יניב

• 1 תגובה
    • 629 צפיות
  21. Started by elad2k,

אני מנסה להתקין ווינדוס ולא מצליח!!! התקנתי כבר בעבר את ה SATA שלי של WD עכשיו אני מנסה להתקין את של דוד שלי ולא הולך לי!!! זה לא חדש לי ואני עובד בדיוק לפי הסדר הנכון: F6 כשמבקש ממני ,טוען את הדרייבר מהפלופי אבל בסופו של דבר שהוא אומר להתחיל את ההתקנה הוא מוציא אותי וכותב: או שיש בעיה בחיבור המתח או הנתונים או שיש בעיית תוכנה... מה דפוק פה? לחבר את הכבלים לא צריך להיות גאון ועם הדרייבר לא נראה לי שטעיתי איפה שהוא. אני די לחוץ בשבילו כי בדיוק הרכבתי לו את הרכיבים הנ"ל במחשב: AMD 3500 64BIT 939 + ABIT AV8 3RD EYE + CORRSAIR 1024 MEGA 3200XL

• 3 תגובות
    • 629 צפיות
  22. באיזו אפשרות לבחור כדי לעשות דיסק התקנת SATA ללוח הנ"ל???? (מצורפת תמונה) בתודה, גיל

• 2 תגובות
    • 629 צפיות
  23. Started by meo,

שלום, יש לי את הלוח הנ"ל וכשאני מחבר אותו ומדליק את המחשב הוא מתחיל לעלות ונעצר בלוגו של abit וכותב ללחוץ על tab לראות את המסך ההתחלתי של ה-post או del להיכנס לביוס. אבל.. שום דבר לא מגיב והוא נשאר תקוע על המסך הזה. בקודים שעל הלוח הוא נשאר תקוע על 6d ואני אצטט מה-manual : 1. assign resources to all ISA PnP devices. 2. auto assign ports to onboard COM ports if the corresponding item in setupis set to "AUTO" אני לא מצליח אפילו שיכנס לביוס. תודה, מאורי.

• 0 תגובות
    • 629 צפיות
  24. Started by Raz20,

המחשב שלי כל הזמן מגיב באיטיות ולפעמים יש לי מסך שחור (כמו דוס) ורשום לי למעלה: No bootable device - insert boot disk and press any key כשאני מפעיל את המחשב מחדש מראה לי את אותה הערה רק שאני מוציא את המחשב מהחשמל אז עולה לי הווינדווס. מה אפשר לעשות ?

25. Started by scooby,

יש ל וינדאוז אקס פי והמדפסת שלי היא HP והיא מחוברת בUSB והמחשב פשוט לא מזהה תמדפסת ולא כלום..... לעומת הוינדאוז 98 שהיה לי שהמשחב ישר זיהה , לא משנה מה אני לא עשוה זה לא מזהה לי נראה לי שהבעיה בUSB כי גם את המצלמה הוא לא מזהה... וזאת למרות שיציאת הUSB מותקנת..... אשמח אם תעזור לי בתדוה מראש.........

• 1 תגובה
    • 629 צפיות

דיונים חדשים בפורומים