תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,286 דיונים בפורום זה
-
תראו,יש לי אל פסק..קיצר לא יודע מה יש לו נדפק,התחיל להפיל לי את המחשב בפתאומיות ממש לכבות אותו,רציתי לדעת האם הכיבויים הפתאומיים האלו יכולים איך שהוא לנזק את הכרטיסים שמחוברים על הלוח (אפשר לראות את הכרטיסים הספציפיים במפרט מימין) **לא חושב שהיו קפיצות מתח כי בכל זאת האל פסק מייצב את המתח,אז זה היה רק נפילות**
-
- 1 תגובה
- 600 צפיות
-
-
שלום! כאשר אני משחק משחק כלשהוא המחשב קופא לאחר שעה ככה, בדקתי מעלות והכול בסדר. עכשיו ראיתי שאחד הגורמים כנראה זה ה VPU RECORVER הזה, מזה בכלל? תודה
-
- 4 תגובות
- 600 צפיות
-
-
שלום לכולם. לפני שלושה ימים קיבלתי מחשב חדש (ראו מפרט בחתימה), רק הפעלתי אותו והפתעתי לגלות שכבר אני צריך לפרק אותו עקב כך שהטכנאי הרכיב את כרטיס המסך בחריץ ה PCI-E הלא נכון (זה שעובד רק על 2X ולא זה שעובד על 16X). אז עכשיו, הייתי צריך לפרק את ה HD מהמגירה שלו ולהעביר אותו לתחתית המארז, בכדי שהכרטיס מסך יוכל לעלות למעלה ושיהיה לו מקום (כרטיס ארוךךךךך). ניתקתי את החיבורים שצריך, הזזתי, הברגתי, הידקתי, הכל הוחזר למקום ובנוסף(!!!) עבד כמו שצריך. אז התקנתי שני משחקים, שיחקתי, התרשמתי מהביצועים של המחשב, והכל עבד כשורה. לאחר מכן החלטתי לבדוק לאיפה המעבד שלי יכול להגיע ב OC: הורדתי HTT ל 3 וזכרונות שמתי על 133MHZ (מחלק 2/3), באס ל 205, Save To CMOS, ריסט למחשב, בוט, מסך טעינה ש…
-
- 1 תגובה
- 600 צפיות
-
-
יש לי בעיה הדומה לבעיית הריסטרטים הפתאומיים אך זה קורה בזמן כיבוי המחשב ולא בפתאומיות. קיבצתי את קבצי ה- minidump http://Www.Rar.Co.iL/files/eMule-1130696705.rar (אין לי מושג למה רשום שם emule , שלא תחשבו שזה עבודה בעיניים) בבקשה עזרה, תודה מראש. (העלתי את כל קבצי המינידאמפ, שמונה עשר קבצים...אז.., תבדקו רק את האחרונים).
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
:'( עדכנתי את הביוס, דרך תוכנה בוינדוס שמורידים באתר Winflash, יש לי כפול ליבה,אז הייתי צריך לעדכן עשיתי ריסט,המסך לא נדלק,כמעט השתגעתי,בסוך פתחתי את המחשב, עשיתי ריסט ל CMOS,המחשב עלה עם הביוס החדש ראיתי שהוינדוס מזהה לי כונן קטן נכנסתי ל CMOS לבטל אותו,שוב המחשב לא עולה!!!,כל פעם שאני שומר משהו ב CMOS,או אולי אפילו ניגש לשם??? המחשב לא עולה עד שאני מאפס אותו,אני מקווה שזה לא משהו חמור, המחשב חדש לפני יומיים :'( מפה הורדתי את הביוס http://us.dfi.com.tw/Support/Download/bios_download_us.jsp?PRODUCT_ID=3471&CATEGORY_TYPE=LP&STATUS_FLAG=A&SITE=US תודה
-
- 4 תגובות
- 600 צפיות
-
-
ברשותי מחשב חדש משום מה לאחר מספר שעות עבודה המחשב פתאום עושה ריסט לעצמו. רציתי להוסיף כי הטמפרטורה של לוח האם כ 40 מעלות ושל המעבד נעה בין 45 מעלות ללא עומס ל 65 עם עומס למחשב ספק איכותי 485 אנרמקס למארז 3 מאוררים מאורר נוסף למעבד דיול קור 2.8 של אינטל מה יכולה להיות הסיבה
-
- 6 תגובות
- 600 צפיות
-
-
טוב תודה לכל מי שעוזר כבר מעכשיו אני אומר למה זה אחת הבעיות הכי מוזרות שנתקלתי בה עד היום... אני מפעיל את המחשב, הוא נתען, ברגע שהוא בא להטעין את הווינדווס אקס פי הוא עושה לעצמו אוטומטית ריסטרת, למה זה??? נ.ב א) יש מצב שזה המעבד הלך? ב) זה פנטיום שלוש אם זה חשוב הפרט הזה
-
- 6 תגובות
- 600 צפיות
-
-
לפני שבוע התקנתי סרגל של yahoo toolbar הוא יושב למעלה על הדפדפן ואני לא מצליח להוריד אותו. מה עושים? הצלחתי להוריד אותו זמנית בעזרת view אבל אחרי שאני נכנס מחדש לאינטרנט הוא חוזר. תעזרו לי
-
- 1 תגובה
- 600 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה ה-movie maker שלי הוא באנגלית אבל אני צריך אותו בעברית מאיפה אני יכול לשנות אותו לעברית? חפשתי באתרים פורומים כל דבר לא מצאתי בבקשה תעזרו לי...
-
- 2 תגובות
- 600 צפיות
-
-
שלום לכולם . (זה הולך להיות טיפה ארוך... בבקשה אל תבהלו ) ברשותי לוח אם EPOX 8RDA3+ הלוח לא עושה POST, כלומר אני מפעיל את המחשב והמסך בכלל לא נדלק והמחשב לא מגיב ועל הצג הקטן בלוח אם מופיע "C1". לאחר החלפות של מעבד,זיכרון,כרטיס מסך , דיסק קשיח וכו' וכו' היגעתי למסקנה שאולי הביוס נדפק... ניסיתי לאפס את הביוס\להוציא את הסוללה של הלוח אם - אך ללא הועיל . בסוף החלטתי ללכת בדרך הקיצונית ונידבתי את הלוח אם של אח שלי ABIT NF7 בכדי לעשות החלפת צ'יפים ולנסות לצרוב בעזרת הלוח אם של אח שלי את הביוס על הצ'יפ של הלוח שלי, מאחר והצ'יפים זהים לא ראיתי בזה שום בעיה ... הורדתי את הביוס הרשמי של הלוח אם שלי ואת התוכנה AWDFLASH . הדלקתי את המחשב, התוכנה עלתה החלפתי בין הצ'יפים התחלתי לצ…
-
- 2 תגובות
- 600 צפיות
-
-
שלום, היום קיבלתי מחשב חדש עם 512MB זכרון וככה הוא מוגדר בביוס. אחרי שהתקנתי את Windows Xp ראיתי במאפייני המערכת כי המערכת מזהה שיש רק 448MB. למה זה קורה?
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
שלום לכולם, קבלתי בתחילת השבוע את המחשב החדש שלי שאת מפרטו ניתן לראות בצד בלחיצה על המפרט מחשב. המחשב מריץ Windows XP Pro SP2 והבעיה שיש לי היא שהמחשב לפעמים מבצע איתחול באופן פתאומי. אז ככה התקנתי את הדרייברים הכי עדכנים לרכיבי הלוח אם מתוך האתר של nVIDIA וכן גם התקנתי את הדריייברים הכי עדכנים של ATI כלומר ה catalyst 6.7 bios חדש ועדכני ללוח לא נמצא ע"י תוכנת העידכונים של ASUS אבל הצלחתי למצוא באתר שלהם גירסה עדכנית יותר אז הורדתי ועדכנתי. סריקת וירוסים לא העלתה דבר. בדיקת הזיכרונות באמצעות התוכנה Windows Memory Diagnostic של Microsoft גם לא העלתה דבר והזכרונות תקינים. כרגע טמפרטורת המעבד הינה בסביבות 42-44 +/- וטמפרטורת הלוח הינה 38 . אשמח לעזרתתכם בפיתרון הבעיה (אני…
-
- 6 תגובות
- 600 צפיות
-
-
-
יש לי 2 זכרונות והם בסלוטים 3,4. זה משנה משהו? או שעדיף לשים אותם ב1,2???
-
- 2 תגובות
- 600 צפיות
-
-
אני רוצה לחבר מאוורר מארז ליציאת כח MOLEX מהספק . ליציאה זו יש 4 פינים. לאיזה יציאות אני מחבר את המאוורר?
-
- 3 תגובות
- 600 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה מוזרה עשיתי הסרה לדרייורים של נווידיה והתקנתי חדשים המחשב מסרב לקלוט את הדרייברים ונותן את ההודעת שגיאה שבנושא זה קורה עם כל גרסה שאני מתקין לא רק החדשה בינתיים אני על דרייברים של VGA של windows... הצילו
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש אתמול וזה הנה מפרט: INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz(E6600) 1066MHz/FSB 4MB - BOX ASUS P5B DELUXE BFG PCI-EX GeForce 7600GT OC 256MB DDR3 128 BIT DUAL DVI HDTV TV/O - RETAIL SAMSUNG 400GB 16MB SATA2 7200 RPM - HD401LJ ASUS DVDRW DRW-1814BLT DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA - LIGHT SCRIBE OCZ 2048MB (1024MBX2) DDR2 800 CL4-4-3-15 - SPECIAL OPS EDITION - OCZ2SOE800URB2GK GIGABYTE 3D AURORA 570 - BLACK - GZ-FA1CAASB ENERMAX LIBERTY 500W - ELT500AWT אוקי אז ככה,אני נכנס ל CPZ-U ופתאום רואה משהו שאני לא מאמין,כתוב במהירת הנוכחית 1600MHz מה שאמור להיות בכלל 2400MHz אז בדקתי את זה גם ב PC Wizard ואותו הדבר. הנה תמונה: בבקשה עזרה כי זה מוזררר
-
- 6 תגובות
- 600 צפיות
-
-
שלום לכולם . יש לי בעיה קטנה יש לי לוח אם של ASUS NFORCE 650I . הבעיה היא שהכרטיס רשת ה ONBOARD עושה לי בעיות אני מחבר אליו את הכבל המוצלב על מנת שהמחשב השני יוכל להתחבר לאינטרנט גם אבל אין שום אינטרנט. ב DEVICE MANAGER הכל בסדר ו MY NETWORK PLACES הכל בסדר אבל אין CONECTIVITY וזה מוציא אותי מדעתי . מישה פה גם נתקל בדבר הזה יש לו פתרון לבעיה??? אני צריך עזרה דחוף.
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
יש דרך לשנות את הקובץ PDF הזה כדי שכל מי שיקבל אותו זה יפתח לו מבלי צורך בעדכונים?
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
שלום! יש לי בעיה בשבועות האחרונים עם התצוגה במחשב! בעת הזזת חלונות או כל דבר לא סטטי גורר סוג של טשטוש בעת התנועה. זה מורגש מאוד כשמשחקים משחקי מחשב בעיקר בסיבוב ימינה שמאלה. יש הרבה מושגים שראיתי שמתארים כל מיני בעיות של חוסר תמונה חלקה: Ghosting, stutering, blurry... לדעתי זה לא STUTERING כי איכות התמונה היא טובה וחלקה ללא ריצודים. מה שקורה בעצם זה סוג של מריחה / רעידה / טשטוש של הפיקסלים/אובייקטים בעיקר במשחקים בזמן סיבוב המסך ימינה ושמאלה, ברגע שהתנועה מפסיקה אז לכאורה הכל נראה תקין. המערכת שלי היא: CPU: AMD Ryzen 5 2600 MBD: MSI X470 GAMING PLUS RAM: Corsair Vengeance LPX DDR4 3000 C15 2x8GB SSD:…
-
- 1 תגובה
- 600 צפיות
- 1 follower
-
-
מהי המהירות של הזיכרון שלי ? 533 או 667 ? איך אני מבטל את הכרטיס מסך המובנה שלי ? כי אני רוצה להביא כרטיס אחר ואני צריך לבטל את המובנה ..
-
- 6 תגובות
- 600 צפיות
-
-
שלום. ההרדיסק קרס ואחרי פירמוט נותרתי ללא דרייברים ואין לי אפשרות לזהות את הלוח כמו שצריך. אני אומר קודם שזהו מחשב IBM לא נייד עם לוח אינטל intel d865 gkd. משום מה אין לוח כזה באתר אינטל בכלל ובאתר של IBM אני לא מוצא את עצמי. הציפסט הוא SPRINGDALE D I865G וגם לזה אין אזכור באתר אינטל. אני לא יודע מה לעשות אנא עזרו. תודה.
-
- 2 תגובות
- 600 צפיות
-
-
היי חבר'ה אני מנסה להקליט שירים ולשיר דרך הכרטיס קול הON BOARD(כמו שפעם עשיתי עם הGAME THEATER) ומשום מה ההקלטות יוצאות מעוותות, כלומר מעין רעש דיסטורשן כזה שמשבש את הצליל. מה לדעתכם הבעיה? הבעיה בשתי תוכנות - רשמקול וCOOL EDIT
-
- 3 תגובות
- 600 צפיות
-
-
בוקר טוב הכונן DVD לא מוכן לקורא סרט מקורי ולא סרט צרוב אבל אם אני שם איזו שהוא דיסק למשל של תמונות שהדיסק עצמוו הוא DVD הוא כן קורא אותו יש לציין שכונן הוא של חברת LG ראו תמונה : http://img161.imageshack.us/img161/4311/32610045tk1.jpg
-
- 2 תגובות
- 600 צפיות
-
-
היי התקנתי VISTA שעובד מצוין. הבעייה היחידה שיש לי זה שמופיע על המסך איזור מרוח שממש מקשה על הראייה. אני מצרף תמונה שהוכנה בפוטושופ כדי להמחיש. אגב, ויסטה מזהה לי את המסך כ Generic PNP . נתונים: כרטיס מסך: 6600GT 128 Nvidia Gigabyte דריוור: אחרון מאתמול. לוח: p4gd1 מסך: 996PF MAG תודה [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 600 צפיות
-