תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
שלום.. יש לי בעיה שדי הרבה זמן תוקעת אותי.. יש לי p4 3.0 שפירמטתי לפני חודש בערך.. על הלוח אם (d865perl) יש לי 2 כרטיסי רשת, אחד מובנה ואחד שהוספתי.. (בעיקרון אחד אמור להיות למודם והשני לרשת ביתית קטנה..) בגדול לפני הפירמוט הכל היה סבבה.. היה לי אינטרנט ורשת, אבל אחרי הפירמוט המחשב מזהה לי רק את הכרטיס שהוספתי! (שזה די מוזר.. כי אם כבר הוא היה אמור לזהות רק את המובנה..) הורדתי דרייברים, עשיתי הוספת חומרה וכל השטויות האלה.. אבל עדיין הוא לא מזהה לי אותו! (חשוב לציין שלא התקנתי את הדיסק שהמקורי שהגיע עם הלוח אם.. כי כנראה איבדתי אותו.. אבל הורדתי דרייברים מהאתר של אינטל וכלום לא עוזר..) יכול להיות שלא הורדתי את הדבר הנכון?.. או שאולי יש דרך מסויימת להתקין שאני לא מודע אליה?…
-
- 8 תגובות
- 797 צפיות
-
-
יש לי כבר USB של משהו לחבר למחשב...אני מחבר אותו והוא אומר לי USB DONT RECOGNIZE אז אחרי כמה שניות הוא מתקין לי את עצמו לבד (בXP הכל טוב :\). אז כמו שאמרתי הוא מתקין את עצמו לבד ואומר שההתקן מוכן לשימוש ונמצא כ"unknown device" בקטגרויית USB במנהל התקנים.. אחרי שאני מתקין דרך הדיסק שקיבלתי עם המוצר לא משתנה שוב דבר...לא מודיע כלום על התקן חדש או זיהוי חדש מה לעשות :-\
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לעיתים כשאני פותח את המחשב שלי יש בעייה מוזרה : המחשב פעיל (חזר משומר מסך), המסך לא ממש נכבה אלא הנורת מסך כאילו חלשה מאוד. אם אני מתקרב קרוב ומתאמץ אני יכול לזהות איפה הסמן של העכבר. אחרי כמה דקות באופן רנדומלי, המסך חוזר עד לסגירה הבאה. גם לא בטוח. לפי דעתי זוהי בעייה כלשהי עם החיווט או עם המגעים. יש דרך לבדוק את זה ? תודה, FearThis.
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה כשאני מתקין את הדרייבר המחשב מציג לי הודעה משהו שקשור לשינוי סיביות והוא רושם system/windows/autoexec.net והוא אומר לי לסגור מה אני יכול לעשות במקרה כזה?
-
- 1 תגובה
- 545 צפיות
-
-
-
שלום לכם הורדתי את התוכנה סטייל אס פי style xp וצ'יפרתי ת'מחשב שלי עכשיו השאלה יש לי שם boot screens עכשיו שמתי שם משהו אחר במקום האקס פי הרגיל ואז כשהפעלתי את המחשב מחדש אז הוא שאל אותי מאיזה ווינדוס לעלות boot screen או הרגיל ואני רוצה שזה תמיד יעלה דרך הboot אז נכנסתי למחשב שלי ואז מאפיינים ואז מתקדם והגדרות הכי למטה ושיניתי ל0 שניות וביטלתי את הווי ולאחר 2 פעמים של כיבוי שוב חוזר ל3 שניות יש למשהו איזה שהוא פתרון אולי דרך הרג'יסטרי או משהו אחר תודה לכולם
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-
-
יש ברשותי לוח אם של PCPARTNER למעבד P3 SLOT 1 450MHZ יש עליו כרטיס קול מובנה של CREATIVE SB PCI 128 (ES1371) אני לא מצליח להגדיר אותו בדוס(אני מפעיל דוס כמערכת הפעלה נפרדת למשחקים ותוכנות שונות)... יש לי דרייברים אבל אני לא בטוח שהם עובדים טוב איתו כי מה שיוצא לי בסוף היא הודעה שהדרייבר של דוס לPCI לא מותקן. אנא מכם עזרה וגם אם מישהו יכול לצרף גם דרייברים אני אודה בהחלט.
-
- 0 תגובות
- 612 צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש, ויש רעש מוזר כשאני מעתיק קבצים ופותח קובץ ראר גדול (נראה לי רעשים מההרד דיסק). maxtor 120gb sata זה נשמע קצת כמו שמדליקים את הטלויזיה ויש את האפור הזה שעושה רעש כזה, רק שלא ברצף.. יש לי את המחשב כבר כמה ימים, ורק עכשיו, פעם ראשונה שאני שומע את זה... גם הדי וי די החדש (רק אתמול קניתי), עשה רעש כשהעתקתי כמה תכנים של דיסקים לכונן הקשיח... מה זה יכול להיות? (אולי זה לא ההרד דיסק?)
-
- 8 תגובות
- 882 צפיות
-
-
קניתי זכרון ddr 256 400 mgz של חברה elixir מה דעתכם עליו??????????
-
- 5 תגובות
- 590 צפיות
-
-
מה זה תיזמונים של זיכרון ? הסתכלתי באברסט ורשום לי 133MHZ 3.0-3-3-6 100MHZ 2.0-2-2-5 מה זה ?
-
- 5 תגובות
- 799 צפיות
-
-
הסתכלתי על ההסברים שלכם על מתחים קודם כל אם אפשר לקבל הסבר על כל מספר ומספר ואיך אני אמור לבדוק שהמתח שלי תקין ? רשום לי CPU CORE 1.71 V 3.3V-3.36 5V-4.88 12V-12.26 מה זה כל מתח ? והאם זה תקין ? ואם לא זה קשור לספק כוח ?
-
- 1 תגובה
- 553 צפיות
-
-
התקנתי משחק מהאתר של NVIDIA ויש לי תמיד הודעת שגיאה של.. mohpa_demo.exe - שגיאת מערכת. "אין אפשרות לאתר רכיב" הפעלת יישום זה נכשלה מכיוון שלא אותר d3d9.dll התקנה מחדש של היישום עשויה לפתור בעיה זו.
-
- 1 תגובה
- 555 צפיות
-
-
היה לי ATI 3D RAGE 8 MB ושמתי במקומו GE FORCE 4 64 MB ולא מספיק שלא רואים טוב יותר פשוט רואים פחות טוב והמסך ניהיה כזה קשה לצפיה מסנוור כזה (מכה של אור) למה זה ? זה לא אמור להיות כרטיס טוב יותר ? ובדקתי את הכרטיס הוא תקין ! אולי זה משהו בהגדרות ?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי לפני שבוע וחצי מחשב חדש: AMD A64 2800 S754 GA K8NS Twinmos 512MB PC3200 Gigabyte Radeon 9550 128MB W.D 80GB 8MB Compucase CI-6A19 + HEC 300W אתמול התחילו הבעיות: משחקים ותוכנות שלא עלו/נתקעו, המחשב לא הסכים להתחבר לאינטרנט, הוא לא מאפשר לעשות פורמט או Fdisk. לאחר 10-15 דקות עבודה הוא נותן הודעה שאומרת שעוד דקה (אני לא בטוח שדקה) המחשב ייכבה. ברגע שאני מתחבר לאינטרנט הוא עושה ריסט פתאומי ללא שום הודעה. בהתחלה חשדתי שזה בלאסטר, אבל לפי הבעיות האחרות לא נראה לי כ"כ שזה בלסטר. שחכתי לציין שאני עובד עם אנטי-וירוס קספרסקי ופיירואל זון אלארם. אתם מכירים את הבעיות? יש לכם הצעות/רעיונות? תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 649 צפיות
-
-
כשקודק מסוים אצלי מנסה לרדת אוטומטי מהווינדווס מדיה פלייר אני מקבל את ההודעת שגיאה הזאת (תמונה שלמעלה) מה היא אומרת? ולאחר מכן מגיעה לי ההודעה הבאה (תמונה שלמטה) אני חושב שזה ביגלל הפירוול שלי או משהו אבל ביטלתי את הפיירוול וזה לא עוזר... יש הצעות? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 4 תגובות
- 672 צפיות
-
-
שלום , יש לי מחשב בבית של אחותי פנטיום 3 דיי ישן קבלתי אותו מדודים שלי יש לו 64 ראם סדי ראם לא משהו.. אבל מה הבעיה אני לא מצליח להפעיל אותו !@?# הוא פשוט לא נדלק בדקתי אותו עם שלושה ספקי כח והוא פשוט לא נדלק אני חושב שזה משהו בלוח אני לוחץ על כפתור ההפעלה וזה לא עובד. יש איזה בעיה אני לא חושב שזה קשור למארז גם את זה בדקתי על הקבלים של החחיבורים ללוח לא רשום כלום יש רק צבעים ועל הלוח רשום . האם ישנו סיכוי שזה לוח מיוחד שדורש משהו ? אני יתן את שמו של הלוח אם מישהו מכיר אני אשמח לשמוע מה הבעיה. ECS P6S5AT תודה :]
-
- 1 תגובה
- 531 צפיות
-
-
אני שואל בשביל חבר שלי. מאתמול הוא טוען שלא נפתחים לו רוב האתרים כאשר הוא נכנס אליהם. אתרים גדולים כמו START, LIONETWORK ועוד כאלה נפתחים, אבל בכל אתר אחר שהוא מנסה להכנס , כולל גוגל, הדפדפן פשוט לא מוצא את הדף.... הוא משתמש ב AVENT BROSER , אבל גם ב EXPLORER הרגיל של הוינדוס זה קורה. ניסיתי לחפש כל מיני דברים בהגדרות אינטרנט, וזה לא עזר. תודה לעורים.
-
- 8 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
כאשר מחשב עולה יש לי בעיה. הוא ישר מקפיץ לי מסך כחול עם בעיה של Dump of physical memory אפשר בבקשה פתרון [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קרה לי משהו מוזר. גלשתי באינטרנט במחשב ופתאום הוא עשה ריסטרט. ומאז הווינדוס לא עולה לי. הוא כל פעם עושה ריסטרט. ניסיתי לפרמט אותו אבל כשאני מנסה לפרמט אותו הוא רושם למטה Examing 114471 MB Disk 0 At Id 0 on Bus 1 on Si3112r.sys (הכונן קשיח מחובר ב-SATA) הוא נתקע ואי אפשר להפעיל אותו מחדש בלי לכבות אותו. ??? HELP ME! :-[
-
- 3 תגובות
- 543 צפיות
-
-
שלום לחבר שלי יש amd a64 3000+ לא מזמן הוא החליף את הקירור הישן שלו בקירור חדש וכתוצאה מכך הוא חושב שהוא פגע במעבד בעת ההרכבה איך הוא יכול לבדוק שהמעבד תקין? ושהוא מתפקד 100%?
-
- 5 תגובות
- 698 צפיות
-
-
אחות של חבר שלי התעסקה לו במחשב ומשום מה היא אכשהו מחקה את הדרייברים לפי מה שהבנתי, של כרטיס מסך. אבל, לחבר שלי אין כרטיס מסך, או לפחות או לא קנה (אולי מובנה)! עכשיו חצי מהמשחקים שלו, לא עובדים ובמנהל ההתקנים יש סימן קריאה צהוב על ההתקן!! מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 537 צפיות
-
-
שלום לכם, היום כאשר פתחתי את המחשב, התחילו לצאת מן המארז רעשים כמו של אופנוע.......... ??? ניסתי לבדוק אם הבעיה היא מן המאווררים, אז הפסקתי אותם, ועדיין יש את הרעש המעצבן הזה... :-\ מישהו יכול להציע לי פתרון ?
-
- 5 תגובות
- 705 צפיות
-
-
יש לי מחשב פנטים 4 HT 2600 מהרץ לוח אם ASUS P4P800 זכרון 512 של חברה לא ידועה כרטיס מסך GFORCE 5200FX יש לי בעיה בכיבוי המחשב אני לא יודע ממתי זה אבל אם אני משאיר אותו דולק כמה זמן אחרי זה לוקח לו דקה שתיים להגיע למצב של logging out ואז הוא נתקע, חייבים לעשות ריסט... האם יש לי בעיה בחומרה??? :'( מה לעשות כדי שזה יפתר???
-
- 5 תגובות
- 716 צפיות
-
-
משום מה, תמיד שאני שם אוזניות במחשב, אני שומע יותר חזק באוזנייה הימנית. עכשיו, אני לא בטוח שזה רק באוזניות, יכול להיות שזה קורה גם בלי אוזניות ואני לא שם לב.. אבל אין לי מושג למה זה קורה ובגלל זה תמיד אני משנה מחדש את ה-balance במדיה פלייר. מישהו יכול לעוזר לי ולהגיד לי איך מסדרים את זה...????
-
- 5 תגובות
- 727 צפיות
-
-
כיצד מתקינים CD-ROM ו DVD למחשב (האם מדובר באותה התקנה)? ואיך הם עובדים עם המחשב?
-
- 4 תגובות
- 654 צפיות
-