תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,287 דיונים בפורום זה
-
שיחקתי קצת במחשב ופתאום היה לי משך כחול (שכבר הרבה זמן לא היה לי) פתחתי את קבצי הדומף והקובץ שגורם לבעיה הוא ALCXSENS.SYS עשיתי חיפוש בגוגל וראיתי שזה קשור משהו לכרטיס קול http://www.google.co.il/search?hl=iw&q=ALCXSENS.SYS&btnG=%D7%97%D7%99%D7%A4%D7%95%D7%A9+%D7%91%D7%92%D7%95%D7%92%D7%9C&meta= אז מה אני בדיוק צריך להוריד קודקים או דרייברים או שתיהם :s05:
-
- 1 תגובה
- 959 צפיות
-
-
שלום לכולם.... יש לי מחשב יחסית ישן (לא דואל) ועליו מותקנת מערכת הפעלה Windows Xp... לפני כמה חודשים המחשב החל לשלוח לי מסכים כחולים ובהם פירוט הבעיות במחשב בשפת תכנות כנראה (במספרים)... הנחתי שהזיכרון הפנימי נשרף ולכן השקעתי וקניתי Kingston 512Mb 400Mhz Cl3 DDR גם לאחר חיבור הזיכרון החדש למחשב הבעיה לא פסקה..... התחלתי בחיפושים אחר הבעיה ולא הצלחתי למצוא אותה... לכל העוזרים שירשמו תגובה לחפש בגוגל כבר עשיתי את זה ולא בדיוק הבנתי מה הם רוצים... והרי הבעיה.... אשמח לפתרון.... תודה.... כמובן שבמסך הכחול היו כתובים עוד דברים אבל לפניכם החלק החשוב DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL STOP - 0X000000D1 (0XC4D07D35,0X00000002,0X00000001,0XF87354F9 USBHUB.SYS - ADDRESS F87354F9 BASE AT…
-
- 3 תגובות
- 576 צפיות
-
-
שלום לכולם.... יש לי מחשב יחסית ישן (לא דואל) ועליו מותקנת מערכת הפעלה Windows Xp... לפני כמה חודשים המחשב החל לשלוח לי מסכים כחולים ובהם פירוט הבעיות במחשב בשפת תכנות כנראה (במספרים)... הנחתי שהזיכרון הפנימי נשרף ולכן השקעתי וקניתי Kingston 512Mb 400Mhz Cl3 DDR גם לאחר חיבור הזיכרון החדש למחשב הבעיה לא פסקה..... התחלתי בחיפושים אחר הבעיה ולא הצלחתי למצוא אותה... לכל העוזרים שירשמו תגובה לחפש בגוגל כבר עשיתי את זה ולא בדיוק הבנתי מה הם רוצים... והרי הבעיה.... אשמח לפתרון.... תודה.... כמובן שבמסך הכחול היו כתובים עוד דברים אבל לפניכם החלק החשוב DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL STOP - 0X000000D1 (0XC4D07D35,0X00000002,0X00000001,0XF87354F9 USBHUB.SYS - ADDRESS F87354F9 BASE AT…
-
- 1 תגובה
- 597 צפיות
-
-
A problem has been detected and Windows has been shut down to prevent damage to your computer. The problem seems to be caused by the following file: ntoskrnl.exe IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL If this is the first time you've seen this stop error screen, restart your computer. If this screen appears again, follow these steps: Check to make sure any new hardware or software is properly installed. If this is a new installation, ask your hardware or software manufacturer for any Windows updates you might need. If problems continue, disable or remove any newly installed hardware or software. Disable BIOS memory options such as caching or shadowing. If you need to use safe mode to rem…
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
חברה יש לי מסכים כחולים כבר הרבה זמן אבל זה לא ממש הפריע ופתאום זה נהיה בתדירות מטורפת נגיד אני משחק משחק אחרה 5 דקות מסך כחול ובקיצור אי אפשר לעשות כמעט כלום חוץ מאינטרנט קצת תוכנות וזהו צריך עזרה בבקשה עכשיו עשיתי בדיקה בMEMETST היא מצאה לי שהזכרונות שלי פגומים בבדיקה 7 אבל נראה לי שזה מעבר לזה כי קניתי זוג חדש של זכרונות של קינגסטון וגם בהם הוא אמר לי שיש טעות באותה בדיקה (בדיקה 7) אז נראה לי קצת חשוד ומעבר לזכרונות יש לי את הקובץ של הקבצי MINIDUMP מכווץ בראר איך אני מעלה אותו לפה?
-
- 2 תגובות
- 783 צפיות
-
-
שלום לכם. אני מעוניין לקנות מחשב ואני רוצה להשקיע עד 5000 בערך המפרט שהציעו לי: מארז:gigabyte gz-fa1ca מעבד:intel core 2 duo e6600 לוח אם:asus p5w dh deluxe זיכרון kingston ddr2 1024 512x 2 דיסק קשיח:western digital 320gb 7200RPM כרטיס מסך:sappire ATI raedon x1900xt כונן דיסקטים כונן dvd צורב DVD הבעיה שהלוח אם והכרטיס מסך יותר מידיי יקרים לי אתם יכולים בבקשה לעזור לי בבחירת לוח אם של אסוס שתומך ב אינטל core 2 duo ובכרטיס מסך של nvidia או ATI זול עם חיבור s-video תודה רבה על עזרתכם.
-
- 12 תגובות
- 956 צפיות
-
-
תראו בסה"כ מחשב טוב, מתוחזק כמו שצריך עם מספר תוכנות סריקה אנטי וירוס מעודכן והכל טמפרטורות נמוכות ודרייברים מעודכנים P4 2.66 i845GE MB: Intel Brownsville 2 D845GEBV2 R9800P 128mb 1024mb ddr זכרון1: Field Value DIMM1: Elpida EBD52UC8AMFA-5B 512 MB PC3200 DDR SDRAM (3.0-3-3-8 @ 200 MHz) (2.5-3-3-7 @ 166 MHz) (2.0-2-2-6 @ 133 MHz) זכרון2: Field Value DIMM2: Micron Tech. 16VDDT6464AG-335CB 512 MB PC2700 DDR SDRAM (2.5-3-3-7 @ 166 MHz) (2.0-3-3-6 @ 133 MHz) [אני לא יודע למה ה everst רושם את הזכרונות ככה.. על אחד מהם רשום בכלל 333 וזה לא מצוין פה.. אז אשמח לדעת מה באמת הולך עם זה] אני סבור שיש בעיה בזמן הרצת משחק במצב של עומס במשחק אני מרגיש שהסחיבה של המשחק פ…
-
- 5 תגובות
- 627 צפיות
-
-
אני לא מצליח למצוא דריברים למצלמה כתוב עליה "webshot 350" וכתוב באדום "typhoon" אם מישו יכו לעזור לי אני נורא אשמח אני רק רוצה להוסיף שאני צריך את זה באופן בהול,אז תודה
-
- 1 תגובה
- 651 צפיות
-
-
אז ככה הדגם של המחשב הוא tl10ie2 הילד קיבל אותו מבית הספר לפני כמה שנים. המסך הוא מסך מגע עם עט מגע והמקלדת ניתנת לפירוק המחשב הגיע עם ווידוס 8.1 education של אינטל. אחרי שידרוג הווינדוס לווינדוס 10 הטא'צ הפסיק לעבוד וכך גם המצלמה והמקלדת של המחשב. לדעתי הבעייה בדריברים כי כשאני פותח מנהל התקנים אני את הבעיות שם. בווידוס אפפדייט אין חידוש לדריברים הוא טוען שהם מעודכנים. לא מוצא את הדריברים בשום מקום. יש למישהו רעיון או מושג איך לעזור לי ? המחשב מיועד ללמידה מרחוק חייב עזרה 3 ילדים ואשה שעובדת מהבית ככה שאני חייב למצוא דרך לסדר אותו. בברכה ארז
-
- 16 תגובות
- 2.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שידרגתי חלק מהמחשב ( מעבד + לוח אם + זיכרונות ראם + SSD) התקנתי את כל הדרייברים שקיבלתי בדיסקים של הרכיבים החדשים עשיתי בדיקה בעידכון של הוינדוס שאין עידכון מסוים. ועדיין מופיע שחסר דרייבר ואין לי מושג מה זה
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
התייאשתי מהחיפושים, צריך עזרה בדרייבר של יציאות הUSB למחשב Asus X555L i3 4005U
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אתמול פירמטתי את המחשב שלי ולא מצאתי עדיין דרייבר לכרטיס קול הסוג שרשום לי הוא: Unimodem Half-Duplex Audio Device יש לי ווינדוס קס פי בעיברית ורשום לי שבכלל לא מותקן לי כרטיס קול ולא מצאתי את הדיסק להתקנה מה עושים? תודה רבה לעוזרים
-
- 16 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
-
היי נפלה לידיי מצלמת אינטרנט ללא דרייבר, לא הצלחתי למצוא פרטים או דרייבר מתאם והדבר היחיד שרשום על הקליפס של המצלמה הוא:DISCOVERY מלבד זה..שום מידע:\ ולכן..צילמתי את המצלמה וצירפתי את הקובץ ,בכדי שתוכלו לראות ולזהות...אולי למשהו מכם יש את המצלמה הזו LOL תודה מראש. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 998 צפיות
-
-
היי חברים, אני מחפש דחוף דרייבר ללוח אם אינטל של מחשב פנטיום 3 מדגם: intel SE440BX-2 82443 BX\ZX הלוח הזה הוא לוח משולב כולל כרטיס מסך וכרטיס קול. הדרייבר לא נמצא באתרים של דרייברים וגם לא באתר של אינטל. באתר של אינטל יש דרייבר אחד שמתאים לו שרק אמור להתקין את הכרטיס קול אבל משום מה זה גם לא עובד. ניסיתי להתקין עליו דיסק שמתאים למספר סוגי לוחות אם דומים של אינטל שהיה אמור לעבוד (על פי ניסיון של חבר שהוא טכנאי מחשבים), אבל זה לא הצליח בשום צורה. אני כבר מיואש.. האם כל מה שנותר לעשות זה לזרוק את המחשב לפח?
-
- 12 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
יש לי מחשב נישא מאוד ישן: Compaq Presio 1275 עכשיו התקנתי עליו ווינדוס 98 (לא כי רציתי, זה כי כל השאר לא עולים לי עליו ועושים לי בעיות בהתקנה - בהפעלה), ואני לא מוצא בשום מקום בל בשום מקום את הדרייברים שלו... כל פעם אני נתקל בבקשה להכניס את הדיסק של הווינדוס, אני מכניס וזה לא מוצא את הקצבים הדרושים.. נכנסתי גם לאתר של HP לאתר של המוצר ומשם הורדתי את הדרייברים - ולא - זה לא עובד - בבקשה עזרה אם למישהו יש חבילת דרייברים, דהיינו: כרטיס מסך, קול, רשת, יציאות מאחורה וכו' בחבילה אחת - אני אשמח לקבל (איפלו כל חלק בנפרד העיקר שיעבוד ושיהיה את כל מה שיש שם תודה מראש על העזרה (ואם זה לא מתאים אני מאוד מצטער, אשמח אם תעבירו).
-
- 9 תגובות
- 788 צפיות
-
-
היי!, אני מריץ כרגע VISTA ULTIMATE RTM 64BIT אבל לצערי לא מצאתי דרייור לVIVO 7800GT או LEADTEK TV2000 XP בשבל המערכת הזו.. מישהוא מכיר אתר שיש לו דרייור צד שלישי או מישהוא שהתגבר על הבעיה הזו?? תודה!!!
-
- 0 תגובות
- 544 צפיות
-
-
תיאור התקלה: המחשב נתקע ולא מגיב. משמיע רעש מוזר והמסך והצבעים בו משתנים (תמונות מצורפות). הופעת הבעיה: בעבר הבעיה היית מופיע בעת משחק במחשב בלבד. לאחר מכן הוא החל להיתקע גם בשולחן העבודה. לאחר פירמוט שלא פתר את הבעיה, המחשב נתקע גם בעת גלישה באינטרנט. מפרט: מארז: raidmax tornado ספק כוח: ezcool ps-1000 500w 12 cm big fan psu לוח אם: gigabyte ga-ep43-s3L מעבד: intel core 2 duo e5200 box מאוורר: אינטל מקורי לסוקט 775 זכרון: special ops edition ocz ocz2soe8002gk 2x1gb 800mhz cL5 דיסק קשיח: seagate st3500410as 500gb sata-2 16mb כונן דיסקים: lg gh22ns30 x22 dvd+-r/rw sata black כרטיס מסך: palit geforce 9600gt 512mb ddr3 תודה מראש לעוזרים [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. בתוכנת BlueStacks (מי שלא מכיר זה תוכנה שאפשר לעבוד בה עם אפליקציות של אנדרואיד כדמוי סמארטפון על מחשב) כאשר אני מפעיל את התוכנה עולה הודעה שמבקשת לשנוטת הגדרה מסויימת בביוס (אני חושב). לא הצלחתי למצוא הגדרה כזו. לוח gigabyte auros pro 450b זו ההודעה:
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, לחבר (שהרכבתי לו את המחשב לפני כשנתיים) ישנו המפרט הבא: Core i7-4790K 16GB RAM GeForce GTX 780 Win 8.1 לוח - לא העביר לי את הדגם, אשאל מחר ספק - כנ"ל, אך משהו איכותי וחזק לאחרונה התגברו מקרים בהם המחשב זורק מסך כחול או מרסט. זה קורה כמעט תמיד בתוך משחק - הוא לא משתמש במחשב לצרכים אחרים כמעט בכלל. הייתה תופעה של טמפ' גבוהות יחסית. התקנו מאווררים להוצאת אוויר החוצה (בתקרה של המארז) ובנוסף בוצע איפוס של הביוס. הטמפ' ירדו וכעת, להבנתי, הן תקינות. עם זאת חוסר היציבות ממשיך. הרצתי איתו Prime95 למשך כרבע שעה והיה תקין. אני מודע לכך שבדיקה "מלאה" דורשת זמן רב יותר, אך לפעמים המחשב מרסט ממשחק גם אחרי…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה הופיעו במחשב (לא זה שבחתימה) של המשפחה שלי כל מיני מסכים כחולים שבתוכם כתוב משהו על הקובץ ntfs.sys .. מכיוון שאין לי מושג כיצד לנתח ולפתור את הבעיה פניתי אליכם בתקווה שתצליחו לעזור.. -מצורפים קבצי הדאמפ. תודה מראש, עמית [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 613 צפיות
-
-
שלום, חיברתי מקרן חום לשקע שאליו מחובר המחשב הנייח. כשניסיתי להדליק את המקרן קפץ החשמל. לאחר שהחזרתי את החשמל ראיתי שהמחשב לא נדלק. החלפתי ספק כוח ועדיין לא נדלק. (בדיעבד התברר כי הספק הקודם גם תקין, בדקתי לפי מבחן הסיכה שמופיע באינטרנט). המצב כרגע הוא שאני לוחץ על כפתור ה- ON במארז ושום דבר לא קורה... אשמח לעזרה כיצד לבודד את התקלה? האם הבעיה היא בחוטים מהכפתור ללוח אם? האם הלוח אם נשרף? מעבד? כמו כן, האם לדעתכם זה קשור למקרן חום שחובר במקביל או שאין קשר? (אולי הוא נדלק והקרין את אזור המחשב... לא כתוב בשום מקום שזה משפיע אבל אולי מישהו נתקל בבעיה כזו). אודה לעזרתכם משה.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אוקיי, בזמנו היה לי בעיה עם הזכרון הפנימי, ובסריקה עם MEMTEST נתגלו כמה ביטים פגומים, לפני שבוע קיבלתי זיכרון חדש, והבעיה שהייתה (ריסט ומסך כחול כל יום) נעלמה עכשיו המחשב קצת מקרטע לי במשחקים מסויימים שהייתי רוצה לראות טוב יותר (עם מחליקים) אז עשיתי אוברקלוק קל למעבד, מ 1600+ => 1900+, בערך 220מג"ה יותר, מעבר ל 158~ לא המשכתי כי הבקר הרדיסקים שלי כבר התחרפן ועשה בעיות..לכן אני נשאר במצב הזה. עכשיו כבר כמה פעמים קורה שכשאני מדליק את המחשב הוא כאילו לא מדליק את המסך, ואז אחרי ריסט (כפתור) אז הכל עובד, או שהיום בבוקר קיבלתי את השגיאה הנ"ל בהעלת הווינדוס: מישהו יודע מה הבעיה פה? יש לי 2 הרדיסקים ואחד מהם קצת דפוק אבל אני לא חושב שהוא הסיבה כי כרגע הוא מתפקד בסדר... שאר הרכ…
-
- 2 תגובות
- 827 צפיות
-
-
אהלן חברים לאחרונה רכשתי מחשב חדש עם הפרט הבא: Intel core 2 Quad Q9450 @ 2.66Ghz 2GB 8800GT 1GB מריץ XP SP3 מיד ברגע התקנת המשחק הראשון(סימולטור FS2004) שמתי לב שהמחשב לא עובד כמצופה - פריימים נמוכים והרבה קפיצות בגלל שהמחשב חדש,ואינני יודע אם כרטיס המסך פגום או לא מכוון כראוי אני לא פונה כרגע לחברה לפני שאני שולל את שאר הרכיבים ובדיוק פה אשמח לעזרתכם, כיצד אני יכול לעלות על הבעיה? או לשלול בעיות במערכת? 3DMark06 נתנה ציון של 12579 - האם זה נחשב תקין? אשמח לכל מידע שאתם יכולים לתת תודה 3Dbuster
-
- 1 תגובה
- 513 צפיות
-
-
שלום, המאוורר של הכרטיס מסך התחיל להרעיש,ולמרות שניקיתי אותו הוא עדיין רועש,מצרף תמונה של החיבורים ,ואשמח לעזרה במציאת חלופי. יש לינק שמצרף,אבל יש רק 2 פינים,לעומת 3 פינים שקיימים במאוורר שיש לי,אפשרי כזה דבר?גודל המאוורר 45 mm. https://he.aliexpress.com/item/33017590431.html?spm=a2g0o.cart.0.0.2d073c00YlXVmA&mp=1
-
- 3 תגובות
- 660 צפיות
- 1 follower
-