עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. יש לי מחשב של IBM דגםA50 אך במחשב אין לי אפשרות להוסיף כרטיס מסך יש לי רק מובנה ואני מאוד רוצה לחבר אותו לטלויזיה חברים המליצו לי על האתר הזה שרק אתם תוכלי לייעץ לי ולעזור לי תודה מראש לכולם

• 0 תגובות
    • 602 צפיות
  2. הרצתי את המשחק: Assassin's Creed Brotherhood ואחרי כמה דק' של משחק המחשב נכבה.. שיחקתי במשחק הזה בעבר. בגרסה הקודמת שלו ולא היו בעיות בכלל. המחשב לא מראה מסך כחול לא כולם, פשוט נכבה. מה ניסיתי לעשות: לבדוק האם יש שגיאות בדיסק הקשיח - אין לשנות את ההגדרות לנמוכות יותר בגרפיקה של המשחק סגרתי תוכנות שפועלות ברקע. אני לא מצליח להבין איפה הבעיה.. אודה לעזרה תומר עדכון: עכשיו המתחשב התחיל לקרוס גם סתם ככה החשד שלי הוא שזה דיסק קשיח...יכול להיות קשר? איך בודקים?

• 3 תגובות
    • 602 צפיות
  3. Started by geno77,

שלום לכל חברי הפורום יש לי כמה שאלות אז אגש ישר לעניין אני משחק בכמה משחקי mmprog ביניהם WoW ו SwToR לאחרונה אני מרגיש ירידה משמעותית בביצועים של המחשב... אני מדבר על זה שהמשחק רץ רגיל ופתאום הכל נהיה איטי ומסורבל לאיזה דקה וחוזר למצב הרגיל עוד פעם. המחשב שלי ממש לא חדש אך בגלל הירידות הפתאומיות האלה אני חושב שמשהו לא תקין. השאלה שלי היא מי מהרכיבי החומרה זה שעושה בעיות ומה כדאי להחליף? המפרט שלי הוא - Intel Core 2 Duo E6600 4G сorsair ddr2 800mhz Geforce 8800GTX 768 על windows xp sp3 64bit

• 3 תגובות
    • 602 צפיות
  4. אורח hubb
    Started by אורח hubb,

שלום כל חיבור של אמצעי איחסון מקפיץ הודעה על -התקן זה מסוגל לעבוד במהירות רבה יותר. השאלה האם מותקן אצלי במחשב usb 1.0 ןאם כן איזה בקר מתאים לשדרוג? כל ההתקנים תומכים ב usb 2.0 מפרט main bord msi i945g ver 4.0 Ceon DDR2 1GB 533MHz os windows 7 ultimate האם ניתן גם להשתמש לאחר השידרוג גם בהתקנים שנמצאים usb 1.0 או שאלה מתבטלים? האם המהירות תגדל או שלא יהיה שינוי עקב דגם הלוח ? ובקרי הusb 0.1 תודה

• 0 תגובות
    • 602 צפיות
  5. Started by cena00,

שלום יש לי בעיה במחשב. כל פעם שאני נכנס לאיזהשהוא משחק, אני מצליח לשחק רבע שעה - עשרים דקות , ואז המשחק / המחשב קורס.. בכל ההודעות שגיאה שהופיעו לי זיהיתי את זה: nv4_disp.dll אני משער שהבעיה היא בקובץ.. עכשיו אני ניסיתי כמה פעמים להחליף את הDLL שיש לי עם אחד של מחשב טוב, ועדיין יש בעיות. גם ניסיתי להתקין את הווינדווס מחדש לפחות 2-3 פעמים, ועדיין.. מישהו יודע מה קורה פה?? תודה רבה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 602 צפיות
  6. Started by tagada0071,

נהיה לי משהו מוזר ביותר אתמול , יש לי מחשב דיי חזק עם כונן SSD וכו' ... וכל הדרייברים הותקנו כהלכה , אין לי פשוט כח להביא פה מפרט כי זה לא רלוונטי כעת . העניין הוא שלפתע כשאני לוחץ על איזה סמל כמו המחשב שלי וכד' אז הוא לא פותח אותו , כך גם לגבי כל סמל או תוכנה ,אלף דאבל קליק על סמל וכלום !! יעש לציין שהמחשב לא קופא או משהו פשוט הוא לא מגיב לדאבל קליק , ולא לCTRL+ALT+DEL ורק ריסט מאפס אותו בחזרה , מישהו שמע על הדבר הזה ? פליז עזרה דחוף זה מתסכל

• 0 תגובות
    • 602 צפיות
  7. היי יש לי מחשב ישן בבית,ניסתי להדליק אותו וכשהוא מסיים לטעון את מערכת ההפעלה (xp) הוא מציג מסך שחור עם הכיתוב : " OUT OF RANGE 35.5Khz / 43 Khz וככה הוא נשאר גם כשמפעילים אותו במצב בטוח וגם last know good ... אשמח לעזרה

• 1 תגובה
    • 602 צפיות
  8. Started by AmitMa,

יש לי דיסק קשיח חיצוני שמזוהה במחשבים אחרים, רק אצלי לא. נכנסתי ל-disk managment וראיתי שהוא מופיע שם, רק הווינדוס לא מצמיד לו אות. הצמדתי וזה עבד. אחרי שלא השתמשתי בדיסק כמה ימים וחיברתי אותו שוב, אותה תקלה. הקטע היותר מעצבן, שאני לא יכול להוסיף כוננים וירטואלים, כי התוכנה לא מקבלת אות ולעומת הדיסק, אני לא יכול להצמיד אות ידנית... יש למישהו רעיון?

• 0 תגובות
    • 602 צפיות
  9. שלום, לפני מספר חודשים דוד שלי קנה מחשב מ-OMC מעבד אינטל פנטיום 4 2.8 64BIT לוח אם של אינטל וכרטיס זכרון ג'נרי DDR2(סטיק אחד של 512MB). מדי פעם קורה שהמחשב נדלק מחדש בלי סיבה נראת לעין, כמובן שיש אחריות והוא לקח את זה לחנות והם אמרו לו שהתקלה נמצאה והכרטיס זיכרון גרם לריסט, משום מה אני לא ממש סומך עליהם ולכן אני פונה אליכם ושואל האם כרטיס זכרון יכול לגרום לריסט? נ.ב. בדקתי גם את הטמפרטורה והיא קצת גבוהה: 46, יכול להיות שזה גם קשור

• 3 תגובות
    • 602 צפיות
  10. Started by Satlan,

מחשב שלי הביא לי מחשב שלו לתיקון.. יש לו לוח p4r800-vm עכשיו אני מחבר תמחשב והמסך לא נדלק.. ויש שם כרטיס מסך משולב.. מישהו יודע אם יש איזה ג'אמפר שצריך לבדוק או משהו?

• 4 תגובות
    • 602 צפיות
  11. האור האדום של המחשב (כשהוא חושב) כל הזמן דולק.. מהרגע שאני מדליק את המחשב הוא נשאר דלוק כל הזמן. מישהו יודע מה הבעיה?

• 2 תגובות
    • 602 צפיות
  12. ווינדוס שלי אומר שהוא לא מזהה את כל חומות האש...ואז הפיירוול של ווינדוס לא עובד מה עושים בבקשה אני חייב לתקן את זה עזרה בבקשה

• 0 תגובות
    • 602 צפיות
  13. Started by yirmio,

אהלן! אני רוצה להתקין WINDOWS מחדש, ובמהלך ההתקנה לפרמט את הכונן הראשי, C. מדובר בגרסא שכוללת SP2. אני לא מוצא אופציה של פירמוט במהלך ההתקנה והמסכים הכחולים... אני גם לא מצליח לאתחל את המחשב מהדיסק של ההתקנה... מישהו יכול להדריך אותי? תודה!

• 6 תגובות
    • 602 צפיות
  14. Started by AtomiX,

3 נורות בקרה דולקות אחת כבתה.. עדיין לא עולה החלפתי מעבד זכרונות ניסיתי לשים זיכרונות בסלוטים שונים.. שומדבר לא עוזר.. אני מיואש ... גם סימוס ריסט עשיתי אולי 20 פעם בכל דרך שהיא.. האם מישהו יכול לעזור לי?

• 3 תגובות
    • 602 צפיות
  15. Started by No_Man,

יש לי בבית 4 מחשבים שהצטברו אצלי במשך השנים (אין לי מושג איך) והגעתי למבוי סתום. מידע על המחשבים: 1. פנטיום 2, Win 95 עובד כרגיל - אין בעיות. 2. מחשב ענתיקה רצח, לא נראה לי שהוא בכלל פנטיום - בעיה: משהו עם ה-CMOS, לא יודע מה. 3. פנטיום 4, מחשב די טוב שעבדתי איתו עד עד עכשיו מעבד 2.8 נראה בעיה: לוח אם דפוק וספק שרוף. 4. פנטיום 4 נוסף, גם הוא די טוב חוץ מבעיה אחת - לוח אם לא עובד. אני מחפש את הדרך הכי "רווחית" בוא נגיד, להפטר מכולם. הם די אבודים ולא נראה לי שאני יצליח להוציא מהם משהו אבל למישהו יש רעיון ?

• 2 תגובות
    • 602 צפיות
  16. Started by aviel1988,

שלום לכל חברי הפורום... מופיעה לי הודעת שגיאה (מסך כחול) כאשר אני בא להדליק את המחשב: A problem has been detected and windows has been shut down to prevent damage to your computer. A wait operation,attech process' or yield was attempted from a DPC routine. If this is the first time youve seen this stop error screen'restart your computer. If this screen appers again follow these steps: Check to make sure any new hardware or software is properly installed. If this is a new installation ask your hardware or software manafacturer for any windows updates you might need. If problems continue disable or remove any newly installation hardware or software. Disable BIOS memory opti…

• 5 תגובות
    • 602 צפיות
  17. Started by cold fire,

יש לחבר שלי פנטיום 3 על המעבד רשום שהוא במהירות של 800mhz אך הלוח "מכיר" רק 600mhz הוא וגם אני ניסינו הרבה ניסיונות ושינינו את ההגדרות של הביוס שינינו את המהירות לידנית והעברנו אותה ל (8*100) (multiple) אך עדין הוא לא משנה את המהירות (לא שינינו לא את המתח (פחדנו שהמעבד ישרף) ולא את המהירות של הלוח אם. זה די דחוף לו כי הוא רוצה למכור את המחשב. חפשנו באינטרנט אך ללא תוצאות מצורפים כל הנתונים של המעבד ושל הלוח אם (ע"י תוכנת aida) [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 602 צפיות
  18. Started by royko7,

USB2 זה חומרה או תוכנה או שניהם? תודה

• 3 תגובות
    • 602 צפיות
  19. Started by RazKaziRo,

בס"ד שיחקתי עם הפונטים של הווינדוס ופתאום הפונט הכללי של הווינדוס השתנה לי לפונט מגעיל רציתי לדעת איך להחזיר את הפונט הכללי של הווינדוס לברירת מחדל תודה מראש לעוזרים

• 0 תגובות
    • 602 צפיות
  20. Started by yosi79,

היי יש לי צורב DVD של NEC. לאחרונה התחילו בעיות עם צריבה בפורמט DVD כאשר ה NERO נותן הודעה שאומרת no seek complete. ניסיתי לשדרג את הצ'יפ של הצורב לגירסה מתקדמת יותר ואיפלו ניסיתי לצרוב עם תוכנות אחרות מלבד ה NERO אבל שום דבר לא עוזר.מה שמוזר הוא שצריבות רגילות על דיסקים רגילים שאינם DVD עובדות בצורה תקינה. האם מישהו כאן יודע ממה נגרם הדבר ואיך מסדרים תקלה כזאת? אודה לכל מי שיתן עצות ויעזור... בתודה מראש יוסי.

• 2 תגובות
    • 602 צפיות
  21. כאשר אני ימצא ביישום למשל כמו הדפדפן.. לפעמים זה יוצא לי ממנו לבד ומראה לי שגיאת זיכרון ורשום סגור או ביטול.. וכל מיני אותיות ומספרים באנגלית בהודעת השגיאה? ממה נובעת ההודעה הזאת שסוגרת את היישום? זה קורה לי גם לפעמים במירנדה וגם בפיפא וכל מיני.

• 1 תגובה
    • 602 צפיות
  22. יש לי אוזניה של מוטורולה דגם h 500 ומחבר יואסבי שכולל בתוכו בלוטות. אני מנסה לסנכרן ביניהם והמחשב מזה לי את האוזניה, אבל הוא דורש איזה שהיא סיסמה בשביל לעשות היניהם pair device . אשמח אם משהו יוכל לעזור לי לסנכרן אותם עד הסוף(כול זה מיועד לדיבור דרך סקייפ). הצלחתי לסדר את הבעיה היה צריך להכניס 0000 וזהו [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 602 צפיות
  23. Started by creative,

התקנתי WIN XP על הארד דיסק של מחשב נייד (התקנתי כשהו מחובר למחשב נייח עם מתאם)...עד פה הכל בסדר הווינדוס עולה כשהוא מחובר למחשב הנייח והכל טוב. כשאני מחזיר אותו למחשב הנייד אני מפעיל את המחשב ולפני שאמור להיות המסך שטוען את הווינדוס אני פשוט רואה מסך שחור ולא קורה כלום.. מה לעשות?? חשוב לציין שההארד דיסק חדש... תודה.

• 4 תגובות
    • 602 צפיות
  24. Started by Bizzare,

לפני שבוע קניתי כרטיס מסך חדש , GeForce 6200 ,אחרי שהכרטיס הקודם שלי נדפק לחלוטין. עכשיו , התקינו לי אותו והכל,והוא פעל ממש טוב. משחקים עבדו חלק , הכל סבבה... ואז , פתאום , המחשב נתקע לי באמצע משחק ושמעתי רעש קטן כזה. חשבתי שזה לא רציני , והפעלתי את המחשב מחדש. אחרי שהפעלתי את המחשב מחשד , נכנסתי למשחק ופתאום אני רואה שהמשחק עובד ממש לאט ובתקיעות מטורפות. ניסיתי למחוק את הדרייברים הקודמים ולהתקין אותם מחדש , וגם זה לא עובד. למישהו יש עצות ?

• 8 תגובות
    • 602 צפיות
  25. Started by Don_Makaveli,

קניתי היום מחשב חדש, הדלקתי אותו, אני לוחץ ctrl+alt+del הולך ל"תהליכים" ויש יש משהו בשם "תהליך לא פעיל של המערכת" שמתמש ב80-99 cpu, למישהו יש מושג מזה?

דיונים חדשים בפורומים