תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,286 דיונים בפורום זה
-
הסתכלתי על ההסברים שלכם על מתחים קודם כל אם אפשר לקבל הסבר על כל מספר ומספר ואיך אני אמור לבדוק שהמתח שלי תקין ? רשום לי CPU CORE 1.71 V 3.3V-3.36 5V-4.88 12V-12.26 מה זה כל מתח ? והאם זה תקין ? ואם לא זה קשור לספק כוח ?
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
-
-
שלום לכם הורדתי את התוכנה סטייל אס פי style xp וצ'יפרתי ת'מחשב שלי עכשיו השאלה יש לי שם boot screens עכשיו שמתי שם משהו אחר במקום האקס פי הרגיל ואז כשהפעלתי את המחשב מחדש אז הוא שאל אותי מאיזה ווינדוס לעלות boot screen או הרגיל ואני רוצה שזה תמיד יעלה דרך הboot אז נכנסתי למחשב שלי ואז מאפיינים ואז מתקדם והגדרות הכי למטה ושיניתי ל0 שניות וביטלתי את הווי ולאחר 2 פעמים של כיבוי שוב חוזר ל3 שניות יש למשהו איזה שהוא פתרון אולי דרך הרג'יסטרי או משהו אחר תודה לכולם
-
- 1 תגובה
- 592 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה כשאני מתקין את הדרייבר המחשב מציג לי הודעה משהו שקשור לשינוי סיביות והוא רושם system/windows/autoexec.net והוא אומר לי לסגור מה אני יכול לעשות במקרה כזה?
-
- 1 תגובה
- 548 צפיות
-
-
יש לי מארז compucase 6a19 וכמו לכל מארז אחר יש לו בפאנל הקדמי מן חיבורים כאלו בשביל הנוחות,בין החיבורים האלו יש חיבור למיקרופון אוזניות ... רציתי לדעת איך לחבר את הפאנל הזה ללוח אם ככה שאני יכל לחבר את המיקרופון שלי מקדימה במארז. את המחשב הרכבתי לבד לכן לא הרכבתי את הפאנל מההתחלה.. תודה מראש לעוזרים דרך אגב אם זה משנה הלוח שלי epox 8rda3+ ניסיתי לחפש בחוברת שבאה איתו אבל אני לא מוצא
-
- 1 תגובה
- 656 צפיות
-
-
זה לא בעיה בדיסק בדקתי.. פשוט שזה מנסה להתקין עם INSTALL SHIELD זה לא מצליח ואני לא מבין למה.....?
-
- 1 תגובה
- 711 צפיות
-
-
היי הדלקתי את המחשב וניסיתי להיכנס לexploere, ניכנס לי הכל רגיל, ניסיתי להיכנס לדף חדש ופתאום הexploere ניסגר... אחרי כמה נסיונות התייאשתי, רציתי להיכנס לicq אבל בדיוק אותה תופעה הייתה גם פה, אני עדיין לא מבן ממה זה נגרם, בכל המחשבים בבית הכל עובד כרגיל... מה אפשר לעשות כדי שהכל יחזור לקדמותו? תודה מראש install
-
- 1 תגובה
- 606 צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3033553,00.html
-
- 1 תגובה
- 694 צפיות
-
-
התוכנות הן בגירסאות 1.51 ו 0.0.2.3 בעיה מוזרה ביותר כאשר ATITOOL פועל ואני עושה scan for artifacts ובאותו זמן נכנס לאוורסט=>COMPUTER=>OVERCLOCK ויורד למטה במסך המחשב נתקע!!!! כאשר אני מעלה רק אחד מהם הכל בסדר המחשב יציב פריים 10 שעות ,3DMARK03 וממטסט זה קורה עם ובלי אוברקלוק מישהו אולי יכול לנסות את השילוב אצלו לפני שאני שובר את המחשב?
-
- 1 תגובה
- 641 צפיות
-
-
זה גורם לי לבעיה במאוורר כי זה יכול להתרופף בקלות יש איזשהי דרך לסדר את זה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 614 צפיות
-
-
יש לי דיסק של ההתקנה אבל משום מה הוא לא מתקין לי מישהו יכול לתת לי קישור להורדת הדריבר הכרטיס הוא כרטיס מובנה על הלוח תודה רבה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 580 צפיות
-
-
טוב שמעו יש מחשב ישן ישן ואני צריך דרייבר לכרטיס מסך שלו. זה כרטיס מסך נורא ישן..: VGA VCI משהו כזה.. בטח אף אחד לא ימצא אותו.. אני גם לא מצאתי אותו באוסף אתרים למעלה..
-
- 1 תגובה
- 581 צפיות
-
-
-
נתקלתי בבעיה (לא אצלי) שלא נתקלתי בה מעולם. מחשב חדש..לוח epox nforce2 וכו...צורב. הצורב צורב מצוין מCD ל CD (דהיינו CD Copy) אבל שמנסים לצרוב מהHD ל CD (צריבה מהכונן הקשיח..) זה לא צורב...עושה כל מיני רעשים (הצורב) ,לא מדליק אף נורה ואז כותב כל מיני דברים "disk change" משהו עם SCSI והצורב הוא לא SCSI!! ולא נראה לי שגם ה HD! הצורב תקין...כי הוא הוחלף,היתה את אותה בעיה בצורב קודם....משמע הבעיה לא בצורב. מישהו מכיר את התופעה ויודע איך להגיע לפיתרון?? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 695 צפיות
-
-
תראו אני חיברתי הכל חוץ מהחוט ה16 ב-LPT כי אין לי אותו(אין לי את כל החוטים מ14 ועד 18) סתכלו הנה תמונה(ככה היה כבר...): זה אפשרי ?
-
- 1 תגובה
- 626 צפיות
-
-
קודם כל תודה רבה לRON26 אחד מעמודי התווך של הפורום שעזר לי ללמוד מעט על MINIDUMP ולהבין איך המערכת פועלת. עכשיו אחרי שלמדתי כיצד לטעון קבצי Minidump והבנתי מה זה אומר יש לי שאלה אל כולם. להלן קובץ Minidump של אחד המשתמשים פה(הורדתי בשביל ללמוד איך זה עובד) אני רוצה שחברי הפורום יסבירו איך לנתח את מה שכתוב פה ואיך לאתר מפה את הבעיות עד לנקיטת פעולות מעשיות. אני מעוניין בניתוח רציני של הקטע. כל העוזרים תבוא עליהם הברכה ושוב תודה לRON26 (הוא עזר לי המוןןןן). oading Dump File [C:\WINDOWS\Minidump\Mini122304-01.dmp] Mini Kernel Dump File: Only registers and stack trace are available Symbol search path is: SRV*c:\symbols*http://msdl.microsoft.com/download/symbols Executable …
-
- 1 תגובה
- 889 צפיות
-
-
AMD athlon 64 3000+ K8NS xfx6800 ... אני מנסה להפעיל את ה3DMark05 בסדר זה טוען אבל כזה מגיע לסוף זה עושה לי ריטסרט או מסך כחול שאומר KMODE_EXCEPTION_NOT_HANDLED למה זה קשור ולמה זה קורה לי ?!%#! =[~>
-
- 1 תגובה
- 714 צפיות
-
-
זה מה שקיבלתי יום אחד בהיר. מסך כחול ענקי קיבל את פני ובו היה כתוב שאם זה כבר קרה לי או שימשיך לקרות צריך להסיר כל חומרה או תוכנה חדשה שהתקנתי ולהוריד צללים בהגדרות הביוס ואם זאת פעם ראשונה לעשות פשוט הפעלה מחדש. זאת הייתה פעם ראשוננה אז עשיתי הפעלה מחדש, והמחשב לא רצה לעלות, הוא לא זיהה את הדיסק הקשיח. כיביתי אותו לגמרי, חיכיתי והוא עלה בסוף(בלי כונן דיסקים וצורב->עוד בעיה). |הדגש|מה גרם לשגיאה ומה אפשר לעשות|?||סדגש|
-
- 1 תגובה
- 563 צפיות
-
-
יש לי את הדיסק שקיבלתי ? להתקין ממנו או שיצאו דרייברים חדשים שמתקנים .. דברים כי יש לי רמקולים 5.1 גם של creative.
-
- 1 תגובה
- 577 צפיות
-
-
קניתי נגן MP3 באנגליה , של איזה חברה לא מוכרת דרך EBAY , קיבלתי אותו עכשיו , ובהתהתחלה הוא היה נדלק הכל רגיל אבל שמתי בו כמה שירים והוא לא ניגן ואז התחלתי להתעסק איתו ונראה לי שלחצתי ERASE FIRMWARE ,[מצורפת תמונה] , אבל עכשיו אני בכלל לא מצליח לעשות RECOVER , יש כזה קובץ ועם התוכנה היא מאפשרת לי לעשות את זה אבל איך שאני פותח את התוכנה שאמורה לעשות לי את זה , הנגן נכבה , ואז הוא אומר NO DEVICES CONNECTED ,ואין לי מושג מה לעשות , כי אין חברה על זה , סתם רשום על הקופסה extras4U , וזה לא אומר כלום גם בגוגל , בחוברת הדרכה גם אין חברה . אין לי לאן לפנות והדרך היחידה זה לתקן את ה FIRMWARE. יש למישהו פיתרון , בבקשה אני נואש .... עריכה: מצאתי לינק , זהו בדיוק הנגן. http://www…
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אני מנסה לחבר את החיבורים של כפתור המתח מהמארז ללוח אם לפי ההוראות של הלוח אם: על הכבל במארז יש רק סימון שזה הכבל של המתח אבל אין סימון של - PWRBIN או Ground מסומן רק חץ על הכבל בערך משהוא כזה: האם החץ זה ה-Ground והאם יקרה משהוא אם אני מחבר את אחד מהרבה החיבורים של המתח, ה-LEDS, RESET וכו' הפוך ואז בודק ע"י ניסיון הדלקה?
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
בס"ד שלום לכולם.. יש לי בעיה במחשב השני, אני לא יכול לרשום עברית בתוך האקספלורר... ז"א שבתוך הדף כתובות אני יכול אך בתוך הדף עצמו, לדוגמא כמו שאני רושם עכשיו או בגוגל הוא רושם לי ריבועים ורק את האות "גימל"... בבקשה תעזרו לי מהר...
-
- 1 תגובה
- 567 צפיות
-
-
היי, אני משתמש ב-C-Media 3D Audio Configuration, נכנס ל-Main Settings ומגדיר את הרמקולים שלי ב-Rear Panel Audio Jack. הכול טוב ויפה, אבל אחרי Boot ההגדרות נעלמות ושוב יש להגדיר מחדש על מנת לשמוע סאונד במחשב... מישהו מכיר את הבעייה?
-
- 1 תגובה
- 590 צפיות
-
-
יש לי צורב LGX52 ולוקח לו לצרוב דיסק של 700 מגה במהירות המקסימלית ב6-7 דקות! מה יכולה להיות הבעיה? אני צורב בדרך כלל על דיסקים של סילבר ליין, אבל ניסיתי גם על דיסקים אחרים וזה עדיין צורב לאט!!!
-
- 1 תגובה
- 654 צפיות
-
-
-
שלום יש לי בעיה במחשב כשאני מפעיל אותו אז יש את המסך שבו הוא אומר איזה מעבד ואפשר ללחוץ על DEL ולעבור לביוס במסך הזה הוא כותב לי cpu is unworkable or has been changed please recheck - cpu soft menu אפשר ללחוץ על F1 וזה מעלה את הווינדוס כשהווינדוס דלוק יש את הצפצוצים מהמחשב שמתריאים על חום של המעבד מה הבעיה ? איך אפשר לסדר ? *** לא ידעתי אם להדביק את ההודעה בפורום הזה אז ככה שאם זה לא מתאים תעבירו בבקשה תודה אבי עריכה : שכחתי גם לרשום שהוא עכשיו כותב לי שהוא 2.0 המעבד הוא פנטיום 4 2.66
-
- 1 תגובה
- 615 צפיות
-