עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. לוח האם שלי הוא Gigabyte GA-K8NF-9 והכרטיס סאונד און-בורד, realtek AC97. יש מנהל סאונד מאוד מוכר לכרטיס, שמאפשר אפקטים כמו מסדרון, איצטדיון וכו'. אבל א.במנהל אין אפקט פעיל וגם מנעתי את הפעלתו מה-msconfig ב.עדיין נדמה שיש אפקט של מעין מקלחת-איצטדיון שכזה, וכל סאונד שאני מנגן במחשב לא משנה מאיזה תוכנה, כמעט תמיד נשמע עם האפקט הזה. זה לא קבוע ולפעמים הכל בסדר, אבל פתאום האפקט יכול להתחיל ולא מפסיק... מה זה, למה זה, איך הורגים את זה....?

• 1 תגובה
    • 678 צפיות
  2. Started by חוי,

לאחר עדכון של וינדוס נעלם ההארד דיסק. בלחיצה על מחשב זה רואים את ההארד דיסק ורואים שיש בו קבצים, אבל בלחיצה עליו המחשב מודיע שהתיקייה ריקה. כל מה שהיה על שולחן העבודה נעלם ואין דרך להגיע לקבצים. ניסיון להגיע למנהל הקבצים מגלה שההארד דיסק כלל לא נמצא שם. אין אפשרות שחזור ואין אפשרות שחזור. הרצתי שני אנטי וירוסים (דפנדר של וינדוס שמורץ אוטומטית, מאלרווייר והיטמן פרו, אבל לא נמצא כל וירוס. כל הכוננים הקשיחים החיצוניים עובדים ללא פגע. למחשה כונן קשיח פנימי נוסף שהועבר ממחשב ישן, והוא עובד מצוין. אשמח להדרכה.

3. חיברתי עוד 4 הרדיסקים( עוד 4 בנוסף ל 2 הקימים) ההרדיסקים עובדים במחשבים אחרים האוורסט מזהה אותם אבל הווינדוז עצמו מזהה רק 2 הביוס מזהה גם את כולם הPROPERTIES של ההרדיסקים הכונן מופיע אבל אין לו אות סימון לוח TYAN K8E 2865. 2.5 ג'יגה זכרון. הרדיסקים שנוספו זה 2 סיגייט 80ג'יגה ועוד IDE של 80 ועוד IDE של 40 ג'יגה. מערכת הפעלה XP PRO SP3 תודה לעוזרים.

4. Started by iyehuda,

בלוח של GIGABYTE GA-7VXRPב BIOS תחת INTEGRATED יש ONBORD PROMISE עם המצבים הבאים : ATA RAID DISABLE היתה לי בעיה בכל הדלקה של המחשב היתי רואה שכתוב : BIOS CANT BE INSTALL BECAUSE THE DRIVER ARE NOT ATTACHE שאלתי את GIGABYTE והם אמרו לי לשנות את ONBORD PROMISE לDISABLE השאלה שלי מה זה ה ONBORD PROMISE האם עכשיו אני ללא RAID מה ההבדל בכל שלושת המצבים והאם זה פיתרון נכון בכל אופן אני כבר לא מקבל את ההודעה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  5. שלום יש לחבר טוב שלי מחשב, פנטיום 4, ולפני כמה ימים המחשב הפסיק לפעול והיה ריח של שרוף.. מה שמוזר הוא שכל המערכות במחשב פועלות - הספק, המאווררים, המאוורר של המעבד. אבל כשמדליקים את המחשב הוא נשאר עם אור אדום על הקופסא של המחשב, ובמסך עצמו רואים רק מסך שחור. מה יכולה להיות הבעיה? כרטיס מסך הלך? ואם זה כרטיס מסך מובנה על הלוח אם, צריך להחליף את כל הלוח? אם כן - אשמח לקבל מידע על חנות מחשבים באזור ת"א/יפו/חולון/בת-ים שאתם יודעים שהיא אמינה בבדיקה של המחשב, וגם שיש לה חלקי חילוף במחיר זול יחסית. אשמח לעזרה וייעוץ.. תודה!

• 1 תגובה
    • 778 צפיות
  6. Started by ydob,

יש צורך להגדיר מחדש את הביוס?

• 1 תגובה
    • 504 צפיות
  7. Started by phototam,

שלום יש לי את המשחק הזה אך הוא עובד לי באיטיות בטעינה וגם במשחק עצמו יש לי דיליי יש לי amd 1.5xp וכרטיס מסך גיפורס 64 עשיתי את העדכון החדש לכרטיס מסך מישהו יודע מה צריך לעשות או אולי הכרטיס חלש מידי למשחק? יש לציין שהורדתי למינימום גרפיקה של המחשחק ולמינימום אפקטים וכו... וזה השפיע במעט

• 1 תגובה
    • 866 צפיות
  8. שלום לכולם...אז ככה, יש לי צורב DVD של LG דגם- gsa-4160b עד היום (בערך שנתיים) הוא עבד מצויין, צרב בצורה מהירה וטובה. לפני כמה ימים בזמן צריבה התוכנה נתקעה (nero) עד למצב שהייתי צריך לבצע ריסט למחשב. לאחר הרבה נסיונות להוציא את הדיסק (שלא הסכים לצאת גם אחרי כיבויים והפעלות מחדש) החלטתי לדחוף סיכה לחור הקטן בשביל להוציא את הדיסק. אך, ברוב טיפשותי עשיתי זאת כאשר המחשב היה דלוק, ולאחר שעשיתי זאת הצורב התחיל להשמיע רעשים מוזרים של גסיסה. כיביתי מהר את המחשב ונתתי לו מנוחה, כעת הוא בשקט, וצורב בסדר. אך הבעיה המרכזית היא המהירות, כאשר אני צורב קובץ מסויים ה-Buffer Level שעד כה עמד תמיד על 98 אחוז, כעת קופצת מ-88 ל35 כל שנייה. דבר המאריך את הצריבה בכ-פי 2 (!!!) רציתי לדעת אם אפש…

• 1 תגובה
    • 629 צפיות
  9. Started by gal1,

יש לי דיסק של ההתקנה אבל משום מה הוא לא מתקין לי מישהו יכול לתת לי קישור להורדת הדריבר הכרטיס הוא כרטיס מובנה על הלוח תודה רבה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 619 צפיות
  10. Started by יוליוס,

מחשב נייד Lenvo idea pad s 310 כשלוחץ F8 בריסטרט רכת הפעלה עולה ולא מגע למסך של צב בטוח. ה הסיבה ?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  11. מדובר במחשב HTPC שלא מחוברים לו מקלדת/עכבר קבועים, יש לי כרגע שלט שמחובר לCOM ואיתו אני מתפעל את המחשב במחשב מותקן לוח מדגם GA-K8VM800M של Gygabyte שלפי מה שהבנתי אמור לתמוך באופציה של הדלקת המחשב דרך הUSB. בביוס כיוונתי את האופציות: (ACPI SUSPEND MODE - S3(STR USB DEVISE WAKE UP FROM S3 - ENABLE כדי לבדוק עם זה עובד חיברתי עכבר USB פשוט (של LOGITECH) ולא הצלחתי לגרום לעכבר להעיר את המחשב ממצב HIBERNATE כמו כן סימנתי במנהל ההתקנים באופציות של העכבר(בתמונה המצורפת) האם יש עוד משהו שצריך להגדיר? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 694 צפיות
  12. Started by yaniv12573,

לא פעם שאלתי אותה ואין עונה בשום פורום , אני רואה סימן שאלה במנהל התקנים תחת השם other device ומתחתו pci simle communction controller ,בדקתי גם על ידי everest home כנ"ל . יתכן וכך אני חושב שאולי זה מודם 56k אולי בעיה בהגדרות ה irq במודם ,או אולי בסלוט בחיבור למרות שבדקתי או אולי אני צריך להוציא ולהכניס תכרטיס והמערכת תגדיר אותו מחדש טוב אני לא יודע וזאת תעלומה אולי למישהו יש הסבר מקווה לתשובה ותודה מראש יניב אלי לציין שיש לי xp sp2 באנגלית

• 1 תגובה
    • 535 צפיות
  13. כאשר אני מפעיל את המחשב מחדש,תמיד מופיע לי hal.dll missing or corupt אני בטוח שכולכם מכירים, עכשיו ניסיתי דרך recovery tools של דיסק הבוט של הוינדוס - לא עבד. ניסיתי כול מיני דרכים והם לא עבדו, מישהו יודע ? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 523 צפיות
  14. לוח אם ASUS P8H77-V. ניסיתי להתקין את הכרטיס קול כדי לקבל את הפאנל של הכרטיס קול כדי לשלוט בקו נכנס/יוצא. משום מה לא הצלחתי. שאני לוחץ להתקין הוא מתחיל ומריץ את החלון ואז פותח לי חלון קטן נוסף ובו הוא רושם "string PRODUCT_NAME was not found in string table" כמה פעמים (ואני לוחץ אישור כי זה הכפתור היחיד) ואז : "string VMS_SCFMULFile_Name was not found in string table" כמה פעמים (גם לוחץ אישור) ואז : "string VMS_DLL_Name was not found in string table" פעם אחת ונסגר. ולבינתיים אין לי שליטה על קו נכנס, יוצא.. שמע מהמחשב אני שומע ברמקולים.. אבל אני רוצה לשמוע מהממיר של Yes במחשב (כי אני מקליט תוכניות). תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 728 צפיות
  15. Started by someone,

אני מנסה לחבר מצלמה אינטרנט חדשה, וזה כותב לי את השגיאה הבאה... לבקר אין די רוחב פס זמין עבור התקן USB COMPOSITE DRIVE שביקש 60% מתוך רוחב הפס של האפיק יש רק עכבר מחובר לUSB (חוץ מהמצלמה) למישהו יש רעיון מה עושים?

• 1 תגובה
    • 643 צפיות
  16. יש לי בעיה אני לא יכול ליפתוח קיבצי WMV עם המדיה פלייר הוא אומר שמשהו אחר לא נותן לי ליפתוח אותו ולא אומר לי מה בבקשה עזרה

• 1 תגובה
    • 487 צפיות
  17. אז ככה יש לי מחשב P4 1700 עם לוח של ASUS P4-TE i850 תומך RDRAM 256 MB זיכרון של RDRAM 800MH. אוקי אז הבעיה היא כזו , לאחרונה נוצר מצב שתוך כדי עבודה עם המחשב הוא נתקע או שמחליט לרסט את עצמו לבד והמקרה הכי גרוע כשאני מדליק אותו הוא לא נדלק לגמרי זאת אומרת המחשב נדלק והמסך לא והלוח לא מצפצף . עכשיו כל פעם שהוא לא נדלק ניסיתי לשנות דברים במחשב , ניתקתי סידירום , הרד דיסק וזה עזר והוא אכן נדלק אבל עדיין היו ריסטים לא רצויים. אתמול הוא החליט בכלל לא להידלק , ניתקתי את כל הIDE ועדיין לא נדלק. אז ניסתי לעשות משהו אחר , החלפתי בין המיקום של הכרטיסי זיכרון והוא עובד כרגע . שמתי אותו במעבדה בהתחלה כי לא היה לי זמן לטפל בו לפני שבוע והם עשו בידיוק מה שאני עשיתי וזה לא עזר , רק החלו…

• 1 תגובה
    • 528 צפיות
  18. Started by El Cuervo,

יש לי כרטיס קול קרייטיס סאונד בלאסטר לייב ואליו וקניתי צורב של לייטאון(52X32X52) .... מקודם היה לי צורב סקאזי של יאמאהא crw 24x4x8 התקנתי תצורב , הוצאתי תכרטיס סקאזי והפעלתי תמחשב מה שנשאר לי במחשב היה כרטיס רשת, כרטיס קול, וודו 3, מודם, הארד דיסק , סי די רום וצורב. אז ככה הכרטיס רשת עוד עשה לי בעיות מקודם אז הוצאתי אותו הוא לא עובד לימשום מה כרטיס רשת של אדימאקס אמרו לי שהוא טוב אבל גם הביאו לי אותו לא קניתי אותו. אז כשהפעלתי תמחשב ראיתי שיש לי בעיות עם הכרטיס קול בעיה שאומרת: "משהו עם קובץ mmdevr משהו נקודה vxd קוד 2 ושצריך לעדכן תדרייברים ניסיתי לעדכן ולא עוזר" מה אני עושה?

• 1 תגובה
    • 718 צפיות
  19. ברגע שאני עובר לכרטיס מסך המובנה התופעה נעלמת התקנתי דרייברים הכי עדכניים מאתר ati (רק דרייבר-לא catalyst) ממה יכולה לנבוע הבעיה ? תודה רבה ובוקר טוב radeon x300 אנא תגידו איזה פרטים נוספים צריך

20. Started by voial,

הכרטיס מסך עושה לי בעיות כל איזה חמש דקות שאני משחק הוא יוצא לי ועושה לי שגיאה של שלח או אל תישלח מהדיירבר של ATI קוראים לזה VPU Recover והוא גם מעביר את האצת חומרה לאמצע ולא נשאר במלאה זה קרה לי מאז ששדרגתי תמחשב ופרמתי אותו מה אני יכול לעשות ? תעזרו לי בבקשה

21. היי קניתי מזמן איזה מצלמת אינטרנט שאני זוכר שהיא עבדה לי.. ופירמטתי מאז ובלהבלה, ועכשיו אני רוצה להשתמש בה... אני מחבר לUSB - *זוהה התקן מצלמה PC CAMERA בלהבלהבלה* אני עושה לו למצוא דרייברים והוא לא מצליח.. ואין לי שום דיסק או דיסקט של דרייברים עם המצלמה.. עכשיו , אין עליה שום דגם או חברהה..מה אני יכול לעשות?? יש איזה דרייברים אוניברסלים למצלמות אינטרנט?

• 1 תגובה
    • 626 צפיות
  22. אני משתמש בלפטופ של דל בעל מעבד i3 2370M מהירות שעון -2.6 ג'יגה הרץ , עם זכרון של 4 ג'יגה ראם . הבעיה : כאשר אני מדליק את המחשב , השימוש ב-CPU על פי מנהל המשימות הוא 1% , לאחר כמה רגעים הוא עולה ל50% ואז בעת הפעלת כרום תחיל לעלות ולרדת בין 12%-92% , ואם במקרה על הדרך אני נכנס לתיקיה כלשהי ה-CPU קופץ שוב .. בדקתי וירוסים ע"י - AVG 2012 וגם ע"י HITMAN והכל תקין מהבחינה הזאת . אשמח לקבל את עזרתכם , תודה מראש =] .

• 1 תגובה
    • 945 צפיות
  23. Started by drorla1,

שלום! יש לי מסך כחול ואני לא מספיק לקרוא מה כתוב שם. איך מבטלים את האתחול האוטומטי אחרי מסך כחול? תודה.

24. Started by simona227,

קניתי לבן שלי כמה משחקים שדורשים כנראה לעדכן דרייברים של תצוגה וקול ניסיתי להוריד NVIDIA אך לקראת סוף ההתקנה הוא לא נפתח ודורש לסגור את המשך ההתקנה מה עושים דחוףףףףף!

• 1 תגובה
    • 533 צפיות
  25. Started by NoobSAviv,

שלום לכולם..! אז ככה הורדתי את הסרט oblivion 2013 complete bluray. 48gb זאתי בעצם גרסת המקור של הדיוידי של הסרט. ההורדה בעצם באה לי כבר אחרי שהוציאו לי אותה מה- קובץ bin or mds. זאת אומרת שאני יכול לראות את הסרט רק ידני. הבעיה היא שאם הוא היה כבר בא כתמונה אז הוא היה טוען לי את התקייה של הסרט כאילו זה הדיסק הראשוני ואז מסודר גם היה עולה לי כל התירגומים וכו..וידני אני לא יודע איך לטעון התירגומים. ראה: השאלה שלי איך אני הופך תקייה שלמה לקובץ mds or bin..כדי שאחרי זה אני יוכל לטעון אותה ואז היא תעלה לי אותה כמו דיסק מקורי עם כל האופציות מסודר..תודה לעוזרים מקווה שהבנתם אותי חח(=

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.