תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
היום עשיתי ניקוי ממש רציני למחשב, ממש, הוצאתי את הלוח, חוטים הכל, שטפתי את המארז [כמובן שהוא ריק]. תמיד הקובנציה של הIDE אצלי היא כזה Primary Master HD Primary Slave MSI CDROM 52 Secondery Master MSI CD-RW 52 עכשיו אחרי שהחזרתי הכל משום מה הSecondery IDE לא פועל, כי הצורב לא מזוהה בשני החיבורים של הIDE מה לעשות? כמו שאמרתי, ניסיתי בשתי החיבורי של ה-Secondery תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 578 צפיות
-
-
יש לי במארז חדש יציאת 1394 פיירווייר קדמית אבל יוצאים ממנה 6 חוטים בלבד שארבעה מהם אין לי בעיה אתם אבל שני חוטים אחד מסומן VP והשני מסומן VG שאין לי מושג לאיזה פין לחבר. המארז הוא של CASEDGE אם למישהו כבר יש נסיון איתו. בתודה מראש דותן
-
- 3 תגובות
- 715 צפיות
-
-
יש לי תופעה מאוד מאוד מוזרה ובאמת אני צריך ממש עזרה מכם... כל משחק שאני משחק בו, המחשב נתקע לאחר 2-5 דקות ואני צריך לעשות ריסט. זה ממש מעצבן וכבר נשבר לי הראש מזה.. בדקתי טמפ' של המעבד והוא הגיע ל50. אני לא יודע איך לבדוק את הטמפ' של הכרטיס מסך אבל אני מניח שהבעיה היא מהספק. המפרט שלי: P4 2.8 HT Prescote 512MB DDR Dual Radeon 9550 256MB 80GB 8 mb Buffer 7200rmp Gigabyte GA-8IPE1000-G ד"א: פירמטתי את המחשב, בדקתי וירוסים וספי וארים, ניקיתי אבק וסידרתי כבלים. כלום לא עזר עד עכשיו... ויש לי 2 מאוררים לא כולל זה של כרטיס המסך ושל המעבד (מאורר אחד מכניס אויר ואחד מוציא אויר חם) תודה לכל העוזרים
-
- 8 תגובות
- 874 צפיות
-
-
הוא פשוט לא מזהה. מדי פעם הוא מזהה, אני מכבה ומפעיל והוא לא מזהה. זה משגע! אותי. פתחתי את המחשב ודחפתי טוב את הכבלים אבל אחרי הרבה הפעלות מחדש וסגירות של המחשב הכונן דיסקים והצורב לא חוזרים. מה לעשות?.?.?. בתודה
-
- 3 תגובות
- 733 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש..והייתה לי בעיה מוזרה היום..קודם כל הייתה הפסקת חשמל..אבל אני לא בטוחה שזה קשור כי המחשב היה מכובה עוד מאתמול בערב..אבל היום כשחזרתי מהעיר..אז שמתי לב שהמחשב מכובה אבל המנורה של המודם דלוקה..יש לי מודם WOW אפור בהיר קטן... ויש שם 3 מנורות ו רק הראשונה הייתה דלוקה, והיא תמיד מכובה כשהמחשב מכובה.. למה.? הייתה לי בעיה דומה לפני מספר שבועות עם ג'ויסטיק ..יש בו כפתור אור קטן שכאילו מראה מתי הוא מחובר ומתי לא..ובמחשב הישן כשהמחשב היה מכובה, המנורה של הג'ויסטיק הייתה גם מכובה.. אבל במחשב החדש המנורה הייתה דלוקה.. מה הבעיה? בבקשה תענו לי..
-
- 3 תגובות
- 664 צפיות
-
-
שלום! לאחרונה החלה אצלי במחשב תופעה שכשאני משתמש בתוכנות כגון ICQ, MSN, SKYPE וכו' המחשב מתחיל לזחול בפתאומיות אבל ממש לזחול שאפילו הסמן של העכבר מגמגם כשאני מזיז אותו ואז אני לא שומע כלום!!!אפילו כשאני מדבר במיקרופון או מקליד (דבר שגורם לתוכנות להשמיע צלילים). אני פתחתי את הTASK MENAGER וראיתי ש WINLOGON הוא שאוב לי את כול הCPU על 96אחוז שימוש! אז כיביתי את התוכנה (ICQ) ולקח לו כמה זמן אבל הוא נרגע...אבל עדיין לא משעתי כלום! לא כשדיברתי וכשהפעלתי את ה- VOLUME CONTROL התקיעה חזרה אבל הוא אמר לי שזה שואב את המשאבים לא וWINLOGON....ואני מנסה לשחק אם זה ואני לא שומע כלום! אז כיביתי גם את זה וניסיתי לשמוע שיר והוא הציג לי חלון ERROR שהיה כתוב בו: DirectSound Output v.2.2.10 e…
-
- 4 תגובות
- 673 צפיות
-
-
שלום למומחים, קניתי מחשב חדש, שכולל :לוח אם של ABIT NF7 עם מעבד SEMPRON 2600 עם זיכרונות של ADATA 512, עכשיו,התקנתי מ"ע הפעלה XP PRP SP1 ,זה בערך העיקר ,עכשיו מתחילה הבעיה,בדקתי והסתבר לי שאחרי שאני מתקין את הדריב של לוח האם שקיבלתי עם הלוח,לאחר שהמחשב עולה,הוא נתקע ,כלומר לוקח לו כ-2 דקות עד שניתן להפעיך אותו דרך לחצן התחל,גם כאשר העכבר נמצא על שורת המשימות, רואים את העכבר שהוא תקוע, אנה מכם ,אם אפשר להבחן עבורי את מקור התקלה , ? בכבוד רב
-
- 6 תגובות
- 856 צפיות
-
-
אז ככה חברים ישבתי לתומי במחשב פתאום בלי שום דבר כל התוכניות התחילו להיסגר במחשב עד שנאר רק הרקע במחשב, עשיתי ריסט כמה פעמים כיבתי את המחשב ועדיין הוא לא זיהה את ההארדיסק הוצאתי וניקתי את החיבור החשמל מההארדיסק והכל עבד מדובר בהארד דיסק די חדש משהו כמו חודש מסוג: MAXTOR-120GB 7200/133 (8MB) ויש לציין שהיום שידרגתי היום את הכבלים של המחשב מרגילים לעגולים, תודה תודה ענקית לעוזרים,
-
- 3 תגובות
- 547 צפיות
-
-
נתקלתי בבעיה (לא אצלי) שלא נתקלתי בה מעולם. מחשב חדש..לוח epox nforce2 וכו...צורב. הצורב צורב מצוין מCD ל CD (דהיינו CD Copy) אבל שמנסים לצרוב מהHD ל CD (צריבה מהכונן הקשיח..) זה לא צורב...עושה כל מיני רעשים (הצורב) ,לא מדליק אף נורה ואז כותב כל מיני דברים "disk change" משהו עם SCSI והצורב הוא לא SCSI!! ולא נראה לי שגם ה HD! הצורב תקין...כי הוא הוחלף,היתה את אותה בעיה בצורב קודם....משמע הבעיה לא בצורב. מישהו מכיר את התופעה ויודע איך להגיע לפיתרון?? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 692 צפיות
-
-
ברשותי מחשב P4 2.4. להלן הנתונים מ- CPU-Z : מעבד: Code Name Northwood Specification Intel® Pentium® 4 CPU 2.40GHz Family / Model / Stepping F 2 9 Extended Family / Model 0 0 Brand ID 9 -------------------- CPU Clock Speed 1209.9 MHz Clock multiplier x 12.0 Front Side Bus Frequency 100.8 MHz Bus Speed 403.3 MHz L1 Data Cache 8 KBytes, 4-way set associative, 64 Bytes line size L1 Trace Cache 12 Kµops, 8-way set associative L2 Cache 512 KBytes, 8-way set associative, 64 Bytes line size L2 Speed 1209.9 MHz (Full) -------------------- לוח-אם: Motherboard manufacturer Gigabyte Technology Co., Ltd. Motherboard model GA-8SG800P, 1.x BIOS vendor Award Software Inter…
-
- 31 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
טוב הציונים שלי משום מה הדרדרו בבנצ'מארקים השונים, חשבתי שזה היה בגלל החלפת הארד דיסק והיום ראיתי את זה: ישהו מוכן להציע דרך לפתור את זה?
-
- 2 תגובות
- 575 צפיות
-
-
-
היי! יש לי בעיה במודם הנ"ל, באופן לא צפוי בכלל (זה יכול להיות אחרי 10 דקות וזה יכול להיות אחרי 50 דקות אבל ב90 אחוז מהמקרים בשעה הראשונה) נורית הSYNC נכבית! יש לציין שאם אני מפעיל עומס על המודם (הרבה אתרים בבת אחת או משחקי רשת) אז ההתנתקות מתרחשת מהר יותר, אבל גם אם לא, לאחר כמה זמן המודם מאבד את הסינכרון. לאחר שאני מדליק ומכבה את המודם המצב מסתדר ויותר אין הפרעות (עד לפעם הבאה שאני אכבה את המחשב). חשבתי על אפשרות שפשוט אני אדליק את המודם ואחרי דקה אני אכבה ואדליק שוב בשביל להקדים תרופה למכה אבל זה לא עזר, רק אחרי פעם אחת שהמודם מתנתק המצב נהיה יציב. אז תגידו- מה הוא רוצה מאיתנו? שיתקשר לבזק! אז ככה ששיגעתי לבזק את הראש- והם שיגעו לי בחזרה, פילטרים, כבלים, בדיקות של הקוו…
-
- 9 תגובות
- 817 צפיות
-
-
האם זה אמור להיות ככה ? אני ממש לא חושב אני יודע שכשהכרטיס מגיע ל70 הוא עושה כיבוי או משהו ואז התמונה במסך יעני נתקעת ואני חייב לעשות ריסט הבעיה היא מה אני עושה? למה זה עולה לטמפ' כזו גבוהה כששא המערכת לא עולה על 31? ???
-
- 14 תגובות
- 839 צפיות
-
-
-
או קיי אני אתחיל עם כל הסיפור, לפני כחודש היה אצלי ווינדוס אקס פי וראדיאון 9600 פרו, הכול עבד יחסית חלק באף פי אס גבוה(משחקים ותוכנות גראפיות למיניהן) לאחר תקלה במחשב שלי שגרמה לקריסת הרשת אצלי בבית, נאלצתי להחליף לווינדוס 2000... לאחר שהתקנתי את הווינדוס אלפיים ואת הדרייבר של הכרטיס מסך מחדש, שמתי לב לירידה משמעותית באף פי אס(מ250 בערך ל20) אז תיארתי לעצמי שהבעיה היא בווינדוס, אז התקנתי שוב את ווינדוס אקס פי, ושוב לאחר התקנת הווינדוס מחדש והדרייבר של הכרטיס מסך, שמתי לב שלא חל שום שינוי באף פי אס... זה הניחוש שלי למקור הבעיה: זה מה שזה מראה לי כשאני מראה את נתוני המערכת שלי למישהו במירק:12(CPU12) 1-AMD Athlon XP 2100+, 1750MHz, 256KB (0% Load) .:. 12(RAM12) usage: 132/25…
-
- 4 תגובות
- 696 צפיות
-
-
לפני כמה ימים הדלקתי את המחשב ומיד שמתי לב לרעש המוגבר של המאוור של המעבד...ואז התחילו הבעיות. דברים מוזרים היו מופיעים על המסך שלי, ואז המחשב היה בכלל נחבא, או נתקע, או לא נדלק לכמה זמן...נראה שהבעיה לדעתי היא שהמאוור משום מה התחיל להסתובב במהירות גדולה מדיי, וזה מרעיד את כרטיס המסך כך שהוא לא יכול לפעול כמו שצריך...
-
- 2 תגובות
- 701 צפיות
-
-
Well i'm writing in English since my Hebrew on my pc dosen't work on some places(i can read here Hebrew, can't write). So after two great years with my great PC he suddenly started to reset itslef every once and a while, but it's not just that, he can be on for hours, but when i turn the Counter Strike , or any other game, on it let me play for 10-60 min' and then reset itself, afterwards he keeps reseting itself until i close him and wait for a few min. I didn't have that problem before its just in the past days. I formated him, scanned for trojans, did scan disk or any other program. so it might be hardware problem, so please give ur ideas what can i do and if you decid…
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קניתי מחשב עם מעבד AMD 3000+ 64 ביט, כשהמחשב עולה רשום לי, cpu frequency 200 MHZ ככה זה אמור להיות?
-
- 3 תגובות
- 524 צפיות
-
-
שלום חברים. יש לי שתי שאלות, אנא עזרו בבקשה. 1. יש לי לוח אם של ג'יגה בייט תומך SATA והכונן קשיח של WD תומך SATA. חיברתי את הכונן עם הכבלי SATA שקיבלתי, עכשיו, איך אני יודע שהמחשב מוגדר על SATA? היכן אני יכול לבדוק זאת? 2. חיברתי את נורת ההבהוב של ה - H.D.D LED לפי הספר(תרתי משמע) והנורה לא מהבהבת לי בזמן עיבוד נתונים (שהמחשב מריץ תוכנה או משחק). ניסיתי וריאציות שונות על גבי חיבורי ה פאנל של הלוח אם, אך עדיין לא הצלחתי לפתור את הבעיה. * הנורה תקינה ולא שרופה, ניתן לראות אותה דולקת בזמן לחיצה על ריסט. אנא עיזרו לי לפתור בעיות אלו בבקשה. תודה רבה על תשומת הלב.
-
- 2 תגובות
- 713 צפיות
-
-
כרטיס קול מובנה REALTEK על לוח אם abit אין לי שום בעיה נראית בלוח הבקרה עשיתי התקנה מחדש של הדרייברים יש לי מארז antec p-160 עם פנל אחורי ופנל קידמי למיקרופון ואוזניות ובשניהם המיקרופון לא עובד (האוזניות כן פועלות) מבקש את עזרתכם . תודה
-
- 3 תגובות
- 747 צפיות
-
-
שלום רב, אתמול קניתי צורב DVD, חיברתי אותו, הכל הלך חלק. הבעיה היא ככה, המחשב לא מזהה את ה-CD ROM ב-"מחשב שלי": בניגוד לכך, הוא כן מזהה את ה-CD ROM במנהל ההתקנים: אשמח לקבל עוזרים, מודה מקרב לב לעוזרים, אלעד.
-
- 3 תגובות
- 895 צפיות
-
-
אהלן. שמעו: המחשב שלי מדי פעם עושה ריסטרטים בזמן שהוא מתאמץ, למשל בעת טעינה של פאר קריי, או בעת התקנת משחק... זה לא קורה כל פעם, רק לפעמים. לפני כמה זמן בא טכנאי והתקין לי כרטיס מסך וספק כוח, לדעתכם זה קשור אליו? או שזו בעיה של תוכנה? בדקתי, אין לי ווירוסים. תודה לעונים.
-
- 7 תגובות
- 715 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב עם לוח אם של ELITEGROUP מדגם K7SOM+ 7.5c. ללוח זה יש כרטיס מסך ONBOARD ולא ניתן לבטל אותו לא ב-BIOS ולא עם ג'מפר על לוח האם. קניתי כרטיס מסך PCI מפני שאין לי מחבר AGP ואיני מצליח להתקין אותו בשום דרך, כאשר אני מחבר אליו את המסך אני מקבל הודעת NO SIGNAL, כמו כן המחשב אינו מזהה את הכרטיס. כשאני מנסה להתקין את הדרייבר מהדיסק שצורף, אני מקבל הודעה שלא נמצא החומרה המתאימה. כל עזרה תתקבל בברכה כי אני חסר אונים ועל סף יאוש! :s05: תודה מראש Zelbi
-
- 3 תגובות
- 815 צפיות
-
-
טוב שמעו יש מחשב ישן ישן ואני צריך דרייבר לכרטיס מסך שלו. זה כרטיס מסך נורא ישן..: VGA VCI משהו כזה.. בטח אף אחד לא ימצא אותו.. אני גם לא מצאתי אותו באוסף אתרים למעלה..
-
- 1 תגובה
- 580 צפיות
-