תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,286 דיונים בפורום זה
-
יש לי Voodoo 3 3000 המחובר למוניטור LG. הגיעו לידי כרטיס מסך + מוניטור נוספים... האם יש דרך לחבר גם אותם כך שאוכל לעבוד על 2 מסכים במקביל? אשמח לדעת כמה שיותר פרטים בנושא - דרישות חומרה, תוכנה וכו'... ראוי לציין שלא מדובר בשאלה תיאורטית - אלא אני מעוניין לבצע זאת בזמן הקרוב (אם זה ניתן כמובן) לצורך עבודה עם תוכנות גרפיות. תודה מראש (-:
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
GA-7VXRP צורב TEAK SCSI DVD ASUS זיכרון 256M DDR הבעיה : בזמן שאני צורב אני בקושי מצליח לכתוב בWORD וב PERFORMANCE המעבד נמצא רק ב 5% מאמץ וזה קורה רק בזמן צריבה מה יכול להיות הבעיה ? לפני כן היה לי לוח ASUS A7V-E ואיתו לא היתה בעיה כזאת
-
בלוח של GIGABYTE GA-7VXRPב BIOS תחת INTEGRATED יש ONBORD PROMISE עם המצבים הבאים : ATA RAID DISABLE היתה לי בעיה בכל הדלקה של המחשב היתי רואה שכתוב : BIOS CANT BE INSTALL BECAUSE THE DRIVER ARE NOT ATTACHE שאלתי את GIGABYTE והם אמרו לי לשנות את ONBORD PROMISE לDISABLE השאלה שלי מה זה ה ONBORD PROMISE האם עכשיו אני ללא RAID מה ההבדל בכל שלושת המצבים והאם זה פיתרון נכון בכל אופן אני כבר לא מקבל את ההודעה
-
STOP:0000008E 0xC0000005,0x805FCB33,0xF9C718AC,0x00000000 !!! תעזרו לי זה לא מפסיק !!!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
כרטיס הקול מובנה בלוח אם של GIGABYTE 7ZXE נקרא AVANCE AC97 AUDIO FOR VIA בסיסטם הכרטיס מופיע הורדתי עידכון אך לשוא הכרטיס תקין וזאת משום שלאחר הסרה והתקנה מחדש הוא פועל. ברם לאחר כיבוי המחשב והדלקתו נאדא .מפסיק לפעול .יש למישהו רעיון? המחשב שלי הינו AMD1300 ?(הבן שלי טוען שהמחשב ג'יפה וללא כרטיס קול הוא יתחיל לקרוא ספרים) תודה בעד העזרה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעייה מעצבנת נורא כול פעם שאני מסדר ידנית את התצוגה במסך גודל וצבע ואני שומר יש לי אפשאות שמירה במסך SAVE וזה שומר ואחרי כמה זמן שאני עובד במחשב או משחק בו התצוגה במסך שלי חוזרת למה שהיא הייתה לפניי שהגדרתי אותה וזה מעצצצצצצצצצצצצצצצצצבן נננננננננננננננורא אני לא יודע מה לעשות אולי יש איזו שהיא תוכנה שתסדר לי את העיניינים למצב שבמקור המסך צריך להיות. אולי פה יצילו אותי.
-
- 1 תגובה
- 986 צפיות
-
-
במחשב שלי מותקנת מערכת הפעלה windows 98 secund edistion בעיברית, כול פעם שאני פותח את הסייר המחשב ניתקע לי. מצאתי שזה קשור אכשהו למאיץ הגרפי, כאשר אני מנטרל את המאיץ המחשב אינו ניתקע . מה עלי לעשות כדי לעבוד עים מאיץ גרפי מקסימלי ושהמחשב לא יתקע בהפעלת הסייר?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
משום מה שום צ'ט או משחק דוגמת משחקי יאהו לא פועל אצלי כל פעם שאני מפעיל צ'ט או משחק מופיע אצלי כזאת תמונה קטנה בפינה השמאלית למעלה וזהו קופא נראה לי שזה קשור ל JAVA אבל אני לא יודע את בעיה המדוייקת. אני רוצה לציין שהבעיה היא לא בפלאש
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אי רוצה לפרמט את המחשב שלי יש לי חלונות xp ואני לא יודע איך לעשות את זה וגם אני רוצה שהמחשב יזהה את הדיסק של xp ויתקין אותו איך אפשר לעשות את זה
-
יש מדפסת משולבת של HP לא מדפסיה בעברית במצב דוס אל גיברש האם יש לישהו פתרון : בחברה נאמאר שין דריברים לעברית למדפסת זו
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
שלום יש לי צורב חיצוני כבר שנתיים ולפני חודש שהוצאתי את הכרטיס של הצורב ואחר כך החזרתי אותו הוא לא עובד לי התקנתי דרברים של SONY (זה החברה של הצורב) הורדתי DRIVER CHEKER כלום לא עוזר עזרו לי אני מתחנן
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, הסיפור הוא כזה: מחשב עם AMD Athalon XP 1600+ על לוח של Epox. מנסה להתקין HSF חדש (Vulcano 7+ כאמור, בעל פין חיבור בודד). לאחר החיבור מפעיל את המחשב, ה-Led של הלוח מראה שהכול בסדר (FF) אבל תוך פחות מעשר שניות המחשב כולו מכבה את עצמו. בזמן שהוא עבד - מאווררים עובדים, אין תמונה על המסך, לא שומעים אפילו ציפצוף של ביוס. חשבתי שמדובר בכך שלוח האם לא מזהה את המאוורר (בגלל החיבור הבודד ללוח), אז ניסיתי להחזיר את ה-HSF הקודם - המחשב לא נכבה לבד, אבל פשוט לא עובד - לא עולה, לא רואים כלום, מת לגמרי. הוצאתי כרטיסים, חיבורים לכל הכוננים, רק לוח אם ומעבד - כלום. מעבד נראה תקין, גם לוח אם. אני מניח שהמעבד נשרף או שלוח האם נשבר בעת החיבור. האם למישהו יש רעיון אחר? כרגע אין אפ…
-
- 1 תגובה
- 985 צפיות
-
-
התקנתי על אק פי את המדיה פלייר 9 גירסת בטא ואני לא מוצא שום מקום שאפשר להסיר אותו
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
כל פעם שאני מפעיל משחק.. המשחק עולה וברגע שהוא תופס את כל המסך, המחשב מתחיל מחדש. משהו נתקל בבעיה דומה? המחשב: athlon xp 1600+ asus a7v266-e gforce3 ti200 WinXP
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
היי חברה , אני צריך להוריד את הוולקאנו 7+ מהמעבד יש למישהו TUTORIAL איך לעשות את זה? או משהו בסגנון? תמונות או הסברים יעזרו לי מאוד!!! אנא עיזרו! =)
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
היי כולם יש לי בעיה יש לי צורב דיי ישן X4X2X24 ועד עכשיו הכל פעל מצוין אבל לפני בערך יומים אני מנסה לצרוב דיסק לא משנה איזה דיסק הוא מגיע ל100 אחוז ואז נתקעת התוכנה( NERO) והצורב כאילו ממשיך לצרוב אז אני עושה ריסט ומנסה לצרוב שוב והדיסק בעצם נשאר ריק הוא בכלל לא צרב עליו ניסיתי להתקין שוב את NERO וגם להוריד לה את העידכון הכי חדש כלום לא עזר מי שיכול בבקשה תעזרו :'(
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
טוב אני מדליק את המחשב ואז כשעולה windows נפתח חלון דוס בו כתוב שregedit מחשפש איזה קובץ reg בשם moo אותו הוא לא מוצא ואז מובאת הודעת שגיאה שהקובץ לא נמצאואז אהי יכול להמשיך עם המחשב איך שבא לי בלי בעיה. לא מדובר בvirus ולא מצאתי שיטה שהדבר לא יעלה מה לעשות. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 944 צפיות
-
-
קניתי צורב ריקו mp7320a 32X10X40X הבעיה שהוא צורב מקסימום ב24X אני משתמש בווין אקספי ובתוכנת נרו 5.5 כשאני בודק בהגדרות של הכונן את מהירות המקס של הצריבה רשום 32X אבל כשאני מכניס דיסק ריק(שתומך ב32X)הוא משנה את המקס ל24X ואי אפשר לשנות ל32X למשהו יש פתרון??
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
הווינדווס מראה לי הודעה INVILED FILE BOOT.INI BOOTING FROM C:\WINDOWS בבקשה מי שיודע תעזרו לי בבקשה!!! דחוף!! אני חייב להעיף את זה!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני יודע שהכותרת לא ממש מתארת את הנושא, אבל לא ידעתי מה לכתוב כשאני מפעיל את ה scandisc ב CDSpeed שמגיע עם נרו אני כמעט תמיד מקבל בין הריבועים הטובים - ירוקים כמה ריבועים צהובים (damaged). בצורב הדיסקים עובדים כרגיל בדר"כ אבל בכונן אחר (DVD AOPEN) לא תמיד. לדוגמה ,סרט שרץ עם הפרעות בתמונה. זה אופייני לכל הצורבים? יכול להיות שהדיסקים של GPT אשמים? כדאי לצרוב מחדש את הדיסק או שאם אני לא מקבל Unreadable אז זה בסדר? ואת מה הבדיקה הזאת בוחנת ??? הצורב שלי הוא LiteON x40 ואני צורב עם Nero ניסיתי גם Track At Once וגם Disc At Once (לא Disc At Once/96 אני לא יודע מה זה). תודה מראש לכל מי שיתייחס...
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
i have formated my Hard Disk and installed WinXP Hebraw Enabled. in the installation i forgat to tell that i want Hebraw Enable. now i cant write in Hebraw But i can see hebraw. what to do? ???
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
לפי מה שאני זוכר ההודעה היא בערך 64KB MANAGEMENT MEMORY BAD. זה מופיע דיי ישר עם הפעלת המחשב (לפעמים) עוד לפני שWINDOWS מתחיל לעלות בכלל (לפני שרואים בכלל את המסך עם התמונה של חלונות). למישהו יש מושג? זה מצביע על זיכרון דפוק?
-
- 1 תגובה
- 990 צפיות
-
-
כשהתקנתי את לוח האם במחשב שלי גרמתי בטעות לקצר אם המארז. כעת המערכת עובדת אך אני חושש שלוח האם אינו תקין לגמרי וכי ישנה בעייה של יציבות.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
נכנסתי לאתר של ג'יגה בייט, חיפשתי עדכוני ביוס, בחרתי את הדגם של הלוח שלי, בחרתי את העדכון האחרוןן בשבילו, מפעיל ו.. Chipset is not supported. יש לי F4 כרגע מה שהורדתי זה F6. מושג? מישהו? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 909 צפיות
-
-
היי חבר'ה, אני משחק sof2 עם adsl, ניסיתי ליצור שרת אבל משום מה הוא לא מצליח הוא רק יוצר לי אותו ברשת מקומית??? לפני זה היה לי מודם 56k והצלחתי ליצור שרת (כך שאני יודע איך ליצור שרת במשחק), עוד משהו מוזר זה אחרי שהכנסתי את השם שלו הוא רושם לי (בתוך המשחק) "UDP" ואחריו את השם של השרת שהכנסתי מה לעשששששותת??????
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-