עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. יש לי את הלוח MSI K8N NEO 2 ויש לי 2 הארד דיסקים מחוברים (בחיבורים הימניים לא אלו שקרובים למעבד) ושאני מחבר עוד הארד דיסק שלישי המחשב לא עולה. יכול להיות שאני צריך להגדיר משהו בביוס ואם כן אז מה?

• 10 תגובות
    • 782 צפיות
  2. Started by nim901,

זה כבר קרה לי 3 פעמים ביומים! פתאום בלי קשר לחיים המחשב מחליט לעשות ריסט (והוא לא מציג מסך כחול, כלום!) ואחרי שהוא עולה כתוב שהוינדוס שוחזר מבעיה חמורה. עשיתי סריקה עם nod32 ועם Ad-Aware מצא לי כמה "מרגלים" אך לא יותר מזה! אחרי הסריקה הבעיה המשיכה אז חשבתי שזו בעיה של חום, המעבד עובד בסביבות ה 40 (החישן מזייף אבל המחשב כבר כמה שנים ככה שזה אומר שאין יותר מדי בעיה) כרטיס מסך, 2 מאוררים אחד על הזכרונות למעלה ואחד על הליבה + זיכרונות למטה, בלי OC. הארד דיסק בערך 30 מעלות. וכמו שאתם רואים אין בעיה גדולה של חום אך יש בעיה של ריסט. בלילה כשראיתי TV (על המחשב) הוא פתאום התכבה אז החלטתי להשאיר אותו כבוי שינוח. חזרתי היום ופחות מ 10 דקות אחרי שהמחשב עלה שוב ... ריסט. אז החלטתי לבד…

• 3 תגובות
    • 703 צפיות
  3. Started by MeTaLhAmMeR,

עשיתי אובר קלוק למעבד חדש, ואני רק רוצה להיות בטוח שהמסך הכחול שקיבלתי (קבצי מינידאמפ מצורפים) באמת מהאובר קלוק כי כל פעם קיבלתי הודעה קצת אחרת [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 6 תגובות
    • 771 צפיות
  4. Started by a-v-i,

היי הבאתי מחבר רב מודד ענתיקה מלפני 100 שנה בערך אין לי מושג איך משתמשים בדברים האלה בכלל אני רוצה לבדוק את המתחים של הספק שלי כי בSPEEDFAN הוא מראה לי מתחים ממש לא יציבים. איך עושים את זה? תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 3.6k צפיות
  5. כל הזמן כשהמחשב עובד מלא שעות..אז כשאני מכבה אותו הוא תמיד נתקע ואז אני צריכה לכבות אותו ידנית ב מסך "שומר את ההגדרות שלך" וככה זה תמיד ויש לי מחשב חדש לגמרי, 512 MB RAM RADEON 9600 AMD ATHLON 64 וספק ג'נרי..

• 5 תגובות
    • 845 צפיות
  6. Started by SmeNmen,

אוקיי אז ככה , יש לי בעיה רצינית עם הסאונד במחשב . מאז שעברתי מ98 לXP כרטיס הקול לא עבד כראוי , ולא שומעים סאונד (ד"א הכרטיס הוא Sound Blaster Live Value נראה לי) שאני מנסה להתקין את הדרייברים מהדיסק המחשב קורס ומציג מסך כחול מציק כזה (כן כן בXP) ניסיתי להוריד דרייברים מהאתר של קרייטיב או מכל אתר שמצאתי , וכל הדרייברים לא זיהו את הכרטיס . ניסיתי להוציא ולהכניס את הכרטיס מהמחשב אבל לא השפיע בכלל ניסיתי את האלה : http://us.creative.com/support/downloads/download2.asp?Product_ID=4856&dlcentric=1926&Product_Name=Sound+Blaster+Live%21+Value&OSName=Windows+XP http://us.creative.com/support/downloads/download2.asp?Product_ID=4856&dlcentric=1925&Product_Name=S…

• 2 תגובות
    • 556 צפיות
  7. Started by dani,

יש לי תכנה במחשב שקוראים לה StarFuck שהיא יעני נגד התכנית הגנה Starforce. בקיצור היא מבטלת את הסי די רום. עכשיו היא לא מחזירה אותו המחשב לא מזהה את הסי די רום.. מישהו יודע איך להפעיל אותו?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by Iron~Chef,

למומחים שלום קניתי מחשב חדש ודי חזק כשכולי ציפיות לראות את הביצועים שלו במישחקים אחרי התקנת מערכת ודריברים וכו (הכל מעודכן טיפ טופ) התפנתי להתקנת מישחקים. התקנתי 2 מישחקים שקיבלתי אם המחשב. 1) thief - deadly shadows 2) joint operations - typhoon rising כמו כן התקנתי cs ו cs sours להפתעתי נתקלתי באותה בעיה בכל המישחקים: המסך קופא בפריים ומישתחרר רק אחרי כ 5 שניות, דבר זה קורא בזמנים לא קבועים, לפעמים כל 5 דקות לפעמים כל דקה. אני מדגיש שוב שהבעיה היא רק במישחקים, ואין שם בעיה אם שאר פעולות המחשב. בדקתי ציון aqua mark וקיבלתי ציונים בין 48.5k ל49.5k ולסיום המפרט הוא מעבד - amd 64 3000 לוח - gigabyte k8ns pro זיכרון - 512 כרטיס מסך - gigabyte 6800 מארז - asus 300w אם 2 מאוררי…

• 4 תגובות
    • 873 צפיות
  9. חברים אהלן מה נשמע!?.. רציתי שתעזרו לי לפתור את הבעיה המעצבנת שיש לי ולחבר שלי! שמעו יש לי ICQ Pro 2003b, אינטרנט מתב דיגיטל חבילה של 700(השניה) אם אני לא טועה!..וספק בזק בין לאומי! עכשיו הבעיה שלי היא שחבר שלי שולח לי קבצים אני מאשר ואז זה לא שולח! זה עושה מצב Listening...!! קבלו תמונה: מה אני עושה חברה תעזרו לי בבקשה ..!?!?

• 19 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by Niv golan,

תמונת המסך קופאת ואי אפשר לעשות כלום אי אפשר להזיז את העכבר (המחשב נטקע לגמרי) אחרי שעשית הפעלה מחדש זה חוזר על עצמו.... אני לא יודע מה הבעיה אבל כאשר אני שומע שירים המחשב נטקע מה הבעיה?? תודה....

• 3 תגובות
    • 721 צפיות
  11. Started by hatzhaik,

יש לי בעייה במחשב שלי הוא מחשב חדש (כבר חודש אצלי) מפרט: לוח אסוס P4P800SE (ביוס מעודכן 1007) מעבד P4 3G win xp sp2 hebrew ד.קשיח sata 120g maxtor והבעייה היא שכל פעם שיש איזה בעייה במחשב הנורה של הד.קשיח דולקת קבוע דוגמא שתוכנת הsoundmax לא היתה מעודכנת בענייני יציאות השמע (מה כל יציאה אם מיקרופון רמקולים סטיראו או סרואנד וכו') אז היא הופיע בשורת המשימות עם סימן קריאה והנורה של הד.קשיח דלקה קבוע עד שעדכנתי אותה. עכשיו שלשום התקנתי את הדרייבר של הכרטיס רשת שהורדתי מהאתר של אסוס ומאז הנורה דולקת קבוע (חברתי מחשב נוסף לצורך שיתוף אינטרנט וזה עובד טוב). האם יש דרך להפסיק את זה שהיא תדלק קבוע?

• 5 תגובות
    • 947 צפיות
  12. אוקיי אז ככה במשחקים המחשב שלי נתקע לא יודע...זה הרבה קורה לי שאחרי שאני מתקין משחק ומשחק בו באמצע נתקע המחשב..לא יודע להסביר את זה אולי הבעיה היא בכרטיטס מסך? כי אני די חושד בו...אולי הוא מתחמם יותר מדי יש לי ati readion 9600Xt p.4 2.6Ghz 512Mb אם מישהו יוכל לעזור לי בבקשה הפעם זה קורה בRIDDICK אבל זה קרה גם בדום 3 וזה בעיקרון 2 הדברים האחרונים שזה קרה בהם...

• 14 תגובות
    • 871 צפיות
  13. אז ככה... היה לחבר שלי מלא מסכים כחולים לפני כמה ימים, בדקתי דאמפים וזה הצביע על מלא קבצי סימנטק. הורדתי את הנורטון עדכנתי לכל החלקים את הדרייברים למעודכנים ביותר ו... עדיין עושה מסכים כחולים. הדאמפים מהיום (3) מראים ככה (קו מפריד בין אחד לשני): ***** Kernel symbols are WRONG. Please fix symbols to do analysis. Unable to load image tcpip.sys, Win32 error 2 *** WARNING: Unable to verify timestamp for tcpip.sys *** ERROR: Module load completed but symbols could not be loaded for tcpip.sys Unable to load image NDIS.sys, Win32 error 2 *** WARNING: Unable to verify timestamp for NDIS.sys *** ERROR: Module load completed but symbols could not be loaded for NDIS.sys Unable to lo…

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by elad_rabi,

השאלה היא האם הלוח תומך בזיכרון של 400 DDR PC-3200. הבעיה שלי היא שקניתי את הלוח ויש לי זיכרונות 256X2 של kingston 400 DDR pc-3200 אבל הוא מזהה את הזכרונות כ DDR 333.... מה לעשות?! מה הוא באמת לא תומך 400? בתודה אלעד

• 7 תגובות
    • 672 צפיות
  15. Started by liorgadidi,

שלום.! אני צריך לנטרל את הפייר וול שלי. יש לי את התוכנה אימיול (אני יודע שזה נגד חוקי הפורום לדבר על תוכנות שיתוף וכאלה אבל אני לא נכנס לתוכנה עצמה אלה לבעייה שלי שקשורה בזווית מסוימת לתוכנה-אנא התחשבו) כל פעם שאני נכנס אליה היא אומרת לי שאני צריך להוריד את הפיירוול מעליה או משהו כזה וזה וההסבר שם איך להוריד לא מובן. יש לי מערכת הפעלה xp באנגלית שאני נכנס ל control panel אני לא רואה שם שום דבר שקשור לאבטחה של ווינדווס או של הפייר וול. אני צריך שתעזרו לי בנושא זה. בתודה מראש ליאור .ג.

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  16. אוקי זה התחיל לא מזמן .. אני עד ליפני איזה 3 שבועות יכלתי ליצרוב בדיסקים שלי פיתאום הוא כותב לי :power calibration error הלכתי לגוגל חיפשתי מידע וזה פחות או יותר כמו ש:TomB כתב בהודעה אחרת.. בכל מקרה, ממה שקראתי לשגיאה הזו יש מס' סיבות - 1. מדיה (דיסקים) גרועה 2. עין מלוכלכת של הCD 3. עדכון תוכנה שלא עבר טוב (למשל לנרו 6) 4. כשל פיזי של אחד מחלקי הצורב. אוקי... הדיסקים עדיין לא ניסיתי כי אני לא יודע זה עבד לי אם אותם הדיסקים חבל ליקנות חדשים נישארו לי הרבה... העיין המלוכלכת -קניתי דיסק ניקוי הרצתי אותו וניסיתי ליצרוב גם לא עבד.. יש לי נרו 6 לא עבד חזרתי לנרו 5 לא עבד.. איך אני מזהה כשל פיזי?? פעם פתחתי תמחשב ובדדקתי תחיבורים והכל היה טוב.. אני דיי מיואש .. יש…

• 3 תגובות
    • 660 צפיות
  17. Started by buuhaa,

שלום. אני מחבר DOK לווינדוס 98 SE ומיד עולה לי אשף הוספת חומרה שמחפש דרייבר. האם הוא לא אמור להיות מזוהה אוטומטית ? כאשר אני ממשיך את תהליך חיפוש הדרייבר הוא כמובן לא מוצא, ואין לי אפשרות להשתמש בו. מה עלי לעשות ? תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 629 צפיות
  18. אאני לא רואה עיברית במכשיר ורציתי לדעת איך ומאיפה מורידים עיברית למכשיר ?? תודה !!

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by moonlight,

אני מנסה לפתוח קובץ וידאו מסוג wmv במחשב הורדתי חבילת קודים: K-LITE CODEC PACK והתקנתי במהלך ההתקנה ניתנה לי ההודעה הבאה: unable to register the DLL/ocx:load library failed; code 31" התקן הצמוד למערכת אינו מתפקד" לחצתי התעלם והמשכתי להתקין! התוכנה הותקנה ואז כשניסיתי לפתוח את הקובץ המבוקש בעזרת הנגן קיבלתי את ההודעה: unknown file format ואני לא יודעת מה לעשות! אני עובדת על הפתיחה של הקובץ הזה כבר כמה שעות פה! בבקשה בבקשה בבקשה תנסו לעזור לי אני אובדת עצות! ונואשת ממש! תודה! :

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. קניתי מדיות לצריבה של SILVER LINE 780MB ניסיתי לצרוב עם נירו 5 אבל התוכנה לא זיהתה שהדיסק 780 ותמיד הודיעה שאין מספיק מקום ! ניסיתי לצרוב 706MB והיא זיהתה אותו בתור 700 ! התקנתי 6.6 התוכנה מזהה שזה 780 MB אבל שאני לוחץ Burn זה לא צורב ! הוא נותן הודעה שאני מנסה לצרוב 706MB ושיש לי בדיסק בפועל 702 פנוי ! אני משתגע חייב עזרה ! תודה.

• 9 תגובות
    • 845 צפיות
  21. Started by Wildatack,

חברה אני חדש בתחום המחשבים !! בענין הפירמוטים וכו' ואני רוצה עזרה שתאמרו לי איך מפרמטים !! דחוף !!

• 3 תגובות
    • 582 צפיות
  22. Started by m0sh,

טוב אז ככה יש לי מחשב חדש שאני צריך להרכיב...הדבר היחיד שאני לא יודע להרכיב זה לוח אם...ובעצם גם ספק אבל זה נראה לי ממש לא בעיה סתם רציתי לדעת אם יש משהו שאני צריך לפני שאני מרכיב כי ממש אין לי מושג...והאם באמת צריך אני צריך לקשור את עצמי לאיזה חוט חשמל שאני לא יעביר חשמל סטטי... תודה

• 2 תגובות
    • 645 צפיות
  23. Started by arthur16,

יש לי בעיה במסך - אין לי חדות - ינטו כשה אני יושב איזה שעה שעתיים מול המסך מתחילות לכאוב לי העיניים וגם כל מי שראה את המסך שלי אמר לי שאין לי חדות - איך אני יכול לשנות אז זה?? (חייב עזרה דחוף) נ.ב יש לי מסך של פיליפס - דגם 107e תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 616 צפיות
  24. Started by Asusman,

יש לי מחשב. המחשב שלי דיי לייד החלון בחדרי. ליפני כשבועיים קניתי שולחן חדיש למחשב,עם מדף עליון שמרים את המסך. למרות זאת,שמתי שם את המחשב.. (שהיה די קרוב לחלון,חששתי שאולי חלילה הוא יפול. לכן תמיד אני סוגר את החלון.) פשוט,זה היה כל כך נוח שלא רציתי להזיז בשום אופן. בקיצור, אתמול יצאתי לחבר, כשחזרתי, (בערך בסביבות 7 - 7 וחצי) אני פיתאום רואה משהו נופל מלמעלה! פיתאום אני קולט שזה כופסא של משהו,זה מחשב ! (אני גר בתל אביב בבתים הישנים עם הטריסים העתיקים האלו.. שמתחת יש מסעדה עם שולחנות,ויש שם גם דוכן של ספינג' (משהו טעים ) בקיצור.. יו.. שקלטתי שזה המחשב שלי נכנסתי ללחץ. המחשב נפל,קודם כל המארז היתפוצץ ממש! (אני גר בקומה שלישית וזה גבוהה מאד) המחשב עצמו נפל על השו…

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. שלום לכם, ברשותי כרטיס כזה שקניתי לפני מס' שנים בכ-180 שקלים. אני חושב שהוא מתחיל לזייף משום שלעיתים ההתקנים המחוברים אליו לא מזוהים במערכת, או מזוהים ונתקעים מדי פעם. רציתי לשאול האם יש לזה פתרון כלשהו? אם לא, האם ידוע לכם על כרטיס דומה או התקן דומה שיתן לי לחבר אליו 4 התקני IDE ולא יעשה בעיות לטווח הארוך? תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 772 צפיות

דיונים חדשים בפורומים