תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,299 דיונים בפורום זה
-
המחשב שלי עושה הרבה רעש קשה לשמוע את זה שלא לדבר על הלילה שאי אפשר לישון... אני לא יודע איך להשתיק אותו!!!! אם אני ינסה לשים משהו בתוך המאוורר משהו פלסטיק שהוא לא יסתובב....יקרה משהו? אפשר לעשות איכשהו שהוא לא יעשה הרבה רעש? תודה.
-
- 3 תגובות
- 621 צפיות
-
-
The Win XP isn't loading, I think something got fucked up with the CPU/FSB/SDRAM Freq. or whatever it's called.. When I start the PC, I get to a point that I can choose from several options how to start the OS: Couple of safe modes Last known Good Config and Start Win Normally Nothing works, I tried them all and it doesn't want to load the OS, it just gets stuck. I tried to look for the jumper to reset the BIOS config but I can't find it, it's a very old Motherboard. I'm writing from my big bro's PC and he doesn't have Hebrew in it, so sorry about that
-
- 4 תגובות
- 621 צפיות
-
-
אהלן חברה. אחרי שעמום כבד החלטתי לעצור את המאוורר של המעבד ידנית ולראות אם אני מצליח להתחרות בפרסקוט של בן דוד שלי. אך הפתעה ציפתה לי! הטמפ' ירדו בחצי!!! זה הראה לי כך בשני תוכנות, גם בסנדרה וגם ב-MBM5. מישהו יכול להסביר לי מה בדיוק קורה למחשב שלי כי זה דיי ברור שהטמפ' לא ירדו. [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 2 תגובות
- 621 צפיות
-
-
המחשב מחובר כך כבר מספר שנים ללא שום תקלה. לפתע,התמונה כבר לא ברורה. מה שמוזר הוא שהבעיה ניתנת לפתרון ורואים חלק רק כאשר מחברים גם את הכבל של הסאונד לכרטיס הקול בחיבור האנלוגי (כבל מהמחשב לרסיבר) ! ברגע שמוציאים את הכבל התמונה שוב לא ברורה. אין קשר בעליל בין הכבלים! כמו שאין קשר בין כרטיס הקול (אודיגי 2) לכרטיס המסך! הכרטיס מסך הוא של ATI 9800XT. הבעיה מגבילה אותי כי ברגע שאני מחבר כבל ביציאה הדיגיטלית לכרטיס הקול התמונה שוב משתבשת. בנוסף,הוצאתי את כרטיס הקול ואז בכלל לא היתה תמונה, המחשב לא מזהה את הטלוויזיה. ניסיתי כמעט הכל, אם יש לכם רעיונות או ניתקלתם בבעיה כזו אשמח לעזרה. דרך אגב,החיבור הוא ב S-VIDEO , האם יש מתאם מיציאת ה DVI שלא ניצלתי לכניסת הווידאו של הט…
-
- 1 תגובה
- 621 צפיות
-
-
1.אם נגיד ניסיתי לעדכן את הביוס וזה התפקשש והמחשב לא עולה אז איך מתקנים את הביוס בהנחה שאין לי שני ביוסים? 2.אני רוצה לשדרג את המחשב שלי שיתאים לויסטה יש לי 512 מגה זכרון ddr1 וכרטיס מסך מובנה .אני רוצה להוסיף גיגה זיכרון ולקנות כרטיס מסך שיתאים לויסטה על מה אתם ממליצים ואיפה אפשר לקנות חלקים משומשים? 3.האם אני יוכל להשים ddr2 על המחשב שלי ?
-
- 5 תגובות
- 621 צפיות
-
-
שלום רב, הרכיב של כרטיס הרשת או בורד בלוח הלך ובמקומו התקנו כרטיס רשת pci פשוט של אדימקס כאשר מתקינים את הדרייבר הפלופי מצפצף האם מישהו יכול לעזור.
-
- 2 תגובות
- 621 צפיות
-
-
יש לי microsoft slidewinder game pad pro ולאחרונה הוא הפסיק להגיב מדי פעם, וכאשר ניתקתי אותו וחיברתי מחדש ל USB הוא המשיך לעבוד. עכשיו הוא יכול להפסיק לעבוד וכשאני יחבר אותו מחדש הוא לפעמים לא יזהה את ה gamepad (אחרי מספר רב של ניתוקים וחיבורים הוא מזהה אותו) מה ניתן לעשות? האם ה gamepad התקלקל? זו בעיית חומרה שניתן לפתור לבד? האם הבעיה היא בחיבור ה USB? (ניקיתי אותו עם אלכוהול) האם הבעיה היא ברכיבים אלקטרוניים שבתוך ה gamepad? כבר אין אחריות על ה gamepad מידע נוסף שאולי קשור לבעיה: לאחרונה התקנתי FW של sygate שגרם לתוכנות שיתוף לעבוד ב 100% CPU נראה לי שהבעיה התחילה מאז ההתקנה או לאחר ההסרה של ה FW (הסרתי אותו כעבור כשעה). אחרי שגיליתי שעדיין יש בעיה עם ה gamepad לאחר הה…
-
- 0 תגובות
- 621 צפיות
-
-
מה זה עוזר שאתה כותב רק שיש לך בעיה בכותרת? תפרט יותר על הבעיה
-
- 1 תגובה
- 621 צפיות
-
-
היי עשיתי רענון למחשב וזה איפס לי את כל ההגדרות או משהו כזה כרגע אני לא מצליחה לראות את הסרטון אלא רק לשמוע(באתרים כמו סדרות, יוטיוב וכדו) אשמח מאוד לעזרה!
-
- 0 תגובות
- 621 צפיות
-
-
במחשב ישנה מצלמת אינטרנט מובנית, בדקתי, מנהל התקן מותקן כמו שצריך, אבל כשאני מנסה לנהל שיחת וידאו במסנג'ר או איי סי קיו המחשב לא מפעיל אותה בעצם לא הצלחתי להפעיל אותה אף פעם עדיין. מה יכולה להיות הבעיה???
-
- 0 תגובות
- 621 צפיות
-
-
כשאני מכבה ת'מחשב (turn off) הוא מתכבה ואחרי שניה-שתיים לבד נדלק מה זה יכול להיות?
-
- 4 תגובות
- 621 צפיות
-
-
יש לי xp pro לא מסוגל לסגור האם זאת בעייה בכפתור power המחשב מאתחל במקום להסגר. לא בעיית מודם.
-
- 1 תגובה
- 621 צפיות
-
-
לוח אם ASUS [אין לי דגם מדויק,לא ישן מדיי ולא חדש] דיסק קשיח 160 SATA לא מזהה אותו בביוס!, אבל יש אפשרות ללחוץ ctrl-a לפני הבוט ואז הוא מזהה אותו בתור RAID עברתי מיליון פעם על הביוס הדיי פשוט, לא קיימת אופציה שאני מצאתי לבטל את ה RAID לא ניתן להתקין ווינדוס, כי הוא לא מוצא את הדיסק הקשיח
-
- 0 תגובות
- 621 צפיות
-
-
-
כאשר אני מדליק את המחשב הוא נפעל לכמה שניות ונכבה... הערכתי שהספק כוח אשם אז החלפתי אותו... ועדיין אותה בעיה עכשיו כאשר פתחתי את המחשב ואז הוצאתי את הגוף קירור של המעבד וראיתי אותו עם שכבה לבנה מוזרה כזו שמכסה את כולו .. זו יכולה להיות הבעיה ?? והאם צריך למרוח משחה טרמית או משהו כזה ? המחשב: P4 2.8 HT | ASUS P4P800SE תודה מראש ..
-
- 3 תגובות
- 620 צפיות
-
-
כאשר אני ימצא ביישום למשל כמו הדפדפן.. לפעמים זה יוצא לי ממנו לבד ומראה לי שגיאת זיכרון ורשום סגור או ביטול.. וכל מיני אותיות ומספרים באנגלית בהודעת השגיאה? ממה נובעת ההודעה הזאת שסוגרת את היישום? זה קורה לי גם לפעמים במירנדה וגם בפיפא וכל מיני.
-
- 1 תגובה
- 620 צפיות
-
-
הבעיה היא שאני מנסה להתקין win xp על הר דיסק חדש שהוא מפורמט והכל מסודר בו מחולק כמו שצריך אני מריץ את ההתקנה של אקס פי הוא עושה בדיקה כזאת בהתחלה ואז מגיע למסך שמאשרים את התנאים של מיקרוסופט ואז שם קופץ לי מסך כחול שרשום בו DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL ואז רושם לי מתחת לזה לבדוק את החומרה אם הוספתי משהו חדש לנסות לנתק אותו וכל זה ומתחת הוא רושם לי את הקובץ שבו הבעיה כנראה USBPORT.SYS ADRESS F83F003F AT F83D5000 DATESTAMP U1107D62 ניתקלתי בבעיה זאת גם שניסתי עם דיסק אחר של WIN XP אותה בעיה קרתה לי גם שניסיתי להתקין את ה WIN XP על ההר דיסק הישן שלי שהוא פועל מצויין כך שהבעיה היא לפי מה שאני הבנתי משהו שקשור ל USB או לאיזשהו חלק בחומרה אשמח לקבל תשובות גם חיוב…
-
- 7 תגובות
- 620 צפיות
-
-
לאחי יש 2.8 intel p4 לוח אם - asusp2 משהו המחשב היתחיל לעשות סתם רסיטרטים אני נכנס לביוס אני רוה שהמעבד נימצא על 80 מעלות!! אני פותח את המחשב הbox +צלעות קירור של המעבד רותחות במרמות של כביאות הפלסטיק של הקופסא התפרק ונשיבר תפסתי אותו אם אם אזיקון אני מפעיל את המחשב ותוך שתי שניות המסך לא מספיק להידלק המחשב ניכבה !? יש למישהו מושג מה לעשות ?
-
- 3 תגובות
- 620 צפיות
-
-
לכל מי שכול לעזור אודה מאד ! יש לי בעיה עם אחד (מקווה) מהרכיבים במחשב. ספק לוח הארד דיסקים או זיכרון .הזמנתי מארז גדול ומאוורר וספק חדש וחזק .ואני רוצה לבצע בדיקה בסיסית לשאר הרכיבים. זכור לי שראיתי פעם אפשרות לבדיקה שמחברים בה את הלוח לספק ומפעילים וצריכה להיות איזה שהיא תגובה לד שנדלק או צליל מסויים שמאשר שהכל בסדר או לא ואה הכל בסדר מוסיפים רכיב נוסף (מעבד כנראה ) ושוב מפעילים ושוב יש תגובה וחוזר חלילה עם כל הרכיבים הבסיסיים (לוח מעבד זיכרון ).האם משהו יודע מזה ויוכל להסביר או לשלוח אותי לכתובת הנכונה זה יציל אותי .בדודה מראש marantz !!!
-
- 4 תגובות
- 620 צפיות
-
-
היה לי פעמיים PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA, לאחר הפעם השנייה המחשב לא מוציא כל אות, לא למסך ואפילו לא לעכבר(האור נשאר כבוי). כלומר אני מדליק את המחשב, הוא לא מרסט את עצמו, הוא ממשיך לעבוד כרגיל אבל לא עושה כלום בעצם. קראתי על הerror, נאמר שזו בעיה בזיכרון כלשהו, יכול להיות ראם, יכול להיות גם הקאש של המעבד. פתחתי את המחשב אין שום דבר מיוחד, ריסטתי את הביוס - לא עזר, ניסיתי לעבוד עם רק אחד מכל כרטיסי הראם, גם כן לא עזר. מה אתם אומרים? שכחתי לכתוב שגם בדקתי לרכיבים שרופים או מנותקים ולא מצאתי כאלו.
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
יש לי 1024 זכרון 500MHZ PC4000 יש לי 6800ULTRA 256 יש לי A64 3200+ אבל משום מה.. לפעמים בדום 3 או CSS למשל!.. יש מן לאג כזה.. ארוך, ואני מתעצבן אני עושה ריסט.. השאלה מה גורם לכך? ולמה היה לי 290 FPS הכל על הכי גבוה ופתאום משהו גרם לזה לרדת ל140? אגב אני מחפש תוכנה שתעקוב אחרי הביצועים של המחשב שלי.. תראה לי כל חלק מה עובד וכדומה SYSTEM WORKS?
-
- 5 תגובות
- 620 צפיות
-
-
אני מכניס HDD חיצוני USB 2 מלא חומר יקר, ומיד מופיע התקנת חומרה נכשלה ללא שום זיהוי הHDD, נכנסתי למנהל ההתקנים הסרתי את ההתקנה הבעייתית, כיביתי את הHDD הדלקתי והוא זיהה אותו זיהוי מלא, רק לא נתן להכנס אליו, ב"ניהול מחשב" הוא נתן את הגודל שלו, בלי תצורת מערכת קבצים, ובפרטים הוא כתב שזה מערכת קבצים RAW, מה שלא ברור לי, כי ראיתי שאלה דומה כאן, שזה HDD שעבד מצויין לא חדש ויש לי עליו חומר יקר [כרגיל], איך פתאום זה נהיה, ואיזה פתרון יש לזה? אודה מאוד מאוד למי שיוכל לעזור לי בזה!!!
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
שלום לכולם לפני כמה ימים ניקיתי את המאווררים במחקשב(את כולם כולל של הכרטיס מסך ושל ה"אינטל") ואז חיברתי הכל, הדלקתי את המחשב. הכל נדלק ועובד חוצ מהמסך שלא נדלק ופתאום נשמעים כמה צפצופים. חשבתי שהבעיה בכרטיס מסך(GF 4 MX 440) וצדקתי. ניסיתי עם כרטיס מסך ישן שהיה לי בבית והמסך נדלק. מה קרה? מה הבעיה? תודה רבה וצום קל.
-
- 2 תגובות
- 620 צפיות
-
-
טוב אז ככה יש לי את המעבד AMD Sempron 3000+ 64bit 128 וכשאני נכנס לביוס או לתוכנה אז תמיד כתוב לי שהוא עובד על 25 מעלות זה יכול להיות?? איך אני ועשה שהוא ימדוד באמת?
-
- 7 תגובות
- 620 צפיות
-
-
תופעה מאוד מוזרה, יום אחד בהיר הסוללה שלי נחתה ל 1 אחוזים עכשיו הסוללה לא מזוהה על ידי המחשב והמחשב מאוד איטי, אם יוצא מזל והסוללה מזוהת המחשב חוזר להיות מהיר, אך זה מצב נדיר שהיא מזוהת. כרגע המחשב עובד רק על המטען ומאוד איטי. עשיתי התקנה חדשה של ווינדוס אך לא עזר. יש מצב שמשהו בלוח אם הלך או שאפשר לבדוק עוד כיוון?? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-