תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,312 דיונים בפורום זה
-
פירמטתי את המחשב הכל הולך חלק ברגע שזה מגיע להתקנה של הווינדוס המחשב מאתחל את עצמו (ריסט) כל פעם במקום אחר לפעמים זה מתחיל את ההתקנה ומאתחל את עצמו ולפעמים זה אפילו לא מגיע לזה... ניסיתי לנקות מאווררים וזה לא עזר ניסיתי אולי זה בעיה בזכרונות זה גם לא זה... אם יש למישהו מושג מה זה תודה על העזרה
-
- 4 תגובות
- 640 צפיות
-
-
אני משער שזיכרון פגום לא יגרום לו להתקע אלא רק להציג שגיאות (והוא לא מציג שגיאות במהלך הבדיקה עד שהוא נתקע). המחשב נתקע גם במהלך עליה של ווינדוס ובמהלך ההתקנה של ווינדוס.
-
- 1 תגובה
- 640 צפיות
-
-
אני משחק ב CSS המיקרופון לא פועל לי חיברתי אותו נכון ללוח ושהוא שאל אותי מה חיברתי סימנתי את אפשרות "מיקרופון נכנס" ואני לא יודע כל מה לעשות מדוב בלוח של גיגבייט P35-DS3L אני לא יוד אם זה קשור אבל זה נראה לי קשור לבעיה: תודה לעוזרים!
-
- 4 תגובות
- 640 צפיות
-
-
שלום לכולם, התקנתי היום את הדרייבר החדש של nVIDIA - 93.71 והוא הציג לי הודעת שגיאה (תמונה מצורפת) ותודה לכולם ..
-
- 2 תגובות
- 640 צפיות
-
-
אני מרכיב מחשב לאחרונה משני לוחות אם, 3 מסכים, 4-5 ראם, 5-6 כרטיסי מסך, שני ספקים, אלו הרכיבים הבסיסיים כמובן יש עוד שלא אפרט כי אין צורך. תיאור החלקיםאני לא בבית לא יכול לשלוח תמונות). שני לוחות אם ישנים(אין לי עכשיו את הדגם): 1-עם כרטיס מסך מובנה ואפשרות להרחבה רק ב PCI 2-בלי מובנה עם הרחבת AGP\PCI מסכים: שאני לא בטוח בתקינותם(השבוע אני יביא מסך שעובד 100% ואבדוק אם זה המסך. ראם: סטיקי ה ראם לפחות 2 עובדים 100% כ.מסך: AGP 100% עובד ה PCI לא בטוח ספק: 1 של 300W 1 של 125-150W שניהם עובדים. השאלות שלי: (אם זה לא המסכים) א- בלוח אחד הביפר או איך שקוראים לו עובד ומצפצף לתגובה טובה(ביפ קצר 1) זה הלוח עם ה AGP בלוח השני משום מה הוא לא מצפצף למרות שאני בטוח …
-
- 2 תגובות
- 640 צפיות
-
-
-
קניתי היום את הכרטיס, ובעיקרון היה לי ראדון 9800פרו לפני והכל עבד טוב, יש לי Msi K8N Neo Platinum 1.5 Pny Vetro Geforce 6800GT 256mb 1Gb A-DATA 500mhz ThermalTake ButterFly 480Watt ובעצם מה שקורה מאז שאני משתמש בו, יש לי כל מיני שלגים קטנים לדוגמא שאני נכנס ל START>RUN אז פתאום מעל החלון יש לי שלגים קטנים ו ARTIFACTS בקיצור בעייה, והבעייה שכמובן הגדולה היא שאני נכנס למשחקי 3D המשחק פשוט נתקע ויש סימנים לבנים קטנים. אין לי מושג מה הבעייה
-
- 5 תגובות
- 640 צפיות
-
-
האם המאוורר מסתובב מהר? ואך מגביהים את המהירות? [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 640 צפיות
-
-
שלום רב, התקנתי WIN XP מחדש, וגיליתי שהוא מתקין באופן אוטומטי, שני מסכי DEFAULT ומסך אחד PLUG AND PLAY. ברגע שאני מנסה לשדרג את הדרייבר לדרייבר המקורי שקיבלתי, הוא מודיע שהוא לא מוצא דרייבר יותר טוב ממה שיש כעת. גם כשאני מוחק את שלושתם, הם מופיעים שוב בהפעלה מוחדשת של ה-WIN. מדוע המחשב לא נותן לי להתקין את המסך שלי? לעזרתם אודה.
-
- 2 תגובות
- 640 צפיות
-
-
שלום שלום, לפני חודש קניתי מחשב חדש, לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-15 PQ Core 2 Duo E8400, 1333Mhz, s775, 6MB HD 4870 1GB GDDR5 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E ughPower W0103 600W PFC (24pin המחשב עבד יפה עד היום, הדלקתי אותו הוא עבד סבבה, עד שהופיע לי פתאום איזה מסך כחול משהו שווינדוס נתקל באיזושהי תקלה ולעשות ריסטרט, עשיתי ומאז המחשב לא עולה בכלל. אני מדליק אותו והוא פשוט מצפצף לי (לא עולה הביוס לא כלום. . .) הסתכלתי על הלוח אם ויש שמה 4 נוריות שדולקות (PHASE 1,2,3,4)כאשר נורית מספר 4 היא אדומה (אני מניח שזה לא משהו חיובי נורית אדומה). אני חיייייב עזרה המחשב חדש דנדש מהחנות מלפני פחות מחודש אפילו. . . מישהו יודע מה זה אומר???
-
- 4 תגובות
- 640 צפיות
-
-
אם משהוא מכיר מכונה ורטואלית חוץ מvirtualbox אני לא מסתדר עם המכונה הזאת אני לא מצליח לתקשר בין בחשבים שם תודה על העזרה
-
- 1 תגובה
- 640 צפיות
-
-
יש לי את הלוח אם 848P Neo-V של MSI והוא לא מזהה HDD, הHDD תקין הוא עובד במחשבים אחרים ויש עליו מערכת הפעלה. ניסיתי לבדוק כמה אופציות ב BIOS של המחשב וזה עדיין לא מזהה את ה HDD ולא עושה BOOT משם. לא מצאתי בהגדרות של ה BIOS כיצד להפוך או בכלל אם ניתן להפוך את ה DHH ל MASTER אני צריך לשנות משהו בBIOS ואם כן למה? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 640 צפיות
-
-
שלום לאחרונה צץ קו אנכי קבוע ומטריד (בצבע כחול) לגובה מסך הלפטופ (IBM R50e) בצד שמאל. נראה כי זו בעיה במסך עצמו. האם התופעה מוכרת ומה השלכותיה? תודה
-
- 1 תגובה
- 640 צפיות
-
-
לפני בערך שבוע שמתי לב כי המחשב נתקע באופן מוחלט (דורש איתחול) לאחר פרק זמן אקראי בכל משחק מחשב אותו הפעלתי , ומדי פעם אף מאתחל את עצמו בזמן פעילות סטנדרטית בסביבת הWindows. בהתחלה חשבתי שמדובר בבעית תוכנה כלשהי, אך לאחר שני פירמוטים ושתי התקנות משני דיסקים שונים אני די משוכנע כי מדובר בבעית חומרה. ההימור שלי הוא הזכרונות. הרצתי Memtest והוא אכן דיווח על שגיאות (אומנם לא בדיוק בצורה בה הFAQ מתאר). מצורפים 2 קבצי הDMP האחרונים והיחידים ברשותי (התקנת מערכת ההפעלה הסתיימה לפני בערך חצי שעה) וכן צילום מסך מתוך MEMTEST לאחר מספר שעות עבודה. http://download.yousendit.com/50FCE4EE116E7E62 האם החשד שלי מבוסס ואכן מדובר בזכרונות? אודה לכם מאוד על כל תשובה. יניב. עריכה: כנראה שזה …
-
- 5 תגובות
- 640 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה ה-movie maker שלי הוא באנגלית אבל אני צריך אותו בעברית מאיפה אני יכול לשנות אותו לעברית? חפשתי באתרים פורומים כל דבר לא מצאתי בבקשה תעזרו לי...
-
- 2 תגובות
- 640 צפיות
-
-
מתי שהמחשב שלי עולה מופיעה לי boot from cd ואחרי זה הוא אומר שאין דיסק מערכת אז הוא לא ממשיך וככה כול הזמן ניתקה באותה נקודה. אם אני מכניס דיסק של XP אז זה ממשיך ואני יכול להיכנס לWINDOWS מה אפשר לעשות תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 640 צפיות
-
-
לחבר שלי יש בעייה מוזרה-הוא קנה מחשב חדש חיבר הכל (כמו שצריך) וכשהוא מחבר את מסך הcrt אין לו תצוגה (אפילו לא ברמת הביוס) וכשהוא מחבר את הvideo out עם s-video הוא רואה רגיל--גם בביוס... הוא כבר החליף את הכרטיס המסך ועדיין אותה בעייה (גם עשה עידכוני drivers) מישהו שמע אי פעם על דבר כזה (גם החליף מסך)... כרטיס מסך: x1600pro sapphire לוח האם: ga-m55 sli בתודה ובברכה משה
-
- 1 תגובה
- 640 צפיות
-
-
אפשר לחבר לוח AMD למרז של P2? כי המארז קצת קטן? והאם הספק יתאים?
-
- 3 תגובות
- 640 צפיות
-
-
בדרך כלל כשאני מדליק אותו המאוורר עושה רעש חזק, נרגע, המסך נדלק וכל האורות מהבהבים והכל בסדר. אחרי שבוע שאף אחד לא נגע בו הדלקתי אותו היום, וכלום לא קרה. המאוורר המשיך עם הרעש החזק ולא נרגע, המסך רשם NO SIGNAL והמקלדת לא הגיבה. פתחתי וניקיתי ולא עזר. הדלקתי אותו עם הפאנל בחוץ (כדי לנסות לראות מה הבעיה) ולא ראיתי משהו חריג. ניסיתי להחליף כבל וגם לא עזר. יכול להיות שהספק מת? המחשב נדלק ותקוע במצב הזה, האור של הספק גם נדלק
-
- 3 תגובות
- 640 צפיות
-
-
שמעו יש בעיה חמורה לחבר שלי...הוא פירמט את המחשב שלו..התקין את הXP החדש בכונן D ואת כונן C הוא פירמט עם Partition_Magic ועכשיו הוא עשה ריסט למחשב כי הוא התקין את האופיס והכול ועכשיו המחשב לא עולה לא בכלל....מה עושים?! לא מצאתי תשובה לבעיה הזאת לבד...מבקש עזרה... אין לי מושג מה לעשות כי המחשב לא עולה לXP ומוזר כי הXP בכונן D אז מה עושים?
-
- 8 תגובות
- 640 צפיות
-
-
שלום. לפני כמה ימים הרחתי ריח שרוף מהמחשב. מובן שכיביתי אותו מיד. בפנים ראיתי שהמאוורר של כרטיס המסך שלי (מאוורר סטוק של Msi X1300Pro) פשוט נפל מההיטסינק. יש לציין שההיטסינק נשאר על הכרטיס. הלכתי לקנות Zalman VF700-AICu, שהתברר שאינו מתאים לכרטיס שלי. מחר אני אלך לקדוח בו חורים כדי שהוא יתאים. בכל מקרה, ניסיתי בינתיים להפעיל את הכרטיס עם מאוורר 92MM צמוד להיטסינק. המחשב נדלק, אבל כל המסך מלא פסים צבעוניים לאורך, אפילו לפני שהווינדוס עולה, ומובן שאי אפשר לראות כלום. נגעתי בהיטסינק של הכרטיס, התברר שההיטסינק פושר לחלוטין. האם ייתכן שהכרטיס נהרס, או שהחלפת מאוורר תפתור את הבעיה? בתודה, un|que
-
- 4 תגובות
- 640 צפיות
-
-
שלום! ממ לא יודע מה קרה לאחרונה לכונן דיסקים שלי אבל הוא התחיל מה שנקרא לסנן. הוא החליט שיש דיסקים שלא בא לו לקרוא אותם. (כמובן שאת הדיסקים שהוא לא קורא בדקתי על מחשבים אחרים והם תקינים) ממ..מה עושים? הכונן שלי מסוג: HL-DT-ST RW\DVD GCC -4241N
-
- 5 תגובות
- 640 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך6600GT של BFG שהוא ממוהר מהמפעל עכשיו כשקניתי אותו בדקתי אותו ב 3DMARK05 והוא הוציא משהו בסביבות ה5500 שזה סבבא היום בדקתי שוב את הכרטיס וקיבלתי רק 3400 איך זה אפשרי ואיך אפשר לתקן
-
- 5 תגובות
- 640 צפיות
-
-
למה כאשר אני מסמן את כל הקבצים זה מראה לי 12 ג'יגה וכאשר אני עושה על c מקש ימני זה מראה לי 18 ג'יגה תפוס! ועשיית את מה שגנדלף אמר והקובץ הזה לוקח רק 700 מכה עכשיו אז זה לא מה שישנה. אני זוכר שפעם משהו אמר עוד כמה אפשרויות! דבר שני - איך אני בודק איזה service pack ל- office xp מותקן אצלי? תודה לכל מי שיכול לעזור
-
- 1 תגובה
- 640 צפיות
-
-
hello, when i turn on my computer it show me the post and everything but when you hear the sound of the windows vista the display stops to work. Now I'm on the safe mode and it working (that's way I'm writing in English) Thanks.
-
- 1 תגובה
- 640 צפיות
-