תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
פירמטתי את המחשב הכל הולך חלק ברגע שזה מגיע להתקנה של הווינדוס המחשב מאתחל את עצמו (ריסט) כל פעם במקום אחר לפעמים זה מתחיל את ההתקנה ומאתחל את עצמו ולפעמים זה אפילו לא מגיע לזה... ניסיתי לנקות מאווררים וזה לא עזר ניסיתי אולי זה בעיה בזכרונות זה גם לא זה... אם יש למישהו מושג מה זה תודה על העזרה
-
- 4 תגובות
- 634 צפיות
-
-
שלום לכולם אני יספר מה קרה לי ואשמח לתשובה ממכם אוקי הדלקתי את המחשב וניכנסתי לווינדוס שיחקתי קצת במחשב ועשיתי ריסט למחשב יש לי 2 מערכות הפעלה רציתי לעבור לווינדוס השני ואחרי הריסט שעשיתי על מנת להגיע למערכת השניה המחשב פשוט לא עולה הכל תקין הלוח מגיב הכרטיס מסך מגיד הכל מגיב רק לא רואים אפילו תקלה מכיוון שהוא החליט לא להראות לי תקלה בצג המחשב אין לי מושג מה הבעיה המחשב נידלק והכל פעיל אבל הצג לא עובד ניסיתי לחבר אותו לצג אחר אבל גם בוא הוא לא מראה שום דבר אשמח לעזרה
-
- 3 תגובות
- 634 צפיות
-
-
החלפתי אתמול כ.מסך ל 7300GT של POV והמחשב עבד בסדר, היום בבוקר הדלקתי את המחשב, המאווררים התחילו סיבוב ונכבו, בלי צפצופים ובלי כלום. החזרתי את הכרטיס AGP ואותו הדבר. שאני מוציא את הכ.מסך המחשב עובד אבל לא עושה פוסט כמובן. מה הבעייה ? יכול להיות שהתעייף הספק הגנרי ? , בדיוק אתנמול קראתי בחוברת הוראות שמומלץ להחליף לספק איכותי שיחזיק את צריכת הזרם של כרטיס המסך. עזרה ודרכים לבדיקה תתקבלנה בברכה.
-
- 3 תגובות
- 634 צפיות
-
-
אני משחק במשחק SRS של המרוצי רחוב שאני יוצא אחרי נגיד עשרים דקות חצי שעה משחק, יש לי מסך שחור ואני רואה את העכבר .... מישהו יודע מה הבעיה? תודה 8)
-
- 0 תגובות
- 634 צפיות
-
-
שלום לכולם מאז שקניתי מחשב חדש כשאני מכבה את המחשב הנורות של עכבר(אופטי) והמקלדת דולקות גם כאשר המחשב מכובה. אני לא יודע בדיוק איפה יכול להיות הבעיה אבל אני משתמש עם אותו וינדוס גם במחשב הקודם וגם עם החדש ואני חושב שיש בעיה או בחומרה או איזה הגדרה בביוס . הנורות ממש מעצבנות בלילה דולקות בחושך תודה למי שמנסה לעוזר.
-
- 4 תגובות
- 634 צפיות
-
-
מאיפה הרעש יכול להיות????? לי נראה שהוא מהדיסק הקשיח או מכוננן הפלופי.
-
- 2 תגובות
- 634 צפיות
-
-
שלום , לחברי טל (E4 בפורום) יש את המפרט הבא : AXP 2500+ Barton AQZFA 0348 EPOX 8RDA3+ Rev 2.0 ATI RADEON 9800PRO MAXTOR SATA 120GB 7200RPM 8mb Infineon PC3200 512MB DDR Supertalent Aluminum black tower case TT Volcano 12 Extreme Edition @ 3200RPM PSU : TT 420W באתי אליו והרכבתי את המחשב והכל עבד בסדר גמור והמעבד עבד על 1833MHZ , עכשיו , לביוס של איפוקס יש לפעמים כאלו פעמים שהוא פשוט שם לעצמו את המעבד על FSB 100 בלי להודיע... כאילו מגדיר ברירת מחדל , אבל שנכנסים לביוס רואים שהFSB על 166... ככה זה גם אצלי ואצל עוד חברים שלי עם הביוס הזה... זאת לא ממש בעיה כי זה בסוף מסתדר , אבל החבר שלי לא ממש יודע להתעסק עם זה , אחרי שהלכתי הביוס הגדיר לעצמו את השטות הזאת , אמרתי לחבר שלי…
-
- 3 תגובות
- 634 צפיות
-
-
-
המחשב לא קורא אותו אז אני לא רואה את המהירות וכל פעם שאני מדליק את המחשב אני צריך ללחות על F1
-
- 6 תגובות
- 634 צפיות
-
-
אחרי שהוא עושה את כל הבדיקות חומרה נעלמת השורה למטה שרושמת ללחוץ DEL לביוס וכל שאר המסך נשאר וככה הוא קופא פירקתי את הלוח חיברתי אותו רק עם זיכרון אחד (יש לו כרטיס מסך מובנה) וניסיתי להפעיל שום דבר לא עזר החלפתי מעבד וזכרונות בין הסלוטים עשיתי איפוס לביוס וכלום לא עזר , אחרי הבדיקת חומרה הראשונית הוא נתקע מישהו מכיר את זה או נתקל בבעיה כזאת פעם לוח tusi-m של אסוס
-
- 1 תגובה
- 634 צפיות
-
-
שני מודולים אלה (זכרון למחשב נייד): kingston kvr533d2s4/1024mb כאן פרמטרים: http://www.valueram.com/datasheets/KVR533D2S4_1G.pdf HYMP512S64BP8-C4 HYNIX כאן פרמטרים: http://www.hynix.com/datasheet/pdf/module/ds_512M_DDR2(B-ver)based_SO-DIMMs(Rev0.2).pdf אם אני לא טועה שניהם: non ECC unbuffered cl4 200pins 533mHz 1GB ddr2 sodimm אבל תזמונים tRC ן-tRAS קצת שונים. האם יעבדו בצורה של דואל צ'נל? :s05:
-
- 2 תגובות
- 634 צפיות
-
-
קניתי היום את הכרטיס, ובעיקרון היה לי ראדון 9800פרו לפני והכל עבד טוב, יש לי Msi K8N Neo Platinum 1.5 Pny Vetro Geforce 6800GT 256mb 1Gb A-DATA 500mhz ThermalTake ButterFly 480Watt ובעצם מה שקורה מאז שאני משתמש בו, יש לי כל מיני שלגים קטנים לדוגמא שאני נכנס ל START>RUN אז פתאום מעל החלון יש לי שלגים קטנים ו ARTIFACTS בקיצור בעייה, והבעייה שכמובן הגדולה היא שאני נכנס למשחקי 3D המשחק פשוט נתקע ויש סימנים לבנים קטנים. אין לי מושג מה הבעייה
-
- 5 תגובות
- 634 צפיות
-
-
-
קניתי מקרופון חדש ,חיברתי אותו אבל עושה רושם שהוא לא רגיש.צריך לצעוק כדי שיקלט אות וכשמשמיעים מה שצרחתי צריך לשים בפול ווליום את הרמקולים. חיברתי אותו למחשב אחר ושם הרגישות בסדר גמור.פועל נהדר. נכנסתי להגדרות של הכרטיס סאונד הכל בסדר ,שום דבר מיוחד.הגברתי את כל הכניסות למקסימום ועדיין כלום. יש רעיון לפתרון התעלומה? אגב הכרטיס קול על הלוח אם און בורד.
-
- 7 תגובות
- 634 צפיות
-
-
מה אפשר לעשות?!?!?!?!... דחוף!!!... תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 634 צפיות
-
-
ממצב אחים שלי ?! השאלה בכותרת ... אם זה לא המקום המתאים לשאילת השאלה הזאת תעבירו את זה ותודיעו לי לאן העברתם את הנושא ?...
-
- 3 תגובות
- 634 צפיות
-
-
יש לי WIN XP P3 ו 2 HDD לחצתי על כיבוי בWIN והוא התחיל אבל אז שמעתי משהוא שלפי השמיעה שלי היה כיבוי של המנועים של הHDD אבל המערכת עדיין פעלה יש למישהוא מושג מה קרה לי כאן?
-
- 1 תגובה
- 634 צפיות
-
-
Windows Vista Ultimate Final 2007 Windows.Vista.Ultimate.32bit.(x86).Final.English.DVD.Image vista_6000.16386.061101-2205_x86en_client-Ultimate_EN_DVD ?????? כרגע אני עם ביל והיא לא יציבה
-
- 6 תגובות
- 634 צפיות
-
-
קניתי היום מחשב חדש, הדלקתי אותו, אני לוחץ ctrl+alt+del הולך ל"תהליכים" ויש יש משהו בשם "תהליך לא פעיל של המערכת" שמתמש ב80-99 cpu, למישהו יש מושג מזה?
-
- 4 תגובות
- 634 צפיות
-
-
מעבד : AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4Ghz 8Mb AM3 BOX לוח אם : Gigabyte GA-MA770TA-UD3 AMD 770+SB710 Chipset AM3 Model G770TAUD3/38495 זיכרון: OCZ 4Gb i5 kit DDR3 1333MHZ PC3-10666 7-7-7-24 Platinum OCZ3P1333LV4GK Model OCZ3414K כרטיס מסך : Sapphire HD5770 1GB GDDR5 PCIE Vapor X Model S5771GD5V ספק כוח : THERMALTAKE 450W HDD: WESTERNDIGITAL 320GB 16MB SATA2 רזולוציית משחק 1280X1024 איכות תמונה גבוהה- המשחק המדובר הוא SPLIT SECOND המשחק לא רץ באופן חלק על איכות תמונה גבוהה במפרט הנ"ל, מה הבעיה? תודה לכל העוזרים
-
- 0 תגובות
- 634 צפיות
-
-
אוקיי זה העניין - בתקופה האחרונה המחשב שלי התחיל לקפוא כל כמה שעות מעצמו... בדקתי חום של כל הדברים בזמן שהמחשב קופא, המעבד יחסית סבבה על 30 מעלות פחות או יותר אבל הכרטיס מסך מגיע בקלות ל-74 בזמן עבודה שגרתית (אינטרנט + מוזיקה). פתחתי את המחשב וניקיתי הכל, לא עוזר. פירמטתי (היום, עם ווינדוס XP) ושוב נתקע. עכשיו בקשר לכרטיס מסך, יש לי הרגשה שהדרייוור שלו הוא זה שעושה את הבעיות. כי בדקתי את החום בכרטיס מסך לפני שהתקנתי דריוור, והחום של הכרטיס מסך היה בסביבות 46. ישר איך שהתקנתי את הכרטיס מסך ועשיתי ריסט החום של הכרטיס מסך היה 64 והמשיך לטפס עד סביבות ה-72. (ראוי לציין שיש לי ראדון X800 - הדרייוורים הכי חדשים מהאתר של ATI). יש למישהו רעיון? מכיר את הבעיה? יש לו רעיון אחר למה …
-
- 3 תגובות
- 634 צפיות
-
-
היי, לחבר שלי מותקן במחשב כונן dvd של msi ,הוא פרמט את המחשב והכונן מתפקד כcd בלבד... איך פותרים את זה ? נ.ב הדרייבר מהדסיק שהגיע עם הכונן לא עוזר....
-
- 9 תגובות
- 634 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה קניתי צורב DVD של NEC אשר מתחבר למחשב בחיבור SATA.כמו כן, ביצעתי פירמוט. תחילה הצורב זוהה על ידי וינדוס ולאחר מכן התחיל לתקוע את וינדוס כאשר הוא עולה(במסך הטעינה), ליתר דיוק הוא ממשיך להראות שהוא טוען בלי סוף. הוא מזוהה על ידי הביוס. האם זאת בעיה ידועה?מה הפתרון?היתכן כי צריך עדכון ביוס ללוח האם(תמוהה שכן הוא זוהה בהתחלה)?האם צריך עדכון פריימוורק(שוב אני בספק)?או שצריך פאץ' לווינדוס שיזהה פעולת צורב בSATA? מדובר בלוח אם מסוג ga-k8nf-9 ויתכן כי הבעיה החלה לאחר התקנת הדרייברים המסופקים עם הלוח אם. תודה רבה לעוזרים!
-
- 9 תגובות
- 634 צפיות
-
-
שלום. לפני כמה ימים הרחתי ריח שרוף מהמחשב. מובן שכיביתי אותו מיד. בפנים ראיתי שהמאוורר של כרטיס המסך שלי (מאוורר סטוק של Msi X1300Pro) פשוט נפל מההיטסינק. יש לציין שההיטסינק נשאר על הכרטיס. הלכתי לקנות Zalman VF700-AICu, שהתברר שאינו מתאים לכרטיס שלי. מחר אני אלך לקדוח בו חורים כדי שהוא יתאים. בכל מקרה, ניסיתי בינתיים להפעיל את הכרטיס עם מאוורר 92MM צמוד להיטסינק. המחשב נדלק, אבל כל המסך מלא פסים צבעוניים לאורך, אפילו לפני שהווינדוס עולה, ומובן שאי אפשר לראות כלום. נגעתי בהיטסינק של הכרטיס, התברר שההיטסינק פושר לחלוטין. האם ייתכן שהכרטיס נהרס, או שהחלפת מאוורר תפתור את הבעיה? בתודה, un|que
-
- 4 תגובות
- 634 צפיות
-
-
שלום! ממ לא יודע מה קרה לאחרונה לכונן דיסקים שלי אבל הוא התחיל מה שנקרא לסנן. הוא החליט שיש דיסקים שלא בא לו לקרוא אותם. (כמובן שאת הדיסקים שהוא לא קורא בדקתי על מחשבים אחרים והם תקינים) ממ..מה עושים? הכונן שלי מסוג: HL-DT-ST RW\DVD GCC -4241N
-
- 5 תגובות
- 634 צפיות
-