עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by a-gold,

כשאני נכנס למחשב שלי ולוחץ קליק ימני על הכונן דיסקטים הוא מתחיל לקרוא את הדיסקט אבל הבעיה שהוא עושה רעש ממש ממש חזק ומפחיד..... למה זה ככה ? ואיך מבטלים את זה???

• 3 תגובות
    • 653 צפיות
  2. שלום חבריה, asus p4r800vm. ver 1.02 הבעיות: 1. הוא לא מקבל שימוש ב2- סלוטים של הזכרון. 2. התאריך בביוס נשאר בשנת 2003 ואני נאלץ כל הפעלה להכנס לביוס לעדכן את התאריך ורק אז המחשב עולה. 3. אם יהיה בידי העדכון ,איך אני בדרך הבטוחה מעדכן אותו. מצאתי תוכנה של אסוס ASUS Update Utility 7.10.03,האם להשתמש בה? תודה

• 3 תגובות
    • 653 צפיות
  3. שלום לכולם, היום בצהרים אחי הקטן זרק בטעות כדור על המחשב, כשהפעלתי אותו הוא לא הציג כלום על המסך והיה רעש כזה מוזר, כאילו שמשהו במחשב לא מחובר כמו שצריך, עכשיו בגלל שאני לא מבין במחשבים אני צריך אתר שמסביר את הצליל הזה (כלומר איזה חלק לא מחובר טוב) בבקשה תעזרו לי זה דחוף יש לי עבודה גדולה לעשות

• 3 תגובות
    • 653 צפיות
  4. Started by Trans_Europe_Express,

שלום לכולם. ברשותי מחשב די ישן, לוח אם של ג'יגהבייט ממודל GA-7N400, ומעבד AMD Athlon XP 2800+. לאחר שנברתי מעט בפורומי חומרה כאלו ואחרים כולל זה, גיליתי כי המעבד שלי לא מיצה את כוחו עד תום. התברר כי ה FSB היה קבוע כ 100 MHZ, ולכן שיניתי אותו ל166 MHZ. אני משתמש בוינדוס אקספי פרו עם סרוויס פאק 2, הוא עלה לי בסדר גמור. הדבר היחיד שהיה בעייתי היה הכרטיס מסך, Radeon 9800 pro עם 128 מגהבייט, היו לי ארטיפקטים בקבצי וידיאו, ואפליקציות הדורשות Direct3d לא עבדו כלל. גם תוכנת ה ATI tools. וגם הבדיקות שניסיתי לבצע בDxdiag העלו אוב. בשלב זה, יועצתי לעדכן את ה BIOS שלי, שגירסתו הייתה מ2003. את העדכון ביצעתי על-ידי תוכנה שהגיעה עם הדיסק של לוח האם שלי, שבאופן אוטומטי מוצאת את העדכון …

5. Started by galedri,

שלשום הסתכלתי על כונן c שבו מותקן הווינדוס וראיתי שנשאר מקום פנוי 32 ג'יגה היום אני מסתכל ואני רואה שנשאר רק 21 ג'יגה ולא הורדתי כלום למחשב יש לי מערכת הפעלה ויסטה אולטימט

• 1 תגובה
    • 653 צפיות
  6. הכל התחיל מזה שה CCC (קטליסט קונטרול סנטר) לא עלה אז הלכתי והורדתי דרייבר חדש ל X1950 pro שלי, ורציתי לעשות התקנה נקיה, הסרת ב אד-רימוב פרוגרמס את הדריברים הישנים ועכשיו כל פעם שאני מעלה את וינדוס הוא עולה רגיל, מעלה את כל התוכנות ואחרי כדקה מוציא אייקון של חומרה ליד השעוון וכותב בבועת קומיקס שה VGA device לא מוכר ואז נתקע, מראה BSOD ומתרסט. אין לי מספיק זמן עד שהוא נופל, והוא תמיד נופל, להתקין את הדרייברים החדשים. מה אני יכול לעשות?? תודה מראש לכל מי שיעזור.

• 4 תגובות
    • 653 צפיות
  7. Started by Blind-Killer,

בכל פעם שאני מנסה ליכנס למשחק World Of Warcraft זה כאילו מכבה לי את המחשב ועושה לי את זה קיצר חשבתי שאולי זה בגלל שהתקנתי לפני שזה קרה את התוכנה Mysql אז מחקתי אותה וזה לא עזר את פירמטתי את המחשב אבל עדיין זה לא עזר :\ בבקשה תעזרו לי תודה רבה

• 7 תגובות
    • 653 צפיות
  8. שלום, כשאני מריץ משחקים או משהו שדורש שימוש מסיבי (יחסית) מכרטיס המסך שלי (ישן אני יודע) GeForce 6600 המחשב שלי נתקע ולאחר מספר דקות עושה restart. אחרי שwindows עולה לאחר הrestart אני מקבל הודעה לגבי "חומרה חדשה" שהיא כאמור הכרטיס מסך שלי. windows מבקש להתקין את החומרה מחדש אבל ברגע שאני עושה restart (בעצמי הפעם) זה נעלם. המחשב לא מתחמם או משהו (מבדיקה של מגע במארז ולא עם תוכנה כלשהי) והCPU רחוק מ100% (בד"כ בסדר גודל של 30% בערך). חשוב לציין שבדברים שצורכים משאבים רבים יותר מהמעבד אבל פחות מהכרטיס הגראפי הכל עובד חלק. לדעתי הבעיה היא משהו עם הכרטיס הגראפי עצמו או אם ההגדרות שלו. הצעות לפתרון לבעיה יתקבלו בשמחה תודה מראש ויום נעים כפיר.

9. שלום לפני כמה זמן השתנו לי הצבעים בwindos ל16 והרזולוציה ל 640X480 ללא יכולת לשנות. היה מותקן win7, דרייברים מעודכנים. ניסיתי להסיר ולהתקין מחדש את הדרייברים ואת הכרטיס ולא עזר. במנהל ההתקנים הכל מעודכן(דרייבר של NVIDIA, לא של וינדוס). אחרי פירמוט והתקנה מחדש הבעיה חזרה על עצמה. במהלך ההתקנה ובהפעלה הראשונית של הוינדוס הצלחתי לראות צבעים כרגיל, רק לאחר הריסטרט הראשון חזרה הבעיה. לא נראה לי שהבעיה בכרטיס כיוון שהצלחתי לראות טוב במהלך ההתקנה. זכור לי על תופעה דומה שהייתה בXP ואז התברר שמדובר בוירוס או בשינוי ברג'סטרי שמגיע מהזכרון בכרטיס עצמו או מהRAM, אחרי חיפוש לא מצאתי איזכורים לזה. יש למישהו רעיון?

10. Started by בזיק,

יש לי venice 3000 עם לוח אם neo2 platinum מערכת הפעלה: win xp pro עשיתי enable בביוס לcool'n'quiet, הורדתי והתקנתי AMD Athlon 64 Processor Driver for Windows XP מהאתר של AMD. העברתי ל Minimal power management הcpu-z מראה שהמעבד עובד ב1800 שזו המהירות הנקובה של המעבד הזה גם סגרתי את כל התוכניות בTaskbar ועדיין אותה מהירות. הtask manager מראה אחוזים בודדים של ניצול מעבד. ועדיין המהירות היא 1800 מה לא בסדר?

• 0 תגובות
    • 653 צפיות
  11. Started by יוליוס,

שלום קניתי מחשב חדש . כשלוחץ למחוק קובץ או מסמך ,עדיין מופיע . רק ברענן זה נעלם. כיצד משנים את ההגדרה שבמחיקה זה יעלם ?

• 0 תגובות
    • 653 צפיות
  12. Started by pro.surfer,

אז ככה יש לי כרטיס של GIGABYTE HD4870. מכרתי את המסך שלי סמסונג 931C כי הזמנתי מסך חדש והבאתי בנתיים 3 מסכי LCD שונים כדי לנסות לעבוד לבנתיים איתם. אף אחד מהמסכים לא התקבל בברכה: אחד היה של סוני עם חיבור RGB אז הרכבתי מתאם ולא היה סיגנל בכלל. שני מסך של יונדאי אותו סיפור. שלישי של סמסונג באמצע ההיתחול הוא עושה נו סיגנל. מוכן לעלות רק בסייפמוד מוכר למישהו ?

• 3 תגובות
    • 653 צפיות
  13. Started by intermaster,

המחשב שלי משחזר אוטומטית קבצים שמחקתי. בעיקר קורה שאני מוחק קבצי אקסל משולחן העבודה ואחרי ריסטרט הקבצים חוזרים. לא כל קובץ הוא משחזר. מאיפה אפשר להתחיל לבדוק? המשתמש שלי הוא אדמיניסטרטור, לא ראיתי תוכנה שמעוררת חשד בהסרה והוספה של תוכניות... רעיונות???

• 0 תגובות
    • 653 צפיות
  14. Started by dm7,

[קניתי מחשב חדש ואני צריך להוריד ולהתקין דרייברים מעודכנים, האם יש צורך להסיר את הדרייברים הקיימים כדי להתקין את החדשים?. תודה מראש. נ.ב אני לא הכי מבין במחשבים ומבקש הסברים ככל שניתן.

• 3 תגובות
    • 653 צפיות
  15. Started by מiכaל,

הבעיה הייתה לפני כמה ימים (עכשיו בסדר..) (יש לי 149 GB בכללי) הייתה בעיה כאשר מתוך 149 GB שהיו, רק 30+- GB היו פנויים וכאשר הדלקתי את המחשב, הוא עבד לכמה דקות ואז נתקע לגמרי (המסך היה "נקפא" ולא יכלתי לעשות כלום) עשיתי ריסטרט, וזה קרה שוב, אח"כ הדלקתי אותו שוב, והתחלתי למחוק דברים מהמחשב ולהסיר (דברים שלא דחופים לי) (מחקתי כדי לראות - אולי זה הבעיה...) וכן... אחרי שמחקתי כ-50-60 GB המחשב התחיל לחזור להיות בסדר... ולא להתקע.. אז השאלה היא, ממה זה נבע? כאילו, לא הגיוני שכול פעם שאני אגיע ל-30 GB זכרון פנוי אני אצטרך להסיר ולמחוק דברים. תודה מראש לעוזרים

16. נתקלתי בעבר במסכים כחולים אשר נגרמו ע"י מודם מסוג זה השאלה היא האם מסך כחול עם פרטים bugecode_usb_driver , יכול להיגרם ע"י המודם ומהו הפיתרון? תודה לעוזרים !

• 0 תגובות
    • 653 צפיות
  17. פירמטתי את המחשב הכל הולך חלק ברגע שזה מגיע להתקנה של הווינדוס המחשב מאתחל את עצמו (ריסט) כל פעם במקום אחר לפעמים זה מתחיל את ההתקנה ומאתחל את עצמו ולפעמים זה אפילו לא מגיע לזה... ניסיתי לנקות מאווררים וזה לא עזר ניסיתי אולי זה בעיה בזכרונות זה גם לא זה... אם יש למישהו מושג מה זה תודה על העזרה

• 4 תגובות
    • 653 צפיות
  18. Started by rb024,

לפני חודשיים החלפתי HD אחרי שהקודם שלי (SAMSUNG SP1213 120G) שבק חיים. השתמשתי בו כמעט 3 שנים והוא עדיין היה במסגרת האחריות כשמת אז באיבורי מחשבים החליפו לי, הם אמרו שהם כבר לא מחזיקים את הכוננים הקשיחים האלה אז החליפו לי ל-HDT722516DLA380 (160 GB, 7200 RPM, SATA-II) של HITACHI. התוכנה HDDLIFE עובדת אצלי תמיד ברקע והסטטוס של ה-HITACHI כל הזמן מדרדר לפי התוכנה, המצב כרגע: גם ה-HEALTH וגם ה-PERFORMANCE נמצאים על 51%!!! אציין שאני סומך על תוכנה זו כיוון שהשתמשתי בה גם עם הHD הקודם ולפני ששבק ה-PERFORMANCE היה בסביבות 70% וה-HEALTH היה על 0%(!!!). אני חושב לגשת חזרה לאיבורי ולהחליף את את ה-HITACHI ולדרוש את אותו סוג שהיה לי או לפחות אותה חברה (SAMSUNG), האם יש לי קייס?

• 8 תגובות
    • 653 צפיות
  19. Started by edbd,

כבר יומיים שאני מכניס דיסקים (על הדיסקים) והכונן פשוט לא מזהה אותם הוא נשר בשם הזה - כונן תקליטורים ( ) וכשאין דיסקים בכלל כשאני לוחץ הוצא הוא רושם כונן DVD-RW ממה יכולה לנבוע הבעיה? אין בו בעיות בזה אני בטוח הוא דיי חדש, ועד לפני שבוע הוא זיהה לי כל דיסק. מישהו?? וחשוב לציין - תמיד כשאני נכנס לכונן הוא נכנס ולא רושם שאין דיסק ואז יש לי תיקיה ריקה, על כל דיסק שאני מכניס. ולמטה רשום שיש קבצים שתקליטור שממתינים לצריבה.. מה אני עושה?

• 3 תגובות
    • 653 צפיות
  20. מה סדר החוטים של המנורת והריסט במחשב?

21. יש לי אוזניה של מוטורולה דגם h 500 ומחבר יואסבי שכולל בתוכו בלוטות. אני מנסה לסנכרן ביניהם והמחשב מזה לי את האוזניה, אבל הוא דורש איזה שהיא סיסמה בשביל לעשות היניהם pair device . אשמח אם משהו יוכל לעזור לי לסנכרן אותם עד הסוף(כול זה מיועד לדיבור דרך סקייפ). הצלחתי לסדר את הבעיה היה צריך להכניס 0000 וזהו [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 653 צפיות
  22. Started by alon2,

יש לי כרטיס קול שבא ON BOARD ואני חושב שהוא לא עובד ניסיתי לחבר רמקולים אחרים וזה עדיין לא עובד מבחינת הגדרות המחשב מזהה אותו ולא נראה שיש בעיה-אבל פשוט לא שומעים כלום(כמובן שכל בקרי השמע נמצאים על ווליום גבוה) יש למישהו מושג מה אפשר לעשות ע"מ לבדוק את זה יותר לעןמק לפני שאני הולך להחיף/לתקן אותו?

• 1 תגובה
    • 653 צפיות
  23. אני חושב שזה קורה רק כשאני מחובר לאינטרנט ומ שחק בו זמנית באיזה משחק המחשב שלי נתקע פתאום. יש לי 3.0G ו-512 זיכרון ולא נראה לי שהמחשב מתאמץ מדי ולא יכול לעמוד בעומס... זה לא שאני משחק דום 3 או משהו כזה. למה זה קרוה? תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 653 צפיות
  24. שלום לכולם! לאחרונה יש לי בעיה במחשב שאי אפשר לחלץ קבצי ווינראר,קבצי EXE עם חילוץ עצמי,וכאלה.. על כל קובץ חילוץ הוא עושה שגיאת CRC כשבמחשב אחר הכל עובד פיקס! שללתי את האפשרות לוירוס כי פירמטתי אין ספור פעמים ומיד אחר כך ניסיתי ועדיין ישנה בעיה אז אני שואל,יש סיכוי שזה בעית חומרה? במקרה שלא,מה אפשר לעשות? *הגירסת ווינראר שלי מעודכנת

25. Started by o.k,

שלום לכולם... ברצוני לשאול האם כשאני רוצה לחבר כונן קשיח שתומך ב SATAII אז אני צריך גם לחבר בנוסף את חיבור ה- IDE או.. שמספיק לחבר את כבל ה SATAII ל HD (וכמובן המתח ) וגם לג'מפר אותו כמאסטר ??? תודה רבה לעונים....

• 4 תגובות
    • 653 צפיות

דיונים חדשים בפורומים