תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,286 דיונים בפורום זה
-
לגבי המשחק NBA2K21 הוא עובד טוב אבל אין סאונד אם אפשר פיתרון..
-
- 0 תגובות
- 606 צפיות
-
-
אני יושב ליד המחשב, פתאום חושך, נפילה. בבדיקה בתוכנת EVENT VIEWER אני מקבל The system has rebooted without cleanly shutting down first. This error could be caused if the system stopped responding, crashed, or lost power unexpectedly. האם בטוח זה ספק כח או שיתכן משהו בלוח בתודה, יהודה
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
-
-
שלום, יש לנו ראוטר בממ"ד, מחובר למחשב נייח. אין אפשרות להעביר אותו למקום אחר. היינו פעם בבזק, והיינו גולשים טוב בנייד ובטאבלט בחדרים אחרים. כיום אנחנו בהוט, ואנחנו לא מרוצים. ה-WIFI מתנתק ולא יציב בכלל. הטכנאי שלהם הציע לנו או להוציא כבל מהחדר, או לקנות מכשיר "מוקה" שלהם. טכנאי אחר הציע לנו להוציא את הראוטר החוצה. כל האופציות לא מתאימות לנו. אנחנו שוקלים לחזור לתשתית של בזק (הספק שלנו יהיה אינטרנט רימון) שהייתה יציבה יותר. שמעתי שעדיף לקנות ראוטר באופן פרטי ולא דרך חברת התקשורת, אבל אין לי מושג בזה. מישהו יכול להסביר לי אם זה באמת עדיף, ואיזה דגם מומלץ למקרה שלנו (חיבור קווי לנייח בממ"ד. צפייה בוידיאו HD בניידים)? והאם זה מסובך…
-
- 2 תגובות
- 605 צפיות
-
-
שלום, ב-25/5 קיבלתי מסך כחול, המחשב עשה ריסטרט וחזר לעבוד כמו שצריך. ולפני כחצי שעה קיבלתי בדיוק את אותו המסך כחול (באמצע נגינת וידאו HD MKV), אז התחלתי לדאוג. המסך כחול הוא מסוג IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL, שלפי הבנתי מהרשת הוא בעיית חומרה. אך לא הצלחתי לפתור את הבעיה. המפרט של המחשב הוא: Intel e7200, Gigabyte EP35 DS3, 4GB DDR2 Crucial M4 128GB 3X2TB HardDrive , Geforce 210, Creative X-Fi Xtreme Audio (PCI Exp), כל הדרייברים של כל ההתקנים מעודכנים. הוספתי תמונה מ BlueScannerView
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
-
-
שלום רב המחשב נדלק - מאוורר של מעבד וספק עובדים וזהו אין ציפצוף אין ביוס כלום. החלפתי ספק ,ניתקתי את כול DVD HD כלום הוצאתי את הזיכרון המחשב צפפצץ. האם לוח האם הלך?כיצד ניתן לבדוק זאת? תודה מיקי
-
- 1 תגובה
- 605 צפיות
-
-
המאוורר האחורי לא עובד למרות ב TEMP 1 הטמפרטורה היא 46 מעלות. כאשר אני מפעיל את המחשב המאוורר האחורי עובד מספר שניות. ולאחר מכן הוא מפסיק, באיזה טמפרטורה הוא צריך לעבוד שוב. בדקתיגם בביוס system temp 48 c cpu temp 45 c
-
- 3 תגובות
- 605 צפיות
-
-
-
שלום הלכתי לחבר שלי לעזור לו להתקין וינדוס XP, ניסיתי להתקין לו XP שהיה לו וגם הבאתי עותק אחד צרוב ומקורי(הבאתי גם ויסטה מקורי) בקיצור אני מנסה לעשות BOOT דרך הCD/DVD הוא מראה לי את ההוראה שצריך להקיש על מקש כלשהו כדי להתקין את מערכת ההפעלה הבעיה שלא משנה כמה פעמים אני לוחץ ועל מה אני לוחץ במקלדת הוא פשוט מתעלם מכל ההקשות וזו לא בעיה במקלדת כי נכנסתי לביוס דרכה, דגם של הלוח שלו הוא msi ms 6728 ניסיתי לחפש משהו בביוס שקשור לזה אבל לא מצאתי כלום תודה עריכה: הדיסק קשיח הוא בממשק IDE
-
- 1 תגובה
- 605 צפיות
-
-
ממש הצלחתי להכניס הכל בכותרת אז תודה רבה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 605 צפיות
-
-
היי.. יש לי מחשב שכל פעם שאני מנסה להפעיל את הוינדוס (XP) הוא עושה ריסט כל הזמן, כל המאווררים פועלים גם זה שעל המעבד - יש משהו מוזר שבביוס הוא מציג טמפרטורה של 90-96 מעלות לא יודע אם זה הגיוני או לא. למישהו יש הצעה לפתרון? האם התקנה של וינדוס מחדש תעזור? או תיקון של הוינדוס בעזרת הדיסק תעזור לזה? אשמח לפתרון, תודה.
-
- 2 תגובות
- 605 צפיות
-
-
היי. פרמטתי מחשב ישן של חבר להתקין לו מחדש XP . הכל הלך יפה . פירמטתי את הדיסק. המחשב עושה ריסטרט ראשון אחרי הפרמוט. (עוד לא הגעתי למסך עם כמה זמן עוד נשאר ולא להגדרות המקום והשעה) . מופיע המסך השחור שעליו מופיע סמל וינדוז. יש פס שבו רצים ריבועים כחולים משמאל לימין (מתחת לסמל) והוא נתקע אחרי כמה שניות וזהו. קראתי איפה שהו שאולי הדיסק התקנה שרוט או משהו אך העתקתי אותו לדיסק חדש ועדיין לא קורה כלום מישהו יכול לעזור? כבר פירמטתי כמה פעמים והכל שוב חוזר על עצמו. חנן
-
- 1 תגובה
- 605 צפיות
-
-
כמו שהכותרת מציינת יש לנו במחשב כרטיס 8500GT- לפני כמה חודשים המסך פסק להדלק, למרות שראינו שהוא פעיל. המסך הספציפי הזה מתחבר רק עם כאבל DVI. הבאתי כאבל DVI חלופי אבל הבעיה לא נפתרה. לעומת זאת מסך VGA התחבר תקין לאותו כרטיס... משום מה הנחתי לכן שהבעיה במסך. בינתיים קנינו לכן מסך חדש... אבל... כשחיברנו את המסך ליציאת ה- DVI הוא התריע על בעייה בכאבל... ולא פעל. הוא כן מתחבר ליציאת ה- VGA של אותו הכרטיס בצורה תקינה... יתכן כי בכרטיס תהיה פגיעה רק ביציאת ה- DVI? או שזו בעיה אחרת? המון תודה, ורד
-
- 2 תגובות
- 605 צפיות
-
-
שלום לכולם! אז יש לי את הכרטיס המסך GeForce GT 330M ללפטופ ואני עדכנתי לגרסא 306. לאחר העדכון, שום משחק לא עובד לי, האינטרנט נתקע כל הזמן והרזולוציה של המחשב השתנתה ואני לא מצליח לשנות אותה בחזרה. חלק מהמשחקים שעבדו לפני שעדכנתי: TeamForTress 2 Just Cause 2 Worms Armagedon Battlefield 3 עדכנתי את הכרטיס מסך בשביל ש-Just Casue 2 ו-Battlefield 3 כדי שיעבדו יותר טוב עכשיו שום משחק לא עובד ואני תקוע על רזולוציה 1200X768(בערך) ואני לא יכול לשנות אותה. מה לעשות? תודה לכל העונים!!! SpidermanReturn
-
- 1 תגובה
- 605 צפיות
-
-
בדרך כלל כשאני מדליק אותו המאוורר עושה רעש חזק, נרגע, המסך נדלק וכל האורות מהבהבים והכל בסדר. אחרי שבוע שאף אחד לא נגע בו הדלקתי אותו היום, וכלום לא קרה. המאוורר המשיך עם הרעש החזק ולא נרגע, המסך רשם NO SIGNAL והמקלדת לא הגיבה. פתחתי וניקיתי ולא עזר. הדלקתי אותו עם הפאנל בחוץ (כדי לנסות לראות מה הבעיה) ולא ראיתי משהו חריג. ניסיתי להחליף כבל וגם לא עזר. יכול להיות שהספק מת? המחשב נדלק ותקוע במצב הזה, האור של הספק גם נדלק
-
- 3 תגובות
- 605 צפיות
-
-
היי שלום לכולם :-) ניסיתי להדליק את המחשב שלי ובתהליך הפוסט כתוב לי כמו תמיד : pci device list: והוא מראה לי את הכוננים של המחשב וכו'...ומשם הוא אמור להעלות את המערכת. מה שקרה זה שהמחשב נתקע במסך הזה ולא המשיך לתהליך עליית המערכת. 1.ניסיתי לאפס את הביוס,ולנסות להעלות את המחשב שוב אך ללא הצלחה. 2.ניסיתי להוציא את כל החיבורים ללוח אם ולהכניס אך שוב פעם המחשב לא עלה 3.ניסיתי להוציא את הכ.ז ולהכניס וגם לא הצלחתי לעלות את המחשב.. למישהו יש פתרון לבעיה? בתודה ,GIF.
-
- 1 תגובה
- 605 צפיות
-
-
שלום, ברוב המקרים אחרי שאני מכבה את המחשב ורוצה להדליק אותו שוב לאחר כמה דקות , המחשב פשוט לא מגיב! ז"א שהמחשב פועל אבל אין שום תגובה מהמסך/מקלדת/עכבר או כל דבר אחר. אך ברגע שאני מוציא את הבטריה שמאפסת את המחשב (הכסופה) ומחזיר כלאחר דקה-שתיים המחשב פועל כרגיל וגם זה לא תמיד עובד. אם מישהו יוכל לעזור
-
- 3 תגובות
- 605 צפיות
-
-
כשאני מנסה להעתיק קבצים לצורב(צורב DVD של WDC דגם WD1600YS-01SHBO) הוא לא מצליח הוא נותן לי הודעת שגיאה: windows ebcountered a problem when trying to copy this folder ונותן לי אפשרות לדלג או לבטל וכו'.. הקטע המוזר שהכונן יכול לקרוא דיסקים כתובים...וגם שאני משתמש בתוכנת צריבה... אז זה לא עובד... והDRAG-TO-DISK רושם שהצורב עסוק...(שאין מצב שהוא עסוק הוא לא עושה כלום.... אשמח לעזרה...תודה...
-
- 8 תגובות
- 605 צפיות
-
-
שלום. אני מתכנן ליקנות כרטיס מסך 7600GT 256MB DDR3 הבעיה היא שאני חושש שהספק שלי לא יהיה מספיק חזק בשביל הכרטיס מסך הזה... יש לי במחשב: ATHLON64 3200 AM2 לוח אם msi K9NGM כרטיס מסך כרגע O.B אני מתכנן ליקנות את ה 7600GT הספק שלי ג'נרי כתוב עליו חברה GYRO max 500W הספק הזה יספיק? עוד משהו כתוב: 12V 18A 5V 50A 3.3V 28A -5V 0.8A -12A 1.0A 5VSB 2.5A תודה יקיר
-
- 7 תגובות
- 605 צפיות
-
-
היה לי FX5200 והחלפתי אותו ל ati x9600 עכשיו יש לי בעיות עם הדרייבר, זה לא נותן לי להיכנס למשחקים למשל אני נכנס למשחק לא כבד במיוחד שה5200 הריץ טוב אז המסך נכבה לי נסיתי כל מיני דרייברים כמו ATI.COM DNA OMEGA מהדיסק מה אני עושה? |:
-
- 4 תגובות
- 605 צפיות
-
-
שלום ברשותי מחשב פנטיום 4 2.6GHZ עם WIN XP הבעיה במחשב היא שהמחשב עולה אך לא מוצג כלום על הצג ניסיתי להחליף כרטיס גרפי חדש אך לשוא כמו כן גם ספק (בחשש שהוא נדפק) יש אולי עוד דרכים לבדוק חוץ מהחשש שזה לוח אם? תודה לעוזרים!
-
- 4 תגובות
- 605 צפיות
-
-
שלום חבר'ה, מעניין אותי לדעת אם אני מחבר מפצל של 4 USB 2.0 למחשב ישן שיש בו 1.1 אז מה קורה? זה יכול להרוס משהו או שפשוט זה לא יפעל? ואיך בודקים אם יש לי USB 2.0 או 1.1? יש לי במחשב הישן לוח אם MSI 865PE Neo2-S . תודה.[br]פורסם בתאריך: 15.02.2008 בשעה 16:06:47 נו בבקשה תענו לי זה חשוב לי אני חייב מהר תשובה
-
- 2 תגובות
- 605 צפיות
-
-
קניתי מצלמת אינטרנט מהסוג microsoft nx-6000 (יש לי מערכת הפעלה ויסטה) וכשאני מנסה להתקין אותה המחשב מזהה והכל בסדר אפילו כשאני מחבר אותה,, אז יש הגדרות ראשונות כאלה.... ושם אני רואה את עצמי (יענו היא מצלמת) אבל כשאני מנסה לפתוח את התוכנה עצמה המחשב מראה שגיעה ולא פותח..ה]עלתי אפילו מחדש וזה לא עובד..... ניסיתי גם דך ה ICQ ורק המיקרופון עובד והמצלמה לא..... מה אני צריך לעשות???? יכול להיות שהווינדוס חוסם איך שהוא???. הפעלתי את המצלמה על xp במחשב של חבר וזה עבד!!!!
-
- 5 תגובות
- 605 צפיות
-
-
התוכנה הזו שינתה לי כל מה שצריך להיות כאילו פונט בצבע שחור לאדום! והאיכות נפגמה! אוי ידעתי לא להתחיל עם אוברקלוקינג לא רציתי רציתי כולה לשלוט במאווררים! איך אני מחזיר את זה למצב הרגיל תעזרו לי בבקשה!
-
- 4 תגובות
- 605 צפיות
-
-
תקשיבו חבר'ה הייתה לי בעיה שהפרופיל של הוינדוס נעלם.פירמטתי את ההארד דיסק והתקנתי מערכת הפעלה חדשה ואחרי שבועיים שימוש הפרופיל נעלם שוב יש מצב נדפק ההארד דיסק והוא מעלים מידע או משהו כזה? תודה לעונים
-
- 2 תגובות
- 605 צפיות
-
-
היה לי 2 כרטיסי זיכרון כל אחד 256 MB DDR1 ועכשיו הוספתי עוד 512 MB ורשום לי במחשב שיש לי רק 768...מישהו יודע מה הבעיה?למה המחשב לא מזהה?על הכרטיס יש מדבקה ורשום עליה 512 ורשום גם באוורסט שהכרטיס השם שלו הוא 512 והכל אבל מראים לי שיש לי רק 768....תודה מראש על העזרה...
-
- 4 תגובות
- 605 צפיות
-