תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,286 דיונים בפורום זה
-
יש לי ADSL ופירמטתי, ואחרי שאני לוחץ על החייגן המחשב קופא ל2 דקות. ראיתי פתרון לבעיה הזאת בפורום והייתה לי את אותה בעיה בפירמוט הקודם, אבל לא מצאתי את הדיון. תודה רבה מאוד לעוזר.
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-
-
לא כל כך ידעתי לאן לשייך את הבעיה הזו מקווה שזה הפורום הנכון כל פעם שאני מחבר אוזניות אני שומע רעש סטטי (אווומממממממחחחחחחח ) רצוף (כל הזמן) (האוזניות תקינות מאה אחוז) הדבר מפסיק כשאני מנתק את העכבר (עכבר usb אופטי הכי פשוט) כרגע יש לי nf7 (בלי הסאונד סטורם) והבעיה היתה קימת גם בלוח הקודם שלי (nforce של leadteak) הפעמים היחידות שאין לי את הרעש הזה זה כשהמחשב אחרי ריסטרט ואז הרעש מתחיל ברגע שאני מפעיל את הגלילה חוץ מזה הרעש נעלם ברגע שאני שומע מוזיקה או משחק משהו (ברגע שתוכנה אחרת שולחת משהו לכרטיס קול כנראה) והרעש לא קיים אם אני מחבר את המחשב למערכת איך אני נפטר מהרעש המעצבן הזה?
-
- 1 תגובה
- 2.8k צפיות
-
-
שלום. חבר הביא לי לוח אם של RadiSys Endura sh845Gv. 2 שאלות: 1. על הלוח יש כרטיס מסך ONBOARD. יש לי כרטיס מסך (מהמחשב הישן) Gefore4 TI4200 שעובד פיקס - אבל ברגע שאני מחבר אותו ללוח של Radisys הוא בכלל לא מקבל מתח - המאוורר לא עובד ולא רואים כלום על המסך (כמובן שקינפגתי הכל בביוס כמו שצריך). חיטטתי קצת באתר של RadiSys וראיתי כי יכול מאוד להיות שהלוח הזה לא תומך בכרטיס מסך פשוט של AGP , אלא בכרטיסי ADD (AGP Digital Display) או משהו כזה. יש למישהו מושג על מה מדובר? האם ניתן איכשהו בכל זאת לשים כרטיס מסך AGP פשוט ורגיל ? במידה ולא איפה לעזאזל ניתן למצוא כרטיס ADD כזה, מה זה, כמה זה יכול לעלות - והאם זה כרטיס מסך או שאני חייב להשתמש רק בכרטיס ONBOARD? שאלה שנייה - התקנתי את…
-
- 1 תגובה
- 522 צפיות
-
-
שלום לכולם! ברשותי מחשב נייד IBM מדגם THINKPAD 600, פנטיום 2. רכשתי אותו לפני כמה שנים. ברוב חוכמתי הצלחתי לנעול את המחשב אבל אין לי מושג מה זו הנעילה הזו. ישר שאני מדליק אותו הוא מבקש סיסמא, בצורה קצת מוזרה. לא סיסמאת הBIOS, כי אני יודע איך היא נראית והיא לא נראית כך... אני חושב שיכול להיות שהבחורה שקניתי ממנה אותו היה לה איזה מנגנון הגנה שצרוב על הלוח או משהו. אם מישהו יכול להסביר לי ולעזור לי... אשמח מאוד.. תודה רבה... ג'ון
-
- 1 תגובה
- 678 צפיות
-
-
שלום רב, קניתי מחשב חדש: amd 64 3000 socet 754 ו - gigabyte k8ns הבעיה היא שכשאני מפעיל את המחשב הוא כותב לי שה - cpu רץ ב -200mhz. נכנסתי לביוס (של award) וניסיתי לתת לו לקבוע את המהירות בעצמו. שמתי לב שהמהירות 200mhz קשורה איכשהוא ל - overclock ולא ניתן לאפס אותה... מה לעשות? האם המערכת תקינה? אני מעונין להפעיל את המערכת באופן רגיל ללא overclock. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 624 צפיות
-
-
שלום קניתי את ה-LG4160 והוא הגיע עים כבל AUDIO של שלושה גידים להיכן אני אמור לחבר אותו? יש לי עוד כונן (צורב) במקביל, כמה פורטים יש בכרטיס שלי P4P800? בתודה ובברכה, יהודה
-
- 1 תגובה
- 572 צפיות
-
-
שלום וקודם כול תודה שאתם קוראים את זה אני סטודנט תפרן לאללה ויש להורים שלי מחשב ישן בבית פנטיום2 אם אני לא טועה עם כרטיס מסך ישן עכשיו המחשב היה מפורק ואחי הקטן ניסה להרכיב לי אותו מחדש, משום מה כבל הזרם שהיה מחובר לכרטיס מסך החל להעלות עשן.... כיביתי מיד את המחשב ופירקתי את הכבל מתח שכנראה לא היה אמור להיות מחובר שם... הפעלתי את המחשב מחדש ואז החלו להישמע צפצופים והבנתי שגם הזיכרון היה מחובר הפוך הפעלתי את המחשב מחדש בפעם המיליון ואז הוא עלה כמו שצריך רק שהמסך נשאר חשוך!!!! מה אני יכול לעשות?? אני חייב מחשב ואין לי כסף למישהו יש ידע בחשמל ואיך אני יכול לבדוק אם הכרטיס מסך נדפק?? יש לי אבומטר רק אני לא יודע איפה המתח הניכנס תודה מראש לעוזרים החביבים!!
-
- 1 תגובה
- 678 צפיות
-
-
-
חברים, הבעייה היתה בספק. אמנם 300W, אבל עם 4 מאווררים + 3 כוננים, היה לו קצת קשה לספק אות יציב ורציף. החלפתי ספק ל EMERMAX 350W, והיציאה הדיגיטלית עובדת פלאים...
-
- 1 תגובה
- 3.1k צפיות
-
-
יש לי לוח ASUS A7V133-C וכשיוצאות לו גירסאות חדשות של ביוס ואני מנסה לעדכן אותו עם הביוס של גרסת C ה"מעדכן" של ווינדוס אומר לי שהגירסה לא תואמת לגירסא שעל הלוח... הדבר המוזר הוא שהוא כן נותן לי לעדכן לביוסים חדשים של הגירסא הרגילה, לא "C"... זה לא ממש בעיה אבל זה מוזר... יש למישהו מושג למה זה קורה?? תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
פתאום סתם ככה. אני מדךיק את המחשב ורואה שאין דיוידי וצורב. אני נכנס למנהלי התקנים ורואה שההתקנים של - primery ide controller ו secondery ide controller מסומנים בסימן קריאה צהוב. בדקתי שהכל מחובר. בדוס הכל טוב, בוינדווס לא. ניסיתי להסיר ולהתקין מחדש , לא עזר. ניסיתי להוריד דריורים חדשים, לא עזר. גם פעם זה קרה לי ולאחר התקנה של וינדווס זה עזר. אין לי כוח להתקין וינדווס מחדש. יש ךמשהו רעיון איך זה קרה ככה סתם ואיך לסד את זה?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אני לא יודע למה זה קורה , בל יש אתרים שמספיק שאני יכתוב את השם שלהם בלי www וזה יכנס לי לאתר ככה היה גם עם hwzone על העברת התר לשרת אחד כל פעם כתבתי: hwzone.co.il וזה נכנס לי לאתר עכישו אני כותב את זה וזה לא נכנס רק שאני כותב www.hwzone.co.il זה נכנס זה קורה בעוד כמה אתרים מישהו יכול להגיד לי למה זה קורה?
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
אחרי שהגעתי למסקנה שלוח M שלי דפוק-זה אני עם ה-OCTEK-החלטתי לרכוש חדש!!!!!!! יש לי מעבד של אינטל 866.תמליצו לי בבקשה על לוח M טוב שלא יעשה לי בעיות אחרי חודשיים שימוש. המחיר לא חשוב כרגע רק לא להשתולל יותר מדי. :hi: :hi: :smoke: :smoke: :hi: :hi:
-
-
-
שלום התקנתי קשיח חדש בצעתי FDISK עליה מדיסקט הצלה פרמוט +S מנסה להתקין מכונן תקליטורים לאחר שוידיתי שבכונן WIN98SE אך לא רוצה לקבל את SETUP גם לאחר ניסיון מתוך דירקטורי ENA מה יכול ליהיות השיבוש ?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
כמו שרובכם יודעים, קניתי את ה-ATI Radeon 32DDR. וכמו שאתם יודעים אני חובב אוברקלוקינג נלהב. ומין הסתם אני רוצה להוציא את המיץ מהכרטיס הזה. לכן, ידוע לי שיש איזה שהוא Hack לרג'יסטרי של הדרייברים לרדאון, שיפתח את האפשרות אוברקלוקינג דרך האפשרויות של הדרייברים עצמם, אבל מה ההאק הזה? אני כבר חצי שעה מחפש איזה שהוא מדריך ולא מוצא כלום, מישהוא יכול לעזור לי? אני משתמש בגירסה 6.13.10.6043 אם זה עוזר.
-
המקרה הוא כזה: יש לי מחשב (המפרט לא רלוונטי) שמחובר למדפסת סיכות Oki 520 MicroLine (בלי הערות בבקשה! ) על המחשב מותקנת תוכנה שעובד ב DOS דרך ה Windows ואמורה להדפיס למדפסת. הבעיה היא שאני שולח הדפסה דרך התוכנה לוקח משהו כמו 10-20 שניות עד שהמדפסת מתחילה להגיב ולאחר סיום ההדפסה עוד כ-10 שניות עד שהיא דוחפת את הדף לתחילת עמוד חדש (להזכירכם מדובר במדפסת סיכות) יש למישהו רעיון?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
באחד המקרים בהם נהגתי בחוסר מחשבה קל ומצאתי את עצמי מתקין אימג' בעזרת התוכנה GHOST , ובמקום לבחור האפשרות של התקנה על פרטישן ספציפי , התקנתי על הדיסק כולו ....! המצב הנתון הוא : יש לי פרטישן בכונן C , עם המערכת הפעלה שירדה מהאימג' ואת שאר הדיסק הקשיח ללא פרטישן כלשהו ... יצרתי פרטישן ופירמטתי אותו דרך ה DISK MANAGER של ה WINDOWS 2000 . במצב המקורי היה לי פרטישן של C עם מערכת הפעלה , ופרטישן נוסף D שבו נמצא החומר החשוב . למישהו יש רעיון / דרך / הצעה / ניסיון במקרים דומים ויוכל לעזור לי ?? ראשי תלוי בכך ! המביא מידע מועיל יתוגמל בהתאם ...
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, יש לי את הכרטיס הנ"ל. והרבה זמן לא השתמשתי בו לצורך TV. כשניסיתי לחברו לכבלים של מתב - ללא ממיר גיליתי כי למרות שאמור להיות בו היפר באנד ואופציה לזיהוי אוטומטי של ערוצים זה לא עובד עבור מרבית הערוצים - יש רעיונות למישהו. כאמור מתב רגיל לא דיגיטל ללא ממיר.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום הורדתי לפני כמה ימים את הדרייבירם החדשים לגי פורס 3 שלי אני לא בדיוק זוכר את השם שלהם . עכשיו קראתי בעמוד הראשי שה23.11 עדיין הכי טובים למשחקים גם יותר טובים מהדרייברים החדשים? מה בכלל היו הבעיות בדרייברים החדשים? (ראיתי נושא שמדבר על זה ממקודם אבל לא מצאתי אותו) תודה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי "טיקים" כאלה כמו דפיקות כאלה "טיק" כזה קול מהרמקול כאשר אני לוחץ על DEL או ENTER או לפעמים סתם אל כפתור יש לי לוח EPOX 8KHA+ עם כרטיס קול מובנה AC97
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
-
יש לי בעיה ברזולוציה עם כל משחק שאני מתקין. כל המשחקים אצלי מוגדרים על רזולוציה של 1024X768 אבל הבעיה היא, שלמרות שהגדרתי רזולוציה מסויימת במציאות קיימת רזולוציה אחרת. במשחקים רבים הרזולוציה בפועל היא 800X600, במשחקים אחרים התפריטים במשחק נמצאים ברזולוציה שונה כאשר יש פס שחור, כלומר קטע ריק שעליו אין כלום. יש לי כרטיס מסך של קריאטיב GeForce 2 GTS ואני משתמש בדרייבים המעודכנים ביותר של קריאטיב אירופה. השמתמשתי כבר בדרייברים של nVidia אך הבעיה לא נפתרה. מקווה לעזרה, תודה
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
אחרי שאני משחק איזה שעה במשחק, וזה קורה בעיקר שאני באמצע קרב יריות!!! פתאום הכוונת משתוללת ומכוונת אותי כלפי מעלה וזה משגע אותי כי כל שה קורה יורים בי והורגים אותי יש לי עכבר אופטי רגי של אינטל INTELLIMOUSE OPTICAL 1.0 A מישהו??? ???
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-