עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by zvkel,

אני מקווה שרק הלוח (אין לי איך לבדוק) בגלל שאני לא יכול להכינס לטרייד זון כרגע אני מקווה שלא ימחקו את ההודעה הזו מכאן אני מחפש לוח אם רצוי nforce 2 ל מעבד xp 1800 עד 300 שקל (דחוף כי אני בלי מחשב כרגע) מוכן להחליף בהגה force feadback של מיקרוסופט (ההגה למכירה בלי קשר אז מי שמעוניין יכול להתקשר) 050-3776613 צבי אזור המרכז מקווה שלא תמחקו את ההודעה כי אין לי איך להיכנס לטרייד זון כרגע ולפרסם שם

• 1 תגובה
    • 737 צפיות
  2. Started by Ashand,

שלום לפני הכל אם זה לא המקום הנכון לרשום את ההודעה אנא תעבירו למקום הנכון. יש לי בעיית פריזים והמחשב נתקע כל הזמן אני רואה ב-SYSTEM INFORMATION ב-CONFLICTS שיש לי קונפליקטים בין המעבד לכרטיס מסך וגם ה-IRQ 11 משתמשים בו הרבה חומרות I/O PORT יש גם קונפליקט MEMORY ADDRESSE גם השאלה שלי איך אני נפטר מהקונפליקטים? אפשר להעלות תמונה כדי שתקבלו 'תמונה' יותר ברורה? תרתי משמע...

• 1 תגובה
    • 628 צפיות
  3. Started by pazer003,

אני מדליק את המחשב, המסך לא עובד, ואין לי מושג למה. אני כמובן שלא יודע אם מערכת ההפעלה עולה. הנורה של ההארד דיסק דלוקה תמידית. המאווררים עובדים והלוח שלי (abit ugugu) כותב שהוא הגיע לתהליך Post מספר 90 - Complete Ugugu initial process AWARD BIOS take over booting job ושם דבר לא קורה. ניסיתי לנתק את כל ההארד דיסק והסי די רום (כולל את החשמל שלהם). ניסיתי להוציא אפילו את הכרטיס מסך, לנתק את כל המאווררים, לנתק את כל החיבורים ולהשאיר רק את כבל החשמל, מקלדת ומסך. ניסיתי להעביר את הזיכרון לסלוט אחר שום דבר לא עובד. המחשב בדיוק חזר אתמול מהיבואן עם לוח כנראה חדש ועבד בחנות כמו שצריך. אין לי מושג מה קרה ולמה זה לא עובד. מישהו יכול לעזור?

• 1 תגובה
    • 523 צפיות
  4. Started by KoKo-MaN,

אז ככה, ניתקתי את הפלופי מהמחשב שלי העברתי אותו למחשב של חבר שלי, לא עבד. החזרתי למחשב שלי, לא עובד. וודאתי 20 פעמים שהכבלים לא הפוכים. הם בדיוק כמו שצריך, מה לעשות?

• 1 תגובה
    • 601 צפיות
  5. חברים תעזרו לי בבקשה !! אני עובד עם המחשב כרגיל ופתאום המחשב נכבה לי ......... בדקתי אם הבעיה מהמאווררים וכולם עובדים יש לי amd 2.2 כך שזה לא נראה לי הבעיה !! אני לא יודע מה הבעיה ..... פתאום הוא מקבל כריזה והמחשב קורס לי כזה ונפעל שוב מחדש ............. אני חייב את העזרה שלכם ?? מה אתם חושבים שזה ואיך אפשר לטפל בזה ???

• 1 תגובה
    • 954 צפיות
  6. Started by אביחי,

שלום, אני זקוק לדברייבר לצורב,LG 40x12x40

• 1 תגובה
    • 956 צפיות
  7. Started by Ben in Black,

מישהו יכול להביא לי serial to Norton Internet Security נשאר לי רק כמה ימים להכניס או שזה יפסיק לפעול או משהו אחר שימשיך להפעיל אותו גם בלי Activation תודה מראש

• 1 תגובה
    • 717 צפיות
  8. Started by AMD Sempron +3100,

אחרי המקרה המצער והטרגי עם הספק הקודם קניתי עוד ספק חיברתי אותו למחשב "אחר" הקטע שיש אור על הלוח תוצאה של מתח אבל המחשב לא נדלק כאילו מת למה ? בדקתי את כל החיבורים הכול. חיברתי את הספק למחשב אחר והוא נדלק. יכול להיות שהאלמנט(חיווט) של ה LED POWER נשרף ? או שהלוח הלך ? אבל הלוח מזהה מתח האור האדומה דולקת !!!!!!

• 1 תגובה
    • 617 צפיות
  9. Started by rambo88,

שלום לכולם כשאני מדליק ת'מחשב אני שומע רעש חזק מאוד מהמאורר של הספק וכשזה מגיע לווינדוס אין רעש מה זה יכול להיות ולפני שבוע לא היה שום רעש

• 1 תגובה
    • 530 צפיות
  10. Started by THX,

במחשב שלי מותקן WINXP+SP2 יש עליו 2 דיסקים קשיחים פיזיים הראשון זה שעליו מותקן הWIN והשני הוא של MAXTOR שעליו יש גיבוי של קבצים פירקתי את הדיסק הזה בשביל להרכיב אותו על מחשב אחר בשביל להעתיק קבצים אחרי שהרכבתי חזרה את הדיסק חזרה למחשב המקורי בו הוא היה נמצא נתקלתי בתקלה מוזרה על הMAXTOR יש 2 מחיצות אחת NTFS והשנייה FAT32 כל מה שיש על הNTFS אפשר לקרוא מה שעל הFAT32 לא זה מתחיל בזה שהאות של הכונן מופיעה במחשב עם ג'יבריש וסימנים מוזרים (תמונה מצורפת) וגם שנכנסים לכונן עצמו כל המידע שהיה שם נעלם ובמקום זה יש רק תיקיות עם ג'יבריש ואותם סימנים מוזרים בקיצור נראה לי שנדפק לי הדיסק הקשיח ואני צריך עזרה בפתרון או שחזור של הדיסק באיזושהי צורה כי יש לי שם הרבה קבצים שלא הספק…

• 1 תגובה
    • 649 צפיות
  11. אורח ברק דהן
    Started by אורח ברק דהן,

.

• 1 תגובה
    • 732 צפיות
  12. בבקשה אני חייב את הדרייברים האלה כדי להפסיק את שגיאת המסך הכחול בבקשה מי שיודע את הקישורים שיתן לי תודה מראש: 1) via bus master ide controller 2) via rev 5 or later usb universal host controller 3) c- media ac97 audio device 4) via מתאם אתרנט מהיר תואם 5) raid בקר

• 1 תגובה
    • 552 צפיות
  13. אני צריך שתגידו לי איך אני פותח את המקום ה"רדום" בכונן... כאילו יש לי כמה מחיצות רדומות שמחקתי לפני התקנת הXP.. יש לי ווין XP PRO SP1 באנגלית אז תנו בבקשה הסבר מתאים... לפי מה שהבנתי זה איפה שו בכונטרול פאנל.. תודה מראש!!!

• 1 תגובה
    • 639 צפיות
  14. זה מוגדר אצלי כ: C:\Program Files אני רוצה לשנות את זה ל O:\Program Files

• 1 תגובה
    • 638 צפיות
  15. שלום. לקחתי את המחשב שלדוד שלי כדי לנסות ולסדר אותו קצת ( הוספת זכרון ו CDROM ). הסידירום שקניתי של אסוס כרגיל עשה בעיות אז החלפתי ל LG שאותו עוד לא בדקתי. כי הבעיה שהכי הזוייה היא כזאת :. ה IDE של ההארדדיסק וה IDE של הצרב מחוברים ומזוהים בלי בעיות והוינדוס עולה בצורה די בסדר. אבל אחרי הריסטרט ממש לפני שמערכת ההפעלה עובדת אני מקבל הודעה כזאת : Primary Ide channel no 80 cable conducter not installed . מה לעזאזל אומרת הבעיה הזאת ? העברתי את הכבל מה IDE הראשי על הלח אם ל IDE של הצורב. אבל אז קיבלתי את אותה הודעה אבל במקום Primary היה רשום Secondary . אודה לכם מאוד אם תוכלו לעזור לי בבעיה ההזוייה הזאת. המחשב הוא פנטיום 3 855 MHZ עם 256 MB RAM לוח אם של mastonic דגם יחסית קצת…

• 1 תגובה
    • 534 צפיות
  16. Started by ofer,

מה יכולות הסיבות לעכבר קופא או יצא מחוץ למסך חזרה לנורמלי רק לאחר ריסטארט חלונות 2000 פרו פנטיום 4 512 זיכרון

• 1 תגובה
    • 705 צפיות
  17. Started by brk2k,

כשאני מנסה לשנות את מהירות ה-AGP של ה9800 פרו MSI שלי וגם על הדרך להפעיל את הכתיבה המהירה, המחשב מבקש ממני לעשות ריסטרט כדי לבדוק שזה בטוח להפעיל את המחשב בצורה כזאת, ואחרי הריסטרט אני בודק והוא לא שינה לי כלום! מישהו יודע מה לעשות? ואם כדאי בכלל להפעיל את הדברים האלה? תודה!

• 1 תגובה
    • 570 צפיות
  18. Started by _dudi_,

יש לי בעיה שהמחשב לא רוצה לכבות את המסך אני רוצה שהמחשב לא יכנס לסליפ מלא כי יש תוכנות שעובדות כל הזמן אלה רק יכבה את המסך אחרי 20 דקות. הבעיה היא שהגדרתי בהגדרות צריכת חשמל שיכבה אחרי 20 דקות והא לא נכבה עזרה בבקשה :s05:

• 1 תגובה
    • 620 צפיות
  19. Started by udi,

שלום בזמן האחרון כל פעם שאני מפעיל את המחשב מחדש הוא אומר שהוא הפעיל מחדש את הBIOS למצב של " דיפולט " והמחשב במהלך העלת ה WINXP עושה ריסט ולא מצליחל לעלות את ה WIN כמו כן אני לא יודע עד כמה זה חשוב הBIOS עצמו מתאפס זאת אומרת שהשעון של המערכת מתאפס גם כן . שאלתי היא האם הבעיה היא עם הבטריה שעל לוח האם { שאותה החלפתי לפני יומיים בחדשה } או עם ספק הכוח עצמו תודה על העזרה מראש

• 1 תגובה
    • 642 צפיות
  20. Started by nim901,

כאמור, המחשב שלי בשבוע האחרון מתחיל לזייף, תוכנות מסוימות נתקעות, האינטרנט איטי בצורה מטורפת, במיוחד במשחקי רשת (פעם הפינג הכי גבוהה שהיה לי זה 150 היום זה כבר מגיע ל 500). פתיחת ישומים לוקחת הרבה זמן ואני אובד עצות. אם מישהו רוצה לדעת, אני משתמש ב NOD 32, מעודכנת, חוץ מ iioffr היא לא מצאה כלום (ה iioffr זה סתם, אני רק רוצה לבדוק את התוכנה, לא שתלו לי אותה) וגם עם Ad-Aware SE Professional + Ad-Watch SE Professional (מעודכנות) ועם TrojanHunter. באף אחת מהתוכנות לא נמצא כלום. מה לעשות ? ד"א כשאני סורק ב nod 32 אני מקבל את ההודעות הבאות [C:\WINDOWS\system32\drivers\atapi.sys - error opening (file locked) [4 C:\pagefile.sys - error opening (file locked) [4] [4] File …

• 1 תגובה
    • 953 צפיות
  21. Started by gooz,

בזמן האחרון הדיסק הקשיח שלי עושה קולות מוזרים כאלו לאורך זמן ארוך כמו צוויחה ארוכה כזאת לפעמים זה נמשך שעות ומה שמוזר זה שאם אני מביא תפיחה קטנה בצד של המחשב או ממש מזיז אותו קצת לצד ומחזיר למקום הרעש נפסק ואז אחרי כמה זמן חוזר שוב. מה זה אומר :\ תודה.

• 1 תגובה
    • 584 צפיות
  22. 1. חיברתי הארד דיסק חדש של WD 160 ג'יגה הוא מופיע בכל מקום כמותקן וכהארד דיסק לכל דבר אבל...במחשב שלי הוא לא מופיע לי ככונן..הוא לא מופיע לי בכלל...למה זה? אמרו לי שאני צריך לפרמט את ההארד דיסק אבל אין לי מושג איך...זה נכון?אם כן ז איך? 2. אני רוצה לפרמט אבל אני רוצה קודם לפרמט את כל המחשב בשביל זה אמרו לי להשתמש בדיסקט אתחול אבל כשאני מכניס דיסקט אתחול של וונדואס 98 SE הוא לא עונה לי על פקודת format c: או כל כונן אחר שאני מנסה לפרמט למה זה? נ.ב. יש לי ווינדואס אקס פי פרו עם SP2 אני מודה מראש לעוזרים

• 1 תגובה
    • 633 צפיות
  23. Started by Hydr0-,

טוב בגלל שבגיימר כולם זונות ולא עונים לי החלטתי לבוא לפה! אוקי שמעו אני נכנסתי ל- BIOS ושםADVNACED BIOS FEATURS משהו כזה ואז שיניתי את 3 האפשרויות ל- HDD-0 שזה נראה לי הכונן וזה לא עבד אז ניסיתי מלא דברים ושום דבר לא קורא את זה כדיסק XP לא מופיעה לי ההתקנה של XP אז מה לעשות?! מה שאני בעצם מנסה לעשות זה BOOT FROM CD במדריכים כתוב פשוט לשנות את שלושתם אז שיניתי אותם לכמה אפשרויות ושום דבר בינתיים לא טען את הדיסק של XP! אז מה לעשות!? יש לי לוח אם GIGABYTE 7vM400M-RZ משהו כזה...

• 1 תגובה
    • 502 צפיות
  24. Started by Elad87,

שלום! על פי היצרן של הלוח אם שלי http://www.giga-byte.com/MotherBoard/Support/TechnologyGuide/TechnologyGuide_74.htm עשיתי את מה שנדרש.. כשהגעתי לפעולה מספר 3 Step3 שבו עלי להוריד את הCPU Tool Kit הגעתי לדרברים של A64 http://www.amd.com/us-en/Processors/TechnicalResources/0,,30_182_871_9706,00.html ושם אני לא מוצא את הCPU Tool Kit הדבר היחיד שאני מוצא זה AMD Athlon 64 Processor Cool'n'Quiet Software for Windows ME and Windows 2000, Version 1.0.1.7 אני לא מוצא גירסה לXP... יש כזאת בכלל גירסה? אולי לא צריך את הCPU Tool Kit בXP? מישהו כבר עבד עם זה? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 542 צפיות

דיונים חדשים בפורומים