תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
על הכרטיס מסך שלי ג'יפורס 32MB (ישן בערך משנת 2000) יש מאורר קטן, לפעמים הוא עובד ולפעמים לא. הוצאתי אותו שימנתי אותו והוא עובד, הבעיה היא שהוא עושה כל כך הרבה רעש. עכשיו הוצאתי אותו בכלל. זה יכול להזיק ? בכל זאת רוב הפעמים הוא לא עובד בכלל. אני מדליק את המחשב הוא לא פועל אחרי זה אני מכבה את המחשב מזיז אותו קצת עם היד, מפעיל את המחשב והוא עובד לאט ועוצר ומנסה להמשיך ולא יכול. שימנתי כמו שצריך כנראה צריך להחליך אותו. אם אני אשאר ככה (ז"א בלי המאורר הקטן שהיה על הכרטיס מסך) יקרה משהו ? ושהוא פעל הוא בכלל לא קירר. הוא סתם הסתובב בלי להוציא אויר (הפכתי אותו והחזקתי ביד כדי להרגיש אם הוא מוציא אויר).
-
- 1 תגובה
- 590 צפיות
-
-
הרכבתי מחשב לאחי מחלקים ישנים שהיו לי ,המחשב נדלק אבל המסך בדר"כ לא מגיב (הוא נדלק פעמיים מתוך 100 פעמים שניסיתי ) המסך עובד מצויין עם המחשב שלי ,פירקתי את כל מה שהרכבתי והפעלתי אותו מחוץ למארז (לוח אם, זיכרון וכרטיס מסך בלבד) עדיין לא מגיב, ניקיתי CMOS ,החלפתי ספק ,זיכרון וכרטיס מסך ואותו דבר.יש למישהו רעיון ? אני מתחיל להתייאש לוח אם ABIT KT7
-
- 6 תגובות
- 577 צפיות
-
-
המערכת כרגע היא: לוח אם של EPOX 8K5A3+ מערכת הפעלה - WINDOWS XP PRO מעבד אתלון XP2000+ PALOMINO אני מעוניין לשים במקומו XP1800 T-BIRD בגלל יכולות ההמהרה שלו... כרגע ה-1800 נמצא על מחשב אחר ומומהר ל-2400 כבר מעל לחצי שנה בלי שום בעיה... (חום מתחת ל-40 קבוע..) ה-2000 שלי מתחיל לקרוס כבר בהמהרה של 2100 !!!! (החום שלו ב-IDLE הוא כ-54 מעלות!!!) האם מערכת ההפעלה תזהה שהחלפתי מעבד ולא תרצה לעלות??? שמעתי שאפשר להעתיק איזה קובץ ואז המחשב יעלה... איך עושים את זה?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טוב אני גולש באינטרנט ופתאום המסך הופך לכחול אז ניסיתי לכוון את המסך שיתן לי פחות כחול וזה לא עובד .... ניסיתי לתת לו מכות (שהוא הפך לצהוב זה עבד...) וכימעט שברתי אותו וזה לא עובד..... ניסיתי להוציא מהחשמל לכלום לא עובד!!! איך אני מחזיר אותו לתפקוד רגיל?? תודה מראש !
-
- 3 תגובות
- 608 צפיות
-
-
שלום איך אני צורב ללוח הזה ביוס חדש הורדתי אותו אבל יש שם רק קובץ אחד :'( :'(
-
- 2 תגובות
- 622 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה יש לי על המחשב שתי הארדיסקים אחד סי אחד אי רציתי להוסיף עוד הארדיסק יש לי שלוש מקומות על המחשב , הכנסי את ההארדיסק הרכבתי אותו טוב כמו שצריך והוא עשה בעיות הוא לא עלה אז נינתקתי את אי וחיברתי אותו במקומו כדי לראות אם הבעיה בהארדיסק, עכשיו ההארד דיסק עלה אבל במקום שיהיה עליו 43 ג'יגה נהיה עליו 2 ג'יגה אוקיי אני באתי להעיף אותו לשים בחזרה את אי הרגיל שלי כי ויתרתי כבר , עכשיו ההארדיסק אי הרגיל שלי לא עולה שאני בא להכנס אליו זה רושם לי The Disk In Drive E Is Not Formatted Do You Want Format It? ולעשות יס או נו ולפי מה שאני מבין זה אומר למחוק את הכונן?! היה לי על הכונן הזה דברים מאוד חשובים ואני לא רוצה לוותר עליו האם מישהו יודע מה הבעיה ויכול לעזור לי תודהה מראש
-
- 4 תגובות
- 596 צפיות
-
-
שלום, אז זאת היא בעייתי: כאשר אני משחק במשחק Command & Conquer Generals, לאחר כמה דקות משחק, המחשב פשוט קופא - נתקע, לא זז! מה זה יכול להיות? אגב, פירמטטי את המחשב, עם הווינדוס הקודם, הייתה אותה בעיה, אבל אחר כך היא הסתדרה מעצמה ... יש לי את הדרייברים הכי חדשים של כ. המסך ודיירקט X 9.0C ... אגב, העניין לא במטפרטורות כי הטמפרטורה נמוכה. המפרט שלי כזה: P-4 2.6GHz HT 512MB RAM
-
- 2 תגובות
- 721 צפיות
-
-
ב"ה שלום חברים אני די חדש פה יש לי בעיה במחשב חדש ... זה המפרט שלו מעבד: 0003AMD Socket-939 Athlon 64-Bit לוח-אם: GigaByte GA-K8NF-9 nForce-4 chipset זיכרון: Dual channel TWINMOS 1 GB DDR 400 Mhz כרטיס-מסך: GigaByte NVIDIA PCX6600 128-Bit 128-MB DDR דיסק-קשיח: Western Digital 200 GB SATA 8 mb Buffer כשאני ממזער סוג מסויים של משחקים בחלונות הכל טוב אבל כשאני בה להעלות אותם חזרה ולהמשיך לשחק אז המחשב עושה ריסט אני בטוח שאין שום בעיה בחומרה היא חדשה והכל עובד לי פצצה זיכרון ללא שגיאות נבדק ! מה יכולה להיות הסיבה לזה ? מה מפריע לו לעלות שוב תמשחק ? מופיע מסך כחול שמיד נעלם מצביע על התנגשות מסויימת ... זה בעיה אחת בעיה שניה היא ששאני לא מצליח להתקין את הגיר…
-
- 4 תגובות
- 747 צפיות
-
-
-
שלום, יש לי בעיה חדשה, מוזרה ומעצבנת. אתמול כבר כשבאתי למחשב, ניסיתי "להעיר" אותו. המסך היה במצב שינה ורציתי לעבוד על המחשב. משום מה, המחשב לא התעורר, יותר נכון המסך, והוא לא הסכים להציג לי. חשבתי שזה יעבור, וחיכיתי להיום. ראיתי שזה לא עוזר וניסיתי כמה דברים. בדקתי עם הבעיה עם הכבל של המסך - לא עבד. בדקתי עם הבעיה עם המסך - הבאתי מסך אחר, וגם איתו הוא לא נפתח עם פתיחת המחשב. ניסיתי לפתוח את המחשב ולנקות אותו או את החיבורים, וגם זה לא עוזר. אני מניח שהבעיה היא בכרטיס מסך (R9500 PRO). אני צודק? מה אפשר לעשות? תודה רבה.
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הי זאת הבעיה הכי מוזרה שנתקלתי בה אי פעם ברכיב חומרה כלשהו. כשהכרטיס מוכנס בפעם הראשונה כשלא מותקן עדיין דרייבר, המחשב עולה כרגיל: *ביפ* אחד מהרמקול הפנימי וזהו. ופה מתחילה הבעיה,כשאני מנסה להתקין את הרדרייברים,אני מקבל הודעה: Zero Display Service Error. ומשם זה ממשיך בהתקנת ה-CC של ATI. עכשיו,מנקודה זו ואילך,כל פעם שהמחשב מודלק, זה מלווה בביפ ארוך וששלוש קצרים(=זיכרון כרטיס מסך לא תקין)... ושום משחק או דבר אחד שעושה שימוש ב-3D לא רץ בכלל!!! וצריך להפעיל אותו מחדש כדי שהבעיה תיפתר. WTF?! אני כבר ממש נואש מהגרוטאה הזאת תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 649 צפיות
-
-
זה הורג אותי הקול הזה ניסיתי להמניך את הטלויזיה וזה לא עוזר לשנות את הכיוון שלה וזה גם לא עוזר לא יודע מה זה, זה בעיה חמורה זה הורס לי ת'אוזניים... :-\
-
- 0 תגובות
- 594 צפיות
-
-
שלום הסיפור המלא : דודתי ביקשה ממני להחליף לה את הסי די רום , דבר שעשיתי עשרות פעמים , החלפתי לה אותו ללא שום בעיה ותקלות והמחשב לה יפה . לאחר מכן היא ביקשה שאני יתקין לה משחקים של ילדים קטנים (הדיסקים שמקבלים במקדונלדס למשל ) . הכל הלך חלק עד שראיתי שמעולם לא עשו לה עידכון לווידואוס , עשיתי לה עידכון ולאחר שהתקנתי לה DirectX9.c המחשב פשוט נכבה , ניתן לציין שהא לא יציב מאז . אמרתי לעצמי אולי זה בגלל שזה מחשב חדש ווינדאוס XP חלש מידי בשבילו , החלטתי להתקין ווידואוס 98 אבל הוא נכבה גם כשאני מנסה לפרמט :\ . בקיצור : משום מה לאחר שכמה זמן המחשב עמד ולא עשה כלום , ברגע שניסיתי להתקין לו כמה תוכנות הוא התחיל לקרוס ללא סיבה , חיבורי החשמל מחוברים , הטמפרטורה של המעבד נמוכה והכל…
-
- 3 תגובות
- 574 צפיות
-
-
מדריך על הבעיות הכי נפוצות במחשבים ואיך להתמודד איתם. http://www.pcstats.com/articleview.cfm?articleID=1720
-
- 1 תגובה
- 698 צפיות
-
-
הרכבתי מחשב חדש עבור לקוח. המחשב עבד בסדר אבל מדי פעם עשה דברים מוזרים במהלך ההתקנות. בסופו של דבר הווינדוז עבד תקין לרוב אבל כל נסיון לשנות רזולוציה ישר מאתחל את המחשב. גם בגלישה באינטרנט ישנם כל מיני תקלות מוזרות. בדקתי דרייברים והכל תקין. החלטתי שבגלל שהתקלות נראות לא קשורות בכלל אחת לשניה לעשות בדיקה לזכרון. הרצתי MEMTEST ובאמת מלא תקלות. מאד שמחתי שמצאתי את התקלה (סוף סוף) ורציתי לבדוק איזה מהצ'יפים של הזכרון (2 צ'יפים של 256MB שעובדים בדואל צ'אנל) אינו תקין. הוצאתי אחד והרצתי בדיקה והכל נראה בסדר. חשבתי שזהו, שהזיכרון שהוצאתי הוא מקור הבעיה. ליתר בטחון החלפתי ביניהם והפלא ופלא גם השני תקין. החזרתי שוב את שתי הזכרונות ושוב מלא תקלות. ניסיתי גם להעביר לזוג החר…
-
- 11 תגובות
- 811 צפיות
-
-
שלום. זקוק לעזרתכם. הדלקתי את המחשב (ח ד ש ) עם ASUS P4P800 SE וקיבלתי את ההודעה הזו. self- test the monitor is working check the video cable or pc הכל נראה לי עובד, המחשב נשמע תקין אבל אין כלום על המסך וזה נראה לי ממש מפחיד. האם תוכלו לעזור לי ? תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 691 צפיות
-
-
תיראו מה התוכנה הזאת מראה לי http://img98.exs.cx/img98/426/gfhg4ty.png יכול להיות שהיא מזייפת?????? או שהספק כח דפוק????
-
- 2 תגובות
- 584 צפיות
-
-
יש לי 2 כרטיסי ראם, שניהם 256MB רק שאחד מהם מהיר יותר מהשני: 166MHZ ו-133MHZ. זה עושה לי צרות, איך אני יכול להגביל את זה של ה166MHZ לעבוד רק על 133MHZ? תודה לעוזרים, תבורכו, אשריכם, תזכו למצוות ולחיים ארוכים.
-
- 4 תגובות
- 705 צפיות
-
-
כשאני מדליק את המחשב, במסך הראשון בו יש את הריצה של הזיכרון והמחשב בודק איזה כונן קשור לאיזה כבל (המסך בו לוחצים על Del ומגיעים לביוס) אני מקבל את הודעת השגיאה הבאה: Secondery IDE Channel no 80 connector cable installed החלפתי את שתי כבלי הIDE (גם הראשי וגם המשני) ועדיין אותו דבר האם יש למישהו מושג במה מדובר?
-
- 2 תגובות
- 576 צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי סורק ישן של חברת AVISION מדגם 363C הבעיה היא שלאחר התקנת XP אין דרייבר מתאים באתר היצרן והדרייבר שמגיע עם המוצר לא תומך ב-XP. חיפושים נוספים ברשת העלו את אותה גרסה של הדרייבר - שאינה רלוונטית לXP. נסיון להתקין את הסורק בכל מיני קומבינציות אחרות; כסורק מדגם אחר וכו' - לא צלחו. האם פירוש הדבר שאין אפשרות להתקין את הסורק? אשמח לקבל את תגובתיכם בהקדם תודה, אורי.
-
- 1 תגובה
- 512 צפיות
-
-
שאם אני רוצה להמשיך לעשות BOOT אז ללחוץ על מספר כפתורים והבעיה שלי היא למה הוא ממשיך לשאול אותי את השאלה הזאת? הכל כבר מותקן אבל הוא עדיין שואל אותי את השאלה הזאת עם כל הפעלה של המחשב.. יש לי GigaByte K8NS Pro אם זה יעזור למישהו.
-
- 7 תגובות
- 654 צפיות
-
-
חברי קנה לפני כשבועיים מחשב חדש AMD 2800+ על לוח משולב וזכרון 256MB (סטיק אחד בלבד), לפני שלושה ימים במחשב החל להאט את מהירות העבודה עד למצב של קפיאה כללית (רק העכבר זז אך אי אפשר לעשות דבר חוץ מאיפוס המחשב), הוא פירמט את המחשב מחדש והתקין XP והפעם אנטי ווירוס KASPERSKY (לפני זה היה לו פנדה)אך הדבר לא הועיל, ושוב הבעיה חזרה על עצמו...(לאחר כ-3 דקות של הרצת תוכנות במחשב ולא חשוב איזו תוכנה המחשב מאט וקופא), בדקתי את טמ"פ המעבד שהיא תקינה (כ-45 צלסיוס), המלצתי לו להחליף את הזכרון באחר, הוא התקין 128MBX2 המחשב עבד טוב מאוד בערך כשעתיים ואז הבעיה חזרה על עצמה אך הפעם מיד המחשב קפא.... זקוק לעזרה בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 549 צפיות
-
-
בוא נגיד ויש לי פנטיום 3, אני רוצה להוסיף לו עוד זכרון רוב הפעמים הוא מזהה לי אותו במקום 128 רק 64. תמיד חצי מהכמות זכרון. אני יודע שזה קשור ל DOUBLE SIDED וכו'... השאלה שלי היא האם יש דרך לדעת לפני שאני בודק האם הלוח תומך ב SINGLE SIDED או לא? DOUBLE SIDED עובד בכל הלוחות, זה לא בעיה להפעיל. האם יש מקרים שעדכון BIOS פותר את הבעיה? שווה לנסות? או שזה קשור ל CHIPSET ואין שום סיכוי... כל מידע בנושא יעזור לי אולי יש דברים שברורים לכם ואני לא יודע אותם. תודה מראש יניב
-
- 5 תגובות
- 805 צפיות
-
-
שמי עוז ואשמח לקבל עזרה ממך. לאחר הרצת תוכנת EVEREST קבלתי כמה הצעות ליעול המחשב והראשונה היא: Suggestion: SSE is not supported. Upgrade your CPU to speed up applications optimized for SSE. מה זה SSE? איך אני מצליח במערכת ההפעלה של חלונות 2000 (פרופשונל) להתעסק עם ה SSE? איך אני יכול לעדכן אותו? ואיך בעצם אני פותר את הבעיה? בנוסף לכך קבלתי עוד הודעה מהתוכנה: AGP is disabled כלומר היא הודיעה לי על הבעיה הנ"ל הקיימת במחשב שלי. אני מבין שזה קשור לכרטיס מסך אבל אני לא יודע איך להפוך את זה ל enabled
-
- 4 תגובות
- 722 צפיות
-
-
שלום היום אחה"צ עשיתי ריסטרט, לא אחרי התקנה מיוחדת או משהו כזה, המחשב כיבה את עצמו וכשנדלק שוב פשוט המסך שחור ואי אפשר לעשות כלום. לא מגיב לשום לחצן, ניסיתי להגיע לביוס וכלום. פעם זה כבר קרה לי, הדבר הראשון שבדקתי היה הכרטיס מסך, הוא היה חם מאוד, הוצאתי אותו, קיררתי אותו הכנסתי חזרה והמחשב עבד. פעם אחרת זה קרה וגם אחרי הקירור לא הצלחתי בשום אופן לגרום למחשב לעלות והנחתי שהכרטיס מסך זו הבעייה, הוא היה ישן מאוד כבר והחלפתי אותו. המחשב עבד בסדר, עד לפני לא מזמן, זה התחיל שוב, זה קרה עם הכרטיס מסך החדש אבל אחרי יום המחשב חזר לעבוד, לא מצאתי מה בדיוק הייתה הבעיה. היום זה קרה שוב, אני לא מצליח להעלות את המחשב, הכרטיס מסך נראה בסדר גמור. עכשיו, לא סביר מבחינתי ששני כרטיסי מסך (ש…
-
- 5 תגובות
- 929 צפיות
-