תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,286 דיונים בפורום זה
-
-
היום קיבלתי את קורא הכרטיסים המיוחל של חברת סאנדיסק, בתקן USB II עם תמיכה, כאמור, ב 12 סוגים שונים של כרטיסי זכרון. מפרט המוצר - http://www.sandisk.com/retail/im-12in1.asp לוח האם שברשותי מופיע מימין, כמו כן גם שאר המפרט. חיברתי את הקורא כרטיסים לאחד ממחברי ה USB האחוריים במארז, בשעה שהמחשב רץ. הכל פעל כמו שצריך... ההתקן זוהה, כל הכוננים הרלוונטים התווספו והיה ניתן להעתיק ולכתוב לכרטיסי ה SD ו CF שהיו ברשותי, ללא כל בעיה. בא הריסטרט, לפתע אני נתקל בצפצופים צורמניים ומעיקים ולאחר מס' שניות מתקבלת הודעה שה CMOS התחרפן, המחשב התחיל לחפש את כונני הדיסקטים ובשלב הזה נתקע. ניתקתי את קורא הכרטיסים והפעלתי את המחשב לחדש. כל הביוס התאפס... הגדרתי הכל מחדש והמחשב עלה כמו ש…
-
- 2 תגובות
- 606 צפיות
-
-
מאיפה הרעש יכול להיות????? לי נראה שהוא מהדיסק הקשיח או מכוננן הפלופי.
-
- 2 תגובות
- 606 צפיות
-
-
כאשר אני מדליק את המחשב הוא נפעל לכמה שניות ונכבה... הערכתי שהספק כוח אשם אז החלפתי אותו... ועדיין אותה בעיה עכשיו כאשר פתחתי את המחשב ואז הוצאתי את הגוף קירור של המעבד וראיתי אותו עם שכבה לבנה מוזרה כזו שמכסה את כולו .. זו יכולה להיות הבעיה ?? והאם צריך למרוח משחה טרמית או משהו כזה ? המחשב: P4 2.8 HT | ASUS P4P800SE תודה מראש ..
-
- 3 תגובות
- 606 צפיות
-
-
שלום, אני נתקל במסכים כחולים ומעצבנים לאחרונה .. נתחתי את קובץ הדאמפ ותראו מה קבלתי.. אין לי מושג מה הבעיה הזאת בתודה מראש לעוזרים [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 606 צפיות
-
-
אני כרגע צריך לאפס את הביוס, אני לא רוצה סתם לגעת שלא ישרף לי הלוח, אז אני מבקש מכם הסברים בבקשה, תודה מכל הלב על כל העזרה, VL.
-
- 2 תגובות
- 606 צפיות
-
-
לאחרונה רכשתי HD SATA 250GB, של WD אשר החליף כונן ATA ישן של 80 GB אותו התקנתי בנוסף לכונן SATA 120GB של WD, (מערכת הפעלה מותקנת עליו) לאחר ההתקנה הכונן זוהה בהצלחה ועובד תקין, הבעיה היא שזמן האיתחול התארך פי 4 ואף יותר לאחר התקנת הכונן הנוסף. *הכונן אינו מוגדר בביוס ואינו עובד כ-RAID ברשותי לוח GA-8IK1100, האם נראה לכם שצריך להגדיר משהו נוסף ? מהי לדעתכם הסיבה לפשר האיתחול לאחר התקנת כונן ה-SATA החדש ? (כשכונן ה-ATA היה מותקן בנוסף האיתחול היה מהיר) תודה למשיבים,
-
- 0 תגובות
- 606 צפיות
-
-
שלום רב לכל חברי הפורום, המחשב לפני מספר חודשים הפסיק להדלק לי בעזרת הכפתור הראשי על הכונן מאז אני מנתק את הכבל הראשי מאחורי המחשב מחכה מס' שניות מחזיר אותו לתקע והמחשב נדלק מהכפתור הראשי על הכונן אינני יודע מה הבעיה אמרו לי לנסות בהגדרות המחשב עם המתח אולם זה לא עזר מה לדעתכם הבעיה וכיצד ניתן לפתור אותה? מצפה לתשובה, בתודה קובי
-
- 6 תגובות
- 606 צפיות
-
-
מה קורה פורום HWZONE יש לי בעיות רציניות עם כרטיס מסך 7800gs agp הכרטיס עובד , ואין בעיות של אי תאימות או דברים כאלה הספק שלי הוא hec475w אז זה לא קשור לזה ברגע שאני מנסה להפעיל משחקים אחרי כמה דקות המשחק פשוט נתקע בבום ואני חייב לרטסרט בדקתי מלא משחקים [היחידיום שעבדו זה ut2004 וprey וגם הוא נתקע אחרי כמה זמן] הטמפ' במנוחה 42 והכל נראה בסדר גמור אפילו gta sa בלי aa נתקע. ניסיתי כל דרייבר אפשרי [ניסיתי את הדרייבר שמגיע עם הכרטיס עצמו והוא נתקע בהתקנה בקטע שבו הוא בודק את המשחק ואמור להשחיר לשנייה הוא פשוט משחיר ונתקע שם , גם את הדרייברים החדשים של nvidia ניסיתי] הדרייברים היחידים שעובדים הם 91.31 ואני עובד איתם עכשיו וזה עדיין נתקע , התחרפנתי כבר , אני חושב שמישהו י…
-
- 5 תגובות
- 606 צפיות
-
-
אז ככה, אני מדליק את המחשב ואני מקבל תמונה כזאת: '>http://www.2send.us/"] אז עכשיו עברתי לכרטיס מסך שבלוח.. נראה לי שנדפק לי הכרטיס מסך כי כשעברתי למובנה הכל נראה טוב.. מישהו יכול לעזור?
-
- 3 תגובות
- 606 צפיות
-
-
שמעתי שיש תוכנה חינמית המאפשרת לי להתקשר דרכ האינטרנט לכל טלפון בזק בארץ אז רציתי לשאול האם יש תוכנה כזו ואם יש אז אם אתם יכולים לשלוח לי אותם או לפחות את השם.תודה
-
- 0 תגובות
- 606 צפיות
-
-
מה אפשר לעשות?!?!?!?!... דחוף!!!... תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 606 צפיות
-
-
חבר שלי ואני יושבים פה מול המחשב יש בו כונן קשיח בגודל 250GB של WD מהדגם הזה: WD2500KS הדגם זה SATA 2 והכול מותקן במחשב כולל SP2 של XP וכול הדרייברים שצריך.....למה מזוהה רק כמחצית הנפח שבכונן?....מזוהה רק 127GB וזה כונן של 250GB...איך אפשר לסדר את זה?! תודה רבה רבה מראש...וזה מאוד חשוב אז אם תוכלו לענות טיפה מהר זה מאוד יעזור...תודה
-
- 4 תגובות
- 606 צפיות
-
-
אני עכשיו במחשב אחר .. הטכנאי לקח את המחשב אבל אני לא יודע מה הבעיה! אני לקחתי את המחשב .. הוצאתי את המאוורר הסטוק של המעבד שמגיע איתו.. וניקיתי כי הוא היה מלא פוול אבק שנתיים לא ניקיתי אותו .. החזרתי את המאוורר והמחשב מראה שהוא עולה ואז נכבה פתאום! פעם היה לי במחשב אחר ואמרו לי שזה בעיה במגעים אם זה יקרה שוב,איך מחברים ומגעים איפה זה ?!
-
- 2 תגובות
- 606 צפיות
-
-
לגבי המשחק NBA2K21 הוא עובד טוב אבל אין סאונד אם אפשר פיתרון..
-
- 0 תגובות
- 606 צפיות
-
-
יש אצלי מחשב נייד עם כרטיס מסך של nvidia מדגם gt 330m. עכשיו מדי פעם המסך ניכבה,נדלק, ואז מופיעה לי הודעה בסרגל למטה שהכרטיס הפסיק לעבוד,משהו כזה, ויש הודעת שגיאה. מישהו יודע איך אני יכול לפתור את זה? התקנתי את העידכונים הכי חדשים שמציעים באתר של nvidia, ועדיין אין פיתרון לזה.
-
- 0 תגובות
- 606 צפיות
-
-
מחוברים אצלי כ5 פריטים לUSB, ורק הMP3 עושה בעיות מדובר בIaudio i7. המחשב קופא בקטע הראשוני איפה שניכסתי לBOOT. יש לי פה אפשרות לעשות POWER ON BY BUTTON, רציתי לדעת איך האפשרות הזאת עובדת, כמו כן אם אני יכול להשתמש בשלט מדיה.
-
- 3 תגובות
- 606 צפיות
-
-
שלום! קניתי 4 סטיקים של 2gb כל אחד של חברת kingston הלוח שלי תומך עד 8gb הרכבתי את כל הזכרונות הפעלתי את המחשב ולא היה תצוגה על המסך היה מסך כחול חלק הוצאתי סטיק אחד של זכרון הפעלתי את המחשב והכל עולה בסדר והוא מזהה לי 6gb מה הסיבה שהמחשב לא עולה עם ה-8gb חשבתי שזה בעיה בסטיק ושמתי סטיק אחר והכל עובד גם החלפתי סוקט והכל בסדר אז איפה הבעיה תעזרו לי... ???
-
- 3 תגובות
- 606 צפיות
-
-
ניקיתי מחשב של חבר אחרי שהיה לא בעיה בכרטיס מסך הבעיה סודרה אבל עכשיו המחשב מגיע לחלון השחור של הוינדוס חושב ואז עושה ריסט מחדש לא יודע מה לעשות נ.ב גם שניסתי לפרמט המחשב לא נתן לי קיבלתי מסך כחול
-
- 2 תגובות
- 606 צפיות
-
-
שלום בזמן האחרון התחיל להיות לי מסכים כחולים מתיי שאני אל במחשב יענו המחשב לא בפעולה או משהו... אבל שאני עושה ריסט המחשב זורם כרגיל בלי שום בעיה. אבל לפניי איזה 15 דקות התחיל להיות לי עוד מסך כחול אבל עכשיו שאני בפעולה מלאה ויכול להיות גם בעומס. אז הינה השגיאות שמופיעות לי : אחד שאני לא נמצא בפעולה : 0x0000004e (0x000000007 0x00006500 0x00000001 0x00000000) והשני : Viamraid.sys זה מתיי שאני נמצא בפעולה ואפילו בעומס. תודה לעוזרים !
-
- 2 תגובות
- 606 צפיות
-
-
לאחרונה יש לי את הבעיה הזו בהקרנת סרטים אחרי שמציבים את הסרט בנקודה חדשה מתקבלת תמונה מפוקסלת אחרי כמה שניות התמונה מסתדרת ומתייצבת מישהו מכיר פיתרון ?
-
- 0 תגובות
- 606 צפיות
-
-
אהלן. חיפשתי ב- Start חיפשתי בRegistry וזה לא מופיע שם. הפעלתי Msconfig ולא מצאתי את זה שם התקנתי Ccleaner ואין שום דבר שמראה שזה עולה על ההתחלה. אני משתמש ב- Bitdefender כתוכנת אנטי וירוס. עשיתי סריקה מלאה והכל תקין. אני כן יודע שהדרייבר של ATI מעלה לשבריר שניה איזו פקודה שפותחת את ה- CMD לרגע ממש ממש קטן. הסרתי את הדרייבר והתקנתי חדש ואז גם התקנתי את הבטא ללא שינוי. בצילום מסך ניתן לראות שיש שני CMD. זה שמוקף בעיגול אני צריך להרוג את הפרוסס שלו ידנית. השני נסגר לבד אחרי כמה שניות שהמערכת עלתה. אשמח לעזרה. תודה
-
- 1 תגובה
- 606 צפיות
-
-
קניתי עכבר חדש אבל הוא איננו פועל. כשאני מכניסה את הUSB למחשב אין תגובה. מה יכולה להיות הבעיה??
-
- 3 תגובות
- 606 צפיות
-
-
שלום לכולם! אז יש לי את הכרטיס המסך GeForce GT 330M ללפטופ ואני עדכנתי לגרסא 306. לאחר העדכון, שום משחק לא עובד לי, האינטרנט נתקע כל הזמן והרזולוציה של המחשב השתנתה ואני לא מצליח לשנות אותה בחזרה. חלק מהמשחקים שעבדו לפני שעדכנתי: TeamForTress 2 Just Cause 2 Worms Armagedon Battlefield 3 עדכנתי את הכרטיס מסך בשביל ש-Just Casue 2 ו-Battlefield 3 כדי שיעבדו יותר טוב עכשיו שום משחק לא עובד ואני תקוע על רזולוציה 1200X768(בערך) ואני לא יכול לשנות אותה. מה לעשות? תודה לכל העונים!!! SpidermanReturn
-
- 1 תגובה
- 606 צפיות
-
-
המחשב שלי משחזר אוטומטית קבצים שמחקתי. בעיקר קורה שאני מוחק קבצי אקסל משולחן העבודה ואחרי ריסטרט הקבצים חוזרים. לא כל קובץ הוא משחזר. מאיפה אפשר להתחיל לבדוק? המשתמש שלי הוא אדמיניסטרטור, לא ראיתי תוכנה שמעוררת חשד בהסרה והוספה של תוכניות... רעיונות???
-
- 0 תגובות
- 606 צפיות
-