תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,308 דיונים בפורום זה
-
The monitor profile Samsung - Natural Color Pro 1.0 ICM appears defective הבנתי שהתקלה נפוצה.... מה עלי לעשות בשביל לפתור אותה? תודה אנשים!
-
- 1 תגובה
- 796 צפיות
-
-
עכשיו קניתי ת'כרטיס FX 5500 ישר כשפתחתי ת'מחשב הוא עושה מין טו..... מה זה?
-
- 1 תגובה
- 671 צפיות
-
-
שאני שומע שירים כשהוא מחובר למטען הכל טוב ואין בעיות אבל שאני מנתק פתאום המחשב נתקע ומתחיל להיות בעיות בסאונד הוא עושה מין רעש מעצבן כזה יש למישהו מושג מה עושים ?
-
- 1 תגובה
- 682 צפיות
-
-
שלום יש לי מסך VIEWSONIC VP930 בזמן האחרון כל פעם שאני מכבה אותו ומדליק מחדש המסך נשאר כבוי למרות שנורת הפעלה מהבהבת לסירוגין. רק אחרי 10 דקות בערך המסך נדלק. הבעיה קיימת גם אם המחשב מכובה או מנותק מהמסך. ניסיתי עם כבל אחר והבעיה נשארת. מה אפשר לעשות?
-
- 1 תגובה
- 653 צפיות
-
-
אני אומנם טכנאי PC ורשתות מוסמך, אבל גם אני זקוק לעיתים לקצת ייעוץ. הנה המפרט של המחשב הנוכחי שלי: pentium 4 2.40GHz socket 478 533mhz 1.5GB RAM (ddr1 400mhz) asus p4pe 533mhz geforce 7600gs agp ddr2 512mb excelstar technology j680 80GB 8mb buffer ide WDC WD1200JB-00DUA3 120GB 16mb buffer ide LG 1900J הוא די ענתיקה, זה נכון, אבל המחשב החדש מג'ון ברייס הרבה יותר טוב ויכול להשתדרג למחשב עם מעבדי quad core למיניהם, אבל זה לא לעכשיו. עכשיו אני מדבר על המחשב הנוכחי שלי. בלוח האם של המחשב הנוכחי שלי יש 3 סלוטים לזכרון ddr1. בראשון היה ddr1 256mb ram 333mhz, בשני היה ddr1 512mb ram 400mhz והשלישי היה ריק. בשלישי הוספתי ddr1 1GB RAM 400mhz, ואז המסך, המקלדת והעכבר לא זוהו. לא…
-
- 1 תגובה
- 651 צפיות
-
-
שלום לאח שלי במחשב יש מסך של פיליפס דגם philips 226v וכרטיס מסך של ATI דגם RADEON2400 HD הרזולוציה כל הזמן יורדת ומשתנה ומתעוותת יש לציין שהמסך מחובר כרגע עם VGA ויש ספק ג'נרי כרגע ולא משהו מה לעשות די לפתור את הבעיה במינימום כסף?להחליף כבל DVI?ספק?מה קשור ישירות לזה?משהו אחר? בעיה שניה שהוא מחבר את הסלולרי שלו - נקסוס הכרטיס רשת במחשב נופל TP LINK TL-WN822N תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
זה מה שקיבלתי יום אחד בהיר. מסך כחול ענקי קיבל את פני ובו היה כתוב שאם זה כבר קרה לי או שימשיך לקרות צריך להסיר כל חומרה או תוכנה חדשה שהתקנתי ולהוריד צללים בהגדרות הביוס ואם זאת פעם ראשונה לעשות פשוט הפעלה מחדש. זאת הייתה פעם ראשוננה אז עשיתי הפעלה מחדש, והמחשב לא רצה לעלות, הוא לא זיהה את הדיסק הקשיח. כיביתי אותו לגמרי, חיכיתי והוא עלה בסוף(בלי כונן דיסקים וצורב->עוד בעיה). |הדגש|מה גרם לשגיאה ומה אפשר לעשות|?||סדגש|
-
- 1 תגובה
- 583 צפיות
-
-
ככה יש לי מחשב שני לא זה שבמפרט שכל הזמן נתקע!!! פנטיום 3 1000 256 זיכרון 133 מגה הרץ לוח pcpartner והראד דיסק 30 לא מזמן החלפתי מאוורר ליחידת קירור ג'נרי מה יכולה להיות הבעיה? המאורר רץ על 3400 rpm
-
- 1 תגובה
- 842 צפיות
-
-
assetto corsa נכנס למסך טעינה אך חוזר למסך הראשי כל פעם שמנסים להתחיל מירוץ. אשמח לעזרה!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם המפרט שלי בצד. היו שמתי לב לטמפרטורה גבוהה, קרוב ל 70 מעלות במצב המתנה, המאורר עובד תקין הכרטיס בן פחות מחודש. עד היום הטפרטורה היתה על 30 מעלות במנוחה. (בדקתי במספר תוכנות ניטור כך שהבעייה לא בתוכנה (הכרטיס חם למגע) אין משהוא שרץ ברקע ומעמיס על הכרטיס.
-
- 1 תגובה
- 852 צפיות
-
-
ניסיתי בנתים את Left 4 Dead וDevil May Cry 4. או שהם ניתקעים לרגע ואז ממשיכים או שהם פשוט קורסים. יש לציין שזה ניתקה וחוזר כל הזמן ולפעמים ניתקה לגמרי בLEFT 4 DEAD -הורדתי דרייברים מעודכנים מNV, ואת הקודמים מחקתי, ולאחר מכן מחקתי מה שנאר עם Driver Sweeper. אני מריץ אותו על רזוצויה נמוכה כי כרגע אני על 17 אינצ'. 1024 -768 -בLEFT 4 DEAD שמתי 4X MSAA E5200 OCZ Vendetta CPU Cooler DFI LANPARTY UT UT P35-T2R Socket 775 Antec Three Hundred SeaSonic 550W SS-550HT G.skill DDR2 4096MB 800MHZ HK CL4-4-4-12 260GTX gainward golden simple
-
- 1 תגובה
- 736 צפיות
-
-
שלום, לידידה שלי יש מחשב נייד של דל דגם Inspiron 9400, וכל פעם שהמחשב "עובד"(אפילו ברמה של עבודה רגילה עם ICQ או משהו ברקע) ושומעים איזשהו סאונד הסאונד נקטע כל הזמן ונשמע דיי רע רוב הזמן. ניסיתי לעדכן לה את הדרייברים של כרטיס הקול, שהוא ד"א של חברת sigmatel לפי מה שראיתי, אך זה לא עזר. ניסיתי להריץ spybot S&D ואנטי וירוס שמצאו כל מיני שטויות אבל גם לא עזרו עם הבעיה. אשמח אם למישהו יהיו עוד הצעות לפני שננסה לפרמט.
-
- 1 תגובה
- 865 צפיות
-
-
שלום לאחרונה צץ קו אנכי קבוע ומטריד (בצבע כחול) לגובה מסך הלפטופ (IBM R50e) בצד שמאל. נראה כי זו בעיה במסך עצמו. האם התופעה מוכרת ומה השלכותיה? תודה
-
- 1 תגובה
- 634 צפיות
-
-
אהלן,יש לי מחשב לא חדש מידי ויש בו כרטיס מסך מסוג Gforce 6800 עם מאוור עליו..עכשיו ההמאוורר נורא מרעיש כי הוא לא יושב במקום כל כך טוב.. כבר הרבה מאוד פעמים ניסיתי לפתור את העניין על ידי ניקוי,פירוק המאוורר והחזרתו למקום..פשוט ניסיתי הכול..לא הולך. השאלה שלי האם זה קריטי אם אני יסיר את המאוורר מהכרטיס מסך? תודה רבה חברים,מאוד חשוב לי שתהיה התייחסות..המשך יום מצויין
-
- 1 תגובה
- 2.8k צפיות
-
-
חריי ניסיונות רבים למצוא פתרון, הגעתי ליאוש, ופונה לעזרת הפורום. הכרטיס - gtx670 DVI מסך מחשב SAMSUNG HDMI מקרן OPTOMA למסך מחשב מוציא הכל סבבה. למקרן הפסיק להוציא תמונה. רק כאשר עושה שכפול תמונה אז עובד, לא ברזולוציה 1080P (רזולוציה טבעית של המקרן) ניסיתי את הכרטיס במחשב אחר והכל עובד פיקס. מחקתי דרייבר, מחקתי תיקיות דרייבר וNVIDIA הסרתי את הכרטיס ממנהל התקן, התקנתי דרייבר חדש - התקנה נקייה. רעיונות בבקשה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני מנסה להעלות את המחשב כל פעם הוא מגיע למצב טעינה של הוינדוס ועושה פתאום ריסט העלתי אותו בSAFE MOD הרצתי אנטי וירוס וזה עדין עושה מה הבעיה? תודה למי שיעזור
-
- 1 תגובה
- 521 צפיות
-
-
אני רוצה להחליף ספק כוח לאחד שיכול לספק 350 WATT או 400 WATT האם זה יכול לשרוף לי את המחשב? או שאפשר לשים אותו על כל מחשב תודה
-
- 1 תגובה
- 735 צפיות
-
-
מישהו יכול לעזור בזה?
-
- 1 תגובה
- 562 צפיות
-
-
האם יש דרך לאבטח דיסק קשיח? דרכי מניעה כלשהם.? וואלה זה מפחיד לאללה שיפול פתאום מידע של שנים... מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 567 צפיות
-
-
במחשב ישן אך חזק יש בעיה שיוצרת כתמים במסך לפי צורות שאמורות להופיע במסך וצורות אחרות עוברות עיוות כאילו הזיזו אותן בתכנת תלת מימד. המסך והכבל עובדים ביחד. אני חושב שהבעיה במעבד הגרפי שמחובר למעבד. האם כרטיס גרפי שיחובר ללוח אם יוכל לעזור? אשמח גם אם תציעו הצעות למילות חיפוש. מצורפות תמונות.
-
- 1 תגובה
- 592 צפיות
-
-
התקנתי סוף סוף את הכרטיס טלוויזיה שלי מדגם leadtek tv2000xp expert ההתקנה עברה סבבה כשאני מנסה להפעיל את אחת התוכנות שהתקנתי מהדיסק, כל תוכנה, המחשב עושה לעצמו ריבוט. ולא מופיעה אחרכך כשאני מעלה את הווינדוז שום התראהעל קריסת מערכת או כל דבר שהוא והווינדוז גם לא שואל אותי אם אני רוצה להפעיל את המחשב על safe mode. מישהו...? תודה.
-
- 1 תגובה
- 730 צפיות
-
-
שלום תראו לפני שנה בערך קניתי כרטיס מסך חדש חיברתי אותו והכל ניסיתי להתקין את הדריבר לפי החוברת התקנתי את החלק הראשום והיה כתוב לי אם אני רוצה לכבות את המחשב מחדש בחוברת היה כתוב לי ללחוץ כן בקיצור נכבה ונדלק ואז אחר כך כתוב בחוברת של הכרטיס יעני של הדרייבר ללחוץ על התקנה ואז זה יתקין את החלק השני של הדרייבר טוב אני נכנס וזה עושה את אותו דבר כאילו לו התקנתי את החלק הראשון כאילו אני צריך לחזור על הכל מחדש כך עשיתי איזה 3 פעמים[וכל פעם זה מכבה מחדש] טוב עברה שנה עכשיו אני רוצה לחזור לשחק אבל אני לא יכל לשחק כי זה כאילו לא קולט את הכרטיס מסך החדש יעני זה שקניתי כאילו אין אותו זה קולט רק את הכרטיס מסך המובנה שהוא גרוע... אז כאילו בתוך המחשב יש לי כרטיס מסך בסדר אבל זה לא ק…
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה פירמטתי את המחשב כי הוא היה ניתקע ועושה ריסטרטים לפי הצפצוף לפניה bootהבנתי שמדובר כנראה בבעיה בכרטיס מסך לאחר התקנת וינדוס 8 הבעיה נמשכה וטכנאי שהיה אצלי החליף את הכרטיס מסך ואז באופן זמני הוא עבד בסדר למשך שבוע בערך, פתאום התחילו לי מסכים כחולים, כל פעם עם שגיאה אחרת והמחשב עכשיו לא עובד לחלוטין המחשב כבר לא באחריות, נקנה לפני 3 שנים בRSM יש למישהו המלצה למעבדה או טכנאי באיזור גבעת שמואל-פתח תקוה - רמת גן? (סליחה על הפוסט העילג- נשלח מה אייפד 1 המקרטע שלי )
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
-
מישהו יודע כמה זמן נותנים אחריות על התקנה מחדש [פירמוט]נגד וירוסים וכאלה
-
- 1 תגובה
- 685 צפיות
-