עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by SupeRnovA,

אני יודע שפתחתי כבר פעם ת'ארד בנושא אבל לא קיבלתי תשובה וכנראה לא הסברתי נכון מה היה לי אוקיי אז יש לי: AMD Athelon 64 3000+ ספק 300W וכ-4 מאוררים לא כולל של הספק עכשיו שמתי לב שהמאוורר של הספק מוציא חום בטירוף!! ( לא כל פעם, בשעת מאמץ ) אז בזמן האחרון המחשב נכבה לי בשעת מאמץ בעיקר במשחקים וכ'ו.. והטמפרטורה שלי הייתה פעם אחת 82 ופעם 30 היא כל הזמן משתנה. אז מה יכול לפתור את הקריסות האלה? החלפת ספק ל400W? הוספת קרור? אולי אין מספיק כוח מהספק? בבקשה אני ממש רוצה לפתור את זה כי זה מתחיל לעצבן ואני מפחד שיגרם לי נזק לאחד החלקים או יותר.. תודה רבה רבה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 929 צפיות
  2. Started by trojan,

אז ככה יש לי עוד מחשב יותר ישן בבית החלקים העיקריים שלו זה מעבד- intel p-4 2 ghz זיכרון- 256 ddr כרטיס מסך- g-force4 mx 440 הבעיה היא שבכל משחק קטן למשל(airxonix,gta 2) הוא נתקע ואי אפשר לעשות כלום ואחרי כמה זמן הוא קופץ למסך כחול שאומר שיש בעיה בקובץ nv4_disp.dll ואז צריך לעשות ריסט עשיתי uninstall וניסיתי את הדרייבר שקיבלתי עם המחשב וגם את הדרייבר מהאתר של nvidia וזה עדיין עשה את הבעיות בדקתי את המאוורר של הכרטיס מסך בזמן הפעלת המשחקים והוא עובד טוב מאוד ! והמשחקים האלה עדיין נתקעו ופעם הכל עבד ואפילו משחקים כבדים וזה התחיל לקרות בתקופה האחרונה וגם ניסיתי לפרמט ולא עזר אז מישהו יכול להגיד אולי מה הבעיה ?

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  3. היום התקנתי כבלי IDE חדשים של TT. חיברתי את שני ההארד-דיסקים על IDE אחד, שניהם Maxtor. אחד 60 ג'יגה, השני 40 ג'יגה. ואת הצורב ואת הDVD על שני. הHD שמערכת ההפעלה נמצאת עליו מג'ומפר כMaster והשני כSlave. זה מה שהוא מראה כשאני מנסה להכנס לHD השני (הSlave): ואלה המאפיינים: אם אני מחבר את הHD הראשון על IDE אחד, ואת הHD השני על IDE אחר, אני יכול להכנס חופשי לשניהם, בלי בעיה, ובמאפיינים כתוב Maxtor כמו שצריך. הקטע הוא שאני לא יכול להשתמש בIDE אחד לHD אחד ולצורב לדוגמא, ולHD שני ולDVD, כי הכבלים לא מספיק ארוכים ולא מגיעים מהכוננים להארד-דיסקים. אני חייב להשתמש בIDE אחד לHDs, וIDE שני לDVD+CDRW. שיחקתי שעות עם הג'מפרים ושום דבר לא הצליח. יש רעיונות? תודה.

• 12 תגובות
    • 814 צפיות
  4. Started by rushy,

שלום! המחשב לא הצליח לפתוח באף נגן ( media player, real' mv2 player media player classic) קבצי וידאו אלא הופיע מסך כחול בתצוגת הפליירים כאשר הסאונד עבד למחצה. כאשר ביטלתי את השימוש בדרייבר הקיים עבור הכרטיס זה פתר למחצה את הבעיה אך עדיין מדי פעם זה חזר-> הפתרון (לדעתי) :פירמוט. לאחר הפירמוט עם שימוש באותו windows ואותו דרייבר התחילו להווצר פסים באורכים משתנים על המסך בצבעים שונים. והדרייבר לא תיפקד. גם עם דרייברים קודמים שעבדו המחשב כבר לא עבד והwindows לא הצליח לעלות וכל הזמן התרסט. אני לא יודע מה הבעיה ופירמטתי כמה פעמים וזה חזר. בתודה מראש.

• 1 תגובה
    • 525 צפיות
  5. Started by 1,

בחודשיים האחרונים המחשב מתאפס לבד, באמצע גלישה, או בכל דבר אחר, ולא מדובר בנפילות מתח. מה יכולה להיות הבעיה?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by PT,

אז ככה, קניתי היום סוני-אריקסון T630 וזה המכשיר הראשון שאני מפעיל בו בלוטות', אז אני לא מבין בזה וגם לא ממש מצליח לי. קניתי אוזנית בלוטות' של מוטורולה, המכשיר זיהה אותה והכל אבל אחרי חצי דקה בidle, המכשיר מנתק את הקשר עם האוזניה. למישהו יש מושג למה זה קורה ואיך פותרים את זה? ועוד בעיה, ניסיתי לגרום למכשיר לדבר עם הIPAQ של אבא שלי, הם אמנם מצאו אחד את השני אבל הם רוצים סיסמאות ודירבאלק! לאף אחד מהם אין סיסמא בכלל, לא רשום כלום בחוברות של שניהם. אנא עיזרו לי :'( עריכה: עשיתי עוד איזה ניסוי עם האוזניה ומסתבר שזה בסדר שזה מתנק ברגע שיש שיחה האזניה מתחברת ואפשר לענות. עדיין לא פתרתי את העיניין עם הIPAQ, אם יש פה מישהו עם ניסיון של חיבור מכשירים עם בלוטות', אני אודה מאוד.

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  7. היי לאחרונה החיישנים של הלוח אם שלי נדפקו, ואני מעוניין לדעת (בעיקר מבעלי חנויות) האם יש על זה אחריות? קצת פרטים: הבעיה בחיישנים היא שהטמפרטורות (לוח+מעבד) "קופצות" כל הזמן, גם בזמן מנוחה וגם בזמן מאמץ - כלומר אפילו שאני לא נוגע בכלל במחשב הוא מחליף טמפרטורות בהפרש של כ-10 מעלות כל שניה(25-35-25-35). הלוח הינו מדגם ABIT IC7 MAX3 ובן כחצי שנה. הלוח מעודכן BIOS גירסה אחרונה - תופעה זו החלה הרבה אחרי עידכון הביוס. בעיה זו החלה לפתע בלי שעשיתי שינוי חומרתי כלשהוא. K.S.P אמרו לי שכל עוד הלוח תקין (ובעיה זו לא מוגדרת כתקלה) - אין להם מה לעשות. מישהו חושב אחרת?

• 1 תגובה
    • 565 צפיות
  8. ניסיתי להפעיל מצלמת אינטרנט (שעבדה עד לא מזמן) ולאחר כמה זמן קיבלתי הודעה על כך שיש בעיה עם רוחב הפס של ההתקן. מה אפשר לעשות ואיך מתקנים את זה? יש לי חלונות 2000 והבעיה היא במסנג'ר.

• 2 תגובות
    • 662 צפיות
  9. אחרי הפקסת חשמל (שהאל פסק פשוט נכבה) הכרטיס קול של Creative Audigy פשוט נעלם נסיתי להעביר אותו סלוט PCI וזה לא עזר נסיתי להעיף את הדריבר נסיתי להקצות לו IRQ ידני בביוס שום דבר לא גורם לו להופיע מחדש יש הצעות?

• 9 תגובות
    • 654 צפיות
  10. Started by Rin,

אמ יש לי כונן רשיח 120 GB של WD יש לי ב C 20 GB וב D השאר.. אז הבעיה היא אשר התחילה לפני מספר ימים: כל פעם כשאני נכנס ל D לאזור הסרטים שלי... מקומות שהם יש סרטי וידאו.. זה פתאום מתחיל להיתקע.. עושה את ה ERROR כזה WINDOWS משהו... ואז זה חוזר לעצמו .. ואז כשאני שוב הולך לכונן D זה עושה את זה.. זה מעצבן.. מה לעשות.. אין לי וירוסים.. WINDOWS XP AMD 64 אממ מוזר.. מחקתי כל תוכנות ה VIDEO PLAYER שלי וחשבתי אולי שזה יכול להיות בעיה שאולי נוצרת משילוב רב של CODEC זה יכול להיות? יש לי הרבה תוכנות של CODECS על המחשב... טוב תודה מראש לכל העוזרים

• 0 תגובות
    • 614 צפיות
  11. שלום, יש לי מסך עבה שטוח בגודל 17 אינץ' samsung syncmaster 793df והוא חדש.... יש לי בעיה שאני רואה קווים על המסך אני לא יודע מה זה.... אבל שעשיתי את שולחן העבודה לשחור ראיתי מן קו כזה. שהוא בעצם 3 קווים קווים מחוברים צמוד והצבעים שלהם זה אדום כחול וירוק (שאלה הצבעים שאם מתקרבים למסך רואים מיליונים כאלה בטורים) הנה תמונות: אני החלפתי את המסך במסך עוד יותר חדש באותו דגם ועדיין חזרה על עצמה הבעיה.. מה אני עושה?

• 5 תגובות
    • 906 צפיות
  12. Started by nim901,

היום הוצאתי את ההארד דיסק שלי כדי לנקות את המקום שלו ואת ההרד דיסק עצמו אחרי זה חיברתי אותו למחשב ומאז אני לא יכול להכנס למחשב - אחרי הצגת הסמל של הוינדוס מופיע מסך כחול ומחייב אותי לעשות ריסט, מה ניתן לעשות ? (פירמוט היא האפשרות האחרונה שלי)

• 4 תגובות
    • 584 צפיות
  13. Started by sharonbh,

שלום לכולם, לאחרונה קניתי צורב DVD של חברת LiteOn וחיברתי אותו למחשב במקום צורב הימהה הישן שלי. הצורב מחובר כ-Secondery Slave ומחובר כמשני להרד דיסק. הבעיה היא שבאתחול המחשב, בשלב שבו המחשב מזהה את כונני ה-IDE השונים, הוא לא מזהה את הצורב ופשוט לא ממשיך את האתחול עד שאני מנתק את הצורב ומאפס אותו מחדש. כשאני מחזיר את הצורב הישן הוא מזהה אותו בלי בעיה. עוד אציין כי הג'ימפור לצורב DVD הוא אותו דבר כמו לימהה (Slave) אני לא רואה כל סיבה נראית לעין מדוע המחשב לא מזהה את הצורב (חיברתי את הצורב במחשב של חבר והוא עובד שם יופי - הבעיה לא בצורב..) יש לי מחשב פנטיום 3 866 עם 256 זיכרון ושני הרד דיסקים שמחוברים כמסטר ל-Primary וSecondery, כונן קריאטיב שמחובר כSlave ב-Secondery, וצורב …

• 3 תגובות
    • 602 צפיות
  14. טוב כמו שכבר הבנתם מהכותרת יש לי בעיה די מוזרה.... המחשב נכבה לבד ישר אחרי שאני מכניס דיסק לסידירום או לצורב זה לא משנה התוצאה היא אותה תוצאה והמחשב נכבה פתאומית בלי להודיע... :s05: הבעיה מאוד מעצבנת ומוזרה בבת אחת... אני כבר ניסיתי את הכל... אחת העצות הייתה לקנות ספק חדש כלומר שבעיה היא בספק ולא במשהו אחר... אז אני בא לשאול את המומחים שבפורום הזה האם מישהו מכם או שאתם מכירים מישהו שנתקל בבעיה הזאת בעבר?!?!? והאם זה הגיוני שספק יכול לעשות בעיות בזמן מחשב נדלק בלי שום בעיה... מווווזר בקיצר.... תודה רבה מראש... מחכה לתגובתכם...

• 5 תגובות
    • 717 צפיות
  15. Started by Vladgi,

זה ממש מטריד אותי מישהו יכל לומר לי מאיפה זה צץ?אני מוסיף קובץ minidump [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 0 תגובות
    • 655 צפיות
  16. שלום רב! קניתי מחשב לפני חודש ומאז הוא עשה לי המון בעיות שלחתי אותו לתיקון והחנות אחרי שבועיים מצאה שהלוח אם k8n-e deluxe ובכלל הצ'יפסט nforce 3 לא מתאים עם הכרטיס מסך 6600gt עכשיו יש לי כמה אפשרויות לפתרון הבעיה או לקחת כרטיס מסך אחר באותו סדר גודל של מחירים שהכרטיס הכי מתאים פה הוא 9800pro או להחליף את הלוח אם ל nforce4 ואת הכרטיס מסך ל 6600gt pci-e כמובן שגם מעבד 939 יצטרך להיות מוחלף עם ה 754 שלי אבל החנות המליצה לי ללכת על ה 9800pro משום שיש בעיות עם ה nforce4 אז כאן אתם נכנסים לתמונה רציתי לדעת מאנשים שבאמת מבינים מה מן האופציות הכי כדאית ועוד דבר אם אני אלך ראש בראש עם החנות ובאמת יהיו לי בעיות הם יגידו לי שהם יידעו אותי מראש על העיות אז אני צריך לדעת האם באמת יהיו…

• 8 תגובות
    • 755 צפיות
  17. ככה- המפרט שלי מופיע בחתימה, וגם הOC מופיע בחתימה. המעבד שלי היה על מתח 1.65V והעובדה שהוא התחיל להיות יותר מדי קרוב רוב הזמן ל50 מעלות הדאיגה אותי... (למרות שזה OC חזק אני זוכר שהיו זמנים שהוא היה ממש צריך להתאמץ איזה לילה עם PRIME95 כדי להגיע אולי אולי ל45 והיום הוא רוב הזמן גם במנוחה נושק ל50... על PRIME95 אני לא רוצה לחשוב בכלל.. 1. הורדתי את המתח ל1.6 , שמתי לב שהטמפרטורה לא ירדה אלא אפילו עלתה, למה?? (הבנתי שמתח הוא המשפיע העיקרי של הטמפ' - משמע תוריד מתח תוריד מעלות, למה יצא לי הפוך??) 2. חשבתי לעצמי אם בלילה המחשב דלוק למה לאמץ אותו שיזיע בטמפ' כאלה ונזכרתי בCOOL N QUIET, רק מה לא זכרתי איפ ההו אנמצא, הלכתי, חיפשתי, קראתי במדריך של הלוח אם ובלה בלה בלה, הוא נעל…

• 0 תגובות
    • 663 צפיות
  18. Started by IdL,

אהלן חבר'ה, ברשותי מחשב סלרון 466 סוקט 370. התקנתי עליו עכשיו XP וכל פעם שאני עושה כיבוי - המחשב מסרב להכבות - יש צורך ללחוץ באופן ידני על כפתור הכיבוי. כבר שיחקתי עם כל הגדרות ה-Power Management ב-XP וגם עם הגדרות ה-APM בביוס, ועדיין נאדה. מה שעוד מפליא זה שאין לי אפשרות Sleep במחשב...אבל ב-DOS כשאני לוחץ לחיצה קצרה על כפתור הכיבוי הוא כן נכנס ל-Sleep. רק לחיצה ארוכה מכבה אותו. אז מה עוד זה יכול להיות? תראו זה לוח אם סוקט 1 שמתאים לכל מעבד פנטיום 3 - ויש לי בבית גם פנטיום 3 1000 ששם אין שום בעיה כזו. יש לכם רעיון איך לפתור את שתי הבעיות (1. למה המחשב לא נכבה מעצמו? 2. למה אין לי Sleep? ) תודה!

• 3 תגובות
    • 690 צפיות
  19. הכל עובד במחשב חוץ מהמשחקים מה לעשות?

• 23 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by MeTaLhAmMeR,

הופיע לי מסך כחול כרגע אבל בלי שום כתוביות, פשטוט כל המסך אצלי נהיה כחול ריק בלי שום כיתוב... בכל אופן נוצר קובץ מינידאמפ ואני מנסה לפענח אותו אבל אין לי מושג איך, אני משתמש בWINDBG ואני לא רואה חלק שמצביע על משהו מסוים... אז שת'ה שאלות: מה אומר המינידאמפ הזה? (מצורף קובץ) למי שמשתמש בWINDBG, תעתיקו לי את החלק שמצביע על התקלה כי לא הבנתי איפה זה. תודה מראש *עריכה* שיט רק עכשיו שמתי לב שלא צירפתי שום קובץ כשאני יגיע הביתה אני יצרף אותו

21. ...טוב אז זה הבעיה.. תמונה: http://img166.exs.cx/img166/4408/sasas5ak.jpg מי שפתר סוס..

• 2 תגובות
    • 502 צפיות
  22. Started by Capsula,

המסך של המחשב הנייד שלי (IBM) ננסדק\נשבר מה עושים ?

• 1 תגובה
    • 519 צפיות
  23. שלום, יש לי מסך עבה שטוח בגודל 17 אינץ' samsung syncmaster 793df והוא חדש.... יש לי בעיה שאני רואה קווים על המסך אני לא יודע מה זה.... אבל שעשיתי את שולחן העבודה לשחור ראיתי מן קו כזה. שהוא בעצם 3 קווים קווים מחוברים צמוד והצבעים שלהם זה אדום כחול וירוק (שאלה הצבעים שאם מתקרבים למסך רואים מיליונים כאלה בטורים) הנה תמונות: (הקו העליון) http://planet.nana.co.il/moses2005/images/4.jpg אני החלפתי את המסך במסך עוד יותר חדש באותו דגם ועדיין חזרה על עצמה הבעיה.. מה אני עושה?

• 0 תגובות
    • 623 צפיות
  24. Started by shaniyakov,

אני רוצה לעדכן את הביוס, אבל לא יודע איך ניכנסתי לאתר החברה של הלוח שלי אבל אני פשוט לא מסתדר.... מישהו יכול לעזור לי, להגיד לי מה אני צריל להוריד ומה לעשות הלוח שלי: +ecs p4vxasd2 מעבד: intel p 2.4 מישהו יכול להגיד לי איך מעדכנים, תודה מראש מקווה שזה הפורום המתאים לשאלה כזאת.....

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by Cooler-Master,

שלום לכולם. הבעיה התחילה לפני איזה יומים. מצאתי את המחשב תקוע עשיתי ריסט למחשב ומאז הוא לא רוצה להדליק את המסך יותר (המנורה של המסך תמיד כתומה). עכשיו היה לי בעיות בכרטיס מסך בזמן האחרון הוא לא עבד כל כך טוב אז חיברתי אותו מחדש ניקיתי אותו אבל זה לא עוזר גם בדקתי את הכרטיס על המחשב השני והוא כן הדליק את המסך לא רואים טוב בגלל שהוא דפוק אבל הוא עובד. ניסיתי איזה כרטיס מסך פי סי אי שהיה לי והוא גם לא עבד. ככה שאני לא בטוח שזה הכרטיס מסך, הוצאתי את הזיכרונות ניקיתי את המגעים חברתי שוב גם את המעבד הוצאתי חיברתי שוב ניסיתי אבל גם זה לא עוזר המחשב לא נדלק. ניסיתי לאפס את הביוס זה גם לא עוזר. מה ששמתי לב אבל זה שבלוח שלי (CHINTECH 7NJS) יש את הפנל הקידמי שיש בוא את הקודים האלה ש…

דיונים חדשים בפורומים