תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,299 דיונים בפורום זה
-
שלום וברכה קניתי מחשב חדש לוח אם Asus h110m-a בהתחלה הusb לא עלה בכלל עד שמצאתי איזה הדרכה באינטרנט לכבות את האבטחה של ה boot בביוס ועוד משהו עם קובץ ההתקנה , ביצעתי את כל הפעולות , מערכת ההתקנה עלתה ואז נתקלתי בהודעה הזאת שבתמונה . אשמח ממש לעזרה בנושא תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 2.4k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום לכולם, לצערי לאחר עדכון ווינדוס נותר לי בכונן C רק 9 G , איך מוצאים היכן הגורם לחסימה הזו? - רוקנתי TEMP וקבצי אינטרנט ואפילו קבצי עדכון ישנים, וזה לא מזיז כלום. - הרצתי אנטי וירוס נוד 32 מעודכן על ה C ולא נמצא דבר. האם יש עוד מה לעשות? היכן? ממש אי אפשר לעבוד בצורה זו. אינפורמציה על המערכת : מעבד I7 6700K זיכרון RAM 32 G כונן SSD 250 G WIN 10 תודה מראש לפותרים.
-
- 13 תגובות
- 2.4k צפיות
- 1 follower
-
-
ברשותי לפטופ שבו מותקנת מערכת הפעלה חלונות 10 ללא רשיון. האם ניתן לרכוש באי ביי קוד מוצר לחלונות 10 שיתפוס גם על מערכת ההפעלה שכבר מותקנת אצלי? ובכך להפוך אותה למערכת הפעלה חוקית ומאושרת? תודה על התשובה.
-
- 13 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
ראשית כל אתחיל בכך שאציין שזה מחשב דיי חזק- מעבד 2.4 זיכרון512דידיאר ,כרטיס מסך ראדיון 9700 פרו . בשבוע האחרון התעוררו מיספר בעיות 1)מתוך 80 ג'יגה היו לי 500 מגה פנויים ,כשפיניתי מקום (לפחות 15 ג'יגה) מחקתי המון סרטים ומשחקים אך עדיין המחשב מראה שיש 500 מגה פנויים ובנוסף לכך כל פעם זה יורד בכמה מגה ...כרגע המצב שהוא מראה שיש 387 מגה פנויים .... מה אני אמור לעשות ? 2)המחשב פועל בצורה מאוד מאוד איטית וניתקע המון פעמיים,גם כאשר הוא לא "מתאמץ" כבר בוינדוס בחיבור לאינטרנט הוא ניתקע ליפעמיים ובפעולות מאוד פשוטות שאפילו 486 לא היה ניתקע בהן ,מה עושים ? 3)כשמשאירים את האינטרנט לילה שלם המחשב כאילו נישאר מחובר אך קורה משהו מוזר,האייסייקיו כאילו אוןלין אך הוא מעודכן כניראה מרגע ל…
-
- 31 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום, משום מה המחשב שלי נהיה איטי מהרגיל(מפרט המחשב מימין), לפעמים נתקע ולא מגיב, ואפילו מגיע למצבים שאני מקבל blue screens. ניסיתי לנתח את קובץ ה mindump אבל אני לא מצליח.. יש לי בעיה עם התוכנה של הניתוח. אודה למי שיוכל לנתח לי את קובץ ה minidump ולהגיד לי מה הבעיה הספציפית שלי. קובץ ה mindump: http://www.fileflyer.com/view/htRx9Bj
-
- 13 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
קניתי מחשב נייד חדש מאמזון מחשב גיימינג של acer Predator Helios 300 שהגיע עם וינדוס שמותקן על הssd אבל הדיסק קשיח של ה 1T אני לא מזהה במחשב גם כשאני מנסה להכנס למנהל דיסקים מהמחשב שלי אני ישמח לעזרה תודה.
-
- 13 תגובות
- 2.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, החלטתי שאני רוצה להעמיק כמה שיותר את הידע שלי במחשבים - בעיקר תוכנה (פרמוט, עריכת סרטים, מצגות, OCR, חלוקת קבצי PDF ואולי אפילו שפות תכנות). רציתי לדעת אם יש מדריך צעד אחר צעד בדברים האלו... הכרה של ווינדוס וכו' - אפשרי ואולי אף רצוי שהמדריך יהיה באנגלית. במילים אחרות, מניין הידע שלכם בנושא ומה הדרך המומלצת לרכוש אותו (אני מעדיף חינמי אבל אם ש קורסים/לימודים בתשלום גם אפשרי)
-
- 8 תגובות
- 2.4k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, הלוואי ומישהו יצליח לעזור לי ... יש לי את המארז שבכותרת- המאוורר בדלת הצדדית התחיל להרעיש כמו מטורף, פתחתי אותו, ניקיתי את הפילטר, וחשבתי שזה בגלל שהרשת מהפילטר כמה רשתות כאלה פרומות בצדדים, אבל ממש שטויות.. וזה לא זה כי גזרתי אותם וזה לא עזר.. חיברתי חזרה, וגיליתי משהו.. ברגע שאני מטה את המחשב - המאוורר לא מרעיש בכלל ! לא שומעים את המחשב.. וברגע שהוא ישר הוא מתחיל להרעיש, הוא מתחכך שם בפילטר או משהו כזה, ולא יודע איך זה קרהההה ! גיליתי משהו אחד שפתחתי אותו מחדש, המאוורר עצמו, רופף טיפה .. ואין לי מושג אם אפשר לפתוח את המאוורר עצמו ולחזק משהו, כי זאת הבעיה במיליון אחוז, שהוא ישר הוא משחק למטה למעלה, ושהוא מוטה למטה הוא מסתובב בלי שכלום יפריע לו .. השאלה היא כזאת - תר…
-
- 11 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
יש לכם בעיות של מסך כחול?? יש בעיות עם הPCIe?? עם הבקר של הSATA2?
-
- 21 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
במחשב נייד יש אופציה לשדרג כל מיני רכיבים(הוצאת כונן דיסקים או חלל ריק בתוך המחשב. השאלה שלי היא איך עושים את זה?(לאיפה מחברים,איך פותחים,איזה חלקים מתאימים?) תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 2.4k צפיות
-
-
שלום חברים, יש לי בעיה ב- Realtek HD Audio Manager יש לו חיים מעצמו. הסבר: נכנסתי ל- Device advanced settings ואז לחצתי על Make front and rear output devices playback two different audio streams simulaneously. (חשבתי שיעזור שיהיה אפשר לשמוע דרך האוזניות והרמקולים ביחד). וה- Audio Manager מחק את ה- Speakers ואז החזרתי לקודם: Mute the rear output device, when a front headphone plugged in. ניתקתי ואז החזרתי את החיבור האחורי של הרמקולים- Speakers כי הם נעלמו, קיוויתי שיחזרו. עכשיו זה נמצא אצלי על Digital Output (Optical) with V לשונית ה- Speakers נעלמה נכנסתי ל- Sound ואני רואה ש- Speakers- realtek High Definition Audio= Not Plugged in חץ אדום כלפי מעטה, וה-…
-
- 4 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
גיגלתי העניין ויש תשובות מאוד מסובכות. אחרי שלחצתי F8 ובחרתי להעלות הכונן במצב בטוח, איך אני מוודא שאני אכן במצב זה? חבר אמר להכנס ל PROCESS EXPLORER ולראות שכל התהליכים הם של WINDOWS או לראות שימוש מופחת משמעותית בראם, אבל שניהם לא מתקיימים. מן הסתם לא מופיעה תווית SAFE MODE על המסך. תודה לעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
המחשב שלי מצפצץ מדי פעם צפצוף ארוך כזה לפני חודש בערך זה היה כששיחקתי במשחקים זה התחיל עכשיו זה יותר בתכיפות אם אני מפעיל כמה תכניות ביחד הוא מפצפץ, אם נגיד יש לי WMP דלוק ופיירפוקס דלוק הוא יכול לצפצץ ואז כשאני סוגר חלוניות בFF או סוגר תWMP הוא מפסיק. מישהו יודע מה זה יכול להיות ואיך אני יכול לסדר את זה?
-
- 13 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום, חיברתי הארדיסק שהיה קיים במחשב אחר ולא היה בו שימוש לאחרונה למחשב שלי. המחשב אינו מזהה את ההארדיסק החדש וגם כשאני נכנס לביוס אני לא רואה אותו. בדקתי אם החיבורים תקינים והבעיה לא נפתרה. מה יכולה להיות הבעיה? תודה
-
- 12 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
1.אני גולש לי מחליף עמודים בפיירפוקס פתאום רנדומלית הוא נסגר עם ההודעה: וווואי איזה עצביםםם זה פשוט יכול לקרות גם כמה פעמים רצוף באמצע שאני גולש זה פשוט מוציא אותי מדעתי.. 2. אני עולה לפוקר בפייס תראו מה קורה , וזה לא קורה תמיד.. לפעמים זה לא קורה.. לפעמים באמצע המשחק..רנדומלית! 3. עכשיו אני גולש באקספלורר גולש גולש פתאום (רנדומלי): 4. קצת יוטיוב באקספלורר .. שומע שומע פתאום: גם הסקייפ לפעמים איך שאני לוחץ הוא קורס לפעמים הוא עולה לגמרי ואז הודעת קריסה . עדכון: את הבעייה במאוורר סידרתי זה היה הגדרה בביוס... תודה לעוזרים !!
-
- 19 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
יש לי את הלפטופ כ-5 שנים כאשר המחשב סתם דולק ושום תוכנה לא פתוחה - חום סביר אבל מספיק שאני אפתח לשונית אחת ב Chrome והתחתית של המחשב מתחממת באופן קיצוני עד כדי כך שממש אי אפשר לגעת בה. אציין כי גם התקנה נקייה של מערכת הפעלה לא שיפרה את המצב בכלל. פירקתי את המחשב ועשיתי ניקיון של צלעות הקירור, המאווררים וכו' אבל כלום לא עזר כמובן שכל מה שציינתי מתרחש כאשר הלפטופ מונח על שולחן, כלומר פתחי האוויר לא חסומים. מישהו עם לפטופ דומה נתקל בתופעה כזו של התחממות קיצונית?
-
- 10 תגובות
- 2.4k צפיות
- 1 follower
-
-
אני לא בידיוק יודע אם הנושא הזה מתאים לפורום פה אבל לא מצאתי משהו אחר שכן מתאים.. לגבי מצב שינה המחשב שלי די ישן היתי אומר אפילו חיבורי סאטה אין בלוח ..המחשב הוא AMD 2500+ בואו נגיד שאני לא צריך יותר מיזה הרי המחשב משמש לאינטרנט סרטים שירים ובמיוחד גיבוי מרכזי לא מעבר! מצב שינה תופעה שיש בכל מחשב במחשבים החדשים מצב שינה זה כיבוי מחשב ושאתה מדליק הוא חוזר ישר לווינדוס בלי עליה לאותו נקודה בה היתה.. אצלי המחשב לא נכבה מנורה מהבהבת ארד דיסק נכבה וספק כוח נשאר דלוק ומאווררים נשארים דלוקים.. יכול להיות כי המחשב ישן התופעה הזאת ככה? רק שאני לוחץ על כפתור ההדלקה והכיבוי הוא נדלק או שאני לוחץ על העכבר או אנטר יש פתרון לזה? ..המצב הזה לא מפריע לי אני לא משאיר את המחשב על מצב שינה…
-
- 4 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, בימים האחרונים יש לי בעית גלישה מוזרה במחשב, אנסה לתאר אותה בפירוט. מדי פעם המחשב מסרב לגלוש, וכל הדפדפנים (כרום, פיירפוקס, אקספולרר) לא מצליחים להכנס לאף אתר. בזמן שזה קורה, עדיין אני רואה שאני מחושב לרשת. יש לי מחשב נייח עם dongle אלחוטי, מסוג TP Link 150 Mbps Wireless Lite N Adapter, שמחובר ל-USB שבאחורי המחשב. . חיבור לרשת הביתית שלי עדיין פעיל, אין שום סימן שאלה צהוב לייד קווי הקליטה (חלונות 7). אני יודע שאין לי בעיה ברשת הביתית, הפלאפון שלי מצליח להישאר מחובר, מחשב נייד אחר גם כן. נראה לי שאפילו ה-utorrent מצליח להמשיך להוריד דברים בזמן שכל הדפדפנים לא מצליחים לגלוש. לאחר איתחול מחדש של המחשב הבעיה נפתרת, אבל רק זמנית, ויכולה לחזור על עצמה לאחר 5 דקות. א…
-
- 20 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
כחודשיים אני משחק במחשק ניד פור ספיד, לאחרונה באמצע משחק- המחשב קורס ונכבה. משחקים אחרים כמו "הלף לייף" עובדים חלק בלי שום בעיה המפרט של המחשב: AMD 64 BIT 512 זיכרון כ.מ ג'יטי 6600 לוח אם של ג'יגה בייט סוקט 939 לא מבין מדוע נופל לי המחשב בפיתאומיות מבקש לקבל את עזרתכם תודה
-
- 10 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, בימים האחרונים המחשב עושה ריסטרט כמעט בכל פעם שאני משחק (POE (Path of Exile ללא התראה או מסך כחול, פשוט נכבה ומתחיל מחדש, הרצתי ברקע Speccy על מנת לבדוק טמפ' בזמן משחק והכרטיס הגרפי לא עובר את ה76 מעלות (GTX 1080), בנוסף הרצתי גם 3DMARK על מנת לבדוק אם עומס על המעבד או הכרטיס הגרפי הם הבעיה והמבחן עבר ללא בעיות. מישהו יכול לעזור כאן? תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום ללכולם. אני יודע שיש מלא פוסטים בנושא הזה, וכבר הרצתי חיפוש, אבל רציתי לדעת אם יש לי עדיין סיכוי לתיקון המצב לפני שאני מנסה פתרונות יותר מקצועיים והרבה יותר יקרים. אז ככה - יש לי מחשב נייד עם דיסק קשיח IBM\HITACHI של 60GB - 4200RPM, כמעט בן 4 שנים ששירת אותי מצויין. קניתי כרגע HD חדש בנפח יותר גדול, ורציתי לחבר את ישן לכונן חיצוני לשימוש בתור דיסק גיבוי. חיברתי את הדיסק הישן במארז החיצוני, התחלתי להעביר קבצים אל הדיסק החדש, אך פתאום נפל המארז עם הדיסק הקשיח, ומאז המחשב לא מזהה אותו יותר :s05: הדיסק עדיין נותן סימני חיים - נדלק לכמה שניות, אבל לא יותר מזה. בשימוש בתוכנות שחזור טובות, המחשב כן מזהה אותו אבל בגודל לא נכון (350GB!), ובלי שום יכולת לגשת לקבצים. ניסיתי לה…
-
- 4 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
בשבועות האחרונים אני סובל ממסכים כחולים שרק הולכים ומתגברים. עד עכשיו קיבלתי 2 קודים שונים 0X0000001E 0x0000003B בנוסף מבדיקה שעשיתי עם התוכנה שבסטיקי גיליתי שמקור הBSOD נובע מהקובץ ntoskrnl.exe למרות שבעבר קיבלתי אינדיקציה ש atikmpag.sys קרס החשוב מכל הוא שלפעמים אחרי קריסות המחשב לא עולה והמאוורר של הכרטיס מסך עובד בעליות וירידות כששלושת הנורות האדומות בגבו מהבהבות. ניסיתי להתקין ולמחוק דרייברים (כמובן עם drive sweeper תוך שימוש בsafe mode) לא עזר אגב המסכים הכחולים בדרך כלל באים כשאני משתמש בפיירפוקס או כשאני משחק בMW3 בניגוד לכך שיחקתי SKYRIM למשך הרבה מאוד זמן ולא הייתה שום תקלה בכלל (אף פעם). יש לציין שMW3 כמו גם פיירפוקס מותקנים על גבי ההארד שמחזיק גם את הsystem , …
-
- 16 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום רב, אתמול קיבלתי את ה PIPO החמוד הזה, שלהבדיל מהביקורות על גרסה אחת קודמת, ממש לא מתחמם שזה היה הפחד, למרות שהוא רק יום אחד בשימוש מסיבי אבל טפו טפו טפו. המכשיר מריץ גם אנדרואיד 4.4 וגם וינדוס 8.1 ובעליית המכשיר צריך לבחור איזה מערכת הפעלה תעלה, אם לא בחרת תוך כמה שניות הוינדוס עולה, אני מניח שאפשר לסדר את זה בהגדרות. 1. האנדרואיד עובד מצוין חלק מהיר, טוב מאוד,ממש מרוצה גם מריץ KODI והכל טוב, השאלה רק איך אני "מכבה" את המכשיר כאשר אני בתוך האנדרואיד אין לי כפתור כיבוי רק כפתור החלפה לוינדוס ורק מהוינדוס אני מבצע כיבוי. 2. לגבי כיבוי והדלקה, בבוקר אחרי שהמכשיר בכוונה נשאר דלוק לא הצלחתי לראות בטלווזיה, לחצתי על העכבר לחצתי על שיפט לחצתי אנטר ורק לחיצה על המכשיר פיזית…
-
- 8 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי מחשב די ישן בן 6-7 שנים בערך שקרתה בו תקלה מוזרה. בתחילה היו מקרים בהם הייתי מדליק את המחשב או מאתחל אותו ובאופן אקראי המחשב היה עולה לכאורה בצורה תקינה אך לא הייתה שום תגובה מהמקלדת/עכבר. אתחול נוסף, כיבוי כוחני פעם או פעמיים נוספות וזה היה מסתדר. כעת זה החמיר והמחשב לא מגיב כלל לא משנה כמה פעמים אני מאתחל או מכבה. לכאורה נראה שמדובר בבעיה של המקלדת ו/או העכבר (סט אלחוטי של מייקרוסופט) אך אני לא חושב שזה המקרה מאחר וכפתור ה-F Lock עובד (נורית נכבית ונדלקת במקלט) ואילו כפתור ה-Num Lock וה-Caps לא. נוסף על כך אם משחקים עם העכבר תוך כדי עליית מערכת ההפעלה (עד שכל האייקונים עולים וכל רכיבי ה-Startup מופעלים) אז מקבלים בהתחלה כמה שניות של תזוזה אבל אחרי ש…
-
- 11 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום! רכשתי מחשב נייד y-70 של לנובו האם מומלץ לפרוק את הסוללה לגמרי בסוף כל שימוש ולהטעין אותה במלואה?
-
- 19 תגובות
- 2.4k צפיות
-