עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Aviad6,

שלום לכולם, יש לי במחשב שתי HD כאשר בזמן התקנת המערכת שתיהם היו מחוברים. אני מעוניין להוציא אחד מהם, האחד הזה אין עליו שום קובץ. העניין הוא שמתי שאני מוציא אותו אז המחשב לא מוכן לזהות את השני והוא לא יטען את המערכת. מדובר בווינדוס 7 תודה מראש

2. Started by joey#1,

שלום, מאחר ואח שלי היתגייס לצבא אין מי שיעזור לי, אז באתי אליכם... ועכשיו לבעייה שלי: היום בבוקר הדלקתי את המחשב, ולפני שהווינדוס עלה, ניהיה לי הודעת אזהרה שהיה כתוב בה (בערך) ש"המעבד עבר אוברקלוקינג. להמשיך לחץ f1, לביוס לחץ del." הבעייה היא שהמעבד לא עבר אוברקלוקינג, והמחשב מזהה את המעבד כחלש יותר. עד היום זה קרה לי מספר פעמים ואח שלי סידר את זה דרך הביוס.. אני לא מומחה ולא רוצה לקחת סיכון, אז באתי לשאול אתכם מה לעשות..(?) תודה.

• 41 תגובות
    • 2.5k צפיות
  3. Started by Seven013,

שלום, 1. האם, ברמת העיקרון, אפשר לקחת מטען קיר 45W/65W רגיל (עם כניסה/יציאה 1) בתוספת כבל 5V DC רלוונטי (אין לי מושג כמה mm צריך להיות החיבור ל-HP Pavilion 14), לחבר למחשב והטעינה תעבוד? 2. איזה מידות של כבל DC מתאימים ל-HP Pavilion 14 (לא מצאתי בשום מקום)? אני יודע ש- 5.5mm/2.1mm גדול מידי... תודה

• 19 תגובות
    • 2.5k צפיות
  4. שלום יש לי מחשב נייד ישן שמצאתי קצת ישן של windows 7 החלטתי לשדרג אותו windows 10 חיברתי את הUSB של WINDOWS כשהגעתי לשלב של המחיצות עשיתי לכולם מחק כלומר חיברתי את כולם ונשאר לי רק מחיצה אחת הוא עשה לי שהיא אפשר להתקין מהסיבה הזאת הפעלתי את המחשב מחדש וזה עשה לי הודעה כזאת מה אפשר לעשות?

• 9 תגובות
    • 2.5k צפיות
  5. שלום הרמקולים במחשב נייד התחילו לזייף (נגמרה האחריות על המחשב) אין לי מושג אם זה פיזי או משהו בתוכנה התקנתי מקודדים חדשים ולא עזר בדקתי אם יש דרייבר יותר חדש לרמקולים ואין אני מחפש רעיון מה יכולה להיות הבעיה וכמובן למצוא לזה פיתרון ואם זה פיזי האם יש דרך לתקן את זה? (יש אפשרות להחליף רמקולים במחשב נייד או שזה מובנה במחשב?) בתודה מראש

• 6 תגובות
    • 2.5k צפיות
  6. Started by topgun,

עכבר אלחוטי של A4tech, דגם RFSOP-35A. הוא אצלי כבר מעל שנה (קיבלתי אותו משומש מקרוב משפחה), ולא עשה עד עכשיו שום בעיות. בשבוע האחרון הוא מתחיל ממש לעלות לי על העצבים: מרגע עלית המחשב הוא עובד טוב והכל, ולאחר איזשהו פרק זמן (יכול להיות דקה ויכול להיות 3 שעות), הוא פשוט מפסיק להגיב. זה יכול להיות שסתם הסמן פתאום לא זז, ויכול לקרות אפילו באמצע גרירה - ואז האוביקט הנגרר פשוט נשאר תלוי באמצע הדרך... מרגע שהוא נתקע - כלום לא עוזר. ניסיתי להחליף בין 2 הערוצים שהוא פועל עליהם (בעכבר ובמקלט), ניסיתי לחבר אותו לטעינה דרך החיבור של העכבר ישירות ל-USB (העכבר בא עם כבל שמחבר אותו ל-USB, ואז הוא הופך לעכבר חוטי לכל דבר - יכול לפעול עם/בלי סוללות). הבעיה היא לא בסוללות - קודם כל הס…

• 10 תגובות
    • 2.5k צפיות
  7. שלום חברים יש לי בעיה רצינית של ניתוקים בראוטר Dlink DSL 6740U של בזק. זה התחיל מאז ששידרגתי את מהירות האינטרנט מ15 מגה ל30 מגה, מאז התחילו הניתוקים, דיברתי עם בזק והחלפתי ראוטר, עבד מצויין בערך שבוע עד שהיה את הסופה האחרונה שגרמה להפסקות חשמל מרובות ובעיית הניתוקים חזרה, החלפתי את הראטור שוב אבל עדיין יש לי את הניתוקים, אני רוצה לציין שמדובר בניתוק קצר מאוד, ממש לשנייה והאינטרנט חוזר, רק שהשנייה הזאת מספיקה בשביל להרוס לי את חווית הגלישה. למישהו יש מושג מה עושים בנושא?

• 10 תגובות
    • 2.5k צפיות
  8. Started by maorwtf,

שלום לכולם בזמן האחרון לעיתים רחוקות קורה לי שבזמן גלישה הדפדפן (firefox) נתקע לחלוטין. מה שכן הדבר נפתר בקלות ע"י סגירה של התוכנה ופתיחה מחדש. לא מדובר במאמץ משמעותי על המחשב, אבל זה השימוש היחיד במחשב. חשבתי שכנראה מדובר באיזה וירוס או באג, לא יחסתי לזה יותר מדי חשיבות. אתמול בלילה, בזמן שזה קרה, שמעתי באותה שניה שהדפדפן נתקע רעש חלש מההארדיסק. כמו זה של הארדיסקים שמתו שמתחילים לצקצק, אז צקצוק אחד כזה. השאלה שלי איך אני בודק האם זה סימפטום של כשל בהארדיסק וכדאי להחליף לפני שיגסוס, או שזה רעש של פעולה רגילה. הרצתי את ה chkdsk של הווינדוז ולא היה משהו חריג, וביצעתי error scan ב hd tune והיו רק משבצות ירוקות. אך בלשונית health סעיף (05) rellocated sector count נמצא בס…

• 11 תגובות
    • 2.5k צפיות
  9. שלום. מחשב שלי בן פחות משנתיים. הכל עבד והיה מצויין. לאחרונה אחד המשחקים שאני משחק עבר "שידרוג" או לא יודע איך עוד להסביר את מה שקורה. המחשב מכבה לי בפתאומיות וכשאני מדליק אותו הוא מראה הזהרה על מצב ספק. (התמונה מצורפת) הורדתי CPUID. גיליתי די בוודאות שכשיש מעל ל 10 משתתפים מכל צד במשחק אז באמת מעבד מתחמם. ל 87C. קצת גוגל וגיליתי שזה טמפרטורה מוגזמת אפילו למעבדי K. שלא לדבר על S שיש לי. חידשתי משחה אך זה לא עשה הרבה, הוריד ב 5C בלבד. כרגע די ברור לי שאני חייב לשדרג לקירור טוב יותר ולא להשאר עם מקורי של אינטל. השאלה המרכזית היא האם יש איפשהו לוגים כדי לוודא שמחשב נכבה עקב טמפרטורה של מעבד? יש מצב שאחד לא קשור…

• 5 תגובות
    • 2.5k צפיות
  10. Started by dolev77,

הבנתי שניתן להתחבר לאתר דרך VPN. הורדתי תוכנה של וי פי אן ועדיין זה לא מאפשר לי להתחבר לאתר מישהו יכול לסייע? תודה

• 2 תגובות
    • 2.5k צפיות
  11. Started by dyn,

שלום, משום מה המחשב שלי נהיה איטי מהרגיל(מפרט המחשב מימין), לפעמים נתקע ולא מגיב, ואפילו מגיע למצבים שאני מקבל blue screens. ניסיתי לנתח את קובץ ה mindump אבל אני לא מצליח.. יש לי בעיה עם התוכנה של הניתוח. אודה למי שיוכל לנתח לי את קובץ ה minidump ולהגיד לי מה הבעיה הספציפית שלי. קובץ ה mindump: http://www.fileflyer.com/view/htRx9Bj

• 13 תגובות
    • 2.5k צפיות
    • 15 תגובות
    • 2.5k צפיות
  12. פניתי לIVORY וטענו שהלוח אם נשרף (הגיוני בהחלט) אני בכל זאת אפרסם תמונות שתגידו לי אם באמת הוא נשרף המחשב נדלק ל20 שניות ונכבה (שוב עוד סימן לזה שהלוח נשרף) הדגם הוא msi n1996 האם למישהו יש רעיון ללוח אם חלופי? כמה לוח אם דומה לזה אמור לעלות? אמרו לי 600 ש"ח באייבורי, האם זאת הקצנה בשביל שאני ארכוש מחשב חדש או שזה באמת המחיר? בבקשה אשמח תשובה בדחיפות כי אני ממש תקוע. - - - תגובה אוחדה: - - - אם זה יעזור למישהו הSOCKET הוא 478 )P4( http://www.msi.com/product/mb/PM8M-V.html

• 9 תגובות
    • 2.5k צפיות
  13. המחשב בדואל בוט: חלונות 8.1 שמשמש למשחקים בלבד ולצידו לינוקס מינט לעבודה יומיומית על מסמכים לאיזו מערכת קבצים לפרמט HD חדש SSHD? ההנחה היא שיותקנו עליו כמעט ורק משחקים ומדיה שיוזרמו דרך הרשת הקוית הביתית לטלויזיה בסלון. ניהול המדיה והמוסיקה (להזרמה לרשת) יהיו תחת לינוקס. המשחקים כאמור תחת חלונות.

• 12 תגובות
    • 2.5k צפיות
  14. Started by Mike_M16,

אהלן, יש לי מחשב, די חדש, חזק וטוב אך יש לי בעיה נורא מעצבנת של תקיעות באינטרנט שאני לא יודע ממה היא נובעת, לדוגמא: אני גולש באינטרנט, נכנס לשיר ביוטיוב, ובו זמנית פותח עוד לשוניות, ויש מן תקיעות כאלה וגם השיר נקתע לזמן מסויים. אני לא מבין ממה הבעיה נובעת ואשמח מאוד אם מישהו יוכל לעזור לי לפתור אותה. נ.ב, גם אם אני שומע שיר לא באינטרנט לדוגמא, אבל כן גולש באינטרנט, השיר נתקע לפעמים. באמת שאני לא יודע למה זה קשור. תודה רבה מראש, מיקי.

• 9 תגובות
    • 2.5k צפיות
  15. Started by url,

ברכות לרגל הפורום החדש :biggthumpup:

• 4 תגובות
    • 2.5k צפיות
  16. Started by elisb123,

היי, החלפתי קירור למעבד ומאז הכרטיס הפסיק לעבוד, ניסיתי לחבר כרטיס מסך אחר (ATI 7790) עובד מעולה, גם בלי כרטיס עובד. חשוב לציין שהמחשב עובר פוסט אבל עדיין NO SIGNAL לא משנה מאיזו יציאה - HDMI או DVI יש לכם רעיון מה יכולה להיות הבעיה? כמובן שהכל מחובר כמו שצריך המאווררים מסתובבים והכל והאם אם בכלל אפשר לתקן כרטיס מסך במידת הצורך כי אני קצר בכסף וכרגע אין לי אפשרות לקנות כרטיס חדש נורמאלי

• 7 תגובות
    • 2.5k צפיות
  17. Started by FatherBoard,

קיבלתי ב-PCMARK: CPU - 4664 (PENTIUM 4 2.0A MEMORY - 4397 (256 DDR 333 HDD - 564 (WD 40 GB 7200 אני לא מבין בזה כלום. האם התוצאות טובות?

• 25 תגובות
    • 2.5k צפיות
  18. המחשב הנייד הפסיק לעבוד, כשמפעילים אותו מופיע הדף המצורף. אם לוחצים על ENTER זה מוביל למסך הפתיחה של DELL וחוזר לדף הזה, אם הבנתי נכון יש בעיה בהארד דיסק הפנימי של המחשב. המחשב הוא מחשב של DELL עם מערכת הפעלה במקור של 1.windows 8 ולאחר מכן שודרג ל windows 10. מקווה שתוכלו לעזור לי בהקדם, עדיף שהמידע שהיה שמור על המחשב ישמר אבל אין בעיה גם שיימחק כל עוד המחשב יעבוד. תודה מראש.

19. Started by peled99,

שלום לכולם, בימים האחרונים יש לי בעית גלישה מוזרה במחשב, אנסה לתאר אותה בפירוט. מדי פעם המחשב מסרב לגלוש, וכל הדפדפנים (כרום, פיירפוקס, אקספולרר) לא מצליחים להכנס לאף אתר. בזמן שזה קורה, עדיין אני רואה שאני מחושב לרשת. יש לי מחשב נייח עם dongle אלחוטי, מסוג TP Link 150 Mbps Wireless Lite N Adapter, שמחובר ל-USB שבאחורי המחשב. . חיבור לרשת הביתית שלי עדיין פעיל, אין שום סימן שאלה צהוב לייד קווי הקליטה (חלונות 7). אני יודע שאין לי בעיה ברשת הביתית, הפלאפון שלי מצליח להישאר מחובר, מחשב נייד אחר גם כן. נראה לי שאפילו ה-utorrent מצליח להמשיך להוריד דברים בזמן שכל הדפדפנים לא מצליחים לגלוש. לאחר איתחול מחדש של המחשב הבעיה נפתרת, אבל רק זמנית, ויכולה לחזור על עצמה לאחר 5 דקות. א…

• 20 תגובות
    • 2.5k צפיות
  20. מקווה שאני במקום הנכון, כי לא כל כך ידעתי לאן להפנות את השאלה. הבעיה: ישנם סרטים מסויימים שכאשר אני שם אותם על מסך מלא, הסרטים פשוט מקרטעים ובקיטועים קלים שחוזרים לאחור כמה וכמה פעמים וזה בלתי נסבל ולא מובן. כשאני מוריד את הסרט ממסך מלא זה לא קורה ויש סרטים שהקיטועים הללו לא קורים בכלל גם כשאני על מסך מלא. אם זה חשוב, אני משתמש ב - BSPlayer ויש ברשותי את הדרייבר העדכני ביותר של הכרטיס מסך. גם עם הדרייבר הישן יותר זה עשה בעיות בסרטים מסויימים. יש למישהו קצה חוט? המפרט בחתימה, תודה.

• 14 תגובות
    • 2.5k צפיות
  21. שלום לכולם, אשמח לעזרתכם המהירה! הזמנתי מחשב חדש מחנות מוכרת, והמחשב חטף מכה בזמן המשלוח. המחשב נמצא במארז Fractal Core 3000 ונפל על חלקו התחתון / אחורי של המארז כאשר הוא ארוז כהלכה באריזת היצרן (קרטון וקלקרים), המחשב הכיל 2 דיסקים קשיחים, SSD וקירור Arctic 7 Pro אך ללא כרטיס מסך חיצוני (כמובן לוח, מעבד וספק כוח). הקרטון כנראה נפל על משהו מגובה של לפחות מטר וחטף מכה טובה(המתוארת בתמונות), כתוצאה מהמכה רוסק הקלקר בנקודת הפגיעה. הנזק הפנימי הנראה כאשר פתחתי את המארז היה: 1. תופסני המתכת של הפילטר התחתון (ספק כוח) היו עקומים / שבורים (איזור המכה - כלומר החפץ הפוגע עבר את הקלקר ופגע בפילטר עצמו במארז). 2. הדיסקים הקשיחים ושאר המסילות הפנויות של הדיסקים היו תקועים באלכסון…

• 12 תגובות
    • 2.5k צפיות
  22. שלום אשתי קנתה מחשב נייד חדש lenvov ideakpad 5 i7 premium משטח המגע לא עובד. מה עושים ? ניסיתי צירוף FN+F6 לא עזר

• 2 תגובות
    • 2.5k צפיות
  23. Started by shloosh,

חבר שלי קנה מחשב חדש ואני רושם בשבילו את ההודעה כי המחשב הלך לו. הוא קנה מחנות שנקראת zed מעבד פרסקוט 3.0 קירור מקורי שמגיע. לוח אם של איפוקס עם ערכת שבבים 765e או משהו כזה. 512 ddr 3200 אין לי מושג של איזה חברה. מארז ג'נרי של codegen SP1 וספק ג'נרי 400 וואט. כרטיס מסך רדאון 9800 רגיל לא יודע של איזה חברה. כמו שאתם מבינים, המודעה על המחשב הזה פורסמה בעיתון.... וכל הדברים ג'נרים. אבל בכל אופן המפרט די טוב והמחשב אמור לעבוד בסדר,המארז דווקא יפה ויש 2 מאוורים בדלת! ואחד מאחורה. הוא אמר שהמחשב היה חם ועשה רעש. הוא התקין את הווינדוס ולאחר 10 דקות התקנה המחשב נפל ולא נדלק שוב. אין אור ושום דבר לא עובד. מה יכולה להיות הבעיה? אולי הספק?(אין בו אפילו מפסק). אולי המעבד נשרף?

• 24 תגובות
    • 2.5k צפיות
  24. Started by Condor,

כיצד אני מגדיר את החיבור לאינטרנט דרך 135? יש לי WIN XP וה dailer שמספקים באתר לא עובד (תחת 200 או xp)

• 12 תגובות
    • 2.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים