תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,319 דיונים בפורום זה
-
המחשב בדואל בוט: חלונות 8.1 שמשמש למשחקים בלבד ולצידו לינוקס מינט לעבודה יומיומית על מסמכים לאיזו מערכת קבצים לפרמט HD חדש SSHD? ההנחה היא שיותקנו עליו כמעט ורק משחקים ומדיה שיוזרמו דרך הרשת הקוית הביתית לטלויזיה בסלון. ניהול המדיה והמוסיקה (להזרמה לרשת) יהיו תחת לינוקס. המשחקים כאמור תחת חלונות.
-
- 12 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
קיבלתי ב-PCMARK: CPU - 4664 (PENTIUM 4 2.0A MEMORY - 4397 (256 DDR 333 HDD - 564 (WD 40 GB 7200 אני לא מבין בזה כלום. האם התוצאות טובות?
-
- 25 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום העברתי ממחשב אחר כרטיס מסך HD6850 של AMD שעובד בוודאות עבד יופי במחשב הקודם. כשאני מחבר אותך למסך מחשב אין שום אות והמסך לא קולט כלום שאני מחבר את הכרטיס מסך של הלוח למחשב אז הכל עובד יופי. כרגע הכרטיס מסך מחובר למחשב רק שהמסך מחובר לכרטיס מסך שעל הלוח והמחשב עובד. אז אין שום בעיה של חומרה פסולה. רק מה אני לא מבין למה זה לא עובד.שיחקתי עם הביוס שיחקתי עם המסך עצמו והעברתי את ההגדרות לכבל DVI ועדיין לא קולט. הכרטיס יושב טוב על הסלוט, ניסיתי להתקין דריוורים אך אני מקבל שגיאה בהתקנה לא יודע למה. מה עושים? תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 2.5k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום לכולם! הרכבתי מחשב מלוח אם של לנובו מסדרת THINKCENTER M55E (9637 בהתחלה היה לי בעיה שהוא כלל לא עלה ונתקע במסך פתיחה. ראה דיון: http://hwzone.co.il/community/threads/551697-%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%9C%D7%90-%D7%9E%D7%A6%D7%9C%D7%99%D7%97-%D7%9C%D7%91%D7%A6%D7%A2-boot-%D7%95%D7%90%D7%97%D7%A8%D7%99-%D7%9E%D7%A1%D7%9A-%D7%A4%D7%AA%D7%99%D7%97%D7%94-%D7%94%D7%95%D7%90-%D7%A0%D7%99%D7%AA%D7%A7%D7%A2#.VCvmJ_l_v4Y אחרי שהחלפתי מעבד הצלחתי סוף סוף לבצע BOOTING וגם לגשת להגדרות ה BIOS הבעיה היא שכשהמחשב מנסה להריץ מערכת הפעלה, הוא מתחיל בפעולה (מופיע לוגו של ווינדוס) ואז אחרי כמה שניות קורס או לפעמים נתקע ניסיתי להחליף כמה כוננים קשיחים ואף ניסיתי להתקין מערכת הפעלה חדשה…
-
- 5 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
כיצד אני מגדיר את החיבור לאינטרנט דרך 135? יש לי WIN XP וה dailer שמספקים באתר לא עובד (תחת 200 או xp)
-
- 12 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
רכשתי מחשב חדש למשחקים אחרי כמה שנים שלא הייתי בעניינים. המטרה היתה לשחק ב-1080P, מה שבנתיים לא רץ חלק. המפרט: I5 -7500 1050TI 16GB הבנתי שכנראה הכרטיס מסך לא מספיק, שדרגתי ל-1060 6GB. עדיין לא רץ חלק ויש נפילות מידי פעם אם אני לא מוריד רזולוציה. בצפיה ביוטיוב מצאתי שמשחקים זהים במפרט דומה לא אמורה להיות כל בעיה. ניסיתי לבדוק ב-Afterburner, לא לגמרי מתמצא אך הטמפרטורות נראות בטווח תקין. הספק הגיע ל-98%. זו אולי הבעיה? הספק - http://www.antec.com/product.php?id=706329&pid=53&lan=nz או שאולי יכולה להיות בעיה בלוח אם - https://msi.com/Motherboard/B250-PC-MATE.html ? …
-
- 14 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
עשיתי עידכון ביוס לאחי אני חושב שעשיתי טעות קשה זה הלוח : http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4127#bios הביוס היה מעודכן F7 והלכתי על הביוס הכי חדש 10B " בטה " טעיתי ? 1. זה בטה זה טעות ? פשוט עידכנתי לפי התאריך 2. ליד כל ביוס רשום משהו איך יודעים מה לבחור ?
-
- 5 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
הגDVD הנדון הוא AOPEN1648 DVD/AMH מישו יכול לעזור?
-
- 16 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
בפעם השנייה כונן C קורס ללא התראה מוקדמת וללא סיבה נראית לעין . לפני שבועיים התקנתי את הווינדוס 7 מחדש , וכך גם הפעם. בפעם הראשונה המחשב לא עלה לאחר שבלילה היה ברקים אז שיערתי שהייתה הפסקת חשמל אך בפעם השנייה זה קרה בצורה הבאה:המחשב הפך לאיטי מאוד , עשיתי אתחול , בעליית הווינדוס לאחר הטעינה יש מסך כחול לחצי שנייה שאני לא יכול לקרוא ממנו כלום ושוב ריסטרט. אין לי אפשרות לעשות שחזור מערכת \סריקה של סקטורים פגומים ושגיאות בדיסק קשיח\לגשת לכונן C 1) אשמח להמלצה לתוכנה ידידותית לגיבוי מערכת 2) האם הבעיה בדיסק קשיח ? ואם זו אפשרות אשמח לתוכנה שיכולה לבדוק זאת תודה!
-
- 19 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה במחשב שכנראה מקורה בספק, בעת ההדלקה של המחשב הוא לא עולה, מצפצף צפצופים קצרים ומהירים עד שהוא נכבה עצמו, ונדלק שוב עם אותם צפצופים ונכבה. גיליתי שכאשר יותר מ 4 usb מחוברים הבעיה מופיעה, אך פחות מ 4 פתאום המחשב עולה ומגיב, לא משנה מה מחובר/ לאיפה אז הוצאתי 1 מתוך ה 4 שזה היה המקלדת, המחשב עלה וחיברתי לאחר מכן את המקלדת כשהמחשב עובד, הכל עבד בסדר, אבל לאחר כיבוי המחשב לא עלה יותר גם כשכלום לא מחובר אליו. האם זה בעיה 100% בספק? תודה
-
- 10 תגובות
- 2.5k צפיות
- 1 follower
-
-
לפני שאני קונה מאיביי לוח אם למחשב שלי- Dell Inspiron 14R-5437 רציתי לבדוק אם קיימת מעבדה בארץ או בחול שמתקנת לוחות אם כאלו. הבעיה שהמעבד וגם הכרטיס מסך מולחמים על הלוח אם, ולכן הוא מאודד יקר(אזור 800 שקל). תודה!
-
- 11 תגובות
- 2.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, יש לי בעייה דומה לזאת בתמונות פה http://www.flickr.com/photos/60587624@N03/sets/72157629887949709/detail/ זה קרה אחרי שהתעסקתי קצת בסידור הכוננים במחשב וכנראה שינוי כבלי ה IDE בלבל משהו, לפני כן הכונן הראה 2 טרה ועבד מעולה. ניסיתי להוריד כל מיני כלים מהאתר של סיגייט ושל אינטל ( יש לי לוח אם DH67CL שלהם) ואף שימוש ב Gparted ללא הצלחה. ניסיתי לחברו במחשב אחר עם לוח אם של ג'יגבייט וזה גם הראה טרה 1. הכונן הוא ST2000DM001. תודה
-
- 12 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום, מאחר ואח שלי היתגייס לצבא אין מי שיעזור לי, אז באתי אליכם... ועכשיו לבעייה שלי: היום בבוקר הדלקתי את המחשב, ולפני שהווינדוס עלה, ניהיה לי הודעת אזהרה שהיה כתוב בה (בערך) ש"המעבד עבר אוברקלוקינג. להמשיך לחץ f1, לביוס לחץ del." הבעייה היא שהמעבד לא עבר אוברקלוקינג, והמחשב מזהה את המעבד כחלש יותר. עד היום זה קרה לי מספר פעמים ואח שלי סידר את זה דרך הביוס.. אני לא מומחה ולא רוצה לקחת סיכון, אז באתי לשאול אתכם מה לעשות..(?) תודה.
-
- 41 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
1.אני גולש לי מחליף עמודים בפיירפוקס פתאום רנדומלית הוא נסגר עם ההודעה: וווואי איזה עצביםםם זה פשוט יכול לקרות גם כמה פעמים רצוף באמצע שאני גולש זה פשוט מוציא אותי מדעתי.. 2. אני עולה לפוקר בפייס תראו מה קורה , וזה לא קורה תמיד.. לפעמים זה לא קורה.. לפעמים באמצע המשחק..רנדומלית! 3. עכשיו אני גולש באקספלורר גולש גולש פתאום (רנדומלי): 4. קצת יוטיוב באקספלורר .. שומע שומע פתאום: גם הסקייפ לפעמים איך שאני לוחץ הוא קורס לפעמים הוא עולה לגמרי ואז הודעת קריסה . עדכון: את הבעייה במאוורר סידרתי זה היה הגדרה בביוס... תודה לעוזרים !!
-
- 19 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום אני צריך הסבר עדיף צעד אחרי צעד איך לעדכן ביוס ללוח MSI K7T266A PRO2 דבר שני איך משתמשים בעדכון אוטומטי LIVE BIOS UPDATE
-
- 4 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
מדובר המחשב של לנובו G510, לא נעשה אוברקלוק או משהו, פשוט אני לא מבסוט מביצועים של המחשב שהוא חדש לגמרי, ואני מנסה להבין למה. אני משתמש בצורה אניטנסיבית במחשב בתור תחנת עבודה לרינדורים ועבודה בתלת מיימד ודו מיימד, והוא דיי עגלה, ולפעמים ברינדורים ממש כבדים של אנימציה התוכנה קורסת, ולפעמים איתו הווינדוס,אז החלטתי לבדוק למה. עשיתי את הבדיקה עם תוכנה של אינטל intel processor diagnostic tool, מה זה אומר? וזה הפלט של התוצאה: --------------------------- --- Testing Processor 1 --- --------------------------- --- IPDT64 - rev 2.10.0.0.MP --- --- Start Time: 09/30/2014 22:55:49--- --- Skipping Config --- --- Reading CPU Manufacturer --- Expected --> GenuineIntel Detected …
-
- 5 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
הבחנתי היום שיש תקלה בלוח של אסוס p5g41t-m lx http://www.asus.com/Motherboards/Intel_Socket_775/P5G41TM_LX/#overview הבעיה היא שמוצהר שם שהכרטיס רשת תומך ב 1 GB LAN, אך בפועל זה לא ככה הוא נשאר על 100. הראוטר שלי הוא 1GB LAN , הדריברים של הכרטיס רשת מעודכנים לעכשיו. צרפתי קובץ הסבר. מה אני יכול לעשות? ראיתי שיש לעוד הרבה אנשים את הבעיה הזו. תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 18 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
המחשב הנייד הפסיק לעבוד, כשמפעילים אותו מופיע הדף המצורף. אם לוחצים על ENTER זה מוביל למסך הפתיחה של DELL וחוזר לדף הזה, אם הבנתי נכון יש בעיה בהארד דיסק הפנימי של המחשב. המחשב הוא מחשב של DELL עם מערכת הפעלה במקור של 1.windows 8 ולאחר מכן שודרג ל windows 10. מקווה שתוכלו לעזור לי בהקדם, עדיף שהמידע שהיה שמור על המחשב ישמר אבל אין בעיה גם שיימחק כל עוד המחשב יעבוד. תודה מראש.
-
- 13 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
היי, החלפתי קירור למעבד ומאז הכרטיס הפסיק לעבוד, ניסיתי לחבר כרטיס מסך אחר (ATI 7790) עובד מעולה, גם בלי כרטיס עובד. חשוב לציין שהמחשב עובר פוסט אבל עדיין NO SIGNAL לא משנה מאיזו יציאה - HDMI או DVI יש לכם רעיון מה יכולה להיות הבעיה? כמובן שהכל מחובר כמו שצריך המאווררים מסתובבים והכל והאם אם בכלל אפשר לתקן כרטיס מסך במידת הצורך כי אני קצר בכסף וכרגע אין לי אפשרות לקנות כרטיס חדש נורמאלי
-
- 7 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, בימים האחרונים יש לי בעית גלישה מוזרה במחשב, אנסה לתאר אותה בפירוט. מדי פעם המחשב מסרב לגלוש, וכל הדפדפנים (כרום, פיירפוקס, אקספולרר) לא מצליחים להכנס לאף אתר. בזמן שזה קורה, עדיין אני רואה שאני מחושב לרשת. יש לי מחשב נייח עם dongle אלחוטי, מסוג TP Link 150 Mbps Wireless Lite N Adapter, שמחובר ל-USB שבאחורי המחשב. . חיבור לרשת הביתית שלי עדיין פעיל, אין שום סימן שאלה צהוב לייד קווי הקליטה (חלונות 7). אני יודע שאין לי בעיה ברשת הביתית, הפלאפון שלי מצליח להישאר מחובר, מחשב נייד אחר גם כן. נראה לי שאפילו ה-utorrent מצליח להמשיך להוריד דברים בזמן שכל הדפדפנים לא מצליחים לגלוש. לאחר איתחול מחדש של המחשב הבעיה נפתרת, אבל רק זמנית, ויכולה לחזור על עצמה לאחר 5 דקות. א…
-
- 20 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
המחשב הוא dell vostro 3450 החלפתי HD (ובמחשב הזה זה סרט רע להחליף HD), התקנתי הכל מחדש ועכשיו 2 חיבור USB 3.0 לא עובדים. אני לא רוצה סתם לפתוח אותו שוב, יש למישהו מושג איך אפשר לוודא ב-100% שזאת בעיית חומרה ולא תוכנה, ואם מישהו יודע איך נראה החיבור של ה USB 3.0 ללוח אם בדגם הזה?
-
- 7 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
הבנתי שניתן להתחבר לאתר דרך VPN. הורדתי תוכנה של וי פי אן ועדיין זה לא מאפשר לי להתחבר לאתר מישהו יכול לסייע? תודה
-
- 2 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום למי שהוא יש ניסיון עם זה? האם אפשר עם הסוללה של שיומי להטעין לפטופ שיש לי חיבור חשמל רגיל? לא USB C או בסגנון. ראיתי שיש גם יעודיים ללפטופ , רק שהם גדולים, אבל עדיין זה שימושי.. תודה.
-
- 10 תגובות
- 2.5k צפיות
- 2 followers
-
-
ערב טוב, יש לי תקלה מוזרה ביותר שאני לא מצליח להבין מאיפה היא נחתה עליי :-\ :-\ אתמול כיביתי את המחשב (windows xp) בדרך הרגילה והכול פעל כמו שעון שוייצרי... המחשב כובה ולא היה סימן לתקלה. היום בבוקר4 הדלקתי את המחשב ולתדהמתי קיבלתי מסך כחול, לשניות ספורות ומיד אחריהן המסך השחיר והראה ''no signal". כיביתי את המחשב והדלקתי מספר פעמים אך הבעייה עדיין נשארה. החלפתי מסכים ועדיין מופיע מסך שחור בעת הדלקת המחשב. ניסיתי להוציא את הבטרייה של הביוס (לוח אם של gigabyte m55s3-s3) לדקה-שתיים והחזרתי, אך זה לא הועיל.. האם נשרף לי הלוח אם? אולי המעבד הלך? מה כדי לי לעשות? תודה..
-
- 11 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום לכולם לחבר שלי התהפך המחשב הכל ממש עכשיו הוא משתמש עם מסך הפוך עד כמה שזה נשמע מצחיק אבל זה המצב מה עושים? תודה רבה לעוזרים אלי.
-
- 5 תגובות
- 2.5k צפיות
-