עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by bad-sector,

שאני פותח את PARTITION MAGIC 8, מופיע לי כונן בן 8 מגה, מלבד הכוננים שכבר מופיעים, האם אלה הם ה 8 מגה באפפר המדוברים? או שפשוט לא פיצלתי נכון ת HD...?

• 21 תגובות
    • 2.4k צפיות
  2. Started by ginger_sami,

פחות או יותר מאז שקניתי את המחשב יש לי את הבעיה הזאת. אחרי זמן מסויים המשחק יקפא,והשנייה האחרונה של הסאונד תחזור בלופים. בד"כ אם אני מצליח לצאת מהמצב הזה ע"י ctrl alt del,התקלה לא תקרה יותר עד הפעם הבאה שהמחשב יופעל מחדש,אבל לפעמים במשחקים מסויימים תגיע קריסה למסך כחול ובפרטי התקלה יופיע nv4_disp. המפרט הוא E4500 Gigabyte p31-ds3l 2gb של kingston Asus 8800GT 512 Coolermaster extremepower 430w אני חושב שכבר שללתי את הזכרונות ע"י בדיקה בלילה עם memtest. תודה מראש לעוזרים.

• 17 תגובות
    • 2.4k צפיות
  3. Started by No-One,

שלום חברים. צריך עזרה במציאת תוכנה\פקודה שמוצאת ומציגה את הסיסמא בוינדוס 10, (כשהמחשב נעול כמובן.) חיפשתי המון ברשת בכל מה שמצאתי הם כלים לאיפוס\שינוי סיסמא מבלי לדעת מה הסיסמא המקורית ( כמו היירנס בוט וWindows Password Recovery Tool Professional ודומיהן) ידוע לי שיש אפשרות דרך הCMD להזין כמה פקודות כדי להסיר את הסיסמא המקורית, לא מצאתי הסבר איך אפשר לראות מה הסיסמא המקורית מבלי לדרוס את הקודמת. תודה לעוזרים.

4. שלום לכולם אתמול הרכבתי בעצמי מחשב חדש המיפרט שלו מופיע בצד וכשאני מדליק אותו הוא נידלק לכמה שניות ואז נכבה ואז שוב פעם אחרי כמה שניות נידלק וניכבה עד שאני מוציא את הכבל מהחשמל בבקשה תעזרו אני לא יודע מה הבעיה אני אשמח אם תעזרו לי בבקשה.[br]פורסם בתאריך: 10.06.2009 בשעה 22:05:40 מישהו?

• 36 תגובות
    • 2.4k צפיות
  5. Started by FatherBoard,

קיבלתי ב-PCMARK: CPU - 4664 (PENTIUM 4 2.0A MEMORY - 4397 (256 DDR 333 HDD - 564 (WD 40 GB 7200 אני לא מבין בזה כלום. האם התוצאות טובות?

• 25 תגובות
    • 2.4k צפיות
    • 15 תגובות
    • 2.4k צפיות
  6. אין לי אופציה לקבוע את המדפסת כברירת מחדל. היא סורקת. לפני הפרמוט היא עבדה כרגיל. כל הדריברים מותקנים. מה יכולה להיות הבעיה?

• 13 תגובות
    • 2.4k צפיות
  7. Started by Nitro,

יש לי בעיה עם המסך, לאחרונה אני רואה "כתמי צבע" ירוקים ב2 מהפינות. המסך הוא מדגם 784FD, ועד כה לא היו לי בעיות איתו. גם הכתמים האלה שאני רואה הופיעו לאחרונה, אחת ממש היום לאחר הפסקת חשמל - יכול להיות קשר? השאלה שלי היא האם מישהו מכיר תופעה כזאת, ומה אפשר לעשות בנידון. תודה, נדב.

• 7 תגובות
    • 2.4k צפיות
  8. Started by DORAZABI,

אני מנסה להוריד סרט שלוקח לו שעה לרדת מאיזה אתר מסויים, ובזמן ההורדה אם המחשב עובר למצב שינה ההורדה נפסקת...למה זה ככה?

• 10 תגובות
    • 2.4k צפיות
  9. פתאום אני רואה מן אתר ברוסית, מוזר, אני רואה איקון של תוכנה בשם SkyMonk על השולחן עבודה, שאין מושג אני התקנתי, אחרי חיפוש בגוגל אני רואה כל מיני דברים ברוסית, נראה תוכנה לקישור קבצים כמו ביטורנט או FTP, אני בודק בהוספה והסרת תוכנות ומוצא שם מלא תוכנות מוזרות שלא אני התקנתי ועוד מלא דברים אחרים חשודים. כמובן שמחקתי הכול, הרצתי אנטי-וירוס של AVAST מעודכן אבל הוא לא מצא כלום, אני עדיין חושש, יש לכם עוד תוכנות מומלצות או פיירוולים? תוכנות לבדיקת שינויים בריג'סטרי? וכל מה שיכול לעזור? תודה

• 1 תגובה
    • 2.4k צפיות
  10. Started by Omri Zobery,

אני מעלה תמונה מתוכנה שבודקת את המעלות של המחשב. אבל לא ככ הבנתי אם זה טוב או לא ואם זה לא טוב רציתי לקבל טיפים איך לקרר אותו.. (הנתונים משתנים מפעם לפעם)

• 6 תגובות
    • 2.4k צפיות
  11. Started by mirrru,

שלום, יש לי לוח עם סוללה מדגם ורטה. 3.6 Volt והיא נראת כך http://www.pccomponentscompany.com/PCC/images/0034-000070-0.jpg זאת סוללה שכבר לא מוכרים בחנויות מחשבים, כי היא מתאימה ללוחות ישנים. איפה אני מוצא סוללה כזו? איך אני מחבר אותה ללוח, - אין לה בית סוללה על הלוח. אולי אני יכול לשים סוללה אחרת דומה? תודה

• 5 תגובות
    • 2.4k צפיות
  12. בפעם השנייה כונן C קורס ללא התראה מוקדמת וללא סיבה נראית לעין . לפני שבועיים התקנתי את הווינדוס 7 מחדש , וכך גם הפעם. בפעם הראשונה המחשב לא עלה לאחר שבלילה היה ברקים אז שיערתי שהייתה הפסקת חשמל אך בפעם השנייה זה קרה בצורה הבאה:המחשב הפך לאיטי מאוד , עשיתי אתחול , בעליית הווינדוס לאחר הטעינה יש מסך כחול לחצי שנייה שאני לא יכול לקרוא ממנו כלום ושוב ריסטרט. אין לי אפשרות לעשות שחזור מערכת \סריקה של סקטורים פגומים ושגיאות בדיסק קשיח\לגשת לכונן C 1) אשמח להמלצה לתוכנה ידידותית לגיבוי מערכת 2) האם הבעיה בדיסק קשיח ? ואם זו אפשרות אשמח לתוכנה שיכולה לבדוק זאת תודה!

• 19 תגובות
    • 2.4k צפיות
  13. המחשב בדואל בוט: חלונות 8.1 שמשמש למשחקים בלבד ולצידו לינוקס מינט לעבודה יומיומית על מסמכים לאיזו מערכת קבצים לפרמט HD חדש SSHD? ההנחה היא שיותקנו עליו כמעט ורק משחקים ומדיה שיוזרמו דרך הרשת הקוית הביתית לטלויזיה בסלון. ניהול המדיה והמוסיקה (להזרמה לרשת) יהיו תחת לינוקס. המשחקים כאמור תחת חלונות.

• 12 תגובות
    • 2.4k צפיות
  14. מה המצב אנשים ?.. המחשב שלי נתקע ולא יכולתי לעשות כלום כדי להפעיל אותו מחדש (אין לי כפתור Restart במארז) אז נאלצתי לכבות אותו ע"י לחיצה ארוכה על כפתור הכיבוי ... עכשיו השאלה שלי היא האם זה הורס את החלקים השונים במחשב (כמו: ספק, כרטיס מסך, מעבד, כרטיסי זכרון, דיסק קשיח) ?.. וגם אם כן, נגיד וזה קרה לי רק פעם אחת יש מצב שזה גרם לי לנזק או אולי לנזק לטווח ארוך ?.. חג שמח ותודה מראש לעונים, משה

• 8 תגובות
    • 2.4k צפיות
  15. שבוע טוב לכולם, כרטיס מסך שברשותי HD 7870 XT של ספיר, נקנה ב-1000 שקל במכירה הקבוצתית שהייתה פה מ-TMS לפני שנתיים ככה... משחק אחד: COH2: Ardennes assault היה קופא ומשמיע רעש של נתקע, ככה שרק כיבוי והדלקת המחשב הייתה פותרת את הבעיה, ומשחק שני: Killing Floor 2, פשוט נתקע ומפסיק לעבוד ככה שעדיין אפשרי להמשיך בפעילות תקינה בלי ריסטרט. מצד אחד, אף פעם לא ראיתי ארטיפקטים, מצד שני - אני חושד שהכרטיס תקול מכיוון שכיבוי ה-AA ב-COH2 פתר את הבעיה כמעט לגמרי. איזה תוכנה להריץ בשביל לבדוק יציבות בכרטיס? איזה עוד בדיקות כדאי לעשות?

• 11 תגובות
    • 2.4k צפיות
  16. לפני שאני קונה מאיביי לוח אם למחשב שלי- Dell Inspiron 14R-5437 רציתי לבדוק אם קיימת מעבדה בארץ או בחול שמתקנת לוחות אם כאלו. הבעיה שהמעבד וגם הכרטיס מסך מולחמים על הלוח אם, ולכן הוא מאודד יקר(אזור 800 שקל). תודה!

17. Started by זאק,

יש לי תקלה ואשמח לעזרה יש לי מחשב core 2 qwad q9550 asus p5kpl-cm 2 gb ram 400 watt enermax liberty radeon 6570 1gb 160 gb hd פעם בכמה דקות פתאום המסך כאילו ניכבה ונדלק מייד. (בדקתי בכמה מסכים הבעיה במחשב..) זה יכול לקרות כשאני פותח דפדפן וזה יכול לקרות לבד.. הכרטיס מסך תקין בוודאות (נבדק במחשב אחר) יש למישהו רעיון מה זה יכול להיות??

• 11 תגובות
    • 2.4k צפיות
  18. Started by ten55,

1. יש לי בעיה כנראה בהגדרות של הכרטיס רשת (האינטרנט מתנתק כמה פעמים ביום).. יש לנו רשת קווית בבית, 2 מחשבים.. וזה קורה רק במחשב אחד. אז בהוט ונטויז'ן אמרו לי לנסות להחליף כבל רשת (החלפתי.. לא עזר), ואם זה לא עוזר- אז הבעיה בהגדרות של הכרטיס רשת.השאלה שלי- הם צודקים? ואם הבעיה בהגדרות של הכרטיס רשת, אני חייב להזמין טכנאי? 2. המחשב שלי חדש יחסית.. קניתי אותו לפני שנה. והוא באמת במצב טוב, עובד מהר, חלק, האינטרנט טס.. הכל בסדר גמור. אבל עדיין - אשמח לטיפים כדי לשמור עליו במצב טוב ושיעבוד מהיר.למשל.. שדיברתי עם נטויז'ן, הנציג תמיכה המליץ לי מדי פעם לנקות קוקיז וכאלה.. וזה משהו שלא עשיתי אף פעם.. ובאמת מאז שהוא אמר לי, האינטרנט עובד בצורה מהירה פי 3.או למשל הטכנאי שלנו נתן לי ה…

• 27 תגובות
    • 2.4k צפיות
  19. Started by D.A.Y.C,

שלום לכולם אני משתמש בתוכנה אפטר אפקטס ושאני מנסה להגיע אל הכלי של הpuppet זה עושה לי שגיאה כזאת

• 10 תגובות
    • 2.4k צפיות
  20. Started by e-vol,

יש לי את הלוח הזה http://www.pcpartner.com/layout/847-857.gif יש עליו יציאה לשני USB עם שתי שורות של 4 (!) פינים הייתי בחנות והראו לי כבל USB עם 5 פינים (לכל יציאה) האם הכבל יתאים לי, איך לחבר את הכבל? למישהו יש ניסיון בחיבור כבל כזה ליציאת USB (באותו אופן שמחברים את COM1)

• 2 תגובות
    • 2.4k צפיות
  21. Started by zoyaniv,

שלום אני צריך הסבר עדיף צעד אחרי צעד איך לעדכן ביוס ללוח MSI K7T266A PRO2 דבר שני איך משתמשים בעדכון אוטומטי LIVE BIOS UPDATE

• 4 תגובות
    • 2.4k צפיות
  22. קניתי מחשב חדש וניסיתי להרכיב בו כונן DVD בחיבור IDE. על המחשב הותקנה WINDOWS 7 ULTIMATE ואין זיהוי של כונן ה-DVD. ניסיתי כונן DVD אחר, גם הוא IDE, וגם הוא לא עובד. גם ניסיתי להחליף את הג'אמפרים. מפרט המחשב (לא מה שמתואר בצד): לוח אם: Gigabyte GA-G41M-ES2H מעבד E6300 GSKILL DDR 2x2GB Seasonic 350W-ET למישהו יש רעיון לסיבה? האם הלוח אם תקול? (המחשב חדש, ניסיתי להתקין את הכונן יום אחרי שלקחתי אותו מהחנות).

• 6 תגובות
    • 2.4k צפיות
  23. 1.אני גולש לי מחליף עמודים בפיירפוקס פתאום רנדומלית הוא נסגר עם ההודעה: וווואי איזה עצביםםם זה פשוט יכול לקרות גם כמה פעמים רצוף באמצע שאני גולש זה פשוט מוציא אותי מדעתי.. 2. אני עולה לפוקר בפייס תראו מה קורה , וזה לא קורה תמיד.. לפעמים זה לא קורה.. לפעמים באמצע המשחק..רנדומלית! 3. עכשיו אני גולש באקספלורר גולש גולש פתאום (רנדומלי): 4. קצת יוטיוב באקספלורר .. שומע שומע פתאום: גם הסקייפ לפעמים איך שאני לוחץ הוא קורס לפעמים הוא עולה לגמרי ואז הודעת קריסה . עדכון: את הבעייה במאוורר סידרתי זה היה הגדרה בביוס... תודה לעוזרים !!

• 19 תגובות
    • 2.4k צפיות
  24. Started by maors,

שלום יש לי לוח במצב חדש מעולם לא שומש של גיגהבייט ניסיתי היום להשמיש אותו למדיה סנטר והוא לא נדלק. עשיתי איפוס ביוס והסתכלתי על הלוח לראות קבלים נפוחים ולא ראיתי כלום. לצערי הלוח אולי חדש לגמרי אבל האחריות שלו פגה לפני כמה חודשים. מקריאה קצרה ברשת הרבה אנשים מתלוננים שלוחות אלו של גיגהבייט עושים בעיות ולא נדלקים, לא משנה מה עושים. אולי מישהו נתקל בתופעה הזו ויש לו פתרון? חבל לי לקנות לוח ומעבד חדשים, הוא מתאים לי בדיוק לצרכים.

• 9 תגובות
    • 2.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים