עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. אחרי אינספור טעויות מוזרות שהתקבלו בhome edition למשל בכל הפעלה LSA shell נתן שגיאה או שפתאום נעלמה תמונת התצוגה מההתחל או שהוא נתן לי שם משתמש וסיסמא בהתחלה לא יודע למה,או שהוא שינה את התפריט לכיבוי לאחד שדומה לזה של 2000,או שלמשל לפעמים הוא אמר לי שאני לא הadminstrator...ניסיתי למחוק ת'עידכונים כי רק מאז שהתקנתי אותם זה קרה אבל זה ל עזר...בכל מקרה אני מפרמט עכשיו ומתקין pro הבעייה שלי היא כזאת-זו לא גירסא"חוקית",אז אני מפחד להתקין עידכונים או לעשות activation.פעמים קודמות אחרי תקופה מסויימת(erro free though)המעבד נשאר כל הזמן על 100% יכול ליהיות שבגלל הactivation הזה מה לעשות? ומה אתם אומרים על הבעיות הנ"ל? תשובה בהקדם האפשרי,תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 590 צפיות
  2. Started by wolf_silver,

מי לא זוכר את המצלמת הרשת המעפנה הזאת שאתה הייתה מקבל עם אתה מתחבר לחברת אינטרנט אז זכרתי שאני קיבלתי אז אמרתי למה לא לחבר אותה לדבר עם חברים ודודים מחו"ל דרך המסנגר אז חברתי אותה למחשב והוינודס זיהה אותה אבל לא התקין אותה בגלל שאין לו מאיפה והדיסק שקיבלתי עם המצלמה אבד לי אז הורדתי את הדרייבר מהאתר של netvision (קיבלתי את המצלמה מהם )(וגם הורדתי את הדרייבר התיקון של הדרייבר הקודם שיהיה איתו בעיות במסנגר) ואז נכנסתי למסנגר להגדרות של המצלמה שם ואז הוא אומר לי שהמצלמה בכלל לא מחוברת או שתוכנית אחרת משתמשת בה או משהו כזה אבל הבעיה היא שהמצלמה כן מחוברת והמחשב אפילו זיהה אותה שהיא מחוברת והיא לא משתמשת בשום תוכנה אחרת בגלל שאין לה ממה !! הקיצר עם מישהו יכול לעזור זה מא…

• 1 תגובה
    • 639 צפיות
  3. Started by itail,

שלום! לחבר שלי יש athlon xp 1600+ ויש לנו תחושה שהוא מתחמם קצת יותר מידי: בדקנו את טמפ' המעבד וחיות נוספות והנה המספרים: מעבד : 56 מעלות לוח אם : 33 מעלות מהירות סיבוב מאורר מעבד : 4800 סל"ד מהירות סיבוב מאורר מארז : 3000 סל"ד המחשב לפעמים מתנהג כמו עגלה בלי סוס ולפעמים גם מתרסק כמו ציפור בנתב"ג. אם הוא מתחמם יותר מידי מה אפשר לעשות? ואם אפשר גם להגיד אז איך עושים את זה.... תודה!

• 1 תגובה
    • 731 צפיות
  4. השאלה בנושא אשמח לתשובה עריכה: NVM אפשר

• 1 תגובה
    • 709 צפיות
  5. Started by -ox-,

שלום, אני צריך עזרה במציאת לוח מתאים למעבד שלי. יש לי AMD Athlon XP 2000+ והלוח הקודם של גיגבייט נהרס בגלל (ככה נראה לי) שהמעבד התחמם וגרם לספק לצרוך יותר חשמל מה שגם לו להשרף ולשרוף את תושבת החשמל על הלוח. עכשיו הזמנתי Gigabyte GA-7N400-L nForce2 Ultra400 ואני לא יודע אם זה הלוח המתאים למעבד כי הוא תומך ב 400FSB ואם אני זוכר נכון המעבד שלי הוא רק 266MHZ או 333MHZ , בקיצור אני צריך עזרה , איזה לוח מתאים לי ? יש לי משהו כמו עד מחר לשנות את ההזמנה אז אודה לכם אם תוכלו לעזור לי בקרוב תודה מראש

• 1 תגובה
    • 645 צפיות
  6. Started by KoDkOd,

אני לא מצליח למצוא דריברים למצלמה כתוב עליה "webshot 350" וכתוב באדום "typhoon" אם מישו יכו לעזור לי אני נורא אשמח אני רק רוצה להוסיף שאני צריך את זה באופן בהול,אז תודה

7. Started by rafi k,

1- שמכבים את המחשב אז הווינדאוס נכבה אבל צריך ללחוץ על הכפתור במחשב בשביל לכבות את המחשב, איך עושים שאני מבקש לכבות את המחשב אז הוא יכבה לגמרי? 2-כונן הדי וידי שלי לא נפתח, יש פתרון?

• 1 תגובה
    • 644 צפיות
  8. Started by redti,

שלום, אתמול בשעות הערב המחשב נתקע לי בזמן ששיחקתי סנוקר הפעלתי מוזיקה דפדפן ואי סי קיו ומירק .... שזה בד"כ קטן על המחשב שלי. אזז עשיתי ריסט ואז שהמחשב עלה לי קרה לי אותו דבר עם אותן תוכנות בדיוק נתקע לי המחשב לאחר זמן קצר של כ 10 דקות. בפעם השלישית הדלקתי את המחשב והיה רשום לי שיש בעיה עם הדרייבר של הכרטיס מסך( שאיתו המחשב פועל ממש טוב כבר עשרה ימים). ובנוסף המסך עשה לי בעיה עם התמונה כמו פלאשים כאלה לרגע אני רואה את התמונה ולרגע לא אז עשיתי עוד פעם ריסט.... ואז הוינדוס כבר לא עלה לי בקטע של ה"ברוך הבא" רואים לחצי שנייה מסך כחול שרשום עליו משהו והמחשב עושה ריסט בעצמו.... מה שיותר מוזר זה שהבעיה קיימת גם בוינדוס השני שהוא בכלל נמצא על כונן אחר כונן C והוינדוס הראשון ע…

• 1 תגובה
    • 749 צפיות
  9. Started by M@or,

המחיצה הכילה מידע חשוב ופורמטה במהלך התקנת windows xp pro עם NTFS. האם יש אפשרות שהמידע לא אבד לחלוטין וכי יהיה ניתן לשחזרו? אודה לכל המוצא פתרון אפשרי. מאור.

• 1 תגובה
    • 772 צפיות
  10. כשאני מתקין את ה WINDOWS הוא נותן לי בהתקנה בהתחלה זהרה כזאת ש WINDOWS LOGO לא הצליח להתקין משהו ולכן המשך של ההתקנה תגרום לבעיות ביציבות של ה WINDOWS בעתיד ואז יש YES או NO אני עושה תמיד YES וזה ממשיך אבל השאלה למה הוא אומר לי את השאלה הזאת ? ד":א לפני זה היה לי HD רגיל וזה לא שאל אותו את השאלה הזאת אז השאלה למה הוא אונר לי את ההזהרה הזאת ? הWINDOWS גירסא חוקית ניסיתי עם עוד גירסות WINDOWD וזה אותו דבר תודה רבה לעוזרים ..

11. שלום, הרכבתי מחשב חדש והכל עובד ממש אחלה חוץ מ: 1. הלד שמראה שהמחשב דולק ושהדיסק הקשיח עובד לא נדלק אף פעם. 2. כונן פלופי לא עובד ןהלד שלו לא נכבה אף פעם. יש פתרונות אולי ?

• 1 תגובה
    • 672 צפיות
  12. Started by Cyron,

יש לי בעיה כאשר אני צורב קבצי סרטים מסוג AVI אני מבצע את הצריבות ובודק לאחר מכן והכול בסדר, אבל אחרי כמה זמן שאני רוצה לראות את הסרט המחשב קורא את הדיסק אבל אי אפשר לפתוח את הקובץ AVI. יש לי צורב חדש LiteOn 52x32x52 רציתי לדעת מה הגורם לבעייה

• 1 תגובה
    • 676 צפיות
  13. Started by liranss,

שלום יש לי כרטיס מסך GEFORCE FX5200 הכרטיס עושה לי בעיות במשחקים ולפעמים גורם לתקיעות של המחשב. התקנתי DIRECTX 9.0C אשמח עם מישהו יביא לי את הדרייברים הכי חדשים של FX5200 128 DDR תודה מראש לירן.

• 1 תגובה
    • 677 צפיות
  14. Started by mystikal,

שלום לכולם , יש לי דיסק של ווסטרן דיגיטל, 120 גיגה אני מנסה לחלק אותו ל2 פרטישנים כדי להתקין על אחת מהן מערכת הפעלה אבל התוכנות המחלקות לא מאפשרת לי (partition magic/expert) הן מציגות אותו בתור dynamic disc ולא מאפשרות לי לחלק אותו את ההרדיסק השני שיש לי הן מראות בתור ntfs ומאפשרות לחלק אותו מה אפשר לעשות כדי לפתור את הבעיה הזאת ולחלק את ההרדיסק ל2 חלקים ? (אני לא יכול לפרמט אותו כי יש לי עליו ומידע חשוב ככה שזאת לא אופציה) תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 771 צפיות
  15. שלום, נשרף לי הלוח לPIII שלי ויש לי אפשרות אטרקטיבית לשדרג לAMD 2100 + לוח +512 זכרון 333 במחיר 800 ש"ח.(משומשים) רציתי לדעת אם המארז והספק יתאימו לזה. מארז מידי סטנדרטי וספק סטנדרטי 300 או משהו כזה. יש לי 2 כונני דיסקים ו2 הארד דיסקים. במקרה שצריך, אני אחליף ספק, אבל לא בא בא לי גם על מארז עכשיו. עצות יתקבלו בברכה.

• 1 תגובה
    • 762 צפיות
  16. הבאתי סרט מרוסיה שהקוד איזורי שלו הוא 5 ואצלנו הוא 2. שמתי את הסרט בכונן וה power dvd עלה בשביל להפעיל את הסרט אבל הוא אומר שקוד האזור לא מתאים ואני צריך לשנות אותו ל-5. אני מנסה לשנות אבל זה מה שהוא רושם: מה אני צריך לעשות? גם במדיה פלייר זה מראה ככה!

17. Started by kobibo,

יש לי מחשב נייד של דל מדגם : Latitude L-400 שהגיע עם כרטיס DVD to GO מעין TV OUT שיש בכרטיסי מסך. ( הכרטיס גם של דל מדגם MARGI ). אני לא מצליח לראות בטלויזיה את המחשב ? אודה ללינק לדרייבר מתאים לכרטיס ( Win2000 ) והאם עוד נתקלו בבעיה זו של כרטיס זה ?

• 1 תגובה
    • 634 צפיות
  18. אז ככה כשהתקנתי את מערכת ההפעלה ואחרי ההתקנה של הדריברים של הלוח הופיע לי האיקון של הגדרות הפיירוול המובנה ודרך שם יכולתי לכבות להפעיל ולהגדיר אותו עכשיו אחרי שהתקנתי את SP2 משום מה נעלם הקישור הזה ואני לא יודע אייך להפעיל אותו שוב למישהו יש מושג??

• 1 תגובה
    • 583 צפיות
  19. Started by Dark_Phantom,

אז ככה: לפני שנה בערך קניתי מדפסת canon s300 , שללא ספק מדפסת טובה מאוד ואכן נהנתי ממנה. הבעיה התחילה לפני כמה חודשים שאחרי שקניתי דיו שחור חלופי למדפסת והיא הפסיקה להדפיס בשחור. זה היה מוזר היות וגם לפני זה השתמשתי בדיו חלופי והיא לא עשתה שום בעיות. אוקי, אם הבעיה בדיו קניתי לה דיו שחור מקורי ועשיתי לה ניקוי ראש מדפסת עמוק דרך התוכנה של וינדוס. לצערי עדיין היא לא התחילה להדפיס בשחור. למישהו יש עוד פתרון אולי חוץ מלקנות ראש הדפסה חדש אם בכלל יש כזה?

• 1 תגובה
    • 897 צפיות
  20. לוח GigaByte 8irxp, על IDE0 נמצאים הארדיסק 60G וDVD, על IDE1 הארדיסק 60G וצורב. אתמוןל XP פתאום הקפיץ לי הודעת "Delayed Write failure", לגבי ההארידסה על IDE1. חשבתי בהתחלה שיש לי בעיה פשוטה של Lost alocation units או משהו דומה בהארדיסק, אבל כשניסיתי לצרוב דיסק, בפעם הראשונה מזה הרבה זמן הצריבה נכשלה. נכנסתי לevent viewer ומצאתי שם כמה הודעות שגיאה מטרידות: [tt] Event Type: Warning Event Source: Ntfs Event Category: None Event ID: 50 Date: 03/09/2004 Time: 00:55:33 User: N/A Computer: BIGEL2 Description: {Delayed Write Failed} Windows was unable to save all the data for the file . The data has been lost. This error may be caused by a failure of your computer hardware…

• 1 תגובה
    • 862 צפיות
  21. Started by dog_foot,

שאני מעלה את המחשב הוא מחפש SATA וזה מאט לי את האיתחול, זה סתם לוקח זמן כי אין לי בכלל SATA, מישהו יודע איך לפתור את זה? ניסתי לחפש בהגדרות אבל לא מצאתי, זה מפריע כי זה לוקח 20-30 שניות מהזמן של האיתחול.. Asus P4P800-E DELUXE i865PE זה הלוח אם שיש לי הנה תמונה:

• 1 תגובה
    • 586 צפיות
  22. Started by Gliding,

היי, מצטער שאני מעלה את אותה בעיה בשני פורומים שונים, אבל נראה לי שהיא כבר קצת חרגה מבעיית תוכנה, והעניין באמת נהיה דחוף: יש לי SATA של WD 80 GB. את הווינדוס 2000 התקנתי על הארדדיסק ישן 5400 8.5GB של WD. ואז התקנתי את ההארדיסק החדש ועליו התקנתי מחדש את ה-2000. לא הגדרתי שום דבר בהתקנה לגבי SATA, וב POST הוא מופיע כ ATA 133 אם אני לא טועה. ההארד דיסק שעליו מותקן כרגע ה-2000 עדיין מוגדר כ F, וזאת למרות שהחלטתי להוציא את ההארדיסק הישן שהיה מוגדר כ C ו D. 1. יכול להיות שחוסר ההגדרה תוקע את הווינדוס או סתם גורם בעיות? 2. עצם העובדה שכרגע אני עובד עם הדיסק ועליו מותקן ה 2000, לא אומרצת שהדיסק כבר זוהה כ SATA? 3. איך אני מתקן את הגדרות בביוס...כך שהדיסק יזוהה כ SATA? הבנתי ממישה…

• 1 תגובה
    • 654 צפיות
  23. Started by Street-Fighter,

לפני הרבה זמן הורדתי את התוכנה ספיד פאן כדי לבדוק את מעלות המחשב שלי. הספיד פאן הראה את רוב הנתונים שהוא אמור להציג, אבל את המעלות במחשב הוא לא הראה. לכן הורדתי את התוכנה aida 32 והוא עבד והכל היה ממש בסדר. הבעיה היא שפתאו בימים האחרונים זה לא מראה את המעלות! כמו הבעיה בספיד פאן. אני לא יודע מה לעשות או ממה נובעת הבעיה. תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 599 צפיות
  24. Started by 111111,

כאשר אני בא להתקין אותו הוא אומר לי שההתקנה מתאימה רק לוינדוס 98 ו-2000 מה אני יכול לעשות כדי שזה יפעל לי באקס פי? תודה

• 1 תגובה
    • 755 צפיות

דיונים חדשים בפורומים