עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. המחשב שלי אחרי שהוא נכנס ל"מצב שינה" (WIN 10), במקום להתעורר ע"י הקשת מקש כל שהוא, הוא פשוט מאתחל מחדש. להלן פרטים שעשויים לעזור: המחשב הוא נייד ישן עוד לפני צאת WIN 10 ו8 לעולם, Lenovo N500 3000. בנוסף לWIN 10 מותקן עליו גם WIN 7 32 bit, שם המצב שינה עובד מצויין. הWIN 10 הוא 64 bit, ככה שיכול להיות שהמחשב לא תאים כמו שצריך לx64 ולא קשור איזו מערכת הפעלה. ניסיתי להתקין BIOS מחדש, אך ללא הועיל. (מעניין לציין שדרך הWIN 10 לא היה ניתן להתקין את הBIOS, הראה הודעת שגיאה, רק דרך הWIN 7) בעמוד ההורדות של המחשב (בחברה) יש דרייבר שנקרא PMHandler (Power Managenent). בתוך הקובץ יש דרייבר לWIN XP WIN VISTA 32 וWIN VISTA 6…

• 0 תגובות
    • 636 צפיות
  2. שלום, יש לי מקומות שמורים במפות, כאשר אני מנסה להיכנס אליהם מופיע לי רק הכותרת למשל "15" כלומר יש לי 15 אתרים בקטגוריה מסויימת אבל ברשימה עצמה הוא כותב לי "הרשימה רייקה" אולי מישהו יכול לעזור לי להבין למה זה קורה? בטלפון שלי זה לא קורה רק במחשב. תודה

• 0 תגובות
    • 636 צפיות
  3. השאלה בכותרת... פשוט עכשיו קיבלתי את המחשב, ואני צריך את הדריבר בשביל להתקין את הווינדוס, ופשוט אין לי מושג איפה אני מוצא את הדריבר (על הדיסק שבא עם הלוח אם כמובן... k8nf-9). תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 636 צפיות
  4. Started by kentaro,

התקנתי לפני כמה דקות סט חדש של זכרונות במחשב בתצורה של 2X2. העליתי את המחשב אבל הוא מראה לי שהוא יכול להשתמש רק ב2 מתוך ה4 למרות שהוא אמור להראות 3.75 (כי אני על 32 ביט) המחשב והביוס מזהים את הזכרונות בסדר גמור והמחשב רץ בסדר. מה יכולה להיות הבעיה?

• 2 תגובות
    • 636 צפיות
  5. Started by LiDoR13,

בכול פעם שאני שם משחק במחשב המחשב לאחר דקה נתקע (לא עובד כלום צריך ללחוץ ריסט) בדקתי חום של המעבד , כרטיס מסך והלוח אם אבל : מעבד 56 כרטיס 53 לוח אם 42 מישהו יכול לעזור לי??

• 4 תגובות
    • 636 צפיות
  6. Started by ilaysk,

יש לי שתי דיסקים קשיחים עם 80G כל אחד עשיתי ריסטרת למחשב ופיתאום כונן אחד נעלם (זה שלא מותקן עליו הוינדוס) כיביתי את המחשב הוצאתי את הדיסקים הקשיחים ואז הפעלתי את המחשב כיביתי הכנסתי את הדיסקים הקשיחים הדלקתי ואז הכל עבד מה קורה פה?

• 3 תגובות
    • 636 צפיות
  7. Started by GamePad,

שיחקתי עם הTHEME של הווינדוס ובטעות בחרתי משהו שהשחיר לי את הכל ואני לא רואה כלום! איך אני מחזיר את זה בחזרה? עריכה: לא משנה הסתדרתי..

• 0 תגובות
    • 636 צפיות
  8. שלום לכולם, התקנתי היום את הדרייבר החדש של nVIDIA - 93.71 והוא הציג לי הודעת שגיאה (תמונה מצורפת) ותודה לכולם ..

• 2 תגובות
    • 636 צפיות
  9. Started by ran_meir,

אני ניסיתי לחבר אליו 3 עכברים שונים שעבדו בעבר, ולאף אחד הוא לא מגיב גם אחרי התקנת הדרייבר. כשאני נכנס למנהל ההתקנים לא מופיע שום עכשיו שם וכנ"ל כאשר אני מנסה להוסיף חומרה חדשה למחשב או כשאני בודק את חומרת העכבר בלוח הבקרה (כמובן אחרי התקנת הדרייברים, כל אחד בנפרד). אני כבר לא יודע מה לעשות ונראה לי שהחיבור עובד בגלל שהעכבר האופטי שלי מגיב לתנועות כשהוא מחובר למחשב אבל המחשב לא רוצה להזהות אותו. נ.ב זה פנטיום 3 די ישן עם ווינדוס XP.

• 5 תגובות
    • 636 צפיות
  10. Started by ob123,

התקנתי כרטיס FIREWIRE ואפילו הצלחתי לדגום חומר מן המצלמה למחשב אבל אחרי יומיים הוא הפסיק לזהות את המצלמה. ניסיתי לחבר מצלמה אחרת וגם היא לא מזוהה על ידי המחשב. אשמח אם מישהו יוכל לסייע לי. תודה

• 0 תגובות
    • 636 צפיות
  11. Started by david86,

כול הזמן שאני מדליק סרטים ומעביר סרטים בו זמנית ורוצה לראות המחשב עושה ריסטארת וגם שאני גולש באינטרנט אחרה כמה זמן הוא עושה ראיסטארת מתחמם ועושה ראיסטרארת בה מה הבעיה אתם חושבים?

• 5 תגובות
    • 636 צפיות
  12. האם המאוורר מסתובב מהר? ואך מגביהים את המהירות? [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 636 צפיות
  13. קניתי ת הכרטיס הנ"ל היום. שאיתו קניתי ספק של אנרמקס ליברטי עכשיו,הופיעה לי בעיה שאין בעיה יותר מעצבנת ממנה. כשאני מפעיל משחק או כשאני נכנס להגדרות של הכרטיס מסך ומשחק שם עם ההגדרות פתאום המחשב קופא,נתקע והמסך ה LCD ניהיה שחור ואז חוזר לעצמו ושוב פעם עושה את אותה בעיה ואז חוזר..ככה,ללא הפסקה עד שאני חייב לעשות ריסט. העלתי כאן תמונה של הארור שמופיע לי תמונה מסך בבקשה עזה די דחופה

14. Started by sza,

יש לי תקלה במחשב, מחשב נייד LG E310 עם 1 GB זכרון פנימי 800 MHZ DDR2. הוספתי לו לפני כחדשיים עוד 2 GB במהירות הנ"ל. בחודש וחצי האחרון לא הייתה שום בעיה ופתאום בשבועיים האחרונים התחילו לפעמים (פעם ביומיים-שלושה) קפיצה של מסך כחול והפעלה מחדש. אני מצרף קבצי DMP כדי שתוכלו לבחון את הבעיה מקרוב [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 636 צפיות
  15. Started by Moty_p,

אם נגיד הכבל ה IDE שלי שמתחבר ללוח האם ולהרדיסק יהיה ארוך פי - 3 מהרגיל האם זה יעבוד? או שזה יעבוד איתי יותר?

• 2 תגובות
    • 636 צפיות
  16. Started by mhnuemhnue,

שלום, יש לי בעיה קטנה שאני רוצה לחבר את מסך הCRT הקדמוני שלי למחשב הישן, הבעיה היא כזו - המסך עובד כרגיל, עובד יפה מאוד, ניסיתי לחבר אותו למחשב אחר וזה עבד יופי. עכשיו הבעיה היא שמחברים אותו למחשב שאני רוצה לחבר אותו... הוא נשאר בסטנדביי (האור החום המהבהב...) והמחשב עובד! אבל המסך לא מגיב למחשב... אם מוציאים את חיבור הVGA של המסך מן המחשב, המסך מגיב בכך שהוא אומר "בדקו אם החיבור קיים" ולאחר שמחברים הוא פשוט מפסיק להגיב... כאילו הוא לא רוצה להראות מה יש במחשב הזה... ניסיתי מתאם VGA לDVI בכדי לבדוק אם שם הבעיה... אז לא, לא בדיוק... כנראה שזה איפשהו במחשב... אז מה יש עוד לעשות?

• 0 תגובות
    • 636 צפיות
  17. Started by Mike_IL,

שלום וברכה, התחדשתי במחשב הזה: https://www.omen.com/us/en/laptops/2021-omen-16-intel.html הגיע עם וינדווס 11 פרו מותקן. היה לי בבית nvme 660p 1tb ללא שימוש. אני רוצה לעשות RAID0 . כי אפשר כבר הכנסתי למחשב. עד כאן אני יודע. מה עכשיו? האם לפנות לתמיכה של HP לבקש מטכנאי? או שיש מדריך פשוט יחסית? לעזרתכם אודה

18. Started by berner,

חבריה שלום אני פונה לפורום כי אנ י לא יודע איפה התקלה הסיפור מתחיל שלא היה ל יכולת גלישה בדפדפן חשבתי שזה ויירוס או בעיה אחרת טפלתי ולא עזר כלום לכן פניתי לספק האינטרנט והוא איבחן חסימה אצלו. לאחר טיפול התחלתי לגלוש ואז התברר שאני מאבד את הקשר וה IP שוב פניתי לשירות האינטרנט וטופל והתילתי לגלוש ואז התברר לי שאני גולש לסרטים עם עם קול אין קול בדקתי הכרטיס קול עי כניסה דרך HD אחר וWIN7 ואז הכל תקין אז איפה התקלה אשמח לקבל סיוע לשיבוש :s05: ??? בברכה

• 0 תגובות
    • 636 צפיות
  19. לפני בערך שבוע שמתי לב כי המחשב נתקע באופן מוחלט (דורש איתחול) לאחר פרק זמן אקראי בכל משחק מחשב אותו הפעלתי , ומדי פעם אף מאתחל את עצמו בזמן פעילות סטנדרטית בסביבת הWindows. בהתחלה חשבתי שמדובר בבעית תוכנה כלשהי, אך לאחר שני פירמוטים ושתי התקנות משני דיסקים שונים אני די משוכנע כי מדובר בבעית חומרה. ההימור שלי הוא הזכרונות. הרצתי Memtest והוא אכן דיווח על שגיאות (אומנם לא בדיוק בצורה בה הFAQ מתאר). מצורפים 2 קבצי הDMP האחרונים והיחידים ברשותי (התקנת מערכת ההפעלה הסתיימה לפני בערך חצי שעה) וכן צילום מסך מתוך MEMTEST לאחר מספר שעות עבודה. http://download.yousendit.com/50FCE4EE116E7E62 האם החשד שלי מבוסס ואכן מדובר בזכרונות? אודה לכם מאוד על כל תשובה. יניב. עריכה: כנראה שזה …

20. שלום חברים.קיבלתי מחשב חדש לאחרונה (למשחקים) והרצתי עליו כמה דמואים.כולם יוצאים אחרי 5 דקות או שלא עולים בכלל.הסבר: Prey יוצא אחרי 5 דקות ב''דוח שגיאות'' Guild Wars לא נכנס למשחק בכלל וכותב http://img244.imageshack.us/my.php?image=gwprobwp4.jpg מביא אותי לאתר הזה http://www.guildwars.com/support/en-hardwarefailure.php קאונטר סטרייק Source יוצא אחרי 5 דקות (קראש לדסקטופ) בדוח שגיאות או שבכלל לא עולה וכותב לי את זה http://img246.imageshack.us/my.php?image=cssprobaf6.jpg Glory of the Roman Empire יוצא אחרי 5 דקות בקראש אני צריך עזרה דחופה :-\ למה זה קורה? תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 636 צפיות
  21. Started by YinnoN,

שלום יש לי מחשב עם מארז compucase 6a19 הבעיה היא שבאוורסט אני נכנס לסנסור ורואה רק את הטמפ של הHd ולא של הaux mb מעבד וכו' ... איך ניתן לטפל בזה ? לא הגיוני שיש רק שם מאוורר כי שאר הרכיבים לא היו עומדים בזה \: תודה

• 7 תגובות
    • 636 צפיות
  22. Started by questionman,

בדרך כלל כשאני מדליק אותו המאוורר עושה רעש חזק, נרגע, המסך נדלק וכל האורות מהבהבים והכל בסדר. אחרי שבוע שאף אחד לא נגע בו הדלקתי אותו היום, וכלום לא קרה. המאוורר המשיך עם הרעש החזק ולא נרגע, המסך רשם NO SIGNAL והמקלדת לא הגיבה. פתחתי וניקיתי ולא עזר. הדלקתי אותו עם הפאנל בחוץ (כדי לנסות לראות מה הבעיה) ולא ראיתי משהו חריג. ניסיתי להחליף כבל וגם לא עזר. יכול להיות שהספק מת? המחשב נדלק ותקוע במצב הזה, האור של הספק גם נדלק

• 3 תגובות
    • 636 צפיות
  23. Started by Dude29,

שלום, אתמול בערב פתחתי את מארז המחשב בכדי לראות חיבור כלשהו יש לציין שלא נגעתי ולא שיניתי כלום - אלא רק הסתכלתי. לאחר שחיברתי את דופן המארז + חיברתי כבלים מתח/עכבר/מקלדת וכו' והדלקתי מחדש צפצופים מהירים, 2-3 שניות הפסקה, ושוב צפצופים מהירים ניתקתי שוב כבלים, חיברתי אך עדיין. פתחתי שוב לראות שאין כבל שנוגע באחד המאווררים כמו כן המסך לא נדלק אוטומטית נא עזרתכם הדחופה !!!

• 5 תגובות
    • 636 צפיות
  24. Started by Guy31,

ליפני כמה ימים אחרי שאח שלי היה על המחשב כל שרת ישראלי שיש לא משנה באיזה משחק הוא עם פינג 260+ ליפני שהוא היה על המחשב שיחקתי ולא היה שום בעיה האינטרנט עובד מוציין וגם ההורדות רק משחקי המולטי לא עובדים כמו שצריך איך אני יכול לסדר את הבעיה? אני רק השבוע עשיתי פירמוט ואין לי כוח לפרמט שוב

• 0 תגובות
    • 636 צפיות
  25. Started by TermiNal,

שלום הרכבתי הרדדיסק חדש הפעלתי תמחשב וכתוב לי בפוסט - Floppy Disk Failure 40, ניתקתי תהרדדיסק ועדיין אותה בעיה מעצבנת! עשיתי ריסטרט - לא עזר! פתאום שמתי לב שלמטה כתוב "כדי להמשיך לחץ F1" לחצי, הווידנוס עלה! אבל בכל זאת זה עדיין מופיע בכל פוסט - זה משגע! ;D אגב - מצטער על הלחץ הלוח שלי הוא - EP-8rda+ וכבר איפסתי תביוס ע"י הוצאת הבטרייה, מה אפשר לעשות? תודה.

• 1 תגובה
    • 636 צפיות

דיונים חדשים בפורומים