עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by shay205,

חבר שלי השאיל לי זיכרון של 256MB מסוג SDRAM עכשיו ניסיתי להחליף אותו בכרטיס של 128MB שיש לי במחשב אבל המחשב לא מזהה אותו...מה יכולה להיות הבעיה?

• 5 תגובות
    • 656 צפיות
  2. Started by azorder,

יש לי לפטופ עם כרטיס מסך intel HD graphic 4000 וAMD Radeon HD 7670. המחשב משתמש בswitchable graphic ושמתי את המשחק על high preformance. המשחק על ההגדרות הכי נמוכות והוא קורס אחרי שאני משחק בו קצת, מה עושים?

3. חבל על הזמן לבזבז ב"מלחמה" בוירוסים..הביאו לי מחשב מזוהם מדי וגם לא מעודכן נפרמט ונעדכן אותו.. תודה בכל אופן

• 3 תגובות
    • 656 צפיות
  4. Started by MDK,

היי חבר'ה אני מנסה להקליט שירים ולשיר דרך הכרטיס קול הON BOARD(כמו שפעם עשיתי עם הGAME THEATER) ומשום מה ההקלטות יוצאות מעוותות, כלומר מעין רעש דיסטורשן כזה שמשבש את הצליל. מה לדעתכם הבעיה? הבעיה בשתי תוכנות - רשמקול וCOOL EDIT

• 3 תגובות
    • 656 צפיות
  5. Started by Sh0n,

שלום יש לי בעיה שאני לא מצליח לחבר את הזיכרונות בלוח אם P31DS3L בDUAL CHANNLE זאת אומרת שאני מחבר אותם הם לא מגיבים. לכן חיברתי אותם כל אחד בערוץ אחר. מה עושים? אני רוצה לשים 3GB בWINDOWS 7 ואני לא יכול !!! תודה לעוזרים. הזיכרונות תקינים בדקתי את כולם !

• 1 תגובה
    • 656 צפיות
  6. Started by simonf,

ניסיתי לשנות את התאריך במחשב כדי להאריך את זמן העבודה של דמו ל-30 יום. זה לא עבד! התוכנה הבינה שזמנה עבר. אם מישהו יודע איך התוכנה מקבלת את התאריך? למישהו יש רעיון איך לשנות אותו? תודה

• 2 תגובות
    • 656 צפיות
  7. Started by redead,

מדובר בפנטיום 4 של אח שלי עם כרטיס ATI מיושן גם כן.. המחשב בן 8 שנים כבר או משהו כזה ( בקיצור מיושן) לאחרונה התעוררה לו בעיה שאין לו תצוגה של המחשב על גבי הטלויזיה שמחוברת למחשב ואם רוצים ללכת לתפריט האפשרויות של הכרטיס מסך מה שקורה לפעמים שהתצוגה על המסך מחשב גם כן כבה לגמרי והמסך שחור עד שזה חוזר באופן עצמאי אחרי זמן בלתי קבוע.. משהו לא ברור בהחלט ושנראה לי לפחות כמו עייפות החומר של הספק כוח או הכרטיס מסך או לא יודע מה. למישהו יש השערות בנושא?

• 3 תגובות
    • 656 צפיות
  8. Started by idani1983,

הרם ניתן לחבר באותו מחשב הארד דיסק SATA והארד דיסק IDE ואם כן ,האם זה משפיע על הביצועים של המחשב? תודה

• 3 תגובות
    • 656 צפיות
  9. Started by killer8866,

אני טכנאי מחשבים ויש לי פתרון

• 5 תגובות
    • 655 צפיות
  10. לאחי יש 2.8 intel p4 לוח אם - asusp2 משהו המחשב היתחיל לעשות סתם רסיטרטים אני נכנס לביוס אני רוה שהמעבד נימצא על 80 מעלות!! אני פותח את המחשב הbox +צלעות קירור של המעבד רותחות במרמות של כביאות הפלסטיק של הקופסא התפרק ונשיבר תפסתי אותו אם אם אזיקון אני מפעיל את המחשב ותוך שתי שניות המסך לא מספיק להידלק המחשב ניכבה !? יש למישהו מושג מה לעשות ?

• 3 תגובות
    • 655 צפיות
  11. Started by Windows4Ever,

מפרט מחשב: מעבד: Intel® Pentium® CPU D 3.00GHz. זיכרון: 4GB 2X2GB DDR2 Kingston דיסק קשיח: 250GB. מערכת הפעלה: Windows 7 Professional 32bit. גרפיקה/כרטיס מסך: המחשב הגיע אם NVIDIA Quadro FX 570 והוחלף ידנית ל- NVIDIA GeForce 210. המחשב מיועד לעבודה ביתית ומשרדית. תיאור הבעיה: בכל פעם שאני מנתק את המחשב מהחשמל ופותח את האריזה או פשוט מנתק מהחשמל, המחשב מראה את המסך : Brodcom NetXtream Ethernet Boot Agent v.9.4.4 Copyright © 2000-2006 Brodcom Corporation All rights reserved אחר כך הוא מבצע הפעלה מחדש שוב ומופיע הסמן המהבהב בצד שמאל למעלה ולאחר מכן כל מיני כתוביות ואז Press Ctrl-S to Configure Menu ומבצע סריקה של Media משהו, והוא כותב Check Cable ואחר כך כותב לי Press F1…

• 0 תגובות
    • 655 צפיות
  12. כשאני מתקין את ה WINDOWS הוא נותן לי בהתקנה בהתחלה זהרה כזאת ש WINDOWS LOGO לא הצליח להתקין משהו ולכן המשך של ההתקנה תגרום לבעיות ביציבות של ה WINDOWS בעתיד ואז יש YES או NO אני עושה תמיד YES וזה ממשיך אבל השאלה למה הוא אומר לי את השאלה הזאת ? ד":א לפני זה היה לי HD רגיל וזה לא שאל אותו את השאלה הזאת אז השאלה למה הוא אונר לי את ההזהרה הזאת ? הWINDOWS גירסא חוקית ניסיתי עם עוד גירסות WINDOWD וזה אותו דבר תודה רבה לעוזרים ..

13. Started by Hitchhiker,

היי, המחשב שלי מתנהג מוזר בזמן האחרון. לפעמים הוא נתקע באמצע הטעינה של ה-Windows. לפעמים הוא נתקע (העכבר והמקלדת מפסיקים להגיב) באמצע עבודה שוטפת (נגיד, גלישה באינטרנט). לפעמים כשהוא עולה, נראה שהוא לא מזהה את כרטיס הרשת ואז אי אפשר להתחבר לאינטרנט - ריסטרט פותר את הבעיה. לפעמים כשהוא עולה, נראה שהוא לא מזהה את כרטיס הקול ואי אפשר לשמוע כלום - גם פה ריסטרט פותר את הבעיה. ולפעמים, עם קצת מזל, הוא עובד ללא שום תקלה. כיוון שמדובר בתקלות מכל מיני כיוונים, אני מנחש שמדובר בבעיה בלוח האם, אבל לפני שאני רץ למעבדה חשבתי להתייעץ איתכם. דעתכם? נ.ב.לוח האם שלי הוא Epox 8k9a2, ושאר המפרט: Athlon xp 2000+ 512 DDR pc 2700 R9800Pro

• 4 תגובות
    • 655 צפיות
  14. יש לי בעיה מוזרה, קניתי צורב DVD חדש של LITEON למחשב הישן שלי והחלפתי את הלוח אם באותו אחד את הדיסק הקשיח פירמטתי (במחשב אחר), וחיברתי את הכל מחדש. כאשר אני מפעיל את המחשב הוא מזהה לי את כל החלקים בביוס, אבל כאשר אני נותן לו להמשיך להתקנת ווידוס שום דבר לא קורה אני לא מקבל שום הודעה ב-POST (כן הגדרתי את הצורב כראשי ב-BOOT) שמתי את הכונן ואת הצורב בכבל אחד וגם בשניים אבל שום דבר לא קורה כלום מסך שחור, אבל כאשר אני מנתק את הדיסק קשיח אני כן מקבל הודעה ב-POST שאומרת לי שאין מערכת הפעלה, ניסתי ההפך כלומר את הצורב ניתקתי ואת הכונן השארתי ושום דבר לא קורה. מה אני עושה? תנו לי רעיונות בבקשה[br]פורסם בתאריך: 20.04.2007 בשעה 01:01:18 מה אף אחד לא יכול לעזור לי בכלל

• 5 תגובות
    • 655 צפיות
  15. Started by Dalbayob,

לנעול

• 2 תגובות
    • 655 צפיות
  16. Started by DarkW,

ברשותי Radeon 9600 XT 256MB DDR תוצרת Sapphire. כאשר ניסיתי לשחק בGTA החדש (SA) המשחק מקרטע למדי. הלכתי לבדוק את הקונפיגורציה של הכרטיס, וגיליתי שבSMARTGART הוא מכוון על Off. ניסיתי להעביר אותו לX8 (כל שאר האופציות לא נגישות), אבל הוא מבקש ריסטרט (בשביל להחל את השינויים), ולאחר הריסטרט מחזיר את הקונפיגורציה למצב הקודם (Off). כיצד אני פותר את הבעיה? נ.ב שאר המחשב חזק מספיק (AMD 64Bit 3500+, 512MB Corsair Dual-DDR). כמו כן בעזרת Hardware sensors monitor גיליתי כי כנראה המתח לAUX גבוה מדי (3V בערך), יכול להיות שיש קשר בין הדברים?

• 2 תגובות
    • 655 צפיות
  17. Started by pp12,

מתי יוצא הכרטיס מסך ג'יפורס 8800 GTX לישראל?

• 2 תגובות
    • 655 צפיות
  18. Started by Rittberg,

שידרגתי מלוח P5GDC ל - P5W DH ניתקלתי בבעיה: קימים ברשותי 4 HDD עם חיבורי IDE ובנוסף צורב DVD אשר גם הוא עם חיבור IDE , את 4 ה HDD חיברתי לחיבורים המתאימים בלוח ואילו ל - DVD רכשתי CONVERTER מ- IDE > SATA. ניסיתי לחבר את כבל ה- SATA לחיבורים האפשריים בלוח, ושמתי לב שב- BOOT, המחשב ממתין כשלושים שניות עד אשר עולה, אולם הוא אינו מזהה את ה- DVD. איך צריך להגדיר את ה- BIOS כאשר יש שילוב של IDE ו- SATA, והאם יש להתקין תוכנה מתוך תקליטור הלוח? תודה.

• 2 תגובות
    • 655 צפיות
  19. Started by מאור247,

יום אחד הפעלתי את המחשב .... ואז כשיש את המסך הזה של ה XP שנטען...התחלתי לראות עיוותי כאלה....ואז כשהוינדוס עלה..... כל הצבעים שלי במסך נעלמו!!...כאילו התצוגה שלי סמך נראת ממש (אבל ממש) על הפנים!!!... ניקיתי את הכרטיס מסך ואת החיבורים שלו.... ואז התצוגה חזרה לעצמה...אבל אחרי כמה הפעלות מחדש... שוב זה חזר.... מה נראה לכם הבעיה... בכרטיס מסך או בלוח אם???

20. Started by שניצל,

שלום המחשב של אבא שלי לא מזהה את הכוננים יותר. במחשב יש שלושה כוננים - HD ו-CD שמחוברים ב-SATA, וכונן דיסקטים. למחשב לוקח הרבה זמן לעבור את המסך של זיהוי הכוננים (שבסופו הוא נכשל כאמור), ואח"כ מופיעה הודעה של disk boot failure כמובן. אני לא יודע בדיוק אם כונן הדיסקים לא עובד, כי הוא כן עושה קולות כאילו הוא עובד, אבל אין לי שום boot disk פרט לדיסקט ישן של windows 98 שאני לא יודע אם הוא עוד תקין. ניסיתי לנתק את כל החיבורים ולחבר מחדש, לא עזר. מעבר לזה אני אובד עצות. לוח האם הוא Gigabyte GA-K8NS. למישהו יש רעיון? תודה.

• 3 תגובות
    • 655 צפיות
  21. הכתובת לא משנה כרגע, אתר ישראלי, פורום עופר ניסים אם אתם מכירים. רק אצלי הוא לא עובד, כל שאר הדברים עובדים. יש לכם מושג למה זה קורה? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 655 צפיות
  22. זה התחיל לפני כמה ימים לאחר הפסקת חשמל, מאז אני פשוט לא יכול להפעיל את המחשב חשבתי שזאת בעיה בלוח אם, אבל הסתבר שלא - כל החלקים שעליה תקנים לגמרי... רציתי לשאול אם ייתכן שזוהי בעיה במפסק ההפעלה של המחשב? לגבי הספק אז לחבר שלי נשרף הלוח אם. תחילה הוא חשב שזוהי בעיה בספק וקנה אחד חדש מחברת - "Sunshine - Comma" לאחר שבאתי אליו עם לוח אם שלי הסתבר כי הבעיה היא אכן בלוח אם, אבל בעל הנות לא רוצה לקבל אותו בחזרה. השאלות שלי הן כאלו- 1. האם חיבור ונסיון הפעלה של ספק כוח "תקין" ללוח אם שבור יכול לגרום לשריפת לוח האם? 2. האם ישנה אחראיות על ספקי הכוח ושל חברת ה-"Sunshine - Comma" ביוחוד, ובאילו מקרים הוא יכול להיות זכאי להחזר כספי או לזיכוי בסך עלות הספק?

• 1 תגובה
    • 655 צפיות
  23. Started by alfus73,

יש לי במחשב ספק כוח רגיל 250W., הציעו לי לקנות ספק של חברת Kmex עם שני מאווררים - 400W בעלות של 250 ש"ח. אני משדרג את הספק כי מדי פעם תוך כדי משחק, המשחק קופץ לשורת המשימות (ממוזער) ואז אני צריך להגדילו למקסימום. זה קורה בתדירות גבוהה. חוץ מזה אני מקבל מדי פעם את ההודעה הבאה (מצורף קובץ): מספר שאלות: 1. האם זו בעייה של הספק? 2. האם שדרוג הספק יפתור את כל הבעיות שתארתי 3. איך הספק שציינתי ואיך המחיר יש לי כרטיס מסך 6600GT ופנטיום 4, 3 גיגה הרץ, HD SATA ו 512 זכרון פנימי [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 655 צפיות
  24. Started by dj-king,

שלום חברים אני יחסית חדש פה אבל הייתי שמח אם תוכלו לעזור לי. טוב אז ככה יש לי מחשב עם לוח של אינטל דגם D101GGC על הלוח מותקן צ'יפ בשם SMSC מדגם SCH5017-NW ולמעשה הצ'יפ הזה אחראי על תפקוד הכניסות והיציאות של המחשב אחראי גם על יציבות המתח ועל עבודה מול הספק. אז הנה מה שקורה. כשאני מחבר את הספק זאת אומרת מחבר לו 220V המנורת ביקורת נידלקת אבל מאותו הרגע הצ'פ מתחיל לבעור החום שלו עולה משמעותית והמחשב אינו מגיב לכפתור ההדלקה. [attachment deleted by admin]

25. Started by scooby,

יש ל וינדאוז אקס פי והמדפסת שלי היא HP והיא מחוברת בUSB והמחשב פשוט לא מזהה תמדפסת ולא כלום..... לעומת הוינדאוז 98 שהיה לי שהמשחב ישר זיהה , לא משנה מה אני לא עשוה זה לא מזהה לי נראה לי שהבעיה בUSB כי גם את המצלמה הוא לא מזהה... וזאת למרות שיציאת הUSB מותקנת..... אשמח אם תעזור לי בתדוה מראש.........

• 1 תגובה
    • 655 צפיות

דיונים חדשים בפורומים