תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,287 דיונים בפורום זה
-
שלום, מאז שקניתי את המחשב לא שמעתי דבר מהכרטיס קול (כרטיס OB). היום החלטתי לבדוק את העניין וראיתי שכרטיס הקול לא מותקן. הורדתי את הדרייברים מהאתר של החברה וכשאני מנסה להתקינם מופיעה ההודעה: Microsoft Bus Drvier should be loaded in your system before installing realtek HD audio driver. מישהו יודע מה אפשר לעשות? דגם הלוח הוא Gigabyte 81945GZME-RH תודה, עידו.
-
- 1 תגובה
- 608 צפיות
-
-
באמצע משחק המחשב כאילו ניהיה המצב רדום! המסך רק עובד כאילו משהו מוזר לחצתי על כל כפתור אבל זה לא מגיב כאילו המחשב נכנס לתרדמת ואפשר לצאת מזה רק עם ריסט מה זה????
-
- 2 תגובות
- 608 צפיות
-
-
אתמול קניתי מחשב חדש מעבד AMD 3800X2 AM2 לוח אם M2N-E זכרונות TWINMOS 512X2 667 ספק ENERMAX LIBERTY 400W מארז קומפוקס 6A19 דיסק קשיח SAMSUNG 160GB SATA2 כרטיס מסך SAPPHIRE X1900GT משחה טרמית MX-1 אבל אחרי כמה בעיות שנפתרו הגעתי למצב שכל החלקים כבר במארז מחוברים אבל משום מה הדיסק הקשיח לא עובד .בדקתי את החיבורים ולא עבד. החלפתי בדיסק קשיח אחר אז זה עבד. השאלה אם אין משהו מיוחד שאני צריך לדעת אחרת אני צריך לקחת אותו למעבדה שזה סתם מבאס. ויש לי עוד שאלה בספק נשארו לי שני חוטים לא מחוברים אחד כמו של חוט מאוורר והשני הוא בעל ארבע חורים ויש עליו חץ. מהם עושים ואיפה מחברים אותם.
-
- 5 תגובות
- 608 צפיות
-
-
יש ברשותי מחשב AMD AXP 1700 המצויד בלוח ג'יגהבייט 7VTXH+ שבחודש האחרון החל לעשות ריסטים, לקפוא, או לעתים לתת מסך כחול המלווה בהודעת השגיאה "driver IRQ not less or equal". עקב המאמץ הרב ללא תוצאות שהשקעתי בסידור הבעיה, הכולל החלפת כוננים קשיחים, זכרונות, וכבלים, בחנתי לעומק את מצבו הפיזי של לוח האם שלי ומצאתי ששני קבלים שעליו אינם מרותכים בחוזקה ואף שאחד מהם כל כך משוחרר שעלול הוא לפול בכל נגיעה קטנה. הקבלים הספצפיים מסומנים בתמונה בעיגול האדום ולפי מה שאני רואה הם הדבר היחידי אשר ברור שאינו במצב תקין. שאלתי, האם מישהו מכיר את השימוש של הקבלים הנ"ל ויכול לאתר שאכן הבעיה נובעת מהם, האם מישהו מכיר דרך לתקן את לוח האם, או שאולי מישהו מכיר מקום שאפשר למצוא לו לוח אם SOCKET A ב…
-
- 8 תגובות
- 608 צפיות
-
-
יש לי לוח אם ASUS P5B.. הבנתי שאפשר לעדען איכשהו דרך הוינדוס... איך? ואיך אני מגבה את הביוס? תודה..
-
- 3 תגובות
- 608 צפיות
-
-
ידוע לי שכרטיס מסך מובנה ואפילו כרטיס רשת יכולים במידת מה להגביל את המחשב. והחלפתם משפרת את הביצועים. נאמר לי שכרטיס הקול (למי שהסאונד לא חשוב) יכול להיות מובנה בלי להגביל את פעולת המחשב. זה נכון?
-
- 3 תגובות
- 608 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נייד D400 של חברת DELL. החלפתי אתמול HD לנפח גדול יותר ומאז המחשב לא מוכן לעבוד יותר, כמו כן החזרתי את ה HD הקודם ועדיין אין כלום. יש למישהו מושג מה הבעיה?
-
- 9 תגובות
- 608 צפיות
-
-
לאחרונה רכשתי HD SATA 250GB, של WD אשר החליף כונן ATA ישן של 80 GB אותו התקנתי בנוסף לכונן SATA 120GB של WD, (מערכת הפעלה מותקנת עליו) לאחר ההתקנה הכונן זוהה בהצלחה ועובד תקין, הבעיה היא שזמן האיתחול התארך פי 4 ואף יותר לאחר התקנת הכונן הנוסף. *הכונן אינו מוגדר בביוס ואינו עובד כ-RAID ברשותי לוח GA-8IK1100, האם נראה לכם שצריך להגדיר משהו נוסף ? מהי לדעתכם הסיבה לפשר האיתחול לאחר התקנת כונן ה-SATA החדש ? (כשכונן ה-ATA היה מותקן בנוסף האיתחול היה מהיר) תודה למשיבים,
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי כרטיס מסך Radeon 8500 אני לא יכול לראות גרפיקה, לדוגמא כאשר אני בשלוחן העבודה הכל בסדר אבל כשאני נכנס למשחק או משהו אז המסך משחיר. זהו הכרטיס מסך השני כבר עם אותה בעיה, בעבר היה לי 9600 שקרא לו בידיוק אותו דבר עד שהפסיק לעבוד ....! שאלתי היא מה הבעיה - אולי אין קירור מספיק טוב, או בעיה בלוח אם...?
-
- 4 תגובות
- 608 צפיות
-
-
שלום כל הזמן שאני מנסה לעשות "הראה את כל ההודעות אשר לא נקראו מאז הביקור האחרון" או"הראה תגובות חדשות להודעות שלי " הוא כל הזמן מביא את אותם דיונים וזה לא משתנה.. (זב כבר שבועים ככה בערך).. מה זה?
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-
-
לחבר שלי יש בעייה מוזרה-הוא קנה מחשב חדש חיבר הכל (כמו שצריך) וכשהוא מחבר את מסך הcrt אין לו תצוגה (אפילו לא ברמת הביוס) וכשהוא מחבר את הvideo out עם s-video הוא רואה רגיל--גם בביוס... הוא כבר החליף את הכרטיס המסך ועדיין אותה בעייה (גם עשה עידכוני drivers) מישהו שמע אי פעם על דבר כזה (גם החליף מסך)... כרטיס מסך: x1600pro sapphire לוח האם: ga-m55 sli בתודה ובברכה משה
-
- 1 תגובה
- 608 צפיות
-
-
הוצאתי את שני הכוננים שיש לי במחשב : כונן dvd וצורב ומאז המחשב לא עולה לוינדוס . אחרי שהפס המקוקו של הוינדוס מסתים לזוז מצד לצד אז המחשב מפעיל עצמו מחדש בשגיאה שהוא כותב לי רשום שאני צריך להסיר את החומרה החדשה ואת זה disable BIOS memory options such as caching or shadowing שאין לי מושג מה זה אומר ואיך עושים את זה באמת..בקיצור אני חייב את עזרתכם וכמה שיותר מהר.. אגב אני מדבר ממחשב אחר שיש לי בבית תודה מראש יגאל
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-
-
יש לי EPOX 8KDA3J בכל מקרה היו לי כמה בעיות מוזרות עם המחשב: בהתחלה חודשיים אחרי שקיבלתי אותו הוא היה עושה באמצע העבודה מסך כחול וניכבה - רושם במסך הכחול שיש איזה שגיעה באיזה כתובת בזכרון, חשבתי זה הארד דיסק גורם לזה, קניתי חדש (גם ככה הייתי צריך) שמתי עליו את המערכת, פירמטתי את הישן, הפעלתי: "סיים שיט" העפתי תישן, השארתי רק את החדש אותו דבר עוד פעם, לאחר מכן היו מקרים מסוימים שמתי שהמחשב היה קצת עמוס (והייתי די טוחן אותו) הוא היה עושה כמה קליקים כאלה שנראה לי שנבאו מהארד דיסק ואז נתקע או שוב פעם מסך כחול ו RESTART, בכל מקרה כל העסק הזה גרם למחשב לעלות לאט ולפעמים לא לעלות. ניסיתי לעדכן ת BIOS, ניתקתי רכיבים, פה ושם המחשב היה עושה בעיות אבל זה היה די נסבל כי רוב הזמן …
-
- 2 תגובות
- 608 צפיות
-
-
לפי קבצי הMINIDUMP הבעיה היא HARDWARE, אבל לך תדע מה? הרצתי MEMTEST, ועבר חלק. בדקתי קבלים על הלוח, ואין בעיה. טמפ' של המעבד והלוח נורמליות לחלוטין! למישהו יש עוד רעיונות? האם ייתכן והבעיה היא במעבד,ואם כן כיצד בודקים זאת? האם ייתכן שלמרות הMEMTEST שעבר חלק, עדיין זה לא אומר שהזכרונות תקינים? מה לגבי בעיה של ספק כח?
-
- 1 תגובה
- 608 צפיות
-
-
אז ככה עשיתי פירמוט למחשב והתקנתי כל מה שצריך אבל כשאני מתקין את הדריוורים החדשים של NVIDIA יש לי כתמים על כל המסך ועוד מלא בעיות כאלו.... כשאני מחוק אותם(דריוורים)אז זה רגיל אבל איאפשר לשחק כלום כי הדריוורים לא מותקנים!! יש למישהו רעיון :s05:
-
- 11 תגובות
- 608 צפיות
-
-
לילה טוב אנשים היום הוסיפו לי WD160 SATA .... ככה שכרגע יש לי אחד של 80 רגיל + החדש. הוצאתי את הפרימארי והכניסו לי את החדש בSATA ומשום מה הוא מזהה אותו כמשני ל80 וכאילו מתקין לי WIN על D וזאת למרות שכוןלם MASTERS 80 IDE 0 צורב IDE 1 160 IDE 2 - אני מבין שזה קשור לACTIVE משהו - איך אני אומר למחשב להכיר בSATA קודם כC (ועזבו את זה שניתן לשנות בWIN !!!) למבינים - יש לי KNF-9 של גיגהבית BIOS) ועוד דבר חשוב ולא קשור אחרי התקנת WIN המקלדת לא עובדת לי אבל כן בSAFE MODE בקיצר הההההצצצצציייילווווווו ! 5 שעות אני כבר מדמם פה
-
- 8 תגובות
- 608 צפיות
-
-
שלום רב, הרכיב של כרטיס הרשת או בורד בלוח הלך ובמקומו התקנו כרטיס רשת pci פשוט של אדימקס כאשר מתקינים את הדרייבר הפלופי מצפצף האם מישהו יכול לעזור.
-
- 2 תגובות
- 608 צפיות
-
-
קיבלתי היום את המחשב החדש: AMD 3800+ DUAL CORE לוח ABIT X800GT הפעלתי את AQUAMARK3 ותוך כדי הוא מוציא אותי מהתוכנה בחזרה לWINDOWS ומופיעה לי השגיאה הזו(תמונה מצורפת) [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 608 צפיות
-
-
הרם ניתן לחבר באותו מחשב הארד דיסק SATA והארד דיסק IDE ואם כן ,האם זה משפיע על הביצועים של המחשב? תודה
-
- 3 תגובות
- 608 צפיות
-
-
קודם כל שלום,אני חדש בפורום והופנתי לכאן ע"י חברים שאמרו לי שפה יש אנשים מבינים בעניין. לפני הצגת הבעיה אני אציג את עצמי -קוראים לי ניצן,בן 15.5 ידע בסיסי עד נרחב בחומרה . בעיה : יש לי מחשב, עם 2 סטיקים של זכרונות מסוג 256mb [סטיק אחד של corsair והשני של mushkin ,מדובר במותגי זכרונות]. הסטיקים הם ddr400 משמע : pc3200 , לוח האם שלי , הוא - Albatron KM18G PRO עם צ'יפסט של NVidia מדגם Nforce2 , הבעיה בעיקרון היא שהזכרונות לא עובדים בקצב של 400mhz , יש לציין שהלוח הוא לא dual והמהירות אינה מתחלקת. הביוס בעצם מזהה את הזכרונות כ-266 MHZ pc2100 ד"א,הלוח תומך בזכרונות ddr 400 יש לציין גם שאת הזיכרון של מושקין קניתי לפני שנה,והבעיה עם המהירות הייתה עוד עם הסטיק של קורסאייר עוד ל…
-
- 5 תגובות
- 608 צפיות
-
-
המחשב לא קורא אותו אז אני לא רואה את המהירות וכל פעם שאני מדליק את המחשב אני צריך ללחות על F1
-
- 6 תגובות
- 608 צפיות
-
-
שלום. המחשב של העבודה שלי מתנהג קצת לאט. פתחתי וראיתי שיש ל HD חיבור בכבל 40 בלבד. במפרט של הלוח P4T כתוב שהוא תומך עד ATA 100 האם זו הסיבה שאין טעם בכבל 80 ? או אולי יש צורך ? תודה.
-
- 8 תגובות
- 608 צפיות
-
-
אהלן יש לי כ.ק. Creative Live! 5.1.... ופתאום אחרי ריסטרת המחשב לא מזהה אותו. אני לא מבין למה זה קרה אבל הוא לא מופםיע במנהל ההתקנים ואין לי סאונד. זה ממש מבאס תודה לכל מי שיעזור או לפחות ינסה! :-*
-
- 3 תגובות
- 608 צפיות
-
-
היי שלום, ניסיתי להיכנס למחשב במצב בטוח דרך האפשרות של לחיצה על כפתור ה SHIFT + הפעלה מחדש מגיעה לתפריט של ההגדרות בוחר בהפעלת המחשב באפשרות אחרת זה מפעיל את המחשב מחדש מביא אותי למסך של כמה אפשרויות, כשאני בוחר ב F4 להיכנס למצב בטוח או מפעיל מחדש ומחזיר אותי שוב לכניסה עם סיסמא. הורדתי את התוכנה PASSCAPE Reset Windows Password צרבתי לדיסק וגם על USB באמצעות IsoBurner וזה לא מצליח לעלות. בביוס זה בכלל לא מראה לי שיש אופציה של הפעלה דרך CD רק USB. ניסיתי גם את האופציה של שיחזור המערכת וגם איפוס הגדרות הוא כותב שגיאה 8007002. אשמח לקבל עזרה. תודה.
-
- 4 תגובות
- 608 צפיות
-
-
שלום, נתקלתי בבעיה שהארד דיסק במחשב שלי הפסיק לתפקד ולהגיב, ישר התקשרתי למספר טכנאי מחשבים בכדי לקבל עזרה, רוב הטכנאים דרשו ממני מחירים מופרזים ומוגזמים של מעל ל1000 ש"ח. עד שהגעתי לטכנאי ישי שפתר את התקלה בהחלפת הארד דיסק והעתקת החומר לדיסק החדש במחיר סביר ומשתלם! אני ממליץ עליו בחום : ישי טכנאי מחשבים בירושלים 058-5557711 www.pcn4u.com
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-