עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by SpEcToR,

יש לי לוח אם ASUS P5B.. הבנתי שאפשר לעדען איכשהו דרך הוינדוס... איך? ואיך אני מגבה את הביוס? תודה..

• 3 תגובות
    • 623 צפיות
  2. Started by eli24,

שלום לכולם וחג שמח! יש לי בעייה. אני יודע שזה לא קשור לפורום הזה, אבל לא היתה לי מענה בפורום המתאים אז אשמח לתגובה כאן... היתה לי בעיה באווטלוק אקספרס שכל ההודעות שישבו בתוכנת הדואר נמחקו איך שיצאתי מהתוכנה בעיה מוזרה שנפתרה רק לאחר שהרצתי תוכנת אנטי ריגול שסידרה את הבעיה (sqybot) אבל... עדיין,כל הדואר עם מכתבים מאוד חשובים נמחקו (הכתובות דואר לא נמחקו) מה שנשאר זה התקיות של הדואר שיושבות ב WINDOWS וכל החומר נמצא שם,הבעייה שכשאני נכנס לתקיות הכל שם נראה כג'בריש ואני לא יכול לקרא כלום השאלה היא-האם אפשר לשחזר מהתקיות האלה משהו??? ואיך? אני מקווה שהייתי ברור מספיק. בתודה מראש אלי

3. שלום לכולם :'( היום החלטתי שאני מתקין לינוקס בנוסף לווינדווס שלי שווינדווס יהיה ב c: שגודלו 30 גיגה ואת כונן d שלי החלטתי לצמצם בגודל מ 130 גיגה ל 105 גיגה וליצור עוד מחיצה של לינוקס כדי להתקין את לינוקס עליו הבעיה שניסיתי לצמצם את כונן d המחשב עשה ריסטארט ובא לצמצם את הכונן ל 105 גיגה קיבלתי פתאום מסך כחול המחשב עשה ריסטארט ואז כשהוא בא להתחיל לעלות לוונדווס הוא עשה סריקה ל d ושם הוא שוב קיבל מסך כחול עכשיו אם אני מבטל את הבדיקה הווינדווס עולה וכאילו d שלי מפורמט אני חושב שעדין יש דרך להציל את החומר הכל כך חשוב שיש לי בכונן d רק אני לא יודע מהי הדרך..:\ נ.ב ההארד דיסק שלי maxtor 160 gb sata 8mb עריכה: לא הפרטישן מג'יק ולא אני עשינו פורמט ל d ככה שנראה לי שהחומ…

• 0 תגובות
    • 623 צפיות
  4. המאוורר של הכרטיס מסך שלי עושה רעש של טרקטור קטן... טירוף להשאיר אותו דולק כשהולכים לישון... אני רוצה לשמן אבל לא בטוח בצעדי... מישהו יכול לתת טיפים או הסברים? מדריך מאתר אחר? משהו... תודה מראש לעוזרים

• 2 תגובות
    • 623 צפיות
  5. Started by mastercod,

http://service.futuremark.com/orb/resultanalyzer.jsp?projectType=12&XLID=0&UID=8085471 זהו תותאות של בדיקה של תוכנה 3DMARK מה אתה חושבים על זה זה תוצאות טובות? נ.ב אני לא חושב כי יש לי את המשחק call of duty 1 ועל רצולוציות גבהות הוא לא עובד חלק..

• 0 תגובות
    • 623 צפיות
  6. Started by Dano,

יש לי לוח אם חדש ופשוט אין קול.. כלומר אין דריברים או Audio devices.. מאיפה לקחת ומה לעשות? תודה

• 3 תגובות
    • 623 צפיות
  7. כשאני פותח את המחשב , ממש שהוא אמור להכנס אל שולחן העבודה מופיע לי מסך שחור. בשביל לצאת מהמסך השחור אני צריך להכנס למנהל משימות ולסגור את המשימה "explorer" ולהפעילה מחדש , כל זה כדי להכנס לשולחן עבודה. כיצד לפתור אותה? ויש לי עוד כמה בעיות , בקשר לתוכנות כמו ICQ ומסנג'ר... שאני נכנס לוחץ על האייקון של המסנג'ר , הוא עושה לי אירעה שגיאה (כמו אל תשלח) ונסגר. אותו דבר באיסיקיו , אני נכנס לאיסיקיו מנסה ללחוץ על מישהו לשלוח הודעה , והוא נותן לי את שגיאת ההודעה "אל תשלח". תודה מראש לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 623 צפיות
  8. Started by Lambomeir,

שלום, אני משתמש ב vista ultimate 64 bit והתקנתי אותה אתמול והיא זיהתה את הצורב די וי די שלי (של חברת NEC מדגם 7200s) אבל מאז אתמול יש בעיה בזיהוי של הצורב. זאת הבעיה שיש במנהל ההתקנים: ניסיתי להסיר ולהתקים מחדש, עשיתי עשרות פעמים ריסטרט, ניסיתי למצוא דריבר חדש יותר אבל לא הצלחתי... הדריבר שרשום שיש כרגע הוא 6.0.6001.18000 ניסיתי למצוא firmware חדש והצלחתי אבל משום מה הוא לא נותן לי להתקין אותו. זאת השגיאה שהוא רושם שאני מנסה להתקין אותו: דרך אגה ה firmware הוא מהכתובת http://www.sony-optiarc.eu/supportservice/downloads/dvddrivesdesktoppcs/ad7200s.html ניסיתי גם להוציא את החיבור של ה sata והחשמל שמחובר גם ל dvd עצמו וגם ללוח האם וזה לא עזר... אני כבר באמת לא יודע …

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  9. Started by cold fire,

שלום הלכתי לחבר שלי לעזור לו להתקין וינדוס XP, ניסיתי להתקין לו XP שהיה לו וגם הבאתי עותק אחד צרוב ומקורי(הבאתי גם ויסטה מקורי) בקיצור אני מנסה לעשות BOOT דרך הCD/DVD הוא מראה לי את ההוראה שצריך להקיש על מקש כלשהו כדי להתקין את מערכת ההפעלה הבעיה שלא משנה כמה פעמים אני לוחץ ועל מה אני לוחץ במקלדת הוא פשוט מתעלם מכל ההקשות וזו לא בעיה במקלדת כי נכנסתי לביוס דרכה, דגם של הלוח שלו הוא msi ms 6728 ניסיתי לחפש משהו בביוס שקשור לזה אבל לא מצאתי כלום תודה עריכה: הדיסק קשיח הוא בממשק IDE

10. יש לי מאחורי המחשב חוט של אנטנה... או של כבלים אני לא בדיוק יודע.. השאלה שלי האם אני יכול לעשות שימוש בזה מבלי לקנות כרטיס טלויזיה? יענו רק לראות ערוצים 22 ו 11 ? במקרה שיש רק אנטנה או במקרה שיש כבלים לראות את הערוצים? תודה לעוזרים !!!!

• 3 תגובות
    • 622 צפיות
  11. ממה יכולה להיות הבעיה ?

• 4 תגובות
    • 622 צפיות
  12. Started by esharone,

שלום יש לי לוח אם של ג'יגהבייט עם 4 יציאות usb אחוריות ויש לי במארז עוד 2 יציאות usb קידמיות שלא עובדות כנראה שהן לא מחוברות, אפשר לעשות משהו כדי שהן יעבדו?

• 3 תגובות
    • 622 צפיות
  13. שלום . כל קובץ ששולחים לי תמונה - שיר - תוכנה - ה-כ-ל אני לא יכול לפתוח את הקובץ (בעצם אני אפילו לא מוצא אותו) יש תמונה שמסבירה הכל (בעצם כשאנ יעושה OPEN FOLDER זאת השגיאה שנפתחת לי : http://img171.imageshack.us/my.php?image=untitled3f3td2.jpg

• 2 תגובות
    • 622 צפיות
  14. Started by wooper,

שלום בטעות עשיתי שריטה קלה במסך האם יש דרך להעלים את השריטה?

• 1 תגובה
    • 622 צפיות
  15. Started by Holography,

הלוח מסרב להגיב להתקני הUSB (גם הקדמיים וגם האחוריים) שמחוברים אליו, כאילו הUSB לא קיים בכלל. המנהל התקנים לא מדווח על שום בעיה מיוחדת. מדובר על מערכת Windows XP SP2 תודה

• 2 תגובות
    • 622 צפיות
  16. שלום. החלפתי למחשב שלי מארז ואחרי כמה ימים(שבוא וחצי בערך)אני מנסה להכניס דיסק לאחד מהכוננים והוא לא נקרא. ניסיתי לחזק את החיבורים ללוח אם של שני הכוננים ועדיין הדיסק לא נקרא בשניהם. מה יכולה להיות הבעיה? **עד עכשיו שני הכוננים עבדו מצוין** תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 622 צפיות
  17. Started by 2lame,

שלום. המחשב שלי הוא איטי מדי לוקח לוו להיכנס לווינדוס 5 דקות, חוץ מזה הוא נורה איטי אני לא יכול להפעיל משחקים אני לא יכול להיכנס לתוכנות כבדות וכו'... במנהל המשימות ה CPU תמיד ב 100% זה תמיד קורה לי. כשזה זה קורה הייתי עושה FORMAT ולאחר שבוע ישנה את אותו בעיה עכשיו נימאס לי לעשות FORMAT אז איך אני פותר את הבעיה הזאת?

• 5 תגובות
    • 622 צפיות
  18. Started by DANZT,

שאלה... בדיוק ביצעתי הזמנה של מפרט הכולל לוח אם של ASUS ה STRIKER EXTREME ויצא לי לראות שיש אותו לוח אם בדיוק שאחד מהם זה nforce 680 ואחד nforce 680i יש הבדל בין השניים ? בהזמנה אצלי רשום asus striker extreme nforce 680 .... מה האות " i " ??? ובאינטרנט גם יש NFORCE 680 ו- NFORCE 680i .... מקווה שאין כזה הבדל אם בכלל.. שילמתי הרבה כסף! תודה על העזרה!!!

• 4 תגובות
    • 622 צפיות
  19. Started by sherlock1212,

והוא לא מפסיק לחשוב הנורה האדומה כל הזמן דולקת מה אפשר לעשות?

• 5 תגובות
    • 622 צפיות
  20. Started by duzap,

לחבר שלי יש בעיות במחשב ורציתי לבדוק את הטמפרטורות של הרכיבים במחשב שלו אז התקנתי לו everest ויש לו משהו שקוראים לו Aux, מה שאין במחשב שלי. אני רוצה לדעת איזה רכיב זה Aux. מה זה בדיוק?

• 3 תגובות
    • 622 צפיות
  21. Started by עינב,

תשמעו תשמעו .. בעיה נוספת אחרי ש WIN98 הותקן עכשיו הוא מסרב לעלות כי הוא לא מזהה את העכבר הוא כל פעם עושה לי ריסט .. מה יכולה להיות הבעיה .. עכשיו שתבינו החלפתי לוח אם שהוא P166 . ואת העכבר שמתי על COM2 עם הפס האדום לכיוון 1 . ולגבי הגדרות בביוס אני ממש חלש . מישהו יכול לעזור.. ?

• 1 תגובה
    • 622 צפיות
  22. הכל התחיל מזה שה CCC (קטליסט קונטרול סנטר) לא עלה אז הלכתי והורדתי דרייבר חדש ל X1950 pro שלי, ורציתי לעשות התקנה נקיה, הסרת ב אד-רימוב פרוגרמס את הדריברים הישנים ועכשיו כל פעם שאני מעלה את וינדוס הוא עולה רגיל, מעלה את כל התוכנות ואחרי כדקה מוציא אייקון של חומרה ליד השעוון וכותב בבועת קומיקס שה VGA device לא מוכר ואז נתקע, מראה BSOD ומתרסט. אין לי מספיק זמן עד שהוא נופל, והוא תמיד נופל, להתקין את הדרייברים החדשים. מה אני יכול לעשות?? תודה מראש לכל מי שיעזור.

• 4 תגובות
    • 622 צפיות
  23. חיברתי את העכבר והמקלדת והם פשוט לא עובדים בדקתי אותם אצל מלא חברים ואצלהם פועל חיברתי את העכבר דרך ה-USB והוא פועל בדקתי אם יש מאחורה (בכניסה של המקלדת והעכבר ) שניים שבורת או משהו כזה וכלום הכל שלם למישהו יש מושג מה הבעיה

• 2 תגובות
    • 622 צפיות
  24. Started by GREED,

קיבלתי היום את המחשב החדש: AMD 3800+ DUAL CORE לוח ABIT X800GT הפעלתי את AQUAMARK3 ותוך כדי הוא מוציא אותי מהתוכנה בחזרה לWINDOWS ומופיעה לי השגיאה הזו(תמונה מצורפת) [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 622 צפיות
  25. Started by WinnerLine,

יש למחשב של אחים שלי בעיה אחרי שהם מפעילים אותו כל נגיעה קטנה במארז תוקעת את המחשב וצריך לעשות לו ריסט כל שניה אני לא מבין תבעיה פה מקווה שתעזרו לי

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.