עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Tomersoni,

שלום חברים, המחשב כבר אצלי, התחלתי להתקין XP וכשבאתי לחלק את המקום לשני כוננים ראיתי שכתוב שיש לי רק 130 ג'יגה... למרות שקניתי דיסק קשיח בנפח 250 ג'יגה.(WD 2500KS) האם הבעייה מוכרת? ואם כן, איך אני מתקן אותה?

• 4 תגובות
    • 642 צפיות
  2. Started by antipaladin,

אני רציתי לשאול האתר שבוא מגעים לרוטרים והכול 192.168 וכו, אפשר לשנות את השפות? 3com רוטר של חבר שלי,שלא יודע אנגלית אבל תותח ברוסית,שואל אותי אם אפשר לחליף שפות ואם כן איפו אפשר להשיג את זה. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 642 צפיות
  3. Started by eggnoob,

קניתי אר דיסק חדש ושאני מתקין את הוינדאוס אז אחרי שהמסך הכחול יוצא (של הפירמוט ) אז זה עושה ריסט ואז במקום להמשיך להתקנה של וינדאוס זה נכנס לי שוב להתקנה ואני לא לוחץ על שום כפתור.. מישהו יכול להסביר לי למה זה קורה ואיך לסדר את זה?? תודה =]

• 1 תגובה
    • 642 צפיות
  4. Started by skot,

ניסיתי ללכת קצת לפי המדריך שהביאו פה. לא הבנתי אותו כ"כ אז העלתי את הקבצים http://www.f2h.co.il/106171 תודה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 642 צפיות
  5. שלום לאחרונה ביצע אתר hwzone פעולת שיפור ותחזוקה. מאז הוא מתנהל אצלי באיטיות רבה (מה שלא היה קודם). האם הבעיה ידועה או שהיא קיימת רק אצלי??? איך/ מה לעשות כדי לשפר את המצב?? בברכה

• 2 תגובות
    • 642 צפיות
  6. יש לי אוזניה של מוטורולה דגם h 500 ומחבר יואסבי שכולל בתוכו בלוטות. אני מנסה לסנכרן ביניהם והמחשב מזה לי את האוזניה, אבל הוא דורש איזה שהיא סיסמה בשביל לעשות היניהם pair device . אשמח אם משהו יוכל לעזור לי לסנכרן אותם עד הסוף(כול זה מיועד לדיבור דרך סקייפ). הצלחתי לסדר את הבעיה היה צריך להכניס 0000 וזהו [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 642 צפיות
  7. Started by amos700,

חיברתי כרטיס טלויזיה למחשב וכל אתחול של המחשב גורם לקול להיעלם ושאני בודק במנהל התקנים כתוב שהכל תקין

• 0 תגובות
    • 642 צפיות
  8. המחשב של אחותי ישן מאוד (משנת 2000 ככה) הוא השיהירה תמחשב דלוק ובצהריים עכשיו שאני באתי להדליק אותו הוא לא יכל להדלק הוצתי תכבל של הספק מהחשמל וחיברתי הוא נידלק ומתכבה מתי שיש תתעינה של הXP (שיש תלוגו וזה טוען) אחרי שהוא ניכבה אי אפשר להדליק אותו חייב לנתק את הכבל של החמל ולחבר ואז זה עובד משהו יודע מה הבעיה ? ניסיתי לנקות אבק (כי היה הרבה) לא עזר

• 4 תגובות
    • 642 צפיות
  9. Started by david86,

כול הזמן שאני מדליק סרטים ומעביר סרטים בו זמנית ורוצה לראות המחשב עושה ריסטארת וגם שאני גולש באינטרנט אחרה כמה זמן הוא עושה ראיסטארת מתחמם ועושה ראיסטרארת בה מה הבעיה אתם חושבים?

• 5 תגובות
    • 642 צפיות
  10. Started by SharonSx,

אז ככה, אני מדליק את המחשב ואני מקבל תמונה כזאת: '>http://www.2send.us/"] אז עכשיו עברתי לכרטיס מסך שבלוח.. נראה לי שנדפק לי הכרטיס מסך כי כשעברתי למובנה הכל נראה טוב.. מישהו יכול לעזור?

• 3 תגובות
    • 642 צפיות
  11. Started by shaiar,

יש לי HD חיצוני של WD דגם WDG1SU5000E שיש לו גם חיבור USB וגם ESATA. קניתי מחשב חדש שיש לו חיבור ESATA, אבל כשאני מחבר אותו ויסטה לא מזהה אותו. כשאני מחבר אותו ב USB הוא עובד. יש איזו דרך מיוחדת שאני צריך להתקיןו אותו? אולי הגדרות מיוחדות ב BIOS? נ.ב. יש לי ויסטה 64 והלוח אם שלי הוא asus p5k se

• 3 תגובות
    • 642 צפיות
  12. קניתי ת הכרטיס הנ"ל היום. שאיתו קניתי ספק של אנרמקס ליברטי עכשיו,הופיעה לי בעיה שאין בעיה יותר מעצבנת ממנה. כשאני מפעיל משחק או כשאני נכנס להגדרות של הכרטיס מסך ומשחק שם עם ההגדרות פתאום המחשב קופא,נתקע והמסך ה LCD ניהיה שחור ואז חוזר לעצמו ושוב פעם עושה את אותה בעיה ואז חוזר..ככה,ללא הפסקה עד שאני חייב לעשות ריסט. העלתי כאן תמונה של הארור שמופיע לי תמונה מסך בבקשה עזה די דחופה

13. Started by sza,

יש לי תקלה במחשב, מחשב נייד LG E310 עם 1 GB זכרון פנימי 800 MHZ DDR2. הוספתי לו לפני כחדשיים עוד 2 GB במהירות הנ"ל. בחודש וחצי האחרון לא הייתה שום בעיה ופתאום בשבועיים האחרונים התחילו לפעמים (פעם ביומיים-שלושה) קפיצה של מסך כחול והפעלה מחדש. אני מצרף קבצי DMP כדי שתוכלו לבחון את הבעיה מקרוב [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 642 צפיות
  14. Started by mhnuemhnue,

שלום, יש לי בעיה קטנה שאני רוצה לחבר את מסך הCRT הקדמוני שלי למחשב הישן, הבעיה היא כזו - המסך עובד כרגיל, עובד יפה מאוד, ניסיתי לחבר אותו למחשב אחר וזה עבד יופי. עכשיו הבעיה היא שמחברים אותו למחשב שאני רוצה לחבר אותו... הוא נשאר בסטנדביי (האור החום המהבהב...) והמחשב עובד! אבל המסך לא מגיב למחשב... אם מוציאים את חיבור הVGA של המסך מן המחשב, המסך מגיב בכך שהוא אומר "בדקו אם החיבור קיים" ולאחר שמחברים הוא פשוט מפסיק להגיב... כאילו הוא לא רוצה להראות מה יש במחשב הזה... ניסיתי מתאם VGA לDVI בכדי לבדוק אם שם הבעיה... אז לא, לא בדיוק... כנראה שזה איפשהו במחשב... אז מה יש עוד לעשות?

• 0 תגובות
    • 642 צפיות
  15. יש לי מעבד intel i7 10700K . הוא כולל בתוכו מתאם תצוגה Intel HD Graphics 630 הבעיה היא שכאשר התקנתי את ווינדוס 10 , והדרייבר של המאיץ הגרפי עודכן, המסך נעשה שחור או מהבהב כל כמה שניות. רק במצב בטוח היה ניתן להשתמש בתצוגה, ורק לאחר שמחקתי את הדרייברים של אינטל, ללא עדכון אוטומטי, המערכת מציגה את המסך. הורדתי את הדרייברים הכי חדשים באתר של INTEL למאיץ, וזה לא עזר, כל פעם עדכון הדרייבר גרם למסך שחור. אני כבר לא יודע מה לעשות. לא מצליח למצוא דרייבר תואם. מה עושים?

• 0 תגובות
    • 642 צפיות
  16. Started by Mike_IL,

שלום וברכה, התחדשתי במחשב הזה: https://www.omen.com/us/en/laptops/2021-omen-16-intel.html הגיע עם וינדווס 11 פרו מותקן. היה לי בבית nvme 660p 1tb ללא שימוש. אני רוצה לעשות RAID0 . כי אפשר כבר הכנסתי למחשב. עד כאן אני יודע. מה עכשיו? האם לפנות לתמיכה של HP לבקש מטכנאי? או שיש מדריך פשוט יחסית? לעזרתכם אודה

17. ערב טוב... *טניה קחי נשימה ארוכה*. אני רותחת מזעם...! זה פשוט לא הוגן. אני והמזל החר* שלי :'( היום קיבלתי סוף סוף Black & White 2 בדואר... לפני חצי שעה התחלתי לשחק... ומהשניה שהתחלתי, המשחק פשוט מתפקד בצורה נוראית. יש כל מיני ריבועים מוזרים על המסך, התמונה לפעמים נתקעת, או מדלגת קצת, או ההפך, יש דיליי, ובקיצור, על הפנים. רק קצת רקע לפני שאני ממשיכה, קיבלתי מחשב חדש לפני שבועיים, שהמפרט שלו הותאם במיוחד למשחקים...[המפרט פה הותאם ביחד אתכם בפורום...]. הכרטיס הגרפי שלי הוא ATI RADEON X4870 512MB PCI-E VGA00001 שיחקתי עוד קצת ואמרתי לעצמי.." טוב זה בטח יסתדר עוד כמה דקות...". ורגע לפני שההסברים במשחק נגמרים, והמשחק עצמו מתחיל, התמונה פשוט קופאת... כל פעם, זה נתק…

18. Started by תימני אחלה!,

שלום. אני מנסה להתקין XP על הארד דיסק,כרגיל. הבעיה היא שאחרי כל הקטע של המסך הכחול שמבקש ממני לבחור פירמוט מהיר או איטי ואז הוא מעתיק קבצים ועושה ריסטרט-הוא שוב מתחיל את ההתקנה מחדש. כאילו שעד עכשיו לא עשיתי כלום. איך זה ואיך פותרים את זה? זה משגע אותי.... *אני מנסה להתקין XP HOME EDITION

19. שלום, אני לקחתי ממחשב אחר הארד דיסק שכבר מותקן עליו ווינדוס 2000 , וחיברתי אותו למחשב אחר כלומר לוח אם אחר וכולי.., עכשיו אני לא מעוניין בשום מידע שנמצא על הארד דיסק הזה, איך להתקין על אותו הארד דיסק את ווינדוס XP ?

• 2 תגובות
    • 642 צפיות
  20. המחשב פתאום התחיל לקרוס בשבוע האחרון. כל כמה זמן, כשאני במשחק או לא (לרוב במשחק) המחשב נתקע לשנייה ואז עושה RESTART. ראיתי כאן את המדריך של MILK-INC, מוכרח לציין שזה מדריך פשוט מעולה. פעלתי לפיו והשגתי את הדו''ח: Probably caused by : memory_corruption Followup: memory_corruption --------- 0: kd> !analyze -v ******************************************************************************* * * * Bugcheck Analysis * * * ******************************************************************************* KERNEL_MODE_EXCEPTION_NOT_HANDLED_M (1000008e) This is a very common …

• 2 תגובות
    • 642 צפיות
  21. אז ככה: קניתי מחשב חדש (מפרט), אבל הוא לא עובד כמו שצריך, אם אני מנסה לפתוח יותר מ 3 חלונות, אז הרביעי לא יעבוד טוב, ולא יפתח לגמרי. הכפתור הימני של העכבר בכלל לא עובד כשלוחצים על משהו, השמאלי גם בקושי, עד שאני סוגר את החלון. בנוסף, כאשר אני כותב, הלחצן של העכבר נעלם, ולוקח איזה 10-30 שניות לפתוח את ה control panel. יש לציין שאופציה להחביא את הלחצן לא מופעלת ב control panel. סרטים עובדים לאט מאוד לפעמים, כזה מקרטע, אני צריך ללחוץ ESC ואז להגדיל בחזרה, ואז זה עובד כמו שצריך אבל לפעמים שוב מקרטע... ניסיתי לפרמט כבר לפחות 10 פעמים וזה לא עובד כמו שצריך. עכשיו אני רק משמתמש ב הארדיסק של 80 GB ועדיין יש בעיות. גם עדכנתי את הביוס אבל זה לא עזר. הנה תמונה: http://img513.imagesha…

• 2 תגובות
    • 642 צפיות
  22. מחשב חדש לאחר התקנת מערכת הפעלה XP PRO ועוד מס' תוכנות. קרס לפתע ונתן את הודעת השגיאה הנ"ל (מצורף) חשבתי שזה חד פעמי אבל זה קרה שוב - קריסה פתאומית ללא שום סיבה ניראת לעין. מה יכולה להיות הבעיה ? איך אני בודק אם זה בעיה חומרה או דרייברים - במנהל ההתקנים הכל תקין. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 642 צפיות
  23. היום אחרי שהופיע לי מסך כחולה הי רשום שהקובץ win32k.sys עושה לי תבעיה! מה אפשר לעשות מזה אומר וכו'? זה קשור לזה שאני באוברקלוק?

24. Started by itzik012,

פתחתי את המחשב כדי לנקות אותו מאבק והרמתי מעט את ההיטסינק לאחר מכן המחשב נדלק ועבד רגילאבל לאחר כיבוי אחד והדלקה אין מסך ואין את הביפ באתחול יש מצב שזה כתוצאה מזה שהמשחה הטרמית לא מתפקדת עקב זה שהרמתי את ההיטסינק ? הרסתי ? אשמח לקבל תשובה תודה

• 3 תגובות
    • 642 צפיות
  25. Started by Kenny,

אהלן אנשים. העכבר אצלי כשנתיים + 4 חודש. כל כמה שניות הוא נכבה (יש את סאונד הניתוק של ה USB מהמחשב) וחוזר אחרי שניה אחת (ואז שוב יש את סאונד החיבור של ההתקן) רציתי לדעת אם יש משהו לעשות איתו? ניסיתי לחבר ולנתק את הכבל.. לחבר אותו למקום אחר.. כלום. ניסיתי לדפוק אותו בשולחן, זה רק גורם לו לניתוק חוזר יש עצות? (שום דבר לא רופף אצלו בפנים) עשה את שלו?

דיונים חדשים בפורומים