עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by kaboonkal,

קניתי ביום שישי האחרון את המארז cm690 II, התקנתי הכל והכל עובד כמו שצריך. למארז (למי שלא מכיר) יש מקדימה מאוורר לד שמגיע איתו, והוא עובד בסדר פרט לשני דברים קטנים: 1. אני די בטוח שמגיעים ממנו מן צלילי נקישה ממש קטנים וחלשים (שללתי רכיבים אחרים). 2. כשאני מפעיל את הלד דרך הכפתור הוא עובד, אבל בהבהובים ולא קבוע. המאוורר מחובר ישירות ללוח אם. מה יכולה להיות הבעיה ואיל פותרים אותה?

• 1 תגובה
    • 712 צפיות
  2. Started by vic1234,

בקשר לSPEEDFAN מה אמור להיות בהגדרות פה thermistor או diode [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 526 צפיות
  3. שבוע טוב לכולם , לא מזמן החלה לי בעייה מוזרה מאוד כאשר אני מדליק את המחשב הוא פשוט לא נכנס לעבודה .. כלומר המאווררים עובדים אבל הוא נתקע עם הנורה של ההרד דיסק פועלת קבוע ואין את הציפצוף הקטן הזה שצריך להיות ( מהביוס אני חושב .. ) המסך גם לא נכנס לעבודה . אני צריך לעשות איזה כמה פעמים RESET עד שהוא נכנס . זה קורה בדרך כלל 2-3 דקות אחרי ההדלקה הראשונה. למישהו יש מושג ממה זה נובע ?! ניסיתי לעדכן ביוס אבל זה לא עזר. עוד רעיונות ? המפרט למי שמעוניין נמצא במפרט מחשב. תודה לעוזרים.

4. מה עושים עם דיסק קשיח חיצוני שהמחשב לפתע לא מזהה אותו'לפני כן כן זיהה, ובדקתי עם ESET ולא היו וירוסים.ולפתע אין .........HELPPPPP

• 1 תגובה
    • 704 צפיות
  5. Started by oz4225,

שאני מכבה את המחשב דרך התחל-->כיבוי הוא נדלק מחדש אבל אחרי שהוא נדלק מחדש אני עושה כיבוי עוד הפעם והוא מיתחבא. (הוא לא נדלק מחדש) למה זה?? יש לי win 7 ultimate

6. Started by Bar Naftali,

שלום, כמה חשיבות יש למסך? אני עומד לקנות מחשב חדש למשחקים ברמה קלה (3300₪) ואני לא בטוח אם יש צורך להחליף מסך. מה אתם חושבים?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  7. אוקיי... אז קניתי מחשב חדש הכל טוב הקיצר אני בא מכניס את הדיסק של הווינדוס... ברגע שזה מגיע להתחלה זה פשוט שולח לי את זה: http://img237.imageshack.us/img237/4889/dsc01428yc0.jpg http://img530.imageshack.us/img530/4269/dsc01429zs2.jpg אני לא יודע אולי לא הגדרתי טוב את המחיצות אולי הדיסק לא טוב... תעזרו לי בבקשה זה מאוד חשוב.

• 1 תגובה
    • 543 צפיות
  8. Started by menacex,

שלום , קניתי היום מעבד AMD 2500 ולאחר שהתקנתי אותו המערכת קרסה לגמרי ולא ניתנה לשיקום בדרכים רגילות .. רציתי לדעת האם יש פה מישהו מאזור ת"א שיודע על מעבדה שלא שוחטת , או אולי מישהו שמעונין לעזור לתקן את המחשב במהירות ( יש לחץ של זמן ) תודה מראש (

• 1 תגובה
    • 718 צפיות
  9. Started by Jexsu,

לפני חודש בערך פיתאום האוזניות שלי החליטו להפסיק לעבוד ( Corsair hs1) אז השתמשתי באוזניות אחרות בנתיים אבל היום הם שברו לי ואני חייב לתקן את הקורסייר .. אז ככה.. שאני מחבר את האוזניות ( USB) למחשב זה מנסה להתקין את הדריבר של האוזניות וזה נכשל: http://gyazo.com/fff25a4ed57a6922d6e504c6757fc286 ניסיתי ריסטאר למחשב לחבר את האוזניות בכניסת USB אחרת להתקין דריבריים של הלוח אם + של האוזניות זה הלוח אם שלי gigabyte h77m-d3h שום דבר לא עזר לי.. ושאני מחבר אותם למחשב דלק בהן אור כאילו הן עובדות אבל בעצם לא.. עזרה מישהוא ?

• 1 תגובה
    • 729 צפיות
  10. Started by th£»Light,

טוב אז לפני כמה ימים חיברתי נגן mp3 של חבר שלי למחשב והמחשב לא זיהה אותו... הראה לי כמה פעמים " לא ניתן לזהות את החומרה" וכל מיני הודעות בסגנון. עשיתי ריסט וחשבתי שהבעיה תיפתר אך המחשב לא עלה עוד. המחשב ביקש להכניס דיסקט/ דיסק בוט. ראיתי בנתונים שהוא לא זיהה את הארדיסק. ניסיתי לעשות פורמט תוך כדי הכנסת דיסק בוטאבל אבל הוא הראה שהוא לא מזהה את הארדיסק רשום שלא ניתן לעשות פורמט/תיקון או כל דבר אחר. ניסיתי לפתוח את המחשב כדי לוודות שהחיבורים עדיין במקומם והכל היה תקין. ניסיתי בתפריט setup להגדיר אך לא נמצא שם.. יש למישהו רעיון כיצד לפתור את הבעיה?

• 1 תגובה
    • 528 צפיות
  11. Started by Sarit Cohen Avraham,

שלום יש לי מחשב נייח ואני מעוניינת לשדרג אותו מחפשת מישהו שמבין שיוכל לתת לי הצעת מחיר שדרוג כי אין לי מושג ברכיבים של המחשב. מטרתו של המחשב היא גלישה באתרי אינטרנט שמירת קבצי קול ושימוש באופיס . מטרתו של המחשב ללימודים. המחשב מאד איטי עולה לאט פותח חלונות ממש לאט והייתי רוצה שיגיב בזריזות .

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  12. Started by pit18,

האם קיים מצב שזיכרון בעל מהירות של 166 MHZ יעבוד עם זיכרון בעל מהירות של 133 MHZ במקביל ???? או בכלל האם זיכרונות בעלי מהירויות שונות יכולים לעבוד יחד ???

• 1 תגובה
    • 515 צפיות
  13. Started by Y-T-M,

יש לי מסך mag 786 pf לא דק קניתי מחשב חדש אך בלי מסך אין לי מושג אם זה קשור ולפני יומיים התקנתי רשת בין 3 מחשבים פתאום אני קולט שהמסך רוטט יש לו תנודות קטנות כאלה אבל הוא לא זז ואין לי מושג מה לעשות עשיתי degauss ולא עזר מה אתם אומרים?

• 1 תגובה
    • 714 צפיות
  14. Started by erezmoris,

האם יש חוברת הדרכה בעברית לנייד DELL D820

15. Started by nim901,

כאמור, המחשב שלי בשבוע האחרון מתחיל לזייף, תוכנות מסוימות נתקעות, האינטרנט איטי בצורה מטורפת, במיוחד במשחקי רשת (פעם הפינג הכי גבוהה שהיה לי זה 150 היום זה כבר מגיע ל 500). פתיחת ישומים לוקחת הרבה זמן ואני אובד עצות. אם מישהו רוצה לדעת, אני משתמש ב NOD 32, מעודכנת, חוץ מ iioffr היא לא מצאה כלום (ה iioffr זה סתם, אני רק רוצה לבדוק את התוכנה, לא שתלו לי אותה) וגם עם Ad-Aware SE Professional + Ad-Watch SE Professional (מעודכנות) ועם TrojanHunter. באף אחת מהתוכנות לא נמצא כלום. מה לעשות ? ד"א כשאני סורק ב nod 32 אני מקבל את ההודעות הבאות [C:\WINDOWS\system32\drivers\atapi.sys - error opening (file locked) [4 C:\pagefile.sys - error opening (file locked) [4] [4] File …

• 1 תגובה
    • 961 צפיות
  16. Started by law89,

היי חברה אחרי שאני קצת למוד ניסיון עם מחשב שנשלח בעבר לתיקון וחזר כשהוא עקום לחלוטין (כנראה נפל במשלוח) ואחרי לפטופ שהרסו לי את המסך, אני חושש קצת לשלוח לתיקון. יש לי מסך מחשב 24 אינץ’ (עלה בזמנו באזור האלף ש”ח, קניתי אותו במעט פחות במבצע). אחרי תקופה די קצרה, מדי פעם המסך היה נכבה והיה צריך לתת דחיפה לכבל של החשמל שמחובר למסך (נניח אם טיפה מסובבים את המסך. זה מסך שניתן להזיז לכל כיוון). זה משהו שהעדפתי לחיות איתו ולא להסתכן שיגרמו נזק למסך. לאחרונה, קרוב יחסית לסיום תקופה האחריות, אחד העיגולים בתחתית המסך התנתק. האם הייתם שולחים לתיקון (במעבדה שכבר גרמה נזק לאחד המוצרים שציינתי לעיל) או מעדיפים לחיות עם הדברים האלה ולא לקחת סיכון לנזק שיגרם למסך?

17. Started by rambo88,

שלום לכם הורדתי את התוכנה סטייל אס פי style xp וצ'יפרתי ת'מחשב שלי עכשיו השאלה יש לי שם boot screens עכשיו שמתי שם משהו אחר במקום האקס פי הרגיל ואז כשהפעלתי את המחשב מחדש אז הוא שאל אותי מאיזה ווינדוס לעלות boot screen או הרגיל ואני רוצה שזה תמיד יעלה דרך הboot אז נכנסתי למחשב שלי ואז מאפיינים ואז מתקדם והגדרות הכי למטה ושיניתי ל0 שניות וביטלתי את הווי ולאחר 2 פעמים של כיבוי שוב חוזר ל3 שניות יש למשהו איזה שהוא פתרון אולי דרך הרג'יסטרי או משהו אחר תודה לכולם

• 1 תגובה
    • 607 צפיות
  18. שלום ! יש לי בבית windows XP pro ,,.,. ואינטרנט בכבלים - כל פעם שנאי מפעיל את המחשב והווינדוס עולה אני לוחץ על החייגן והמחשב נתקע ואני חייב לעשות ctrl alt del וללחוץ שוב כדי שזה לא יתקע...........אז פירמטתי והתקנתי מחדש וינדוס אחר (home edition) בדקתי וירוסים ועדין לא עוזר....מה עלשות בקשה?

• 1 תגובה
    • 821 צפיות
  19. Started by dzolotreiv,

היי,יש לי בעיה עם מצב השינה,אחרי שהמחשב נכנס למצב שינה הוא יוצא ממצב שינה לבד תוך 20 דקות בערך

• 1 תגובה
    • 830 צפיות
  20. Started by big mam@,

הוא חזר מחו"ל והמחשב לא עולה לו...כשהוא מדליק אותו הוא כותב לו להכניס את ה-bot-cd (או משהו כזה, זה מה שהוא אמר לי). אז הוא מכניס את הדיסק של הוינדוס כי הוא חושב שזה מה שצריך להכניס ואז יש אפשרות התקנה וrepair הוא לוחץ על תהקנה וכותב לו שלא ניתן להתקין על הכונן את הווינדוס. והאפשרות repair הוא לא יודע מה לעשות כי צריך איזשהו קוד או משהו. הבנתם מהתיאור הזה מה הבעיה? הוא חושב שהבעיה בהארד דיסק מה אתם חושבים? אגב תמיד כשהוא חוזר מחו"ל משהו נדפק לו בבית... פעם קודמת המסך נשרף לפני זה המקרר ועכשיו זה... (זה סתם לדיע כללי לא אמור לעזור לכם לעזור לו)

• 1 תגובה
    • 580 צפיות
  21. -------------------------------------------------------------------------------- אהלן . מפרט : P4 2/8 ABIT I865E 512X2 SEAGETE 500GB ספק ג'נרי. טוב אז ככה , המחשב עבד יחסית סבבה לנפי הפרמוט , מדי פעם עשה ריסטים קצת בעיות אבל לא משהו רציני . היום בבוקר פרמטתי את המחשב , ישר אחרי הפרמוט הווינדואס עולה רגיל , אחרי פרמוט אחד הוא פשוט עושה ריסט כל פעם מחדש בטעינה של הווינדואס . ניסיתי 2 ווינדואסים מקוריים עווד חמישה לא , סה"כ עשיתי יותר מעשרה פרמוטים שונים ואצל כולם אות הבעיה . ניסיתי להחליף הארד דיסק , עדיין נשארה הבעיה . ניסיתי להתקין עם סידירום אחר , עדיין נשארה אותה הבעיה . ניסיתי להחליף ספק , אותה הבעיה . עשיתי MEMORY TEST , אין בעיות , עבר בהצלחה . למישהו יש רעיון ? זה מ…

• 1 תגובה
    • 587 צפיות
  22. Started by KoDkOd,

שלום קיבלתי מחשב חדש,חבירתי אותו בעזרת חיבור RGB ,בהתחלה רואים ואחרי כמה שניות המסך הופך לשחור ולא רואים כלום,שאני נמצא בביוס אז כן רואים אבל ברגע שאני יוצא ומתחיל את הבוט אז כאילו הסיגנל אובד,המחשב ריק ואני מנסה להתקין עליו מערכת הפעלה, איפה הבעיה ? תודה רבה !

• 1 תגובה
    • 653 צפיות
  23. Started by pchunter,

אני מצרף דואר אלקטרוני שיצא לי מכל החורים לנסות לקדד, יש ריבועים במקום אותיות... בבקשה שמישהו יעזור לי בדחיפות להבין מה כתוב פה PLEASE [attachment deleted by admin]

24. לא ידעתי איפה לשאול כי בכרטיסי מסך לא ענו לי ונעלו את הנושא אז ככה יש לי כרטיס מסך מסדרה 8 ועדכנתי כמה פעמים את הדריברים וכל פעם נפתחת תיקייה חדשה עם קבצים בפנים אז העם ניתן למחוק את העידכונים הישינים יותר דוגמא : C > programs files > nvidia > 169.21 > 178.24 ועוד ועוד העידכון הכי חדש 186.76 אז אני אפשר למחוק את 169.21 > 178.24 זה לא יעשה בעיות

• 1 תגובה
    • 562 צפיות
  25. Started by zoman,

התקנתי מספר דיסקים קשיחים במחשב ,כאשר בדקתי במחשב שלי ב-MANAGE ,שני דיסקים מופעים כ- BASIC כרגיל ,אך דיסק קשיח שלישי מופיע כ- DYNAMIC SIMPLE ,השאלה שלי מדוע שלושתם לא מופעים כ- BASIC ? שאלה שניה מה ההבדלים בין שני הסוגים ?

• 1 תגובה
    • 594 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.