עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by יוני777,

עשיתי שחזור מערכת לנקודת זמן, וכרום לא עולה אני מנסה להוריד חדש ולא מצליח כשאני מנסה להפעיל כרום הוא נותן ליה הודעה שאני לא כ"כ מבין מה הוא אומר, אבל נראה לי זה בסגנון שהקובץ לא קיים

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  2. Started by bigbosf,

אז ככה חברים מחשב ענתיקה - כבוד - בכל זאת החזיק מעמד 8 שנים נדלק - נוריות של בקרה (power , reset) לא נדלקות מסך מראה no signal הארד לא נשמע כאילו עובד אין צפצופים של מחשב שעולה כמו תמיד הלך הלוח אם ואפשר לצבוע את המחשב בכחול?

• 1 תגובה
    • 664 צפיות
  3. Started by LCD,

שלום לפני כמה ימים קיבלתי את המחשב החדש והרכבתי הכל והתקנתי הכל ומאז אני מידי פעם מקבל מסכים כחולים או שסתם נתקע המחשב... העלתי כמה קבצים מה-Minidump: http://www.mytempdir.com/406331 מישהו יכול להגיד לי מה הם אומרים ומה הבעיה? תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 776 צפיות
  4. Started by tiger2014,

יש לי דיסק צריבה שההנפח שלו 4.7 והווינדוס מזהה אותו רק כ 4.38 גיגה מקום פנוי הדיסק ריק ולא צרוב עליו כלום מה אפשר לעשות?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  5. שמתי לב שבזמן האחרון האינטרנט קצת איטי והיות הוא ממש איטי וכשאני גולש דרך מחשב אחר בבית הוא טס. יש אפשרות שיש לי תוכנה על המחשב שגורמת להאטה של הדפדפן או האינטרנט במחשב עצמו? אתמול בלילה התקנתי אנטי-וירוס חדש בשם Bitdefender 2012, יכול להיות שהוא קשור לעניין?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  6. Started by המפרט,

יש לי בעיה במחשב שכשאני מדליק את המחשב/מאתחל אותו , המחשב נתקע לפני המסך כניסה של הXP, ואני צריך לעשות מס' פעמים ריסט עד שהוא עולה. המחשב שלי הוא P4 2000, לוח אם משולב, כרטיס מסך GF2 MX440 זכרון 256 MB למישהו יש כיוון מה זה יכול להיות? התקלה הזאת מאוד מציקה וכל הריסטים האלו לא בריאים למחשב.. בתודה מראש אריאל

7. Started by Rocket_Pool,

עד כמה אחוזים יפגעו(צוור בקבוק) מהביצועים של הכרטיס 8800GTS עם מעבד 3 GHZ . FSB 800 זכרונות DDR 1G

8. Started by Benisto,

שלום יש לי מחשב נייד שהגיע עם ווינדוס 8.1 כשהיה אפשרות לעדכן לווינדוס 10 עדכנתי אותו מאז המחשב ממש איטי ולכן אני רוצה להחזיר אותו לווינדוס 8.1 צרבתי את הווינדוס לusb שאני עושה לו התקנה הוא רושם לי לא נמצאו מנהלי התקנים יש לי אפשרות לעשות סריקה מחדש שגם בסריקה הזאת לא נמצא מנהלי התקן או עיון יש דרך להוריד את מנהלי ההתקנים איך אני מתקדם מכאן?

• 1 תגובה
    • 793 צפיות
  9. יש לי DELL 1500 עם Bluetooth,ואין לי מושג איך להפעיל אותו.מישהו יכול לעזור בבקשה?

10. קניתי שני כרטיסי זיכרון של 512mb. אני רוצה להרחיב את הזיכרון ולהוסיף עוד שני כרטיסים של 512mb. הבנתי שהם צריכים להיות מתאימים לקיימים, ושיש שני פרמטרים : mhz ן- CL. הרצתי שתי תוכנות דיאגנוסטיקה: Everest, ן- siw. הפלט מוזר: Everest נותן: [ DIMM2: Hexon Tech. HEXON ] Memory Module Properties: Module Name Hexon Tech. HEXON Serial Number None Module Size 512 MB (1 rank, 4 banks) Module Type Unbuffered Memory Type DDR SDRAM Memory Speed PC3200 (200 MHz) Module Width 64 bit Module Voltage SSTL 2.5 Erro…

• 1 תגובה
    • 575 צפיות
  11. Started by kaboonkal,

קניתי ביום שישי האחרון את המארז cm690 II, התקנתי הכל והכל עובד כמו שצריך. למארז (למי שלא מכיר) יש מקדימה מאוורר לד שמגיע איתו, והוא עובד בסדר פרט לשני דברים קטנים: 1. אני די בטוח שמגיעים ממנו מן צלילי נקישה ממש קטנים וחלשים (שללתי רכיבים אחרים). 2. כשאני מפעיל את הלד דרך הכפתור הוא עובד, אבל בהבהובים ולא קבוע. המאוורר מחובר ישירות ללוח אם. מה יכולה להיות הבעיה ואיל פותרים אותה?

• 1 תגובה
    • 726 צפיות
  12. Started by vic1234,

בקשר לSPEEDFAN מה אמור להיות בהגדרות פה thermistor או diode [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 536 צפיות
  13. שבוע טוב לכולם , לא מזמן החלה לי בעייה מוזרה מאוד כאשר אני מדליק את המחשב הוא פשוט לא נכנס לעבודה .. כלומר המאווררים עובדים אבל הוא נתקע עם הנורה של ההרד דיסק פועלת קבוע ואין את הציפצוף הקטן הזה שצריך להיות ( מהביוס אני חושב .. ) המסך גם לא נכנס לעבודה . אני צריך לעשות איזה כמה פעמים RESET עד שהוא נכנס . זה קורה בדרך כלל 2-3 דקות אחרי ההדלקה הראשונה. למישהו יש מושג ממה זה נובע ?! ניסיתי לעדכן ביוס אבל זה לא עזר. עוד רעיונות ? המפרט למי שמעוניין נמצא במפרט מחשב. תודה לעוזרים.

14. מה עושים עם דיסק קשיח חיצוני שהמחשב לפתע לא מזהה אותו'לפני כן כן זיהה, ובדקתי עם ESET ולא היו וירוסים.ולפתע אין .........HELPPPPP

• 1 תגובה
    • 718 צפיות
  15. Started by oz4225,

שאני מכבה את המחשב דרך התחל-->כיבוי הוא נדלק מחדש אבל אחרי שהוא נדלק מחדש אני עושה כיבוי עוד הפעם והוא מיתחבא. (הוא לא נדלק מחדש) למה זה?? יש לי win 7 ultimate

16. Started by Bar Naftali,

שלום, כמה חשיבות יש למסך? אני עומד לקנות מחשב חדש למשחקים ברמה קלה (3300₪) ואני לא בטוח אם יש צורך להחליף מסך. מה אתם חושבים?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  17. אוקיי... אז קניתי מחשב חדש הכל טוב הקיצר אני בא מכניס את הדיסק של הווינדוס... ברגע שזה מגיע להתחלה זה פשוט שולח לי את זה: http://img237.imageshack.us/img237/4889/dsc01428yc0.jpg http://img530.imageshack.us/img530/4269/dsc01429zs2.jpg אני לא יודע אולי לא הגדרתי טוב את המחיצות אולי הדיסק לא טוב... תעזרו לי בבקשה זה מאוד חשוב.

• 1 תגובה
    • 555 צפיות
  18. Started by menacex,

שלום , קניתי היום מעבד AMD 2500 ולאחר שהתקנתי אותו המערכת קרסה לגמרי ולא ניתנה לשיקום בדרכים רגילות .. רציתי לדעת האם יש פה מישהו מאזור ת"א שיודע על מעבדה שלא שוחטת , או אולי מישהו שמעונין לעזור לתקן את המחשב במהירות ( יש לחץ של זמן ) תודה מראש (

• 1 תגובה
    • 732 צפיות
  19. Started by Jexsu,

לפני חודש בערך פיתאום האוזניות שלי החליטו להפסיק לעבוד ( Corsair hs1) אז השתמשתי באוזניות אחרות בנתיים אבל היום הם שברו לי ואני חייב לתקן את הקורסייר .. אז ככה.. שאני מחבר את האוזניות ( USB) למחשב זה מנסה להתקין את הדריבר של האוזניות וזה נכשל: http://gyazo.com/fff25a4ed57a6922d6e504c6757fc286 ניסיתי ריסטאר למחשב לחבר את האוזניות בכניסת USB אחרת להתקין דריבריים של הלוח אם + של האוזניות זה הלוח אם שלי gigabyte h77m-d3h שום דבר לא עזר לי.. ושאני מחבר אותם למחשב דלק בהן אור כאילו הן עובדות אבל בעצם לא.. עזרה מישהוא ?

• 1 תגובה
    • 740 צפיות
  20. Started by th£»Light,

טוב אז לפני כמה ימים חיברתי נגן mp3 של חבר שלי למחשב והמחשב לא זיהה אותו... הראה לי כמה פעמים " לא ניתן לזהות את החומרה" וכל מיני הודעות בסגנון. עשיתי ריסט וחשבתי שהבעיה תיפתר אך המחשב לא עלה עוד. המחשב ביקש להכניס דיסקט/ דיסק בוט. ראיתי בנתונים שהוא לא זיהה את הארדיסק. ניסיתי לעשות פורמט תוך כדי הכנסת דיסק בוטאבל אבל הוא הראה שהוא לא מזהה את הארדיסק רשום שלא ניתן לעשות פורמט/תיקון או כל דבר אחר. ניסיתי לפתוח את המחשב כדי לוודות שהחיבורים עדיין במקומם והכל היה תקין. ניסיתי בתפריט setup להגדיר אך לא נמצא שם.. יש למישהו רעיון כיצד לפתור את הבעיה?

• 1 תגובה
    • 541 צפיות
  21. Started by Sarit Cohen Avraham,

שלום יש לי מחשב נייח ואני מעוניינת לשדרג אותו מחפשת מישהו שמבין שיוכל לתת לי הצעת מחיר שדרוג כי אין לי מושג ברכיבים של המחשב. מטרתו של המחשב היא גלישה באתרי אינטרנט שמירת קבצי קול ושימוש באופיס . מטרתו של המחשב ללימודים. המחשב מאד איטי עולה לאט פותח חלונות ממש לאט והייתי רוצה שיגיב בזריזות .

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  22. Started by pit18,

האם קיים מצב שזיכרון בעל מהירות של 166 MHZ יעבוד עם זיכרון בעל מהירות של 133 MHZ במקביל ???? או בכלל האם זיכרונות בעלי מהירויות שונות יכולים לעבוד יחד ???

• 1 תגובה
    • 524 צפיות
  23. Started by Y-T-M,

יש לי מסך mag 786 pf לא דק קניתי מחשב חדש אך בלי מסך אין לי מושג אם זה קשור ולפני יומיים התקנתי רשת בין 3 מחשבים פתאום אני קולט שהמסך רוטט יש לו תנודות קטנות כאלה אבל הוא לא זז ואין לי מושג מה לעשות עשיתי degauss ולא עזר מה אתם אומרים?

• 1 תגובה
    • 725 צפיות
  24. Started by erezmoris,

האם יש חוברת הדרכה בעברית לנייד DELL D820

25. Started by nim901,

כאמור, המחשב שלי בשבוע האחרון מתחיל לזייף, תוכנות מסוימות נתקעות, האינטרנט איטי בצורה מטורפת, במיוחד במשחקי רשת (פעם הפינג הכי גבוהה שהיה לי זה 150 היום זה כבר מגיע ל 500). פתיחת ישומים לוקחת הרבה זמן ואני אובד עצות. אם מישהו רוצה לדעת, אני משתמש ב NOD 32, מעודכנת, חוץ מ iioffr היא לא מצאה כלום (ה iioffr זה סתם, אני רק רוצה לבדוק את התוכנה, לא שתלו לי אותה) וגם עם Ad-Aware SE Professional + Ad-Watch SE Professional (מעודכנות) ועם TrojanHunter. באף אחת מהתוכנות לא נמצא כלום. מה לעשות ? ד"א כשאני סורק ב nod 32 אני מקבל את ההודעות הבאות [C:\WINDOWS\system32\drivers\atapi.sys - error opening (file locked) [4 C:\pagefile.sys - error opening (file locked) [4] [4] File …

• 1 תגובה
    • 978 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.