עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. אם הבוט שלי נימצא בתוך אימאג'??? (איך אני "צורב" את האימג' לתוך הדיסק או קי וגרום לו להיות בוט.. )

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by Imtheman,

אני משתמש הרבה בתוכנה ERD COMMANDER (סוג של מערכת הפעלה מדיסק ) אז חשבתי אולי אפשר להעתיק אותה על דיסק און קי ואז לעשות בוט מהדיסק או קיי אז כמה שאלות לי אליכם : 1 זה אפשרי לעשות BOOT מ דיסק או קיי ?? 2. אפשר לצרוב אימג' על דיסק און קיי 3. אם איפשר לצרוב אימג' על דיסק און קי אז אפשר איך אני יוצר BOOT על דיסק און קי? תודה והמשך יום מהנה...

• 12 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. Started by evman007,

ברשותי צורב בן שנתיים וחצי של lg כפול 32. צרב לא יותר ממאה דיסקים. עכשיו ניסיתי אתמול בפעם הראשונה במחשב החדש לצרוב דיסק ,וזה נתקע לי בתוכנה כל הזמן על 4 אחוז ולא ממשיך. ניסיתי לבטל את הצריבה מהתוכנה עצמה{נרו} ,והוא אומנם מבטל ,אבל הצורב ממשיך לעבוד ולא מוכן להפתח בשום דרך. יש מושג למישהו אם זאת בעיית תוכנה או שהצורב יכול להיות פשוט נדפק?

• 1 תגובה
    • 692 צפיות
  4. שלום בהודעה הקודמת שלי http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=108781.0 תיארתי בעיה שהמחשב קופא ואתם כיוונתם אותי לכיוון בעיה בכרטיס המסך. הדיאגנוזה היתה נכונה - כרטיס המסך גורם לבעיה. הכרטיס הוא voodoo 3 3000 מסתבר שלוח האם שהטכנאי התקין לי גורם להתנגשות עם כרטיס המסך. ברגע שעשיתי disable לכרטיס - נעלמה בעיית הקפיאות. לעומת זאת אני מוגבל לקצב רענון מסך של 60 HZ ותנועות על המסך (למשל גלילה של דף אינטרנט) עובדות לאט לאט. אני לא יודע מה בדיוק דגם לוח האם, זה מה ש-aida32 הביא לי: איך פותרים את הבעיה ? יכול להיות שזה לוח אם עם כרטיס מסך עליו ? בהתקנת הדרייברים היה כתוב משהו כמו All in one. תודה על העזרה. --------[ AIDA32 © 1995-2003 Tamas Miklos ]-------------------…

• 4 תגובות
    • 785 צפיות
  5. Started by Le-Fay,

דחוף, דחוף, כנו בקשה אחים שלי, יאללה באלוקים !!! האמת זו לא כזו בעיה דחופה (למרות שאני אשמח לפתור אותה במהרה) ולמעשה כבר הזכרתי אותה בפוסט אחר. אבל החלטתי לנסות ולראות אם אולי למישהו יש פתרון להציע לי. העניין הוא כזה: אני משתמש בכרטיס מסך GeForce4-MX440 של MSI. במשך זמן ארוך (שנה וחצי - שנתיים) השתמשתי ביציאת ה TV-out בלי שום תקלות מיוחדות. לפני חודש בערך, הדלקתי את הטלוויזיה, העברתי ל-AV ולהפתעתי לא קבלתי שום תגובה מהמסך. הטלוויזה עובדת מצויין עם מכשירים אחרים באותה הכניסה (DVD וכו') יש לציין. ניסיתי להסיר את הדרייברים, להתקין מחדש, להחליף את הכבל המחבר בין הכרטיס לטלוויזיה. אך ללא הצלחה. מלבד הבעיה הזו הכרטיס עדיין מתפקד כרגיל (לא מזהיר, בכל זאת כרטיס value מ…

• 0 תגובות
    • 572 צפיות
  6. היי קניתי סוף סוף sempron 2400. עכשיו מה הקטע...כשאני על המהירות ברירת מחדל שלו, 2400+, הוא לא נותן לי להתקין את הווינדוס ומראה לי מסך כחול עם שגיאה (XP). אחרי שהורדתי את הבאס מ166 ל133 הוא נתן לי להתקין והכל הלך סבבה...והווינדוס עלה...וכשהחזרתי לבאס 166 הווינדוס עלה וישר אחר כך קרס!! יש לי: 512MB DDR 400MHZ ADATA (בדוק) 256MB DDR 333MHZ (בדוק) AMD Sempron 2400+ (חדש) ABIT NF7-S2 (חדש) Antec 400W (כל המתחים יציבים סלע) 80GB Maxtor SATA 7200 הטמפרטורות נורמליות לחלוטין. מה לעזאזל הבעייה כאן???????? עכשיו אני עובד על באס 133 מגה הרץ (1500+).

• 7 תגובות
    • 762 צפיות
  7. יש לי בעיה מאוד מוזרה....קניתי מחשב חדש והפלופי בו חצי פועל הכוונה מתי שאני מוצא אותו מה"קופסא" של המארזCompucase-HEC CI-6A19 הוא פועל ומתי שהוא יושב בפנים הוא לא פועל יש למישהו פיתרון??? תודה

• 5 תגובות
    • 622 צפיות
  8. שלום, החלפתי לאחרונה לוח אם, מעבד וספק, וזאת לאחר שהתברר לי שהספק ככל הנראה זייף וגרם לשריפת לוח האם והמעבד. החלפתי את שלושתם, מהבנה שככל הנראה הדבר נגרם מעומס על הספק ושהוא לא יספיק גם בהמשך. לאחר ההחלפה, החזירו לי מהחנות גם את הספק "המזייף", באריזה בצד. שאלתי היא, האם עם מחשב שצורך כמות חשמל הרבה פחות גדולה הספק יכול עדיין לעבוד? או שנגרם לו נזק כלשהו וצריך לזרוק אותו? תודה, יונתן

• 9 תגובות
    • 894 צפיות
  9. Started by שמנואל,

שלום. לאחר מספר קריסות התקנתי את תוכנת מינידמפ אבל ניסיתי לקרא את הקובץ הזה שצירפתי ולא הצלחתי להבין ממנו כלום.. אודה למי שיוכל לעזור ולהסביר לי למה הוא קורס. הקובץ: [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 1 תגובה
    • 561 צפיות
  10. היי, יום בהיר ונעים אחד החלטתי להכניס דיסק לכונן תקליטורים ופתאום קופץ לי מסך כחול שכ"כ שנוא על כולנו. יש לציין שהכונן עבד בסדר גמור עד עכשיו... איך אני מוסיף קבצים? אני רוצה להעלות את הקבצי dump שיש לי ואני לא מוצא איפה להוסיף קבצים. עריכה: החלפתי כבל IDE וזה הסתדר... תודה בכל מקרה בכל מקרה אני רוצה לדעת איך מעלים קבצים להודעה... מישהו?

• 2 תגובות
    • 575 צפיות
  11. יש לי לוח של פי.סי פרטנר 133 MHZ של פנטיום 3 ושאני מנסה לשים לו מעבד של פנטיום 3 800/133/256 - V1.7 הוא לא מקבל אותו ושאני מדליק את המחשב שהמעבד בפנים המחשב לא נדלק יש מתח אבל הוא שקט כמו מזגן ! אין את הצליל של הקליק שמחשב נדלק. אמרו לי שצריך לבדוק מתחים אם הלוח מקבל סוג כזה של מעבד לבדוק גי'מפור האמת ששיחקתי עם כל הגאפרים שום דבר לא עזר הוא פשוט לא מסתדר עם המעבד הזה. על הנייר הבאס של המעבד 133 ושל הלוח 133 הציפסט של הלוח VIA APOLLO PRO 133 והוא תומך עד גיגה אז מה הבעיה ? דרך אגב מה זה CORE VOLTAGE ? - I/O VOLTAGE ? יכול להיות שאין תאימות של מתחים בין הלוח לבין המעבד ? הקטע שהמתחים של הסלרון הם CV-2V וה I/O V -3.3 והלוח מקבל אותו ביחס לפנטיום (מעבד) שדורש רק CV-1.7V דיי…

• 3 תגובות
    • 617 צפיות
  12. שלום... יש לי כרטיס מסך ATI RADEON PRO 128MB ו- מסך שטוח LCD של סמסונג ורק בשבועיים האחרונות אני נתקל בבעיות הנוגעות למשחקים. הבעיה מתרחשת במשחקי המחשב... לאחר כזמן משחק קצר ולעתים אף בתחילתו, גרפיקת המשחק מתעוותת לחלוטין. נוצרות צורות גיאומטריות על גבי המסך בכל מיני צבעים. כשאני יוצא מהמשחק ניתן לראות "שאריות" של הבעיה על גבי הדסקטופ...מעין ריבועים בכל מיני צבעים... אנא עזרו לי... תודה! :'(

• 6 תגובות
    • 649 צפיות
  13. מותקנת לי מערכת הפעלה SP2 התקנה חדשה מהבוקר ניסיתי להתקין את ALCOHOL 120% גרסה 1.9.2.1705. איך שמפעילים את התוכנה, ב ו ם מחשב נופל כאילו הפסיקו לו את החשמל... ניסיתי הכל, כלום !!! ניסיתי להתקין את Daemon_Tools_3.33 וגם כן, המחשב קורס. רק שפה אחרי שהוא עולה הוא מנסה לאתר חומרה חדשה ואז הוא רושם "pnp bios extension" אני אציין שגרסת הביוס שלי כרגע היא F2 ולפי מה שבדקתי היא הכי מעודכנת. עוד אציין שהמחשב עשה לי טונה בעיות בשבוע שיש לי אותו, והתקני את הXP אולי 15 פעם עד שהגעתי כרגע ליציבות שיש לי. אני חייב להתקין איזה תוכנה של כונן וירטואלי, ממש לא בא לי לצרוב כל פעם... לא יודע מה עושים ?

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by hellyeahmofo,

יום בהיר אחד אני שם לב שהמחשב עושה פתאום ריסט ללא שום סיבה , גם מס' דקות אחרי אתחול ונכנס ללופ עד שאני מכבה את המחשב עם הסוויץ' למיטב ידיעתי זה עלול להגרם עקב קבלים נפוחים ,ספק גרוע , חיבורים לא טובים של ה atx או של המפצל או של השקע בקיר או עקב וירוס ב sp1 (יש לי sp2) שמתי לב אבל שהריסטים קוראים שאני מפעיל את האימיול ketamine 7c 1) יכול להיות דבר כזה? 2)איזה עוד סיבות יש לריסט פתאומי חוץ מהסיבות שפירטתי? 3)קיים וירוס שגורם לתופעה הזאת גם ב sp2?

• 7 תגובות
    • 729 צפיות
  15. שלום. קניתי לפני כמה חודשים(מעל חצי שנה)רמקולים 2.1 של קריאייטיב(creative) עד עכשיו הם עבדו בסדר והכל אבל לא ממזמן גיליתי שרמקול אחד לא עובד. ניסיתי לשחק בהגדרות וכלום לא השתנה. החלפתי את בין הרמקולים וחיברתי את שמאל לימין וימין לשמאל והרמקול ה"מקולקל" עבד. זה אומר שיש בעיה בחיבור או מהשו כזה לא? מה אני יכול לעשות עם זה חוץ מללכת לחנות בה קניתי את הרמקולים כי אני מעדיף אפשרות זו כאפשרות אחרונה. מה יכולה להיות הבעיה חוץ מזה? ניסיתי לראות אולי הרמקולים באחת התוכנות מכוונים רק על צד אחד אבל לא זה לא היה זה. מה אני עושה.? ושוב מה זה יכול להיות?

• 5 תגובות
    • 955 צפיות
  16. השגתי לפני כמה ימים כרטיס מתקופת האבן 3D RAGE PRO אין לשמץ של מושג מה המפרט הטכני רק מה שאני מנסה להתקין אותו על הלוח שלי A7N8X שיש לו גם AGP PRO וגם AGP8 יש לי גם תמונה שלו: [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 4 תגובות
    • 643 צפיות
  17. Started by ParanoidLoneWolf,

I've been having frequent pc carshes / blue screens in the last couple of weeks. the only thing I got from the blue screens is that it's probably a drivers issue, and with windows pointing out the video drivers to be the likely cause of the crashes. however, after installing diffrent versions of the catalyst and also diffrent versions of omega drivers I came to realise that it isn't the video adapter's drivers. the blue screens mentioned something about a driver verifier, but I was unable to find one in my system tools. so I was wondering if anybody knows if I can find the drivers/software/hardware that is causing the pc crashes without disassembling the pc. I've already…

• 2 תגובות
    • 757 צפיות
  18. Started by avner_s,

טוב ככה יש לי מחשב די חדש( amd 64 3000(754 לוח אם של ga-k8ns זירון פנימי מיקרון 521 הרדיסק מקסטור 80 גיגה sata כרטיס מסך fx5200 טוב הבעייה היא שאני משחק נגיד פיפא ונגיד שאני ממזר את המשחק אז זה עושה ריסט!! שמתי לב רק מתי שזה משנה רזולוציה זה עושה ריסט וגם לפעמים. הבעייה לי בכרטיס מסך כי החלפתי אותו בכרטיס אחר וגם זה עשה את זה. מתקן אצלי הdriver 63.93 האחרון של nvidia מה יכולה להיות הבעייה דרך רגב זה קרה לי רק בפיפא 2005

• 1 תגובה
    • 618 צפיות
  19. Started by yaronmina,

שלום לכולם ! יש לי בעייה במחשב ואשמח אם תעזרו לי... כאשר אני מדליק את המחשב הוא נדלק ועושה רושם שהכל עובד אבל אני רואה מסך שחור ! עשיתי את הפעולות הבאות ולא עזר : 1. החלפתי כרטיס מסך (ב - AGP) 2. ניסיתי להתקין כרטיס מסך ב - PCI כמו שאני מבין את התקלה כנראה שמדובר בבעיה בלוח האם. יש לכם איזה רעיון ????

• 2 תגובות
    • 810 צפיות
  20. Started by giora2005,

אנשים אני צריך עזרה דחוף יש לי בעיה שהמחשב עושה לעצמו ריסט בזמן שאני עובד במיוחד מתי שיש לי עומס של תוכנות והוא גם נתקע הרבה והריסט הוא פשוט כאילו ניתקת את המחשב מהחשמל וחיברת והפעלת אותו שוב תוך חצי שניה זה ממש מעצבן הולכים לי כל מה שהתקדמתי במשחקים ועבודות והרבה דברים. ניסיתי להתקין מחדש ווינדוס לסרוק עם פנדה 2005 מעודכן וADAWARE שלא מצאו כלום שניהם ואין שום דבר לא עוזר אז מן הסתם נראה לי שהבעיה היא בחומרה ולא בתוכנה. יש לי Asus P4S800D Intel Pentium 4 1.7 GHz (משהו ישן) שני 256MB 333MHz (סה"כ 512MB) Gainward GeForce FX 5200 128MB וכרטיס טלויזיה LifeView FlyTV Platinum תעזרו לי בבקשה!!!

• 9 תגובות
    • 675 צפיות
  21. Started by ofer_mat,

יש לי לוח של ASUS P4P800 רציתי להחליף את המעבד של 2.6 ל3 פרסקוט והמחשב לא עלה לי יכול להיות שהלוח לא תומך במעבדים האלה?

• 4 תגובות
    • 643 צפיות
  22. Started by leshets,

שלום לכולם. יש לי כרטיס קול של ZOLTRIX דגם AP6400 3D PCI V.2, חפשתי לו דרייברים גם בגוגל וגם בדרייברגייד ולא מצאתי משהוא שעובד עם XP אז אם יש כאן משהו שיש לו מידע בנושא ויכול לעזור שיגיב ותודה מראש על העזרה. נ.ב בדקתי גם באתר היצרן וגם באתרי הדרייברים שפורסמו כאן.

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by levimadman,

אני פשוט לא בטוח באיזה פורום אני אמור לשים את הבעיה. אז אני שולח לינק לפורום גרפיקה שבו רשמתי את הבעיה שלי. http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=109854.0 אם זה נוגד את חוקי הפורום, מנהלים מיחקו את ההודעה. תודה למגיבים, איציק.

• 0 תגובות
    • 651 צפיות
  24. קבצים פשוטים שהורדתי פעם, הווינדוס אומר לי שהם בשימוש של תוכנה אחרת. מה אני יכול לעשות? (אתמול לדוגמה היה לי 2 GB והים אחרי שהורדתי משהו בגודל של 500 mB יש לי 500 MB פנויים)

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by STM,

לאחרונה המחשב שלי נכבה ללא כל סיבה ממשית . כל עומס הכי קטן שאני מפעיל על המחשב והוא נכבה לדגמא אם אני משחק משחק כלשהו או שומע מוזיקה ומפעיל עוד תוכנה או שתיים , אחרי מספר דקות לא רב המחשב פשוט ניכבה . אחרי שהוא ניכבה אני צריך לנתק את הכבל של הספק כוח מאחורה , לחבר אותו חזרה ורק אז הוא נדלק מחדש אחרת הוא לא נדלק לי . אם למישהו יש מושג מה הבעיה קודם כל ואיזה פתרונות יש לי בענין אני יודה לו מאוד .

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.