תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
יש לי לוח של פי.סי פרטנר 133 MHZ של פנטיום 3 ושאני מנסה לשים לו מעבד של פנטיום 3 800/133/256 - V1.7 הוא לא מקבל אותו ושאני מדליק את המחשב שהמעבד בפנים המחשב לא נדלק יש מתח אבל הוא שקט כמו מזגן ! אין את הצליל של הקליק שמחשב נדלק. אמרו לי שצריך לבדוק מתחים אם הלוח מקבל סוג כזה של מעבד לבדוק גי'מפור האמת ששיחקתי עם כל הגאפרים שום דבר לא עזר הוא פשוט לא מסתדר עם המעבד הזה. על הנייר הבאס של המעבד 133 ושל הלוח 133 הציפסט של הלוח VIA APOLLO PRO 133 והוא תומך עד גיגה אז מה הבעיה ? דרך אגב מה זה CORE VOLTAGE ? - I/O VOLTAGE ? יכול להיות שאין תאימות של מתחים בין הלוח לבין המעבד ? הקטע שהמתחים של הסלרון הם CV-2V וה I/O V -3.3 והלוח מקבל אותו ביחס לפנטיום (מעבד) שדורש רק CV-1.7V דיי…
-
- 3 תגובות
- 608 צפיות
-
-
שלום... יש לי כרטיס מסך ATI RADEON PRO 128MB ו- מסך שטוח LCD של סמסונג ורק בשבועיים האחרונות אני נתקל בבעיות הנוגעות למשחקים. הבעיה מתרחשת במשחקי המחשב... לאחר כזמן משחק קצר ולעתים אף בתחילתו, גרפיקת המשחק מתעוותת לחלוטין. נוצרות צורות גיאומטריות על גבי המסך בכל מיני צבעים. כשאני יוצא מהמשחק ניתן לראות "שאריות" של הבעיה על גבי הדסקטופ...מעין ריבועים בכל מיני צבעים... אנא עזרו לי... תודה! :'(
-
- 6 תגובות
- 639 צפיות
-
-
מותקנת לי מערכת הפעלה SP2 התקנה חדשה מהבוקר ניסיתי להתקין את ALCOHOL 120% גרסה 1.9.2.1705. איך שמפעילים את התוכנה, ב ו ם מחשב נופל כאילו הפסיקו לו את החשמל... ניסיתי הכל, כלום !!! ניסיתי להתקין את Daemon_Tools_3.33 וגם כן, המחשב קורס. רק שפה אחרי שהוא עולה הוא מנסה לאתר חומרה חדשה ואז הוא רושם "pnp bios extension" אני אציין שגרסת הביוס שלי כרגע היא F2 ולפי מה שבדקתי היא הכי מעודכנת. עוד אציין שהמחשב עשה לי טונה בעיות בשבוע שיש לי אותו, והתקני את הXP אולי 15 פעם עד שהגעתי כרגע ליציבות שיש לי. אני חייב להתקין איזה תוכנה של כונן וירטואלי, ממש לא בא לי לצרוב כל פעם... לא יודע מה עושים ?
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יום בהיר אחד אני שם לב שהמחשב עושה פתאום ריסט ללא שום סיבה , גם מס' דקות אחרי אתחול ונכנס ללופ עד שאני מכבה את המחשב עם הסוויץ' למיטב ידיעתי זה עלול להגרם עקב קבלים נפוחים ,ספק גרוע , חיבורים לא טובים של ה atx או של המפצל או של השקע בקיר או עקב וירוס ב sp1 (יש לי sp2) שמתי לב אבל שהריסטים קוראים שאני מפעיל את האימיול ketamine 7c 1) יכול להיות דבר כזה? 2)איזה עוד סיבות יש לריסט פתאומי חוץ מהסיבות שפירטתי? 3)קיים וירוס שגורם לתופעה הזאת גם ב sp2?
-
- 7 תגובות
- 724 צפיות
-
-
שלום. קניתי לפני כמה חודשים(מעל חצי שנה)רמקולים 2.1 של קריאייטיב(creative) עד עכשיו הם עבדו בסדר והכל אבל לא ממזמן גיליתי שרמקול אחד לא עובד. ניסיתי לשחק בהגדרות וכלום לא השתנה. החלפתי את בין הרמקולים וחיברתי את שמאל לימין וימין לשמאל והרמקול ה"מקולקל" עבד. זה אומר שיש בעיה בחיבור או מהשו כזה לא? מה אני יכול לעשות עם זה חוץ מללכת לחנות בה קניתי את הרמקולים כי אני מעדיף אפשרות זו כאפשרות אחרונה. מה יכולה להיות הבעיה חוץ מזה? ניסיתי לראות אולי הרמקולים באחת התוכנות מכוונים רק על צד אחד אבל לא זה לא היה זה. מה אני עושה.? ושוב מה זה יכול להיות?
-
- 5 תגובות
- 881 צפיות
-
-
השגתי לפני כמה ימים כרטיס מתקופת האבן 3D RAGE PRO אין לשמץ של מושג מה המפרט הטכני רק מה שאני מנסה להתקין אותו על הלוח שלי A7N8X שיש לו גם AGP PRO וגם AGP8 יש לי גם תמונה שלו: [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 4 תגובות
- 631 צפיות
-
-
I've been having frequent pc carshes / blue screens in the last couple of weeks. the only thing I got from the blue screens is that it's probably a drivers issue, and with windows pointing out the video drivers to be the likely cause of the crashes. however, after installing diffrent versions of the catalyst and also diffrent versions of omega drivers I came to realise that it isn't the video adapter's drivers. the blue screens mentioned something about a driver verifier, but I was unable to find one in my system tools. so I was wondering if anybody knows if I can find the drivers/software/hardware that is causing the pc crashes without disassembling the pc. I've already…
-
- 2 תגובות
- 736 צפיות
-
-
טוב ככה יש לי מחשב די חדש( amd 64 3000(754 לוח אם של ga-k8ns זירון פנימי מיקרון 521 הרדיסק מקסטור 80 גיגה sata כרטיס מסך fx5200 טוב הבעייה היא שאני משחק נגיד פיפא ונגיד שאני ממזר את המשחק אז זה עושה ריסט!! שמתי לב רק מתי שזה משנה רזולוציה זה עושה ריסט וגם לפעמים. הבעייה לי בכרטיס מסך כי החלפתי אותו בכרטיס אחר וגם זה עשה את זה. מתקן אצלי הdriver 63.93 האחרון של nvidia מה יכולה להיות הבעייה דרך רגב זה קרה לי רק בפיפא 2005
-
- 1 תגובה
- 614 צפיות
-
-
שלום לכולם ! יש לי בעייה במחשב ואשמח אם תעזרו לי... כאשר אני מדליק את המחשב הוא נדלק ועושה רושם שהכל עובד אבל אני רואה מסך שחור ! עשיתי את הפעולות הבאות ולא עזר : 1. החלפתי כרטיס מסך (ב - AGP) 2. ניסיתי להתקין כרטיס מסך ב - PCI כמו שאני מבין את התקלה כנראה שמדובר בבעיה בלוח האם. יש לכם איזה רעיון ????
-
- 2 תגובות
- 796 צפיות
-
-
אנשים אני צריך עזרה דחוף יש לי בעיה שהמחשב עושה לעצמו ריסט בזמן שאני עובד במיוחד מתי שיש לי עומס של תוכנות והוא גם נתקע הרבה והריסט הוא פשוט כאילו ניתקת את המחשב מהחשמל וחיברת והפעלת אותו שוב תוך חצי שניה זה ממש מעצבן הולכים לי כל מה שהתקדמתי במשחקים ועבודות והרבה דברים. ניסיתי להתקין מחדש ווינדוס לסרוק עם פנדה 2005 מעודכן וADAWARE שלא מצאו כלום שניהם ואין שום דבר לא עוזר אז מן הסתם נראה לי שהבעיה היא בחומרה ולא בתוכנה. יש לי Asus P4S800D Intel Pentium 4 1.7 GHz (משהו ישן) שני 256MB 333MHz (סה"כ 512MB) Gainward GeForce FX 5200 128MB וכרטיס טלויזיה LifeView FlyTV Platinum תעזרו לי בבקשה!!!
-
- 9 תגובות
- 669 צפיות
-
-
יש לי לוח של ASUS P4P800 רציתי להחליף את המעבד של 2.6 ל3 פרסקוט והמחשב לא עלה לי יכול להיות שהלוח לא תומך במעבדים האלה?
-
- 4 תגובות
- 635 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי כרטיס קול של ZOLTRIX דגם AP6400 3D PCI V.2, חפשתי לו דרייברים גם בגוגל וגם בדרייברגייד ולא מצאתי משהוא שעובד עם XP אז אם יש כאן משהו שיש לו מידע בנושא ויכול לעזור שיגיב ותודה מראש על העזרה. נ.ב בדקתי גם באתר היצרן וגם באתרי הדרייברים שפורסמו כאן.
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני פשוט לא בטוח באיזה פורום אני אמור לשים את הבעיה. אז אני שולח לינק לפורום גרפיקה שבו רשמתי את הבעיה שלי. http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=109854.0 אם זה נוגד את חוקי הפורום, מנהלים מיחקו את ההודעה. תודה למגיבים, איציק.
-
- 0 תגובות
- 646 צפיות
-
-
קבצים פשוטים שהורדתי פעם, הווינדוס אומר לי שהם בשימוש של תוכנה אחרת. מה אני יכול לעשות? (אתמול לדוגמה היה לי 2 GB והים אחרי שהורדתי משהו בגודל של 500 mB יש לי 500 MB פנויים)
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לאחרונה המחשב שלי נכבה ללא כל סיבה ממשית . כל עומס הכי קטן שאני מפעיל על המחשב והוא נכבה לדגמא אם אני משחק משחק כלשהו או שומע מוזיקה ומפעיל עוד תוכנה או שתיים , אחרי מספר דקות לא רב המחשב פשוט ניכבה . אחרי שהוא ניכבה אני צריך לנתק את הכבל של הספק כוח מאחורה , לחבר אותו חזרה ורק אז הוא נדלק מחדש אחרת הוא לא נדלק לי . אם למישהו יש מושג מה הבעיה קודם כל ואיזה פתרונות יש לי בענין אני יודה לו מאוד .
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הלכתי אל דוד שלי לתקן לו את המחשב תיקנו ואחר כך ניסיתי קצת oc אז בסדר כל פעם העלתי קצת, ופתאום אחרי ריסט המחשב לא עולה הוא לא מפעיל את המסך לא כלום הוא רק חושב איזה 5 דקות ואז מפסיק!! יש איזה דרך לאפס תביוס או דרך לתקן????... :s05: עזרה דחוף אני נואש!!!!!!! :'( :'(
-
- 8 תגובות
- 675 צפיות
-
-
אני מאוד מקווה שתוכלו לעזור לי. יש לי מחשב את'לון XP2800 עם MB של EPOX nForce2 . מה שקורה זה שאחרי עבודה של כמה שעות המחשב קופא לגמרי(לפעמים זה כמה שעות ולפעמים זה יום או יומיים. ) ,וזה קורה גם כשעובדים רק עם תוכניות ברקע כמו חיבור לאינטרנט ואי מיול. למרות שניסיתי גם כשהוא היה מנותק ומהאינטרנט זה לא עזר. לא ניתן אפילו לכבות אותו אלא רק לעשות ריסט. ואז הוא ניתקע בבוט בשלב של detecting IDE drives. בשלב הזה אין ברירה אלא לכבות את המחשב ולהדליק מחדש. לפעמים מופיעה הודעה של המעבד התחמם או שניסו לעשות אוברקלוקינג, למרות שלא עשיתי אובר והטמפרטורות של המעבד היו נורמליות לחלוטין. עכשיו הסתכלתי והוא כותב גם שהמעבד רץ ב1250 מה"צ. (לא נשמע הגיוני בכלל) המחשב היה כבר פעמיים …
-
- 0 תגובות
- 709 צפיות
-
-
יש לי מסך CTX PR705F בן ארבע בערך, שבמשך תקופה מסוימת היו מדי פעם "טיקים" - רעש סטטי כזה ואז התמונה גדלה פתאום ובמשך כמה שניות חזרה להיות נורמלית. אחרי כמה שבועות כאלה המסך הפסיק להידלק. (כלומר, המנורה שלו דולקת, אבל חוץ מזה הוא נראה מת) השאלה היא אם יש עוד משהו לעשות איתו, או שאין טעם ואפשר בלב שקט לזרוק אותו? אגב, מישהו יודע מי היבואן של CTX בארץ?
-
- 8 תגובות
- 733 צפיות
-
-
ובכן... קראתי כתבה על זכרונות והחלתי לנסות ולשנות את תזמונטי הזכרון שלי בביוס. הזכרון הוא: Micron Tech. 256 MB PC3200 DDR SDRAM, ותזמנתי אותו ל 2-2-2-5 ב 200MHz. סתם לצורך ההתנסות. הנחתי שבמידה והזכרון לא מסוגל לעבוד בתזמונים הנתונים הוא פשוט לא ידלק, אני אאפס את הביוס, והכל יהיה בסדר. נראה שטעיתי... :-\ המחשב לא עלה, אפסתי את הביוס (הוצאתי את סוללת הגיבוי). ועכשיו הוא לא עולה ונתקע בכל מני שלבים מוזרים בבוט סיקוונס. כלומר, הוא לא נתקע בתחילת התהליך בשלב זיהוי הזכרונות (המקום בו הוא נתקע במידה ואין שום זכרון שמחובר ללוח). אלא בכל מני שלבים אחרים שכרוכים בכתיבה ל RAM (אני מניח). אז... מה אתם אומרים? "שרפתי" את הסטיק? זה חסר תקנה?? :-[
-
- 8 תגובות
- 730 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי ארטיפקטים על המסך מהרגע שבו windows עולה לראשונה. הבעיה נמשכת בערך יומיים שאחר כך אפילו לא הצלחתי לאתחל את המחשב, הוא פשוט נשאר במצב שבו המסך אפילו לא נדלק - כאילו אין שום אות מכרטיס המסך. בהתחלה הייתי בטוח שמדובר בבעיה בכרטיס המסך עד שכבר הייתי מוכן לקנות אחד חדש. קצת לפני הקנייה עשיתי בדיקה עם כרטיס מסך אחר שידוע לי שעובד מצויין. ועדיין המסך לא נדלק. לכן חשבתי על בעיית זיכרון והוצאתי והכנסתי את הזכרונות והפעלית מחדש. הפעם המחשב עבד (עם הכרטיס מסך המקורי) אבל בעיית הארטיפקטים נשארת. הארטיפקטים עצמם הם מן נקודות לא שמופיעות על המסך שבהתחלה לא נראות מזיקות יותר מידי אבל ברגע שאני עושה גלילה (הכוונה למשל page down) הכרטיס מסך המדובר דרך אגב הוא asus geforce…
-
- 2 תגובות
- 844 צפיות
-
-
קניתי לוח אם של abit is7-v2 מעבד celeron d 533 fsb 2.4 ghz חיברתי ספק כח ושמתי כרטיס מסך וזיכרון כשאני מנסה לגוע במברג ב power שיידלק כלום לא קורה . יש אור מהלוח אם רק שהוא מחובר לחשמל? חשבתי לקנות מחר עוד חלקים לוחאם ומעבד שיהיה לי כדי שאני אוכל לדעת מה הבעיה . מה אתם מציעים לקנות לוח אם ומעבד שהיה לי לניסויים של פנטיום? ולמה לא נדלק לי? קראת הכל בלוח אם..עברתי אבל לא מצאתי מה לעשות אלא רק לקנות עוד חלקים ולבדוק מב דעתכם? תודה..
-
- 8 תגובות
- 754 צפיות
-
-
שלום. יש לי פנטיום 3 שהארדיסק שלו קרס. קיבלתי HD של HITACHI 80GB ואני מנסה לפרמט אותו. יש עליו 16 צורות גימפור שונות (בחיי ) ובכלל 2 גמפרים אני לא מצליח להבין איך לגמפר לפריימרי מסטר - למה זה צריך להיות כל כך מסובך ולמה 2 גמפרים ? כאשר גימפרתי באופן שרירותי עם 2 גמפרים קיבלתי הודעה "PRIMARY MASTER FAIL" כאשר שיניתי את הסדר לא קרה כלום המחשב פשוט נתקע בשלב הביוס. מישהו בבקשה יוכל לעזור לי ? תודה רבה.
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ועוד כמה תוכנות חיוניות ועדכניות דיסק שמריצים אחרי פירמוט - מישהו מכיר ?!
-
- 3 תגובות
- 632 צפיות
-
-
בעליית המחשב מופיעה ההודעה: cpu is unworkable or has been changed please recheack cpu soft menu ונותן אפשרות להכנס לביוס ע"י Del או להעלות את הווינדוס ע"י F1. עכשיו אני הרצתי חיפוש ומצאתי הרבה פתרונות. והפתרון שנראה לי הכי מתאים הוא להכנס לביוס , לשמור ולצאת. עשיתי את זה וזה לא עזר ההודעה עדיין מופיעה. עכשיו בביוס יש אפשרות להחזיר אותו למצב ברירת המחדל שלו. ורציתי לשאול האם לעשות את זה? והאם זה יעזור? כי לפי דעתי כן. אבל באתי לשאול אתכם כיוון שזה מחשב של אחי ואני לא מעוניין לעשות לו בעיות (גם ככה הוא ישן ובקושי זז - המחשב לא אח שלי ;D). אז כדי להחזיר את הביוס למצב ברירת מחדל , לשמור ולצאת. והבעיה תפתר?
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום רב, אתמול הרכבתי דיסק קשיח חדש, בלי לשים לב משכתי את הכבלים שיוצאים מהמארז מכפתור הריסטארט ומתחברים ללוח אם. עכשיו יש לי שמונה כבלים, בצבעים שונים ומספרים ואותיות שרשומות עליהם, מישהו יכול להגיד לי איך לחבר ע"מ שכפתור הריסטארט יפעל לי ? 8 כבלים והם : צבע מספר ואותיות שרשומים עליו אדום 1+5V לבן 2 מינוס D לבן 1 מינוס D ירוק D פלוס 2 ירוק D פלוס 1 אדום 2+5V שחור 1GROUND שחור 2GROUND את הסדר משמאל לימין בבקשה. תודה רבה.
-
- 10 תגובות
- 990 צפיות
-