עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by eli_xXx,

אז ככה לפני חצי שנה פרמטתי את המחשב נייד שלי עכשיו לפני הפירמוט שחקתי GTA SA וCSS וכאלה והמשחקים עבדו לי פרפקט בלי בעיות בכלל אבל אחרי שפירמטתי את המחשב אני נכנס למשחק (כל משחק) הכל טוב ויפה ואחרי כמה זמן הוא מחליט לעבוד ממש לאט. למשל בCSS זה מגיע לי ל9 FPS ולפני שזה קורה יש לי 30 FPS שזה סבבה וככה זה בכל משחק הוא מחליט שהוא מריץ פחות פריימים אבל אחרי כמה זמן זה חוזר חזרה וזה ממש מעצבן שאי אפשר לשחק בצורה נורמאלית. למישהו זה קרה? איפה הבעיה נמצאת? פירמוט חוזר יכול לעזור? (לא פעם ראשונה שאני מפרמט את הנייד שלי ופעמים קודמות עבד סבבה) יש אפשרות לסדר את זה בלי פירמוט? זה המפרט של המחשב שלי: מחשב נייד מעבד: Intel® Pentium® M Processor Dothan 1.73GHz כ. מסך: ATI X200M 128 MB ז…

• 8 תגובות
    • 609 צפיות
  2. Started by ofeky1,

אני משחק ב CSS המיקרופון לא פועל לי חיברתי אותו נכון ללוח ושהוא שאל אותי מה חיברתי סימנתי את אפשרות "מיקרופון נכנס" ואני לא יודע כל מה לעשות מדוב בלוח של גיגבייט P35-DS3L אני לא יוד אם זה קשור אבל זה נראה לי קשור לבעיה: תודה לעוזרים!

• 4 תגובות
    • 609 צפיות
  3. Started by Or ei,

אחרי שהוא עושה את כל הבדיקות חומרה נעלמת השורה למטה שרושמת ללחוץ DEL לביוס וכל שאר המסך נשאר וככה הוא קופא פירקתי את הלוח חיברתי אותו רק עם זיכרון אחד (יש לו כרטיס מסך מובנה) וניסיתי להפעיל שום דבר לא עזר החלפתי מעבד וזכרונות בין הסלוטים עשיתי איפוס לביוס וכלום לא עזר , אחרי הבדיקת חומרה הראשונית הוא נתקע מישהו מכיר את זה או נתקל בבעיה כזאת פעם לוח tusi-m של אסוס

• 1 תגובה
    • 609 צפיות
  4. Started by RGod,

קיצר ככה ....יש לי שני זיכרונות של 256 של ELIXIR ו 2 של 512 של GEIL שניהם עובדים ב דואל צאנל . כאשר אני מנסה לחבר אחד כזה ואחד כזה אז זה לא עובד פשוט ,לא יודע למה .....רושם לי - windows couldnt start because the following file is missing or corrupt:SYSTEM32\drivers\PCI.SYS ולמטה רושם עם ברצונכה לתקן את הבעיה אז להכניס דיסק של WIN וללחוץ R - אז זה גם כן לא עוזר .

• 8 תגובות
    • 609 צפיות
  5. Started by SyMiC,

יש לי מערכת מחשב P4 3.0GHZ מעבד Palit 8600GT 256MB GDDR3 כרטיס מסך Intel Grand County 2 D102GGC2 לוח M 512MB 533GHZ DDR2 זיכרון WDC WD800JD הרד דיסק עכשיו אני חושב שיש צוואר בקבוק ממש חזק כי לחבר יש מערכת כזאת P D מעבד לוח M לא זוכר כרטיס מסך 7600GT 1GB זיכרון הרד דיסק לא יודע אם זה חשוב 160 גיגה ונגיד במשחקים כמו cs 1.6 הוא מחזיק 400FPS עומד ואני מחזיק 80FPS אם דרופים (ה-FPS מקרטע ) אם ה G-6600GT ההיתי מחזיק 100FPS חלק עכשיו גם נגיד ב FarCry הוא שם הכל על very high אני גם שם על רזולוציה 1024-760 ניראה לי והוא על הרזולוציה הכי גבוה וגם המשחק פועל לו חלק ולי בתקיעות יש מצב קיבלתי כרטיס פגום ?! קניתי מסקייפיסי לפני שבוע מה אני עושה ? ד"א אני קונה עכשיו שתי סטים של 2 …

• 6 תגובות
    • 609 צפיות
  6. Started by constantine16,

When iam tring to download something its download only the half of the file for example if im tring to download a game that weight 2 gb its downloading only 600mb and than its say that the file completed :s05:

• 2 תגובות
    • 609 צפיות
  7. Started by nati87,

קניתי Usb Hub 5 Prots שאחד מהם הוא יציאה פנימית של Usb ו-4 חיצוניים, כדי שאוכל לחבר מצלמת אינטרנט ההתקן מתחבר ללוח האם בחיבור PCI אך כשניסיתי לחבר אותו המחשב בכלל לא עלה לי..הדלקתי אותו והוא לא הראה לי כלום ..רק מסך שחור ואפילו לא עשה את הקול הזה של ההדלקה.. אם מישהו יודע מה הסיבה אני אשמח. יש מצב שאין לספק כוח מספיק כוח להתקן?! או שיש כזה דבר נעילת יציאות PCI דרך ה DOS ?! כי כשחיברתי ליציאה אחרת זה עשה אותו הדבר ולא פעל גם כן..אז לא יודע..

• 2 תגובות
    • 609 צפיות
  8. שני מודולים אלה (זכרון למחשב נייד): kingston kvr533d2s4/1024mb כאן פרמטרים: http://www.valueram.com/datasheets/KVR533D2S4_1G.pdf HYMP512S64BP8-C4 HYNIX כאן פרמטרים: http://www.hynix.com/datasheet/pdf/module/ds_512M_DDR2(B-ver)based_SO-DIMMs(Rev0.2).pdf אם אני לא טועה שניהם: non ECC unbuffered cl4 200pins 533mHz 1GB ddr2 sodimm אבל תזמונים tRC ן-tRAS קצת שונים. האם יעבדו בצורה של דואל צ'נל? :s05:

• 2 תגובות
    • 609 צפיות
  9. Started by שניצל,

שלום המחשב של אבא שלי לא מזהה את הכוננים יותר. במחשב יש שלושה כוננים - HD ו-CD שמחוברים ב-SATA, וכונן דיסקטים. למחשב לוקח הרבה זמן לעבור את המסך של זיהוי הכוננים (שבסופו הוא נכשל כאמור), ואח"כ מופיעה הודעה של disk boot failure כמובן. אני לא יודע בדיוק אם כונן הדיסקים לא עובד, כי הוא כן עושה קולות כאילו הוא עובד, אבל אין לי שום boot disk פרט לדיסקט ישן של windows 98 שאני לא יודע אם הוא עוד תקין. ניסיתי לנתק את כל החיבורים ולחבר מחדש, לא עזר. מעבר לזה אני אובד עצות. לוח האם הוא Gigabyte GA-K8NS. למישהו יש רעיון? תודה.

• 3 תגובות
    • 609 צפיות
  10. Started by pro.surfer,

אז ככה יש לי כרטיס של GIGABYTE HD4870. מכרתי את המסך שלי סמסונג 931C כי הזמנתי מסך חדש והבאתי בנתיים 3 מסכי LCD שונים כדי לנסות לעבוד לבנתיים איתם. אף אחד מהמסכים לא התקבל בברכה: אחד היה של סוני עם חיבור RGB אז הרכבתי מתאם ולא היה סיגנל בכלל. שני מסך של יונדאי אותו סיפור. שלישי של סמסונג באמצע ההיתחול הוא עושה נו סיגנל. מוכן לעלות רק בסייפמוד מוכר למישהו ?

• 3 תגובות
    • 609 צפיות
  11. Started by LazyBurger,

הורדתי שתי פרקים של הבורר מהדיון הרשמי מFXP. איך שהפעלתי זה הביא לי את השגיאה הבאה: C:\Documents and Settings\שוקי\שולחן העבודה\פרקים- הבורר\Haborer.S01E01.avi::Output Media Type 0: -------------------------- Unknown AM_MEDIA_TYPE: majortype: MEDIATYPE_Stream {E436EB83-524F-11CE-9F53-0020AF0BA770} subtype: MEDIASUBTYPE_Avi {E436EB88-524F-11CE-9F53-0020AF0BA770} formattype: TIME_FORMAT_NONE {00000000-0000-0000-0000-000000000000} bFixedSizeSamples: 1 bTemporalCompression: 0 lSampleSize: 1 cbFormat: 0 Media Type 1: -------------------------- Unknown AM_MEDIA_TYPE: majortype: MEDIATYPE_Stream {E436EB83-524F-11CE-9F53-0020AF0BA770} subtype: TIME_FORMAT_NONE {00000000-0…

• 3 תגובות
    • 609 צפיות
  12. שלום אין לי מושג איך זה קרה אבל הדרייברים של הכרטיס מסך שלי נמחקו ואין לי שום דיסק שלהם אני עכשיו עם תנאים מינימלים שהכרטיס מסך מציע ללא דרייברים הכרטיס מסך שלי הוא של NVIDIA דגם: Geforce 6200 TurboCache - 256 mb חיפשתי דרייברים ולא מצאתי..... אני אודה מאוד למי שיעזור לי וייתן לי קישור להורדה לדרייברים שמתאימים לכרטיס המסך שלי!

• 3 תגובות
    • 609 צפיות
  13. Started by dondon,

הורדתי והתקנתי בטעות תוכנה שכנראה היא סוג של וירוס כי מיד אחרי ההתקנה הופיעו הסימנים הבאים: 1.דף הבית השתנה ואני לא יכול לשנות אותו בחזרה (השתנה לhttp://asecuremask.com/). 2.בכל פעם שאני סוגר את הדפדפן מופיעה לי הודעה : "asD release" ואני צריך ללחוץ אישור כדי לסגור את הדפדפן. 3.בסרגל ההפעלה המהירה של חלונות (צד שמאל למטה) מופיע לי סמל מהבהב שמשתנה מסימן שאלה לX וכתוב System Alert ...(אני לא חושב שזה של חלונות אלא של הוירוס עצמו כי אי אפשר לסגור את זה...). 4.מה שהתקנתי (שזה כנראה הוירוס) נמצא בכונן C אבל אי אפשר למחוק את זה (אדם אחר או תוכנית אחרת משתמש בקובץ)... 5.סרקתי את המחשב עם נורטון אנטי וירוס 2007 (גירסא מלאה מקורית מדיסק) סריקה מלאה ולא מצא כלום. 6.סרקתי גם עם AD…

• 3 תגובות
    • 609 צפיות
  14. Started by מגדל,

היום הכנסתי דיסק למחשב רגיל, אני בא להכנס לכונן של הדיסק ופתאום אני רואה ששתי הכוננים E (דיסקים רגילים) וD (דיוידי) נעלמו... ואין לי שום דרך לראות את התוכן של הדיסקים או כל מה שקשור אליהם... עזרה מישהו??

• 7 תגובות
    • 609 צפיות
  15. Started by neoyun,

אוקיי שלום לכולם , הגיע אליי שוב המסך הכחול הזה- + לפעמים בלי להראות את המסך הכחול המחשב נכבה, זה קרה לי לפני השבועיים , אז פירמטתי את המחשב, והכל היה בסדר, אחרי שבועיים זה קרה שוב. מה עליי לעשות? על תגידו לי להתקין כל מיני דברים , כי איך אני יתקין אם הוא לא נכנס ל - Windows . תודה לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 609 צפיות
  16. המחשב פתאום התחיל לקרוס בשבוע האחרון. כל כמה זמן, כשאני במשחק או לא (לרוב במשחק) המחשב נתקע לשנייה ואז עושה RESTART. ראיתי כאן את המדריך של MILK-INC, מוכרח לציין שזה מדריך פשוט מעולה. פעלתי לפיו והשגתי את הדו''ח: Probably caused by : memory_corruption Followup: memory_corruption --------- 0: kd> !analyze -v ******************************************************************************* * * * Bugcheck Analysis * * * ******************************************************************************* KERNEL_MODE_EXCEPTION_NOT_HANDLED_M (1000008e) This is a very common …

• 2 תגובות
    • 609 צפיות
  17. Started by shaibend,

שלום. אני מעוניין להריץ את המשחק CRYSIS על המחשב שלי. כרגע יש לי כרטיס מסך פשוט אבל בקרוב יהיה לי 8800 GT . pentium d 2.8 GHZ, 1024 ~Mb,intel TS946 (המחשב שברשותי) , אני די בטוח שצריך לשדרג את הראם ל 2GB אבל יש רק שני חריצים בלוח ובנוסף אני לא יודע איך לבדוק מה המהירות של הזיכרון שלי ומה המהירות המקסימאלית של ראם שאני יכול להתאים ללוח. מקווה שהבנתם. תודה יש לי EVEREST אבל לא מוצא שם את המידע הזה....

• 1 תגובה
    • 609 צפיות
  18. Started by avsb,

לפני שבוע הכל היה רגיל המעבד והכרטיס מסך בלי אובר..לא הייתי בבית שבוע ושחזרתי הדלקתי ראיתי שהמעבד שלי במנוחה(איסיקיו מסנג'ר אינטרנט) מגיע ל39 עד 42 מעלות והלוח אם 45 עד 50 והכרטיס מסך לא יורד מ66 מעלות אני בדקתי את גופי הקירור כולם עובדים והכל בסדר אני לא מבין איך זה קרה פתאום מי שיכול לעזור אז בבקשה אני יודה לו מאוד

• 7 תגובות
    • 609 צפיות
  19. Started by za-david,

יש לי מעבד פנטיום 4 מהירות 2.66GHZ והוא מגיע לטמפ' של 85 בעבודה מאומצת אני כבר לא יודע מה לעשות ניסיתי כבר לנקות אבק להוציא את המאוורר והגוף קירור לנקות את המשחה הטרמית ולשים מחדש משחה טרמית (לא יותר מידי ולא מעט מידי אני יודע), ניסיתי בהגדרות בביוס לשנות מהירות סיבוב של המאוורר שיתחיל לעבוד על מקסימום בטמפ' גבוהה ובטמפ' נמוכה, החלפתי מאוורר וכלום לא עוזר

• 2 תגובות
    • 609 צפיות
  20. Started by AntiFlag,

cpu :intel pentium cpu 4 1.7 ghz Main Board:intel p4i65g (isa pci imb usbi2c/smbus ,asrock inc 82865g) video card: nividia geforce 4 400 mx ram :512 mb ddr sdram pc3200u hardisk: wdc 80 g soundcard: c-media wave device v5.10 screen: ProView Modem : EES ES56T - PI data fax modem microsoft windows xp service pack 2 שלום המחשב נכבה באופן לא סדיר לפעמים הוא יכול להחזיק יום ולפעמים לא שעה,על פי בדיקתי אין קשר לעומס שאני יוצר על המחשב כי לפעמים הוא נתקע סתם בהפעלת אתר או קובץ וורד ולפעמים במשחק כבד באותה תדירות בדקתי בסנדרה טמפ מחשב ויצא שהמעבד 35 לוח אם גם 35 וספק 65 שעל פי הסנדרה נחשב לגבוה,הורדתי עוד תוכנה אבראסט ליתר ביטחון וכאשר אני מפעיל אותה החום מראה על 65 של הספק ולאחר…

• 3 תגובות
    • 609 צפיות
  21. היי חבר'ה בעיה מוזרה קרתה לחבר שלי, הגיע הביתה מהעבודה פתח את המחשב..הוא הגיע לשלב העלייה שצריך לבחור משתמש בחשבון של ה- XP ושם הוא עושה אתחול ניסיתי לעלות אותו ב- SAFEMODE אבל זה מגיע למסך הבחירה אבל שום מקש במקלדת לא עובד אבל ב- BIOS כולם עובדים! גם כשאני מנסה לטעון דיסק של XP לפרמט או לתקן את הווינדוס אני לא יכולה ללחוץ על שום מקש לאחר שהמסך של ה- BIOS עובר..כאלו הוא מתעלם מהמקלדת.. בחיבורים לא נגעו.. אני אובד עצות, אני לא יכול לפרמט ולא יכול לטעון את ה- XP ב- SAFE MODE אפילו.. יש פתרונות ?

• 3 תגובות
    • 609 צפיות
  22. Started by EroSenin,

לפעמים שאני משאיר את המחשב דולק' בלילה אני מגלה שהיה ריסטרט של המערכת ואף פעם זה לא קרה לי שעבדתי על המחשב. אין לי שום minidump בדקתי בתיקיה. מה עלי לעשות עלמנת למנוע את הקריסות הללו?

• 2 תגובות
    • 609 צפיות
  23. Started by shlomiabo,

שלום חברים, יש לי בעיה חמורה ואני חייב את עזרתכם יש לי לוח אם ASUS P5B והיו מותקנים לי עליו שני הארד דיסקים של RAPTOR ב- RAID 0 ועליהם מערכת הפעלה XP לאחרונה נתקלתי בסוירוס שמחק לי כמה קבצי מערכת ולא הצלחתי להעלות את מערכת ההפעלה החלטתי להתקין XP חדשה על הארד דיסק חדש ועד כאן הכל עובד מצויין. הבעיה היא שאני רוצה לחלץ מההארדדיסקים שב- RAID מסמכים ועוד דברים מאוד חשובים, דרך ה- XP החדשה אבל כשאני מפעיל את הרייד שלהם ב- BIOS (כדי שאוכל לגשת אל הכונן שלהם) המחשב מעלה לי את מערכת ההפעלה שמותקנת בהם (הפגומה) ולא את ה- XP החדשה שהתקנתי על הדיסק החדש. כמובן שאם אני מבטל את ה- RAID בביוס המערכת החדשה עולה והכל טוב ויפה, אבל אני לא יכול לגשת לכונן ה - RAID ולחלץ משם דברים ניסיתי לש…

• 1 תגובה
    • 609 צפיות
  24. Started by moadim,

שלום, קניתי מחשב חדש, חיברתי את כל הכבלים הדרושים כולל את המסך. שאני מפעיל את המחשב המסך רושם לי "Off Mode" ולאחר כמה שניות מתכבה. סוג המסך הוא DAEWOO EF1901 תודה לכל העוזרים,

• 1 תגובה
    • 609 צפיות
  25. Started by Lambomeir,

שלום, אני משתמש ב vista ultimate 64 bit והתקנתי אותה אתמול והיא זיהתה את הצורב די וי די שלי (של חברת NEC מדגם 7200s) אבל מאז אתמול יש בעיה בזיהוי של הצורב. זאת הבעיה שיש במנהל ההתקנים: ניסיתי להסיר ולהתקים מחדש, עשיתי עשרות פעמים ריסטרט, ניסיתי למצוא דריבר חדש יותר אבל לא הצלחתי... הדריבר שרשום שיש כרגע הוא 6.0.6001.18000 ניסיתי למצוא firmware חדש והצלחתי אבל משום מה הוא לא נותן לי להתקין אותו. זאת השגיאה שהוא רושם שאני מנסה להתקין אותו: דרך אגה ה firmware הוא מהכתובת http://www.sony-optiarc.eu/supportservice/downloads/dvddrivesdesktoppcs/ad7200s.html ניסיתי גם להוציא את החיבור של ה sata והחשמל שמחובר גם ל dvd עצמו וגם ללוח האם וזה לא עזר... אני כבר באמת לא יודע …

• 0 תגובות
    • 609 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.