עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by mDs,

אני באה להתקין את הדריבר (כי האקס פי לא מזה אותו..) והוא תמיד נתקע באמצע ההתקנה... כתוב : Waiting for audio driver to be ready... ................................. ולא מפסיק ליצור נקודות.. מה אני יכול לעשות?! בבקשה עזרה ! תודה לכולם! :-[

• 1 תגובה
    • 670 צפיות
  2. Started by Street_Fighter,

כל פעם כאשר אני מנסה לצרוב משהו מתוך המחשב, התוכנה nero לא נותנת לי לבחור את המהירות, אז בסדר זה על מהירות X2 אבל לאחר מכן שאני בכל זאת מפעיל את הצורב, עם תוכנת נרו בורנינג רום זה מפסיק אחרי שתי שניות ואומר לי : burn prosses failed at 300 kb/s וכאשר אני צורב עם התוכנה נרו אקספרס זה אומר לי:error-philips cdrw 4012p could not perform fixation אני גם רוצה להגיד שלפני חודשיים לפני שפרמטטי את המחשב הצורב עבד כרגיל ולאחר שעברתי ל-xp זה לא עובד!! אני לא יודע מה לעשות, תעזרו לי עם הבעיה שאני לא יכול לשנות את המהירות ובעיית ה-error. תודה רבה מראש - Street-Fighter

• 1 תגובה
    • 589 צפיות
  3. Started by Nitrous,

שלום, יש לי לוח NF7 V2 וזיכרון מסוג GEIL 2X128 3200, שמתי את הזכרונות כפי שכתוב בספר ב DIMM2 ו-DIMM3 כי מלפני זה הביוס הראה לי DDR333 אך הבעיה עדיין לא נפתרה, זה אמור להיות כך ? וגם המחשב נתקע פעם או ביומיים שהוא קיים..למרות שהטמפרטורות נמוכות 24-מחשב 35-מעבד

• 1 תגובה
    • 752 צפיות
  4. Started by Ancient1,

עשיתי רסטרט ווינדוס עולה ואין רשת . אני ניגש לביוס - אין בכלל NVIDIA LAN ! התקנתי ביוס שוב - יש. עושה ENABLE - וינדוס עושה לי מסך כחול ואין לן כשאני חוזר אליו. כשאני מעלה את הדיפולטס בביוס ומאתחל - ישנן שורות הלן בביוס. אבל אם אני מפעיל אותו אז הוא בכל זאת נעלם ואין לי אותו בוינדוס. זה מזה מוזר ! כל הוולטאז'ים בסדר . אני כרגע עם כרטיס רשת.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  5. נשבר לי הפין הזה בHD, והוא לא עובד, מה משמעות הפין הזה? מה הפין עושה?

• 1 תגובה
    • 770 צפיות
  6. Started by Vatos-Locos,

המחשב היה כל היום במנוחה פחות או יותר הוא היה בחלון בחירת משתמש בXP (משתמש אחד מחובר) עם תוכנת הורדה, אייסיקיו שנכנסתי לחשבון כל המחשב עבד ממש ממש ממש לאט לא הבנתי למה עשיתי ריסט המחשב לא נדלק ועשה צפצוף עצבני שלא הבנתי מה הבעיה שלו.. עשיתי שוב ריסט המחשב עלה, נכנסתי לביוס והחזרתי ליתר ביטחון את המעבד למהירות סטוק אני לא חושב שהאוברקלוקינג זאת הבעיה בגלל שהרצתי כמה שעות טובות את תוכנת המאמץ PRIME95 הטמפרטורות גם לא היו בעיתיות, 33-36 מעלות. אז מה לדעתכם יכול להיות דרך אגב אני חושב שעכשיו המחשב עובד גם לאט יותר מהרגיל אבל זה לא בטוח בגלל שהחזרתי את המעבד ל 2.4 גיגה, ואני לא כלכך רגיל לזה.. אז אולי זה רק נראה לי לאט מה אתם אומרים מה המקרה הזה יכול להיות יש סיבה לחשוש? יש אי…

7. Started by nadav1379,

אני החלפתי כרטיס מסך לרדון 9600xt ומאז שיש לי אותו המחשב ניתקה לי ואני לא יכול לעשות כלום! אני צריך רק ריסט מהכפתור ולפעמים שהוא ניתקה ואני עושה ריסט אז המסך מתכבה ולא נידלק אני מכבה את המחשב וכלום לא עוזר אז פתחתי את המחשב החלפתי לכרטיס מסך הישן והוא עלה והמסך פתאום נידלק יש עוד משהו מאז שיש לי את הכרטיס מסך הזה יש לי עמון לגים במשחקים המשחק משחק לי על 100 FPS אבל יש לי הרבה לגים ולפני זה היה לי mx 440 128mb והיה לי הרבה פחות לגים אני לא יודע מה זה? אני לא יודע מה לעשות אולי זה משהו לא טוב שעשיתי בהתקנה אבל גם בחנות הם התקינו לי ואחרי יומיים זה מתחיל שוב מה לעשות? אני לא בטוח יכול להיות שזה הספק? כי אני רואה פה בפורומים שכל מי שהחליף לרדון אומרים לו להחליף ספק ואני לא …

8. Started by Oprapc,

יש לי את הכרטיס כמו שכתוב במפרט שלי:Sapphire Radeon 9600XT 128MB עכשיו כל פעם שאני מתחיל לשחק עם הטריינר המוכר שימו לב, ברגע שאני לוחץ על אחד מהHOTKEY של הטריינר המשחק תמיד נתקע. קראתי באתר שלהם שיש עם כרטיסי 9500/9700(כרגיל לא מתייחסים ל9600) בעיה ידועה ואפשר לנסות לתקן אותה עם הבאג שמיועד אך ורק לבעיות CORRUPTION בגרפיקה ובכל זאת הם ממליצים גם על זה אך לא יודעים בעצמם אם זה פועל והאפשרות הגאונית השנייה שלהם היא להוריד את זה ל1024*768 אבל על 16BIT ומטה. הם בהחלט מוזרים כי אני לא מתכוון לשחק על 16BIT. למישהו יש פיתרון?

9. Started by avram,

http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=4;action=display;threadid=62457 אני ממש עובד עיצות ורציתי לעת מה דעתכם אם זה נשמע לכם כבעיית חומרה או תוכנה ?

• 1 תגובה
    • 658 צפיות
  10. 1.if early init onboard generator is not defined onboard clock generator initialization disable respective clock resource to empty pci & dimm slots 2.init onboard pwm 3.init onboard h/w monitor devices ויש לי לפעמים את המספר 48 ובחוברת אין מספר 48 מה זה אומר ?

11. Started by miki891,

שלום אני משתמש בחלונות 2000 פרו (עברית). בזמן עבודה באמצע ניתקע לי חלונות 2000 עכבר לא זז קפוא כקרח. לא משנה איזה תוכנה או אינטרנט אני עובד זה קורה לי ניתקע חלונות. אני משתמש במודם רגיל PCI. אני ביטלתי שומר מסך + ניהול צריכת חשמל ומובטל. מה עוד יש לכבות שלא יקרה לי חלונות תקוע באמצע עבודה? מה יכולה להיות הבעיה? בתודה מראש מיקי

12. Started by p_q,

מה אני צריך כדי שאצליח לראות DVD במחשב שלי? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 617 צפיות
  13. היי, ב 800/600 אני רואה היטב (את שולחן העבודה נניח), אך אם אני משנה את הרזולוציה ל 1024/768, נותרים חלקים שלא ניתן לראות אותם אלא על ידי סקרול. כיצד ניתן לשנות את זה? האם מדובר בהגדרות של המחשב? מערכת הפעלה? תודה, שלומי

• 1 תגובה
    • 735 צפיות
  14. Started by SixKiller,

שלום כולם... פירמטתי לחבר שלי אתמול ת'מחשב.. ולנפי זה הוא אמר שיש לו הכל..(הוא לא ממש מבין) הקיצר.. אני מחפש לו אולי שעה שלמה כבר דרייברים ל-USB ומצאתי הרבה אתרים אבל כולם אומרים לעדכן מה-Windows Update הבעיה היא שהמודם שלו מחובר ב-USB ואני צריך להתקין את ה-USB אז זאת הבעיה.. מישהו יכול לעזור? תודה ד.א באתר יש 3 דרייברים ללוח Chipset Audio and USB 2.0 כרטיס קול שלו כבר מותקן אולי אם אני יתקין את ה-Chipset זה יעבוד?... תודה צ'יקו...

• 1 תגובה
    • 746 צפיות
  15. Started by Tbox27,

אז ככה , כמה פעמיים ביום בדר"כ כשהמחשב עובד עם הרבה ישומים כמו מדיה פלייר תוכנות הורדה למינהן וכדומה הוא לפתע קורס ולאחר שהוא עולה מחדש כתוב " שהמערכת שוחזרה לאחר שגיאה חמורה " אני לא חושב שהוא קורס בגלל העומס כי המחשב הוא יחסית חזק INTEL P4-2.8C GHz 800MHz ASUS P4P800 Delux Gigabyte ATi Radeon 9700 PRO KingStone 256 Mb400MHz - X 2 WD 80 GB 8 Mb Cache בכל מקרה חשבתי שאולי הבעיה היא השילוב של האסוס והראדון אבל בדקתי והמספר הסידורי של הראדון מסתיים 30 ובחוברת של האסוס היה רשום שבכרטיסים שמסתיימים ב 30 או יותר הבעיה נפתרה למישהו אולי יש רעיו מה יכול לגרום לבעיה ? ...

• 1 תגובה
    • 653 צפיות
  16. Started by scooby,

יש ל וינדאוז אקס פי והמדפסת שלי היא HP והיא מחוברת בUSB והמחשב פשוט לא מזהה תמדפסת ולא כלום..... לעומת הוינדאוז 98 שהיה לי שהמשחב ישר זיהה , לא משנה מה אני לא עשוה זה לא מזהה לי נראה לי שהבעיה בUSB כי גם את המצלמה הוא לא מזהה... וזאת למרות שיציאת הUSB מותקנת..... אשמח אם תעזור לי בתדוה מראש.........

• 1 תגובה
    • 597 צפיות
  17. Started by guyyug,

יש לי מסך LCD של LG וכל כמה שניות הוא נכבה אין תמונה אבל המנורה מראה שהוא דולק לפני שלקחתי את המסך לתיקון החלפתי במסך ישן ושם הוא קצת רועד (יכול להיות בגלל שהוא ישן ) בכל מקרא כאשר נכנסים לWIN או למאפיני תצוגה יש כמו כיבוי של המסך לחצי שניה והוא נדלק שוב כך שיכול להיות שהכרטיס מסך דפוק asus ti4200 איך אני יכול לדעת מה קורא, בבדיקה שמגיעה עם הכרטיס הוא נמצא תקין

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  18. במחשב השני בבית שלי, המשמש את שאר בני המשפחה חוץ ממני, התחילו תקלות מוזרות. המחשב נתקע פעם ביום לפחות, כלומר הוא קופא לגמריי שאי אפשר לעשות כלום. היום נתקע המחשב והופעל מחדש מעצמו, ואז כשעלה המחשב הוא נתקע בבדיקות הקבצים לפני העלאת המערכת, ב0 אחוז. מדובר על ווינדווס אקס פי, הארד דיסק של מקסטור 9 ג'יגה ישן יחסית. בסופו של דבר אחרי איזה חצי שעה עלתה המערכת, וראיתי שכונן E השייך להארד דיסק המשני של מקסטור 9 ג'יגה, לא מתפקד ורשום לי שהוא לא מאותחל ויש לאתחל אותו למרות שהוא עבד לפני כן והיו בו קבצים. מה אפשר לעשות? איך אפשר לשחזר את מה שיש שם? למה זה קרה?

19. יש לי את המפרט מימין עם WIN XP PRO. ההארדיסק S-ATA שלי לא מוגדר כ-RAID וכתוצאה מכך אני לא יכול להתקין את המאיץ אפליקציות של אינטל. אני צריך להתקין מחדש את הווינדוס בכדי להגדירו כ-RAID, דבר אשר כלל לא מטריד אותי אבל השאלה היא האם זה ישפר משהו? האם זה יגרע מהמצב עכשיו? האם המצב לחלוטין לא ישתנה? יש לציין שזה כן RAID לפני שאנשים יתחילו להגיד לי שזה לא זה נקרא RAID-READY שאני יוכל לחבר בעתיד עוד הארדיסק- מה שאני לא יעשה, אבל יתן לי גם להתקין את המאיץ של אינטל.

• 1 תגובה
    • 613 צפיות
  20. Started by a55af,

קניתי בחנות כרטיס מסך Nvidia Gforce Mx440 64MBשל חברת INNOVISION ויש כמה דברים שמטרידים אותי בקשר אליו. על המדבקה הלבנה שעליו רשום שהכרטיס הוא Gforce Mx440 AGPX8. אבל שהמחשב עולה רשום שהכרטיס FX5200 כמו כן הדריוורים של NVIDIA מזהים אותו כFX5200. האם זה הגיוני...? דבר שני, שהNVIEW במצב SINGLE רגיל כלומר מסך אחד, שאני רואה סרטים בכל תוכנת סרטים כגון bsplayer או mvplayer. אז הכתוביות עומדות על מצב שקוף כלומר כתוביות לבנות שרואים את הסרט מסביבם. כשאני מעביר למצב CLONE(שכפול) או כל מצב שמאפשר את שני המסכים(אנלוגי וטלוויזיה) אז הכתוביות של הסרטים רצות ויש פס שחור לאורך כל החלק שבו מוצגות הכתוביות שחוסם את הסרט(אין שקיפות). האם הכרטיס אמור להתנהג ככה (כלומר בדגמים MX440 או FX520…

• 1 תגובה
    • 679 צפיות
  21. Started by matanyaniv,

שלום , יש לחבר שלי מצלמה דיגטלית BenQ DC2300 עכשיו במצלמה יש כרטיס זיכרון מובנה של 8 מגה - שבו הוא צילם והעלה למחשב והכל היה טוב ויפה. לפני שבוע הוא קנה כרטיס זיכרון 64 MB של SD אז הוא מצלם ורוצה להעביר את התמונות למחשב ... אבל המחשב לא מקבל את התמונות כאילו אין תמונות בכלל בזיכרון .... תודה מראש לעוזרים .

• 1 תגובה
    • 636 צפיות
  22. קניתי מחשב חדש ואני רוצה לשתף גם אותו באינטרנט איך אני עושה את זה כשיש לי רק מודם אחד וחיבור אחד?

• 1 תגובה
    • 670 צפיות
  23. תודה

• 1 תגובה
    • 630 צפיות
  24. Started by yoni s,

לחבר שלי יש מחשב די ישן וכרטיס מסך riva tnt 2 לאחרונה הוא פירמט את המחשב שלו. מאז המחשב לא מזהה את כרטיס המסך שלו למרות שכשהמחשב עולה כתוב בהתחלה את השם של הכרטיס שם, יש לו WIN XP ופנטיום 3 600 לפני שהוא פירמט המחשב זיהה את כרטיס המסך והפעיל משחקים. עכשיו הוא לא מזהה את כרטיס המסך ואם מנסים להפעיל משחק שדורד תלת מימד זה פשוט לא פועל ואומר שאין direct 3d. בבקשה תגידו לי מה אפשר לעשות כדי לתן את הבעיה כבר יש דירקט איקס מותקן וגם הדרייברים הכי חדשים של nvidia תודה מראש

• 1 תגובה
    • 716 צפיות
  25. יש לי כונן scsi עם הרבה פינים לחיבור אבל על הלוח אם החדש אין לי חיבור עם כל כך הרבה פינים אני יכל להישתמש בחיבור הרגיל עם 40 הפינים ופשוט להשאיר כמה באוויר לא מחוברים, או שזה מ פ ג ר לעשות את זה ואם אפשר אז איך? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 589 צפיות

דיונים חדשים בפורומים